Ervaringen Keukenstudio van Vliet

Beoordeling: 3.5Keukenstudio van Vliet is 2 keer beoordeeld met een
gemiddelde beoordeling van 3.5 uit 5 sterren.

Ervaringen Keukenstudio van Vliet? Alle Keukenstudio van Vliet keukens ervaringen. Van plan bij Keukenstudio van Vliet keukens in Axel langs te gaan? Lees eerst deze reviews en recensies over Keukenstudio van Vliet keukens.

Wat was uw ervaring met Keukenstudio van Vliet keukens in Axel?
Uw ervaring met Keukenstudio van Vliet keukens plaatsen? Zelf snel een recensie Keukenstudio van Vliet keukens plaatsen? Makkelijk en zo gedaan. Help ons en anderen en schrijf uw ervaring.

Gratis keukenboeken thuis?

Ervaringen Keukenstudio van Vliet | Keukenbrochures aanvragenMeer dan 500 pagina gratis thuis ontvangen?
Vol met keukenprijzen, keukenopstellingen en tips over keukens kopen? Bestel het complete pakket. Hier kunt u gratis keukenbrochures aanvragen.

De momenteel goedkoopste keukenzaak vinden? Lees het overzicht van de Top vier goedkoopste keukenzaken van dit moment.

 

Keukenstudio van Vliet algemene informatie

Keukenstudio van Vliet heeft één vestiging en die is gevestigd in Axel, in Zeeland. De keukenzaak is opgericht in 1990. Sindsdien zijn ze al zeer actief in de keukenbranche. Siematic werd bij Keukenstudio van Vliet al snel een feit. In Zeeuws Vlaanderen werden ze de eerste en enige ‘Select dealer’ van Siematic keukens. In 2016 is er voor gekozen om er een nieuw keukenmerk er bij te nemen, zodat ze beter aan de wensen van de klanten kunnen voldoen. Het nieuwe keukenmerk is een huismerk, namelijk huisselectie Van Vliet. De keukens van dit merk zijn afkomstig uit een Duitse keukenfabriek. De meeste kleuren, stijlen, materialen en uitvoeringen kunt u vinden bij Keukenstudio van Vliet. Bent u benieuwd? Kijk voor de openingstijden en informatie op de website van Keukenstudio van Vliet keukens.

  Geef deze keukenzaak een review!

   Beoordeling SlechtMatigNormaalGoedUitstekend

   Foto van uw keuken (optioneel):

  *Door uw ervaring te delen gaat u akkoord met de huisregels.


  2 reviews & recensies Keukenstudio van Vliet

  Beoordeling: 3.5Keukenstudio van Vliet is 2 keer beoordeeld met een
  gemiddelde beoordeling van 3.5 uit 5 sterren.
  1.   schrijft over Keukenstudio van Vliet:
   In 2013 een mooie Siematic keuken gekocht bij Keukenstudio Van Vliet in Axel. Werd geplaatst zoals afgesproken, Heel erg tevreden. Na 8 jaar zagen we op drie plaatsen dat de hoogglanslak op de zijkanten van deurtjes los liet. Het waren erg kleine plekjes. Een telefoontje naar Van Vliet, enkele foto’s doorgemaild en volgens Van Vliet mocht dit niet gebeuren. Zonder probleem 1,5 maand later werden er nieuwe panelen gemonteerd. Werkelijk een heel goeie service. Super tevreden.

   Joost Molhoek geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  2.   schrijft over Keukenstudio van Vliet:
   Geen geweldig ervaring met Keukenstudio van vliet. Tijdens het verkoop traject mooie verkoop praatjes, Echter door interne problemen een verlate levering door een niet geheel deskundige (extern ingehuurde) monteur, die slordig en onzorgvuldig te werk ging is de levering van de keuken een teleurstelling . Achteraf is de keuken wel wat opgelapt, maar van Keukenstudio van Vliet hebben wij verder niets meer vernomen. Deze keukenstudio is door ons niet aan te bevelen.

   Sebastiaan geeft 2 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  *

  *

  Met het plaatsen van een ervaring gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden