Ervaringen Keur Keukens

Beoordeling: 3.88Keur Keukens is 8 keer beoordeeld met een
gemiddelde beoordeling van 3.88 uit 5 sterren.

Ervaringen Keur keukens? Hier vind u alle Keur keukens ervaringen. Bent u van plan bij Keur keukens in Haarlem langs te gaan? Lees dan misschien eerst deze reviews en recensies over Keur keukens.

Ervaringen Keur keukens? Wat was uw ervaring met Keur keukens in Haarlem?
Uw ervaring met Keur keukens plaatsen? Plaats hieronder zelf snel een recensie voor Keur keukens! Dat is gemakkelijk en zo gedaan. Help ons en anderen en schrijf uw ervaring over Keur keukens in Haarlem.

 

Gratis keukenboeken thuis?

ervaringen van Keur keukens | Keukenbrochures aanvragenMeer dan 500 pagina’s gratis thuis ontvangen? Dat kan! Deze keukenbrochures staan vol met keukenprijzen, keukenopstellingen en tips over keukens kopen! Bestel het complete pakket met honderden pagina’s. Hier kunt u gratis keukenbrochures aanvragen. Doe genoeg inspiratie op met deze keukenbrochures.

De momenteel goedkoopste keukenzaak vinden? Lees het overzicht van de Top vier goedkoopste keukenzaken van dit moment.

Keur keukens algemene informatie

Keur keukens is gevestigd in Randstad (Haarlem). Keur keukens is onderdeel van de DB groep en valt onder de keukenspeciaalzaak. De verschillende keukenmerken van Keur keukens zijn; Old Wood, SieMatic,Excellentic, DBasic-line en Residentic keukens. En de verschillende keukenstijlen van Landelijke tot Modern en Hoogglans en Greeploos. Bekijk de website van Keur keukens voor meer informatie, tips en de openingstijden.

8 reviews & recensies Keur Keukens

Beoordeling: 3.88Keur Keukens is 8 keer beoordeeld met een
gemiddelde beoordeling van 3.88 uit 5 sterren.
 1.   schrijft over Keur Keukens:
  Aankoop verliep uitstekend. Klantvriendelijk, ruim de tijd, top advies van Dennis Tesselaar. Na 2 jaar weet hij nog steeds welke klant hij aan de lijn heeft. Onderplaat spoelkast per ongeluk kapot. Dennis bestelde de nieuwe plaat gratis, geleverd en geplaatst. Top kwaliteit keuken. Zijn nog steeds heel blij met deze TOP firma.

  Ruud Steijaert geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 2.   schrijft over Keur Keukens:
  laten je rustig rondkijken en zijn niet opdringerig.

  m. de roos geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 3.   schrijft over Keur Keukens:
  Eerst naar de showroom geweest. Het ontvangst was zeer hartelijk. Drankjes en borrelnootjes aanwezig, dus 1-0 voor dit charmeoffensief. Toch een afspraak gemaakt voor een offerte. Wederom hartelijk ontvangen, koffie? Er wordt snel een vriendschappelijke sfeer gecreeerd. Alle tijd nemen ze voor je en er wordt gelijk begonnen met het maken van een tekening. In de showroom kun je gelijk zien welke producten er zijn, keuzes voor apparatuur wordt in een bepaalde richting geleid als je het zelf nog niet weet. Ook hier zijn er “deals” , namelijk dat een bepaalde apparaat goedkoper geleverd kan worden omdat ze deze in grote hoeveelheden van de fabrikant afnemen. Dit alles is te zien in de opmaak van de offerte die transparant is, en elk onderdeel wordt uitgeschreven. Je verlaat de zaak met een prachtige 3D tekening en een goed gevoel, waarbij ik de neiging had om gelijk te tekenen. Eerst maar eens andere offertes bekijken.

  Bakker geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 4.   schrijft over Keur Keukens:
  We genieten al een hele tijd van onze keuken. We hebben een poosje gedaan over de keuze, want keukenland is niet erg duidelijk. Gelukkig informeerde de adviseur ons goed en Keur Keukens gaf ons het meest betrouwbare gevoel. Een aantal onderdelen van de keuken zijn later geleverd. Maar de montage kon wel op de afgesproken dag doorgaan. De aardige monteur is later terug gekomen om de resterende onderdelen te bevestigen.

  Geerlings geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 5.   schrijft over Keur Keukens:
  veel inspiratie opgedaan bij keur maar prijstechnisch gaan we er niet uitkomen

  Pat geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 6.   schrijft over Keur Keukens:
  Er zijn nog bedrijven die zich bekommeren om klanten en daarmee een verschil maken. Na het bezoeken van diverse showrooms kregen wij niet de aandacht van de verkopers. Ze wilden alleen maar gaan ontwerpen als we ook vandaag een keuken gingen kopen. Je kunt toch niet bij de eerste de zomaar een keuken kopen. Bij jullie ging dat gelukkig helemaal anders. In alle rust hebben wij samen met jullie naar de beste oplossing gezocht en uiteindelijk gevonden. Ik wil jullie graag bedanken voor jullie geduld een betrokkenheid.

  Huis-man geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 7.   schrijft over Keur Keukens:
  Wij willen jullie erg bedanken voor alle tijd die jullie hebben gestoken in onze keuken. Wij kunnen helaas maar 1 keuken kopen en een premium merk keuken is voor ons gewoon te hoog gegrepen. Succes met jullie bedrijf.

  Mart geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 8.   schrijft over Keur Keukens:
  Keur is zeker niet de goedkoopste winkel in de Randstad, maar wat hebben ze mooie keukens! Wij hebben voor een robuuste houten keuken gekozen na een rondje door de showroom. Van de verkoper kregen we toen een 3D tekening mee naar huis en we zagen het al helemaal voor ons toen we thuis kwamen 😀 De volgende dag zaten we dus alweer bij keur keukens om hem te bestellen en hij wordt als het goed is over twee weekjes gemonteerd. Wij kunnen niet wachten!

  bruintje geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

Met het plaatsen van een ervaring gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden