Ervaringen Bogaard Keukens

Beoordeling: 3.33 Bogaard Keukens is 6 keer beoordeeld met een
gemiddelde beoordeling van 3.33 uit 5 sterren.

Ervaringen Bogaard Keukens? Alle Bogaard Keukens reviews. Van plan bij deze keukenwinkel in Almere langs te gaan? Lees eerst deze reviews en recensies.

Wat was uw ervaring met Bogaard keukens in Almere?

Uw ervaring  plaatsen? Zelf snel een recensie voor Bogaard keukens plaatsen? Makkelijk en zo gedaan. Help ons en anderen en schrijf uw ervaring.

Keukenboeken thuis?

keukenbrochures-aanvragenMeer dan 500 pagina thuis ontvangen?
Vol met keukenprijzen, keukenopstellingen en tips over keukens kopen? Bestel het complete pakket. Hier kunt u keukenbrochures aanvragen.

 

Bogaard Keukens ervaringen

Bogaard Keukens is een succesvolle keuken en badkamerwinkel. 35 jaar ervaring in keukenland en volledige installatie van uw keuken. Uw gekozen keuken wordt zorgvuldig voor u geïnstalleerd door vakkundige installateurs en u word compleet ontzorgt.

Bogaard Keukens is onderdeel van Uw KeukenSpeciaalzaak, een samenwerkingsverband van 25 betere zelfstandige keukenzaken.

 

Vestigingen

Bogaard keukens heeft één vestiging in Almere, Flevoland, Nederland. Bent u benieuwd? Bekijk de website voor meer informatie zoals het telefoonnummer de adresgegevens en de openingstijden.

Hieronder kunt u overzichtelijk ervaringen met Bogaard keukens lezen en gemakkelijk zelf een recensie schrijven.

  Geef deze keukenzaak een review!

   Beoordeling SlechtMatigNormaalGoedUitstekend

   Tips keuken kopen ontvangen? (Binnen 24 uur)

  *Door uw ervaring te delen gaat u akkoord met de huisregels.

  6 reviews & recensies Bogaard Keukens

  Beoordeling: 3.33Bogaard Keukens is 6 keer beoordeeld met een
  gemiddelde beoordeling van 3.33 uit 5 sterren.
  1. Fam. J.van Leeuwen   schrijft over Bogaard Keukens:
   Wij hadden een nieuwe oven nodig voor een bestaande keuken. Kregen in de winkel duidelijke informatie, product was snel binnen en ik (handige Harry) vroeg om de oven te vervangen. Bedrijf kwam meteen op dezelfde dag van levering en kwamen wat plintproblemen tegen in de keuken die werden opgelost. Deze reactie betreft alleen een oven, niet een hele keuken, maar desalniettemin een SUPER SERVICE!

   Fam. J.van Leeuwen geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  2. S.J.   schrijft over Bogaard Keukens:
   De begeleiding was er uitstekend. De adviseur dacht vanuit ons waardoor hij een keuken heeft getekend die goed past bij onze leefstijl. De inmiddels iets minder nieuwe keuken bevalt erg goed en is van alle gemakken voorzien.

   S.J. geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  3. Tevreden   schrijft over Bogaard Keukens:
   Om in deze ondoorzichtige branche helderheid te krijgen is al een uitdaging op zich. Jullie wijze van werken sprak ons zeer aan. Nu maar wachten op de keuken en hopen dat ons gevoel tot het einde klopt, dan laten wij het aantal sterren nogmaals aanpassen.

   Tevreden geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  4. lisa   schrijft over Bogaard Keukens:
   Slechte communicatie. Vriendelijkheid tot de showroom. Meerwerk wordt van te voren niet bekend gemaakt. Geen bouwtekeningen gekregen. Mondelinge afspraken worden niet nagekomen.

   lisa geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  5. anoniem   schrijft over Bogaard Keukens:
   keukenrenovatie was bij ons een grote twijfel maar omdat je dan toch ook een aardig bedrag kwijt bent en onze keuken er al een tijd stond had de adviseur ons de tip gegeven toch naar een nieuwe keuken te gaan kijken binnen onze prijsklasse. Bogaard heeft keukens met strak lijnenspel en grote lades voor veel opbergruimte. Precies wat wij nodig hadden, ik ben erg onder de indruk van deze zaak en het verbaast me dan ook dat dit bedrijf zo weinig reviews had.

   anoniem geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  6. Ron   schrijft over Bogaard Keukens:
   Heel gezellige traditionele keuken gekocht incl schouw en authentiek fornuis. Precies wat we zochten, met dank aan Bogaard Keukens in Almere!

   Ron geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  *

  *

  Met het plaatsen van een ervaring gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden
  Spring naar toolbar