Keukenstudio van Vliet ervaringen

Beoordeling: 4 Keukenstudio van Vliet is 3 keer beoordeeld met een
gemiddelde beoordeling van 4 uit 5 sterren.

Ervaringen Keukenstudio van Vliet? Alle Keukenstudio van Vliet keukens reviews. Van plan bij Keukenstudio van Vliet keukens in Axel langs te gaan? Lees eerst deze reviews en recensies over Keukenstudio van Vliet keukens.

Wat was uw ervaring met Keukenstudio van Vliet keukens in Axel?
Uw ervaring plaatsen? Zelf snel een recensie plaatsen? Makkelijk en zo gedaan. Help ons en anderen en schrijf uw ervaring.

Keukenboeken thuis?

Ervaringen Keukenstudio van Vliet | Keukenbrochures aanvragenMeer dan 500 pagina gratis thuis ontvangen?
Vol met keukenprijzen, keukenopstellingen en tips over keukens kopen? Bestel het complete pakket. Hier kunt u keukenbrochures aanvragen.

 

De momenteel goedkoopste keukenzaak vinden? Lees het overzicht van de Top vier goedkoopste >>> keukenzaken van dit moment.

 

Keukenstudio van Vliet ervaringen

Deze keukenwinkel heeft één vestiging en die is gevestigd in Axel, in Zeeland. De keukenzaak is opgericht in 1990. Sindsdien zijn ze al zeer actief in de keukenbranche. Siematic werd bij Keukenstudio van Vliet al snel een feit.

In Zeeuws Vlaanderen werden ze de eerste en enige ‘Select dealer’ van Siematic keukens. In 2016 is er voor gekozen om er een nieuw keukenmerk er bij te nemen, zodat ze beter aan de wensen van de klanten kunnen voldoen. Het nieuwe keukenmerk is een huismerk, namelijk huisselectie Van Vliet.

De keukens van dit merk zijn afkomstig uit een Duitse keukenfabriek. De meeste kleuren, stijlen, materialen en uitvoeringen kunt u vinden bij Keukenstudio van Vliet.

Kijk voor de openingstijden en informatie op de website keukenstudio van Vliet >>>.

  Geef deze keukenzaak een review!

   Beoordeling SlechtMatigNormaalGoedUitstekend

   Foto van uw keuken (optioneel):

  *Door uw ervaring te delen gaat u akkoord met de huisregels.


  3 Keukenstudio van Vliet ervaringen

  Beoordeling: 4Keukenstudio van Vliet ervaringen is 3 keer beoordeeld met een
  gemiddelde beoordeling van 4 uit 5 sterren.
  1. Jos oude kempers   schrijft over Keukenstudio van Vliet:
   Perfecte aftersales bij onze keuken uit 1998

   Vlak voor Kerst 2024 brak de achterkant uit een pannenlade af. We keken bij Siematic Van Vliet. De keuken bleek niet meer gemaakt te worden. Louis beloofde ons een oplossing te zoeken. Na twee weken was er een lade beschikbaar vanwege een verbouwing waarbij een nieuwe keuken was aangeschaft. De onderdelen bleken prima te passen en nog in zeer goede staat te zijn. De pannenlade is perfect gerepareerd door Siematic Van Vliet. En passant heeft de monteur ook nog de lamp vervangen in de afzuigkap. Wij zijn zeer tevreden. Toen ik vroeg wat deze aftersales kostte (de monteur was er toch een half uurtje mee bezig geweest) kreeg ik als antwoord dat het service van de zaak was. We waren een zeer tevreden klant

   Fam. Oude Kempers, Axel.

   Jos oude kempers geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  2. Joost Molhoek   schrijft over Keukenstudio van Vliet:
   In 2013 een mooie Siematic keuken gekocht bij Keukenstudio Van Vliet in Axel. Werd geplaatst zoals afgesproken, Heel erg tevreden. Na 8 jaar zagen we op drie plaatsen dat de hoogglanslak op de zijkanten van deurtjes los liet. Het waren erg kleine plekjes. Een telefoontje naar Van Vliet, enkele foto’s doorgemaild en volgens Van Vliet mocht dit niet gebeuren. Zonder probleem 1,5 maand later werden er nieuwe panelen gemonteerd. Werkelijk een heel goeie service. Super tevreden.

   Joost Molhoek geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  3. Sebastiaan   schrijft over Keukenstudio van Vliet:
   Geen geweldig ervaring met Keukenstudio van vliet. Tijdens het verkoop traject mooie verkoop praatjes, Echter door interne problemen een verlate levering door een niet geheel deskundige (extern ingehuurde) monteur, die slordig en onzorgvuldig te werk ging is de levering van de keuken een teleurstelling . Achteraf is de keuken wel wat opgelapt, maar van Keukenstudio van Vliet hebben wij verder niets meer vernomen. Deze keukenstudio is door ons niet aan te bevelen.

   Sebastiaan geeft2 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  *

  *

  Met het plaatsen van een ervaring gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden
  Spring naar toolbar