Ervaringen Benab keukens

Beoordeling: 5 Benab keukens is 1 keer beoordeeld met een
gemiddelde beoordeling van 5 uit 5 sterren.

Ervaringen Benab keukens Kampen? Hier vind u alle Benab keukens reviews. Bent u van plan bij deze keukenwinkel in Kampen langs te gaan? Lees dan eerst deze reviews en recensies.

Ervaringen Benab keukens? Wat was uw ervaring?
Uw ervaring plaatsen? Plaats hieronder zelf snel een recensie. Dat is gemakkelijk en zo gedaan. Help ons en anderen en schrijf uw ervaring.

 

Keukenboeken thuis?

ervaringen van Benab keukens | Keukenbrochures aanvragenMeer dan 500 pagina’s gratis thuis ontvangen? Dat kan! Deze keukenbrochures staan vol met keukenprijzen, keukenopstellingen en tips over keukens kopen! Bestel het complete pakket met honderden pagina’s. Hier kunt u keukenbrochures aanvragen. Doe genoeg inspiratie op met deze keukenbrochures.

 

 

De momenteel goedkoopste keukenzaak vinden? Lees het overzicht  Top 4 Beste & Goedkoopste >>> keukenzaken van dit moment.

 

Benab keukens algemene informatie

Benab Keukens heeft één vestiging gevestigd in Kampen, in Nederland. Deze keukenzaak ontwerpt, bouwt en installeert uw droomkeuken. De keukens van Benab worden in eigen fabriek gemaakt.

Het grote voordeel hiervan is dat u makkelijk uw specifieke wensen in uw keukenontwerp mee kunt nemen. Ook voor uw interieurbouw kunt u bij Benab terecht. Bent u benieuwd? Bekijk dan de website van Benab keukens voor meer informatie, tips en de openingstijden.

 

  Geef deze keukenzaak een review!

   Beoordeling SlechtMatigNormaalGoedUitstekend

   Tips keuken kopen ontvangen? (Binnen 24 uur)

  *Door uw ervaring te delen gaat u akkoord met de huisregels.

  1 “reviews & recensies Benab keukens

  Beoordeling: 5Benab keukens is 1 keer beoordeeld met een
  gemiddelde beoordeling van 5 uit 5 sterren.
  1. Roelof Nuberg   schrijft over Benab keukens:
   Al bijna 4 jaar genieten we van onze Benab keuken.
   Onze duurzame bungalow is anders dan anders, met zijn ruime keuken met veel raam, de berkenhouten wanden, enz.
   Combineer dat met het feit dat wij als Nederlands-Italiaans gezin een grote liefde hebben voor goed eten en het is niet vreemd dat er maatwerk nodig was voor onze keuken. Zoals bijvoorbeeld om onze reeds aanwezige enorme Amerikaanse koelkast een plek te geven.
   Bij Benab konden er dingen die bij anderen niet konden, zonder dat het onbetaalbaar werd. Maar het belangrijkste was de uitstekende samenwerking en het goede advies in de ontwerp fase. Het gezamelijke enthousiasme over een wat gedurfd ontwerp en kleurstelling. Advies dat zelfs door gewerkt heeft in andere beslissingen in ons huis.
   Verder een keurig afgewerkt en opgeleverd product dat een juweel is in ons huis en een genot om in te werken.

   Onlangs hebben wij de serie The World’s Most Extraordinary Homes gekeken. We zagen daar prachtige huizen in adembenemende omgevingen en het was moeilijk de mooiste te kiezen. Maar opeens vroeg ik mijn vrouw “en de keukens”. Zonder enige aarzeling kozen we beiden voor onze eigen keuken.

   Roelof Nuberg geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  *

  *

  Met het plaatsen van een ervaring gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden
  Spring naar toolbar