Ervaringen Bruynzeel keukens

Beoordeling: 3.27 Bruynzeel keukens is 223 keer beoordeeld met een
gemiddelde beoordeling van 3.27 uit 5 sterren.

Ervaringen Bruynzeel keukens? Alle Bruynzeel keukens keukens ervaringen. Van plan bij Bruynzeel keukens langs te gaan? Lees eerst deze reviews en recensies over Bruynzeel keukens.

 

www.bruynzeelkeukens.nl 

 

Bruynzeel vergelijken

Vergelijk Bruynzeel keukens met andere winkels. Vergelijk Bruynzeel keukens >

 

Bruynzeel keukens ervaringen – informatie

Bruynzeel keukens is een Nederlands fabricaat en dat is op zich al vrij uniek. Wat Bruynzeel ook uniek maakt is dat Bruynzeel zich erg inzet voor duurzaamheid en het milieu. Een paar voorbeelden; In de fabriek word enkel gebruik gemaakt van elektrisch transport.

De fabriek word verwarmd door verbranding van het afvalhout. Bruynzeel heeft maar liefst 6000 m2 aan zonnepanelen op het dak van de fabriek zitten.
Verder is er nog veel meer waarin rekening met het milieu gehouden word. Het is een hoog middensegment keukenmerk en valt bijna onder de topsegment keukenmerken. Het is een keukenmerk met zeer veel ervaring en is al een begrip in de keukenbranche sinds 1973.

Piet Zwart ontwerpt de keukens voor Bruynzeel en is destijds gekozen tot een van de beste ontwerpers van de 20e eeuw.
Kortom: Bruynzeel keukens is een bijzonder bedrijf. Welke huishoudens kopen bij Bruynzeel een keuken? Huishoudens die iets bovengemiddeld te besteden hebben voor hun nieuwe keuken. Een Bruynzeel keuken gaat nu zeker zeer lang mee, dat zijn de ervaringen Bruynzeel keukens.

Bij Bruynzeel betaald u voor een kwalitatief goede keuken met een uniek ontwerp. Dankzij de eigen Nederlandse fabriek kan Bruynzeel keukens nu uitmuntende kwaliteit keukens bieden voor een eerlijke prijs. Daardoor zijn de keukens zeker hun geld waard.

Naast complete keukens kunt u bij Bruynzeel ook terecht voor losse apparatuur, keukenbladen en keukenkasten. Of Bruynzeel keukens ook aan keukenrenovatie doet, is niet bekend. Bruynzeel keukens heeft alleen vestigingen in Nederland. De vestigingen in België zijn in 2016 allemaal gesloten.
Kom langs in één van de showrooms of bezoek

www.bruynzeelkeukens.nl

 

Bruynzeel keukens vestigingen

Bruynzeel heeft 35 vestigingen. Deze vestigingen van Bruynzeel keukens zijn te vinden in Alkmaar, Almere, Amersfoort, Amsterdam (2), Apeldoorn, Assen, Barendrecht, Bergen op Zoom (2, waaronder een outlet store), Breda, Cruquius, Delft, Den Haag (2) Hogewal, Den Haag Megastores, Dordrecht, Duiven, Gouda, Groningen, Haarlem…

..,Den Bosch, Leiderdorp, Middelburg, Roosendaal, Rotterdam (2) Rotterdam Alexandrium en Rotterdam bigshops, Son, Spijkenisse, Utrecht, Zaandam & Zwolle. Deel hieronder uw beoordelingen, klachten, reviews of ervaringen Bruynzeel keukens.

 

Hengelo, Drachten, Tilburg, Nijmegen, Sneek en Waalwijk zijn inmiddels gesloten.

 

   Beoordeling

  SlechtMatigNormaalGoedUitstekend

   Uw oordeelSlechtMatigNormaalGoedUitstekend

  Foto van uw keuken (optioneel):

  *Door uw ervaring te delen gaat u akkoord met de huisregels.

  235 reviews & recensies Bruynzeel keukens

  Beoordeling: 3.27Bruynzeel keukens is 223 keer beoordeeld met een
  gemiddelde beoordeling van 3.27 uit 5 sterren.
  1. Vanessa Nigten   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Beste mensen, In februari jl. heb ik bij Bruynzeel een keuken besteld á 9942. Op mijn verzoek werd de keuken ontworpen met een oven in een bovenkast. Dit ivm kinderveiligheid en beperkte ruimte. Begin juni nadat ik de overeenkomst getekend had, kreeg ik schriftelijk bericht van Bruynzeel dat de door Bruynzeel verkochte oven niet in de bovenkast bleek te passen en ze ook geen alternatief hadden. Hiervoor werden geen excuses aangeboden en werd alleen gezegd dat het gunstig was dat ik zo een goedkopere overeenkomst zonder de kosten van de oven kreeg (een heel aparte redenering vind ik). Aangeraden werd om zelf een oven voor in de nis te kopen. Een precies in de nis passende oven zoals Bruynzeel aanraadde bleek en die ik aanschafte bleek gevaarlijk vanwege de flinke ruimte die een niet-inbouwoven nodig heeft (itt de beoogde inbouwoven op basis waarvan de totale keuken was ontworpen). Uiteindelijk heb ik daarna aanvullend nog een veel kleinere oven aangeschaft. Deze heeft echter nog steeds niet de minimale ruimte om goed te kunnen ventileren. Hij kiept bovendien bij het open maken omdat hij hoog staat. Verder is het een lelijk gezicht in een nieuwe keuken. Op mijn verzoek heeft Bruynzeel nog een schotje achter de nis geplaatst omdat de ovensnoeren anders de oven zouden raken. Dit is slordig afgeraffeld gedaan met een exemplaar dat niet netjes afsluit aan de onderkant. Verder is er bij de instructies van Bruynzeel voor mijn aannemer geen stopcontact voor de oven opgenomen waardoor er met verlengsnoeren moet worden gewerkt. Hiernaast zijn ook nog een aantal andere zaken fout gegaan, waardoor ik onder andere terwijl ik een energiezuinige koel-vriescombinatie had aangevraagd er een met label F heb gekregen, de buitenkast daaromheen de verkeerde kleuren heeft, en de keuken wel 6 verschillende dieptes heeft. De verkoper in Amsterdam heeft meermaals toegezegd dat ik zou worden gecompenseerd voor zijn fouten, echter gaat hier niet achteraan. De klantenservice in Bergen op Zoom die ik zelf ben gaan benaderen sinds afgelopen zomer vindt ondanks de toezeggingen uit Amsterdam compensatie niet nodig. Graag uw advies in deze. Bij voorbaat hartelijk dank.

   Vanessa Nigten geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  2. Joost   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Next 125 keuken in de hoge prijsklasse gekocht bij Bruynzeel Keukens. Direct na oplevering bleek al dat 50% van alle fronten van deuren en lades moesten worden vervangen; wachttijd meer dan 6 weken. Daarna moesten door allerlei gebreken en ontwerpfouten van Next 125 ook nog ongeveer de rest van de deuren en lades vervangen worden; weer min. 6 weken wachttijd.
   Een speciale open kastje met la voor het koffiezetapparaat bleek ook zodanig te zijn ontworpen dat het koffiezetapparaat er niet goed op paste. Door Bruynzeel uiteindelijk na blijven aandringen de lade omgebouwd maar nu is de bodemplaat van glas niet diep genoeg om de ladegeleleiders af te dekken. Bruynzeel blijft volhouden dat ze geen passende (matte) glasplaat kunnen bestellen bij Schuller Duitsland (fabrikant van Next 125). Wat een een amateurs.
   De inwendige lades achter de draaideuren beschadigen snel de binnenkant van de deuren omdat de scharnieren niet goed doorontwikkeld zijn. Slecht doordacht, mag je verwachten van een bouwmarktkeuken maar dus ook van Next 125!
   Kortom dit merk is zijn prijs niet waard en Bruynzeel Keukens laat je gewoon zitten met de problemen. Nu bestudeerd onze rechtsbijstand de kwestie in overleg met ons om eventueel de kwestie juridisch aan te vechten.
   1 ster is eigenlijk al overgewaardeerd!

   Joost geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  3. Venice Atmopawiro   schrijft over Bruynzeel keukens:
   – Kookplaat nooit geleverd. Ik wacht bijna 4 maanden op mijn geld: €2600,- en de montagekosten. Wanneer krijg ik mijn (eigen) geld terug en hoe vaak moet ik hier nog om vragen? Dit valt onder diefstal notabene.
   – Zes weken zonder kookplaat gezeten, terwijl mij verzekerd werd door mevr. V. dat ik op de dag van montage zou kunnen koken, dinsdag 10-05-2022. Ik verwacht een passende vergoeding voor het ongemak en de afhaalmaaltijden.
   – Montage is zeer slecht uitgevoerd. Kijkbezoek is geweest; uitgevoerd op 28-06-2022 om 17:30 uur. Monteur was niet te spreken over het resultaat. Wanneer wordt de keuken in orde gemaakt?
   – Ik verwacht 50% van de montagekosten terug, aangezien de keuken niet juist is gemonteerd. De monteurs zijn van 7.30 tot 15.00 uur geweest, de volgende dag zijn zij niet meer gekomen. Na oplevering had ik geen kookplaat, geen bruikbare vaatwasser, apparaten op de verkeerde groepen geplaatst, scheve greepjes en zo kan ik nog wel even doorgaan.
   – Inmiddels verwacht ik ook passende vergoeding voor de stress die het mij al vier maanden oplevert, naast alle tijd en energie die ik hier heb ingestoken.
   – Verder heb ik een klacht over de communicatie, vooral dat er geen communicatie is (geweest). Mails die niet beantwoord worden, telefoongesprekken die op niets uitlopen, vooraankondigingen die in het verleden gaan plaatsvinden, etc.

   Venice Atmopawiro geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  4. Vijayalakshamy   schrijft over Bruynzeel keukens:
   The name is only what stands. It is a lucky draw with them. sometimes everything goes well in first chance(with my friends). But if it goes wrong, it takes ages to fix it. We had ordered Kitchen in July 2021. It was supposed to be installed in October 2021. They delivered things in October end and installed in first week of November 2021. They did a bad design and measurement. So after installation we could not open the Kitchen window. The measurement guy came twice to measure the same. And the installation people did a bad job installing. Since the installation was bad, they had to order new things again which takes another 3 month to get. same time as getting a new kitchen even though they say, they make their own furniture. They came in Feb 2022 to fix the installation and window problem. Still they forgot to add push button in drawers. and side panel is still missing. Which they said would be installed in April 2022. For a mistake of Bruynzeel we still have an uncompleted Kitchen.They have stopped receiving our calls and answering our emails. Customer Support is the worst. I called the sales lady for the update of Kitchen top(which is also not installed yet).They said they all have appointments and don’t even have 2 minutes to talk to a customer who ordered Kitchen with them. The Kitchen is still not complete. We hope in April it would be completed. If you want to Enjoy a new kitchen wit complete satisfaction, please don’t order with Bruynzeel

   Vijayalakshamy geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  5. Marco   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Service tot aan de deur vd winkel. Inmiddels zijn we ruim 4 maanden na montage, en is de keuken nog niet af.

   Offertebedrag werd tot 2 keer toe stilzwijgend verhoogd. Ondanks toezegging geen terugkoppeling op het waarom. Wel aandringen op betaling vóór levering, ondanks dat zij deze toezegging niet nakomen.

   Onvolledige tekeningen, waardoor aansluitpunten in het werk nog moesten worden aangebracht, terwijl de keukenmonteur al bezig was.

   De nodige opleverpunten, maar de eerst mogelijke datum voor vervolgafspraak: bijna 2 maanden later. In de tussentijd zelf actief moeten regelen dat de achtergebleven spullen uit mijn woonkamer werden gehaald, Bruynzeel zou het 2 maanden lang hebben laten liggen. Er is na ophalen van deze spullen ondubbelzinnig gecommuniceerd met de klantenservice dat er niets in de woning was achtergebleven. Desalniettemin waren niet alle spullen er bij de 2e vervolgafspraak, dus afmonteren kon niet plaats vinden.

   Direct hierover gecommuniceerd met Bruynzeel, maar: klantmanager ging een dag erna met vakantie (3 weken), van overdracht werkzaamheden was geen sprake. Daarom na bijna een maand een vervolgafspraak, dit keer om te inventariseren wat er nodig was om de keuken af te maken. Na weer een maand bericht dat het nog eens 5 weken gaat duren voordat de monteur de boel af kan komen maken. Dat is dus in totaal 21 weken na eerste montage, voor dat de keuken (hopelijk) afgemonteerd is!!

   In de tussentijd (inmiddels alweer twee maanden geleden) een uitgebreide klachtmail gestuurd naar Bruynzeel zelf, en meermaals contact geprobeerd te zoeken met de klantmanager. Zelfs na meerdere herinneringen van onze kant geen reactie op deze klacht.

   Om te huilen dergelijke service.

   Marco geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  6. Carla van Bree-Dissel   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Wij kregen 5 jaar geleden via de woningstichting een nieuwe keuken, van Bruinzeel. We kregen een kunststof blad. Na 3 jaar ging het bij de krasn en naast het aanrechtblad al verkleuren. Ik heb dit direct doorgegeven aan de woningstichting en aan Bruinzeels. Maar die vertelden dat dat “normaal”, het mocht ook niet vochtig worden ?????????
   Wij zijn een ouder echtpaar en doen echt geen rare dingen. Nee, het is duidelijk TROEP wat ze daar verkopen !!!!

   Carla van Bree-Dissel geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  7. Ellen   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Hopeloze service na slechte levering. Keuken bij Bruynzeel Keukens gekocht, vrij eenvoudige u-opstelling.
   Keuken werd initieel opgeleverd met tekort aanrechtblad en meerdere ontbrekende deurtjes en beschadigde apparatuur. 6 weken lang moeten zeuren en zelf overal achteraan bellen, en gelukkig aanrecht en apparatuur kunnen regelen. De frontjes zijn er nog steeds niet en Bruynzeel is te arrogant om te reageren op mails.
   De team leider – J – doet niks, kan niks of wil niks – alleen maar nutteloze mails sturen met afspraken die niet worden nagekomen.
   NOOIT, maar dan ook NOOIT, meer een Bruynzeel keuken.

   Ellen geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  8. MEM Broek   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Wat een slecht bedrijf. Klantenservice reageert nergens op!
   Er wordt gesjoemeld met de prijzen en maken misbruik van de Corona situatie en dat je geen winkels kunt bezoeken.
   Keuken gekocht en door gesjoemel met de prijzen weer afbesteld. Gezien een aanbod van een beetje korting is het gesjoemel bevestigd.
   Klacht ingediend, maar het kan Bruynzeel blijkbaar niets schelen, ze reageren nergens op!
   Kijk eerst naar reviews voordat je in zee gaat met dit trieste bedrijf, Bruynzeel is Bruynzeel niet meer, maar gladde jongens!
   Zou bij een beter bedrijf kopen, zoals wij nu ook gedaan hebben.

   MEM Broek geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  9. B. van den Broek   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Waardeloze service, onbeschoft verkoper.
   De verkoper A. in de showroom in Utrecht belooft van alles (TOT het tekenen van de offerte!), de montage afdeling stuurt zzp-ers die hun werk zo snel mogelijk afraffelen en de klantenservice verwijst bij klachten terug naar de winkel, die vervolgens alles ontkent. Heb in september een oud systeem geleverd gekregen, de accessoires zijn daardoor alleen nog maar leverbaar met dure aanpassingen. De medewerkster van de klantenservice heeft haar excuses aangeboden, ook voor de onbeschofte mail die ik van de verkoper A. heb gekregen, en heeft haar best gedaan maar kon/mocht zelf geen oplossing bieden. 29 september laatste telefonisch contact gehad; het zou naar de leidinggevende doorgezet worden en er zou een oplossing gezocht worden. Op 11 november nog maar eens een mail gestuurd. Tot op heden niets meer gehoord van Bruijnzeel.

   B. van den Broek geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  10. Pieter   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Niet voor de eerste keer een Bruynzeel keuken gekocht, wel voor het laatst. Een bak ellende…
   Bruynzeel is verworden tot een ordinaire “keukenboer” en absoluut geen A-merk meer!
   Het begon al na het tekenen van de offerte. De gekozen combi, hoge onderkasten in de gewenste kleur bleek niet mogelijk. Waarom hoor je dat pas na tekenen??
   Kom je vervolgens in een gez**k terecht om een andere kleur te kiezen. En dan blijkt er heel veel niet mogelijk. Tenslotte toch een andere kleur uitgekozen, en een x tijd later kwam te keuken.
   En begon de volgende ellende…. Een deel van de keuken was gebaseerd op iets tussen de eerste en laatste (definitieve) tekening in. Gevolg planken tekort, aanrechtblad te groot, 3 panelen voor een barretje in 2 verschillende maten, kastje kapot doordat hij tijdens het uitladen uit de vrachtauto is gevallen, kastdeur lelijk afgezaagd en gewoon in kleur gespoten en afgeleverd, aanrechtblad wat niet recht is afgezaagd en waarbij de dikte van de 2 bladen verschilde.
   En ja…. dan begint de bouwvak en moet je dus maanden wachten voordat alles en iedereen zijn SHIT heeft hersteld!
   Na 3 maanden kan ik dan eindelijk van mijn LAATSTE Bruynzeel keuken gaan genieten.
   O ja, en verwacht niet te veel van de nazorg. Anne 2020 zijn zij dramatisch bereikbaar door Corona… Wat een onzin, in ieder zichzelf respecterend bedrijf zijn alle medewerkers gewoon telefonisch bereikbaar.

   Pieter geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  11. Tim   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Super goed geholpen door de verkoper(s) in de winkel. Er werd echt naar onze wensen geluisterd, want Bruynzeel kwam met een goed alternatief op een ontwerp van de concurrent. Mooie materialen die we op ons gemak uit mochten kiezen. Met goede hulp en zonder opdringen van de verkoper. Toen waren we eigenlijk al om.
   Nette prijs, zonder vage kortingen of afdingen. Zeker positief ten opzichte van andere keukenzaken waar we meerdere keren onder druk gezet werden, en er met geld gesmeten werd om een handtekening te zetten.
   Uiteindelijk een prachtige keuken, waar we ontzettend blij mee zijn! Bij het plaatsen bleek er op een lade een beschadiging in de laklaag te zitten. Dit is keurig door de monteur gemeld, en is opgelost. We werden door iedereen vriendelijk behandeld, en erg toegankelijk via de mail.
   Wij raden iedereen Bruynzeel Keukens aan!

   Tim geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  12. bierens   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Hierbij mijn ervaring met de keuken specialist Bruynzeel keukens,
   Bestelt 2x een kastje .
   Week 35 zou dat geplaatst worden. Monteur heeft zich keurig gemeld helaas was het kastje niet compleet dus ging niet door.
   Nieuwe afspraak gemaakt week 37. helaas weer niet compleet, Week 40 afspraak ging niet door, Week 41 komt opnieuw de monteur zonder bovenstuk, weer gaat het niet door. Bij navraag krijg ik te horen dat het bovenstuk opnieuw besteld moet worden. Verder niets meer vernomen.
   Aangegeven 3x vrij moeten nemen maar wordt raar op gereageerd. Bij mijn dochter een stukje uitbreiding op de keuken geweest zijn 6 x terug geweest en nog niet in orde, Als ik een kasje besteld had bij IKEA was het al klaar geweest. Tevens een medewerker aan de lijn gehad die erg irritant aanwezig was. tijdens mijn uitleg praatte deze er dwars door heen zodat ik niet mijn verhaal goed kwijt kon. Breng zeker een schade vergoeding naar voren anders via een andere weg als ze niet instemmen.
   NOOIT MEER EEN KEUKEN bij Bruynzeel

   bierens geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  13. Paul   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Zeer echte service achteraf. Dure keuken, binnen 4 jaar zaken defect echter nul,nul service. Koude en kille service..

   Paul geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  14. m van waterschoot   schrijft over Bruynzeel keukens:
   bij het langslopen in Almere een prachtige keuken gezien ,meteen een afspraak gemaakt voor een mooie tekening en offerte .
   er werd mij verteld dat de afspraak 4 uur zou duren ,uitzoeken apparatuur ,werkblad,kasten ,ik zou dan een 3 d tekening meekrijgen.op de afspraak dag beide heren waarmee ik zou praten bezet , dus kreeg ik een andere medewerker .waarmee kan ik u helpen ,nou ik weet precies welke keuken en de opstelling had ik ook al op papier gezet ,moet ik meelopen ,weet u wel wat deze keuken kost ? JA meneer er hangt een grote prijskaart bij ,commentaar ,ja er gaat bij ons niets van de prijs af ,dus …….
   aanrechtbladen gekeken weer ,weet u wel wat de keuken kost en meer van dat soort ongein ,eindelijk werd er aan de tekening begonnen maar zonder enig enthousiasme ,er werd niets gevraagd over wat voor kasten ik zou willen hebben ,de kookplaat kreeg een mal plekje ,op mijn vraag of dat niet anders kon keek hij mij zeer meewarrig aan van oh oh ,dus mijn voorstel toch gegeven ,ja dat kan ook ,helaas toen was mijn tijd om ,nog geen 2 uur waarin mij wel 6 keer werd gevraagd of ik wel wist hoe duur de keuken was ,geen mooie 3 d tekening maar wel een afspraak voor de week erop want er stond een andere afspraak op de planning .al met al een zeer teleurstellende ervaring ,thuisgekomen erover nagedacht en voelde mij toch wel beneden alle pijl behandeld dus de afspraak per mail afgezegd .je verwacht hier dan toch respons op terug ,jawel een hele week later ,maar dit is niet meer goed te praten en als ik alle reviews lees dan moet ik er geloof ik blij om zijn dat ik zo’n verkoper trof waardoor ik misschien voor veel leed bespaard ben gebleven jee moet een ster geven maar zelfs deze ene was al te veel

   m van waterschoot geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  15. Vishal   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Worst customer care a company can have is from Bruynzeel. Once the money is paid, no response for any calls, aggressive and angry customer care executives.
   No respect for customers. Doesn’t have proper systems to deal with problems.
   Go to Bruynzeel if you do not care about your money.

   Kitchen got delivered on time, and found a damage during transportation. So the completely fixation was not done since the work top had to be replaced ( as per the installation company). Got a call initially from Bryunzeel that the work top will be replaced and 2 days later another customer care executive whom our case was assigned called and said the work top will be repaired and not replaced. So we asked why does this confronting opinion in 2 days – when this question was asked the executive became angry and said they have all the right to do it like that. After that so many phone call and email. No response from complaint department. Finally we had to agree on the repair on the condition that it shall look like new and the other fixation had to be completed. Bruynzeel sends a company just to repair the work top strip and was silent for few days. When we asked about the completion of the installation – the response was – “WE DIDNT KNOW THAT WE HAD TO FIX TEH REST. NOW ITS HOLIDAY TIME SO YOU WILL BE CONTACTED AFTER WARDS”.

   Vishal geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  16. Bart te Braake   schrijft over Bruynzeel keukens:
   In de winkel fijn, kundig en netjes geholpen. Er werd meegedacht, de prijs was helder en er werd niet geprobeerd extras aan te smeren etc.

   Daarna begon de nachtmerrie. Er zijn meer dan 10 bezoeken nodig geweest om de keuken daadwerkelijk te installeren. Dat heeft maanden gekost bovenop de wachttijd die sowieso al fors was. Panelen niet geleverd, onderdelen beschadigd geleverd, opdrachten verkeerd uitgezet waardoor monteurs niet wisten wat ze kwamen doen etc.

   Hier bovenop komt nog dat de door bruynzeel ingehuurde monteurs bij de eerste poging bijzonder onbeschoft waren, totaal niet meedachten om toch tot een werkbare keuken te komen en, zo begreep ik van latere monteurs, ook nog allerlei fouten hebben gemaakt die de latere montage bemoeilijkten.

   De sevice via de telefoon is ondertussen 0, je moet steeds zelf contact opnemen en ze doen niets.

   Ik kom hier nooit meer terug

   Bart te Braake geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  17. Marian Lamina   schrijft over Bruynzeel keukens:
   zijn 6 maanden bezig om enkele frontjes + aanrecht te krijgen op een standaard (Atlas) keukentje in 65+ woning. Voor de 2e keer verkeerde maten c.q. meting. Monteur kwam om 7.30 uur en liet ons vervolgens met half afgemaakte keuken zitten, 1 week voor de Kerst. Onderdelen komen van verschillende adressen en worden op verschillende data gemonteerd en als verschillende opdrachten gezien.
   Elke keer krijg je een heel boekwerk mee met foto’s, maten en veel bla bla.
   Ik zou deze ellende echter niemand aanraden!

   Marian Lamina geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  18. Stan   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Na 2,5 jaar ging de Siemens kookplaat kapot. reactie Bruynzeel Duiven. Pech gehad, wij kunnen niets voor je doen

   Stan geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  19. Frank   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Zeer matige ervaring gehad tijdens het aanschaf traject bij Bruynzeel in Nijmegen. Het eerste gesprek verliep prima waarbij de verkoper ruim de tijd nam om onze wensen en ideeën vorm te geven. We hebben een nieuwe afspraak gemaakt een week later waarbij de verkoper een eerste voorstel klaar zou hebben om vervolgens te kijken of we er uit konden komen. De verkoper begon tijdens het tweede gesprek met het vragen wat onze initialen waren en het hele plan werd opnieuw ingetekend in de computer. Met de catalogus erbij moesten de apparaten nog uitgezocht worden. Het was een herhaling van het eerste gesprek en nog steeds werd er niets concreet; het gesprek was niet voorbereid. We hebben aangegeven dat we verbaasd waren over deze gang van zaken. Na een aantal dagen hebben we een eerste voorstel op papier ontvangen. De prijs was in onze ogen nog te hoog en het plan was ook niet geheel wat we hadden besproken. Na een aantal telefoontjes en mailtjes met exacte aanwijzingen over wat we wilden qua prijs en keuken kregen we een tweede voorstel waarbij er nauwelijks iets aan zowel prijs als indeling was veranderd. Dit ondanks het gegeven dat er telefonisch de indruk werd gewekt dat er met ons werd meegedacht en dat er een goed voorstel zou volgen. Na opnieuw een uitgebreide mail te hebben verstuurd met onze wensen werden we uitgenodigd voor een derde gesprek. We hebben hierop, na de ervaring van een slecht voorbereid gesprek tijdens het tweede gesprek, aangegeven eerst een voorstel te willen ontvangen waaraan we wilden zien dat er naar ons werd geluisterd. We wilden in elk geval weten of we eruit konden komen. Na deze mail hebben we helemaal niets meer vernomen. Waarschijnlijk gaat het te goed bij Bruynzeel om een mogelijke grote order te kunnen laten lopen… In elk geval kan ik Bruynzeel adviseren een verkoper te kiezen die luistert naar de wensen van zijn klanten en zijn afspraken voorbereid. Inmiddels zijn we geslaagd bij een ander keukenbedrijf waar wel werd geluisterd en beter werd meegedacht. Wel zonde van de twee keer een halve dag die wij (en de verkoper) eraan hebben besteed.

   Frank geeft2 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

  20. Iris   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Bruynzeel Bergen op Zoom: Totdat de handtekening stond was iedereen bij Bruynzeel vriendelijk en behulpzaam. Daarna houd alle service op; we konden niet koken, in de gootsteen was geen kraan, waterleiding niet aangesloten, bij vragen werden we onbeschoft behandeld. Wij zouden nooit meer bij Bruynzeel kopen.

   Iris geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  21. Sam   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Bij een nieuwbouw project Van Vollenhovenkwartier heb ik bij de bestaande keuken de mogelijkheid gekregen om de keuken uit te breiden. In oktober 2017 werd een eerste berekening met offerte uitgewerkt door de verkoopster L. v A. in Barendrecht, de prijzen zijn gespecificeerd op de offerte, ongeveer 8000 euro. Ik kreeg dit per email toegestuurd met de opmerking dat ik voor 6000 euro het meerwerk zou kunnen krijgen. ( zie email okt 2017)

   Aangezien dit een optie was ben ik in dec 2017 voor de 2e keer gegaan omdat er extra kosten werden doorberekend voor aanpassingen. Ik heb toen gezegd dat het teveel is voor mijn budget. Max 5000 euro inclusief aanpassingen.

   Toen heb ik gevraagd om wat apparaten weg te laten. Dit zou worden aangepast. Maar ik moest wel een handtekening zetten vanwege de sluiting van de deadline van de aannemer, ondanks dat het meerwerk nog aangepast zou kunnen worden. Deze 2e offerte kreeg ik dit keer via volgjewoning maar dit keer zonder de prijzen, alleen een eindbedrag.

   Daarna ben ik samen met mijn dochter een paar keer gegaan om veranderingen door te nemen. Ik vroeg wanneer ik de specificaties zou krijgen, mij werd ieder keer iets anders verteld: computersysteemproblemen, stukken kon ze niet meer inzien omdat deze naar hoofdkantoor zijn gestuurd.

   – Intussen had de aannemer voor 700 euro aan wijzigingen doorgevoerd. Die ik van tevoren moest betalen.-

   Later kreeg ik via de planner Mw T. te horen dat ik 10 dagen voor de levering zou krijgen maar alleen een eindbedrag. Voor specificaties moest ik echt bij de verkoopster zijn.
   Nadat ik een klacht bij de aannemer over deze kwestie had ingediend, werd ik benaderd door mw K. D.
   Zij schreef mij de volgende ( zie email correspondenties)

   Ik ben toen naar een ander Bruynzeel filiaal gegaan en ik kon inzage krijgen in mijn dossier na 12 maanden. ( o.a 1700 euro marketingkosten waren opgevoerd.

   Ik heb toen om een offerte van dezelfde producten bij deze Bruynzeel filiaal gevraagd en wat schetste mijn vermoedens: nettobedrag van het meerwerk was 3848 en niet 4848 euro zoals eerder met mij gecommuniceerd. Een verschil van 1000 euro. Mw D. wilde dit niet geloven en heb haar deze offerte opgestuurd met het verzoek of ik dan bij dit fililaal het meerwerk mocht afnemen, ik zou namelijk dan nog aan mijn overeenkomst voldoen. Waarop ze niet akkoord ging. En mij dreigde met rechtzaak etc. Ik moest of 50% van de annulering betalen of het blad voor 895 afnemen.

   Ik zit nu met gemaakte kosten van 700 euro aanpassingen o.a electra en omleiding vloerverwarming en een blad van 895 euro waar ik niks mee kan. En bovendien mocht ik het meerwerk niet bij een ander Bruynzeel filiaal afnemen wat mij 1000 euro zou schelen.

   Wat ik nu wil is een oplossing voor de geleden schade:
   1. Ik kan alle stukken openbaar maken;
   2. bij CWB jullie werkwijze melden;
   3. of via consument geschillen cie een uitspraak laten doen;
   4. maar we kunnen alsnog aan een oplossing voor de geleden schade werken.

   Ik hoor graag uw reactie.

   Sam geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  22. Ruud   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Leuke verkoper, maar er was niet te praten over korting. Hoe kan dit andere zaken telde aan de prijs van de keuken, en als we zijden komen nog eens terug we kijken verder even. Dan kregen we ineens overal fijne korting behalve bij hun niet. In de woonboulevard in Heerlen. We zijn nog steeds op zoek!

   Ruud geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  23. Ronald   schrijft over Bruynzeel keukens:
   efficiënt gewerkt en geen klachten!

   Ronald geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  24. SG   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Onze verkoper was alles behalve opdringerig! Hij had duidelijke kennis van zaken. Aan drankje en lekker hapje kwamen we niets te kort en het deskundige advies kwam ontspannen binnen. De prijs kwaliteit verhouding is goed.

   SG geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  25. Amsterdamse   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Netjes en professioneel in advies, Onze keuken en keuze is nog niet definitief.

   Amsterdamse geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  26. Henk en Jeanine   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Een mooie presentatie van de offerte van Bruinzeel keukens gehad en daarbij een goedlopend professioneel gesprek. Uiteindelijk is onze keuze niet gevallen op Bruinzeel vanwege de eindprijs.

   Henk en Jeanine geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  27. Chris   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Wij hebben de Bruynzeel keuken nu 8 jaar, en sinds enkele jaren laat de bedekking van de kastjes los op plaatsen waar vocht is. Bij de afwasmachine, het fornuis, de koffiezetter, de waterkoker en de frituurpan. Veel schade momenteel. Men gebruik(te) kennelijk geen watervaste lijm om de kunststoflaag op de frontjes en kastjes te plakken. Hopelijk heeft men dit verbeterd inmiddels, want dit kan natuurlijk echt niet. Zie ook andere klachten.

   Chris geeft2 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

  28. Bart   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Goed geholpen in het voortraject ging eigenlijk alles gewoon heel goed. Na levering moest het blad vernieuwd worden hier moesten we wel meermaals zelf achteraan.

   Bart geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  29. W.B.   schrijft over Bruynzeel keukens:
   In de winkel zijn wij top geholpen. Prachtige keukens, ze leggen je alles uit en behandelen je als koning. Ook hadden we zeker niet het gevoel dat we teveel betaalden voor onze nieuwe keuken.

   W.B. geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  30. Moergestel   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Voel me op en top gefopt…mijn keuken is veel te duur verkocht..binnen enkelen weken was de afzuigkap..klepkast..en kraan al kapot..en je raad het al..ze geven niet thuis..nu 7 jaar later is onze oven inmiddels al 3x kapot geweest is één kast al rot door vocht uit de oven..is de kraan inmiddels vervangen en het houten (wéngé) keukenblad gebarsten..de afzuigkap en de klepkast hangen er nog steeds troosteloos bij..helaas zijn we daar inmiddels aan gewend geraakt..al met al lekker naar ikea of interieur bedrijf gaan…

   Moergestel geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  31. Jagers   schrijft over Bruynzeel keukens:
   De levering een plaatsing van onze keuken is niet helemaal goed gedaan, vandaar dat een service monteur langs moest komen twee maanden geleden. Deze service monteur was erg vrouwonvriendelijk (impliceren dat een vrouw nergens verstand van heeft en letterlijk zeggen dat ik dus mijn mond maar moet houden) en heeft apparatuur beschadigd. De monteur heeft deze beschadiging verborgen en hier kwamen wij pas achter toen de monteur net was was. Dit hebben wij direct gemeld en ons is telefonisch verteld dat dit opgelost zou worden.
   De apparatuur is kapot, maar Bruynzeel weigert nu deze kosten te vergoeden. Wij zijn al twee maanden bezig om dit alsnog vergoed te krijgen.
   Wij raden Bruynzeel sterk af en hebben spijt dat wij voor deze partij gekozen hebben.

   Jagers geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  32. Jan   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Ben super tevreden over de gehele gang van zaken bij bruynzeel keukens. Service perfect afgehandeld .

   Jan geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  33. A333   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Ik heb nog nooit zo’n spijt gehad van een aankoop als een keuken van Bruynzeel. Ik zal het kort houden:
   Slechte ongeïnteresseerde monteur. Geen eigen personeel. Wist geen zak, moest hem constant op zaken wijzen. Kan op veel vragen geen antwoord geven. Was liever lui dan moe.

   Boort verkeerde gaatjes op verkeerde plaatsen, gaat niet achter missende onderdelen aan. Kan niet inmeten (hij was ook inmeter).

   Nu zal na 5 maanden een vervolg worden ingezet om alles af te ronden!!!

   Mensen, alsjeblieft, koop ergens anders. Echt!

   A333 geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  34. Floor   schrijft over Bruynzeel keukens:
   De plaatsing van de keuken was heel slecht uitgevoerd. Meerdere kastjes waren beschadigd. We hebben 12 weken op nieuwe deurtjes moeten wachten. De man die deze kwam leveren was heel bot. Heeft vervolgens ook nog onze muur beschadigd, en andere kastjes van de keuken. Echt een hele botte en schandalige service.

   Floor geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  35. Michel   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Prachtige keuken gekocht bij Bruynzeel Cruquius.
   Verkoper dacht helemaal top mee en was totaal niet opdringerig wij kregen prijs mee en verkoper zou de offerte 2 weken bewaren.
   Binnen een week waren wij er al uit en belde we dhr K.H op en maakte een nieuwe afspraak en hebben de deal rond gemaakt.Opmeten ging voorspoeding en behoorlijk snel. monteur was vakman en ook zeer snel klaar.
   Al met al zeer positief over bruynzeel keukens

   Michel geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  36. Anoniem   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Bruynzeel Dordrecht: Wat is Bruynzeel een ontzettend slechte keukenboer zeg! De prijsafapraken kloppen niet, de klantenservice komt haar afspraken niet na. Momenteel 4 MAANDEN NA PLAATSING is onze keuken nog niet compleet! Koop nooit een keuken bij Bruynzeel!

   Anoniem geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  37. NS   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Fijne verkopers bij Bruynzeel Utrecht. Kon een globale prijs afgeven en een prijs opende cent nauwkeurig

   NS geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  38. EB Heesterman   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Professioneel en niet opdringerig. Winkel ziet er erg netjes en ruimtelijk uit.

   EB Heesterman geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  39. henk   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Goed advies bij Bruynzeel Duiven, veel bruikbare tips en vriendelijk. Kort gezegd uitstekend geholpen.

   henk geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  40. B.   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Ervaring poggenpohl keukens zaandam: Er is van alles over ons project gelogen door Dhr. A.S. om het verhaal smeuiger te maken en deze meneer liep steeds naar het toilet om stiekem te gaan roken. Hij was ook nog het gat in het werkblad vergeten voor de wasbak. Bij levering van de Poggenpohl keuken wordt alles gecommuniceerd in Bruynzeel taal: veel kookplezier in uw nieuwe Bruynzeel keuken.
   Al met al geen goede ervaring.

   B. geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  41. Ruben   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Mijn moeder had haar keuken vorige jaar bij briunzeel gekocht en was hier enorm enthousiast over. Daarom zijn wij samen met mijn moeder en vriendin naar de winkel gegaan. De verkoper kende mijn moeder nog en was zeer nieuwsgierig naar ons plan. De afspraken werden wel verspreid over een paar weken, want een en ander was nog niet rond voor het huis.

   We hebben duidelijk tegen onszelf gezegd de keuken mag niet meer dan 10.000 euro kosten! Dat zou lastig worden. In het gesprek kwamen wij een stuk hoger uit met 14.000 eruo. Wij moesten een deel van onze wensen inleveren, anders zou het eindbedrag niet haalbnaar zijn. Een aanpasisng doen in ons geval schrappen in de merkapparatuur en een ander materiaal voor het werkblad en we kwamen toch lager uit. Wij wilden graag, de verkoper wilde ook graag, dus voor 10.000 hebben wij de keuken uiteindelijk gekocht.

   Het geheel hebben wij ervaren als zeer positief. Alle wensen zijn in het ontwerp meerdere keren besproken en doorgerekend. De levering was ook keurig en de montage moest men extra voor terugkomen.

   Ruben geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  42. Boon   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Personeel is vriendelijk, maar zodra het te moeilijk gaat worden is het ja zeggen en nee doen, terugbellen doen ze sowieso niet. leggen het probleem/ fouten graag neer bij het hoofdkantoor en of je zelf het hoofkantoor wil bellen!!! want de mensen van de vestiging Cruquius schuiven het graag af, kortom niet behulpzaam/klantvriendelijk om maar iets te regelen.
   Als bedrijf wil je dit persooneel niet, wegdoen zou ik zeggen, en beter personeel zoeken die er voor het bedrijf en de KLANT is.
   Bovengenoemde gaat eigenlijk helemaal over Niets en wel het leveren volgens afspraak en bestelling van glasplaten met bevestigingsmateriaal voor de zijkanten van keukenladen, en dit loopt al vanaf OKTOBER 2016 en is nog niet geregeld en het is nu 4 maart 2017!!!
   Bruynzeel krijgt het geregeld om het te verzorgen.
   DIT GEEFT TE DENKEN OM HIER EEN KEUKEN TE KOPEN, NIET DUS.

   Boon geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  43. arie van toor   schrijft over Bruynzeel keukens:
   uitstekende keuken en erg leuk
   heb helaas een v d glazen bakjes v d piet zwart keuken gebroken
   hoe kom ik aan een nieuwe

   arie van toor geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  44. A   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Prettig gesprek gehad met de verkoper. Goede uitleg over het verschil in materiaal van de kasten. Verkoper dacht fijn mee met onze wensen en luisterde oprecht goed.
   Vrijblijvend een schets en prijsopgave mee gekregen. Hij zette ook geen druk om te kopen. Prettige ervaring!

   A geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  45. Marjolein   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Het hele proces van het kopen en plaatsen van mijn keuken verliep erg plezierig. De uitstekende verkoper ontwierp een prachtige keuken, een paar dingen konden niet maar dat werd netjes gecorrigeerd door de fabriek. Mijn wijzigingen werden door de verkoper soepel verwerkt. De lui van de klantenservice zijn grappig en vakkundig, de jongens die de keuken brachten gezellig en de monteur zeer (!) vakkundig. De brieven, mailtjes en telefoontjes hadden wat mij betreft wat minder gemogen. De prijs prima in orde voor zover ik dat kan beoordelen. Er is een deurtje waar het laminaat licht ging bubbelen, maar die wordt vervangen. Ben echt heel blij met de keuken, en dat alles zo makkelijk verliep is echt een bonus.

   Marjolein geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  46. Uitmuntend!   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Gelukkig hier ook een goede review 🙂

   Advies en vakkundigheid bij het tekenen van onze designkeuken: enorm goed.
   Terugkijkend op de plaatsing en de levering : ook dit verliep perfect.
   Het is denk ik onmogelijk om 100% goed advies te krijgen. Wij kwamen er achteraf achter dat de achterwand niet goed besproken was. Toch zijn wij enorm blij met onze Bruinzeel keuken!

   Uitmuntend! geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  47. Mp   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Vorige maand zijn wij bij Bruynzeel in Hengelo geweest. Lang gesproken en rondleiding gehad, wij hebben duidelijk onze eisen en wensen verteld en de verkoper heeft hier uit een ontwerp gemaakt. Nadat wij van de verkoper rustig de tijd kregen om te overleggen, hebben wij alsnog besloten om toch nog verder te kijken. Op loopafstand van de Bruynzeel in Hengelo zitten meer winkels, dus zijn we daar ook maar even naar binnen gegaan. Hier hebben wij een veel minder prettig gesprek gehad.. De prijs was wel een stuk beter. Vandaag de dag weten we nog steeds niet wat we moeten doen.

   Mp geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  48. Alette   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Dit weekend Bruynzeel Alexandrium bezocht wegens tja.. waarom eigenlijk… we maakten een afspraak omdat ze een goede naam hebben en ik wel aardige keukens in het boekje zag.

   Ik had het gevoel dat men niet heel actief probeerde iets te verkopen. Enerzijds is dat prettig want dan voel je je ook niet geintimideerd, maar ik vond dat het best wat fanatieker had gemogen ik wil lekker gemaakt worden. Gaandeweg het gesprek kwam de vaart er wel meer in. De kinderen die mee waren werden ook fijn verzorgd en wij eveneens van alle gemakken voorzien.

   Niet alles wat ik in mijn hoofd had kon gerealiseerd worden daar had mijn man (werkt voor aannemer) me al voor gewaarschuwd. Toch werden we op die plaatsen oprecht geadviseerd zo had ik het gevoel. Wij zijn tevreden met de offerte maar de plaatsing en montage kunnen we niets over zeggen deze is pas gepland voor augustus.

   Alette geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  49. rob   schrijft over Bruynzeel keukens:
   heb afgelopen week een keuken gekocht bij bruynzeel son.
   wij zijn vriendelijk geholpen.
   en inderdaad hebben ze het liefst dat je meteen beslist.
   daar zijn het verkopers voor.
   we hebben naar onze mening een leuke keuken voor een goede prijs.

   nu hoop ik ook dat ik 5 sterren kan geven na het plaatsen want ik lees dat het ook nog wel eens mis gaat.

   maar dat laat ik zeker nog horen

   rob geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  50. Renske CC   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Door meerdere goede verhalen naar Bruynzeel gegaan dat is meestal goed en het beviel ons ook goed. Opmerkelijk is het wel dat een keuken in eindprijs zakt met alle kortingen. Het is dat die eindprijs voor ons interessant was en de keuken mooi is en enrgens anders zo te krijgen

   Renske CC geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  51. Taat   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Mooie winkel, waar je rustig rond kan kijken zonder een verkoper in je bek. Wel flink aan de prijs!

   Taat geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  52. Berends   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Veel ervaring en expertise niets op aan te merken

   Berends geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  53. Rachel Ton   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Er werden op de tekening dingen geplaatst die technisch niet haalbaar waren. Jammer als je daar pas later achter komt. Netjes rechtgezet moet ik er bij zeggen. We zien het door de vingers. Beschouw het als een leermomentje. Algemene indruk: kwaliteit en service goed

   Rachel Ton geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  54. Tinus   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Service en informatie in de showroom netjes, levering en montage geen bijzonderheden. Kwaliteit is conform de prijs, dat mag ook wel bij een dergelijke gerenommeerde zaak. Assistentie van Bruynzeel m.b.t. apparatuur ook zeer fijn. Kortom wij zijn al enige tijd tevreden met onze Bruynzeel .

   Tinus geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  55. Anita   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Een bruynzeel keuken met instalatie door TGK is een hele grote miskoop. Slechte kwaliteit, kromme deuren, verschil in kleur, slecht gemonteerd en service met een lange adem. De helft van kastdeuren moest vervangen worden na kromtrekken binnen enkele weken, 3 werkbladen verder en nog krom, 4 plafondplinten na verzagen verkeerde kleur, lekkage enz., slecht tegelwerk en nu na 10 maanden nog wachten op een nieuw verlichtingset. Kan niet anders zeggen dan bagger.

   Anita geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  56. Tahir   schrijft over Bruynzeel keukens:
   De laminaat op deuren laat los het is een al ellende met Bruynzeel.
   Dus voor mij Nooiiit meer deze troep van Bruynzeel.

   Tahir geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  57. Richters   schrijft over Bruynzeel keukens:
   De kwaliteit van de keuken had zich al lang bewezen in ons vorige huis. Zonder twijfel zijn wij daarom voor ons nieuwe huis weer meteen bij bruynzeel binnengestapt. Rond de 11.000 euro zijn dan ook geslaagd. De bedoeling was om zelf de keuken te monteren om zo ongeveer rond de 1500 euro montagekosten te bespraren. Dat zou niet zo heel ingewikkeld zijn werd door het personeel in de winkel bij verkoop verteld. In de praktijk houdt die stelling geen stand. Mischien als klus-expert maar ik krijg het niet voor elkaar. Gelukkig vonden wij via werkspot een montagefirma die alsnog bereid was de keuken te heeft het gelukkig overgenomen.

   Richters geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  58. Lars Wagemans   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Goed advies, geen gedram. Komt na wat ze beloven en is helder over de afspraken wat ze gaan doen. Het enige wat ontbrak was een gespecificeerde factuur zodat we konden zien waar nou precies die korting op zat. Voor de rest pruma samengewerkt.

   Lars Wagemans geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  59. Jonne   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Wij hebben destijds een Atlas keuken gekocht voor 9000. Perfecte keuken!

   Jonne geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  60. Micky   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Onze ervaring met Bruynzeelkeukens is zeer slecht. We hebben een Bruynzeelkeuken in november2011 gekocht. Nog geen 5 jaar later laat de bovenlaag, in de hoeken en langs de randen van de meerdere kastdeurtjes en panelen los . Schandalig. Kortom zeer slechte prijs/ kwaliteit verhouding. Voor de Bruynzeelkeuken hadden we IKEA keukenkkastjes. Prima kwaliteit voor een redelijke prijs.

   Micky geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  61. M. Ros   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Ik schrijf niet snel een recensie maar wij hebben een super ervaring gehad. Het hele proces is zonder incidenten verlopen.
   Verkoper buitengewoon aardig en nog belangrijker: erg kundig. Installatie uitstekend verlopen.

   M. Ros geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  62. Melanie - Jari   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Pluspunten: Men neemt de tijd voor je. Professionaliteit.
   Minpunten: Controle op afwerking.

   Vriendelijk ontvangst in de zaak. Er werd voldoende tijd uitgetrokken voor een rondleiding. Iets meer advies over keuzemogelijkheden in plaats van louter verkopen had gemogen. Door ruime korting waren we er desondanks snel uit. Tot dan toe goed zou je zeggen. Dan de levering:

   – beschadigd materiaal bij aflevering
   – ontbrekende onderdelen
   – afzuigkap blijft lawaai maken

   Monteurs 2x terug moeten komen. Steeds zelf moeten regelen. Niet echt een schoolvoorbeeld van ‘ontzorgen’. Desondanks zijn we toch blij met de keuken en de kwaliteit.

   Melanie - Jari geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  63. Weeda   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Het verkooptraject hebben ze wel georganiseerd. Maar het traject daarna is drama. Keuken is in juli 2016 geplaatst. Uiteraard gaat er iets verkeerd. Dat mag ook. Maar daarna is het een drama. Gebrekkige communicatie, informatie en service. Zaken die niet worden geregistreerd en doorgegeven ook al bel je er meerdere keren over. Externe monteurs die ze niet onder controle hebben en de helft van de werkzaamheden niet op de lijst hebben staan. In september weer niet alles afgemonteerd. Na maand zelf maar weer bellen, want je hoort niks. Wordt NOVEMBER meneer. Ben ik niet mee eens. Maar je loopt tegen betonnen muur bij call center en in winkel. (niks persoonlijk klantbegeleider zoals bij verkoop wordt verteld) En vooraf betalen uiteraard. Dat snap ik nu wel. We gaan het weer beleven in november.

   Weeda geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  64. Ivo   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Eerst gezeten bij dmg waar wij een prima keuken gevonden. Prijsstelling gevraagd. Toen begon het gesodemieter over de prijs. Dhr vroeg ons budget dus ik zeg dat zeg ik niet. Gaandeweg het gesprek vervolgens in een uur tijd zakken met zo’n vage ALLEEN VANDAAG actie?

   Sorry echt dat vind ik niet geloofwaardig meer. Dat zei ik hem ook en dan zegt hij recht in mijn gezicht dat ik hem dat eigenlijk wel verschuldigd ben omdat ik anders zijn tijd heb verdaan.

   We zijn daarna nog bij Brugman geweest maar daar slaagden we ook niet. Niet vanwege iets speciaals maar ook daar kregen ze dat gevoel over kortingen niet weggepoetst.

   Week later nog eens geprobeerd toen bij Bruynzeel. Het ging me l bijna tegenstaan na onze ervringen dat we niet veel korting kregen! Anderzijds kun je stellen dat zij de keuken gewoon verkopen voor wat die waard is??

   Ivo geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  65. Bonito   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Er is bij ons via de huisbaas een bruynzeel keuken geplaatst met een inductie kookplaat.
   We willen een oven inbouwen maar de inbouw kast ontbreekt.
   Wat en hoe te doen.
   Vriendelijke groet,
   Dick

   Bonito geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  66. Ikke   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Zeer vriendelijke verkoper, helemaal niet opdringerig.
   Luisterde goed naar onze wensen en gaf achteraf warde volle tips.

   Ikke geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  67. T.W.F. Muiderberg   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Gedurende onze keukenzoektocht belandden wij na enkele zaken bij Bruynzeel Almere waar we goed terecht kwamen. Meerdere malen contact geweest, werkwijze steeds stipt volgens het overeengekomene. Het betreft een nieuwbouwwoning en de communicatie tussen Bruynzeel en aannemer was hierin effectief. Wij zijn nu voorzien van een nieuwe keuken en hebben daarbij gelukkig geen klachten beleefd. Derhalve zou ik onze totaalervaring duiden als zeer positief.

   T.W.F. Muiderberg geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  68. Mw. M. Scheffer   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Ervaring bruynzeel keukens harderwijk:
   Superslecht!!
   Vestiging bestaat niet meer en staat nog wel op de site. Wij net er heen, maar voor niets dus. Slordig!

   Mw. M. Scheffer geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

   • Webcare Team Bruynzeel Keukens  reageert op de beoordeling van Mw. M. Scheffer:

    Beste mevrouw Scheffer,

    Wat vervelend dat u voor niets gereden bent. Mag ik vragen op welke website deze informatie staat? Op onze eigen website http://www.bruynzeelkeukens.nl staat dit namelijk niet vermeld. We horen het graag om het eventueel ik de toekomst te voorkomen.

    Met vriendelijke groet,
    Webcare Team Bruynzeel Keukens
    webcare@bruynzeelkeukens.nl

  69. St.Germain   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Het ligt niet aan Leiderdorp maar aan Uw werkneemster.
   Mijn Falcon kan zg niet aangesloten worden op een 2 fasen-stopcontact , terwijl dit gewoon geoorloofd is . Het verpakkingsmateriaal werd ook al niet meegenomen. Bijzonder treurig allemaal .
   Zielig !

   St.Germain geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  70. Van de Ven   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Al maanden aan het wachten en nog steeds is de keuken niet compleet geleverd. Er is al twee keer een monteur geweest en steeds hebben ze niet alle kastjes bij. Geen handgrepen, geen kastjes, te kleine kastjes, kastjes uit de kleur. Natuurlijk wel al betaald. Als je belt over je klachten, bellen ze je niet terug. Ik hoop dat we nog ooit een complete keuken krijgen, maar ik heb er niet veel vertrouwen meer in. De klantenbegeleider ziet het nu zelf ook niet meer zitten en geeft als advies om een brief naar de directie te schrijven. Ik zou als advies geven: Koop hier nooit een keuken !!!

   Van de Ven geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

   • Webcare Team Bruynzeel Keukens  reageert op de beoordeling van Van de Ven:

    Beste fam. van de Ven,

    Vervelend om te lezen dat de keuken nog niet compleet is opgeleverd. Zou je je contactgegevens samen met het ordernummer willen doorsturen naar webcare@bruynzeelkeukens.nl? Dan nemen we graag contact op.

    Groeten,
    Webcare Team Bruynzeel Keukens

  71. Helda Simon   schrijft over Bruynzeel keukens:
   De firma Bruynzeel is zo’n ervaren zaak die bestaat al zo lang dat de kwaliteit heus wel snor zit. Het lezen van ervaringen is eigenlijk af te raden want je komt heel wat geklaag tegen zodat je nergens meer durft te kopen. We zijn gewoon afgegaan op de naam, het merk, en dat onze ‘adviseur’ zo gladjes meepraatte, ach, dat nemen we voor lief. Dat Hoort erbij zullen we maar zeggen.

   Helda Simon geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  72. Trudy Suijkerbuijk   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Wij hebben een koopovereenkomst ondertekend nav een gesprek over onze wensen en een tekening van de medewerkster (H. van Bruynzeel keukens Bergen op Zoom).
   Op dat moment was er sprake van dat het rechtse kastje in de hoek waarschijnlijk niet zou lukken. Daar zouden we geen geld voor terugkrijgen maar we zouden wel een leuk item voor in een gootsteenkastje krijgen. Dat zou echter pas duidelijk zijn als de inmeter zou komen. Als het kastje inderdaad niet zou passen, zou dit netjes afgewerkt worden en zouden we dus nog 2 bruikbare kasten overhouden.
   We waren tot deze concessie bereid omdat daar meer kastruimte tegenover stond. Dit was op 3-7-2016 bij Bruynzeel keukens in Breda.

   De dag daarvoor vond onze eerste ontmoeting plaats bij Bruynzeel keukens in Bergen op Zoom. We kwamen oriënteren omdat we een oplossing zochten voor de 3 kasten waarvan de buitenkant begon te splijten (van een hele nieuwe keuken was nog totaal geen sprake). In de eerste instantie heeft ze daarvoor een offerte gemaakt en aan ons voorgelegd. Toen we daar enthousiast over bleken, bleek ze de montagekosten vergeten te zijn. Ze spreken pas van een keuken als er een gootsteen en nog iets verkocht zou worden en dat bleek bij ons niet het geval. Ineens bleek alles honderden euro’s hoger uit te vallen. Toen wij haar vroegen hoe duur we uit zouden zijn als de noodzakelijke elementen toe te voegen om het “een keuken” te maken (dus zonder montagekosten), vroeg ze ons om de dag daarna terug te komen in Breda waar ze dan aan het werk zou zijn (zo’n 80 km retour). Ze vroeg naar ons budget als we voor een volledige nieuwe keuken zou kijken en we hebben gezegd dat als we echt zouden willen, we misschien tot € 15000,- konden gaan. Ze reageerde enthousiast en zei dat ze wel héél erg haar best moet doen om zelfs in die richting te kunnen komen.

   Het bezoek in Breda verliep verwarrend. Terwijl zij aan het tekenen was, zijn wij herhaaldelijk naar boven verwezen om materialen uit te kiezen. Voor ons was héél lastig te herkennen welke stalen op ons van toepassing waren en uiteindelijk bleek de gekozen kleur niet meer standaard leverbaar te zijn. H. zou de daarop volgende dinsdag uitzoeken of ze die toch nog kon leveren. Mijn voorkeur voor een dik aanrechtblad werd afgeraden omdat het aanrecht dan te hoog uit zou komen. We wilden graag stopcontacten bovenaan tegen de bovenkastje welke zij niet meer konden leveren. Als wij die elders zouden aanschaffen, zouden zij deze plaatsen. Uiteindelijk hadden we alles uitgezocht en ging ze alles berekenen. Ze kwam op een totaal uit van meer dan € 16000,- terwijl we naar onze mening helemaal niet zulke uitbundige keuzes hebben gemaakt. Hier schrokken we van gezien haar uitspraak van de dag daarvoor. Prompt kon er ineens € 3000,- af maar dan wel met een ander (goedkoper) aanrechtblad. Pas onderweg naar huis realiseerden we dat we getekend hebben voor dat aanrechtblad wat ze ons eerder afgeraden had omdat dat te hoog zou zijn…

   H. wilde ons een overeenkomst laten tekenen. Wij wilden niet tekenen omdat we hadden vernomen dat er mogelijk meerwerk bij zou komen en dat zou pas duidelijk zijn als de inmeter geweest was. De inmeter kwam echter pas als we de koopovereenkomst getekend hadden wat dus in zou houden dat we in theorie voor een enorm bedrag aan meerkosten zouden komen te staan en dat wilden we niet. We besloten te vertrekken. Even later werden we gebeld, of we terug wilden komen want ze hadden een voorstel (leidinggevende was erbij die bekend is met onze wijk). Meerkosten zijn niet geheel in te schatten maar Bruynzeel was bereid nog meer korting toe te passen zodat het wel héél onwaarschijnlijk zou zijn dat de meerkosten daar bovenuit zouden komen. Het totaalbedrag voor de gehele keuken incl. plaatsing bedroeg € 10500,-.

   Aangezien we tot de dag daarvoor totaal niet in de veronderstelling waren dat we een nieuwe keuken zouden kopen, hebben we dat geld niet op de plank liggen. Dit hebben we besproken waarop H. vertelde dat Bruynzeel een betalingsregeling via Santander biedt. Ook hier zou ze dinsdag achteraan gaan.
   We hebben de overeenkomst getekend in afwachting van de komst van de inmeter.

   De inmeter (Hiep genaamd) kwam op 9-7-2016 en liet er geen twijfel over bestaan dat wat H. had getekend, helemaal niet mogelijk is in onze keuken!
   Inhoudelijk ging hij daar verder niet op in want het was aan de verkoper om het ontwerp daarop aan te passen, duidelijk was wel dat het over meer ging dan alleen dat derde kastje in de hoek was inderdaad niet mogelijk bleek. De middelste kast (de koelkast) kon ook niet!

   Na een aantal dagen niets vernomen te hebben belde ik om te vragen hoe het nu zat. Ik kreeg ene Jeroen aan de telefoon die even de tekening erbij pakte en zei dat het wèl kan. Ik heb hem verteld dat als er dingen niet kunnen, ik graag inspraak wil in wat er dan gaat gebeuren.
   Weer een aantal dagen later belde de inmeter, hij was een aantal dingen vergeten te meten en kwam deze alsnog opmeten.

   Na weer een tijd niets te hebben gehoord, zijn we naar Bruynzeel (Bergen op Zoom) toegegaan (23-7-2016). Die dinsdag waarop H. Santander en het gekozen materiaal uit zou zoeken (of dat toch nog geleverd kon worden), was dus al enige tijd geleden en daar hebben we niets over vernomen.
   Het zat ons absoluut niet lekker. We waren bang dat er al dingen besteld zouden zijn zonder overleg met ons over hoe het dan zou worden. De brief met de leverdatum was immers al binnen…
   H. was in gesprek en we werden te woord gestaan door een getinte man wiens naam ik niet weet. Hij begreep onze bezorgdheid en verzekerde me dat er nog niets besteld was. Hij stelde voor een mailafspraak met H. in te plannen.
   Ze zou ons die komende dinsdag mailen maar die mail bleef uit. Enkele dagen daarop belde ze en vertelde ze dat het hoofdkantoor er nog naar moet kijken, daar wordt alles gecontroleerd.

   Op 27-7-2016 belde H. Ze snapte er helemaal niets van. Of ik zelf nog eens wat maten op wil meten. Desnoods zou ze zelf wel langskomen met haar leidinggevende en nog iemand (3 personen in totaal). Ze zou ze dag daarop bellen om af te spreken en dit is nooit gebeurd.
   Op 6-8-2016 hebben we zelf contact opgenomen omdat we maar niets hoorden. H. was verbaasd dat wij niet wisten dat ze niet meer langs zouden komen, ze dacht dat ze aan ons had laten weten dat dat niet meer nodig was. Er was namelijk een oplossing! Vervolgens is er afgesproken op 13-8-2016 bij Bruynzeel in Bergen op Zoom op de oplossing te bespreken.

   Hun oplossing bleek dus het gehele blok met de 3 kasten 10 cm naar voren te halen. Dan zouden de koelkast en oven/magnetroncombi passen. Waar echter geen rekening mee gehouden is, is dat direct daarachter de deur van de kelderkast zit. Áls die al open zou kunnen, zou het absoluut geen gezicht zijn. Hier gingen we dus niet mee akkoord. We hebben onze twijfel uitgesproken en onze wens om van de keuken af te zien. We hebben dit gesprek opgenomen met een mobiele telefoon en het geluidsfragment bijgevoegd. Hierin is te horen dat H. het zou bespreken met haar leidinggevende en geen problemen voorzag om de opdracht te annuleren.

   Wij waren opgelucht. De keuken was niet meer dan een blok aan ons been geworden en nu konden we verder met ons leven.
   Nu de keuken niet doorging, hebben we alle opties op een rij gezet. De kast is echter nog steeds gespleten…

   We hebben ons voor laten lichten door de Hypotheker en een makelaar en willen dit huis gaan verkopen.
   Er is alleen nooit een echte bevestiging van Bruynzeel gekomen dan die leidinggevende akkoord was. We wilden nog wel zeker weten dat de keuken niet door zou gaan voordat het huis in de verkoop gaat omdat de financiële gevolgen anders niet te overzien zijn.
   Op 25-8 belde ik Bruynzeel en kreeg ik te horen dat H. in gesprek was, of ik de volgende dag rond 10 uur terug kon bellen. Dat heb ik gedaan en wéér bleek ze in gesprek. Ze zou mij terugbellen maar dat liet mijn werk niet toe. Ik liet mijn partner terugbellen waarop hij te horen kreeg dat er over 20 minuten overlegd zou worden met een collega en dat ze daarna erop terug zou komen. Het overleg met haar leidinggevende over het annuleren van onze keuken moest duidelijk nog plaatsvinden.

   Na anderhalf uur heeft hij zelf gebeld omdat we niets hoorden en bleek H. weer in gesprek te zijn. Na een half uur kreeg hij haar te pakken en zei ze dat collega’s oplossingen aan het bedenken waren. Daarop zei hij dat wij de keuken helemaal niet meer willen waarop zij hem in de wacht gezet heeft voor zo’n 5 minuten. Bij terugkomst zei ze dat ze de oplossingen aan ons wilde laten zien of dat we de keuken mee kunnen nemen naar het volgende huis. Toen mijn partner aangaf dat hij de keuken geannuleerd wil hebben, kreeg hij te horen dat dat niet kan. Uiteindelijk heb ik H. ook nog gesproken en heeft ze bevestigd dat ze de keuken zoals geschetst op de tekening, niet kunnen leveren. Ze weigeren de opdracht te annuleren zonder kosten.

   Samenvattend kan Bruynzeel dus niet de keuken leveren waar wij mee akkoord gegaan zijn. We willen geen keuken van Bruynzeel meer en waren in de veronderstelling dat na het gesprek met haar leidinggevende de opdracht kosteloos geannuleerd zou worden.
   Van het begin af aan hadden wij bouwtekeningen van het huis mee en gaf H. meerdere keren aan dat het wel goed zou komen terwijl wij haar op die hoek wezen.
   Tussentijds bleek Bruynzeel ook geen betaling in termijnen via Santander meer aan te bieden (er is geen alternatief geboden).

   Trudy Suijkerbuijk geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  73. Ronald   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Prima advies gehad bij Bruynzeel in Roosendaal. In tegenstelling tot bijvoorbeeld de Keukenkampioen een realistische prijsstelling. Levering en installatie waren probleemloos. Uiteindelijk zijn we erg tevreden met het resultaat.

   Ronald geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  74. Marcel Koster   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Wij zijn blij dat wij extra interieurmogelijkheden genomen hebben in onze nieuwe keuken. Onder andere een handig ingedeelde la en een uitschuifbare hoek waar de pannen in geplaatst kunnen worden.

   Verdere wens was een stenen blad. In verband met de prijs en het gemak in onderhoud is de keuze gevallen op een kunststof aanrechtblad. (Dit scheelde overigens aanzienlijk).

   De eindprijs (ook belangrijk) is na niet al te lange onderhandelingen akkoord door ons bevonden.

   Marcel Koster geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  75. Mary   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Wij hebben een prachtige keuken bij Bruijnzeel (Haarlem) gekocht omdat wij een appartement hebben gekocht in een nieuwbouwproject en Bruijnzeel ons heeft doen geloven dat zij het enige keukenbedrijf zijn dat op de bouw mag rondlopen. Zij zouden tijdens de bouw er dus voor zorgen en op toezien dat de benodigde aansluitingen juist geplaatst zouden worden. De bouwer heeft dit bevestigd.
   Bij plaatsing van de keuken bleek echter dat stopcontacten en leidingen niet correct waren aangebracht. Bruynzeel heeft dus geen enkele controle uitgevoerd!
   Ik ben bij de verkoper langs geweest om mijn ongenoegen hierover te uiten. Hij zou eea uitzoeken en mij zsm laten weten wat er is gebeurd. Hij moet nog bellen!! Dat gesprek is inmiddels een maand geleden geweest!
   De keuken zou in twee dagen worden geplaatst. Er wordt echter slechts één monteur gestuurd, die dit natuurlijk niet red in twee dagen. Ik snap niet dat een keukenbedrijf met zoveel jaar ervaring dit niet beter kan inschatten. Wat mij nog meer irriteert is de communicatie hierover, 0,0 nl!
   De spoelbak bleek beschadigd, ook hierover niet of nauwelijks communicatie over wanneer deze vervangen gaat worden. Is tot op heden ook nog niet gebeurd, voorstel is nu 6 september!?
   Inmeten achterwand. Bruynzeel heeft de verkeerde adresgegevens doorgegeven aan het desbetreffende bedrijf, waardoor ook de achterwand voorlopig nog op zich laat wachten, verwachting half september!!
   Kortom, wij hebben voor veel geld een prachtige keuken gekocht, maar op gebied van nakomen beloftes, controle, communicatie en aftersales heeft Bruynzeel nog heel veel te ontwikkelen.

   Mary geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

   • Webcare Team Bruynzeel Keukens  reageert op de beoordeling van Mary:

    Beste Mary,

    Wat vervelend om te lezen. We helpen graag, zou je je contactgegevens willen sturen naar webcare@bruynzeelkeukens.nl? Dan nemen we contact op.

    Groeten,
    Webcare Team Bruynzeel Keukens

  76. Marit   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Waar ga je naartoe als je een keuken wil gaan kopen? Je rijd in Breda de woonboulevard op en je hebt er tig zaken. Na een aantal bezoeken let je wel op een aantal zaken. Ontvangst, vrijheid in de showroom en vooral de kwaliteit van de keuken. Omdat het budget redelijk was, rond de 15k vonden we dat bij Bruynzeel het beste met onze wens is omgegaan om ons rustig rond te laten kijken! Uiteraard is er wel geprobeerd om ons zover te krijgen om aan tafel te gaan zitten. Zo ver zijn we echter nog niet.

   Marit geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  77. Herma   schrijft over Bruynzeel keukens:
   We hadden de keuken al gezien. Dit moest hem zijn. De Pallas glas keuken. Natúúrlijk leverde dat in ons huis weer ontzettend veel meerwerk en stress op. Dat vonden we het waard en eigenlijk viel de totaalprijs nog steeds mee (afgezet tegen wat we aanvankelijk begroot hadden).. Luxe, chique uitstraling,
   maar toch niet onbetaalbaar. Mogelijkheid om meer dingen te laten doen was zeer prettig. We weten dat deze keuken jaren mee gaat. Totaal heeft ons project 16.000 euro gekost.

   Herma geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  78. RF   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Bruyhnzeel is gewoon een fatsoenlijk bedrijf in deze sector. Eerst gingen wij hierheen omwille van de grote naam dus verwachtten we goede kwaliteit. We hadden een budget van max € 10000,- en onze eerste indruk was dat we dat bij Bruynzeel in zijn geheel kwijt zouden zijn. Na een eerste check hebben we de verkoper afgewezen en zijn de winkel weer uit gegaan. Bij het verderop gelegen Ikea hadden we namelijk al eens eerder gezien dat de prijzen daar anders waren. Terwijl de stijl van de keuken die wij mooi vonden overeen kwam. Niet dezelfde keuken maar wel zo’n zelfde iutstraling.

   Vervolgens bleken die bodemprijzen aldaar de prijzen te zijn van de kasten en het aanrecht exclusief apparatuur enzo. Ook de maten weken nog eens af en onze algehele indruk werd gewoon minder. Mijn vrouw drong er op aan terug te gaan naar Bruynzeel en bij onze eerste keus te blijven omdat we daar in ieder geval goed benaderd waren en het er op leek dat we toch om en nabij hetzelfde bedrag uit gingen komen van rond €9000,-. Dat hebben we toen ook maar gedaan en dat is naar volle tevredenheid afgerond.

   RF geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  79. Leo   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Kraan bij levering defect, geen spotjes, 2 laden, 3 frontjes en onderkast kookplaat ontbraken. 4 weken verder en na de nodige mails en telefoontjes is het laatste nieuws dat over een week of 5(!!!) de nog steeds ontbrekende kraan en spotjes geïnstalleerd gaan worden. Wat een afgang, een keukenzaak die 9 weken nodig heeft voor 3 inbouwspotjes en 1 kraan te leveren. Flut service. Komen niet eens met een alternatief, alsof er in Nederland geen kraan te koop is. Doe jezelf een plezier, koop geen Bruynzeel keuken in Spijkenisse want op service hoef je niet te rekenen.

   Leo geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

   • Webcare Team Bruynzeel Keukens  reageert op de beoordeling van Leo:

    Beste Leo,

    Wat vervelend om te lezen. Zou je je contactgegevens willen sturen naar webcare@bruynzeelkeukens.nl? Dan nemen we graag contact op.

    Groeten,
    Webcare Team Bruynzeel Keukens

  80. Augustine   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Ervaring Bruynzeel Breda: Nadat de prijs van het ontwerp bekend werd (net geen € 10.900,00) meldde de verkoper dat dit de echte prijzen waren. Mede “gedwongen” door de trend om bij Ikea (die vlakbij zit) een keuken te kopen. Tot nu slechts € 900 er af kunnen praten.

   Augustine geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  81. Rob   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Na een tip van een collega toch maar eens binnengelopen bij de zaak. Hiervoor enkele Duitse keukenzaken bekeken. Die hadden niet ons model. Nu hebben we een Bruynzeel keuken gezien uit de optima lijn. Verkoper nam alle tijd voor ons, alle bladen/kleuren etc. doorgekeken. Positieve eerste ervaring. we weten dat de optima lijn door een Duitse partij wordt gemaakt en overwegen nog wel daar een offerte op te vragen (als check).

   Rob geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  82. Keukenkoop   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Ervaring Bruynzeel Breda: Ik ben binnengelopen zonder afspraak en eerst een verkenningsrondje gelopen. Daarna met een medewerkster gaan zitten en mijn wensen kenbaar gemaakt. Dit is in een schets samengevat.
   Omdat ik tijd had is de keuken direct voor mij in 3D uitgewerkt. Wat een mooi beeld krijg je dan van je droomkeuken! Een zeer heldere offerte ontvangen, waarbij uitleg eindelijk overbodig is (maar toch gekregen). Net als de 3D tekening, afgedrukt op A3 formaat.
   Al met een super ervaring.
   Ik sta aan het begin van mijn aankoopproces. Wil nog bij andere winkel kijken, maar vraag me af of deze ervaring nog geevenaard gaat worden elders.

   Keukenkoop geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  83. Jose   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Nu 1,5 jaar in het bezit van een keuken van Bruynzeel. Bij de aanschaf ervan de enige winkel welke geen extreem slechte verkooppraatjes had. (Deze zijn er altijd maar niet zoals bij eerdere winkels bijvoorbeeld een aanbieding voor ons neus doorgescheurd aangezien wij geen directe keuze maakten) We zijn niet gegaan voor de scherpste prijs maar voor een goed gevoel. Enige minpunt was dat ze niet sneller konden leveren maar dat gaven de 4 voorgaande winkels ook aan niet te kunnen. Er werd een mooie 3d weergave gemaakt van onze mogelijkheden en mee gedacht in overwegingen van apparatuur keuze. Waarbij voors en tegens werden toegelicht.
   Nu nog steeds blij met onze keuze. Installatie netjes met nog een stukje extra service. Daarna zijn er een aantal kleine puntjes geweest; verkeerd geleverd plaatje, een deur die kraakte en vreemde schade aan inbouwapparatuur. Bij dit alles direct en netjes geholpen zonder berekening van kosten (welke het merk van de apparatuur ons eerst wel wilde toerekenen).

   We zullen deze winkel zeker aanbevelen.

   Jose geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  84. J.M.   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Een eerste gesprek gehad en de eerste wensen geinventariseerd. Verkoper was nogal traag, nam wel de tijd. Binnenkort een vervolggesprek. Benieuwd hoe het verder gaat.

   J.M. geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  85. Martin   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Naar tevredenheid geadviseerd. Niet gekocht wegens prijsverschil maar toch complimenten.

   Martin geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  86. ten Heggeler   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Ruim binnen mijn budget kunnen blijven. Had verwacht zo rond de 15k uit te komen, het is gelukt voor zo’n 13k. Kan niet anders zeggen dat we zeer tevreden zijn over de aanpak van dit bedrijf. Uiterst professioneel en daadkrachtig.

   ten Heggeler geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  87. Lamberts   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Eigenlijk wilde ik de grote keukenzaken vermijden wegens vermeend snobbistische gedrag en omdat we de middenstand iets gunnen. Aangezien mijn vrouw er toch op aandrong Bruynzeel keukens toch aangedaan. We hadden immers al drie wat kleinere zaken zonder succes bezocht. En warempel viel het me reuze mee. Geen poespas of borstklopperij.

   Mijn complimenten.

   Lamberts geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  88. Keukentje   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Wij kwamen voor informatie/oriëntatie en zijn netjes en vriendelijk te woord gestaan. Er is wel wat geschetst en we hebben goede tips gekregen. Ondanks dat we niks wilden aanschaffen!
   Met een goed gevoel naar buiten gelopen.

   Keukentje geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  89. Den Hartog   schrijft over Bruynzeel keukens:
   We shoppen nog even rond maar eerste indruk is oké. kan ik tips ontvangen?

   Den Hartog geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  90. Natascha/Ruud   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Bij renovatie van een nieuwe keuken bij Bruynzeel uitgekomen. Werden direct aangesproken dus ik en mijn vriend zagen de bui al hangen. Dat bleek een misvatting de bekende keukenverkoper opdringerigheid bleef achterwege en het bleef lekker ontspannen.

   Vind wel dat de prijs in eerste aanleg echt veel afwijken van de eindprijs. Is overal wel zo standaard keukens moeten natuurlijk aan je huis worden aangepast maar toch als je het onderhandelspel niet beheerst betaal je wel veel.

   De hele keukenbranche zou daar wel duidelijker over mogen zijn bij Albert Heijn of Mediamarkt weet je ook meteen wat het kost maar dat zal er wel gewoon bij horen. In elk geval zijn wij goed uitgekomen dus daarvoor heel erg bedankt!

   Natascha/Ruud geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  91. SK   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Keuken laten ontwerpen en daarna meerdere malen langs geweest met vragenlijstjes. Uiteindelijk overstag gegaan.

   Keuken geinstalleerd dat liep hier en daar even wat minder. Drie keer teruggekomen. Klantenservice
   en winkel personeel heeft ons wel elke keer geduldig geholpen. Pluim daarvoor. Maarja voor bijna 12.000 mag dat eigenlijk ook
   wel de standaard zijn.

   SK geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  92. van Dijk   schrijft over Bruynzeel keukens:
   We hebben bij Bruynzeel Almere een keuken ontworpen en deze is enkele maanden later ingebouwd. Voor opmeten kwam iemand van Bruynzeel. Electra, loodgieter, gas, stucadoor, en timmerwerk is door een aannemer gedaan vanuit Bruynzeel. Alles zeer gecontroleerd en secuur en procedureel. Na oplevering bleken een aantal zaken niet in orde. Er zat een deuk in de koelkast, het mandje van de vaatwasser viel steeds aan 1 kant naar beneden en een deur van de carouselkast liep aan. Zonder discussie is na melden de koelkast vervangen en het hangwerk van het mandje in de vaatwasser vervangen en is de deur opnieuw afgesteld. Dit soort service is tegenwoordig niet meer de gewoonste zaak van de wereld dus ik ben heel blij dat ik voor Bruynzeel heb gekozen.

   van Dijk geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  93. Mariët   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Bijna twintig jaar geleden onze eerste keuken bij een kleine lokale keukenzaak gekocht maar niet geheel tevreden met de afhandeling. Daarom nu gekozen voor een grote naam. Ruim de tijd en een luisterend oor gekregen voor onze wensen. Welliswaar iets boven ons budget, maar daar waren goede argumenten voor dus wij zijn toch dik tevreden. Vier sterren van ons.

   Mariët geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  94. Familie van Leeuwen   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Onze verkoper was in het begin eventjes gehaast, oppervlakkig en was ons duidelijk aan het aftasten, (onze begroting etc) later werd dat een stuk beter.
   Fijn dat je de keuken nog kunt aanpassen na je gekozen hebt voor de leverancier. Wij laten ondanks de eventuele prijsstijgingen waar op gewezen is, het keukenplan nog eventjes rusten.

   Familie van Leeuwen geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  95. Joost   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Bij Bruynzeel Almere geweest voor een offerte. Werden vriendelijk geholpen en kregen offerte meteen mee met tekeningen zonder dat we daadwerkelijk de keuken kochten. Offerte is inzichtelijk en duidelijk. Of de prijs correct is zullen wij gaan ervaren als wij bij meer keuken winkels zijn geweest.

   Joost geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  96. M Verhoef   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Goede eerste indruk. Prijzen gemiddeld, kundige adviseur. Iemand ervaring met een bruynzeel keuken die lang staat?

   M Verhoef geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  97. hooyman   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Beste mensen van Bruyzeelkeukens,

   Wij hebben in jaar 2013 een keuken gekocht in Duiven.
   Klantnr: 1000066396
   Nu blijkt dat de front lade/deur aan de onderkant waar het gelijmd is, zwelt nu op.
   De verkoper van Bruyzeel zei toen dat dit niet mocht gebeuren.
   Wij hebben nog garantie. Wij willen graag de front lade/ deur veranderen.

   hooyman geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

   • Webcare Team Bruynzeel Keukens  reageert op de beoordeling van hooyman:

    Beste fam. Hooyman,

    Bedankt voor uw bericht. Mijn collega’s van de Klantenservice zullen contact met u opnemen.

    Met vriendelijke groet,
    Webcare Team Bruynzeel Keukens

  98. Hans   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Vandaag langs geweest in Utrecht (waren aan het vebouwen en hadden weinig tijd) Op mijn vraag om een offerte te maken van mij U-keuken vertelde de verkoper dat hij weinig tijd had en zo een volgende afspraak had, maar hij begon mij tekening te bekijken en ging volop aan het rekenen met zijn reken machine, ik begreep er niets van , onderwijl wat gebrabbel “plus dit, min zus”, met 7 minuten had hi een prijs voor mij of ik maar 25000 euro voo de keuken wilde betalen?? Ik keek hem stomverbaasd aan en ben maar weggegaan.

   Hans geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

   • Webcare Team Bruynzeel Keukens  reageert op de beoordeling van Hans:

    Beste Hans,
    Wat vervelend dat u niet naar tevredenheid bent geholpen. We zullen dit zeker intern doorgeven. Kunnen wij u alsnog helpen met passend advies voor de keuken? Stuur dan uw gegevens naar webcare@bruynzeelkeukens.nl dan nemen wij graag contact met u op.

    Met vriendelijke groet,
    Webcare Team Bruynzeel Keukens

  99. Martin   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Ervaring Bruynzeel Duiven: Oriënterend gesprek gehad zonder afspraak en twee kleine kindjes bij ons (3 en 1). De verkoper nam alle tijd om de kleintjes van wat drinken te voorzien met wat lekkers, liet ze de speelhoek zien en had alle tijd voor ons waarbij hij vooral vragen stelde. Heel fijn tewoord gestaan. Het zal geen Bruynzeel worden vanwege de modellen maar aan de verkoper heeft het niet gelegen.

   Martin geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  100. Top   schrijft over Bruynzeel keukens:
   De installateur ging sneller dan gepland aan onze keuken beginnen.
   Wij hebben zeer veel gehad aan het goede advies voor de nieuwe keuken. Tips als:

   – geen 1 1/4e spoelbak ivm kosten en gebruik tweede bakje
   – niet te hoge hangkasten ivm logheid keuken.

   Top! Je moet iets meer betalen maar dan heb je ook een mega sterke keuken!

   Top geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  101. Steyn / Lisanne   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Wij hebben gekozen voor Bruynzeel omdat het een zeer sterke keuken is. Het uitzoeken en laten ontwerpen van de keuken was het gemakkelijkste gedeelte van het geheel. Onderhandelingen zijn ook redelijk vlot verlopen.
   Grote pluspunt is dat inmeten, leveren en montage bij het totaal zijn meegenomen. Het wachten is op de rest van het traject. Hopen dat dat net zo soepel verloopt en dat de communicatie beter verloopt dan bij onze vorige keuken.

   Steyn / Lisanne geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  102. Van Arkel   schrijft over Bruynzeel keukens:
   14 weken geleden een keuken gekocht ivm verhuizing bij Bruynzeel Dordrecht. Alle correspondentie wordt tegen alle berichten in consequent naar het oude adres gestuurd. Gelukkig dat wij de verhuisservice van de Post hebben ingeschakeld en op die manier deze post ontvangen. Vervolgens wordt de keuken geleverd maar zonder monteur. na wat belletjes blijkt dat de afspraak voor een monteur gemaild is naar een onjuist mailadres….. Bruynzeel onderneemt vervolgens geen actie nadat zij zien dat de mail niet bezorgd wordt. Vervolgens wordt de keuken dan gemonteerd en blijkt dat het aanrechtblad niet goed is, de lade is niet goed, er zijn verkeerde handgrepen geleverd. Dit alles wordt op het opleverrapport vermeld. Savonds worden wij gebeld door de monteur die die dag de keuken heeft geplaatst met de mededeling dat hij vergeten is aan te geven dat er geen koolstoffilter geleverd was en dus ook niet in de afzuigkap heeft kunnen plaatsen. Hij vraagt ons dit direkt (de volgende ochtend) te melden aan Bruynzeel want zonder zo’n filter kan de afzuigkap zijn werk niet doen. Zoals gevraagd melden wij dit aan bruynzeel en krijgen terug koppeling dat de monteur na zijn huidige klus bij ons langs komt om het filter te plaatsen. Hij komt inderdaad langs maar zonder filter…. We gaan het weekend in zonder dat we de afzuigkap kunnen gebruiken… Dinsdag na de pasen nemen wij wederom contact op met Bruynzeel. De verkoopbegeleider is met verlof. Een collega neemt waar en nadat zij mijn verhaal aan heeft gehoord belooft zij dat het filter binnen 3 werkdagen geleverd en gemonteerd zal worden…. 2 Dagen erna worden zij gebeld door de verkoopbegeleider met de vraag of de verkeerd geleverde handgrepen mogen blijven zitten omdat de bestelde handgrepen niet meer op voorraad zijn…. Natuurlijk vinden wij dat goed…. Tijdens dat gesprek geven wij nog aan dat we nog steeds niets van het filter hebben gehoord…. Het is nog geen 3 werkdagen dus nog even geduld…. Vrijdag 1 uur begint het toch wat te irriteren, nog steeds geen teken van leven van het filter…. daarom maar even bellen met de verkoopbegeleider. Deze is met lunchpauze maar een collega staat ons te woord. Zij kan niets vinden in het systeem over een filter!!!!!!! Nadat het gesprek aardig verhit is geraakt belooft zij mij dat de verkoopbegeleider ons zal terug bellen. Dit gebeurt en hij geeft aan dat er inderdaad niets in gang is gezet…. Voor ons een onacceptabel gegeven. In een appartement met een open keuken kun je niet zonder een afzuigkap……De verkoopbegeleider belde opnieuw terug en bood wel 100 keer excuses aan en beloofde dat er bloemen gestuurd zouden worden…. (deze zijn tot op de dag van vandaag niet bezorgd…). Ook gaf hij aan dat hij alles in het werk aan het stellen was om het filter te regelen. De optie om het filter met expres post te laten versturen vond hij niet reëel….. Op het moment dat hij voor de 3de keer die middag terug belde gaf hij aan goed bericht te hebben. As Dinsdag zou het filter gemonteerd worden…. Goed Bericht???? Ik vond het matig, er was ons beloofd dat we vanaf vrijdag de afzuigkap konden gaan gebruiken…. Maar helaas trek je als klant aan het kortste einde en accepteerden we de optie om het filter dinsdag te laten plaatsen. We kregen de keuze of het smorgens of smiddags moest gebeuren….. Zojuist worden we gebeld dat de afspraak voor morgen (dinsdag) niet door gaat omdat ze het filter niet hebben liggen!!!!!! Hoe is dit mogelijk!!!! De oplossing is dat we binnen 3 werkdagen het filter krijgen… Wie wil dit nog geloven……
   Hoe kan een Bruynzeel op deze manier met klanten willen omgaan??? Het is voor ons onbegrijpelijk!!! De medewerkers in de winkel waar we de keuken hebben gekocht verlenen helemaal geen enkel begrip en of service om ons probleem op te helpen lossen. Daar hebben zij een aparte afdeling voor…… Verwacht dus geen service van Bruynzeel winkel medewerkers zodra u uw keuken heeft betaald…..

   Van Arkel geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  103. Verhelst.   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Leuke winkel, ontspannen en kundige adviseur met passie voor keukens en koken. Daarnaast een mooie collectie keukens, voor mensen die iets meer te besteden hebben. de keukenofferte van Bruynzeel was moeilijker doorheen te komen.

   Verhelst. geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  104. Huisken   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Na dat wij de wat kleinere keukenzaken hebben bezocht in de regio Twente, zijn mijn man en ik drie weken geleden toch bij de wat grotere zaken langs geweest, Brugman keukens & Bruynzeel keukens te Hengelo. Deze zaken liggen qua prijs dicht bij elkaar en de keukens hebben over het algemeen een goede kwaliteit. Na dat wij rustig de tijd kregen om ons te oriënteren in de showroom, kregen wij uitstekende advies aangeboden. Een 3D ontwerp laten maken van een moderne hoekkeuken, deze hebben wij netjes mee naar huis gekregen. Nu is het aan ons wat we ermee doen, maar wat wij zeker meenemen in onze beslissing is dat de verkoper een vakman, vriendelijk en erg geduldig was.

   Huisken geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  105. A.Gort   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Bruynzeel komt er bij mij níet meer in laminaat op deuren laat los
   Antoon

   A.Gort geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  106. Zara86   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Hierbij mijn ervaring met Bruynzeel (showroomkeuken) :
   Wij hebben ontzettend veel geluk gehad. Ik heb een moderne keuken in de showroom gezien bijna die de look heeft die ik zocht. Deze werd voor een zeer scherpe prijs verkocht omdat het een showroommodel is. Wat ik geleerd heb voor mensen die een showroomkeuken willen aanschaffen: goed meten! Ik heb door een extern bedrijf laten nameten of de keuken daadwerkelijk in de ruimte zou passen. Op een paar krasjes na is de keuken als nieuw en het scheelde echt heel erg veel geld:)

   Zara86 geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  107. bateau   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Mijn voorkeur werd door de Bruynzeel-verkoper goed begrepen.
   Een klassieke keuken hebben wij gekozen. Hierin een gepolijst
   granieten keukenblad en een mooie afwerking op de kastdeuren.
   We hebben goede begeleiding en professioneel advies gekregen.
   Duidelijke afspraken zijn er gemaakt die goed zijn nagekomen.

   bateau geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  108. tanja, wagenberg   schrijft over Bruynzeel keukens:
   lekker winkelen op de boulevard en voor onze keukenplannen snel even naar de showroom van bruinzeel in breda. verzogde showroom, maar duidelijk boven ons budget blijkt al na een kort praatje.

   tanja, wagenberg geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  109. Smeets   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Eerste kennismaking was goed.
   De type keukens spreekt mij ten zeerste aan.
   De houding van de adviseur in de shop was formeel maar prettig. Hij kwam meteen met allerlei ideeen.

   Smeets geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  110. Van de Pol   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Bruynzeel biedt mooie keukens aan alleen viel de keuken duurder uit dan we dachten. Voor we in de showroom zijn gaan kijken hebben we de site bekeken. Daar vonden we de keukens veel op elkaar lijken: veel greeploos en veel wit wat naar ons idee al gauw doorsnee en kil is. Uit nieuwsgierigheid toch naar Bruynzeel gegaan en daar een mooie keuken gezien in de showroom met een hoge wandkast en wasbak geïntegreerd in het eiland. De prijs voor deze keuken lag hoger dan de gemiddelde prijzen die we zagen op de site.

   Van de Pol geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  111. Maurice   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Degelijke keuken met veel faciliteiten uitgezocht. Het is wachten op de montage. Tot nu toe dikke duim!

   Maurice geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  112. Sab   schrijft over Bruynzeel keukens:
   De levering kwam in meerdere delen en we moesten zelf achter een nieuwe datum voor de nalevering aan bellen. Ik moet namelijk op tijd van werk vrij vragen. Ik ben tevreden over hoe de keuken is gemonteerd, dat maakte alles goed.

   Sab geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  113. Bedankt   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Nog bedankt voor de prettige service en het goede advies. Wij maken dagelijks met plezier gebruik van de zeer ruime en praktische keuken. Het blijkt echte kwaliteit en we krijgen veel complimenten over het design.

   Bedankt geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  114. v L   schrijft over Bruynzeel keukens:
   In de winkel zijn wij vriendelijk ontvangen. Het was er niet druk. Nadat wij de keukens in de winkel hadden gezien vroeg de adviseur of wij al een beeld hadden van onze toekomstige keuken. De stijl en kleurencombinatie hadden we al bepaald. De adviseur stelde voor een grove schets te maken. Dat hebben we gedaan. Voor we het wisten zaten we er een halve middag. Thuis hebben we het besproken. Door de goede ervaring hebben we een nieuwe afspraak gemaakt om de puntjes op de i te zetten. Het is een leuk project geweest en we zijn erg trots op onze nieuwe keuken.

   v L geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  115. Peter S.   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Wij hebben onze vorige keuken ook bij Bruynzeel gekocht, hier hebben we 14 jaar plezier van gehad. Doordat de oude keuken tamelijk verouderd was hebben we besloten een nieuwe keuken aan te schaffen. Ook deze hebben we bij Bruynzeel gekocht omdat de vorige goed beviel. We hadden een landelijke keuken, maar hebben nu een moderne keuken genomen, ook omdat de kinderen dat mooier vonden. We hebben een redelijke korting gekregen, en zijn uitstekend geholpen. Deskundig advies gekregen en prima gemonteerd.

   Peter S. geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  116. Ruth V   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Alles klopt bij Bruynzeel. We hebben de keuken 2 jaar. Tot nu toe nog geen moment spijt gehad dat we de keuken hier hebben gekocht. Voor een klein reparatieverzoek is dezelfde week nog een monteur gestuurd.

   Ruth V geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  117. Marijn O.   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Het ruimtetekort in de keuken hebben wij in het verleden opgelost met een servieskast in de eetkamer en een ladekast in de keuken. Nu gaan wij het interieur vernieuwen en wil ik meer ruimte in huis, maar vooral meer opbergplek in de keuken. De oplossing heeft Bruynzeel al gegeven. Uit het laatste gesprek is een ontwerp van een lineaire keuken gekomen. Het is de prijs die ons tegenviel. De nieuwe keuken zal al bijna 10.000 euro kosten, exclusief de montagekosten. Een vastgesteld budget hadden wij niet, maar over zo’n grote uitgave gaan wij goed nadenken.

   Marijn O. geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  118. Vincent   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Professioneel geholpen in Amersfoort. Het gesprek verliep constructief. Later is het voorwerk nader besproken. De keuken is geleverd op de afgesproken tijd. Ongeveer een week nadat de keuken is geplaatst, zijn wij gebeld hoe de montage is verlopen en of de keuken naar wens is.

   Vincent geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  119. '85   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Probleemloos is het niet verlopen, maar het gaat om hoe je het oplost. Dat doen ze in mijn geval goed, ook wat betreft de nazorg.
   Toen de afwerking op twee plekken los begon te zitten heb ik contact opgenomen met het hoofdkantoor.
   Zij verwezen mij naar de website waar ik het probleem in een formulier kon invullen. Het zou dan binnen een paar dagen contact met mij opgenomen worden.
   Dit vond ik een beetje omslachtig dus ik was zo eigenwijs om rechtstreeks de vestiging te bellen waar ik de keuken destijds heb gekocht.
   Een paar dagen later kwam er een monteur aan huis om de plinten opnieuw te bevestigen.

   '85 geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  120. Henk   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Goedendag,

   Gezien de staat van de huidige keuken, waar wij inmiddels achttien jaar gebruik van maken, werd het hoogtijd deze te vervangen.

   Mijn vrouw en ik zochten expliciet een keuken met een massief houten werkblad. Met onze zoon zijn wij op het Internet gaan zoeken. Bruynzeel stak er met kop en schouders bovenuit. Om die reden hebben wij hier telefonisch een afspraak gemaakt.

   De afspraak verliep prettig. Wij werden voorzien van koffie tijdens het uittekenen van de nieuwe keuken. De afmetingen hadden wij meegenomen naar het gesprek. Voor de keuken besteld werd, is de keuken geheel ingemeten.

   Over enkele weken zal de oude keuken plaats moeten maken voor het nieuwe ontwerp. Het verloopt tot dusver uitstekend.

   Henk

   Henk geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  121. McFreddo   schrijft over Bruynzeel keukens:
   We hebben een gesprek gehad van 10:00 tot 15:30 gehad, iedereen was murw en waren er nog steeds niet blij van geworden, ook al werd dat steeds gevraagd.
   Het vreemde was, dat er begonnen werd met een selectie van apparaten uit catalogi van leveranciers. Er werd ook niet goed ingegaan op onze wensen/ideeën. Uiteindelijk was er een globaal ontwerp met een vage prijsindicatie.
   Of we maar meteen konden tekenen.

   McFreddo geeft2 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

  122. m   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Bruynzeel is mijn nr. 1 op dit moment.
   De mentaliteit bevalt mij hier het meeste.
   De keukens zijn aan de prijs maar dat was bij Mandemakers ook. Is dit dezelfde kwaliteit?

   m geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  123. Smits P   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Voor 8 jaar hebben wij de keuken. Tot nu toe geen problemen. Eenmalig hebben we de garantie moeten gebruiken. Dat was voor een storing van de vaatwasser.

   Vorig weekeinde ging ik met mijn dochter mee naar Bruynzeel. Heel knap dat zij de kwaliteit hoog weten te houden.
   Mijn dochter heeft een keuken gezien waar ze interesse in heeft. Ondanks dat deze net boven haar budget komt, overweegt ze toch voor deze keuken te gaan. Ze kan momenteel nog gebruik maken van de actie.

   Spannende beslissing, maar ik denk dat zij er goed aan doet voor Bruynzeel te gaan.

   Smits P geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  124. Herman   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Vanwege een eerdere vervelende ervaring met het kopen van een keuken (bij een andere aanbieder) zag ik er tegenop om de hele rompslomp te herbeleven. Natuurlijk dit keer voor een keukenaanbieder gegaan die voor ons het meest betrouwbaar overkomt. Tot nu toe heel blij met de gang van zaken. Bruynzeel heeft er een tevreden klant bij.

   Herman geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  125. E.   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Ik heb een keuken gekocht bij Bruynzeel. De eerste winkel waar ik ben gaan kijken. Mijn vorige keuken heb ik ook bij Bruynzeel gekocht. Bijna 17 jaar lang plezier van gehad. Met de jaren hebben ze een naam opgebouwd van kwaliteit en betrouwbaarheid.

   E. geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  126. Arla   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Wat je ook vindt van service, personeel e.d., de keukens zijn mooi.

   Arla geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  127. onbekend   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Klantvriendelijk, niet alleen tijdens aankoop en ook geweldige service erna.

   onbekend geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  128. C.M. Soy   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Ik en mijn vrouw hebben voor ons nieuwbouwhuis te Dordrecht via de aannemer een Bruynzeel keuken gekocht. We werden bij de eerste uitnodiging om de keuken te ‘bezichtigen’ zijn wij niet netjes behandeld- en mochten van de verkoper niet eens (tegen betaling, aanbod van onze kant) een andere kraan kopen.
   Wij wilden o.a. een andere afzuigkap, kasten, draaideuren, inductie kookplaat ipv keramisch, voor ons allemaal niet mogelijk.
   Ik zie bij mijn buren een inductie kookplaat, anders uitgevoerde kasten en noem maar op.
   Al met al raad ik het iedereen af om een Bruynzeel keuken te nemen.
   Het communiceren met die lui slaat nergens op. Voor de betaling staan er een horde met soldaten klaar om je te bellen, je emails te sturen- of middels brieven aan te manen.
   Ik stuurde de geachte heer van Bruynzeel een zeer nette email waarin ik verzocht de monteurs terug te laten komen voor het corrigeren van een aantal punten. Onze pas beschilderde muur (spachtelputz) is door tevens door een van monteurs beschadigd. Nu is het geen ramp, maar kom op, als ik iemand zijn auto bekras worden er toch ook schadeformulieren ingevuld?!
   Op 4 januari 2016 bevestigd de geachte heer dat er ‘zo snel mogelijk’ iemand contact met mij op zou nemen. Dit is op 11 januari 2016 nog steeds niet gedaan, en ik vind het hele proces van A tot Z van Bruynzeel één grote grap. Zodra ik er financieel ruimte voor heb gaat deze keuken er UIT.

   C.M. Soy geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  129. Keukenzoeker   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Afspraak gemaakt. 2 uur in gesprek geweest. Goed geholpen, maar maakte geen gespecificeerde offerte. Gaf alleen een richtbedrag. Wilde niet verder zonder uitspraak van ons over budget. Nu maar verder oriënteren en dan nog een keer terug.

   Keukenzoeker geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  130. Heijne   schrijft over Bruynzeel keukens:
   2 weken later dan gepland halve keuken geplaatst door mensen van bruinzeel resultaat , krom ,scheef en muur beschadigd gat in aanrechtblad en goedkoop kookplaatje die anders besteld was na het lezen van div. reviews schijnen ze dit meer te doen ook ontbraken er div. delen delen. Na drie maanden bellen en mailen waarop niet gereageerd word hebben wij andere maatregelen getroffen en zelf vaatwasser en delen ingebouwd nu totaal meer dan 6 maanden na bestelling keuken nog steeds niet compleet bruinzeel geeft niet thuis En wij hebben het intussen opgeven Als u iets van BRUINZEEL wilt kopen koop dan alleen potloden maar laat de keuken maar voor wat het is. Tips voor mensen die zelf handig zijn kijk eens bij ikea

   Heijne geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  131. Rob   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Helaas heb ook ik zeer slechte ervaringen met deze keukenzaak te Utrecht. Wij zagen erg uit naar onze afspraak en waren van te voren erg enthousiast over Bruynzeel keukens. Helaas moesten we binnen 5 minuten toezeggingen doen op de prijs en de betreffende verkoopster had totaal geen oren naar onze wensen. Omdat we nog niet direct wilden gaan beslissen, werd er geen tekening gemaakt en geen offerte… Werkelijk schandalig hoe hier met klanten om wordt gegaan. Gelukkig heb ik inmiddels bij concurrerende zaken mogen ervaren dat het ook anders kan!

   Rob geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  132. Wouter   schrijft over Bruynzeel keukens:
   We hadden de keuken 3 maanden toen de combi magnetron niet goed meer werkte (oa de stoomfunctie) Contact opgenomen met Bruynzeel en zij regelden een servicemedewerker die het probleem heeft kunnen verhelpen (onder de garantie).

   Wouter geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  133. Daphne   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Na talloze bezoekjes aan showrooms van verschillende keukenwinkels, heb ik uiteindelijk gekozen voor een keuken van Bruynzeel. Ik vind dat zij een van de betere showrooms hebben. Het personeel is vriendelijk en aanpassingen voor de bestelling deden ze niet moeilijk over. Als ik een minpuntje moet noemen is dat de levertijd langer was dan ik had gehoopt.

   Daphne geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  134. JG   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Hierbij wil ik laten weten dat mijn nieuwe keuken naar wens is. Bij levering bleek een front beschadigd te zijn, deze is vlak daarna opnieuw geleverd en gemonteerd.

   JG geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  135. Johan Schepers   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Ervaring Bruynzeel in Spijkenisse: Wij hebben half september een keuken uitgezocht bij de Bruynzeel vestiging in Spijkenisse.
   Goed gesprek gehad waarbij de verkoper ruim de tijd voor ons nam ( wel van te voren een afspraak gemaakt) en een mooie computerpresentatie gaf over hoe het zou worden.
   De keuken is geleverd en geplaatst begin december.
   Het geheel overziend zijn wij zeer tevreden hoe het proces verlopen is.
   Alles klopte, alle afspraken zijn nagekomen. De keuken werd punctueel op tijd en volledig afgeleverd zonder beschadigingen.
   Heel belangrijk is wanneer je een keuken koopt om in zee te gaan met een betrouwbare, liefst door Bruynzeel aangewezen aannemer, die het klappen van de zweep kent, in feite niets anders doet dan keukens plaatsen en ook in de organisatie van Bruynzeel zijn contacten heeft mocht er toch iets misgaan.
   In onze situatie was er sprake van behoorlijk wat meerwerk, wij wonen in een al wat ouder huis met niet al te rechte muren, het plafond moest worden aangepast en er moest een muur worden verlengd om de oven en ijskast een plaats te geven.
   Prima vakwerk, stucwerk in orde, het geheel ziet er uit als een plaatje, wij zijn zeer tevreden.
   Na het proces belde Bruynzeel vanuit de hoofdvestiging (de aangewezen contactpersoon) om te vragen of alles naar wens was verlopen.
   Dit hebben wij als prettig ervaren.

   Han en Margje

   Johan Schepers geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  136. M Jongbloed   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Schandalig behandelt door medewerker van Bruynzeel keukens winkel in Utrecht.

   De medewerker begon gehaast het gesprek en gaf al snel aan dat hij geen tijd in iemand wilde steken die niet wilde kopen, hij kwam erg opdringerig over, en was puur opzoek naar een ‘verkoop’. We kregen een snelle schets op papier en wat losse informatie over het keukenblad en daarna direct een prijsopgaaf.

   Hij gaf aan dat er nog wel wat af kon, in overleg met de baas, maar op het moment dat wij hier op in gingen wuifde hij het weg en zei hij dat wij alleen op korting uit waren. Na een korte discussie over de 50% ‘korting’ op de apparatuur, stopte hij het gesprek en liep weg van tafel, dit na een klein uurtje, en werden wij door een andere medewerker letterlijk de winkel uit gedrukt, inclusief handtastelijkheden, de opmerking: “klant is koning, echt niet” en dreigementen als: “Oprotten of ik sla je op je kanis.”

   Zeer negatieve ervaring van een werkelijk erg onbeschofte medewerker en zijn collega.

   M Jongbloed geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

   • Bruynzeel Keukens  reageert op de beoordeling van M Jongbloed:

    Beste heer Jongbloed,

    Erg vervelend dat u een slechte ervaring heeft gehad bij onze winkel in Utrecht. We hebben elkaar inmiddels gesproken. In ieder geval hartelijk dank voor de persoonlijke toelichting. We gaan dit met onze collega’s opnemen.

    Met vriendelijke groeten,

    Bruynzeel Keukens ^sj

  137. Akonijn   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Meer gebrand op de verkoop dan op Eigen wensen

   Akonijn geeft2 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

  138. Van Beek   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Vanuit het boek vond ik de rvs knopgreep een twijfel geval. Gelukkig stond er een keuken opgesteld met deze knopgreep. Ik heb de knopgreep geprobeerd, zelf de koelkast en vaatwasser gingen makkelijk open met deze knop. De kasten zijn nu ook logischer ingedeeld dan bij mijn vorige keuken. Erg tevreden met het resultaat dat Bruynzeel heeft geleverd.

   Van Beek geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  139. Joeri   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Mooie keukens en vriendelijk personeel. Helaas veel te duur. Je loopt binnen en krijgt een keuken ver boven je budget. Zodra je naar buiten stapt kan het ineens wel duizenden euro’s goedkoper vanwege ”speciale nu meteen beslissen aanbiedingen”. Helaas werkt iedere grote keukenzaak zo is mijn ervaring. Daarom gekozen voor een kleine keukenzaak die hetzelfde ontwerp voor bijna de helft (mét dezelfde kwaliteit) komt plaatsen.

   Joeri geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  140. Joedy   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Ter vervanging van onze keuken hebben wij een bezoek gebracht aan bruynzeel keukens. We verkoper heeft goed meegebracht over het ontwerp. Hij gaf aan dat wij onder rond mijn budget zouden blijven. Helaas kwam het ontwerp 10% boven mijn budget uit. Daarom de keuken niet gekocht.

   Joedy geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  141. S. Everse   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Gelukkig had ik op de site een afspraak gemaakt voor een afspraak met een keukenadviseur want het was enorm druk in de showroom toen ik daar een paar weken geleden langsging. Dat het druk was kwam wel een beetje tot uiting in de iets wat haastige verkoper. Hij was niet echt rustig waardoor ik me wel wat opgejaagd voelde. Begrijpelijk als er zoveel klanten in je winkel staan en je eigenlijk iedereen wilt helpen.

   Desondanks kon de verkoper mij een aantal goede adviezen geven over de aanschaf voor een keuken. Hij adviseerde mij allereerst om me te oriënteren op wat voor soort keukens er allemaal zijn, wat voor keuken bij mijn huis past en hoe hij het beste in mijn keukenruimte past.
   Met hem een paar keukens bekeken in de showroom en hij heeft bij elke keuken enkele voor en nadelen verteld. Prettig dat hij niet overal een mooi verkooppraatje bij vertelde maar ook oprecht de nadelen van sommige samenstellingen vertelde. Met al deze informatie in mijn hoofd ben ik terug gekeerd naar huis en ben ik gaan meten hoe groot de ruimte is. Uiteindelijk gekozen om een strakke moderne keuken te nemen.

   S. Everse geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  142. Eric   schrijft over Bruynzeel keukens:
   In september 2015 diverse keukenzaken bezocht en offertes laten maken. Bruynzeel kwam er met kop en schouders bovenuit. Zeer goed geholpen door een vriendelijke verkoopster (Nicole). Bruynzeel heeft de naam niet de goedkoopste te zijn, maar met goed onderhandelen boden zij de gunstigste prijs van allemaal. Eerlijkheidshalve moet ik er wel bij zeggen dat ik meerdere keukenzaken tegen elkaar heb uitgespeeld.
   De levering van de keuken is in november. Ik heb hoge verwachtingen van Bruynzeel, en hoop dat ze met de plaatsing net zo’n goede indruk achterlaten als bij de aanschaf.

   Eric geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

   • Eric  reageert op de beoordeling van Eric:

    De keuken is geleverd en geplaatst. Bruynzeel h eft waargemaakt waar ik op gehoopt had. Alles in één keer goed geleverd. Ook over de plaatsing alleen maar lof. Puntje van verwondering was wel dat dit niet door Bruynzeel zelf gedaan werd, maar door een aannemer. In de winkel hadden ze juist verteld dat ze eigen monteurs hadden. Maar het installatiebedrijf (de firma Zwagemaker uit Zwijndrecht) leverde topkwaliteit. Zeer vakkundig, netjes en snel. Binnen één dag alles klaar.

    Al met al ben ik bijzonder tevreden met het resultaat.

  143. BVD   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Helaas was de verkoper van de vorige aankoop niet aanwezig. Ondanks dat heeft deze adviseur zeer goed geholpen met het ontwerpen van een moderne keuken zonder grepen in een ruimte die vrij lastig in te delen was. Moet wel zeggen dat het hele traject behoorlijk wat tijd in beslag heeft genomen, dat hebben we maar voor lief genomen.

   Groot compliment voor bruynzeel is dat de strakke keuken is ook bij vrienden en familie in de smaak is gevallen.

   BVD geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  144. Gerdien   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Via de website al een afspraak gemaakt voor een advies gesprek over keukens. Ideaal want zo werden we gelijk geholpen en had de verkoper ruim tijd voor ons ingepland. Zelf ben ik erg fan van de landelijke keukens. Past perfect in onze klassieke ruime woning. Met behulp van de verkoper een prachtige crémekleurige klassieke keuken besteld, met mooie kranslijsten en een baldakijn boven het keukeneiland. Hier was ik zelf nooit opgekomen.

   Gerdien geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  145. Astrid   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Mijn vriend en ik hebben een Bruynzeel keuken besteld welke 11 september zou worden geleverd en 12 september zou worden ingebouwd. Door verkeerde afspraken van Bruynzeel uit stond de medewerker die de lift leverde een dag te vroeg op de stoep. Hij was boos en ik gestrest omdat hij aangaf niet terug te willen komen tenzij Bruynzeel contact met hem opnam. Ik kwam te laat op mijn werk hierdoor (want ik had op de 11e gerekend) en kon daarna ook Bruynzeel nog opbellen met de vraag of ze het in orde wilden maken.

   Vervolgens bleken de kast voor de oven en de handgrepen niet geleverd en bij het inbouwen bleek de nieuwe kookplaat kapot te zijn. Pas na 1,5 week kon deze worden gerepareerd en in de tussentijd is ons geen leentoestel o.i.d. aangeboden.

   In de tussentijd werd de kast voor de oven zomaar ineens geleverd, waarbij een telefoontje van de Bruynzeel schijnbaar niet nodig was. De klantenservice zei dat zij hier niet van op de hoogte was in ieder geval, dus die kast is zomaar op magische wijze aan komen waaien schijnbaar en of wij thuis zouden zijn dat deed er kennelijk niet toe.

   Hoe dan ook, de kast staat ongelooflijk in de weg, waardoor wij niet aan de tafel kunnen eten maar gedwongen zijn op de bank ons diner te nuttigen. Bruynzeel gaf daarna door dat de kast pas op 6 oktober ingebouwd kon worden. Dat vonden wij niet acceptabel en dus hebben wij hierover, en over de eerder genoemde zaken geklaagd. Hierop kregen wij een reactie waarin precies onze klacht werd herhaald en waarin een half slap excuus werd opgehangen. Uit de aantallen fouten in deze brief konden wij opmaken dat deze in niet minder dan een minuut gemaakt zou zijn.

   Toen wij met al onze klachten (en ja, het zijn er meer dan ik hier nu zal noemen in dit veld) uiteindelijk maar naar het filiaal toe stapten, omdat wij ons niet serieus genomen voelden door de klantenservice gebeurde er iets waarvan onze broek afzakte. De verkoper vertelde ons letterlijk! dat het hem geen bal kon schelen. Hij beschuldigde ons ervan dat wij een slaatje uit het hele gebeuren wilden slaan en hij lachte ons daarbij nog uit ook. Gewoon midden in ons gezicht.

   Ik heb er gewoon geen woorden voor om te beschrijven hoe onbeschoft wij zijn behandeld. Een welgemeend excuus zullen we wel nooit meer krijgen van Bruynzeel in het algemeen en het filiaal in Utrecht in het bijzonder. Nee, voor ons Nooit meer een Bruynzeel…

   Astrid geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

   • Bruynzeel Keukens  reageert op de beoordeling van Astrid:

    Beste Astrid, vervelend om te lezen dat niet alles naar wens is gelopen. Als je wilt kunnen we nog contact met je opnemen? Stuur dan je gegevens naar contact@bruynzeelkeukens.nl, dan staan we je graag te woord. Mvg, Webcare Team Bruynzeel Keukens ^ca

  146. Gino   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Wat een verschrikkelijke service, nog nooit meegemaakt dit. Eerst zaken die niet werden geleverd. Daarna bij klachten uiterst onbeschoft te woord gestaan. Vervolgens zelf in de winkel door een medewerker beschuldigt dat we een slaatje uit deze situatie probeerde te slaan.

   Een Bruynzeelkeuken. Nee. Nooit. Meer

   Gino geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

   • Bruynzeel Keukens  reageert op de beoordeling van Gino:

    Beste Gino, vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent. Als je wilt kunnen we nog contact met je opnemen? Stuur dan je gegevens naar contact@bruynzeelkeukens.nl, dan staan we je graag te woord. Mvg, Webcare Team Bruynzeel Keukens ^ca

  147. M. & J.   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Onze nieuwe woning is een kleine starters woning. Veel ruimte voor een keuken hadden wij dan niet. Wel wilden wij graag een keuken met hoge kwaliteit zodat wij niet over een paar maanden al te maken zouden krijgen met gebreken. Bruynzeel keukens klinkt bij ons in de oren als goede kwaliteitskeukens, vandaar dat wij naar de showroom zijn geweest. Het was erg druk in deze showroom. Vandaar dat de verkoper niet heel veel tijd voor ons had en we vluchtig werden geholpen. Aangezien wij aangaven dat wij nog geen idee hadden wat we wilden, maar dat we weinig ruimte hebben voor een keuken, rade de verkoper aan om eerst te kijken op hun site bij het kopje ‘slimme keukens’, een afspraak te maken zodat de verkoper langer de tijd had om ons te helpen en om vervolgens naar de afspraak te komen met de plattegrond van de ruimte waarin de keuken komt. Deze tips hebben wij opgevolgd en zo doende zijn wij een paar weken geleden terug gekeerd naar de bruynzeel showroom met de plattegrond op zak, een hoofd vol ideeën voor kleine keukens en in afwachting van het gesprek. De verkoper had nu meer tijd, ondanks dat het opnieuw redelijk druk was in de winkel, en heeft ons vele ontwerpen van slimme keukens laten zien. Na veel overleggen zijn we tot een ontwerp gekomen. Het onderhandelen over de prijs ging niet zo soepel, maar ook dit hebben we op een goede manier weten op te lossen met de verkoper.
   De keuken is vorige week bij ons geleverd en werd snel door de monteurs gemonteerd. Binnen een dag zat de hele keuken erin en deed alles het. Nu we de keuken in de praktijk hebben gebruikt zijn we er blij mee. Het is inderdaad een slimme keuken met de vele verschillende opbergvakken en de dubbele laden waar erg veel in kan maar wat toch vrijwel geen ruimte in beslag neemt. De adviezen van de verkoper zijn dus zeker goed uitgepakt en bevallen ons goed. Wel valt de kleur van de kastjes ons in werkelijkheid een beetje tegen en leek deze kleur op het kleurenpalet mooier. Dit kan uiteraard ook liggen aan de lichtinval in onze keuken, maar hier hebben we van geleerd dat we de volgende keer de kleuren meer in de daadwerkelijke ruimte moeten bekijken.

   M. & J. geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  148. Eef   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Klantvriendelijk, we werden niet direct aangevallen of ze ons konden helpen maar lieten ons eerst onze gang gaan. Dat ervaarde wij als prettig

   Eef geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  149. van Erp   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Vanwege een keuken uit de oertijd bij BRUYNZEEL de mogelijkheden besproken voor een nieuwe keuken met hoek opstelling. Het budget is volledig gebruikt en verwerkt tot een keuken naar tevredenheid. Daar is een akkoord voor gegeven en levering is volgens afspraak, op de afgesproken dag geschied.

   van Erp geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  150. Gievon   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Prettig ontvangst. Netjes iets te drinken gekregen en rustig een rondje kunnen lopen zonder opdringerige verkoper die ons achterna liep zoals bij andere keukenzaak.

   Uiteindelijk mooie keuken gevonden en laten tekenen. Super gaaf geworden. Alleen jammer dat we eerst de keuken van onze dromen mochten invullen, om vervolgens de vraag te krijgen wat ons budget is. Deze bleek op de helft te liggen van de ingetekende keuken. Erg jammer.
   morgen nogmaals onderhandelen……. we zullen zien!

   Gievon geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  151. Brenda   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Conform afspraak hebben we op de afspraken datum onze Bruynzeel keuken geleverd gekregen. Het algehele voor- en natraject is uitmuntend verlopen.

   Brenda geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  152. petertjep   schrijft over Bruynzeel keukens:
   In het kort.Ik was op zoek naar nieuwe frontjes voor mijn keuken. Daar de ikea deurtjes niet paste vulde ik een contact formulier in.Hierin gaf ik ook aan dat ik niet wist om wat voor merk keuken het ging ,Ik werd gebeld door een dame. Zij maakte met mij een afspraak voor een bezoek aan showroom Leiderdorp. Ik moest foto’s en een tekening meenemen, Dit allemaal bij me naar leiderdorp. De verkoper vertelde mij resoluut dat het een bepaalde keuken was en ik kon een keuze maken uit diverse fronten. Er werd een offerte gemaakt. Ik informeerde bij mijn verhuurder en plaatste de opdracht.Omdat ik op vakantie ging zou de afgesproken datum niet meer gehaald worden. Er kwam ook nog iemand inmeten. Voor mijn vakantie kreeg ik te maken met fout 1. Ik kreeg een afspraakbevestiging maar dat was in mijn vakantie . Ik dacht ook dat als je iets een bevestiging noemt je overleg hebt gehad? Nee dus. Ik belde met bergen op zoom en maakte een afspraak voor na mijn vakantie op 4 augustus. Tijd zou ik later horen. Ja hoor ik kreeg weer een mail binnen maar niet voor 4 augustus maar voor 27 juli . Nog steeds in mijn vakantie . Ik weer bellen omdat ik het sneu vind dat iemand voor niets voor de deur staat . Ik ging er nog vanuit dat 4 augustus nog stond. Wat denk je . Nee hoor die was verdwenen. Maar goed weer op 4 augustus gezet, Ik vertelde wel dat mijn vertrouwen behoorlijk aan het minderen was. Ik kreeg een mail. 4 augustus tussen 8 en 11. Ik zou een half uur van te voren dan nog gebeld worden. Ik 1050 gebeld met hoofdkantoor en ik kreeg een man die totaal niet klantvriendelijk was. Hij had een andere tijd tussen 12 en 15 en de meter zou komen volgens hem om 12.30 , Ik vertelde dat er wel eens mensen zijn die misschien naar hun werk nog moeten? En dat dit niet gelukkig uit kwam en ook dat dit niet de afspraak was en nee hoor. Hij bleef volhouden Ik heb hier toch echt de mail dat hij voor
   11 uur zou komen. Ik werd min of meer voor leugenaar uitgemaakt en wees meneer er op dat ik wel een excuus verwachte. Nou als ik dat zou willen dan zou hij best sorry willen zeggen. Ik mailen naar leiderdorp dat ik boos was en dat mijn vertrouwen weg was en in de min stond. De verkoper vertelde eerst dat de opdracht bij een collega liep terwijl ik bij hem geweest was. Hij zou mijn tevredenheid terug geven nadat de fronten geplaatst waren. De meter belde en de meter kwam en……………………. na 20 minuten…………. wij hebben geen fronten voor uw keuken. Ik weer mijn frustratie mailen met leiderdorp. Niets meer horen. Ik bellen met bergen op zoom . De dame aan de telefoon schrok.Ik vroeg haar waar ik met mijn klachten terecht kon. Ja hoor. Geen afdeling in bergen op zoom maar ja…………………………..Leiderdorp. Deze beloofde mij het allemaal op te lossen maar dat hem dat 1 a 2 dagen zou kosten. Desnoods andere kastjes dan zouden de fronten passen die ik zou willen en besteld had,. En nu 8 dagen verder………………………. u raad het misschien al ……………………….stilte …………………..niets meer. Hoe zit dat dan? Bruynzeel????????????????????? ik weet het niet meer

   petertjep geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  153. Moniek   schrijft over Bruynzeel keukens:
   In tegenstelling tot verhalen dat ik met mijn budget (bijna 10.000,- red) hier niet zo kunnen slagen, is onjuist. Het gesprek, het inmeten en het monteren is uitermate soepel verlopen. Er staat, zoals je mag verwachten, een echte ‘eyecatcher’.

   Moniek geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  154. V Bessels   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Mijn vriend en ik hebben lang getwijfeld om een L of een U keuken te kopen. Uiteindelijk zijn wij toch voor de U keuken gegaan. Gezien de kleine ruimte werd een U keuken ons meerdere keren afgeraden door de adviseur.
   De kosten waren dan ook flink hoger dan de hoekkeuken, volgens de adviseur kwam dat door de extra hoek. De keuken koste ons 17.000 , maar kwaliteit is het zeker! Nu genieten wij van onze bruynzeel keuken. Wel is de tussenruimte in praktijk vrij klein. (150 cm) waardoor we toch beter naar de adviseur hadden kunnen luisteren.

   V Bessels geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  155. Roel   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Offerte laten maken om een goed vergelijk te krijgen met een andere zaak. Vriendelijk ontvangen en goed geholpen.

   Helaas wel de mooie standaard praatjes:
   – Geen hoge kortingen, gewoon meteen een goede prijs (en vervolgens toch met een prijs komen waar nog bijna 30% van af kan).
   – Kwaliteit van de concurrent is slecht
   – Verkopers van de concurrent lichten je op
   – Spullen die Bruynzeel niet kan leveren zijn slecht, daarom zitten ze niet in hun assortiment.
   – etc…..

   Ik kreeg geen offerte mee en toen ik liet weten dat ik sowieso niet dezelfde dag zou beslissen werd de verkoper ronduit agressief. In zijn toneelspel scheurde hij de offerte kapot en noemde me een leugenaar toen ik bleef volhouden dat ik de offerte op papier wilde hebben en mee wilde nemen omdat ik niet dezelfde dag wilde beslissen.

   Al moet ik het dubbele betalen ergens anders, voor mij geen Bruynzeel!

   Roel geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

   • Bruynzeel Keukens  reageert op de beoordeling van Roel:

    Beste Roel, erg vervelend om te horen dat u zo onprettig bent geholpen in een van onze filialen. Dank voor het doorgeven en namens Bruynzeel Keukens onze excuses voor de vervelende situatie. Uiteraard leren we graag, zou u mogelijk uw contactgegevens willen mailen naar contact@bruynzeelkeukens.nl zodat we contact met u kunnen opnemen?

    Met vriendelijke groet,
    Bruynzeel Keukens

  156. Peters   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Vrolijke maar iets te assertieve verkopers. Relatief hoge instapprijzen.

   Peters geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  157. Verweij   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Bij verschillende zaken, waaronder Bruynzeel en Grando, geweest om ons appartement van een kwaliteitskeuken voor maximaal 6.000 euro te voorzien. Een gedegen vergelijking voor een aankoop is essentieel voor ons.

   Met het idee op stap gegaan om een keuken te kopen met een granieten blad. Gezien het budget en de ruime keuze in kunststof werkbladen hebben we ons laten overhalen. Het blad en de achterwanden hebben een mooie houtstructuur. Ook hebben ze ons laten inzien dat een greep efficiënter is met betrekking tot de bschikbare ruimte. Uiteindelijk is er bij Bruynzeel een mooie keuken uit de molen gekomen, die financieel net haalbaar bleek te zijn.

   Verweij geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  158. Simone   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Goed geholpen…goede prijzen maar wil nog even wat vergelijken

   Simone geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  159. Marianne   schrijft over Bruynzeel keukens:
   De monteurs van Bruynzeel hebben bij montage van de keuken nagelaten de aan-en afvoer van het water aan te sluiten. Hiervoor heb ik Bruynzeel (per aangetekende brief) in gebreke gesteld. Helaas heeft dit niet tot actie geleid. Ik weet eerlijk gezegd niet meer wat te doen en overweeg naar de geschillencommissie te stappen. (heb dus geen klacht over de winkel, maar over het hoofdkantoor)

   Marianne geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  160. Polder   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Wij zijn hier heel erg goed geholpen en er werd goed mee gedacht. Totaal geen klachten over Bruynzeel keukens gehad. Wij zochten een hele strakke keuken voor in onze nieuwe woning.
   Hoog glans wit is het geworden met veel lades, echt een super strak ontwerp.

   De keuken staat inmiddels in de woonkamer en is een echte eyechater; niemand kan er omheen.
   De Miele apparatuur is een verademing om mee te werken, we hadden niet gedacht dat dat verschil zo groot zou zijn met de AEG apparaten die we in onze vorige keuken hadden.

   Polder geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  161. B.L.   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Ervaring heeft geleerd dat over een nacht ijs gaan niet verstandig is. In de bruynzeel winkel goed geadviseerd en meegedacht, het gevoel is goed wat we er aan over hebben gehouden.

   B.L. geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  162. Emma   schrijft over Bruynzeel keukens:
   We hebben vijf jaar geleden een keuken gekocht bij Bruynzeel. Toen al uitstekend behandeld door de betreffende verkoper en de installateurs die flink wat meerwerk moesten verrichten. Nu, vijf jaar na dato, zijn we nog erg blij met deze kwaliteitskeuken. We zijn toevallig langs de keukenzaak gegaan waar we ook nog onze adviseur opnieuw troffen. Wij hebben nog even bijgepraat en onze ervaringen gedeeld.

   Emma geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  163. Kate   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Wij waren op zoek naar een keuken voor onze nieuwbouw woning. Omdat Bruynzeel een goede naam geniet gingen we kijken wat de mogelijkheden zijn. Wij wisten dat we hier meer gaan betalen dan elders, maar voor goede kwaliteit hebben we het wel over.

   Onze eerste afspraak was niet direct perfect, maar op zich geen dealbreker. Het viel tegen dat we de eerste uur moeten luisteren naar commerciële betoog over hoe zij ons willen binden aan hun winkel.
   We dachten: jammer dat de verkoper niet in de eerste instantie geïnteresseerd is in onze wensen en behoeften, maar wilt vooral uitleggen dat we hier en daar zullen moeten tekenen om concrete resultaten te zien. Het is koud ontvangst. Maar we dachten: ok, het gaat om de kwaliteit van onze keuken.

   Wij hadden al een specifiek beeld van wat wij wilden hebben en daarom waren we geïnteresseerd in kleine details . Bijvoorbeeld specifieke pilasters (afwerklijsten in landelijke stijl). We weten dat niet elk winkel heeft wat wij zoeken. Dit soort dingen gingen de verkoper echter te ver. Hij heeft globaal aangegeven dat ze pilasters hebben en op basis daarvan zou hij ze meenemen in de offerte.

   Het zou een week in beslag nemen om de offerte te maken en een tekening uit te werken. Daar hebben we dan ook met spanning op gewacht. Tot onze grote teleurstelling hebben we nooit meer van Bruynzeel gehoord. Het zou wel een marketingtrucje zijn, zodat wij ze gaan bellen. Maar wij we besloten dat we geen zaken gaan doen met een partij die al meteen de eerste afspraak niet nakomt! En nooit meer van zich laat horen. Zeer teleurstellend.

   Kate geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

   • Bruynzeel Keukens  reageert op de beoordeling van Kate:

    Beste Kate, Wat vervelend om te lezen dat de gemaakte afspraak niet is nagekomen. Kan ik mogelijk iets voor u hierin betekenen? Indien gewenst kunt u uw gegevens sturen naar contact@bruynzeelkeukens.nl en dan help ik u graag verder. Met vriendelijke groet, Bruynzeel Keukens.

  164. korstanje   schrijft over Bruynzeel keukens:
   mooie opties voor keuken in mijn nieuwe woning gezien in de winkel, de papieren van de woning zijn naar de notaris en hoop dat de koopp doorgaat

   korstanje geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  165. Karin   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Bruynzeel keuken: staat nu 8 jaar. Problemen: geen. Raad ik Bruynzeel aan: JA. Waarom plaats ik dit: bij mijn moeder raakt de keuken na 4 jaar in verval (elders gekocht).

   Karin geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  166. Mark   schrijft over Bruynzeel keukens:
   We hebben hier goede voorlichting met een goed ontwerp gekregen, dus vrij snel maar de opdracht verstrekt.
   De planning ging goed en de plaatsing vond na ongeveer 12 weken plaats.
   Keukenmonteur was een rustige man die echt de tijd nam en duidelijk na dacht over wat hij aan het doen was.
   Mark

   Mark geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  167. Jens   schrijft over Bruynzeel keukens:
   De eerste indruk die we bij bruynzeel hebben gekregen is daadwerkelijk bevestigd: een kwaliteitkeuken binnen ons budget van 15000 viel. De keuken staat er al enige tijd waar elke dag met plezier wordt gekookt. Wij vinden dat we met bruynzeel op een prettige manier hebben samengewerkt. Levertijd was langer dan wij gehoopt hadden

   Jens geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  168. P G   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Laagste prijs is niet altijd de beste prijs. We gingen voor de goedkoopste keuken maar door jullie inzet en advies hebben wij wel de beste keuken voor de beste prijs. De laagste prijs zijn jullie al lang vergeten als de keuken er staat en kwaliteit blijft was je opmerking. We rekenen erop dat het ook echt klopt.

   P G geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  169. Ik   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Bruynzeel breda: Verkeerde kleur bezorgt, installatietekening niet goed, vaatwasser kon niet meer open,

   Ik geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  170. Van Walraven   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Adviseur van bruynzeel keukens had overal een antwoord op. Dit kwam betrouwbaar en positief over. Zelfs geen druk ervaren. Dat kwam nog beter over. Deze mooie start heeft ervoor gezorgd dat wij een offerte hebben laten maken en de keukekn hebben gekocht. Het vertrouwen bleek te kloppen. Verder heeft Stefke van Atm montage het perfect afgewerkt. Niet alleen de keuken, maar ook de tegels. Top!

   Van Walraven geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  171. Bianca   schrijft over Bruynzeel keukens:
   nogal snel met afspraak willen maken, acties nu of nooit.

   Bianca geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  172. Brian   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Op een zondag naar keukens kijken en na paar uur praten hebben wij gewoon een keuken gekocht! We waren verder dan we zelf dachten. Erg leuk zoals Bruynzeel het heeft aangepakt.

   Brian geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  173. Karel   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Bruynzeel Utrecht: Niet dwingende verkoper, met helder verhaal

   Karel geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  174. Inge   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Voor onze nieuwbouwwoning zijn wij op zoek gegaan naar een kookeiland in een moderne uitvoering. Tijdens onze oriëntatie hebben wij de keukentips op uw site aangevraagd. Dit heeft ons heel erg geholpen! Voor keuken leken als ons is het een mooie handleiding. We konden nu voorbereid de onderhandelingen ingaan. We zijn bij verschillende zaken geweest en uiteindelijk heeft Bruynzeel keukens de keuken van onze dromen ontworpen. We hebben lang getwijfeld en gelukkig kon Bruynzeel snel plaatsen. De in meting vonden we spannend. De tips zorgden ervoor dat we echt mee konden kijken en mee konden denken; dank daarvoor! Alles is eigenlijk vlekkeloos verlopen. Wij raden iedereen aan het keuken kopen tipboek aan te vragen alvorens de gesprekken met keukenzaken aan te gaan. Het geeft veel vertrouwen.

   Inge geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  175. Verdonk   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Keukens blijft een vreemde wereld. Na een goed advies en een goed ontwerp bij Bruynzeel keukens ging het om de prijs. Stevig onderhandelen heeft ook wel iets. Nadat ik vertelde dat wij weg zouden gaan kwam het laatste en heel scherp voorstel. Uiteindelijk een keuken voor een mooie prijs!

   Verdonk geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  176. Coma   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Netjes geholpen. Geen gespecificeerde offerte. Blijft het gevoel dat je teveel betaald hebt.

   Coma geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  177. Familie Hoven   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Graag laten wij weten zeer tevreden te zijn over het gehele traject waarin wij met Bruynzeel Keukens Assen hebben gewerkt. Het bijzonder prettige-, rustige- en deskundige contact in de showroom, plus de begeleiding bij het maken van een weloverwogen keuze hebben wij als zeer plezierig ervaren. Ook daarna, alles klopte! Afspraken over data werden keurig nagekomen en het hebben van een contactpersoon, die we konden bellen bij de vragen die men tegenkomt bij de voorbereiding op de komst van een nieuwe keuken was super! De aflevering verliep keurig, en de montage door Dustin Postma uit Leek werd zeer nauwkeurig uitgevoerd. Lof voor een ieder die heeft bijgedragen aan het feest van onze nieuwe keuken. Nu nog lekker koken en onze Quooker gaan uitproberen!

   Familie Hoven geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  178. Ronald   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Op zoek naar een keuken op de goede naam van Bruynzeel afgegaan, In Cruquius troffen we een oudere verkoper die direct de keuken begon te ontwerpen wel leuk maar langdradig we kwamen wat in tijdnood en vv probeert meneer de verkoper op een opdringerige manier een akkoord op de prijs te krijgen terwijl we de details van de keuken nog niet wisten. Vervolgens blijkt dat de aanbieding van 50% korting op de apparatuur wel heel creatief berekend is eerst 25% korting en dan 25% over de verlaagde prijs. VV bij Grando soortgelijke keuken met dezelfde apparatuur + Quooker extra,nog zonder onderhandelen, € 4.000,- goedkoper dan de “aanbieding ” Bruynzeel ……

   Ronald geeft2 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

  179. Peter Bos   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Een bijzondere ervaring bij Bruynzeel Drachten.
   De verkoper kapte iedere wens van wens bij voorbaat af.
   Alles wat wij mooi vonden of in ons hoofd hadden was onmogelijk en onverstandig. Uiteindelijk kregen we ook nog te horen dat we totaal geen ruimtelijk inzicht hadden.
   Snel weer vertrokken en de keuken ergens anders gekocht.

   Peter Bos geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  180. Erik Vos   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Goede expertise denken mee en bovenal een netto prijs die marktconform ligt.

   Erik Vos geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  181. Jos.Lensen   schrijft over Bruynzeel keukens:
   onze ervaring met bruynzeel keukens in barendrecht: We zijn uitvoerig en deskundig geholpen. Er werd goed meegedacht over onze wensen.
   Het plaatsen van de keuken is ook zeer netjes gedaan.
   Direct daarna werd er contact opgenomen door de serviceafdeling om de resterende Onvolkomenheden (een plint was te kort, er ontbrak een rooster en nog wat kleine dingetjes ) door te nemen. Een paar weken laten zijn die zaken verholpen. De keuken voldoet helemaal aan onze wensen.
   Wij zijn zeer tevreden over Bruynzeel

   Jos.Lensen geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  182. Anoniem   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Ervaring Bruynzeel keukens Haarlem: Wij hebben onze offerte getekend voor een nieuwe keuken in ons nieuwe appartement.
   De monteur kwam om in te meten.
   Tot onze grote verbazing zei hij dat het aanrechtblad en achterwand pas later in de tijd geplaatst zou gaan worden. Ze plaatsen de keuken, meten dan weer alles op wat betreft bovengenoemde. Dit kan circa 3 weken duren. Je krijgt dan een noodblad. Dit accepteren wij dus NIET. Er is hier niets over gezegd tijdens het verkoopgesprek.Dan hadden wij ons wel bedacht. Je kan de keikrnkastjes niet inruimrn. Mogelijkheid dat door plaatsing van de achterwand de bovenkast beschadigd kan worden. Nee, wij zijn niet tevreden.

   Anoniem geeft2 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

  183. 5045Tilburg   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Ervaring Bruynzeel keukens Tilburg: Na 3 uur binnen te hebben gezeten hadden wij nog geen enkele indicatie van prijs en ook geen tekening om mee te nemen. Het gesprek bleef vaag maar er werd wel meteen geprobeerd om ons voor het eind van het jaar een keuken te laten kopen; dan kon er nog wel een telefoontje gepleegd worden. En wij vonden het behoorlijk vervelend dat de verkoper ons de hele tijd bewust met onze voornaam aansprak. Waarschijnlijk om een band op te bouwen, ons irriteerde het alleen maar.

   5045Tilburg geeft2 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

  184. Gerard   schrijft over Bruynzeel keukens:
   We hadden zelf al goed nagedacht over de stijl en inrichting van de keuken bij bruynzeel keukens in alexandrium. In twee uur zijn wij heel goed geholpen door de verkoper en gingen we met een (veel te hoge) offerte naar huis. Op naar de volgende keukenboer voor een scherpere offerte!

   Gerard geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  185. JR   schrijft over Bruynzeel keukens:
   bruynzeel keukens breda bezocht. Wij gaan hier of bij siematic oosterhout kopen. Beide winkels zijn extreem goed bevallen. advies goed, ontwerp goed en klik met de adviseurs ook in beide winkels. oosterhout kwam in verhouding heel ietsje goedkoper uit. bruynzeel is wat groter als bedrijf. wij twijfelen nog

   JR geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  186. crista   schrijft over Bruynzeel keukens:
   we gingen puur kijken bij bruynzeel keukens ekkersrijt in eindhoven voor renovatieblad van de huidige keuken en gaven direct aan dat we over een korte tijd een splinternieuwe keuken wilde in nieuwbouw huis. ze was aardig, keek mee, kwam niet echt met betere suggesties. uiteindelijke een notitie papiertje net de prijzen meegekregen.
   nadeel wasvooral dat we nu granieten keukenblad hebben, twijfelen om die te vervangen met kunsttof blad voor nieuwe look, en ze ptaatte ons helemaal na. ipv dat ze terecht zei zoals een andere verkoper. Zou je graniet wel vervangen voor kunststof?

   crista geeft2 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

  187. romy en martin   schrijft over Bruynzeel keukens:
   mooie showroomkeuken gekocht bij bruynzeel keuekns. bij een showroommodel ligt gezien het grote voordeel in de prijs ook de verantwoordelijkheid meer bij ons hebben wij gemerkt!! bovendien ben je beperkt in de apparatuur en kan je zelf niets kiezen tenzij achteraf bestellen dit gaf ons wel wat zorgen. na wat stoeien paste de showroomkeuken perfect in onze ruimte. bruynzeel werkte goed mee en de keuken staat mooi, maar die onzekerheid nemen wij niet nog een keer.

   romy en martin geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  188. Janknegt   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Ontvangst en kennis van keukens was zeer op orde bij Bruynzeel keukens en wij hebben over deze winkel geen klachten gehad. De keuken die wij voor ogen hadden was een u vormige keuken (was ons afgeraden ivm kosten en ons budget moesten wij flink omlaag) naar een L keuken. Na plaatsing bleek dit dan ook veel ruimtelijker. Aantal kleine foutjes in levering, maar tevreden over het resultaat. Compliment voor de brochure!

   Janknegt geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  189. piet   schrijft over Bruynzeel keukens:
   onze ervaring met bruynzeel keukens westpoort. bij ons gesprek bij de showroom was van alles mogelijk.
   Hier hebben wij dan ook duidelijk onze wensen besproken met de verkoopster. (het enige waar het deze mevrouw om ging was om te bepalen wat ons budget was, waar wij dan ook niet in mee zijn gegaan).
   Nadat de keuken geleverd was bleek de verkeerde vaatwasser en combi magnetron geplaatst te zijn.
   Na overleg en een bijbetaling zou het geregeld zijn.
   Helaas zijn wij inmiddels 5 maanden verder en is het nog steeds niet geregeld. Wel kunnen wij nieuwe apparatuur kopen bij bruynzeel (met 40% karting) wat nog steeds neer komt op de normale marktprijs. Vragend naar wat te doen met de oude apparatuur is dat we het wel op marktplaats kunnen zetten….

   piet geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  190. C. van Walbeek   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Bruynzeel Almere : kundige verkoper, voorwerk waarvoor zij bemiddelde liep wat moeizaam omdat dit bedrijf wat laat contact over opnam. Dit uiteindelijk zelf geregeld wat wel wat stress gaf. Keuken is volgens mij door een zzp’er geplaatst. De punten die later niet goed bleken te zijn hebben ze door zeer kundige ervaren mensen laten oplossen waarvan ik denk dat deze wel bij Bruynzeel in dienst zijn. Communicatie verliep prettig en correct en wij zijn tevreden met de keuken.

   C. van Walbeek geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  191. A&B   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Naar Bruynzeel Alkmaar geweest. Ons bezoek is ons erg goed bevallen. De projectkeuken was ietwat anders dan wij hadden voorgesteld. De mogelijkheden leken wat beperkt. Uiteindelijk na wat aanpassingen hebben we de keuken van ons dromen kunnen samenstellen en zijn daar heel erg blij mee. De keuken is door een vakman perfect geplaatst.

   A&B geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  192. J.E. Bossema   schrijft over Bruynzeel keukens:
   J&J in B schrijven over hun Bruynzeel keuken:

   Na maanden van voorbereiding en vergelijken met andere merken kozen wij eind augustus 2013 voor een Bruynzeelkeuken, de Optima Saffier Greeploos, hoogglans in Nijmegen.
   We zijn onder de indruk van de hoge mate van klantgerichtheid van mevrouw S. Mulder en de
   heren M. Kuilder, P. Brouwer en D. van de Velden. Zij waren in staat om ons door een doolhof van (on)mogelijkheden te loodsen en wezen ons op praktische details in de samenstelling van de keuken. Ook nadat de keuken definitief was vastgesteld stelde één van hen voor om nóg een verfijning aan te brengen. Lof voor hun inbreng! Bovendien stelden zij zich soepel op ten aanzien van de prijs die zij vroegen en de kortingen die wij redelijk achtten.
   We hadden een tijdsplanning gemaakt in overleg met installateur Willemsen in Voorthuizen en stucadoor Westerink in Ederveen voor werkzaamheden die snel en voortreffelijk werk hebben verricht waardoor de keuken eind november geplaatst kon worden. Ook zijn we tevreden over het montagebedrijf ATM die na enige ‘aanmoediging’ bereid was om ná de plaatsing het hang- en sluitwerk nog wat bij te stellen. Niet te vergeten het aanrechtblad, geleverd via Bruynzeel door KEMI, dat op ons verzoek, ruim vóór de daarvoor geldende tijd geplaatst werd. Ook zij leverden perfectie.
   Al met al zijn we tot op heden (oktober 2014) zeer tevreden over onze Bruynzeel Optima-keuken en allen die daaraan meegewerkt hebben!
   Advies aan potentiële kopers: als het gaat zoals wij tot nu toe hebben ervaren zij wij van mening dat men zich tekort doet om geen Bruynzeelkeuken te kiezen!

   J.E. Bossema geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  193. jh cobben   schrijft over Bruynzeel keukens:
   in de showroom van bruynzeel keukens Leiderdorp konden ze ons niet meteen helpen. iedereen was druk terwijl er wel een man niets zat te doen. jammer!

   jh cobben geeft2 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

  194. Laura   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Tijdje geleden de brochure binnen gekregen, en opzoek gegaan naar de droomkeuken. Ik ben van de ’trendy keukens’, vooral de ‘Robuust greeploos’. Ga binnenkort in Bruynzeel Amersfoort langs voor de extra hulp. en mijn dochter kan natuurlijk in de speelruimte spelen.

   Laura geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  195. Knobel   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Bruynzeel keukens Breda: Na gewoon gebruik zijn na 1,5 jaar na plaatsing een keukendeur schuin komen te staan en een lade sluit niet meer volledig. Contact opgenomen met het HK waar men aangaf langs te kunnen komen na betaling van € 110.00 voorrij- en servicekosten. In de voorwaarden staat idd dat montagegebreken maar voor de periode van 1 jaar verholpen worden. Deze voorwaarden krijg je echter NA de verkoop en de salespitch van 10 jaar garantie. Maar goed, dit was mijn naïviteit. Dacht dat Bruynzeel een gerenommeerd merk was. Ik vindt echter dat een keuken niet na 1,5 jaar gewoon gebruik (woon alleen, geen kinderen) niet uit elkaar behoort te vallen. Ook montagegebreken zijn onderdeel van een keuken. Wel kreeg ik een bestandje opgestuurd om het zelf te verhelpen, maw bedankt voor je poen, regel het zelf maar. Veel succes ermee….

   Knobel geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  196. Bo   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Het klopt dat Bruynzeel niet alleen maar dure keukens heeft, maar voor €5000 heb je niets meer dan een generiek, klein keukenblokje. Bij keukenplaats en keukenkampioen heb ik voor datzelfde geld veel grotere keukens gevonden die ook nog eens mooi zijn om te zien! Wat wel in het voordeel van Bruynzeel spreekt is het ontvangst in de winkel, daar kunnen de andere zaken nog wat van leren..

   Bo geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  197. Nieuwerkerk   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Keuken gekocht bij Bruynzeel Rotterdam Alexandrium. Van begin tot einde super geholpen en alles tot in de puntjes geregeld. Keuken is geplaatst door Mooijwerk ook zeer vakkundig gedaan . Tot nu toe een 10. De eerste keuken zaak die met een ontwerp blik naar de keuken keek ipv van blokken opstapelen. In het afrondende gesprek nog uitgebreid naar alle apparatuur gekeken en heel veel goede tips gekregen waar welke apparatuur tot aan de keuze van de spoelbak toe. Was geschrokken van alle negatieve recensies op internet vandaar deze reactie. Een hele blije Bruynzeel klant

   Nieuwerkerk geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  198. daisy   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Top! Degelijk, mooie uitstraling en gedegen advies. Ondanks de matige keukenontwerp tool op de site, (die hebben we dus bij de keukenkampioen maar even gebruikt) heeft Bruynzeel keukens Assen ons perfect geholpen!

   Juist om de degelijkheid en het vakkundig advies kwamen we bij Bruynzeel keukens uit. Mijn ouders hebben ook een bruynzeel keuken en die staat al heel lang en is ook bijna aan vervanging toe. Ons eerste huis, onze eerste gekochte keuken. Het ziet er goed uit. Als laatste, onze complimenten voor jullie prachtige keukenbrochure! Voor een leek staat er zoveel waardevolle informatie in.

   daisy geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  199. bruintje beer   schrijft over Bruynzeel keukens:
   ik ben heel correct geholpen door de verkoper bij bruynzeel dordrecht die goed rekening hield met mijn budget en zelf constant met besparingstips kwam. onderhandelen was eigenlijk al niet meer nodig 🙂

   bruintje beer geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  200. Arno   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Voor Bruynzeel gekozen omdat je bij hun niet voor onaangename verrassingen te staan. Zo zijn de prijzen al inclusief inmeten, bezorgen, monteren en komen ze ook niet met flauwe verkooppraatjes aan. Voor de duidelijkheid, wij zijn bij Bruynzeel Harderwijk geweest, ik kan niet oordelen over andere winkels..

   Arno geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  201. kneaupje   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Bruynzeel keukens zijn dan misschien niet de meest voordelige keukens op de markt, maar je krijgt zeker wel waar voor je geld. Onze vorige keuken van Bruynzeel heeft het met gemak 17 jaar volgehouden, maar we wilden nu toch graag weer een frisse nieuwe keuken. Ik ga ervan uit dat ook deze nieuwe Bruynzeel keuken het weer een hele poos volhoudt

   kneaupje geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  202. Johanna   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Deze week hebben wij een mooie rechte showroomkeuken gekocht bij bruynzeel, dat scheelde flink geld! zeker omdat wij met dat overgebleven geld de keuken makkelijk konden uitbreiden met een eiland erbij, die word alleen iets later geleverd. Wel waren we even verbaast over de werkwijze, bij een showroomkeuken betaal je veel meer aan voor je nieuwe keuken dan normaal. Kan dat niet anders???

   Johanna geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  203. Trudy   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Hele mooie landelijke keuken met kookeiland uitgezocht en je weet bij Bruynzeel dat het kwalitatief goed zit. Wel moet ik zeggen dat ik niet om de manier van handelen van de verkoper geef. Dat opdringerige gedoe altijd, bah! Het advies was verder wel goed, anders was ik per slot van rekening niet tot koop overgegaan.

   Trudy geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  204. 2cv   schrijft over Bruynzeel keukens:
   We hadden de brochure van Bruynzeel al een tijdje op onze iPad staan, maar vooralsnog niet echt de behoefte gehad om tot meer actie te ondernemen. Tot nu dan, want we zagen dat ze 40% voorjaarsvoordeel geven, dus dit is wel het moment voor ons om toch wat gerichter te kijken. We zijn dus deze week naar Bruynzeel in Son (op het meubelboulevard) gereden en we hebben een mooie keuken gezien voor een heel goede prijs. We zijn nog niet direct tot koop overgegaan. Omdat we zeker wilden weten dat we waar krijgen voor ons geld hebben we ook bij andere keukenzaken op het meubelplein rondgekeken. Het lijkt er op dat Bruynzeel ons inderdaad het meest kan bieden en komend weekend gaan we terug om de keuken daadwerkelijk te bestellen.

   2cv geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  205. Coen   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Na 15 jaar geleden bij Bruynzeel een keuken gekocht te hebben ben ik vorige maand weer richting Bruynzeel getogen. We gaan de achterkant van het huis uitbouwen met een mooie serre en aansluitend een ruime keukenruimte. De oude keuken is een simpel recht model met te weinig werkruimte, eigenlijk een eenpersoons keuken. De nieuwe keuken moest een hoekkeuken worden met een kook- of spoeleiland en daarmee meteen voldoende loop- en werkruimte. Bij Bruynzeel hebben ze voldoende keus, maar we zijn er nog niet helemaal uit wat voor uitstraling we willen in de keuken. Ik neig naar een wat strakker, greeploos, ontwerp, terwijl mijn vriendin liever een warme, landelijke, keuken wil. In beide stijlen hebben we een ontwerp laten maken en we gaan hier nu thuis nog even rustig voor zitten, wordt vervolgd..

   Coen geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  206. vdbergh   schrijft over Bruynzeel keukens:
   We hebben een paar maanden geleden bij Bruynzeel een keuken gekocht. Het begon met een bezoek aan de showroom in Nijmegen. Erg mooie showroom en we vonden een keuken die ons erg beviel. Het gesprek met de verkoper was erg ontspannen en niet opdringerig zoals bij andere zaken. We hadden zelf al wat schetsen voor een indeling gemaakt en die meegenomen. De verkoper heeft met ons mee gedacht en wat kleine veranderingen voorgesteld. De prijs leek ons eerst wat hoog maar we kregen door de prettige gang van zaken toch een goed gevoel bij. Er kon later nog wat van de prijs af worden onderhandeld waardoor het met de hoge prijs nog wel mee viel. De Bruynzeel keuken is inmiddels al geinstalleerd en al een tijdje in gebruik. Echt een kwaliteitskeuken en precies naar onze smaak (strak en modern). We krijgen veel complimenten van vrienden en familie die langs komen. Onze complimenten aan Bruynzeel!

   vdbergh geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  207. Van der Pol   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Ons nieuwe huis was een stuk kleiner dan de vorige. De ruimte voor een nieuwe keuken was dan ook een beetje tegengevallen en het budget was bijna op. Ondanks dat wij dachten dat het onbetaalbaar was, hebben wij toch een offerte laten maken bij Bruynzeel keukens. Er stond een mooie aktie (met waardecheque) in de brochure. Hier hebben wij geen spijt van gehad. In de bruynzeel brochure stond een hele mooie keuken en we zijn vrij direct erna de keuken wezen bezichtigen in de showroom. Het ontwerp wat voor ons gemaakt werd door de bruynzeel adviseurs, paste perfect in de ruimte en het had nog een ruimtelijk effect ook. De bruto keukenprijs viel ons reuze mee. Na de korting kwamen we nog veel goedkoper uit. Over de kwaliteit waren we al bekend. Getekend en nu erg tevreden met de (goed geleverde) keuken.

   Van der Pol geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  208. Lingo   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Over de kwaliteit van een Bruynzeel keuken valt niets verkeerds te zeggen. Mooi en kwalitatief hoogwaardig maar als vanaf het begin tot het eind, van na het zetten van de handtekening tot oplevering van alles misgaat is Bruynzeel Keukens een moeilijk geval. Dan is het bellen, mailen en nog is bellen en mailen omdat antwoord vaak uitblijft om uiteindelijk, na gezegd te hebben mijn rechtsbijstand in te schakelen, een toezegging om het in dit geval alles nog eens goed na te kijken en om samen tot een compensatie van de door ons gemaakte (onnodige) kosten te komen.

   Lingo geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  209. hendrika   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Na alle keukenbrochures aangevraagd te hebben (bruynzeel overgeslagen), bedacht ik mij om toch een dag later ook nog de brochure van bruynzeel keukens te bestellen. Ik wilde eigenlijk meteen al een bruynzeel, was er tien jaar geleden al in de showroom geweest, maar in mijn ogen waren ze (toen) veel te duur, dit bleek echter niet waar. Tot mijn verbazing was de bruynzeel brochure als eerste binnen!!! Toen ik de prijzen in het boek zag, wist ik dat ik er een afspraak wilde maken. Mijn buurvrouw raadde mij dit af, die had met haar man een slechte ervaring met ze. De eerste adviseur had geen klik met mij, dat was voor mij de reden om bijna weer te vertrekken. Met de adviseur erna gingen de plannen perfect en ik heb dan ook met volle tevredenheid een bruynzeel gekocht. Bruynzeel keukens zijn voordeliger dan men denkt. Inmeten en levering zijn perfect verlopen. LAAT JE NIET LEIDEN DOOR RECENSIES

   hendrika geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  210. michel   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Moeizame start gehad bij bruynzeel keukens, maar uiteindelijk werd het plan steeds beter. We dachten dat Bruynzeel flink boven ons budget zat, maar dat viel reuze mee. Af en toe hebben ze flinke acties met fikse kortingen op hun keukens. Wij hadden het geluk op dat moment. Houd de site goed in de gaten voor hun aanbiedingen.

   michel geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  211. v d / apeldoorn   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Na de aanvraag van het nieuwe keukenboek van bruynzeel waren wij er al gauw uit dat we deze keukenzaak wilden bezoeken. We zijn op leeftijd en passen voor ons gevoel beter bij een tulp keukens of bruynzeel dan bij een mandemakers of keukenconcurrent. In Duitsland kopen is al helemaal niets voor ons .Het boek van Bruynzeel was duidelijk met zorg samengesteld. De presentatie was top, alleen maakten we ons een beetje zorgen om de prijs van een bruynzeel keuken. De nieuwe bruynzeelcollectie zag er erg mooi uit, en met een budget van 10.000 euro gingen wij op pad naar Bruynzeel in Apeldoorn. Ook argwanend waren wij na de vele negatieve verhalen over bruynzeel keukens op fora. Toch hebben wij ons hier overheen gezet. Gerustgesteld gingen wij aan tafel toen we vernamen dat een gemiddelde bruynzeel keuken rond de 8.000 euro lag. We hadden natuurlijk nog iets extras en lieten niet het achterste van onze tong zien. Er zijn momenteel flinke kortingen bij bruynzeel en we hebben dan ook (na een nacht slapen) gretig gebruik gemaakt van de 40% fabrieksvoordeel korting. Bruynzeel was 40 jaren geleden al een solide keukenmerk en we hebben dan ook het gevoel dat we een goede keuze hebben gemaakt.

   v d / apeldoorn geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  212. ada   schrijft over Bruynzeel keukens:
   keukenland is een grote ondoorzichtige wereld. bij bruinzeel had ik het beste en meest veilige gevoel. van alle keukenbrochures had bruinzeel ook wel het mooiste en meest uitgebreide. Zo zie je maar dat je soms ook een beeld hebt van keukenzaken dat niet klopt, in mijn ogen was bruinzeel namelijk veel te duur. Dat bleek bij een bezoek heel erg mee te vallen. Goede kundige adviseurs (ik had er twee, een had net een andere baan in de keukens) en zonder al te veel druk na drie weken een handtekening gezet. nu wachten op de levering. contact met de klantenservice loopt erg goed.

   ada geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  213. hvl   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Bruynzeel heeft een hele warme uitstraling in de showroom. Toen ik daarna bij Tulp keukens binnenliep herkende ik dezelfde sfeer. Je zou bijna zeggen dat het gelijke keukenmerken zijn. Bij binnenkomst zaten de adviseurs lekker koffie te drinken en te kletsen. Ik liep een rondje en binnen de kortste keren stond de adviseur voor mij. Gelijk een ontwerp laten maken en een vervolgafspraak gemaakt voor de offerte. De keukenadviseur had duidelijk veel ervaring en ik had erg veel vertrouwen in bruynzeel als merk. De keuken is twee maanden later goed geleverd. Kleine mankementen daargelaten. Die werden na een flinke periode pas opgelost. dit lag echter niet aan bruynzeel. Al met al een goede ervaring.

   hvl geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  214. h&a   schrijft over Bruynzeel keukens:
   We hadden een mooie keuken in gedachten. Hij werd echter nog mooier: Bruynzeel keukens in 4 woorden: Meedenken, creativiteit, budget, ontwerp. De keuken werd nog mooier dan wij dachten! Het was lastig om samen tot een goede prijs te komen. Door het goede advies dat we hier kregen is Bruynzeel absoluut een top keukenzaak. De kwaliteit is goed en de adviseur bij Bruynzeel heeft werkelijk de keuken top een droomkeuken verheven; Bruynzeel Hengelo verdiend een dikke tien!

   h&a geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  215. richard   schrijft over Bruynzeel keukens:
   bruynzeel keukens den haag . mooie keukens, vriendelijk personeel. mooi ontwerp systeem om je keuken te ontwerpen en een mooie wijnkoeler gekregen bij het maken van een keukenofferte. waarschijnlijk gaan we wel terug om te tekenen. ervaring met het maken van een mooi ontwerp en kwaliteit is voor het belangrijkste.

   richard geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  216. Jeanine   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Onze ervaring met bruynzeel keukens was goed. Het aanspreken in de winkel ging al vrij ontspannen, iets wat ik bij grando minder vond. Voor onze 10.000 euro konden we een hele ruime keuken kopen bij bruynzeel. Het advies was goed en we zijn in totaal drie keer langsgeweest. Er was echter een klein foutje bij de bestelling. Jammer dat een levering daarna zo lang moet duren. Al met al wel zeer tevreden met de afronding.

   Jeanine geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  217. Marry   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Mindere ervaring met bruynzeel. Leek eerst prima, namen alle tijd, maar toen moesten we toezeggen dat we met hen verder gingen, voordat er werd verder gegaan.
   Buitengewoon onbeleefd en opeens niet meer geinteresseerd toen we meer wilden weten over de wijze van vooruit betalen en het daar niet mee eens waren. Doordat veel mensen problemen hebben gehad met deze firma die wel levert, maar het bij het oplossen van problemen nogal eens laat afweten, wilden wij weten hoe dat zat. We zijn weggegaan, mede omdat er prijzen werden gerekend die absurd waren,gootsteen voor 1200 euro, die elders 330 euro is, Ja dan kun je wel kortingen geven. Wij komen hier niet meer.

   Marry geeft2 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

  218. rob   schrijft over Bruynzeel keukens:
   geprikkeld door de kortingen/jubileumaktie hebben we een bezoek gemaakt aan bruynzeel keukens. In de keukenbrochure hadden we een prachtige greeploze keuken gezien. gesprek ging vrij ontspannen, hadden we niet verwacht na ons gesprek bij een andere keukenzaak. de prijs viel uiteindelijk reuze mee en we moeten nog onderhandelen! Tot nu toe een aanrader

   rob geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  219. Anthony   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Bij Bruynzeel in Roosendaal een mooie keuken gezien. Heb de tijd gehad om op mijn gemak rond te kijken. Had zelf al een tekening gemaakt, hoe ik alles wilde hebben. Ik sprak een verkoper aan en deze nam gelijk de tijd voor me. Hij heeft naar al mijn wensen geluisterd. Ik zag al dat de keuken flink aan de prijs was en gaf mijn budget aan. Hij gaf aan dat het te realiseren was. Liet zien wat de mogelijkheden zijn. Ik gaf aan dit even thuis te willen overleggen en verder bij andere keukenbedrijven te kijken wat de mogelijkheden zijn. Ik kreeg zijn kaartje en indien ik een 3d keuken view wilde, kon ik bellen. Precies zoals het zou moeten zijn.

   Anthony geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  220. Rishi   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Afgelopen zondag geweest bij Bruynzeel in Rotterdam. Verkoper was erg kundig en ervaren. Minder prettig is dat hij alleen echt serieus verder wilde met 3d tekeningen maken en tijd eraan besteden als ik een toezegging zou doen dat we er dan echt zouden komen en een keuken voor 20000 euro bestellen. Zo werkt het natuurlijk niet.

   Rishi geeft2 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

  221. Richard   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Enige tijd geleden bij Bruynzeel in Megastores Den Haag geweest. Vriendelijk ontvangen, nam de tijd, goede service. Nog niet besloten of we daar de keuken kopen of dat we iets goedkopers (showroomkeuken) vinden.

   Richard geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  222. Meijer   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Bij Bruynzeel in Cruquius een offerte laten maken voor een keukenontwerp. Wij zijn daar naar binnen gelokt door een aantrekkelijke kortingsbon (50% op appatuur en 25% op keukenmeubels). Voor een redelijk simpele keuken, wel met granieten dieper blad werd een prijs geoffreerd van 18.000 euro. Met korting teruggebracht tot13.000 euro. Daar zijn wij erg van geschrokken. Ter plekke hebben we een aantal aanpassingen gedaan waardoor de prijs incl. korting kon zakken naar 10.000. Toch hebben wij nog steeds het idee dat de prijs voor dit ontwerp relatief te hoog is. We hopen komende week terug te kunnen komen op enkele concessies en de prijs nog met 1000 euro te kunnen verlagen. Overigens was de aandacht van de verkoopster uitstekend, ze luisterde goed en nam de tijd. We hebben wel vier uur gespendeerd aan rekenen en tekenen en er werd ons niets opgedrongen. Behalve tav de prijs zijn wij wel tevreden over service en openheid tot nu toe.

   Meijer geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  223. Merel   schrijft over Bruynzeel keukens:
   Wij zijn een tijdje terug bij Bruynzeel geweest. Het telefoontje vonden we wat onprettig, maar soms heb je ook wat begeleiding en een dieuwtje nodig.e waren toch benieuwd naar wat ze ons konden bieden. De projectkeuken was wel oke maar niet onze stijl. Dat is een normale keuken en wij willen meer een strak model. Wij zijn daar uiteindelijk goed geholpen! De jongen die ons hielp was totaal niet opdringerig en we hadden er een goed gevoel bij. We waren ook helemaal weg van 1 keuken dus we hebben die uiteindelijk gekocht. We hebben wel in de overeenkomst laten zetten dat we de keuken nog volledig mogen aanpassen, omdat hij pas later geleverd word. Wel zo handig als je nog dingen wilt aanpassen. Een aanrader voor ons

   Merel geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  *

  *

  Met het plaatsen van een ervaring gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden
  Spring naar toolbar