Ervaringen Keukencentrum Berkers

Beoordeling: 3.6 Keukencentrum Berkers is 5 keer beoordeeld met een
gemiddelde beoordeling van 3.6 uit 5 sterren.

Keukencentrum berkers ervaringen? Alle Keukencentrum Berkers reviews. Van plan bij deze keukenzaak langs te gaan? Lees deze reviews en recensies.

Wat was uw ervaring met Keukencentrum Berkers ?

Wilt u zelf ook een recensie plaatsen? Makkelijk en snel gedaan. Help ons en anderen en schrijf uw ervaring.

 

Keukenboeken thuis?

ervaringen Keukencentrum Berkers | Keukenbrochures aanvragen

Meer dan 500 pagina’s gratis thuis ontvangen? Dat kan! Deze keukenbrochures staan vol met keukenprijzen, keukenopstellingen en tips over keukens kopen! Bestel het complete pakket met honderden pagina’s. Doe genoeg inspiratie op met deze keukenbrochures >>>

 

 

De momenteel goedkoopste keukenzaak vinden? Lees het overzicht  Top 4 Beste & Goedkoopste keukenzaken >>> van dit moment.

 

Keukencentrum Berkers ervaringen

Keukencentrum Berkers heeft 40 jaar ervaring in keukens. Berkers verkoopt de keukenmerken Keller en Schmidt keukens en hebben tevens keukens voor minder validen.

Doordat ze aangesloten zijn bij het CBW ios de aanbetaling bij deze keukenwinkel gegarandeerd. Gaat u voor een degelijke keuken, maar vooral goed advies, dan is dit uw keukenwinkel. Deze keukenwinkel heeft 3 vestigingen. Namelijk in Deurne, Den Bosch en Nuland.

Kom langs in de vestiging en bespreek de mogelijkheden. Bekijk hier de website Keukencentrum Berkers >>> is onderdeel van Uw KeukenSpeciaalzaak, een samenwerkingsverband van 25 zelfstandige keukenzaken.

 

  Geef deze keukenzaak een review!

   Beoordeling SlechtMatigNormaalGoedUitstekend

   Foto van uw keuken (optioneel):

  *Door uw ervaring te delen gaat u akkoord met de huisregels.


  5 reviews & recensies Keukencentrum Berkers

  Beoordeling: 3.6Keukencentrum Berkers is 5 keer beoordeeld met een
  gemiddelde beoordeling van 3.6 uit 5 sterren.
  1. Sander   schrijft over Keukencentrum Berkers:
   Een goede ervaring bij het uitzoeken in de showroom. Maar na montage bleken er erg veel zaken verkeerd en/of vergeten te zijn door Berkers. Naast het feit dat we 3 maanden hebben moeten wachten tot dat alles eindelijk in orde gemaakt was, probeerde ze de gemaakte extra kosten om hun eigen fouten te herstellen ook nog eens op ons te verhalen. Uiteindelijk dus wel de keuken gekregen die we hadden uitgezocht maar met een hele nare nasmaak aan het hele verhaal. Géén aanrader dus!

   Sander geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  2. Tennisfan   schrijft over Keukencentrum Berkers:
   Na 2,5 jaar is de keuken nog even mooi als in het begin. We hebben behoorlijk getwijfeld over de keuze van keukenzaak. Een heikel punt bij Berkers was de prijs die ver boven onze max. lag. Toch blij de stap gemaakt te hebben want het was de investering waard.

   Tennisfan geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  3. MJ   schrijft over Keukencentrum Berkers:
   Zeer tevreden van begin tot aan het eind, zowel de adviseur/verkoper als de monteur hebben een prima keuken aangeleverd.

   MJ geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  4. Helenaveen   schrijft over Keukencentrum Berkers:
   Als francofiel kun je natuurlijk niet om de keukens van Schmidt heen en bij keukencentrum Berkers hebben ze er nog een schepje bovenop gedaan. Zo’n bijzonder ontwerp dat helemaal bij ons past. Dan vind ik het helemaal niet erg meer om iets extra te betalen, uiteindelijk is ‘het goede gevoel’ onbetaalbaar..

   Helenaveen geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  5. Jill   schrijft over Keukencentrum Berkers:
   Goeie verhalen gehoord bij ons in de buurt, vreemd dat hier nog geen ervaringen staan.. Laat ik de eerste dan maar zijn, want keukencentrum Berkers verdient de aandacht. Ze hebben ons een tijdje terug een waanzinnige woonkeuken getekend die de keuken en de woonkamer op een bijzondere manier met elkaar verbindt. Vakmanschap ten top, want het was geen makkelijke klus met al onze wensen en moeilijk in te delen ruimte en toch is het ze ogenschijnlijk zonder moeite gelukt. Top top top 😀

   Jill geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  *

  *

  Met het plaatsen van een ervaring gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden
  Spring naar toolbar