Keukenvernieuwers ervaringen keukenrenovatie

Beoordeling: 4.33 Keukenvernieuwers keukenrenovatie is 3 keer beoordeeld met een
gemiddelde beoordeling van 4.33 uit 5 sterren.

Keukenvernieuwers ervaringen keukenrenovatie? Hier vindt u alle De Keukenvernieuwers keukenrenovatie ervaringen. Bent u van plan bij De Keukenvernieuwers langs te gaan? Lees dan eerst deze reviews en recensies.

Keukenboeken thuis?

ervaringen van De Vink keukenrenovatie | Keukenbrochures aanvragen

Meer dan 500 pagina’s gratis thuis ontvangen? Dat kan! Deze keukenbrochures staan vol met keukenprijzen, keukenopstellingen en tips over keukens kopen!

Bestel het complete pakket met honderden pagina’s. Doe genoeg inspiratie op met deze magazines.

Klik hier voor keukenmagazines aanbod >>>

 

De momenteel goedkoopste keukenzaak vinden? Lees het overzicht van de Top vier Top 4 goedkoopste keukenzaken van dit moment. Hiermee is keukenrenovatie verleden tijd…

De Keukenvernieuwers ervaringen – keukenrenovatie werkgebieden

Het zijn allemaal zelfstandigen, die werken onder de naam Keukenvernieuwers.

Alex Krigee
Allard Doorn
Andre van der Leek
Benno Sprangers
Frank Rouwenhorst
Bjorn Grooten
Carlo Schoonebeek
Chris Bus
Collin Stomps
Fred Olislagers
Henk Sprangers

Keukenvernieuwers werkt in deze regio’s:

‘s-Hertogenbosch, ’t Gooi, Abcoude, Alkmaar, Almere, Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam West, Apeldoorn, Arnhem, Assen, Barneveld, Bergen op Zoom, Boxtel, Breda, Coevorden, Cuijk, Delft, Delfzijl, Den Haag, Den Helder, De Meern, Diemen, Doetinchem, Drechtsteden, Dronten, Ede, Eindhoven, Etten, Etten-Leur, Genemuiden, Gouda, Groningen, Haarlem, Haarlemmermeer, Hasselt, Hengelo, Hilversum, Hoofddorp, Hoogeveen, Hoogezand-Sappemeer, IJmuiden, IJsselmuiden, IJsselstein, Kampen, Katwijk, Leiden, Lelystad, Limburg, Loosdrecht, Maasbracht, Maastricht, Meppel, Middelburg, Nieuwegein, Nieuwleusen, Nieuw Vennep, Nijmegen, Oisterwijk, Oosterhout, Oss, Ridderkerk, Rijssen, Roermond, Roosendaal, Rotterdam Zuid, Spijkenisse, Steenwijk, Swalmen, Tilburg, Uden, Veendam, Veghel, Vleuten, Vught, Waddinxveen, Wageningen, Walcheren, Wassenaar, Weert, Winschoten, Winterswijk, Woerden, Zaanstreek, Zaltbommel, Zeewolde, Zeist, Zevenaar, Zuid Zwolle.

Klik hier -website Keukenvernieuwers >>>

 

 

3 Keukenvernieuwers ervaringen keukenrenovatie

Beoordeling: 4.33Keukenvernieuwers ervaringen keukenrenovatie is 3 keer beoordeeld met een
gemiddelde beoordeling van 4.33 uit 5 sterren.
 1. Rdvw   schrijft over Keukenvernieuwers keukenrenovatie:
  ‘Onze’ keukenvernieuwer Erik heeft geweldig werk geleverd. Niet alleen is hij prettig om over de vloer te hebben, vriendelijk, netjes en werkt hij extreem nauwkeurig, ook denkt hij mee en geeft deskundig advies. De kwaliteit van de materialen is zeer goed en Erik heeft vakmanschap geleverd met het plaatsen. We zijn zeer tevreden over het resultaat en raden iedereen een keuken ‘make over’ aan van De Keukenvernieuwer.

  Rdvw geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 2. t.j van kekem   schrijft over Keukenvernieuwers keukenrenovatie:
  hallo lezers van dit item wij hadden het idee voor een nieuwe keuken maar daar kwam veel sloopwerk bij daar had ik geen zin in Henk Sprangers gemaild van de keukenvernieuwers na het eerste gesprek besloten om werkblad en afzuigkap koelkast en gaskookplaat te vervangen de deuren en kastjes waren nog goed dat kan altijd nog in een later stadium volgens Henk
  alles in een dag gereed geen sloopwerk en weer een tevreden klant Henk Sprangers toppie bedankt Hans en Corrie

  t.j van kekem geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 3. Verhoef   schrijft over Keukenvernieuwers keukenrenovatie:
  Goed bevallen. lang overwogen dor onze loslatende folie op de keukenkastjes of wij een nieuwe keuken wilden of gebruik wilden maken van keukenrenovatie. Op internet veel tegenstrijdige verhalen hierover waardoor wij behoorlijk gingen twijfelen of wij met het renoveren van de keuken niet de mist in zouden gaan.
  Offerte laten maken bij een keukenwinkel die toch veel te hoog uitkwam. Uiteindelijk via via in contact gekomen met de keukenvernieuwers. Ongedwongen sfeer, goed advies en een keuken die er weer uit ziet als nieuw! Het is niet goedkoop, maar stukken goedkoper dan een nieuwe keuken.

  Verhoef geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

Met het plaatsen van een ervaring gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden
Spring naar toolbar