Ervaringen Castelli keukens

Ervaringen Castelli keukens? Hier vind u alle Castelli keukens ervaringen. Bent u van plan bij Castelli keukens in Eindhoven langs te gaan? Lees dan misschien eerst deze reviews en recensies over Castelli keukens.

 

Gratis keukenboeken thuis?

ervaringen van Castelli keukens | Keukenbrochures aanvragen

Meer dan 500 pagina’s gratis thuis ontvangen? Dat kan! Deze keukenbrochures staan vol met keukenprijzen, keukenopstellingen en tips over keukens kopen! Bestel het complete pakket met honderden pagina’s. Doe genoeg inspiratie op met deze gratis keukenbrochures.

 

De momenteel goedkoopste keukenzaak vinden? Lees het overzicht van de Top vier goedkoopste keukenzaken van dit moment.

Castelli keukens algemene informatie

Castelli Keukens heeft één vestiging gevestigd in Eindhoven, in Nederland. Castelli keukens is al ruim 20 jaar een partner voor uw nieuwe droomkeuken, een tegelvloer of een mooie badkamer. In de ruim 600 m2 showroom van Castelli keukens kunt u een ruim assortiment vinden en kunt u bekijken wat de mogelijkheden, stijlen en materialen zijn. Ook voor uw tegels, sanitaire voorzieningen of zelfs een keukenrenovatie kunt u hier terecht. Nieuwe frontdeuren, kasten en accessoires kunnen op maat geleverd en gemonteerd worden. Ook voor kleine keukenrenovaties zoals bijvoorbeeld het vervangen van apparatuur (alle merken), spoelbak, kookplaat, oven of vaatwasser behoort tot de werkzaamheden De adviseurs van Castelli keukens beschikken over jaren lange ervaringen en zijn altijd op de hoogte van de laatste trends. Castelli keukens werkt met eigen monteurs die zorgen voor de perfecte afwerking, de vakkundige plaatsing van uw tegelvloer of wand, badkamer of keuken.

Bent u benieuwd naar meer informatie, tips en de openingstijden?

Bezoek dan de website 

  Geef deze keukenzaak een review!

   Beoordeling SlechtMatigNormaalGoedUitstekend

   Foto van uw keuken (optioneel):

  *Door uw ervaring te delen gaat u akkoord met de huisregels.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  *

  *

  Met het plaatsen van een ervaring gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden