Ervaringen Bouwcenter Dijkstra

Ervaringen Bouwcenter Dijkstra? Hier vind u alle Bouwcenter Dijkstra ervaringen. Bent u van plan bij dit bedrijf in Den Haag langs te gaan? Lees dan eerst deze reviews en recensies.

Ervaringen Bouwcenter Dijkstra? Wat was uw ervaring?
Uw ervaring met Bouwcenter Dijkstra plaatsen? Plaats hieronder zelf snel een recensie voor Bouwcenter Dijkstra! Dat is gemakkelijk en zo gedaan. Help ons en anderen en schrijf uw ervaring.

 

Gratis keukenboeken thuis?

ervaringen van Bouwcenter Dijkstra | Keukenbrochures aanvragenMeer dan 500 pagina’s gratis thuis ontvangen? Dat kan! Deze keukenbrochures staan vol met keukenprijzen, keukenopstellingen en tips over keukens kopen!

Bestel het complete pakket met honderden pagina’s. Hier kunt u gratis keukenbrochures aanvragen. Doe genoeg inspiratie op met deze keukenbrochures.

De momenteel goedkoopste keukenzaak vinden? Lees het overzicht van de Top vier goedkoopste >>> keukenzaken van dit moment.

Bouwcenter Dijkstra algemene informatie

Deze keukenwinkel heeft één vestiging gevestigd in Den Haag, in Nederland. Bouwcenter Dijkstra is onderdeel van de Nelemans Groep in Etten-Leur en is aangesloten bij een landelijk samenwerkingsverband onder de naam Veris Bouwmaterialengroep.

Hierdoor is het mogelijk om belangrijke schaal- en efficiencyvoordelen te behalen, waar de klant direct van profiteert. Bouwcenter Dijkstra verkoopt niet alleen keukens maar ook, bouwmaterialen, hout en plaat, kozijnen en ramen, deuren, badkamers, tegels, houten vloeren, kasten op maat en plafonds.

Bent u benieuwd? Bekijk dan de website van Bouwcenter Dijkstra voor meer informatie, tips en de openingstijden.

  Geef deze keukenzaak een review!

   Beoordeling SlechtMatigNormaalGoedUitstekend

   Foto van uw keuken (optioneel):

  *Door uw ervaring te delen gaat u akkoord met de huisregels.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  *

  *

  Met het plaatsen van een ervaring gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden
  Spring naar toolbar