Ervaringen Hans Buis keukens

Beoordeling: 5 Hans Buis keukens is 1 keer beoordeeld met een
gemiddelde beoordeling van 5 uit 5 sterren.

Ervaringen Hans Buis keukens Bemmel? Hier vind u alle Hans Buis keukens reviews. Bent u van plan bij deze keukenwinkel in Bemmel langs te gaan? Lees dan eerst deze reviews en recensies.

Ervaringen Hans Buis keukens? Wat was uw ervaring?
Uw ervaring plaatsen? Plaats hieronder zelf snel een recensie. Dat is gemakkelijk en zo gedaan. Help ons en anderen en schrijf uw ervaring.

 

Keukenboeken thuis?

ervaringen van Hans Buis keukens | Keukenbrochures aanvragen

Meer dan 500 pagina’s gratis thuis ontvangen? Dat kan! Deze keukenbrochures staan vol met keukenprijzen, keukenopstellingen en tips over keukens kopen!

Bestel het complete pakket met honderden pagina’s. Doe genoeg inspiratie op met deze keukenbrochures.

 

De momenteel goedkoopste keukenzaak vinden? Lees het overzicht Top 4 Beste & Goedkoopste keukenzaken >>> van dit moment.

Hans Buis keukens ervaringen

Deze keukenwinkel heeft één vestiging gevestigd in Bemmel, in Nederland. Hans Buis keukens zorgt ervoor dat u tevreden bent met het plaatsen van uw nieuwe keuken.

De medewerkers van Hans Buis keukens maken samen het u het ontwerp zodat al uw wensen in het ontwerp zijn meegenomen. Zo bent u verzekerd van uw droomkeuken. Tevens is Hans Buis keukens gespecialiseerd in het monteren van keukens.

Het is ook mogelijk om wand- vloertegels te laten plaatsen. Bent u benieuwd? Bekijk dan de website Hans Buis keukens >>>  voor meer informatie, tips en de openingstijden.

  Geef deze keukenzaak een review!

   Beoordeling SlechtMatigNormaalGoedUitstekend

   Foto van uw keuken (optioneel):

  *Door uw ervaring te delen gaat u akkoord met de huisregels.

  1 “reviews & recensies Hans Buis keukens

  Beoordeling: 5Hans Buis keukens is 1 keer beoordeeld met een
  gemiddelde beoordeling van 5 uit 5 sterren.
  1. Bart Jacobs   schrijft over Hans Buis keukens:
   Nadat wij ons huis verkocht hadden, zijn we in korte tijd geslaagd om het huis van onze dromen te vinden, eveneens in Cuijk / Heeswijkse Kampen. Veel dingen waren nog onzeker, maar de wat betreft de keuken, daar hebben wij ( en ook onze familie ) maar 1 adres voor, Hans Buis Keukens in Bemmel. Een afspraak was gauw gemaakt, wat resulteerde in 3 zeer uitdagende maar eveneens professionele en verschillende keuken ontwerpen. Ook nu weer werden wij weer verrast door de met zorg gekozen keuken opstellingen. De ontwerpen waren zo verschillend, dat het zelfs moeilijk was om te kiezen, omdat voor alle 3 de ontwerpen mogelijkheden waren. In de deskundige vervolg gesprekken, kwam er steeds meer duidelijkheid en langzamerhand, het definitieve keuken ontwerp. Nu, 2 maanden later, ons huis is verbouwd, de keuken is het middelpunt van onze woonkamer, genieten wij van alles. Grote dank voor het adviseren en de deskundige plaatsing van de keuken. Een schot in de roos, hier gaan wij nog heel lang van genieten. Een dikke 10. Bart en Karin.

   Bart Jacobs geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  *

  *

  Met het plaatsen van een ervaring gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden
  Spring naar toolbar