Intereno keukenrenovatie Putten ervaringen

Beoordeling: 2.42 Intereno keukenrenovatie Putten is 52 keer beoordeeld met een
gemiddelde beoordeling van 2.42 uit 5 sterren.

Intereno keukenrenovatie Putten ervaringen? Hier vindt u alle Intereno keukens keukenrenovatie reviews. Bent u van plan bij deze  keukenrenovatie specialist in Putten langs te gaan? Lees dan deze reviews en recensies.

Ervaringen Intereno keukens keukenrenovatie? Wat was uw ervaring?

Uw ervaring plaatsen? Plaats hieronder zelf snel een recensie. Dat is gemakkelijk en zo gedaan. Help ons en anderen en schrijf uw ervaring.

Keukenboeken thuis?

ervaringen van Intereno keukens keuken ronovatie | Keukenbrochures aanvragenWilt u meer dan 500 pagina’s gratis thuis ontvangen? Dat kan eenvoudig! Deze keukenbrochures staan vol met keukenprijzen, keukenopstellingen, prijzen en tips over keukens kopen!

Bestel het complete pakket keukenbrochures met honderden pagina’s. Doe genoeg inspiratie op met deze keukenbrochures. U ontvangt deze brochures binnen enkele dagen in huis.

 

Bent u benieuwd naar de momenteel goedkoopste keukenzaak? Lees hier het overzicht Top 4 Beste & Goedkoopste keukenzaken >>>.

 

Intereno keukenrenovatie Putten ervaringen

Dit keukenrenovatie bedrijf heeft één vestiging in Putten, in Nederland. Hier kunt u een complete keuken laten renoveren. Op zoek naar een nieuwe keuken? Dat is ook mogelijk.  Bent u benieuwd? Bezoek dan de website Intereno >>> keukens keukenrenovatie in Putten.

52 Intereno keukenrenovatie Putten ervaringen

Beoordeling: 2.42Intereno keukenrenovatie Putten ervaringen is 52 keer beoordeeld met een
gemiddelde beoordeling van 2.42 uit 5 sterren.
 1. Els   schrijft over Intereno keukenrenovatie Putten:
  Vandaag onze keuken gerenoveerd, super,dank je wel W. voor je goede werk. Super

  Els geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 2. Familie Vlottes   schrijft over Intereno keukenrenovatie Putten:
  Gisteren is onze keuken gerenoveerd.
  Alles ging volgens afspraak , rustige nette vakmensen.
  Afval werd direct afgevoerd.
  Echt zeer tevreden.

  Familie Vlottes geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 3. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

   

 4. Ruud   schrijft over Intereno keukenrenovatie Putten:
  misschien te snel ja gezegd, (snel beslissen voor 250 euro korting) en geen reviews gelezen, en ruim 2 maanden wachten maar het resultaat was geweldig. zeer ervaren monteur en in 1 dag hadden we een nieuwe keuken top

  Ruud geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 5. Arthur Muller   schrijft over Intereno keukenrenovatie Putten:
  Waardeloos service en producten van inferieure kwaliteit. Geen communicatie en de vertegenwoordiger gaf taal noch teken naar vele malen met het verzoek om contact op te nemen. Ik heb toen ook het restanten bedrag van een paar handerd euro daarom ook geweigerd om te betalen. Bezint voor je begint om in zee te gaan met deze louche bedrijf.

  Arthur Muller geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 6. P.Rinu   schrijft over Intereno keukenrenovatie Putten:
  Echt echt zlechte super slechte.
  Geen communicaties. Inleveren rotzooi.
  Aub niet intrapt in met moie partjes. Komt bij mij en kijken wat een troep is.
  Wij hebben spijt en triest.
  Komen met moie planen. En geeft andere werk .
  Zo zlechte ik heb noit mee Gemackt in mijn leven
  Zijn nemmen ZZPR.voor renovatie .better regelen je zelf. Echt zlecht pffff wij worden ziek er van

  P.Rinu geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 7. Amy van Son   schrijft over Intereno keukenrenovatie Putten:
  Kritiek: zo’n beetje alles. Snelle conclusie, niet je tijd verspillen aan dit bedrijf. Bah.
  Intereno is een bedrijf dat vooral uit is om mensen zo snel mogelijk een ‘ja’ te ontlokken en doet geen enkele moeite om af te wijken van het script. Een gewone offerte opstellen is te veel moeite, een frontje laten zien, te veel moeite, nu beslissen want anders moeten ‘ze’ terugkomen en dan is het ineens ‘duurder’, nare verkoop manieren die minder mondige mensen voor het blok zetten.

  Intereno blijkt niet in staat om een prijsopgaaf te geven. Verder zijn de mails nogal aanmatigend, zoals ‘dat de man wel aanwezig moet zijn’, anders maken ze een nieuwe afspraak. Teksten als ‘zo woont u hier alleen?’ Het is 2020 wake up and smell the coffee. Het druipt van de middelmatigheid.

  In mijn geval werd de afspraak ook nog eerst afgezegd maar werd het vervolgens zo gepresenteerd alsof ik had afgezegd. Waardeloze service in het sales traject, matige adviseur, die absoluut niet in staat is om een normaal gesprek te voeren. Zo jammer en zo doorzichtig. Zonde van mijn tijd en die van Intereno ook, zo maak je dus geen klanten.

  Kortom aan Intereno heb je dus niets als je aan het orienteren bent op de mogelijkheden, want daar ‘doen ze niet aan’. Binnen 5 minuten heb ik het gesprek de nek omgedraaid en het heerschap dringend verzocht het pand te verlaten. Dat werd ‘ineens’ een rare gang van zaken gevonden. Erg naar en vervelend als uitgerangeerde mensen denken dat ze met hun jaren 80 sales praatjes als een moderne colporteur je wel even in de luren denken te leggen. Bah bah bah. Als het advies traject al zo om te janken is, dan kan de kwaliteit van de dienstverlening ook alleen maar tegenvallen. Kortom links laten liggen.

  Amy van Son geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 8. Jan de Bever   schrijft over Intereno keukenrenovatie Putten:
  Zeer tevreden over Intereno, Afspraken en montage helemaal in orde. Echte aanrader!!

  Jan de Bever geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 9. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

   

 10. b. lascher   schrijft over Intereno keukenrenovatie Putten:
  Heb een keukenrenovatie besteld die volgend jaar geplaatst gaat worden.
  Ik ben van oorsprong niet iemand die direct reageert op negatieve publiciteit, maar als ik deze reviews allemaal door lees, is het gros ZEER ontevreden. Natuurlijk zitten er een paar goeie recenties bij, waar je om moet zoeken. Wat moet je hier nou mee?
  Ga me toch nog even beraden. Ik geef 5 sterren om deze review op te laten vallen.
  Hoop wellicht een reactie van Interno Keukenrenovatie zelf te ontvangen!

  b. lascher geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 11. Roel   schrijft over Intereno keukenrenovatie Putten:
  Klantnummer 174179.
  Mijn ervaringen met Intereno ( Putten) waren zeer slecht;
  De verkoper vroeg mij vast de orderbon te tekenen. Toen ik later om een offerte vroeg ( zoals beschreven in de CBW Art.4.2) kreeg ik geen offerte maar een kopie van de orderbon. Na twee keer “inmeten” en een dagdeel thuis zitten wachten. Was het een logisch gevolg dat een paar deurtjes niet paste. Daardoor duurde het niet één dag zoals afgesproken maar wat langer. Bij het aansluiten van de spoelbak heeft Intereno de afvoer niet aangesloten waardoor er een forse waterschade ontstond in het appartement onder mij. Die pas na meer dan een jaar en na dat ik juridische bijstand had gezocht, vergoed is.
  De belofte in één dag te renoveren is niet gelukt. Bij het plaatsen van een spoelbak, heeft Intereno de afvoer niet aangesloten. Dit lijkt mij toch een beginners fout. Maar Intereno kreeg het voor elkaar. Dan meer dan een jaar weigeren de door Interen ontstane schade te vergoeden. Nadat ik juridisch advies had in gewonnen, kwam Intereno binnen vier dagen met een restitutie. Het bedrag wat ik heb betaald voor deze renovatie zou ik redelijkerwijs een goed product/service mogen verwachten, maar ook dat is door Intereno niet waar gemaakt. Gebaseerd op mijn ervaringen denk ik dat ik dat ik Intereno niet zou aanraden. Roel Rijswijk

  Roel geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 12. Gina PK   schrijft over Intereno keukenrenovatie Putten:
  We hebben de keuken laten renoveren door deze club. En we hebben 2 extra kasten laten plaatsen. De monteur is 3 keer langsgeweest: een keer waren de kranslijsten verkeer geplaatst en was de bestelling niet compleet. Tweede keer was de bestelling weer niet compleet. Derde keer moest er iemand komen kijken omdat de keukenkast niet goed was bevestigd, waardoor hij naar beneden is gevallen (zie foto). NIET met deze club in zee gaan! Alleenmaar ellende. Zeer slechte prijs/kwaliteit verhouding. Service uitermate slecht.

  Gina PK geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 13. Zieger en Carla van Drogen, Emmeloord   schrijft over Intereno keukenrenovatie Putten:
  Vandaag is onze keuken gerenoveerd en wij zijn heel tevreden.
  Wij vinden het resultaat geweldig. De kastdeurtjes en frontjes zijn vervangen.
  De monteur die dit bij ons heeft gedaan was zeer vriendelijk en kundig. Wij kunnen Intereno zeker aanbevelen. De keuken was licht van kleur, maar de folie begon barsten te vertonen. De keuken is nu mooi warm en wat donkerder van kleur, zie de foto.

  Zieger en Carla van Drogen, Emmeloord geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 14. Wim   schrijft over Intereno keukenrenovatie Putten:
  Onze ervaringen met Intereno zijn heel slecht. Na herhaaldelijk onjuiste en dubieuze informatie verstrekken, afspraken niet nakomen, stiekeme prijsverhogingen en minder aangenaam verlopen contacten met Intereno zijn wij er nog juist op tijd in geslaagd het contract met deze mensen zonder kosten voor ons af te blazen, nadat we met juridische stappen gedreigd hadden. Mensen, kijk uit en ga niet in zee met Intereno.

  Wim geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 15. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

   

 16. Fam. Mulders   schrijft over Intereno keukenrenovatie Putten:
  Gisteren door Intereno onze keuken laten renoveren en het resultaat is in een woord geweldig. Vakmanschap ten top !!
  Henry en Jarno is een top team, snel en zeer nauwkeurig.
  Super bedankt voor het perfecte resultaat. Wij gaan genieten van onze mooie keuken en we zullen jullie bij tedereen aanraden.
  Fam. Mulders uit Limburg

  Fam. Mulders geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 17. Erik Tuin   schrijft over Intereno keukenrenovatie Putten:
  Ik heb een keuken renovatie uitlaten voeren door Intereno keukens,nu 3 jaar later begint mijn keukenkastje van de kleur rood naar wit te kleuren.Ik heb hier contact overgehad met Intereno of dat het deurtje vervangen kon worden,nee was het antwoord ,zij konden het ook niet helpen dat dit gebeurde,ik zou nog wel een potje ral verf toegestuurd krijgen om de plekken die onstaan zijn zelf wegtewerken,Dat potje ral verf is ook nooit geariveerd.Zeer slechte zaak

  Erik Tuin geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 18. Klaas Gunnink   schrijft over Intereno keukenrenovatie Putten:
  Een tip als u aan keukenrenovatie denkt:
  Beslis nooit de dezelfde avond als de adviseur van Intereno bij u op bezoek is.
  Maar zet eerst alles eens op een rijtje als de adviseur weg is!
  Hij geeft €250,00 korting als u direct beslist maar die verdient u later dubbel en dwars weer terug!
  Als wij alles hadden geweten hadden wij een nieuwe keuken geplaatst!!
  En als je de adviseur er later over aanspreekt kent hij u ineens niet meer!
  Bezint eer ge begint!
  M.V.G Klaas

  Klaas Gunnink geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 19. Bart   schrijft over Intereno keukenrenovatie Putten:
  Gevraagd contact met ons op te nemen omdat we onze keuken gerenoveerd willen hebben. Dit willen we graag low-budget doen. Uitgelegd dat onze keuken ongeveer 30 jaar oud is. En daar ging de deur, spreekwoordelijk, dicht. Men wil/kan niks voor ons doen. De betreffende vrouw aan de telefoon deed kortaf en onvriendelijk. Zonder iemand langs te sturen om polshoogte te nemen en te overleggen, gaf ze al aan dat het niet kon. Heel vreemd. We zoeken verder, vast wel een goed bedrijf dat ons wel helpen kan.

  Bart geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 20. Lauretta   schrijft over Intereno keukenrenovatie Putten:
  Helaas toch niet echt tevreden…na maandenlang te hebben gewacht op mijn ‘nieuwe’ keuken, bleek de monteur een onvolledig pakket bij zich te hebben! Vervgems weer weken gewacht voor opnieuw een ravage in de keuken…sorry, maar dit doe ik nooit weer!! Ik kreeg ook geen enkele compensatie aangeboden voor het feit dat ik een maand lang met een half affe keuken was!! Als ze je binnenhalen als klant, zijn ze heel aardig met keukenhandschoenen etc, maar daarna l

  Lauretta geeft2 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

 21. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

   

 22. Jan Willem   schrijft over Intereno keukenrenovatie Putten:
  Na twee jaar hangen veel deuren scheef.

  Jan Willem geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 23. Dungen   schrijft over Intereno keukenrenovatie Putten:
  Waardeloos bedrijf. NIET doen. Zonde van je tijd. Arrogante houding. Wil de enige zijn die een offerte mag uitbrengen anders doen ze het niet. Na 20 minuten buitengezet omdat ik niet meer kon luisteren naar het gezeur over “je moet nieuwe keuken ipv renoveren”. Ik dacht een renovatie bedrijf te hebben uitgenodigd, niet een ouderwetse keukenboer…

  Dungen geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 24. Jaartsveld   schrijft over Intereno keukenrenovatie Putten:
  Helaas de revieuws niet goed bekeken voordat ik met deze keukenspecialist in zee ben gegaan. Mensen ga niet in zee met deze zaak, ze zijn zeer agressief en ze dwingen je om gelijk te beslissen. Als je twijfelt worden ze zeer onvriendelijk en verwijten ze je dat ze hun tijd verspilt hebben.

  Jaartsveld geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 25. Patriz Wijdeven   schrijft over Intereno keukenrenovatie Putten:
  Zeer slechte ervaring met deze zogenaamde keukenspecialist in renovatie. Zeer agressieve verkoop, werd gedwongen om een handtekening te plaatsen alvorens hij ging uitrekenen wat de keuken ging kosten. Als hij er later op terug moest komen, ging de keuken 485,- extra kosten. Dus bedenktijd was er niet bij. Nu of nooit! Adviseur R.R beweerde dat hij zo getraind was en dat Intereno op deze manier te werk ging. Ik was als vrouw alleen in huis en heb me niet veilig gevoeld. Gelukkig heb ik hem buiten kunnen bonsjoeren .

  Patriz Wijdeven geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 26. v Ballegooij   schrijft over Intereno keukenrenovatie Putten:
  Wij zijn zeer tevreden en super blij met onze gerenoveerde keuken. ( nieuw blad en nieuwe deurtjes)
  Netjes afgewerkt door vriendelijke vaklui.
  Alle rommel en afval nemen ze mee terug.
  Echt een aanrader

  v Ballegooij geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 27. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

   

 28. Christel Eichelsheim   schrijft over Intereno keukenrenovatie Putten:
  Ook wij hebben keuken renovatie laten doen .we zijn er zo blij mee .we zijn er heel blij met onze keus .we zijn ook goed geholpen een gesprek van 2 uur waar de meeste afhaken was echt de moeiten want met de levering kon alles zo geplaats worden de monteur die het heeft geplaats heeft vakwerk afgelevert
  John bedankt nogmaals bedankt ik kan het iedereen aan raden

  Christel Eichelsheim geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 29. Anne   schrijft over Intereno keukenrenovatie Putten:
  Heb eind juni 2017 kort telefonisch contact gehad met Intereno. De afspraak, in ons geval voor het plaatsen van nieuwe keukenfrontjes, zou zeker twee (!) uur duren en mijn man MOEST erbij aanwezig zijn anders zouden ze niet eens langskomen. Toen ik vertelde dat mijn man juist aan mij heeft gevraagd dit te regelen, en dat hij zeker niet bij t gesprek aanwezig zou zijn, werd er snel afgekapt door de dame van Intereno.

  Ik heb echt een naar gevoel aan dit gesprek overgehouden, blij dat ik ze niet in huis heb gehaald.

  Anne geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 30. pi   schrijft over Intereno keukenrenovatie Putten:
  Tijdens het eerste bezoek heb ik me laten overrompelen door de man. Later heb ik de prijzen vergeleken met de prijzen van de onderdelen op internet en heb de opdracht teruggegeven. Ga niet met dit bedrijf in zee!!

  pi geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 31. cg   schrijft over Intereno keukenrenovatie Putten:
  Bezoek medewerker Intereno duurde maar heel kort.
  Zoals in vele reviews:
  – niet luisteren naar klant
  – pushen om eigen verhaal te houden
  – kon niets over prijzen zeggen, moest eerst eigen verhaal kwijt

  Deze man de deur gewezen … Durfde nog te klagen over zijn verloren tijd. Gelukkig hebben wij een ons een hoop tijd en narigheid bespaard

  cg geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 32. Henk en Dinie   schrijft over Intereno keukenrenovatie Putten:
  Afspraak gehad met de vertegenwoodiger. Ging op de “Amerikaanse stijl”: slecht luisteren en flink pushen. Begon al over levertijden en of wij wel wisten wat een nieuwe keuken zou kosten zonder dat dat wij nog maar een voorbeeld van een keukenkastje hadden gezien of de mogelijkheden waren aangegeven. Heb nog nooit in mijn leven een verkoper na een half uur de deur uit gewerkt, die van Intereno heeft de primeur. Was helaas een bevestiging van de slechte ervaringen die wij bij het eerste telefonische contact met de telefoniste hadden.
  Tip: geen tijd aan besteden en op zoek gaan naar een bedrijf dat goed luistert en zijn klanten serieus neemt.

  Henk en Dinie geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 33. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

   

 34. Michel en Sonja vd W.   schrijft over Intereno keukenrenovatie Putten:
  wij hebben de vertegenwoordiger langs laten komen, deze was van het type wat je ook bij seats en sofa’s tegenkomt, duidelijk op provisie werkend en keihard pushen om je maar zsm te laten tekenen. De prijs bleek zwaar onderhandelbaar dus betaal nooit wat ze in eerste instantie vragen, uiteindelijk bleek het goedkoper om een nieuwe IKEA keuken te nemen . Toen we de verkoper hier mee confronteerde liep hij boos weg en smeet zelfs de deur keihard dicht . Niet echt professioneel allemaal………………….

  Michel en Sonja vd W. geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 35. Silvèn   schrijft over Intereno keukenrenovatie Putten:
  Ga niet met Intereno in zee.
  Zoals al eerder hier geschreven word je nogal onder druk gezet om de avond dat ze langskomen te beslissen.
  Ondanks mijn twijfels of de kleur van de nieuwe voorkanten van de kastjes hetzelfde zou zijn als de zijkanten, welke zouden blijven, en of het niet beter zou zijn om dat overdag te bekijken beweerde de verkoper bij hoog en laag dat de kleur hetzelfde zou zijn. Nou het is dus niet dezelfde kleur.
  Ook is de achterwand niet op de juiste hoogte afgezaagd, het is dezelfde hoogte als de oude wand, maar dat was niet de afspraak. Slechte communicatie tussen verkoper, inmeter en fabricage-medewerkers.
  Ook leken de monteurs van niks te weten, weer een slechte communicatie tussen verkoop- en montage-afdeling.
  Er gaat wel meer mis want 1 kastdeurtje sluit niet omdat het tegen een andere aankomt. Nu moeten we ontzettend uitkijken dat we met het niet-passende (dat vervangen wordt) een ander kastdeurtje niet beschadigen,
  De plint onder de kastjes is hier ter plekke verkeerd afgezaagd waardoor we een enorme sleuf onder de kastjes/plint hebben.
  Binnen één dag is complete onzin. De monteurs hadden 2 dagen werk, dat wisten wij en de planningsafdeling maar de monteurs zelf niet.
  Conclusie: het loopt dus allemaal niet zo lekker bij Intereno en wij als klant zitten met de problemen. Jammer dat ik geen negatieve sterren kan geven.

  Silvèn geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 36. Jeroom Slootman   schrijft over Intereno keukenrenovatie Putten:
  Verkoper langs geweest, goed op tijd, inderdaad gelijk beslissen, maar wij hadden gelukkig als heel veel bedrijven gehad voor nieuw, was er eigelijk een beetje klaar mee, de beslissing konden we daardoor snel nemen, was niet goedkoop, maar uiteidelijk een paar honderd euro boven budget.
  Verkoper heeft goede adviezen gegeven, monteur heeft keurig in 1 1/2 dag de klus geklaart, Vriendelijke man zeer deskundig, steeds even doornemen wat er afgesproken was voor de zekerheid.
  Keuken ik echt top geworden, zeer tevreden

  Jeroom Slootman geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 37. Anneke en Erhard   schrijft over Intereno keukenrenovatie Putten:
  Wij zijn zeer tevreden over Intereno. Men maakt waar wat men belooft. In één dag is de keuken gerenoveerd, alles volgens offerte. Niets dan lof.
  De keuken ziet er weer uit als nieuw.
  Zeker aan te bevelen.

  Anneke en Erhard geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 38. J H Aten-Taatgen   schrijft over Intereno keukenrenovatie Putten:
  In september heb ik de offerte getekend voor vervanging van een keukenblad. De eerste datum voor installeren werd een dag voor aanvang verschoven naar 6 weken later.
  J.l. dinsdag is het blad geplaatst,maar een uur nadat de monteur was vertrokken komt er praktisch geen water meer uit de kraan.
  Nu moet ik een week wachten voordat er iemand langs komt.
  Dus de hele dag naar boven om bij de wastafel water te halen.
  Dus de service ,wanneer het aanrechtblad +kraan en spoelbak geplaatst is,vind ik zeer terleurstellend.

  J H Aten-Taatgen geeft2 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

 39. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

   

 40. monique1234   schrijft over Intereno keukenrenovatie Putten:
  Ik heb net iemand van het callcenter van Intereno aan de lijn gehad voor een eerste contact. Ze was heel erg onvriendelijk, zelfs op het sarcastische af. En inderdaad heel dwingend: we moesten wel echt gemotiveerd zijn anders kwamen ze niet langs. En ze kwamen ook niet alleen met mij praten want mijn man moest er perse bij zijn. Heel vreemde gang van zaken maar ik heb besloten nu al af te haken.

  monique1234 geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 41. Marga   schrijft over Intereno keukenrenovatie Putten:
  Mag ik je wat vragen: plaatsen ze de scharnieren op exact dezelfde plaats als de oude? Dank voor je antwoord!

  Marga geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 42. Paul   schrijft over Intereno keukenrenovatie Putten:
  Deze zaak is ons goed bevallen. Prijs is gunstig en resultaat mag er zijn. vervanging van kasten en werkblad en achterwand. Ideaal dat je niet meteen de hele keuken hoeft te vervangen.

  Paul geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 43. M ter Wal   schrijft over Intereno keukenrenovatie Putten:
  Waardeloos monteurs zijn goed maar verder in een woord waardeloos koop maar een nieuwe keuken

  M ter Wal geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 44. Bruijn   schrijft over Intereno keukenrenovatie Putten:
  Intake was prima en veelbelovend maar helaas heeft Intereno ons teleurgesteld.
  Deurtjes, luifels (onder kastjes) en afzuigkap laten vervangen. Kwaliteit deurtjes is prima maar ophangwerk slecht. Ook blijkt dan dat de meting niet zorgvuldig is gedaan. Monteurs doen hun best het netjes op te hangen.
  Afzuigkap zou een ander type zijn want de oude was niet meer leverbaar; geen probleem, de nieuwe was nog wat stiller. Kregen we alsof het oude type zonder overleg.
  Één luifel was niet goed; dit bleek een gebed zonder eind…bijna een jaar verder, 6 verschillende luifels zien komen en gaan…er was telkens iets mis en nu eindelijk een luifel waar we dan maar genoegen mee namen; die kwam het dichtste bij de oorspronkelijke.
  Tussendoor moest ik zelf telkens bellen wat de stavaza was. Dan nog een monteur die met ons in discussie gaat, een communicatiefout van onze kant wordt ons telkens weer verweten en echte excuses hebben we niet gehad.
  Intereno…ik heb spijt dat we niet gewoon wat langer doorgestart hebben…nooit meer dus!

  Bruijn geeft2 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

 45. Tiw   schrijft over Intereno keukenrenovatie Putten:
  Slechte service
  geleverde kwaliteit zeer matig
  je kan beter een nieuwe keuken kopen misschien iets duurder maar veel beter

  Tiw geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 46. N. in 't Veldt   schrijft over Intereno keukenrenovatie Putten:
  Vandaag de vertegenwoordiger op bezoek gehad. Man in pantalon, lamswollen truitje en ruitjes-bloes.

  Na een kort gesprek, in de bewuste keuken, en het benoemen van ons budget kwam meteen het antwoord: “Dan gaan we niet tot elkaar komen”.

  Voor mij was het duidelijk dat hij er geen zin in had. Hij deed geen enkele moeite. We mocht zelfs de kleurstalen niet zien! Het was duidelijk geen klusje voor een recht toe, recht aan man. Wat hij duidelijk wel was….

  Dan maar een vakman uitnodigen die hier al geweest is voor een offerte. Die zag de klus wel zitten, binnen budget en was niet te beroerd op de grond te gaan liggen en meten.

  N. in 't Veldt geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 47. Wilco   schrijft over Intereno keukenrenovatie Putten:
  Aspraken maken met dit bedrijf is niet mogelijk.
  3 weken geleden komt de vertegenwoordiger niet opdagen.
  Nadat ikzelf een dag later contact op had genomen bleek hij ontslag te hebben genomen.
  Vandaag een nieuwe afspraak die een uur van te voren wordt afgemeld omdat de vertegenwoordiger die langs zou komen het na 1 dag al niet in dit werk zag zitten.
  Ze wilden dus een onervaren iemand de keuken laten opnemen.
  Ze zijn nu absoluut niet meer welkom.
  Wat een slecht bedrijf!!!!!!!!

  Wilco geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 48. Inge K.   schrijft over Intereno keukenrenovatie Putten:
  Onze keuken hebben we laten vernieuwen door Intereno in Putten. De deurtjes vervangen en het aanrechtblad. De apparatuur hebben we laten zitten. Van begin tot het eind ben ik zeer tevreden over deze keukenzaak. Vanaf de tekening maken, het meedenken en de uitvoering ervan, uitstekend. Zoals bij veel zaken gaat er altijd wel iets mis. Bij ons ook , maar dit is prima opgelost. gemaakte afspraken zijn allemaal nagekomen. Deze zaak kan ik beslist aanbevelen.

  Inge K. geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 49. E Heijboer   schrijft over Intereno keukenrenovatie Putten:
  In eerste instantie niet tevreden over de houding cq service van vertegenwoordiger van Intereno.
  De vertegenwoordiger werkt er inmiddels niet meer, toen verschillende telefoontjes met de klantenservice gepleegd die er geen raad mee wisten. Uiteindelijk heeft het management het netjes opgelost!
  Bedankt Harry!
  By the way: de keuken is prima!!

  E Heijboer geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 50. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

   

 51. H.Wessel   schrijft over Intereno keukenrenovatie Putten:
  intereno maakt reclame met uw keuken gerenoveerd in 1 dag.
  Nou vergeet het maar. In juli 2015 begonnen en in januari 2016 na 6 maal een monteur( iedere keer en ander) over de vloer gehad te hebben eindelijk klaar. Op mails word niet gerageerd (zogenaamd niet ontvangen).
  Als men dan bij intereno aanklopt hoe het zit met het aantal uren dat wij extra vrij hebben moeten nemen, ( in ons geval 20 uur) komen zij met een lullig aanbod.
  Mijn advies ga niet met dit bedrijf in zee.

  H.Wessel geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 52. sabine   schrijft over Intereno keukenrenovatie Putten:
  Gisteren een adviseur bij ons geweest. Op zich mooie spullen die hij bij had maar ik had een onderbuik gevoel bij de prijs. Zelf een dag later nogmaals na berekend en wat bleek: de speciale prijs was nog hoger dan de daadwerkelijke prijs als je alles goed bij elkaar optelde. Met de speciale prijs bedoel ik €450,- eraf omdat er niet aan offertes gedaan wordt en je dan op dat moment een keuze moet maken en dan met wat onderhandelen nog wat extra eraf. Al met al een speciale prijs die eigenlijk ongeveer € 850 te hoog was.

  sabine geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 53. Gerda Kloos   schrijft over Intereno keukenrenovatie Putten:
  Na een aantal keer de vertegenwoordiger aan huis te hebben gehad, hebben wij nieuwe deurtjes en laden besteld.
  Vandaag is alles gemonteerd, keurig netjes, helemaal naar wens. De kleur is ook prachtig bij de bestaande ombouw, wij zijn heel dik tevreden.
  Met dank aan Henry en Remco

  Gerda Kloos geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 54. Aad   schrijft over Intereno keukenrenovatie Putten:
  Ben ook bezig met deze firma hoe staat het bij U al iets geweest of gedaan ??
  Groetjes aad

  Aad geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 55. welmer   schrijft over Intereno keukenrenovatie Putten:
  We hebben een afspraak gemaakt, we hebben een keuken,die 35 jaar oud is,ben benieuwd.

  welmer geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 56. Jan Willem   schrijft over Intereno keukenrenovatie Putten:
  Wij hebben onze keuken laten renoveren en zijn matig tevreden over resultaat. Omdat alleen deurtjes vervangen zijn, zie je bv nog oude kleur (en beschadigingen) bij de randen van de kastjes. Onze oude keuken had een sierlijst en toen Intereno klaar was keek je opeens tegen een zwart gaten boven de keuken aan. Pas na vragen van onze kant kwamen ze met oplossing om hier een latje tegenaan te doen, waarbij ze eerst verwachten dat wij dit zelf wel konden doen.
  Een van de pannendragers van het fornuis mist na een maand een rubbertje en dan wordt je verwezen naar de webshop van Electrolux. Blijkbaar gaat de garantie van Intereno tot aan het moment dat de keuken geïnstalleerd is.

  Jan Willem geeft2 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

 57. Annemieke Koppelaar   schrijft over Intereno keukenrenovatie Putten:
  In juni hebben wij onze 24 jaar oude keuken laten renoveren door Intereno. Het is een plaatje geworden. Niemand gelooft dat de basis onze oude keuken is. Ook alle afspraken zijn naar tevredenheid
  uitgevoerd.
  Echt een aanrader.
  Wij kunnen weer 24 jaar vooruit.

  Annemieke Koppelaar geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 58. avelien   schrijft over Intereno keukenrenovatie Putten:
  Nadat we in februari onze keuken hebben laten renoveren, zijn we nu in afwachting van het zesde bezoek van een Intereno-monteur. De monteurs die in februari kwamen, hebben naar onze mening “de boel er ingekwakt”. De lijst met gebreken is lang. Scheef gemonteerde handvaten, ongelijk gezaagde plinten, ontbrekende onderdelen, een deur die na drie dagen uit zijn scharnieren viel, div. beschadigingen en noem maar op. De monteur die daarna 3x is geweest, heeft zijn best gedaan de boel te herstellen, maar bleek steeds vanuit de fabriek niet het juiste materiaal of de afgesproken instructies meegekregen te hebben. Bij het 5e bezoek (van weer een andere monteur) bleek ook hij niet de juiste spullen bij zich te hebben. De monteur heeft zelf naar Intereno gebeld en kreeg te horen dat het nog te leveren zijpaneel van een kast, helemaal niet leverbaar was in de afgesproken afmeting en kleur. Dit hebben we niet geaccepteerd en zijn nu in afwachting van een 6e bezoek van een monteur die hopelijk de boel definitief komt afronden. Buiten het feit dat het natuurlijk een heel slechte zaak is dat e.e.a. niet in 1 of 2 keer goed gemonteerd kan worden, is het ook heel vervelend dat er steeds iemand voor thuis moet blijven.
  Wij zullen Intereno zeker niet aanbevelen aan anderen. Of je moet prijs stellen op heel veel bezoek …………………

  avelien geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 59. Joost   schrijft over Intereno keukenrenovatie Putten:
  We wilden een nieuw houten keukenblad. Intereno kwam langs. Wat een opdringerige verkoper! Bleef 2 uur plakken en toen moesten ter plekke tekenen om een korting te krijgen op ruim €5.000. Hij zette ons stevig onder druk. Uiteraard niet gedaan. Bleek naderhand een schandalig hoge prijs. Hebben nu een keukenblad voor €2.000 goedkoper en dan ook nog natuursteen!! Ons advies: kijk verder.

  Joost geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 60. 0320   schrijft over Intereno keukenrenovatie Putten:
  Lange twijfel gehad, nieuwe keuken of renoveren?? Onze eerste zoektocht was bij een aantal keukenwinkels, die gaven ons eigenlijk al een ongeinteresseerde blik toen wij over renovatie begonnen. Later zijn we via internet bij intereno terecht gekomen. Een werkwijze die ons wel beviel. Hier werden wij tenminste wel serieus genomen. Al met al scheelde het ons flink geld en het leuke was dat de renovatie zeer snel is doorgevoerd.

  0320 geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

Met het plaatsen van een ervaring gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden
Spring naar toolbar