Ervaringen Broekhuizen Keukens

Beoordeling: 5 Broekhuizen Keukens is 2 keer beoordeeld met een
gemiddelde beoordeling van 5 uit 5 sterren.

Ervaringen Broekhuizen Keukens IJsselmuiden? Hier vind u alle Broekhuizen Keukens reviews. Bent u van plan bij deze keukenwinkel in IJsselmuiden langs te gaan? Lees dan eerst deze reviews en recensies.

Ervaringen Broekhuizen Keukens? Wat was uw ervaring?
Uw ervaring plaatsen? Plaats hieronder zelf snel een recensie! Dat is gemakkelijk en zo gedaan. Help ons en anderen en schrijf uw ervaring.

 

Keukenboeken thuis?

ervaringen van Broekhuizen Keukens| Keukenbrochures aanvragenMeer dan 500 pagina’s thuis ontvangen? Dat kan! Deze keukenbrochures staan vol met keukenprijzen, keukenopstellingen en tips over keukens kopen!

Bestel het complete pakket met honderden pagina’s. Hier kunt u keukenbrochures aanvragen. Doe genoeg inspiratie op met deze keukenbrochures.

De momenteel goedkoopste keukenzaak vinden? Lees het overzicht Top 4 Beste & Goedkoopste >>> keukenzaken van dit moment.

Broekhuizen Keukens algemene informatie

Broekhuizen Keukens heeft één vestiging gevestigd in IJsselmuiden, in Nederland. Vaak is de keuken de kern van het huis of ook wel de motor van het gezin. Broekhuizen keukens wil graag dat de motor loopt als een zonnetje.

Broekhuizen keukens heeft ruim 85 jaar ervaring in de keukenwereld. Zij weten dat het hierbij draait om smaak en de juiste stijl.

Zij mixen uw stijl en sfeer tot een buitengewoon ontwerp. Bent u benieuwd? Bekijk dan de website van Broekhuizen Keukens voor meer informatie, tips en de openingstijden.

 

 

  Geef deze keukenzaak een review!

   Beoordeling SlechtMatigNormaalGoedUitstekend

   Tips keuken kopen ontvangen? (Binnen 24 uur)

  *Door uw ervaring te delen gaat u akkoord met de huisregels.

  2 reviews & recensies Broekhuizen Keukens

  Beoordeling: 5Broekhuizen Keukens is 2 keer beoordeeld met een
  gemiddelde beoordeling van 5 uit 5 sterren.
  1. Jenneke   schrijft over Broekhuizen Keukens:
   Bij Broekhuizen een keuken uitgezocht. Prachtige zaak om inspiratie op te doen. Wij hadden onze afbeelding al in het hoofd en daarbij werden we goed begeleid naar het eindresultaat. Nu hebben we een keuken die qua kleur en inrichting bij ons past en zijn er superblij mee. Er wordt goed naar je geluisterd en dat merk je door de keuzes die ze aanbieden. Bedankt Broekhuizen voor de prettige service!!

   Jenneke geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  2. fam.de boer urk   schrijft over Broekhuizen Keukens:
   Broekhuizen keukens bedankt voor de goede service en levering het was top vooral na de tegenslag van de vorige dag met beschadigen blad en de andere dag alweer een nieuw blad en montage van mulder was super alles netjes afgewerkt

   fam.de boer urk geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  *

  *

  Met het plaatsen van een ervaring gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden
  Spring naar toolbar