Ervaringen Keukengigant keukenrenovatie

Beoordeling: 1 Keukengigant keukenrenovatie is 2 keer beoordeeld met een
gemiddelde beoordeling van 1 uit 5 sterren.

Ervaringen Keukengigant keukenrenovatie? Bent u van plan bij Keukengigant keukenrenovatie in Purmerend langs te gaan? Lees dan eerst deze reviews en recensies over deze winkel.

Ervaringen Keukengigant keukenrenovatie? Wat was uw ervaring?

Uw ervaring met Keukengigant keukenrenovatie plaatsen? Plaats hieronder zelf snel een recensie voor Keukengigant keukenrenovatie! Dat is gemakkelijk en zo gedaan. Help ons en anderen en schrijf uw ervaring over Keukengigant keukenrenovatie in Purmerend.

Gratis keukenboeken thuis?

ervaringen van Keukengigant keuken ronovatie | Keukenbrochures aanvragenWilt u meer dan 500 pagina’s gratis thuis ontvangen? Dat kan eenvoudig! Deze keukenbrochures staan vol met keukenprijzen, keukenopstellingen, prijzen en tips over keukens kopen!

Bestel het complete pakket keukenbrochures met honderden pagina’s. Doe genoeg inspiratie op met deze keukenbrochures. U ontvangt deze brochures binnen enkele dagen in huis.

 

Bent u benieuwd naar de momenteel goedkoopste keukenzaak? Lees hier het overzicht van de Top vier Top 4 goedkoopste keukenzaken van dit moment.

Keukengigant keukenrenovatie

Keukengigant keukenrenovatie heeft één vestiging in Purmerend, in Nederland. Bent u benieuwd? Bezoek dan de website van Keukengigant keukenrenovatie in Purmerend.

2 reviews & recensies Keukengigant keukenrenovatie

Beoordeling: 1Keukengigant keukenrenovatie is 2 keer beoordeeld met een
gemiddelde beoordeling van 1 uit 5 sterren.
 1. Rick   schrijft over Keukengigant keukenrenovatie:
  Ik krijg de rillingen van de gedachte om een hele keuken bij ze te bestellen.

  Mijn bestelling van 1 enkel keukenpaneel ging aan alle kanten mis. Levering duurde 2 maanden, de sales vertegenwoordiger beantwoord mijn mail niet, een specifiek persoon van de klantenservice is moeilijk om te pakken te krijgen, de levering werd via PostNL gedaan terwijl ze 35 euro bezorgkosten rekenen (PostNL: €6,75!) en na al die ellende zijn ze enkel bereid om €20 compensatie terug te geven. Dat dekt nog niet eens hun eigen verzonnen bezorgkosten, laat staan een deel van de waarde van het product.

  Rick geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 2. Nadia   schrijft over Keukengigant keukenrenovatie:
  Onze kasten zijn te klein geleverd. Verkoper weigert deze klacht verder te behandelen. Hij doet de klacht af met de reden dat “oude” deurtjes ook te klein waren. Onbegrijpelijk. De scharniergaten in de onderste kastdeuren waren verkeerd voorgeboord. Die hebben we ook al op eigen kosten door timmerman laten wijzigen. Ook hier kwam geen reactie op. Handvaten van slechte kwaliteit, ook hier eigen oplossing door bij bekende bouwmarkt andere te halen. Er wordt niet gereageerd op klachten behalve met mededeling : oude kasten waren precies hetzelfde. We komen niet verder en hebben nu keuken met te korte deurtjes. Dit is mijn eerste koophuis en absoluut teleurstellend. Daar gaan mijn zuur verdiende centen.

  Nadia geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

Met het plaatsen van een ervaring gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden
Spring naar toolbar