Ervaringen Alka keukens

Beoordeling: 3 Alka keukens is 1 keer beoordeeld met een
gemiddelde beoordeling van 3 uit 5 sterren.

Ervaringen Alka keukens? Hier vind u alle Alka keukens ervaringen. Bent u van plan bij Alka keukens in Heemstede langs te gaan? Lees dan misschien eerst deze reviews en recensies over Alka keukens.

 

Gratis keukenboeken thuis?

ervaringen van Alka keukens | Keukenbrochures aanvragen

Meer dan 500 pagina’s gratis thuis ontvangen? Dat kan! Deze keukenbrochures staan vol met keukenprijzen, keukenopstellingen en tips over keukens kopen! Bestel het complete pakket met honderden pagina’s. Doe genoeg inspiratie op met deze gratis keukenbrochures.

 

De momenteel goedkoopste keukenzaak vinden? Lees het overzicht van de Top vier goedkoopste >>> keukenzaken van dit moment.

Alka keukens algemene informatie

Alka Keukens heeft één vestiging gevestigd in Heemstede, in Nederland. Alka keukens streeft ernaar om voor elke klant de optimale keuken samen te stellen, binnen het budget. Alka keukens werkt met drie verschillende keukenfabrieken; Siematic, Eggersman en A-design.

A-design is de eigen keukencollectie van Alka keukens. Daarnaast zijn zij ook gespecialiseerd in keukenrenovatie. Een aantal partners van Alka keukens zijn; Abk, Aeg, Atag, Bauknecht, Boretti, Bosch, Etna enz. Naast nieuwe keukens heeft Alka keukens ook altijd de mooiste showroomkeukens voor u klaarstaan.

Bent u benieuwd naar meer informatie, tips en de openingstijden?

Bezoek dan de website

  Geef deze keukenzaak een review!

   Beoordeling SlechtMatigNormaalGoedUitstekend

   Foto van uw keuken (optioneel):

  *Door uw ervaring te delen gaat u akkoord met de huisregels.


  1 “reviews & recensies Alka keukens

  Beoordeling: 3Alka keukens is 1 keer beoordeeld met een
  gemiddelde beoordeling van 3 uit 5 sterren.
  1.   schrijft over Alka keukens:
   Wij zijn op zoek naar een nieuwe keuken. Om wat ideeën op te doen zijn we een een tijdje geleden een kijkje gaan nemen bij Alka keukens in Heemstede. Eerst even rustig rond gekeken in de mooie showroom en toen we een keuken hadden gevonden had een deskundige verkoper ons prettig verder geholpen en ons alle mogelijkheden voorgelegd. We zijn er nog niet helemaal uit maar zijn wel erg te spreken over de keukenzaak.

   Irma geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  *

  *

  Met het plaatsen van een ervaring gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden