Ervaringen Arma Keukens

Beoordeling: 3.4 Arma Keukens is 5 keer beoordeeld met een
gemiddelde beoordeling van 3.4 uit 5 sterren.

Ervaringen Arma keukens? Hier vind u alle Arma keukens reviews. Bent u van plan bij deze keukenwinkel in Nunspeet langs te gaan? Lees dan eerst deze reviews en recensies.

Ervaringen Arma keukens? Wat was uw ervaring?

Uw ervaring plaatsen? Plaats hieronder zelf snel een recensie voor Arma keukens. Dat is gemakkelijk en zo gedaan. Help ons en anderen en schrijf uw ervaring.

 

Keukenboeken thuis?

ervaringen van Arma keukens | Keukenbrochures aanvragen

Meer dan 500 pagina’s gratis thuis ontvangen? Dat kan! Deze keukenbrochures staan vol met keukenprijzen, keukenopstellingen en tips over keukens kopen!

Bestel het complete pakket met honderden pagina’s. Doe genoeg inspiratie op met deze keukenbrochures.

 

De momenteel goedkoopste keukenzaak vinden? Lees het overzicht van  Top 4 Beste & Goedkoopste keukenzaken >>> van dit moment.

Arma keukens algemene informatie

Deze keuken – en badkamerzaak is gevestigd in Nunspeet Gelderland en al meer dan 25 jaar actief in het verkopen van keukens en sanitair. Arma keukens is onderdeel van de DB groep en valt onder de keukenspeciaalzaak.

En heeft voor elke smaak een keukens denk aan; Old Wood, Landelijk, Design, Greeploos & Hoogglans. Arma keukens werkt met eigen montageteams en service.

Bezoek de showroom en maak kennis met de keukens van Arma in Nunspeet. Bekijk de website van Arma keukens voor meer informatie, tips en de openingstijden.

5 reviews & recensies Arma Keukens

Beoordeling: 3.4Arma Keukens is 5 keer beoordeeld met een
gemiddelde beoordeling van 3.4 uit 5 sterren.
 1. Burgel   schrijft over Arma Keukens:
  Zeer verzorgde keukenzaak met ruime keuze. Denken goed mee en komen met alternatieven. Voelt goed. Over twee weken volgt een vervolg afspraak en zal een offerte worden opgesteld. Verkopen ook Duitse keuken onder de naam Excellentic. Bedrijf is onderdeel van DB keukengroep met als motto afspraak is afspraak.

  Burgel geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 2. Ans   schrijft over Arma Keukens:
  Jammer dat er direct bij het ontvangen van de tekeningen (en goedkeuring hiervan) getekend dient te worden. Mijn idee was dat wij te maken hadden met een keukenzaak die hier niet aan mee deed. Blijkbaar is dit toch de normale gang van zaken in de keukenwereld. Desalniettemin is de keuken helemaal naar wens.

  Ans geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 3. Frida   schrijft over Arma Keukens:
  Veel inspiratie kunnen opdoen door het lopen van de showroom in Nunspeet.
  Mooi opgezet, overzichtelijk en mooie keukens.
  Met de vriendelijke adviseur even over een keuken gesproken, maar ik had al veel oriëntatie gedaan.
  Hij heeft me nog wel wat meer kunnen adviseren over handig schoon te maken keukenapparatuur.

  Frida geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 4. John   schrijft over Arma Keukens:
  Het grote voordeel als ik tot aanschaf over zou gaan vind ik dat ik bedrag heb hoeven aanbetalem. Ondank dat ze een redelijke scherpe prijs gaven voor de keuken denk ik zelf dat er nog wel ruimte is in de prijs.

  John geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 5. rj   schrijft over Arma Keukens:
  DB keukens beviel ons goed. wat ons meteen opviel was de vriendelijkheid van de adviseurs en de lage prijzen. Via een tip van een collega zijn we hier terecht gekomen. Ons eerste bezoek was ikea keukens in hengelo, maar daar was het erg druk en we werden niet bij de hand genomen, misschien als je er in de ochtend heengaat, smiddags echt te druk. Voor mensen die alles zelf willen doen is dat leuk, maar als je ook een mooi keukenontwerp wenst, kan je het beter laten maken. Ook in Duitsland zijn we nog even wezen kijken. Duitse keukens leken goedkoper maar we moesten er flink onderhandelen. Dat voelde onprettig, want misschien betaal je wel teveel, dus geen handtekening gezet. Toen dus langs dbkeukens wegens goede ervaringen van een collega. db keukens werkt ook (net als ikea) met een direct laagste prijs voor je keuken. Dit voelde erg goed. Het ontwerp waren we al vrij snel uit en de volgende dag teruggekomen om de handtekening te zetten. Klantvriendelijkheid was top, nu wachten op de levering. Wel wat onduidelijkheid gehad over de prijs van apparaten die op internet duidelijk goedkoper waren.

  rj geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

Met het plaatsen van een ervaring gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden
Spring naar toolbar