Ervaringen Esgrado keukens

Beoordeling: 4.8 Esgrado keukens is 5 keer beoordeeld met een
gemiddelde beoordeling van 4.8 uit 5 sterren.

Ervaringen Esgrado keukens? Alle Esgrado keukens ervaringen. Van plan bij deze keukenzaaken meubelmaker in Wijngaarden langs te gaan? Lees eerst deze reviews en recensies over Esgrado keukens.

Wat was uw ervaring met Esgrado keukens in Wijngaarden?
Uw ervaring met Esgrado keukens plaatsen? Zelf snel een recensie voor Esgrado keukens of een andere keukenwinkel plaatsen? Makkelijk en zo gedaan. Help ons en anderen en schrijf uw ervaring.

Gratis keukenboeken thuis?

ervaringen Schoonhoven keukens | Keukenbrochures aanvragenMeer dan 500 pagina gratis thuis ontvangen?
Vol met keukenprijzen, keukenopstellingen en tips over keukens kopen? Bestel het complete pakket. Hier kunt u gratis keukenbrochures aanvragen.

De momenteel goedkoopste keukenzaak vinden? Lees het overzicht van de Top vier goedkoopste >>> keukenzaken van dit moment.

 

Esgrado keukens algemene informatie

Esgrado keukens is en kleine keukenzaak die 4 jaar geleden geopend is. Deze keukenwinkel is gespecialiseerd in houten meubels en keukens die geheel aan de wensen van de klanten worden aangepast.

Esgrado streeft – sinds de oprichting – naar uitstekende kwaliteit en klanttevredenheid. Alle mogelijkheden en voorbeelden in het echt bekijken? Bezoek de showroom in Wijngaarden. Meer handige informatie over deze keukenzaak zoals het adres, telefoonnummer en openingstijden vindt u op de site van Esgrado.

  Geef deze keukenzaak een review!

   Beoordeling SlechtMatigNormaalGoedUitstekend

   Foto van uw keuken (optioneel):

  *Door uw ervaring te delen gaat u akkoord met de huisregels.

  5 reviews & recensies Esgrado keukens

  Beoordeling: 4.8Esgrado keukens is 5 keer beoordeeld met een
  gemiddelde beoordeling van 4.8 uit 5 sterren.
  1. Fam Van Houwelingen   schrijft over Esgrado keukens:
   We hebben een prachtige keuken gemaakt voor Martin van Esgrado, met veel sfeer en keurig naar onze wensen.

   Fam Van Houwelingen geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  2. M. Huizinga   schrijft over Esgrado keukens:
   Na een uitgebreide oriëntatie bij diverse gerenommeerde keukenwinkels, kwamen wij helaas al snel tot de conclusie dat het lastig zou worden om onze specifieke wensen vertaald te zien in onze droomkeuken.
   Het aanbod van deze zaken was heel eenzijdig en de specifieke exclusieve keukens paste met navenante exorbitante prijzen niet in ons budget.
   Bij toeval stuitte we op Esgrado living welke wij zo af en toe met hele fraaie ontwerpen op Pintrest wel eens voorbij zagen komen.

   Toch was het voor ons best even een drempel om een afspraak met dit bedrijf te maken omdat wij ze verder helemaal niet kende.
   Dat voelde wel een beetje eng aan.
   Het gaat natuurlijk niet om een pakje boter dus wij waren uiterst zorgvuldig in onze afweging van de juiste partij die naast mooi plaatjes natuurlijk ook betrouwbaar is.

   De eerste afspraak met de eigenaar Martin was een beetje dubbel.
   Zijn showroom staat namelijk in schril contrast met de presentatie van de grote ketens waar je wordt ontvangen in (door de klant betaalde) fancy en gelikte ruimtes met bling-bling restaurants en een overdaad aan afgerichte en overdreven vriendelijke verkopers.
   In eerste instantie waren wij een beetje gereserveerd over de showroom welke zich in een naastgelegen loods bevindt op de boerderij van zijn familie.

   De presentatie van Martin daarentegen maakte al snel heel veel goed. Hij is een hele bescheiden en sympathieke jonge vent die precies weet waar hij het over heeft!
   Geen poeha of kapsones, maar gewoon lekker zichzelf.
   En het allerbelangrijkste…..wat maakt deze jongen fabelachtig mooie dingen zeg!
   De bewonderde “ohhh’s en ahhhhh’s” vlogen over de tafel toen wij zijn presentatieboek bekeken.
   Ook in de showroom stonden prachtige voorbeeldkeukens waarin je de hand van een bevlogen en vakkundig timmerman direct terugzag.
   Martin heeft absoluut geen duurbetaalde showroom of snelle verkooppraatjes nodig, hij wist ons met zijn deskundigheid en zijn vervaardigde projecten helemaal voor zich te winnen.

   Gedurende het ontwerpproces dacht hij goed met ons mee en was hij heel flexibel en creatief in het bedenken van oplossingen.
   Hij nam daarvoor alle tijd.
   Hij is absoluut geen type gladde verkoper, dus je zult bij hem nooit een druk voelen dat er vandaag getekend moet worden. Wat een verademing!

   Na het nodige over en weer mailen en bellen was het definitieve ontwerp voor onze keuken al vrij vlot rond.
   Nu was het wachten op de definitieve dag van de plaatsing.
   Deze dag was al heel snel omdat Esgrado alles zo’n beetje zelf maakt waardoor er korte lijnen zijn en men niet afhankelijk is van derde partijen.
   Ook hierin komt Esgrado zijn afspraken altijd keurig na. Belt op tijd terug en ziet geen belangrijke zaken over het hoofd.

   De uiteindelijke keuken heeft onze verwachtingen meer dan overtroffen.
   Het is werkelijk waar een plaatje geworden en dan helemaal op maat gemaakt.
   Gezien de omvang van de keuken is Martin een paar dagen bezig geweest om de boel zelf bij ons te installeren. Ook hierin gaat hij zeer grondig te werk en neemt hij met halve oplossingen geen genoegen.
   Een vakman pur sang!

   Omdat Martin heel bescheiden is, zal hij niet snel op de voorgrond treden met overdreven verhalen of commercieel geneuzel.
   Hij laat gewoon zijn gouden handjes spreken en daar is hij uitzonderlijk goed in!
   Wij gunnen hem heel veel tevreden klanten.
   Een echte aanrader!!

   M. Huizinga geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  3. William en Patricia   schrijft over Esgrado keukens:
   Elke keer weer als we onze keuken binnen stappen, krijgen we dat wauw gevoel! Wij waren echt op zoek naar een steigerhouten keuken, en bij Esgrado waren we op het goede adres. Wij zijn heel goed geholpen, alles past perfect, werkt goed! Wij zijn heel tevreden met het eind resultaat.

   William en Patricia geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  4. Familie Plas   schrijft over Esgrado keukens:
   Prachtige keuken bij Esgrado laten maken. Enorm tevreden met het resultaat. Martin heeft oog voor detail en geeft goed advies. De afwerking is erg mooi. Kortom echt een aanrader om hier een keuken te laten maken.

   Familie Plas geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  5. Casper   schrijft over Esgrado keukens:
   Na een lange zoektocht naar onze droom keuken zijn we uitgekomen bij Esgrado.

   De combinatie van een robuuste uitstraling en het tijdloze karakter van een steigerhouten keuken sprak ons enorm aan.

   We zijn in het proces goed geholpen en geadviseerd. Het is gebleken en waar gemaakt dat Martin (de eigenaar) een vakman is met een scherp oog voor detail.

   De keuken is naadloos geplaatst en past perfect in ons interieur. Ook over de aftersales zijn we te spreken. Na plaatsing van de keuken hebben we nog een aantal keer contact gehad voor onderhoud en andere praktische vragen. Iedere keer goed geholpen.

   Als je op zoek bent naar een op maat gemaakte (steiger) houten keuken een blad naar keuze dan is Esgrado zeker een aanrader!

   In vakmanschap en prijs / kwaliteit blinken ze in mijn ogen uit.

   Casper geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  *

  *

  Met het plaatsen van een ervaring gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden
  Spring naar toolbar