Ervaring Woonexpress keukens

Beoordeling: 3.53 Woonexpress keukens is 15 keer beoordeeld met een
gemiddelde beoordeling van 3.53 uit 5 sterren.

Ervaring Woonexpress Keukens? Alle Woonexpress Keukens ervaringen. Van plan bij Woonexpress Keukens langs te gaan? Lees eerst deze reviews en recensies over Woonexpress Keukens.

Ervaring Woonexpress keukens? Wat was uw ervaring met Woonexpress Keukens? 
Ervaring Woonexpress Keukens? Uw ervaring met Woonexpress Keukens plaatsen? Zelf snel een recensie voor Woonexpress keukens plaatsen? Makkelijk en zo gedaan. Help ons en anderen en schrijf uw ervaring.

Keukenboeken thuis?

keukenbrochures-aanvragenMeer dan 500 pagina’s gratis thuis ontvangen? Dat kan!
Deze boeken staan vol met keukenprijzen, keukenopstellingen en tips over keukens kopen! Bestel het complete pakket. Hier kunt u gratis keukenbrochures aanvragen.

De momenteel goedkoopste keukenzaak vinden? Lees het overzicht van de Top vier goedkoopste keukenzaken van dit moment.

Woonexpress Keukens algemene informatie

Woonexpress is een volledig Nederlands woonwarenhuis en dat is bijzonder. Aan de namen van de producten kunt u wel zien dat Woonexpress veel op Ikea lijkt. Want naast Ikea hebben we dus alleen Woonexpress als warenhuis dat in Nederland keukens verkoopt. Sinds kort is Woonexpress aan een uitbreiding bezig. Ze verkochten ook Duitse keukens tegen bodemprijzen. Update: Woonexpress gaat zich meer richten op meubels en de keukens verdwijnen uit het assortiment. U kunt hier nog wel terecht voor keuken accessoires.

Woonexpress Keukens vestigingen

Woonexpress Keukens is gesloten. Er waren vestigingen in Amsterdam, Beverwijk, Den Haag, Duiven, Rotterdam, Barendrecht & Waalwijk. De keukens verdwijnen uit het assortiment. Een soortgelijk bedrijf is de Keukenkampioen.

  Geef deze keukenzaak een review!

   Beoordeling SlechtMatigNormaalGoedUitstekend

   Foto van uw keuken (optioneel):

  *Door uw ervaring te delen gaat u akkoord met de huisregels.

  16 reviews & recensies Woonexpress keukens

  Beoordeling: 3.53Woonexpress keukens is 15 keer beoordeeld met een
  gemiddelde beoordeling van 3.53 uit 5 sterren.
  1. Janssen   schrijft over Woonexpress keukens:
   Ben bij Woonexpress Barendrecht waar ik ongelofelijk slecht ben behandeld door de mannelijke verkoper aldaar. De man begon het gesprek met “Mevrouw, ik denk niet dat u al toe bent aan het kopen van een nieuwe keuken.” Daarop vertelde ik dat ik een serieuze klant was en graag oom zo behandeld wilde worden. Ik wilde een offerte laten maken zodat ik de keukenoptie van woonexpress later nog kon bespreken met mijn man. Het gesprek verliep vervelend en denigrerend en had sterk de neiging om weg te lopen. Toch wilde ik graag inzicht krijgen in de prijzen dus bleef. Eindelijk was de offerte klaar maar kreeg deze niet mee terwijl ik vooraf had aangegeven dat ik hiervoor kwam. De reden die de verkoper aangaf was argwaan dat ik de offerte als vergelijk bij andere keukenzaken zou gaan gebruiken. Is dit een crime?? Marktonderzoek lijkt mij zeer essentieel bij een grote uitgave. Met mijn mobiel heb ik een foto van de offerte gemaakt en ben toen weggelopen.
   De prijs van de uitgekozen keuken paste goed in ons budget. Maar boos en teleurgesteld over de communicatie en gang van zaken heb ik samen met mijn man besloten een keuken elders te kopen.

   Janssen geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

   • Woonexpress  reageert op de beoordeling van Janssen:

    Beste mevrouw Janssen,

    We vinden het heel vervelend dat u een dergelijke ervaring heeft gehad. Echter verkopen we bij Woonexpress al ruim 9 maanden geen keukens meer en zijn de afdelingen uit al onze winkels al in 2014 verdwenen. Bent u in de gelegenheid om de foto van de offerte aan ons toe te sturen? Dit mag naar info@woonexpress.nl.

    Met vriendelijke groet,
    Woonexpress

  2. Jens Marijke   schrijft over Woonexpress keukens:
   Vanwege het Ikea effect en het feit dat het dus een grote woonmall was , hebben wij (eindelijk) een bezoekje gebracht aan woonexpress voor interieur en vooral een nieuwe keuken. De opzet deed ons een beetje aan trendhopper denken. Wat voor ons een groot pluspunt was ten opzichte van Ikea waren de Duitse keukens, maar dan in een grote woonwarenhuis. Wij zouden de keuken zo bij ikea kunnen kopen, dus eigenlijk ook bij woonexpress. Vermoedelijk word het de laatste, omdat duitse keukens bij ons betrouwbaarder klinken dan zweedse keukens, maar we zijn er zeker nog niet uit.

   Jens Marijke geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  3. Dunsbergen-v.Wilgenburg   schrijft over Woonexpress keukens:
   Best een mooie keuken gekocht bij Woonexpress. Maar helaas, op de kap die bij de afzuigkap hoort en gemonteerd zou worden is het voor de derde keer fout gegaan. Meten is lang niet hun sterkste kant. Zit nu al weken met een onafgemaakte keuken( handgreep beschadigd ) en de service is niet best. Heb vorige week donderdag 3 juli melding gemaakt van het bovenstaande maar nog steeds geen reactie. Jammer jammer jammer.

   Dunsbergen-v.Wilgenburg geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  4. Janssen   schrijft over Woonexpress keukens:
   Een goede voorbereiding is het halve werk, zo ondervonden wij. Met de handige budgetplanner op woonexpress.nl wisten we al snel waar we aan toe waren qua prijs en ontwerp. Zo hadden we het lastigste gedeelte thuis al gehad en hoefden we in de winkel alleen nog maar een verkoper aan de mouw te trekken om de koop af te ronden. Super simpel dus en wij wachten nu rustig tot ie geplaatst wordt.

   Janssen geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  5. Jannie en Wember   schrijft over Woonexpress keukens:
   De keuken was eigenlijk gepland in het najaar van 2014, maar gezien een tijdelijke aktie hebben wij toch alvast een winkel van woonexpress bezocht en wij zijn met een keuken naar huis gegaan. Om precies te zijn 2800 euro geld in de zak gehouden van ons budget dat wij voor de keuken hadden begroot. Daar gaan wij dit najaar van op vakantie. Onze eerste Duitse keuken word dit en we kunnen er snel van genieten nu. Advies en ontvangst was goed, keukenontwerp was mooier dan wij hadden verwacht. Tot nu toe zeer geslaagd en tevreden.

   Jannie en Wember geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  6. K van der Wurf   schrijft over Woonexpress keukens:
   Op basis van een aktie een vrijblijvend gesprek bij Woonexpress gemaakt. Op basis van het mooie ontwerp en de kundigheid van de adviseurs gaan wij vermoedelijk volgende week een handtekening zetten. Alles loopt inmiddels naar wens bij onze laatste aan te schaffen keuken. Het zal meteen onze eerste Duitse keuken zijn.

   K van der Wurf geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  7. KdLeeuw   schrijft over Woonexpress keukens:
   Persoonlijk vond ik de showroom niet zoveel uitstralen, maar de keukens zijn mijns inziens van uitstekende kwaliteit en als je door de showroom heen kan kijken zien ze er ook goed uit. Ik ben nu met mijn zoon meegeweest, maar als ik voor mijn eigen huis een keuken nodig heb zal ik Woonexpress zeker weer aan doen.

   KdLeeuw geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  8. Hetty Borgink   schrijft over Woonexpress keukens:
   Doordat Waalwijk echt een bolwerk van keukenwinkels heeft hebben we, nog voordat we bij ergens over de drempel stapten, een selectie gemaakt van winkels die we wilden bezoeken. Woonexpress kwam, mede door de positieve ervaringen op internet, als eerste winkel om te bezoeken naar voren. En dat bij zowel mijn man als bij mij. Nu, zo’n kleine maand later, is dat een hele goede keuze gebleken, want we hebben een hele mooie klassieke keuken gevonden voor een fractie van wat we voor de vorige keuken kwijt waren. Ik kan iedereen Woonexpress van harte aanbevelen.

   Hetty Borgink geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  9. Djeems   schrijft over Woonexpress keukens:
   Helemaal goed! Ben top geholpen bij Woonexpress in Barendrecht. Heb nu een keuken gekocht voor zo weinig dat ik geld overhou voor een nieuwe tv!

   Djeems geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  10. emma   schrijft over Woonexpress keukens:
   ik dacht dat de keukens van woonexpress in het rijtje bouwmarkt, ikea, ballerina zou passen, maar nee. de keuken en het advies van de verkoper zijn allebei verrassend goed en ik vind het erg handig dat ik de rest van de keukeninrichting er meteen bij kan kopen en zelfs al een beetje “testen” hoe goed bepaalde accessoires in de keuken passen. als de levering straks net zo goed verloopt ben ik een tevreden mens 🙂

   emma geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  11. khan   schrijft over Woonexpress keukens:
   Lange tijd lopen zoeken in de regio Amsterdam, misschien wel 20 showrooms binnen geweest maar nergens “klopte het”. Wel geschikte keukens gezien hoor, maar dan was of de prijs of het advies niet naar onze wens en dan houdt het voor ons snel op. Een keuken koop je niet elk jaar, dus het gevoel moet wel goed zijn bij zo’n grote aankoop. Via via bij Woonexpress uitgekomen en dat was niks te vroeg, want we zagen het eigenlijk niet meer zitten om nog een winkel te bezoeken. Hier vonden we een betaalbare witte hoogglans keuken die aan alle eisen voldoet. Ook het advies en de offerte waren helder, Woonexpress is een (h)eerlijk open bedrijf en wij kunnen ze aan iedereen aanraden!

   khan geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  12. edevries   schrijft over Woonexpress keukens:
   Woonexpress Rotterdam heeft ons aangenaam verrast! We waren ’s ochtends bij keukenkampioen geweest om alvast naar keukens te kijken en dachten daarna voor accessoires nog even bij Woonexpress te shoppen en een aansluitend een hapje te eten. Eenmaal binnen zagen we ook complete keukens staan, daar denk je toch niet aan bij Woonexpress? Het zijn ook nog stijlvolle keukens met strakke ontwerpen en een stevige look. Dat past precies in het plaatje wat wij voor ogen hebben. Wanneer we echt het geld hebben voor een nieuwe keuken kunnen ze ons bij Woonexpress zeker terug verwachten.

   edevries geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  13. berry draaiers   schrijft over Woonexpress keukens:
   Ze hebben helaas geen keukens op de website staan, maar mede door de cadeaubon die je krijgt bij de aktie van maart van 100 euro bij aankoop van een keuken hebben we een gokje gewaagd en zijn we gaan kijken bij Woonexpress Beverwijk. We hebben er zeker geen spijt van gekregen, want ze hebben hebben echte kwaliteitskeukens staan voor heel weinig geld. Met de cadeaubon konden we vervolgens een nieuwe pannenset kopen die we nodig hebben vanwege de overstap van gas naar inductie. Top!

   berry draaiers geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  14. geraldine en marco   schrijft over Woonexpress keukens:
   Op zoek naar een nieuwe keuken wilden we eigenlijk in eerste instantie al bij ikea kopen. Gezien de extreme drukte daar en het gebrek aan advies besloten meteen op internet te kijken naar andere keukenzaken die op zondag open zijn waar ze wel tijd voor ons hadden. Wij kwamen zo bij woonexpress keukens uit. Een warenhuis dat tevens keukens verkoopt. De hele middag hebben we daar gezeten, tot mijn man weg moest. Ik kreeg de offerte mee en was positief geschrokken van de prijs. Een week later gingen wij alsnog naar ikea om daar een keukenofferte te maken (doordeweeks is beter dan in het weekend) Wat schetste onze verbazing? De offerte van Ikea was veel duurder dan de keukenofferte bij woonexpress. Omdat wij bij woonexpress zeer netjes en met veel kennis van zaken geholpen zijn hebben we hier gekocht. Tevens was het prijskaartje enorm lager. Nu hebben we een duitse kwaliteitskeuken van hacker en besparen wij ook nog 1500 euro op de offerte! Een vakantie volgt. De snelle en complete levering maakt onze droomkeuken compleet. Ontiegelijk blij dat wij bij woonexpress de keuken hebben gekocht, want je weet van te voren nooit hoe het gaat lopen.

   geraldine en marco geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  15. gino rianne   schrijft over Woonexpress keukens:
   Geweldige levering geweest! een paar foutjes in het begin met het gesprek, maar zeer voordelig een duitse keuken gekocht bij Woonexpress Amsterdam. Bijna de helft goedkoper dan ikea!

   gino rianne geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  *

  *

  Met het plaatsen van een ervaring gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden
  Spring naar toolbar