Ervaringen Jansen Totaal keukens

Beoordeling: 4 Jansen Totaal keukens is 4 keer beoordeeld met een
gemiddelde beoordeling van 4 uit 5 sterren.

Jansen Totaal wonen keukens Huissen ervaringen? Hier vind u alle Jansen Totaal keukens reviews. Bent u van plan bij deze keukenwinkel in Huissen langs te gaan? Lees dan deze reviews en recensies.

Ervaringen Jansen Totaal keukens? Wat was uw ervaring?

Uw ervaring plaatsen? Plaats hieronder zelf snel een recensie. Dat is gemakkelijk en zo gedaan. Help ons en anderen en schrijf uw ervaring.

 

Keukenboeken thuis?

ervaringen van Jansen Totaal keukens | Keukenbrochures aanvragen

Meer dan 500 pagina’s gratis thuis ontvangen? Dat kan! Deze keukenbrochures staan vol met keukenprijzen, keukenopstellingen en tips over keukens kopen! Bestel het complete pakket met honderden pagina’s. Doe genoeg inspiratie op met deze keukenbrochures.

 

De momenteel goedkoopste keukenzaak vinden? Lees het overzicht Top 4 Beste & Goedkoopste keukenzaken >>> van dit moment.

Jansen Totaal wonen keukens Huissen ervaringen

De keukenzaak heeft één vestiging gevestigd in Huissen, in Nederland. Met meer dan 45 jaar ervaring kan Jansen Totaal keukens u gemakkelijk helpen met het zoeken van uw droomkeuken. Jan Jansen verkoopt niet alleen keukens maar ook meubels en bedden. U kunt hier dus terecht voor uw hele huis.

Het grootste voordeel van zo’n totaal winkel is dat u het hele huis op elkaar af kunt stemmen qua stijl. Bent u benieuwd? Bekijk dan de website van Jansen Totaal keukens voor meer informatie, tips en de openingstijden.

  Geef deze keukenzaak een review!

   Beoordeling SlechtMatigNormaalGoedUitstekend

   Foto van uw keuken (optioneel):

  *Door uw ervaring te delen gaat u akkoord met de huisregels.

  4 reviews & recensies Jansen Totaal keukens

  Beoordeling: 4Jansen Totaal keukens is 4 keer beoordeeld met een
  gemiddelde beoordeling van 4 uit 5 sterren.
  1. Mwpg van Duren   schrijft over Jansen Totaal keukens:
   Super tevreden op onze nieuwe keuken. Fijne monteur die weet waar hij het over heeft.

   Mwpg van Duren geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  2. RCWJ van Raaij   schrijft over Jansen Totaal keukens:
   Na wat verhuizingen heb ik inmiddels mijn 3e keuken gekocht bij Janssen Superkeukens. Levering , plaatsen aftersales en het meedenken !
   Aanbevelens waardig !

   Ruud van Raaij
   Nijmegen

   RCWJ van Raaij geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  3. J.Th.M. Klaassen   schrijft over Jansen Totaal keukens:
   Bij ons zijn 2 keukens geplaatst waarbij er steeds klachten waren. Scharnieren van koelapparatuur die het begaven, aansluiting van de Quooker, wasbak die niet correct was aangesloten en lekkage gaf. Een niet correct ingebouwde afvalpers, scheefhangende deuren, doorgezakte bovenkasten. Al met al waren er regelmatig klachten aan de keukens sinds de plaatsing waarbij de firma Jansen enkele zaken (niet correct) heeft gerepareerd en van de weeromstuit hebben we een ander bedrijf de afvoer en Quooker correct laten aansluiten. Na veel problemen hebben we een expert naar de keuken laten kijken en die kwam tot de conclusie dat de keuekens niet correct geplaatst waren waardoor de klachten zijn ontstaan. We hebben de hierop een afspraak gemaakt bij de firma Jansen waarna er iemand is komen kijken en die heeft het voorstel gedaan dat de keuken “afgesteld” kan worden op onze kosten echter mijn mening is dat wanneer de keuken niet correct geplaatst is (uit het lood, niet waterpas, doorhangende bovenkasten) de firma Jansen, op hun kosten, de problemen moeten oplossen.

   J.Th.M. Klaassen geeft2 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

  4. Coan   schrijft over Jansen Totaal keukens:
   onze eerste keuken gekocht bij Jansen total keukens, en dit na volle tevredenheid. 2e verhuizing kochten we onze keuken bij iemand anders. stom stom.

   nu gaan we voor hopelijk de laatste keer verhuizen, en we gaan terug naar Jansen. waarom … mooie keuken, voor ieder wat wils, voornamelijk aardige personeel, nemen de tijd voor je en denken mee.
   tussen de aankoop 1ste keuken en nu zit 27 jaar.

   Coan geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  *

  *

  Met het plaatsen van een ervaring gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden
  Spring naar toolbar