Ervaringen Adee Keukens

Beoordeling: 3.29 Adee Keukens is 7 keer beoordeeld met een
gemiddelde beoordeling van 3.29 uit 5 sterren.

Ervaringen Adee keukens Rijssen? Hier vind u alle Adee keukens ervaringen. Bent u van plan bij deze keukenwinkel in Rijssen langs te gaan? Lees dan eerst deze reviews en recensies.

Ervaringen Adee keukens? Wat was uw ervaring?
Uw ervaring met Adee keukens plaatsen? Plaats hieronder zelf snel een recensie – makkelijk en zo gedaan. Help ons en anderen en schrijf uw ervaring over Adee keukens in Rijssen.

 

Gratis keukenboeken thuis?

ervaringen van Adee keukens | Keukenbrochures aanvragenMeer dan 500 pagina’s gratis thuis ontvangen? Dat kan! Deze keukenbrochures staan vol met keukenprijzen, keukenopstellingen en tips over keukens kopen!

Bestel het complete pakket met honderden pagina’s. Hier kunt u gratis keukenbrochures aanvragen. Doe genoeg inspiratie op met deze keukenbrochures.

 

De momenteel goedkoopste keukenzaak vinden? Lees het overzicht van  Top 4 goedkoopste >>> keukenzaken van dit moment.

Adee keukens algemene informatie

Adee keukens is opgericht sinds 2002 als keukenspeciaalzaak. En is onderdeel van DB groep. Adee keukens werkt met de volgende merken; DBasic-line, Excellentic, Old Wood en Residentic.

En heeft keukenstijlen van; Landelijk tot modern, greeploos en keukens met kookeiland. Kom langs in de showroom en stel uw droomkeuken samen. Bekijk de website van Adee keukens voor meer informatie, tips en de openingstijden.

 

 

  Geef deze keukenzaak een review!

   Beoordeling SlechtMatigNormaalGoedUitstekend

   Tips keuken kopen ontvangen? (Binnen 24 uur)

  *Door uw ervaring te delen gaat u akkoord met de huisregels.

  7 reviews & recensies Adee Keukens

  Beoordeling: 3.29Adee Keukens is 7 keer beoordeeld met een
  gemiddelde beoordeling van 3.29 uit 5 sterren.
  1. keuken experts   schrijft over Adee Keukens:
   Eerste indruk was goed. Een van de betere bedrijven binnen de keukenbranche. Wij hebben al bijna tien zaken bezocht, dus we zijn inmiddels experts.Prijstechnisch zijn we er nog niet helemaal uitgekomen. Een ding weet ik wel zeker: in de ondoorzichtige keukenbranche is dit bedrijf toch een lichtpuntje.

   keuken experts geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  2. Haarman   schrijft over Adee Keukens:
   Onze plannen spelen pas over een aantal jaren.

   Inmiddels zijn wij wel al veel aan het rondkijken voor onze nieuwe keuken. Hier in het dorp staat deze specialist als zeer betrouwbaar bekend. Zeer goede en nuttige tips gekregen en bovendien een welkom gevoel

   Haarman geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  3. Adee Rijssen   schrijft over Adee Keukens:
   Mijn kleine keuken is vrij lastig in te delen. Er is wel wat van proberen te maken maar elke keer mis ik een van mijn wensen. Nu probeer ik zelf een oplossing hiervoor te bedenken.

   Adee Rijssen geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  4. toonstrae   schrijft over Adee Keukens:
   Sinds kort ben ik een tevreden klant bij Adee. Levertijd perfect aangehouden. vriendelijke spontane medewerkers (erjan) met hart een voor de zaak. Als ik later nog vragen had kon ik altijd bij ze terecht. kortom: goed!

   toonstrae geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  5. Ronald   schrijft over Adee Keukens:
   Een erg mooie keuken voor een schappelijke prijs gekocht. Waar mijn moeder nog wat strubbelingen vroeger heeft gehad hebben ze mij bij Adee keukens erg goed geholpen. aanrader!

   Ronald geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  6. Roland   schrijft over Adee Keukens:
   Vooral vanwege het lezen van een aantal positieve ervaringen, waren wij voor de tweede keer naar deze zaak gegaan om dit keer een gesprek aan te gaan, met serieuze koopintenties dus. Wij zochten een keuken voor een aangekochte bestaande woning, maar hadden nog niet de gelegenheid gehad om exacte maten op te meten. Dus maar vanaf foto’s van verkoopbrochure en taxatierapport zelf een tekening met maten (bij benadering dus) gemaakt. Dat vond de verkoper maar helemaal niks (letterlijke woorden), hij had ook geen zin om op basis daarvan een tekeningetje c.q. advies/prijsinschatting te maken. Nu houdt ik op zich wel van een stuk zakelijkheid en directheid, en op de verkoopcursus had deze verkoper waarschijnlijk geleerd dat je iemand maar het beste kunt benaderen zoals hij zelf ook is, maar wat deze verkoper er van maakte irriteerde echt. Dat heb ik hem ook gezegd en ben vervolgens maar weggegaan. Een dikke onvoldoende dus voor het initiële gesprek en zeker een gemiste kans voor deze zaak..

   Roland geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  7. Paul   schrijft over Adee Keukens:
   Goede verhalen gehoord over Adee in Rijssen, dus ik ben met redelijk hoge verwachtingen richting de showroom gegaan. Ik had niet het idee dat ze enorm op mij zaten te wachten, ik werd amper aangesproken en de verkoper leek niet bijster geinteresseerd. Toen mijn oog eenmaal op een keuken was gevallen werd het anders, ik had plots de volledige aandacht te pakken, heel vreemd. De verkoper kwam gelukkig wel met goede adviezen en, niet geheel onbelangrijk, de prijs was mooi. Ik moet er nog even een nachtje over slapen..

   Paul geeft2 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  *

  *

  Met het plaatsen van een ervaring gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden
  Spring naar toolbar