Ervaringen Feenstra keukens

Beoordeling: 3.5 Feenstra keukens is 6 keer beoordeeld met een
gemiddelde beoordeling van 3.5 uit 5 sterren.

Ervaringen Feenstra keukens Sneek? Alle Feenstra keuken en bad reviews. Van plan bij deze keukenwinkel langs te gaan? Lees eerst deze reviews en recensies.

Wat was uw ervaring met Feenstra keukens?

Zelf snel een recensie plaatsen? Makkelijk en zo gedaan. Help ons en anderen en schrijf uw ervaring.

Keukenboeken thuis?

keukenbrochures-aanvragen

Meer dan 500 pagina’s gratis thuis ontvangen? Dat kan! Deze keukenbrochures staan vol met keukenprijzen, keukenopstellingen en tips over keukens kopen!

Bestel het complete pakket met honderden pagina’s. Doe genoeg inspiratie op met deze keukenbrochures.

 

De momenteel goedkoopste keukenzaak vinden? Lees het overzicht Top 4 Beste & Goedkoopste keukenzaken >>> keukenzaken van dit moment.

 

Feenstra keukens Sneek ervaringen

De nieuwste ontwikkelingen zoals een stoomoven of een frytop, of misschien wel een mooie ingebouwde espresso apparaat. Feenstra keukens heeft het allemaal.

Zelfs voor uw op maat gemaakte badkamer kunt u bij Feenstra terecht. Maar ook gewoon een gaskookplaat met 4 pitten, een modern of een klassiek fornuis. Deze keukenwinkel past en meet met u tot de keuken echt perfect bij u past.

Feenstra keukens levert prachtige keukens met de nieuwste ontwikkelingen – en met de hoogste kwaliteit. Daarom hebben zij een goede prijs kwaliteit verhouding.

Feenstra heeft naast nieuwe keukens ook badkamers te koop. Ook doet Feenstra daarnaast projectkeukens. Een overzicht van de lopende nieuwbouwprojecten zijn op de site te vinden. Benieuwd naar alle mogelijkheden die Feenstra keukens u te bieden heeft?

Feenstra heeft 1 showroom in Sneek. Deze keukenzaak had showrooms in Overijssel en Friesland en in Steenwijk. Er zijn recentelijk geen nieuwe showrooms bijgekomen. Lees hieronder reviews, klachten en ervaringen Feenstra keukens.

Website Feenstra keukens en bad >>>

  Geef deze keukenzaak een review!

   Beoordeling SlechtMatigNormaalGoedUitstekend

   Foto van uw keuken (optioneel):

  *Door uw ervaring te delen gaat u akkoord met de huisregels.

  6 reviews & recensies Feenstra keukens

  Beoordeling: 3.5Feenstra keukens is 6 keer beoordeeld met een
  gemiddelde beoordeling van 3.5 uit 5 sterren.
  1. Dijk   schrijft over Feenstra keukens:
   Mooie showroom, vakkundig geholpen.
   Er wordt goed geluisterd naar de wensen van de klant. De verkoper die ons hielp heeft verstand van zaken en kan erg goed ontwerpen/adviseren. Wij hebben een prachtig totaalontwerp van de ruimte ontvangen. We werden goed begeleidt door het hele proces, zoals afstemming met onze installateur en aannemer en uiteindelijk hebben we een hele mooie keuken en meubelmaatwerk gekregen. Ook de keukenmonteur was erg vriendelijk en kundig.

   Dijk geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  2. Giethoorn   schrijft over Feenstra keukens:
   Zeer slechte service! Koelkast ging stuk een maand buiten de garantie. Heeft langer dan 6 maanden geduurd tot we een nieuwe opgestuurd kregen.Vervolgens moeten wij de hoofdprijs voor deze vervangende koelkast betalen, wat ook nog een showroommodel is. Wij hebben zelf de koelkast op moeten halen bij DGO en een monteur moeten regelen (alles op eigen kosten). Op internet hebben wij dezelfde koelkast veel goedkoper gevonden (incl. verzending en de oude nemen zij gratis mee).
   Ter compensatie voor de late levering zou Feenstra Keuken & Bad een ‘speciale prijs’ gaan rekenen, maar dit is niet gebeurd. Nu de betaling al een tijdje uitblijft van onze kant, omdat wij niet akkoord gaan met de prijs, wordt er direct gedreigd met het ‘uit handen geven’ van de vordering.
   Wij zijn totaal niet tevreden over de gang van zaken bij Feenstra Keuken & Bad Steenwijk. Wij zullen dan ook geen goede reclame maken en dit bedrijf bij niemand aanbevelen.

   Giethoorn geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  3. Dinie   schrijft over Feenstra keukens:
   Professioneel en klantvriendelijke winkel. Uitvoerige uitleg gekregen over de werking van de apparatuur in onze nieuwe keuken. Voor vloeren kan je hier ook terecht.

   Groeten Dinie uit Steenwijk

   Dinie geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  4. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

    

  5. Ype   schrijft over Feenstra keukens:
   Goede indruk. Als wij het rondkrijgen een verbouwingsdepot in de hypotheek onder te brengen gaan we hier terug voor de keuken.

   Ype geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  6. Hoeksma   schrijft over Feenstra keukens:
   Hier een keuken gekocht vanaf het eerste gesprek tot de montage tegen geen enkel probleem aan gelopen.
   > service en deskundigheid is wat waard.

   Hoeksma geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  7. José   schrijft over Feenstra keukens:
   Vrijblijvende benadering en dat bevalt ons wel. De overweging is of we de badkamer tegelijkertijd met de keuken kunnen vervangen.

   José geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  *

  *

  Met het plaatsen van een ervaring gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden
  Spring naar toolbar