Ervaringen Formaat keukens

Beoordeling: 5 Formaat keukens is 4 keer beoordeeld met een
gemiddelde beoordeling van 5 uit 5 sterren.

Ervaringen Formaat keukens Kollumerzwaag? Hier vind u alle Formaat keukens reviews. Bent u van plan bij deze keukenzaak in Kollumerzwaag langs te gaan? Lees dan eerst deze reviews en recensies.

Ervaringen Formaat keukens? Wat was uw ervaring?

Uw ervaring met Formaat keukens plaatsen? Plaats hieronder zelf snel een recensie. Dat is gemakkelijk en zo gedaan. Help ons en anderen en schrijf uw ervaring.

 

Keukenboeken thuis?

ervaringen van Formaat keukens | Keukenbrochures aanvragen

Meer dan 500 pagina’s gratis thuis ontvangen? Dat kan! Deze keukenbrochures staan vol met keukenprijzen, keukenopstellingen en tips over keukens kopen!

Bestel het complete pakket met honderden pagina’s. Doe genoeg inspiratie op met deze keukenbrochures.

 

De momenteel goedkoopste keukenzaak vinden? Lees het overzicht Top 4 Beste & Goedkoopste keukenzaken >>> keukenzaken van dit moment.

Formaat keukens ervaringen

Het bedrijf maakt gebruik van handgemaakte Hollandse charme tot strak Duits of Italiaans design. Deze keukenzaak levert deze keukens compleet met service en garanties, zo word u compleet ontzorgt.

Van de montage tot aan het verleggen van leidingen, de monteurs van deze keukenwinkel doen alles! Zelfs voor vloeren kunt u hier terecht.

Deze keukenzaak heeft één vestiging gevestigd in Kollumerzwaag, provincie Friesland.

Bekijk Website Formaat keukens >>>

voor meer informatie, tips en de openingstijden. Lees hieronder beoordelingen, reviews, klachten en ervaringen.

  Geef deze keukenzaak een review!

   Beoordeling SlechtMatigNormaalGoedUitstekend

   Foto van uw keuken (optioneel):

  *Door uw ervaring te delen gaat u akkoord met de huisregels.

  4 reviews & recensies Formaat keukens

  Beoordeling: 5Formaat keukens is 4 keer beoordeeld met een
  gemiddelde beoordeling van 5 uit 5 sterren.
  1. Fam de Jong   schrijft over Formaat keukens:
   Normaal gesproken sturen klanten een positieve of soms negatieve review, direct na de koop van een artikel. Wij doen het bij duurzame aankopen graag anders. Bij een duurzaam artikel komt namelijk een belangrijk aspect, buiten het advies, de prijs, eventuele installatie en dat is de service hierna. Te vaak hebben wij meegemaakt dat zodra de factuur was betaald er een muur werd opgetrokken zodra er zaken voor kwamen die om wat voor reden dan ook niet juist waren. En na de keuken te hebben aangeschaft in 2020, onze dochter had een half jaar hiervoor ook een keuken bij Formaat gekocht, kunnen wij stellen dat beide uitermate tevreden zijn over de handelswijze van Bert, inzake verkoop, advies,(gericht meedenken) prijsstelling etc. en daarna de installatie door EvertJan ook hier meedenken en met creatieve oplossingen komen, zodat het geheel een strak plaatje wordt. Daarnaast, zie boven, hebben zij zich geprofileerd als een bedrijf wat na de verkoop de klant ook als klant blijft behandelen en zich inzet om eventuele vragen op de juiste klantvriendelijke wijze naar tevredenheid op te lossen. Formaat keukens(Bert en EvertJan) jullie zijn de kers op de taart in jullie vakgebied.

   Fam de Jong
   Leeuwarden en Marrum

   Fam de Jong geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  2. Korporaal   schrijft over Formaat keukens:
   Afgelopen week hebben we onze keuken geplaatst. Alles was volgensafspraak geleverd en het klopte allemaal alles was aanwezig tot de laatse schroefjes en moertjes.
   Het resultaat…..zie de foto. Om tot een juiste keuze te komen hebben we heel goede adviezen gekregen .Ook
   de communicatie was uitstekend.
   Al met al een TOP BEDRIJF
   Groet H&H

   Korporaal geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  3. Dijkstra   schrijft over Formaat keukens:
   Wij hebben hier onze mooie zwarte keuken met kookeiland en enorme inductieplaat gekocht. E.J. heeft ons een andere keuken verkocht dan we in eerste instantie graag wilden. Onze keuzes had nadelen die E. op voorhand duidelijk uit kon leggen waardoor je geen “later spijt” keuken aanschaft. Ook de levering was keurig volgens afspraak, en wij hadden zelfs de mazzel dat de vaatwasser die wij hadden gekozen niet leverbaar was, waardoor wij een gratis luxere versie kregen.
   Op elk vlak een aanrader (mits je graag met je gladde verkoper praat die je het duurste van het duurste aan wil praten, dan moet je elders gaan kijken)

   Dijkstra geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  4. Vermaning   schrijft over Formaat keukens:
   Wat een top kwaliteit keuken voor een super scherpe prijs! Mensen die met je meedenken en met goede oplossingen komen! Zoek je een mooie keuken van een top kwaliteit dan moet je zeker hier eens voor informatie en inspiratie naar toe gaan!

   Vermaning geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  *

  *

  Met het plaatsen van een ervaring gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden
  Spring naar toolbar