Ervaringen Filippo keukens

Beoordeling: 3.29 Filippo keukens is 14 keer beoordeeld met een
gemiddelde beoordeling van 3.29 uit 5 sterren.

Ervaringen Filippo keukens? Alle Filippo keukens ervaringen. Van plan bij deze keukenzaak langs te gaan? Lees eerst deze reviews en recensies.

Wat was uw ervaring met Filippo keukens? 

Zelf snel een recensie voor Filippo keukens plaatsen? Makkelijk en zo gedaan. Help ons en anderen en schrijf uw ervaring. En ontvang gouden tips nieuwe keuken kopen in uw mailbox.

Gratis keukenboeken thuis?

keukenbrochures-aanvragen

Meer dan 500 pagina’s gratis thuis ontvangen? Dat kan! Deze keukenbrochures staan vol met keukenprijzen, keukenopstellingen en tips over keukens kopen!

Bestel het complete pakket met honderden pagina’s. Doe genoeg inspiratie op met deze gratis keukenbrochures.

 

De momenteel goedkoopste keukenzaak vinden? Lees het overzicht van de Top vier goedkoopste >>> keukenzaken van dit moment.

Filippo Keukens ervaringen

BouwCenter Filippo is een familiebedrijf dat werd opgericht in 1921. Naast hun groothandelsvestigingen hebben zij een viertal showrooms met keukens, sanitair, deuren en tegels.

WoonCenter Filippo heeft een brede en gevarieerde collectie badkamers, keukens, tegels en deuren. Naast het advies bij de keuze voor de juiste producten, helpen ze ook bij het vinden van de juiste vaklieden om uw klus te klaren.

Deze keukenwinkel werkt voor de montage van uw keuken. Ook zorgt Filippo voor kastenwanden. Zij bieden u een collectie aan die bestaat uit o.a. kastenwanden, inloopkasten, garderobekasten en inbouwkasten.

Ook kunt u voor bouwmaterialen bij Filippo keukens terecht. En dan is er nog een goed doel… deze zaak zet zich in voor SOS kinderdorpen. Bent u benieuwd? Kom langs in één van de showrooms om de collectie te bezichtigen of bekijk hier de website.

Filippo Keukens vestigingen

Filippo Keukens heeft vestigingen in Amersfoort, Deventer, Ermelo en Nijmegen en groothandels in Amersfoort, Barneveld, Deventer, Ermelo, Nijkerk en Veenendaal. Er zijn geen veranderingen in de showrooms geweest recentelijk. Lees hieronder reviews, klachten en ervaringen Filippo keukens.

  Geef deze keukenzaak een review!

   Beoordeling SlechtMatigNormaalGoedUitstekend

   Foto van uw keuken (optioneel):

  *Door uw ervaring te delen gaat u akkoord met de huisregels.

  14 reviews & recensies Filippo keukens

  Beoordeling: 3.29Filippo keukens is 14 keer beoordeeld met een
  gemiddelde beoordeling van 3.29 uit 5 sterren.
  1. Harry   schrijft over Filippo keukens:
   Wat een verschrikkelijk slechte ervaring hebben wij met Filippo Ermelo. Woning gekocht in project, badkamer, toiletten en keuken mochten we hier uitzoeken. Badkamer en toiletten uitgezocht, werd flink druk gezet om meteen handtekening te zetten. De ‘manager’ kwam nog even langs tijdens het gesprek om te vragen hoe het ging. Vervelend en achterhaald. We deden zaken met een ‘verkoopadviseur badkamers.’ Wist van toeten noch blazen, we hebben een aantal keer de offerte terug moeten sturen omdat er zaken niet klopten. Marges zijn veel te groot bij vergelijk prijzen op internet. Winkel is duurder en advies ook, dat accepteer ik. Maar een marge van 40% vind ik te gek. Vervolgens waren er bepaalde dingen niet leverbaar, dat kregen we als CC’tje in de mail tussen Filippo en een groothandel. Geen excuses of uitleg, we moesten zelf maar in die mail uitzoeken wat nou het probleem was. Daarover gemaild dat we daar niet van gediend waren, maar de keer daarna ging het weer precies zo. Wat een ellende! Wat een slecht bedrijf. Vervolgens blijken de fonteintjes in de toiletten veel te groot te zijn, waarbij de adviseur dat had moeten vermelden. Daarover geklaagd. Komt er een dame van Filippo kijken en ons verhaal aanhoren. Ze moest overigens niet alleen bij ons zijn, er waren nog een aantal zeer ontevreden buren die hun ongerief kwijt wilden bij haar. Uiteindelijk hielp het niets, Filippo zegt dat het niet hun probleem is. Mijn advies: blijf hier weg. En als je niet anders kan, bestel alles zo standaard mogelijk en vervang later de kranen, badmeubel, wc-brillen, etc. door op internet of bij een professionele zaak te bestellen! De marge is mede zo hoog zodat de bouwer van het project ook deelt in de winst van duurdere opties. Succes!

   Harry geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  2. wavepark studio   schrijft over Filippo keukens:
   Geleverd: een prima keuken, A-kwaliteit. Geleverd zonder ook maar één foutje!
   Perfect geïnstalleerd door Hans de Vries.
   Dit is wel de manier om tevreden klanten te maken en te houden! Top.

   wavepark studio geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  3. Marc   schrijft over Filippo keukens:
   Keuken uitgezocht en echt prima geholpen. Vervolgens worden de verkeerde vaatwasser en gaskookplaat geleverd, plus een paar montage mankementen. De daaropvolgende communicatie en “klantenservice” vanuit de backoffice is een DRAMA! Ver vandaan blijven bij deze club, dit gepruts geeft een hoop ergernis, ze lossen niets op, zijn vooral bezig hun eigen gelijk te halen, aftersales moet hier nog uitgevonden worden.

   Marc geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  4. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

    

  5. Silvia   schrijft over Filippo keukens:
   Wat een verademing! Na diverse keukenleveranciers bezocht te hebben kwamen we terecht bij Eef Smink van Filippo Amersfoort. Zeer deskundige man met veel ervaring, neemt alle tijd voor je, begrijpt meteen wat je bedoeld en denkt met je mee. Is op de hoogte van alle trends! Keuken en tegels bij hem gekocht. Kan het iedereen aanbevelen!!

   Silvia geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  6. anna van Ham   schrijft over Filippo keukens:
   Na eeen slechte ervaring bij de keukenconcurrent kregen we het advies naar Filippo in Ermelo te gaan. We zijn daar heel goed geadviseerd door Lorenzo de Admirant. Alle lof.
   bij levering bleek er een greep tekort die werd keurig vervangen.De keuken werd geplaatst door Albert Zwart.
   Complimenten.

   anna van Ham geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  7. Margreet   schrijft over Filippo keukens:
   Op zoek naar plankendargers voor mijn Siematic keuken had ik plotseling de vestiging van Filippo in Ermelo aan de lijn, i.p.v. die in Amersfoort waar ik de keuken oorspronkelijk kocht, bijna 20 jaar geleden. De plankdragers die ik zocht waren niet meer te bestellen via de website van Siematic. De mijnheer uit Ermelo was zeer vriendelijk en behulpzaam: als ik een foto stuurde, zou hij kijken of hij nog wat oude exemplaren had liggen. Binnen twee dagen arriveerde er een envelop met de steuntjes die ik zocht. Heel veel dank voor de goede service!

   Margreet geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  8. Willem   schrijft over Filippo keukens:
   Filippo ermelo; Begin dit jaar heb ikvoor 25000 euro aan keukens en sanitair besteld. Ze vonden ons rijksmonument zo bijzonder en de oplossing voor de keuken ook dat ze graag wilden komen kijken en eventueel aanvullend advies geven (nooit iemand gezien) Tijdens de aankoop fase was men heel vriendelijk maar als de handtekening eenmaal is gezet is alle aandacht en service totaal verdwenen. We hadden een probleempje met de keuken en daar werd heel moeilijk over de service gedaan. Het werd gezien als mijn probleem en in had het gevoel dat ik met de officier van justitie te maken had zo moest ok me verantwoorden. Via de aannemer waren er 2 standaard spiegels besteld die bleken niet geplaatst te kunnen worden vanaf september zijn wij in de weer met het verzoek of ze deze eventueel terug zouden willen nemen. Op de mails wordt steevast niet geantwoord. Als ik bel is degene die de klachtenservice moet afwikkelen er nooit en ik word ook niet terug gebeld.

   Willem geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  9. Erik   schrijft over Filippo keukens:
   Bij mijn zusje is zonder overleg is het keukenblad door midden gezaagd rond het gasstel. Is een dikke naad, en zit ook nog eens los. (Filippo Ermelo).

   Slechte service en filippo vertikt het om met een nette oplossing te komen. Ik zou op zoek gaan naar een andere keukenzaak dan deze.

   Erik geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  10. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

    

  11. Happy kitchen   schrijft over Filippo keukens:
   Ervaring Wooncenter Filippo Amersfoort: Wij zijn heel prettig te woord gestaan en geholpen. We zijn een jaar geleden ook al eens geweest (het project loopt al een poos) en hij wist nog precies wie we waren. We konden de gegevens weer opsturen en dan zou hij met onze nieuwe ideeen een nieuw overzicht maken. Hij nam ruim de tijd voor ons. Zeer prettig.

   Happy kitchen geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  12. Jeroen   schrijft over Filippo keukens:
   Wij wilden vooral gemak en eenvoud en dat hebben we gevonden bij Filipo:

   Efficiënte opstelling

   Diepe kasten met veel opbergruimte

   Een breed aanrechtblad met de wasbak ingefreesd en inductie

   Gemakkelijk schoon te houden

   Begeleiding en advies

   Jeroen geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  13. Nicole   schrijft over Filippo keukens:
   De verkoper wist ons te vertellen dat de nieuwe moderne keukens perfect passen bij het interieur wat wij hadden uitgezocht, en omdat we graag alles bij elkaar willen laten passen en een compleet opfrissing van het huis op zich ook wel een keer mag, hebben we de keuken aangeschaft.
   Blij dat de verkoper ons dit allemaal wist te vertellen want anders hadden we nu in een ruimte gezeten waarbij de open keuken en de woonkamer aardig met elkaar vloeken.

   Nicole geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  14. Mevr Ramselaar   schrijft over Filippo keukens:
   Ik ben voor een keuken en een badkamer bij Filippo wooncenter geweest en ik vond het een beetje vreemd. Blijkbaar was mijn budget 6500,- niet toereikend voor een keuken EN een badkamer. Nu heeft die adviseur mij alleen een keuken proberen te verkopen. Hier ben ik niet mee akkoord gegaan want ik wil alles van 1 leverancier in dezelfde stijl.

   Mevr Ramselaar geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  15. ensink   schrijft over Filippo keukens:
   Wij zijn een tijd geleden goed geslaagd bij Filippo keukens in Deventer. De uitblinker in onze ogen; siematic keukens. Alles erop en eraan waar wij lang naar hebben verlangd. Met als extra optie aangeboden: een ingebouwde tuner. Wij waren verkocht door de mooie keuken maar ook de goede service en de eerlijke, klantvriendelijke hulp!

   ensink geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  16. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

    

  17. Joyce   schrijft over Filippo keukens:
   Vorige keuken stond al in het gekochte huis en was een totale ramp, niet eens mijn smaak en was erg onhandig. Oftewel geen praktische keuken. Via mijn vrienden/kennissen ben ik doorgestuurd naar Filippo Amersfoort, hier zag ik een hele mooie SieMatic SC 10 Lotus White keuken staan met een granieten werkblad, alhoewel het een zeer rijke uitstraling heeft en vele opbergmogelijkheden biedt, past hij gelukkig en bovendien in mijn budget. Hier kreeg ik de nodige tips en rustige uitleg. En uiteraard werd de keuken prima geleverd en gemonteerd. Op een enkel puntje na tevreden!

   Joyce geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  *

  *

  Met het plaatsen van een ervaring gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden
  Spring naar toolbar