Ervaringen Ardi Keukens

Beoordeling: 3.29 Ardi Keukens is 7 keer beoordeeld met een
gemiddelde beoordeling van 3.29 uit 5 sterren.

Ervaringen Ardi keukens? Hier vind u alle Ardi keukens reviews. Van plan bij deze keukenwinkel in Sint Annaland langs te gaan? Lees dan eerst deze reviews en recensies.

Ervaringen Ardi keukens? Wat was uw ervaring?

Uw ervaring met Ardi keukens plaatsen? Plaats hieronder zelf snel een recensie voor Ardi keukens! Dat is gemakkelijk en zo gedaan. Help ons en anderen en schrijf uw ervaring over Ardi keukens in Sint Annaland.

 

Gratis keukenboeken thuis?

ervaringen van Ardi keukens | Keukenbrochures aanvragenMeer dan 500 pagina’s gratis thuis ontvangen? Dat kan! Deze keukenbrochures staan vol met keukenprijzen, keukenopstellingen en tips over keukens kopen! Bestel het complete pakket met honderden pagina’s. Hier kunt u gratis keukenbrochures aanvragen. Doe genoeg inspiratie op met deze keukenbrochures.

 

De momenteel goedkoopste keukenzaak vinden? Lees het overzicht Top 4 Beste & Goedkoopste >>>  keukenzaken van dit moment.

Ardi keukens algemene informatie

Ardi keukens en Sanitair is gevestigd in Sint Annaland. Deze keukenwinkel is onderdeel van de DB groep en valt onder de keukenspeciaalzaak. En heeft verschillende keurmerken. keurmerk kwaliteit keukenbranche, CBW erkend, Financieel gezond en Dun&Bradstreet Rating.

Bekijk de website van Ardi keukens voor meer informatie, tips en de openingstijden.

  Geef deze keukenzaak een review!

   Beoordeling SlechtMatigNormaalGoedUitstekend

   Foto van uw keuken (optioneel):

  *Door uw ervaring te delen gaat u akkoord met de huisregels.


  7 reviews & recensies Ardi Keukens

  Beoordeling: 3.29Ardi Keukens is 7 keer beoordeeld met een
  gemiddelde beoordeling van 3.29 uit 5 sterren.
  1. van mourik   schrijft over Ardi Keukens:
   De afhandeling van onze klachten zilajn zeer slecht. Weet mogen zelfs geen contact meer hebben met ardi. Onze problemen moesten per rechtsbijstand worden opgelost. Ze wilden geen contact meer met ons. De serviceafdeling is een vreselijke afdeling. Zeer halsstarrig in hetgeen zij beweren. De monteurs zijn stuk voor stuk van zeer goede wil. En denken met je mee. Maar onze problemen zijn tot heden van dagen nog niet opgelost. Maar dat zal wel nooit gebeuren vrees ik. Weet hebbennog steeds een kkastdeuren van ze tegoed wat ze 2 jaar geleden besteld hebben. Weet krijgen dat niet omdat ze nietsvermoedend met ons te maken willen hebben.

   van mourik geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  2. Padmos   schrijft over Ardi Keukens:
   Via de website bij Ardi terecht gekomen. Kijkje genomen in de showroom. Deze zaak heeft mooie solide keukens. Wat ons is opgevallen is dat de algehele stijl strak is met een vleugje landelijk. De bijzondere kenmerken van de getoonde opstellingen en foto’s die wij hebben bekeken spraken ons erg aan. Denk bijvoorbeeld aan een statige schouw, een robuust granieten blad, een klassiek 6-pits gasfornuis en een spoelbak die uitsteekt aan de voorkant van de keukenkastjes. Heel uniek allemaal. Het is fijn om te lezen dat de ervaringen van klanten over het algemeen zo positief zijn, wat ons goede gevoel bevestigd.

   Padmos geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  3. Roosjes   schrijft over Ardi Keukens:
   Neem de tijd en kijk goed rond naar alle mogelijkheden. Zet voor jezelf op een rijtje wat je precies wilt en dan gaan zij ermee aan de slag. Bij twijfel, slaap er een nachtje over en ga nog eens terug. Ze denken met je mee en houden je budget in de gaten.

   Roosjes geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  4. Ellie   schrijft over Ardi Keukens:
   Gelukkig heeft de verkoper ruim en uitgebreid de tijd genomen want het is zo lastig om keuzes te maken en het grote beeld van een keuken te zien. Uiteindelijk veel nuttige adviezen mee naar huis gekregen. Eerst wil ik voor mezelf helder hebben welke kleuren ik in de keuken wil toelaten.

   Ellie geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  5. klaver   schrijft over Ardi Keukens:
   prettig orienterend gesprek gehad bij deze zaak. geen gladde verkopers zoals bij grote vestigingen. dit bedrijf maakt een goede eerste indruk. graag tips

   klaver geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  6. Visser   schrijft over Ardi Keukens:
   Een 7. Vanaf het moment dat we de keuken bestelden tot het moment dat hij aankwam ging het naar wens. We dachten dat er wel wat mis zou gaan door alle verhalen om ons heen, maar integendeel alles werd gewoon op tijd afgeleverd. Een erg vriendelijke verkoper die dacht echt super goed met onze wensen mee en durfde daarnaast eerlijke kritiek te geven. (hr krijger).

   Visser geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  7. dirk   schrijft over Ardi Keukens:
   GOED BEVALLEN gedegen advies, geen verkoopdruk, goede band met de verkoper, mondelinge afspraken nagekomen. keuken staat al jaar in ons huis en wij genieten er elke dag van!

   dirk geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  *

  *

  Met het plaatsen van een ervaring gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden
  Spring naar toolbar