Ervaringen Culimaat keukens

Beoordeling: 2 Culimaat keukens is 2 keer beoordeeld met een
gemiddelde beoordeling van 2 uit 5 sterren.

Ervaringen Culimaat keukens Berlicum? Hier vind u alle Culimaat keukens reviews. Bent u van plan bij deze keukenwinkel in Berlicum langs te gaan? Lees dan eerst deze reviews en recensies.

Ervaringen Culimaat keukens? Wat was uw ervaring?
Uw ervaring met Culimaat keukens plaatsen? Plaats hieronder zelf snel een recensie voor Culimaat keukens! Dat is gemakkelijk en zo gedaan. Help ons en anderen en schrijf uw ervaring over Culimaat keukens in Berlicum.

 

Keukenboeken thuis?

ervaringen van Culimaat keukens | Keukenbrochures aanvragen

Meer dan 500 pagina’s thuis ontvangen? Dat kan! Deze keukenbrochures staan vol met keukenprijzen, keukenopstellingen en tips over keukens kopen! Bestel het complete pakket met honderden pagina’s. Doe genoeg inspiratie op met deze keukenbrochures.

 

De momenteel goedkoopste keukenzaak vinden? Lees het overzicht Top 4 Beste & Goedkoopste keukenzaken >>> keukenzaken van dit moment.

Culimaat keukens algemene informatie

Culimaat Keukens heeft één vestiging gevestigd in Berlicum, in Nederland. Bij Culimaat kunt u terecht voor elk soort keuken, van de tijdloze keuken tot aan de moderne keuken, van de klassieke keuken tot aan een design keuken etc.

Bijna alles is hier mogelijk. Maak een afspraak en bespreek alle mogelijke opties. Bekijk website Culimaat keukens >>> keukens voor meer informatie, tips en de openingstijden.

  Geef deze keukenzaak een review!

   Beoordeling SlechtMatigNormaalGoedUitstekend

   Foto van uw keuken (optioneel):

  *Door uw ervaring te delen gaat u akkoord met de huisregels.


  2 reviews & recensies Culimaat keukens

  Beoordeling: 2Culimaat keukens is 2 keer beoordeeld met een
  gemiddelde beoordeling van 2 uit 5 sterren.
  1. Rob Witteveen   schrijft over Culimaat keukens:
   In eerste een prettig contact in Berlicum. Daarna wordt keer op keer de datum verschoven en afspraken geschonden. Mailverkeer wordt vooral gebruikt om “zich in te dekken” en vooral aan te geven dat hen geen blaam treft.
   Waar in eerste instantie week 26 wordt toegezegd, daarna wordt het week 32 en nu durft men dit te verplaatsen naar week 37 en wederom ligt het niet aan hun. Alhoewel ze komen meten verwachten ze dat de aannemer dit nogmaals doet, wederom indekken. De service is van een dermate laag niveau dat ik een ieder afraad om hier een keuken te kopen. De prijzen zijn hoog, ik had gehoopt dat de klantgerichtheid hetzelfde had.
   Wat een teleurstelling! En de keuken moet nog geplaatst worden. Ik hou mijn hart vast!

   Rob Witteveen geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  2. Mw. de Boer   schrijft over Culimaat keukens:
   Een erg prettig contact in de shop gehad met de adviseur. Kan ook niet anders zeggen dat hetgeen hier wordt aangeboden, in elk huishouden zou passen. De prijsstelling had wat mij betreft wel een stukje lager mogen liggen.

   Mw. de Boer geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  *

  *

  Met het plaatsen van een ervaring gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden
  Spring naar toolbar