Ervaring Mandemakers keukens

Beoordeling: 3.93 Mandemakers keukens is 294 keer beoordeeld met een
gemiddelde beoordeling van 3.93 uit 5 sterren.
Als beste beoordeeld:
1. I-kook keukens 125 reviews
2. Keukenplaats 137 reviews
3. Küchenoutlet 106 reviews
4. Siematic oosterhout 41 reviews
Ik wil eerst brochures > Gratis

 

Mandemakers keukens algemene informatie

Mandemakers is opgericht door Ben Mandemakers, in een klein schuurtje achter het huis van zijn ouders. Inmiddels is Mandemakers keukens al meer dan 40 jaar toonaangevend binnen de keukenbranche in de Benelux. In de acht vestigingen vindt u de meeste keukeninspiratie van Nederland van bekende keukenmerken als Siematic, New Classic, Barletti, de eigen Mandemakers collectie en keukenapparatuur merken als Miele en Siemens. Sinds kort heeft Mandemakers ook een eigen graniet fabriek. De showroomkeukens van Mandemakers staan gegarandeerd voor mooie keukens en een warm onthaal. Kom sfeerproeven in één van de showrooms en doe inspiratie op voor uw droomkeuken. Het 116 pagina’s tellende inspiratieboek staat boordevol met keukeninspiratie en informatie over de mogelijkheden en is gratis te bestellen. Bent u benieuwd?

Voor meer informatie, tips en de openingstijden.

www.mandemakers.nl

Mandemakers keukens vestigingen

Mandemakers heeft in totaal 9 vestigingen. Deze vestigingen van Mandemakers kunt u vinden in: Amersfoort, Amsterdam, Barendrecht, Beuningen, Groningen, Kaatsheuvel, Wateringen, Woerden, Zutphen & Zwolle.

 

   Beoordeling

  SlechtMatigNormaalGoedUitstekend

   Uw oordeelSlechtMatigNormaalGoedUitstekend

  Foto van uw keuken (optioneel):

  *Door uw ervaring te delen gaat u akkoord met de huisregels.

  333 reviews & recensies Mandemakers keukens

  Beoordeling: 3.93Mandemakers keukens is 294 keer beoordeeld met een
  gemiddelde beoordeling van 3.93 uit 5 sterren.
  1. Isabella   schrijft over Mandemakers keukens:
   Mandemakers groningen:
   Aangegeven dat de keuken na 4 jaar is verkleurd. Mandemakers gaf aan dat dit kan gebeuren maar dat zij hiervoor niet verantwoordelijk zijn maar de fabriek.
   Hebben gevraagd of ze langs willen komen om de verkleuring van de keuken(niet alleen de fronten, maar het aanrechtblad en zijpanelen verkleuren ook)te komen bekijken. Moesten maar foto’s sturen, en deze waren natuurlijk niet goed genoeg. Na aangegeven te hebben om hier anders een zaak van te maken kwam er iemand langs. Deze persoon heeft volgens ons zijn rapportage niet goed gedaan. Uit eindelijk een tegemoetkoming dat ze de fronten wel willen vervangen maar dan moeten wij €700 betalen. Het aanrechtblad en de zijpanelen daar gebeurd dus niets mee en hou je dus zo een verkleuring.
   Wij hebben een witte keuken gekocht en geen gele!

   Isabella geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  2. isabella kiefer   schrijft over Mandemakers keukens:
   Aangegeven dat de keuken na 4 jaar is verkleurd. Mandemakers gaf aan dat dit kan gebeuren maar dat zij hiervoor niet verantwoordelijk zijn maar de fabriek.
   Hebben gevraagd of ze langs willen komen om de verkleuring van de keuken(niet alleen de fronten, maar het aanrechtblad en zijpanelen verkleuren ook)te komen bekijken. Moesten maar foto’s sturen, en deze waren natuurlijk niet goed genoeg. Na aangegeven te hebben om hier anders een zaak van te maken kwam er iemand langs. Deze persoon heeft volgens ons zijn rapportage niet goed gedaan. Uit eindelijk een tegemoetkoming dat ze de fronten wel willen vervangen maar dan moeten wij €700 betalen. Het aanrechtblad en de zijpanelen daar gebeurd dus niets mee en hou je dus zo een verkleuring.
   Wij hebben een witte keuken gekocht en geen gele!

   isabella kiefer geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  3. Marcel   schrijft over Mandemakers keukens:
   Mocht je jezelf eens heerlijk genaaid willen voelen, koop dan hier je keuken!

   Het begint al die eerste keer dat je naar een winkel gaat. We gingen ter orientatie: eens kijken wat er is, eens praten met een verkoper. Dat laatste is hun geheime wapen, dus ze zorgen zelf wel dat ze dat in kunnen zetten. We zijn 7 uur binnen geweest, waren uitgeput en tegen sluitingstijd komen de argumenten: als je vandaag nog koopt heb je extra korting, en flink ook, die vervalt binnenkort! Als je nu gewoon tekent, dan kunnen we nog van alles aan de keuken veranderen, ook als hij daar goedkoper van wordt! Het enige wat we nodig hebben voor duizenden euro’s korting is de toezegging dat je een keuken wilt kopen bij ons! Er is zelfs nog een bedenktermijn: je kunt er nog gratis onderuit!

   We hadden dit van tevoren kunnen opzoeken, en we hadden niet in het trucje hoeven trappen, maar we hebben dat toch gedaan. Handtekening eronder en vol verplichtingen de winkel uit. De dag erna kom je tot de conclusie dat je toch nog wel een paar vragen hebt… Die stel je dus zo snel mogelijk pe rmail, want de winkel was die dag dicht. Nu blijkt dat ze met het beantwoorden van je vragen best wel eens kunnen wachten tot je bedenktermijn net verlopen is, is dat even pech hebben! Bovendien blijkt die bedenktermijn wel heel kort, en (daar had je het in de winkel natuurlijk niet over), vanaf dat moment kost annulering 30% van de prijs waar je handtekening onder staat. Je leest het goed: duizenden euro’s voor geen keuken! Dat enorm lange wachten met antwoorden op pogingen tot communicatie is sowieso wel een terugkerend thema bij de Mandemakers.

   Over dat soort zaken kun je gerust je ongenoegen laten blijken. Je krijgt dan de volgende keer dat je langskomt om de laatste “details” van je keuken te bespreken iemand tot je dienst die de cursus “hoe laat je klanten die je genaaid hebt zich daar helemaal niet slecht over voelen?” net iets vaker heeft gevolgd dan de junior van dag 1. Hij heeft z’n goocheldoos op ons geprobeerd, en ook letterlijk getoetst over of we ons nu prettiger voelden bij de aankoop. Bij de keuze voor onze keuken voelden we ons inmiddels best prima, maar bij de keuze van de verkoper allerminst. En geen verkoperscursus die daar verandering in brengt.

   De tekeningen van onze keuken klopten vaak niet. Erg vaak. Gelukkig hadden we dat steeds zelf door, want ik weet niet hoe het anders in onze woning had gepast. De hoogte van het aanrechtblad is wel een blijvend pijnpuntje. In de winkel hadden we daar veel aandacht aan besteed, want we zijn behoorlijk verschillend van lengte, dus dat komt vrij precies. Na plaatsing bleek de keuken meerdere centimeters te hoog, op bijna elk punt in het aanrecht (behalve op een plek ver achterin, waar je nooit staat). We hadden in de winkel de hoogte tot op de halve centimeter precies bepaald, dus een paar centimeter verschil is veel. Volgens de plaatser was het logisch dat het op deze manier was uitgemeten, “je registreert altijd het laagste punt, en door hoe jullie vloer loopt zit dat punt nu daar”. Omdat ze zo super schappelijk waren kon echter de hele keuken best gratis verlaagd worden. Maar… als dat tot beschadigingen zou leiden, dan was dat wel mooi ons eigen probleem. Lelijke randen krijg je sowieso, die moesten we maar op de koop toe nemen. Waardeloos.

   Wat voor stekkerdozen er op het aanrecht kunnen is trouwens ook iets wat niemand lijkt te kunnen bedenken. Gelukkig was de partij die de keuken plaatste en het voorwerk aan de muur deed goed in zijn vak en heeft hij ons op korte termijn van een goede optie voorzien. De aangeraden dozen leken echter erg moelijk verkrijgbaar. We zaten dankzij de verkoper bijna zonder, met losse snoeren die uit het aanrecht staken. Gelukkig is dat nog op tijd opgelost door de secretaresse van de Mandemakers, die er meer verstand van bleek te hebben dan de verkoper zelf.

   We hebben een mooie keuken nu, zonder meer. Zo’n keuken kun je echter ook gerust bij een andere winkel kopen, en dat is wat ik iedereen van harte zou aanbevelen.

   Marcel geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  4. Vincent   schrijft over Mandemakers keukens:
   Een keuken kopen bij Mandemakers is echt een hoofdpijn dossier. De service in de winkel was prima, maar toen de levering plaats vond, begon de ellende. Onze keuken is maar voor de helft opgeleverd, er ontbreken meerdere planken en plinten. Daarnaast was de vaatwasser te groot en staan we nu met de hand af te wassen in een miniscuul klein bakje. Want ook het keukenblad was er niet. Nu hebben we een noodblad van MDF die zo bij de bouwmarkt vandaan komt. Te goor voor woorden, want het water erop zorgt voor schimmelvorming.
   En de klantenservice? Die laat niet meer van zich horen. Ondertussen wachten we nog steeds op een afspraak voor de rest van de keuken, maar ja…….. service en Mandemakers gaan niet samen. Zucht……

   Vincent geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  5. Michel Taling   schrijft over Mandemakers keukens:
   Mandemakers keukens, een échte afrader.
   Het tekenen van de keuken is niet helemaal goed gegaan, gelukkig hebben we dat zelf ontdekt en hebben we kunnen ingrijpen, op tijd. Een afzuigkap van 56 cm in een schouw van 90 cm is als voorbeeld niet fraai, er was heel wat overtuigingskracht nodig om dat aan het verstand van de verkoper te brengen. Toen kwam de levering, die werd eerst uitgesteld omdat er een deurtje niet goed was. De loodgieter heeft alle frustratie van een werkjaar in ons keukenkastjes gestopt, dat paste niet dus ging er een achterwand uit. Het vervangen deurtje had twee kleuren, dwz, de ene helft van de deur uit twee delen had een afwijkend kleurbad gehad. De gaten die erin geboord werden zaten uit het midden… We zijn inmiddels bijna een jaar verder, in die periode zijn er vier monteurs geweest waarvan er twee verkeerde deurtjes bij zich hebben, een de boorgaten verkeerd boorde (verkeerde deel van de deur) en nu is hij opgeleverd, alles is naar wens. Het heeft me vier dagen gekost, het bedrijf wil een dinerbon van € 50,00 als vergoeding geven, verder kunnen ze niet gaan. Ik kom er nooit meer, wat een slechte zaak! Ik wens deze ervaring aan niemand toe. Wat een bedrijf, wat een slechte afhandeling van klachten!

   Michel Taling geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  6. Van der hoff   schrijft over Mandemakers keukens:
   Ga nooit naar deze winkel. Medewerkers verdwijnen maar zeggen wel u te beglijden. Nadat zij de keuken min of meer hebben opgedrongen. En wij hebben betaald begon de ellende. Slechte service zeggen dat alle fouten binnen de normen vallen( plint te kort, beschdegingen, losse achterplaat enz) ondertussen zitten we met een keuken die op t oog er goed uitziet maar Er van alles mis mee is. En mandemakers laat het afweten op alle fronten

   Van der hoff geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  7. Theo Bannink   schrijft over Mandemakers keukens:
   Mandemakers groningen:

   Begin September is er bij ons een keken geplaatst welke volledig vooraf betaald is 30.5k euro. Na installatie hadden we een lange lijst van klachten .
   1,5 maanden later heeft er inspectie plaatsgevonden en al onze klachten zijn terecht verklaard. Weer 1.5 maand later kwam er een monteur om het in orde te maken. Een beschadigde plint kon niet vervangen worden omdat ook de nieuwe beschadigd was. Alle overige klachten zijn gecorrigeerd. Maar het grootste probleem is dat een zijpaneel een andere kleur is en de installateur zegt dat verkoop ons zou bellen. wij hebben verkoop gebeld, maar zij weten van niets. Volgens het installatie bedrijf zou het xo kunnen zijn dat het zijpaneel van een hoge kast niet in dezelfde kleur geleverd kan worden. Ondertussen kunnen wij de muren niet stuccen en hebben we ook de raam bekleding moeten uitstellen. We hebben het gevoel dat Mandemakers richting een schade vergoeding werkt, maar we vinden deze grijze paneel in een witte keuken onacceptabel. Blijkbaar hebben ze iets verkocht wat niet mogelijk is. We bellen wekelijks naar Mandemakers en het Installatie bedrijf, maar we komen niet verder. Alvast bedankt voor u reactie

   Theo Bannink geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  8. C. Ris   schrijft over Mandemakers keukens:
   We hebben in maart 2019 de in 2018 bestelde keuken laten plaatsen.
   Bij binnenkomst van de keuken bleek het aanrechtblad gebroken Oké kan. De nieuwe is de volgende dag bezorgd. Ook bleek de verkeerde plint bezorgd. Allemaal mogelijk. Maar het mooiste komt nog.
   Bij de keuken hoort boven het aanrecht een plank. Deze plank werd verkeerd gezaagd . Oké, dan komt er een nieuwe plank (na weken). Ook deze plank werd verkeerd gezaagd, te kort. Na maanden (vakantie periode) komt de volgende plank, jawel verkeerde kleur. Het wachten is nu op de vierde plank dat wordt januari 2020. Als je denkt dat je ooit een excuus krijgt van de firma Mandemakers dan zit je fout. Als je laat blijken dat je het wel een beetje schandalig vindt dat dit allemaal zo lang moet duren, dan word je te woord gestaan met een ondertoon van mevrouw u mag blij zijn dat we komen. We praten hier wel over een keuken van 16.000 euro.

   C. Ris geeft2 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

  9. P en C   schrijft over Mandemakers keukens:
   In januari 2018 is onze keuken van euro 15.000,- bij ons geplaatst. Tot daar aan toe was de service uitmuntend (zelfs appeltaart en tostis werden ons voorgeschoteld), hoewel tijdens de onderhandelingen ons werd voorgehouden dat deze prijs (euro 15.000,-) alleen zou gelden als we ook direct een contract zouden ondertekenen. Voor deze vorm van misleiding is Mandemakers in 2019 ook beboet. Nog frustrerender wordt onze koop bij Mandemakers als na een maand al blijkt dat het materiaal waarvan de keuken is gemaakt niet in orde is en wij alle moeite moeten doen om ons recht te halen. Pas na dreigen met juridische stappen en steeds weer bellen en mailen geeft Mandemakers toe dat het materiaal niet in orde is en mogen we nieuw materiaal uitkiezen. Maar in de winkel staat niemand ons bij en als we vragen of fjordblauw van het ene materiaal overeenkomt met fjordblauw van het andere materiaal, wordt er wat verveeld en met grote desinreresse ‘ja’ gezegd.
   In het voorjaar 2019 komt dan eindelijk de monteur het materiaal vervangen. Het blijkt echter dat hij alleen de frontjes bij zich heeft en niet de zijkanten, de plinten én ook niet de binnenkant (de kopse kanten daarvan zijn namelijk ook van oneigenlijk materiaal fjordblauw). Bovendien blijkt dat deze kleur fjordblauw in het daglicht gewoonweg groen is. De monteur belt vervolgens met het kantoor en krijgt tehoren dat wij toch echt dit hebben besteld, niets anders en dat de monteur het toch maar moet installeren. Dit hebben wij hem verboden, omdat wij geen patchwork keuken willen hebben.
   De maanden daarop hebben wij steeds weer contact moeten leggen en druk moeten zetten om tot een oplossing te komen. Mandemakers laat echter niets meer van zich horen of er wordt een belofte (‘we bellen u volgende week terug’) die nu al zes keer is verbroken. Exemplarisch is dat Mandemakers, nadat ik een negatieve review op zijn site had achtergelaten, nog de dag erop met mij contact zocht. Omdat wij toen niet bereikbaar waren, zouden ze ons de dag erop nogmaals bellen. In de lijn der verwachting: dit is niet gebeurd. Mandemakers: vanaf heden plaats ik iedere week op een reviewsite dit bericht, totdat er een nieuwe keuken is geplaatst. Bovendien wil ik met dit verhaal potentiële kopers erop wijzen dat de vriendelijke ontvangst en service na ontvangst van geld direct verdwijnt. En daar zit je dan met een 1,5 jaar oude verrotte keuken van euro 15.000,-.

   P en C geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  10. Gommans W.J.   schrijft over Mandemakers keukens:
   Enthousiaste verkoop, tijdige levering, goede montage. Voor ons vijf sterren 🙂

   Gommans W.J. geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  11. Van Tilburg   schrijft over Mandemakers keukens:
   Wij hebben vorige week n keuken gekocht in Kaatsheuvel. Ook onze vorige keuken ,20 jaar geleden hebben wij hier gekocht en waren toen ook heel tevreden
   Zijn uitstekend geadviseerd door verkoper Peter de Leest. Heel fijn meegedacht!
   Ook de heer John Schouten bedanken wij voor de fijne samenwerking
   Kortom n hele fijne en betrouwbare zaak.

   Van Tilburg geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  12. norbert en betty   schrijft over Mandemakers keukens:
   christaan heeft de keuken zeer secuur gemonteerd, advies bij verkoop was goed en wij hebben het complete traject als zeer prettig ervaren!

   norbert en betty geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  13. Ben   schrijft over Mandemakers keukens:
   Nu, maanden later zijn wij immens tevreden met onze nieuwe keuken. Als jullie professionaliteit willen dan is dit de plek!

   Ben geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  14. Bibi   schrijft over Mandemakers keukens:
   Ontbrekende handgrepen bij plaatsing snel opgepakt door service! Advisering goed en compleet.

   Bibi geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  15. Wim & Sabine Kerkhofs   schrijft over Mandemakers keukens:
   Top mensen die weten waar ze het over hebben. We zijn blij met de uitgewerkte keuken en zien uit naar het plaatsen!

   Wim & Sabine Kerkhofs geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  16. Gerda Groothedde   schrijft over Mandemakers keukens:
   Deskundig geadviseerd door verkoper Gregor. Hij had oog voor mijn fysieke beperkingen en dit meegenomen in de geadviseerde keuken.
   Ikkan niet wachten tot mijn te bouwen appartement klaar is,zodat Mandemakers de keuken kan plaatsen.
   CHAPEAU!!!!

   Gerda Groothedde geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  17. Jufmdb   schrijft over Mandemakers keukens:
   Materiaal redelijk, apparatuur slecht geplaatst, koelkast en oven direct naast elkaar bijvoorbeeld. Lijsten en fronten snel lelijk, veel verkleuringen. Na 4 jaar al vaatwasser vervangen maar geen frontplaat meer te krijgen. Service zeer gering. Te duur voor de kwaliteit. Bij Ikea hadden we voor dit geld 2x een keuken kunnen kopen!

   Jufmdb geeft2 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

  18. Stefanie   schrijft over Mandemakers keukens:
   concurrenten werden ”afgekraakt” door de verkoper toen hadden wij echt geen zin meer om met deze winkel iets te doen.

   Stefanie geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  19. Bas Cuppens   schrijft over Mandemakers keukens:
   Voor de de tweede keer naar volle tevredenheid een Mandemakers keuken aangeschaft. Natuurlijk ging niet alles direct perfect en natuurlijk is een ander misschien nog net iets goedkoper. Het belangrijkst is dat de verkoper zich inzet om er voor de klant echt een succes van te maken en dat doen ze!

   Bas Cuppens geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  20. V.A. van Kessel   schrijft over Mandemakers keukens:
   Medewerkers doen hun werk goed en helpen je waar nodig ook al snap je het als klant vaak toch niet. Het gevoel is goed dus dan mag je je handen dichtknijpen als er zich geen calamiteiten voordoen.

   V.A. van Kessel geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  21. M.S.   schrijft over Mandemakers keukens:
   Na enkele zaken te hebben bezocht zonder resultaat kwamen wij bij Mandemakers uit. Bij binnenkomst geen verkoper beschikbaar dus wandelden we even door de showroom. Na een minuut of 10 hadden we al wat inspiratie opgedaan en kwam verkoper Sami naar ons toe. Hij had nu ruim de tijd en dat bleek. Hij hield rekening met al onze wensen werkte die perfect uit. Uiteraard wel het verzoek direct de order te bekrachtigen maar daar waren we op berekend. Nogmaals liepen we alles door en gaven het jawoord. Momenteel wachten wij op de plaatsing waarbij we er vanuit gaan dat dit net zo goed verloopt.

   M.S. geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  22. Dennis   schrijft over Mandemakers keukens:
   Luisterden goed naar onze wensen en stemden af op de mogelijkheden. Kregen begrijpelijke uitleg en werden geheel vrij gelaten in de keuze.

   Dennis geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  23. Anne en Joost   schrijft over Mandemakers keukens:
   De keuken die wij uitgekozen hebben was al mooi, maar de contacten die werden onderhouden, gaf ons het gevoel dat wij hier zeker met een hele professionele zaak te maken hebben.

   Wij hebben er een goed gevoel over!

   Anne en Joost geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  24. Wim   schrijft over Mandemakers keukens:
   Wij zijn helemaal tevreden met onze nieuwe keuken! Bij Mandenmakers word goed geluisterd naar onze wensen en wat er mogelijk is. Ze nemen de tijd en werken alles uitstekend uit. Dit schept vertrouwen en hierdoor hebben wij de keuken vrij snel besteld!

   Wim geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  25. tevreden iemand uit brabant   schrijft over Mandemakers keukens:
   Een oriënterend bezoek eindigde voor ons in de aanschaf van een prachtige designkeuken met extra bergruimte, waar we (met uitzondering van de vaatwasser, merk Whirlpool, waar een garantieprocedure liep) over de grote lijn erg blij mee zijn. Mandemakers heeft bij ons proactief meegedacht en goed werk geleverd bij de installatie. Ook voelden we ons gesteund in de klacht bij Whirlpool.

   tevreden iemand uit brabant geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  26. D. Joosten   schrijft over Mandemakers keukens:
   Na lang zoeken en Mandemakers vermijden zijn we toch bij ze uitgekomen. Het was vrij druk in de zaak en we moesten wachten en terwijl we door de winkel liepen raakten we verliefd op een specifiek model. Omdat de adviseur een goede prijsindicatie ontwierp en ons alle ruimte gaf hebben we er een nachtje over geslapen voor het aanbod aan te nemen. Tegen alle verwachtingen in dus tóch bij Mandemakers. De eerste indruk is dus niet altíjd juist.

   D. Joosten geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  27. Hoogenboom   schrijft over Mandemakers keukens:
   Advies op maat gesneden voor ons financiële plaatje met alles erin wat we wilden.

   Hoogenboom geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  28. Jeroen   schrijft over Mandemakers keukens:
   Een keuken uitzoeken samen met een prettige gesprekspartner; Het begon goed. Uiteindelijk precies de keuken waar wij naar zochten, afgestemd op onze wensen. Helaas!!! had de adviseur een inschattingsfout gemaakt met ons budget, waardoor de keuken veel duurder uit kwam. Later bleek dat wij een te dure keuken voor ogen hadden en de adviseur ons niet genoeg kon sturen.
   Het was voor ons onmogelijk om hier nog op terug te komen. Wij verwijten het de adviseur niet. Achteraf de keuken elders gekocht, maar toegegeven, wel minder mooi dan bij manden makers…..

   Jeroen geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  29. Uitstekend!   schrijft over Mandemakers keukens:
   Uitstekend geholpen door dhr Awat vestiging Barendrecht

   Uitstekend! geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  30. Fam. Van en Ende   schrijft over Mandemakers keukens:
   Goed geholpen, werd goed mee gedacht met ons..

   Fam. Van en Ende geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  31. vt   schrijft over Mandemakers keukens:
   Geholpen door dragen , hij is goed met plannen en tips voor de nieuwe keuken, niet alleen lof, ook hierop kritiek durven geven!

   vt geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  32. Terje   schrijft over Mandemakers keukens:
   Heel tevreden met de super deal die we hebben gemaakt! Je betaald wel wat meer maar de kwaltieit is echt heel goed. Onze buren haddden ook een mandenmakers keuken die al een jaar of 20 oud was. Je kan trouwens met een kleine keuken ook hier terecht.

   Terje geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  33. Dario en Ivanka   schrijft over Mandemakers keukens:
   Goed geholpen bij manenmakers . In prijs bijna 5% voordeliger dan de concurrentie voor de keuken, dat maak toch een behoorlijk verschil! Daarnaast voortreffelijk geholpen en goed gegeten, elk detail word tot in de puntjes geregeld!

   groet Dario

   Dario en Ivanka geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  34. Evert   schrijft over Mandemakers keukens:
   goede ervaring, vriendelijk gehopen.

   Evert geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  35. Jeroen   schrijft over Mandemakers keukens:
   Mandemakers Wateringen: Heel aggressieve verkoper. We wilden geen deal sluiten, maar de verkoper stond erop 4x met zijn manager te gaan onderhandelen over een lagere prijs. Zakte uiteindelijk 50% onder de adviesprijs. We hebben het niet gedaan, we hadden het idee dat de verkoper meer uit was op verkopen en niet om ons tevreden te stellen.

   Jeroen geeft2 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

  36. J.M.C. Meijboom   schrijft over Mandemakers keukens:
   De betrokkenheid en expertise van Mandemakers hebben wij als erg prettig ervaren.

   J.M.C. Meijboom geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  37. Anne   schrijft over Mandemakers keukens:
   Kwam voor een orienterend gesprek en wilde een indicatie van de prijzen van verschillende keukens. Gesprek duurde toch meer dan 2,5 uur. De neergelegde prijs leek me wel erg hoog voor een vrij simpel klein keukentje.
   De adviseur was op zich vriendelijk.

   Anne geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  38. Edwin   schrijft over Mandemakers keukens:
   Gastvrij onthaal. Professioneel advies. Prijs/kwaliteit goed.

   Edwin geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  39. A. Ambachtsheer   schrijft over Mandemakers keukens:
   Wij hebben 22 jan 2018 door de Hr. de L. ( een verkoopadviseur in opleiding) een offerte laten maken en daar een Bora kookplaat in op laten nemen.
   Tijdens het offertegesprek werd gevraagd of wij toch niet op gas wilden gaan koken want er was nu net een actie met een gratis gaskookplaat.
   Ondanks dit aanbod zijn wij toch bij de Bora kookplaat gebleven.
   1 febr 2018 kregen we een mailtje van de vestigingsmanager of ze toch nog eens samen met ons naar de offerte mochten kijken want nu werd bij een keuken de Bora kookplaat gratis gegeven. Op mijn vraag wat dit ons zou schelen werd door de Hr. de L. doodleuk verteld dat hij in de eerste offerte ons de kookplaat al gratis gegeven had maar dat vergeten was te vertellen!! Ik weet niet of de Hr. de L. dit zelf bedacht heeft of dat hij dit antwoord moest geven in opdracht van de vestigingsmanager.
   Jammer dat Mandemakers keukens zich verlaagd tot zulke praktijken en ik heb medelijden met de Heren Mandemakers dat zij zulk personeel in dienst hebben.

   A. Ambachtsheer geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  40. Daniëlle & Mike   schrijft over Mandemakers keukens:
   Als spontane binnenlopers enorm enthousiast gemaakt! Goed advies gehad en onverwacht tot een akkoord kunnen komen. We zien uit naar de montagedatum!

   Daniëlle & Mike geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  41. Q. Blanchard   schrijft over Mandemakers keukens:
   Top voorlichting door deskundig medewerker. Oog voor detail en beslist geen glad praatje. Gunstig aanbod en niet meer verder gekeken.

   Q. Blanchard geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  42. W.G. Jonkman   schrijft over Mandemakers keukens:
   Aan ons bezoek hielden we een prettig gevoel over dus ondanks alle negatieve publiciteit van afgelopen jaar toch voor Mandemakers gegaan en daar tot op heden geen spijt van.

   W.G. Jonkman geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  43. opzoek   schrijft over Mandemakers keukens:
   Echt een prachtige showroom Manden makers zutphen met hele mooie keukens. Wij zijn nog steeds aan het snuffelen waar wij nou daadwerkelijk onze nieuwe keuken willen kopen, maar om inspiratie op te doen kan je hier zeker goed vertoeven/beginnen.

   opzoek geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  44. UP   schrijft over Mandemakers keukens:
   Enorm blij met onze prachtige keuken! (aan ons verkocht door Lodder)

   UP geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  45. Van Vilsteren   schrijft over Mandemakers keukens:
   Luxe keukens, prachtige showrooms (identiek – wij hebben er 2 bezocht) heerlijk gegeten en uiteindelijk heel fijn geholpen door van den Berg.

   Van Vilsteren geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  46. Anoniem   schrijft over Mandemakers keukens:
   Firma Mandemakers doet het tot op heden voortreffelijk. Enkele weken geleden werden wij door mevr. Jansen in vestiging Barendrecht fantastisch begeleid naar onze droomkeuken. Zij combineerde expertise met sociale vaardigheden en wij voelden ons spoedig op ons gemak. Na enkele uren gingen we met een perfect ontwerp tevreden huiswaarts. Thans wachten we vol vertrouwen op uitlevering.

   Anoniem geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  47. 1958   schrijft over Mandemakers keukens:
   Onze 2e keuken is net als de eerste bij MAnden makers gekocht. Ook over deze dienstverlening zijn wij weer enorm tevreden! Je betaald iets meer, maar dan weet je ook dat het echt goed gebeurd!

   1958 geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  48. Henry   schrijft over Mandemakers keukens:
   Snelle en strakke afhandeling, perfecte naservice.

   Henry geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  49. Karen   schrijft over Mandemakers keukens:
   Verschillende keukenzaken bezocht van (oa)de Mandemakers groep. Dit was na mijn mening één van de betere. Ik had het gevoel dat zij veel minder de nadruk leggen op het verkopen maar echt voor de service gaan. Wij betalen liever een paar duizend euro meer, als we weten dat we echt kwaliteit kopen en alles goed geregeld is.

   Karen geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  50. Martine   schrijft over Mandemakers keukens:
   De kennis en ervaring is bij dit bedrijf ruimschoots aanwezig. Hierdoor kregen we goed advies en maakten binnen 3 uur onze keuze. Als iets goed voelt waarom wachten toch? :))

   Martine geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  51. L.   schrijft over Mandemakers keukens:
   Perfecte en voor mij betaalbare keuken. Behandeling en deskundigheid uitstekend. Met dank aan dhr Pullen van Mandemakers

   L. geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  52. keukeneigenaar   schrijft over Mandemakers keukens:
   Ontvangst en behandeling in Groningen zeer prettig. Communicatie tijdens het bestelproces goed. Levering en montage redelijk, niet alle apparatuur werkte direct.

   keukeneigenaar geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  53. René en Ilona   schrijft over Mandemakers keukens:
   Uiterst vakkundig en vriendelijk geadviseerd door dhr Prinsen. Met engelengeduld werkte hij onze keuken telkens weer opnieuw uit, en ook nog binnen het budget.

   René en Ilona geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  54. PJ Herssenberg   schrijft over Mandemakers keukens:
   Goed!
   Ik heb ze eerste gebeld met een paar vragen, hier springt men goed op in. De afspraak in de winkel was netjes, je kan hier gelukkig eerst rustig om je heen kijken.

   De tips die ze je geven zijn erg goed. Design van onze keuken is ook goed en er is zeker sprake van creativiteit in het ontwerpen.

   Als je mandemakers wilt bezoeken, hou er dan rekening mee dat dit geen goedkope zaak is! Wij zijn in ieder geval heel tevrede n met onze nieuwe keuken.

   PJ Herssenberg geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  55. Wieneke en Ramon   schrijft over Mandemakers keukens:
   Wat een bedrijf echt waard is daar kom je achter als er als de boel de mist in gaat. De levering gefrustreerd raakt omdat een deel niet mee geleverd is en de andere helft fouten bevat. In ons geval ingrijpen en open kaart spelen. Petje af hiervoor!!!

   Mandemaskers pakt een keuken van a tot z zeer professioneel aan!

   Wieneke en Ramon geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  56. Sem   schrijft over Mandemakers keukens:
   Deskundig advies en heldere communicatie. Prijs en montage goed.

   Sem geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  57. Hoog   schrijft over Mandemakers keukens:
   Helaas zijn wij niet geslaagd bij Mandemakers. Aardig personeel, prachte keukenopstellingen alleen ligt de prijs voor ons wat aan de hoge kant…

   Hoog geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  58. B. Koks   schrijft over Mandemakers keukens:
   Mandemakers keukens in Kaatsheuvel. Deze winkel geef ik een 100% beoordeling ik ben prettig geholpen en heb voor mijn gevoel professioneel en eerlijk advies ontvangen. Mijn voorkeuren werden doorgenomen en achteraf stel ik vast dat ik nauwelijks concessies heb hoeven doen voor de prijs. Het nakomen van de afspraken beoordeel ik ook als een sterk punt, het opsturen van de installatietekening en het complete dossier incl. specificaties gebeurde direct conform overeen gekomen.

   Mijn complimenten aan Mandemakers voor de goede manier waarop zij zich het afgelopen half jaar hebben hersteld en werken aan klanttevredenheid

   B. Koks geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  59. van Laer   schrijft over Mandemakers keukens:
   Mandemakers vinden we een goede winkel met deskundige medewerkers. We zagen door de bomen het bos niet meer maar we zijn toch goed begeleid en ontvingen slimme adviezen. Vooral een positieve ervaring voor ons!

   van Laer geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  60. sx   schrijft over Mandemakers keukens:
   Wat een slecht luisterende verkoper! Vreemde vragen…”U bent vandaag opgestaan met de gedachte een keuken te kopen…”

   sx geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  61. Maxime   schrijft over Mandemakers keukens:
   Keurig geholpen in Beuningen. Een erg goede sfeer en prettige manier van adviseren. Nadien enkele issues met onze oven welke dan ook netjes vervangen is.

   Maxime geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  62. Catharina   schrijft over Mandemakers keukens:
   Voor de derde keer een keuken besteld bij Mandemakers. Dit keer een showroomkeuken in Zutphen. Daarna volgde een chaos. De installatie was niet volledig. De volgende installatie was een ramp. De monteur weigerde een aantal zaken te herstellen. Dit resulteerde in een gesprek met de bedrijfsleider. We wachten nog steeds en de keuken is volledig afbetaald. Dus koop nooit een showroom keuken bij Mandemakers!

   Catharina geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  63. Tevreden klant   schrijft over Mandemakers keukens:
   Wij hebben een hele mooie keuken (Siematic) gekocht bij Mandemakers Kaatsheuvel. Het advies en de bestelling verliepen prima (Cyril). De keuken is geplaatst in een bestaande situatie met veel maatwerk. Het vakmanschap van de monteurs was uitstekend. Het waren ook prettige en flexibel meedenkende mensen. Uiteindelijk (heeft wel wat tijd gekost) heeft de firma Mandemakers alle zaken die we tegenkwamen uitstekend opgelost.

   Tevreden klant geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  64. A.J. Tempelaars - Van Dijk   schrijft over Mandemakers keukens:
   Elk detail is aan ons getoond en uitgelegd, niets werd eigenlijk afgeraffeld bij het ontwerp. Wij zijn hierdoor overtuigd dat we een goede keuze hebben gemaakt aangaande inrichting, keukenapparatuur en prijs-kwaliteit verhouding.

   A.J. Tempelaars - Van Dijk geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  65. J. Zuijdwegt   schrijft over Mandemakers keukens:
   Eerste defect sinds anderhalf jaar gisteren per mail gemeld en meteen teruggebeld voor een oplossing. Klasse!

   J. Zuijdwegt geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  66. Anne   schrijft over Mandemakers keukens:
   Entourage is prachtig, er staan echt mooie keukens opgesteld in de winkel van Mandemakers.

   De prijzen liggen wel veel hoger dan wij verwacht hadden. Onze keukendroom spatte een beetje uit elkaar. We gaven dit aan bij de adviseuse maar ze heeft toch nog een poosje de tijd genomen om met ons te praten, ook al vonden we het jammer voor haar, dit is zeker een goede review waard!

   Anne geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  67. Gerhard Tijdeman   schrijft over Mandemakers keukens:
   Adviseren en ontwerpen komt hier wel goed, dat kunnen ze hier wel bij mandemakers zwolle. De dag van levering verliep perfect. Ik ben echt heel enthousaist over mijn nieuwe keuken!

   Alleen

   De keuken is alleen nog niet helemaal af. Een kastje is verkeerd besteld. De ladenkast gaat nu terug. MAar nogmaals zeer tevreden!

   Gerhard Tijdeman geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  68. Mandemakers bedankt!   schrijft over Mandemakers keukens:
   Vakkundig advies, duidelijke communicatie (ook wel eens anders meegemaakt), goede prijs en de montage was zeer netjes! Meer heb ik er niet over te melden, maar experts zijn het zeker.

   Mandemakers bedankt! geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  69. Mike & Renée   schrijft over Mandemakers keukens:
   Mandemakers Zutphen…Na een rondhangdagje bij een hele trits keukenwinkels belandt bij deze winkel en meteen aangesproken door een vrij nieuwe verkoper. Ondanks dat hij er net werkte, was hij al redelijk goed getraind want hij was een welkome hulp met goede ideeën. Met een hapje en een fles wijn hebben wij uiteindelijk de verkochte keuken met hem gevierd. Bedankt en veel succes nog bij Mandemakers!

   Renée

   Mike & Renée geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  70. mark   schrijft over Mandemakers keukens:
   normaal ben ik nooit van de recensies schrijven, maar voor deze keer maak ik een uitzondering. Onze Mandemakers keuken staat er nu 2 jaar en wij hebben totaal nog geen enkele problemen gehad.

   mark geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  71. Barros   schrijft over Mandemakers keukens:
   Wij waren zowel over het ontvangt, de showroom en het oriënterende gesprek zeer tevreden, we kregen duidelijke tips mee voor een keuken in gezinssituatie. Nog zonder over budget of ontwerp gesproken te hebben.

   Barros geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  72. Rob Buijvoets   schrijft over Mandemakers keukens:
   Blij met de service van Mandemakers. Vriendelijk geholpen, onze wensen allemaal in de keuken verwerkt. We hebben heel wat geleerd over keukens. De noodzakelijke onderhandelingen hebben we overleefd dat hoort er nou eenmaal bij. Mooi meegenomen is dat we toch wat korting kregen.

   Rob Buijvoets geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  73. Bart E.   schrijft over Mandemakers keukens:
   Mijn review:

   Ton legde ons vriendelijk doch beslist uit dat Siematic voor ons budget niet haalbaar was, ook niet met korting.
   Hij liet daarna diverse modellen van Mandemakers’ partner merk zien dat qua design redelijk op Siematic leek maar meer betaalbaar was. Al met al kijken wij terug op een geslaagde nieuwe keuken!

   Bart E. geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  74. Ellie   schrijft over Mandemakers keukens:
   Vriendelijke verkopers in de showroom en professioneel advies gekregen wat resulteerde in een prachtig plan! Na al die ophef van de laatste tijd op tv zitten wij nog wel erg te twijfelen wat we gaan doen.

   Ellie geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  75. voorgelogen   schrijft over Mandemakers keukens:
   stel nietsnutten je word bedonderd tot en met en als je er wat van zegt dan is men niet thuis nooit meer zaken met een brabander

   voorgelogen geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  76. Berbel   schrijft over Mandemakers keukens:
   Destijds top geholpen door Albert.
   Attent en alert en belde ook na om te controleren of alles helemaal goed was gegaan. Op deze wijze blijf ik toch met goed gevoel zitten!! Dat is mij nog het meeste bij gebleven van de aankoop.

   Berbel geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  77. Charlotte Maurice   schrijft over Mandemakers keukens:
   Meedenkend & vakkundig. Tekening zowel handmatig als op pc. Bij de 2e afspraak ontstond er een misverstand aangaande het aansluiten van de apparatuur. De adviseur die ons dat had toegezegd bleek er inmiddels niet meer te werken en zijn collega die onze afspr overnam wist er niets van. Wij besloten toen er geen punt van te maken daar wij een loodgieter in de kennissenkring hebben die dat wel voor ons ken doen. Alles is verder prima verlopen en wij zien uit naar de plaatsing.

   Charlotte Maurice geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  78. Zweers   schrijft over Mandemakers keukens:
   Wat een prachtige keukens staan er opgesteld in de showroom van Mandemakers Barendrecht, helaas liggen de prijzen wel wat hoger dan wij eerst in gedachten hadden. Dit hebben we direct aangegeven aan de verkoopster, toch hielp zij ons uitstekend en was dit voor haar geen enkel probleem. Maar hoe zielig we het ook voor haar vonden, hadden wij toch besloten om verder te kijken.

   Zweers geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  79. Bryan   schrijft over Mandemakers keukens:
   Nadat wij een middag keukenzaken in en uit zijn gelopen zijn we bij Mandemakers terecht gekomen. In de showroom van Mandemakers klopte alles, keukenkeuze, keukenadvies en vriendelijk personeel. Onze keuken hebben wij daar dan ook gekocht. De keuken moet alleen nog geleverd worden, maar hier hebben wij alle vertrouwen in

   Bryan geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  80. J Aartsen   schrijft over Mandemakers keukens:
   Ja, wij kunnen alleen maar een en ander bevestigen.
   Ook een paar jaar geleden ons kapot geërgerd.
   Keuken niet compleet bij aflevering en een geheel verkeerde koelkast kast ontvangen.
   6 weken levertijd, of we dit even wilde accepteren.
   Na een paar jaar ( nog garantie) is van koelkast kast een nieuwe bovenplaat gemonteerd ivm scheuren hoogglans laag.
   Tijdens het plaatsen ging het al helemaal mis, plaat niet mooi recht gemonteerd, opmerking over gemaakt. Antwoord van de ongeïnteresseerde monteur, ach mijnheer recht is altijd scheef, nou vraag ik je.
   Een paar weken later ging de deur van de koelkast tegen de zijwand aan lopen door de niet goed gemonteerde bovenplaat. Hierdoor schade aan de laklaag.
   Wordt dus mooi niet vergoed, is ons probleem.
   Schade wel ontstaan na vereerde montage van het bovenblad.
   Mandemakers geen thuis op dit gebied, stuurde wel een monteur langs maar ja geen garantie meer hé.
   Bovenblad montage is vorig jaar gebeurd, hoezo geen garantie ?
   Voor ons nooit meer een keuken van Mandemakers en C0

   J Aartsen geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

   • Achteraf tevreden  reageert op de beoordeling van J Aartsen:

    Na onze eerdere mail op dit forum over een verkeerd gemonteerde bovenplaat van onze koelkast kast het volgende.

    Na veel heen en weer touwtrekken heeft Mandemakers toch besloten de schade die aan het zijpaneel was ontstaan na het verkeerd monteren van de bovenplaat van onze koelkast kast waardoor hierdoor de laklaag ging scheuren omdat de deur tegen de zijkant aan is gaan lopen te repareren.
    De manier waarop dit is gedaan en gemaakt, is naar onze tevredenheid verlopen. Alles ziet er weer gelikt uit.
    De monteur die destijds is geweest voor de bovenplaat te plaatsen heeft nu alles wel netjes gedaan.
    Jammer dat veel heen en weer mailen om het voor elkaar te krijgen nodig was.

    J Aartsen

  81. Marco & Martine Kuijstermans   schrijft over Mandemakers keukens:
   Wij zijn Super tevreden! Wij hebben in onze keuken namelijk een onhandige uitstulping waar zich aan de andere kant van de muur het toilet bevind

   Tevens is de afmeting zo beperkt dat we om alles kwijt te kunnen al gauw aan een U opgestelde keuken moeten deknen maar dan zitten we aan een kant met een lastige diepte van 60 centimeter naast de toilet uitstulping waardoor ze daar moeilijk iets geplaats kon worden zonder te hinderen bij open doen v/d kastjes aan de lange zeide en aan de andere kant met een raam waardoor daar geen hoge elementen kunnen.
   Met behulp van hoekcarousel is het toch creatief opgelost. We hebben gekozen een bar te nemen in plaats van onze keukentafel zodat we toch ruimte genoeg houden.

   We wilden in eerste instantie een stenen blad maar dat raadde ze ons af omdat het erg duur zou zijn daar de uitsparingen in te moeten zagen dus wij namen composiet. Nu is het een L vorm geworden met koelkast en kookgedeelte aan een kant en vaatwasser aan de andere kant.

   Marco & Martine Kuijstermans geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  82. Leona Laakmann   schrijft over Mandemakers keukens:
   Mandemakers Wateringen heeft ons met maximale inzet begeleid tijdens de oplevering van onze nieuwe woning om de keuken er op tijd in te krijgen. Tegelijk hebben zij ons eerlijk geadviseerd over de financiële aspecten Zij gaven ronduit aan beter voor andere apparatuur te kunnen kiezen bijvoorbeeld.
   Zo hebben we ons maximale bedrag niet gepasseerd. Ik zou vestiging Wateringen omschrijven als oplossingsgericht, oprecht geinteresseerd en uiterst nauwkeurig.

   Leona Laakmann geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  83. Roderik   schrijft over Mandemakers keukens:
   Hele serie mogelijkheden doorgenomen maar qua budget komen we hier helaas niet uit, toch een pluim voor de service.

   Roderik geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  84. J.   schrijft over Mandemakers keukens:
   Mijn vrouw en ik zijn geslaagd bij de Mandemakers in Zutphen. In de showroom werden wij geholpen door een nieuwe adviseur, hij was dan wel nieuw maar hij kwam over alsof die al jaren lange ervaring heeft. Met onze wensen/ideeën en zijn assistentie zijn we tot een prachtige keuken gekomen. Bedankt!

   J. geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  85. A. De Mee   schrijft over Mandemakers keukens:
   De keukem boeren willen dat je met meer koopt dan wat je eigenlijk had gepland.

   Let ook op de meer prijs van montage kosten.

   Kijk ook naar andere merken inbouw apparatuur.

   Kijk ook of je onderdelen van je oude keuken kan gebruikem voor je nieuwe keuken.

   A. De Mee geeft2 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

  86. Rishi   schrijft over Mandemakers keukens:
   In juli 2016 nieuwe keuken bij Mandemakers te Wateringen aangeschafte incl. uitvoering van werkzaamheden voor leidingen voor gas/water/elektriciteit, stuken en montage met oplevering in week 49, voor de feestdagen.
   Echter na oplevering in week 49, geconfronteerd met volgende openstaande klachten, welke niet vanzelf worden opgepakt en afgehandeld door Mandemakers en tot op heden nog niet allemaal zijn verholpen. Hiervoor moet ik zelf meerdere malen per week contact opnemen met de montageteam (WestNederland) en/of Mandemakers klantenservice en hiervoor elke keer weer thuis aanwezig zijn.
   Helaas heb ik de Kerstdagen door een incomplete keuken thuis geen Kerst kunnen vieren, omdat ik in de keuken o.a. niet kan koken.
   Hierbij een opsomming met status van 27 dec 2016:
   OPENSTAAND:
   1. Ontbreken van 1 x achterwand 25cm hoog – 15 dec: Op bestelling sinds
   2. Afzuigkap knoppen zijn ingedrukt en niet bedienbaar – 14 dec: Nieuwe afzuigkap word besteld.
   3. Afzuigkap is beschadigd – 14 dec: Nieuwe afzuigkap voor besteld.
   4. Afzuigkap moet nog op hoogte geslepen worden, aangezien de plafond te laag is – 14 dec: Nieuwe afzuigkap voor besteld en deze word bij plaatsing opmaat gezaagd.
   5. Afzuigkap gat voor de lucht afvoer is te small – 14 dec – Gat is vergroot, maar afzuigpijp is nog niet geleverd en aangesloten. 22 dec: Monteur van West Nederland langs geweest voor aftekenen van bon, Ik heb de monteur laten zien dat afzuiging nog steeds niet compleet is en ook niet aangesloten. Hij gaat contact opnemen met zijn baas om dit zsm te verhelpen. Heb niets meer vernomen.
   6. Wand moet 5 cm dikker gestukt worden op advies van keuken monteur, om o.a. mooiere afwerking – 15 dec: Op advies van stuker en kontenservice (Stefan) nieuwe front besteld die wel aan beide zijden is afgewerkt.
   VERHOLPEN:
   1. Wandstopcontact zijn verwijderd en niet terug geplaatst – 10 dec: heb ik zelf terug geplaatst.
   2. 1 (van de 2) door de elektricien gemaakte stopcontact aansluitingen is overheen gestukt. Of deze weer beschikbaar gemaakt kan worden – 14 dec – Elektriciens hebben deze opengemaakt en aangesloten.
   3. 3 wanden zijn niet en/of niet recht gestukt – 15 dec: 2 wanden zijn gecorrigeerd.
   4. Van de Cooker lekt het waterfilter – 22 dec: Franke monteur heeft filter er opnieuw opgezet.

   Rishi geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  87. mnr. Leusink   schrijft over Mandemakers keukens:
   Veel keuze en vooral voor mij passende keukens in de showroom, helaas kreeg ik een beetje het gevoel dat de verkoper mij snel wilde afhandelen ivm de drukte, want wat was het druk in de showroom. Ik snap dat hij zoveel mogelijk probeerde te verkopen alleen zorgde dit er wel voor dat ik verder ben gaan kijken. Vind/Slaag ik niet bij andere keukenzaken dan kom ik hier wellicht terug (wel op een rustig moment).

   mnr. Leusink geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  88. Janine   schrijft over Mandemakers keukens:
   Vooral het feit dat de koop mogelijk niet zou gaan hebben we ons ertoe bewogen naar Mandemakers te gaan. Ondanks deze onzekerheden (aankoop woning, hypotheek) zijn we uitstekend geholpen. De mogelijkheid werd geboden de keuken aan te kopen onder voorbehoud. Peter heeft alles keurig op papier gezet en wachten we rustig af.

   Janine geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  89. Borghuis   schrijft over Mandemakers keukens:
   Of verkoopman Remco deed z’n werk heel goed of hij was oprecht níet opdringerig. Wij hebben van dwang en pressie namelijk niks gemerkt. Tot twee keer toe goed geholpen en hij is echt tot het gaatje gegaan. Bij een andere partij kregen we namelijk een vergelijkbare keuken voor in eerste instantie een stuk lagere prijs.

   + begeleiding & inzet
   + keuken zelf

   Borghuis geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  90. G. Bremmers   schrijft over Mandemakers keukens:
   Op dit moment oriënteren wij ons nog en kopen voorlopig nog niet. Natuurlijk werden we toch aangesproken door een verkoper want ja die staan er niet voor niks.

   We hebben zeer duidelijk gezegd dat wij nog niet toe waren aan een koop maar wel open stonden om ‘warm gemaakt’ te worden. Het gesprek dus toch aangegaan en zo hebben we een eerste tekening mogen ontvangen.

   Gelardeerd met veel deskundigheid, klantvriendelijkheid en geduld ineen.

   Een positieve ervaring dus. Wij kijken desonodanks nog even rond maar zullen zeker in een later stadium informeren of Mandemakers de offertes die we gaan verzamelen kan verscherpen.

   G. Bremmers geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  91. M   schrijft over Mandemakers keukens:
   Ons garantietermijn over keukenapparatuur was net over, en je raad het al. Nooit iets kapot gehad en een week nadat het garantie termijn over is gaat er wel iets kapot (onze dispenser). Dit werd netjes opgelost en kregen wij een nieuwe dispenser. Keurig Mandemakers!!

   M geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  92. Peet   schrijft over Mandemakers keukens:
   Wij hebben meerdere malen een bezoek gebracht aan de keukenshowroom van Mandemakers. Letterlijk elke werkkracht in de showroom is vriendelijk en vakkundig, dit hebben we bij andere keukenshowrooms ook wel eens anders gezien. Dit was dan ook één van de redenen waarom wij een handtekening hebben gezet onder de keukenofferte. Bij de levering werd er helaas een keukenfront geleverd met wat schade.. Direct de werknemers in de showroom gebeld en we kregen zonder enig probleem een nieuwe nageleverd.

   Peet geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  93. Jan en Heleen   schrijft over Mandemakers keukens:
   De bedrijfsleider werkte bij ons aan tafel samen met een beginner, die ons in eerste instantie aansprak. Die werd dan steeds aangevuld. De koop werd rondgemaakt. Wij kwamen er te laat achter dat er een groepenkast bijgeplaatst moest worden en natuurlijk ook de kosten die dit met zich mee bracht (hier schrokken wij nogal van) at hadden we eerder moeten weten!

   Kortom:

   Wij kijken terug op goed advies, een paar fouten die onnodig waren maar zeker een geslaagd project en een mooie keuken geworden.

   Jan en Heleen geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  94. Medema   schrijft over Mandemakers keukens:
   In de winkel zijn er duidelijke afspraken over het gehele reilen en zeilen gemaakt. Deze zijn allen nagekomen.

   Medema geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  95. A.   schrijft over Mandemakers keukens:
   Het ontvangst was heel prettig. Niet opdringerig. Er werd voldoende tijd voor ons genomen en de mogelijkheden werden ons goed uitgelegd.

   A. geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  96. Anna 36   schrijft over Mandemakers keukens:
   Enthousiast naar binnen, teleurgesteld naar buiten. Ons korte vluchtige gesprek verliep stroef. Na wat aandringen zijn we wel aan tafel geschoven, maar met andere verwachtingen.

   Onze begroting was blijkbaar niet voldoende waardoor wij het met een schatting moesten doen en wij de aandacht en interesse van de adviseur verloren…jammer!

   Anna 36 geeft2 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

  97. Alfons   schrijft over Mandemakers keukens:
   In Februari hebben wij onze keuken gekocht bij Mandemakers. Het was niet de eerste keer dat wij zaken hadden gedaan bij Mandemakers en net als de vorige keer beviel ons dit uitstekend. Onder het genot van wijn en bier werden wij uitstekend geholpen en het eindresultaat was prachtig. Wij raden iedereen dan ook aan om naar de vestiging in Zutphen te komen. Vraag naar Tieme.
   Alfons

   Alfons geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  98. Johan Maas   schrijft over Mandemakers keukens:
   Het is vrij eenvoudig een goede review te geven als er niets is misgegaan. Maar daarna. Een echt goede review is voor winkels die problemen accuraat en zonder moeite verhelpen, en daar is Mandermakers er 1 van!

   Onze achterwand is toch nog goedgekomen en de plint ook!

   groeten Johan

   Johan Maas geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  99. Rudy   schrijft over Mandemakers keukens:
   Wij hebben erg goede zaken gedaan met Mandemakers. Schitterende keuken voor een goede prijs, vriendelijk personeel, afspraken werden nagekomen zoals het hoort. Uiterst tevreden!

   Rudy geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  100. AN   schrijft over Mandemakers keukens:
   Bij uitzondering hebben wij iemand zo ver gekregen om de situatie bij ons thuis te bekijken. We waren al aangenaam verrast dat wij een partij vonden die dit überhaupt wilde doen. Adviseur werkt tot zover erg punctueel! Volgend bezoek is in de winkel gepland.

   AN geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  101. Aerts   schrijft over Mandemakers keukens:
   Enige tijd geleden prima geholpen in het filiaal Kaatsheuvel. Gastvrij netjes ontvangen en rondgeleid door de showroom. Naar ons idee zijn alle keukens van goede kwaliteit. Verkoper (dhr Scheffer?) begeleidde ons nauwkeurig. Na een en ander te hebben bekeken en aangegeven wat onze smaak was vroeg hij wat we inhoudelijk in gedachten hadden en ging direct even zitten om alles overzichtelijk te maken. Dat even werd al gauw wat langer maar gaandeweg werden wel alle obstakels geslecht. Na een maand begon de vaatwasser helaas storingen te vertonen. Daar dit zo netjes is opgepakt door de servicedesk deze extra positieve review!

   Aerts geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  102. Karin   schrijft over Mandemakers keukens:
   Wij verhuizen binnenkort van Rotterdam naar onze nieuwbouwwoning in Amsterdam. We hebben eerst wat keukenwinkels hier in de buurt bekeken en zijn blijven steken bij Mandenmakers. Prachtige keukens, erg veel mogelijkheden om een luxe designkeuken te laten maken. Ik kan deze winkel alvast aanbevelen gezien de vele opstellingen en mogelijkheden.
   Onze adviseur/verkoper was zeer enthousiast en we groeiden tijdens de gesprekken naar elkaar toe. Mijn eisenpakket was zo groot als het budget. Granieten blad en mooie spoelbak waren een must die bleven er dus in. De apothekerskast werd er uitgepraat. Deze was dan ook wel enorm aan de prijs, want ineens zakte de prijs enorm.

   Resume: De keuze in de showroom was groot en het verkoopteam wil graag verkopen is enthouasiast en gedreven. Voor 14500 euro zijn wij geslaagd. De montage kan ook gewoon door dit bedrijf gedan worden. Wij denken terug aan een geslaagd project en een professionel bedrijf.

   Karin geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  103. Veldmeijer   schrijft over Mandemakers keukens:
   Kwaliteit! Correct en deskundig zoals men mag verwachten. Dat is onze ervaring al 6 jaar.

   Veldmeijer geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  104. Jelle Hermans   schrijft over Mandemakers keukens:
   IN principe springen vooral de haatverhalen er uit, klagende mensen roepen immers het hardst. Toch vind ik dat ook mensen die wel tevreden zijn zich mogen laten horen. In principe koop je als particulier hooguit twee maal in je leven een keuken. Dan wil je dat in ieder geval doen bij een deskundige zaak waar je goed behandeld wordt. Dat DMG teveel druk zou zetten of te sluw zou zijn daar kan ik mij niet in vinden. Uiteraard is die korting een lokkertje staar je daar ook niet blind op.

   Nu de ervaring zelf: de keuken aangeschaft bij Mandemakers Waalwijk. Netjes behandeld. Koffie koekje allemaal hoe ’t heurt. Lang rondgeleid en tig opstellingen en frontkleuren bekeken. Naar mijn inzicht een beschaafde prijs met korting, gratis combi oven, vaatwasser en montage die zonder incidenten verliep.
   Dus bij deze nogmaals bedankt! Alles is goed verlopen.

   Jelle Hermans geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  105. ikblijfdromen   schrijft over Mandemakers keukens:
   zeer exclusieve grote winkel inclusief goed gesprek, echter na inschatting al ver boven mijn budget. ik ben redelijk snel doorverwezen naar een ´andere´ winkel

   ikblijfdromen geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  106. am verweij   schrijft over Mandemakers keukens:
   Onze aankoop was een prettige ervaring.

   Handtekenin ergens in januari, februari gezet bij jeremy van mandenmakers woerden.

   ons viel het op dat er echt veel tijd gaat zitten, in het uitzoeken van een nieuwe keuken.

   Mike was de monteur die wij kregen en plaatser van onze keuken, na 8 uur stond de keuken.

   het was achteraf lastig om soortgelijke keukenwinkels te vinden, wij hebben gekozen om ook een gesprek aan te gaan bij bruynzeel keukens en tulp keukens.

   een van de twee winkels nam ons niet serieus en wilde continu onz begroting weten, een offerte is daarom nooit gemaakt. voor ons is en blijft een keuken kopen een gok . Alles heeft gelukkig goed uitgepakt!

   am verweij geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  107. mvdho   schrijft over Mandemakers keukens:
   Erg prettige winkel, aardige medewerkers en een duidelijk beeld van de winkel gekregen. Prijssegmentatie lijkt in de hogere klasse, maar er is ruimte voor onderhandelingen.

   mvdho geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  108. Posse   schrijft over Mandemakers keukens:
   Afspraken zijn duidelijk op papier, prijsstelling is overzichtelijk en de keuken is prachtig. Totaalplaatje is erg positief.

   Posse geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  109. Bogaerts   schrijft over Mandemakers keukens:
   De voorbije zaterdag nieuwe keuken aangeschaft bij Mandemakers. Meteen een goed gevoel bij deze winkel, deskundig geadviseerd door sympathieke en met name niet pusherige verkoper. Overigens niet de eerste winkel waar we waren, we hadden al een paar offertes bij een aantal winkels. Bij Mandemakers was het overigens onze tweede afspraak, wij gaan nooit meteen overstag bij een grote aanschaf.

   Bedenk overigens ook even dat de prijs die op de keuken plakt alleen is als je hem koopt zoals ie daar staat en dat is in de meeste gevallen niet hoe het bij je thuis gaat komen. Leidingen moeten verlegd worden, vloeren en muren haaks en glad gemaakt en dat kost je toch nog wat extra geld. Laat staan dat je de keuken zelf aanpast met andere apparatuur of op aangepaste maten.

   En als je niet handig bent láát het dan allemaal doen door een vakman.

   Bogaerts geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  110. Job   schrijft over Mandemakers keukens:
   Keuze is op een Siematic keuken gevallen. De heer Pastoor in filiaal Zwolle heeft het volledige traject voor ons uitgestippeld en verwerkt. De Keukenman heeft de keuken vrij snel en keurig weten te plaatsen.

   Job geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  111. Arie   schrijft over Mandemakers keukens:
   Positieve ervaring met Mandemakers in Zutphen. Wanneer wij in de showroom waren werden we elke keer geholpen door dezelfde adviseur/verkoper, dit zorgde ervoor dat ze een uitstekend beeld kregen van onze wensen en behoeften. Daarnaast liep de communicatie ook veel beter met elke keer dezelfde contactpersoon. Inmiddels staat de keuken er 3 weken super tevreden!

   Arie geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  112. PJ Bosch   schrijft over Mandemakers keukens:
   Destijds geholpen door mnr Twan te Zutphen.
   Pluspunten
   + Deskundigheid
   + Klantvriendelijkheid/geduld
   + Kwaliteit
   Minpunten
   – Onderhandelen

   PJ Bosch geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  113. Niels   schrijft over Mandemakers keukens:
   Onerschat nooit de motnage van een keuken!

   Onze keuken was helemaal in prijs afgerond en wij waren tevreden met het plan zoals het er lag.

   echter…

   de montage kwam er nog bij waardoor we uiteindelijk dieper in de buidel moesten tasten. Niet alleen het plaatsen van de keuken, maar ook extra werkzaamheden die noodzakelijk waren om de keuken te laten functioneren.

   het weas niet zozeer een fout van de vestiging maar wij misten duidelijke communicatie hierin. Dit was jammer.

   Achteraf kunnen we zeggen dat de keuken zeer nauwkeurig is geplaatst en de keuken met zorg is ontworpen. Over prijs en kwaliteit van de keuken hebben wij een goede keuze gemaakt.

   Hier danken wij mandemakers voor.

   Niels geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  114. Mandy   schrijft over Mandemakers keukens:
   Wij wachten met spanning op de installatie. Stefan moest een aantal wijzigingen doorvoeren op het laatste moment, maar dit verliep ondanks onze stress hierover voortreffelijk. Het is een mooie designkeuken geworden met luxe apparatuur bij Mandemakers vestiging Wateringen.

   gr Mandy

   Mandy geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  115. Rummykub   schrijft over Mandemakers keukens:
   Eerst vriendelijk. Daarna erg opdringerige verkoop. Koehandel. Service daarentegen erg goed. Montage erg goef.

   Rummykub geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  116. Roels   schrijft over Mandemakers keukens:
   De folie keukens van mandemakers geven een voortdurende ergernis over het loslaten van de folie
   na Ca 8 jaar hebben we bijna de helft van de kasdeurtjes vervangen en we zijn nog niet aan het eind van deze ellende .
   Nooit aan beginnen.
   Je bent Ca twee maal de prijs kwijt.

   Roels geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  117. V.P. Franssen   schrijft over Mandemakers keukens:
   Wij oriënteerden ons al enige tijd bij een aantal keukenspecialisten. We zochten namelijk een enigszins chique maar wel binnen ons budget passend model van Siematic (max 15k). Mogelijk dat het te maken had met het gegeven dat men Siematic voornamelijk bij de wat luxere showrooms treft maar wij werden overal op ons gemak gesteld en vooral met rust gelaten. Natuurlijk werd er wel eens gevraagd of we wilden tekenen maar na één keer weigeren bleef het daar ook bij. Aan het eind van het verhaal hebben we de koop gesloten bij Mandemakers.

   Na te zijn verwend met een lekkere lunch (wat we erg attent vonden) debatteerden wij nog een uur door met onze verkoper maar we kwamen er toen niet samen uit, niet in de laatste plaats daar wij nogal kritisch zijn (zullen we het zeurderig noemen?). Aan het aanvankelijke ontwerp is nog heel wat aangepast maar uiteindelijk heeft dat er wel toe geleid dat we akkoord zijn gegaan voor een prijs nèt binnen ons budget inclusief montage.

   Minpunten zijn er ook: De leverdatum die absoluut gehaald zou worden werd met een week opgeschoven. Daar viel ook niets meer aan te doen. Door de verder sublieme behandeling zien we dat maar door de vingers. Zouden we opnieuw voor Mandemakers kiezen als we ooit nog een nieuwe keuken aanschaffen? Die kans schat ik nu ongeveer op 80% ja.

   V.P. Franssen geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  118. Jort   schrijft over Mandemakers keukens:
   Prachtige keukenshowroom met vele keukens waar je uit kan kiezen. Erg vriendelijk personeel wat uitstekend advies geeft. Wij raden dan ook iedereen Mandemakers aan.

   Jort geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  119. Wevers   schrijft over Mandemakers keukens:
   Ook wij hebben een erg positieve ervaring met Mandemakers Zutphen. Erg klantvriendelijk personeel die uiterst klantgericht te werk gingen wat leidde tot een prachtige keuken zoals wij het ook echt voor ons zagen. Top gedaan!

   Wevers geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  120. Tess   schrijft over Mandemakers keukens:
   In april hebben mijn vriend en ik voor het eerst een keuken moeten kopen, ivm met een oude keuken in onze nieuwe koopwoning. Omdat wij veel positieve dingen hadden gehoord en gelezen over Mandemakers was dat onze eerste keuze. In onze vestiging werden we geholpen door meneer de Wagt. Hij dacht direct mee met de maten en kleuren van de keuken, daarna hadden wij onze wensen doorgegeven en heeft meneer de mooiste schetsen gemaakt. Nadat hier enige denktijd over heen ging hebben we besloten om deze keuken te kopen. Mandemakers is niet de goedkoopste trouwens, wij waren in totaal 11.000 kwijt maar zeker kwaliteit.

   Tess geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  121. Leendert Bouwens   schrijft over Mandemakers keukens:
   Goed advies gekregen bij Mandenmakers van Reni. Zelfs nadat wij de offerte hadden getekend, onderhield deze firma goed contact. Meer hebben we er eigenlijk niet over te zeggen. Goed!

   Leendert Bouwens geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  122. Brugge   schrijft over Mandemakers keukens:
   Prachtige showroom met vriendelijke en vakkundige verkopers wat leidde tot een mooie keuken. Tot zover dan…Helaas ging er bij het leveren en plaatsen wel het één en ander mis. Zo kwam de levering wat later dan afgesproken en zat er een kleine beschadiging op een front. Gelukkig werd alles opgelost.

   Brugge geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  123. Joke Spoelstra   schrijft over Mandemakers keukens:
   Zo´n anderhalf jaar geleden hebben wij onze keuken gekocht bij Mandemakers en tot op heden hebben wij hier totaal geen spijt van. Begin juli kwam mijn man erachter dat er een scheurtje zat in één van de keukenfronten, nadat wij hierover contact met Mandemakers hadden opgenomen werden we terug gebeld dat dit gewoon onder de service valt en twee en een halve week later hadden we een nieuw keukenfront op een van de kastjes.

   Joke Spoelstra geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  124. G.P   schrijft over Mandemakers keukens:
   Meneer Knoop heeft ons uitstekende informatie gegeven, zowel mondeling advies als getekende informatie. Wij hebben enkele weken de tijd om eventuele wijzigingen aan te brengen in het ontwerp wat ook weer bevestigd dat ze totaal geen druk op je leggen. Top zaak de Mandemakers in Groningen.

   G.P geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  125. Brouwer   schrijft over Mandemakers keukens:
   Perfecte zaken gedaan met Mandemakers. Vriendelijke mensen, namen de tijd, prachtig ontwerp en tot slot zeer netjes gemonteerd.

   Brouwer geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  126. Marco   schrijft over Mandemakers keukens:
   Zeer tevreden over onze Alvine keuken uit de M-Collectie. Daarom willen wij M. Knoop en de vestiging in Groningen hartelijk bedanken.

   Marco geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  127. Dirk   schrijft over Mandemakers keukens:
   Prettige en vriendelijke samenwerking met het team. Inmeten, levering en het monteren van de keuken heeft dankzij het secure werken geen problemen opgeleverd. De aanvullende uitleg hebben we als grote plus ervaren.

   Dirk geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  128. Wessels   schrijft over Mandemakers keukens:
   Goede service, reële prijs en vriendelijk personeel. Daarom raden wij Mandemakers Zutphen aan iedereen aan.

   Wessels geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  129. R Groesbeek   schrijft over Mandemakers keukens:
   Het ontwerpen, tekenen en de periode tot de plaatsing was prima. Bij plaatsing bleek de oven defect, niet het goede materiaal aanwezig voor het aansluiten van het Bora afzuigsysteem en 2 plankjes voor aan een wandbord met de onjuiste lengte.
   Kan gebeuren. Maar de onverschilligheid waarmee de service afdeling dit probeert op te lossen is tenen krommend. Nieuwe oven duurde ruim 2 weken, plankjes 4 weken …. en toen bleken ze de verkeerde kleur te hebben. 2 weken later was het uiteindelijk goed. Bij plaatsing Bora bleek de terugslagklep niet geplaatst te zijn en na een paar weken storte de buizen van afzuiging in. Ook dit duurde weer meer dan 4 weken voordat het hersteld werd.
   Tussendoor werd er door de service afdeling met excuses gestrooid. Maar nooit had ik het idee dat er echt extra aandacht aanbesteed werd.
   Kortom leuke keukens, maar zodra je aan de service afdeling over geleverd bent heb je niet meer het idee dat je als klant serieus genomen wordt.

   R Groesbeek geeft2 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

  130. Jan Brouwer   schrijft over Mandemakers keukens:
   Indruk van de winkel is goed. Wel even gezeten met de verkoper en ZEER netjes ontvangen, maar al snel bleek dat hetgeen wat wij wensten, ver boven ons budget was. Ondanks dit zeer goed aangesproken!

   Jan Brouwer geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  131. M Gordijn   schrijft over Mandemakers keukens:
   Mandemakers heeft een aantrekkelijke keuken verkocht aan ons, samen met keukenaccessoires waar wij zeer content mee zijn. We kenden de mogelijkheden achter de deurtjes niet eens. Juist deze extraatjes in de keuken maken de keuken zeer functioneel.

   M Gordijn geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  132. Erna   schrijft over Mandemakers keukens:
   Wij zijn zeer tevreden met onze aankoop van de keuken. Er werd uitstekend meegedacht en zo kwamen we tot de mooiste ontwerpen. Een paar kleine aanpassingen en toen onze handtekening gezet. Nu is het nog afwachten op de bezorging en montage, hier hebben we namelijk een slechte ervaring mee gehad bij onze vorige keuken (andere keukenzaak). Maar voor als nog zijn we zeer tevreden over Mandemakers Wateringen.

   Erna geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  133. Trudy   schrijft over Mandemakers keukens:
   Nadat wij een jaar of drie geleden onze keuken hebben gekocht bij Mandemakers, kregen we vorige week voor het eerst problemen met de keuken. De kraan lekte, nadat wij één telefoontje pleegde werd dit opgelost. Wij mogen nu een nieuwe kraan uitzoeken voor de zelfde prijs, de kraan die er nu in zit is uit het assortiment. Dit is hoe je een klacht/probleem oplost!

   Trudy geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  134. Familie Bonnier   schrijft over Mandemakers keukens:
   Er is door deze winkel perfecte service verleend vanaf het begin, tot het moment dat de keuken al lang stond. Een tweetal onderdelen, namelijk afzuigkap en een keukenfront zijn duidelijk met beschadiging uit de verpakking gekomen. Echter perfect opgelost!

   Familie Bonnier geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  135. Mirjam   schrijft over Mandemakers keukens:
   Mijn man en ik bevelen iedereen Mandemakers aan, wij hebben een tijd terug daar onze keuken gekocht. In één woord; Uitstekend! Vriendelijk en vakkundig personeel en een goede service zowel voor de koop als na de koop.

   Mirjam geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  136. Petra   schrijft over Mandemakers keukens:
   Desondanks dat wij nog niet in de woning wonen hebben wij vorige week als onze keuken gekocht. Onze voor keur ging uit na een exclusieve keuken in de moderne stijl. Dankzij het luisterend oor en de geduld van de verkoper zijn we tot geweldig ontwerp gekomen. Wij kunnen niet wachten tot dat we in ons nieuwe huis wonen.

   Petra geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  137. Smit   schrijft over Mandemakers keukens:
   Wij raden Mandemakers Barendrecht aan iedereen aan! Bij intrede in de showroom werden we uitermate vriendelijk ontvangen door mevr. den Breejen. Het was een erg attente vrouw die ondanks haar attendheid niet opdringerig over kwam. Zij heeft met ons een ronde door de grote showroom gelopen om zo alles van A tot Z te laten zien. Daarna werden we overgenomen door de verkoper, mnr Kramer. Professioneel en vakkundig man, hij heeft het voor elkaar gekregen om een keuken te ontwerpen die aan al onze wensen voldoet. Tot op dit moment waren we al zeer tevreden over Mandemakers Barendrecht, de service/advies was goed, een mooie keuken ontworpen die aan onze wensen voldoet. Nu alleen de prijs nog, ook dit was uiteindelijk geen probleem want er ging nog een flinke ´Marathon Korting´ af. Mandemakers Bedankt!

   Smit geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  138. P van Wijk , Groningen   schrijft over Mandemakers keukens:
   Na 35 jaar was onze oude keuken dan echt aan vervanging toe. Via het internet lang en grondig georiënteerd en uiteindelijk terecht gekomen bij Mandemakers in Groningen, in de showroom werden we geholpen door de verkoper Albert. Erg vriendelijke en vakkundige man, kregen van Albert een lekker hapje en een drankje. Ondertussen bekeken we onze wensen en wat er mogelijk was en maakte Albert er een mooi 3D ontwerp bij. Tot slot de verkoop afgesloten en binnenkort wordt die ons geleverd. Nu is het afwachten of de keuken net zo lang mee gaat als onze oude keuken.

   P van Wijk , Groningen geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  139. Lianne   schrijft over Mandemakers keukens:
   Door de ruime ervaring van de verkoopster (Joanie) hebben we een keuken die aan al onze verwachtingen voldoet. Zij heeft het voor elkaar gekregen om een keuken te ontwerpen zoals wij het voor ons zagen. Al met al een prima ervaring met de Mandemakers in Beuningen.

   Lianne geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  140. Sandra T.   schrijft over Mandemakers keukens:
   Mandemakers Beuningen bedankt! Wij hadden een erg ervaren verkoopster. Door haar ervaring gaf ze een erg vakkundig en praktisch advies. Zij liet ons erg goed alle mogelijkheden zien, hier door wisten wij precies waar we aan toe waren. En zo kwamen we tot de perfecte keuken. Oftewel prima zaken gedaan bij de Mandemakers in Beuningen.

   Sandra T. geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  141. Steffner   schrijft over Mandemakers keukens:
   In 2015 kregen wij de sleutel van ons nieuwe huis, waar we eigenlijk al vanaf het begin een nieuwe keuken wilden plaatsen.
   Na diverse bezoeken bij keukenleveranciers, viel onze keuze op Mandemakers in Beuningen.
   Na het ontwerp van de keuken werd ons verzocht om meteen te tekenen. Omdat we toch zeker wisten dat we hier een keuken wilde hebben we dat gedaan.
   Let er wel op, op dit moment heb je dus eigenlijk de keuken al gekocht.
   Qua apparatuur hadden we al een lijst gemaakt, compleet met prijzen van diverse webwinkels.
   Bij Mandemakers betaal je per apparaat iets meer (tussen de 50 en 100 euro per apparaat), ook al zeggen ze dat ze korting geven.
   Voor de kasten hebben we gekozen voor de M collectie omdat deze een stuk voordeliger was dat bijvoorbeeld Simatic kasten.
   De verkoper dacht goed met ons mee (tip: kijk of je een vrouwelijke verkoper kunt vinden, die is naar ons idee net wat creatiever).

   In maart 2016 was het dan zover, de keuken kon besteld worden. Wat opmerkelijk was, was dat als je eenmaal getekend had voor een keukenplan, je voor een wijziging niet meer

   zomaar een afspraak (op bijvoorbeeld zaterdag of koopzondag) terecht kon. Dit moest allemaal tijdens kantooruren.

   Het enige negatieve aan de bestel en leverprocedure was dat je een leidingsschema meekrijgt die niet 100% duidelijk is. In ons geval was dit namelijk dat er achter de

   kastenwand een ruimte van 3 cm getekend stond, zodat wij dachten dat we hier mooi de stroomleidingen tegen de muur konden zetten. Bij het brengen van de spullen kwam de

   chauffeur de leidingen controleren en zei botweg ‘er mogen geen leidingen achter de apparaat kasten komen’ en wees ons naar een regel
   tekst op pagina 6 van het leidingsschema (waarbij pagina 1 een duidelijke tekening was met de 3 cm ruimte). Hij vertelde ook nog even dat, indien dit niet op orde was, de

   keuken niet gemonteerd wordt en we een rekening krijgen hiervoor. Gelukkig was dit probleem snel opgelost.

   We vroegen ons al af waarom de keuken op vrijdag geleverd werd en pas op maandag gemonteerd, dit blijkt dus standaard bij Mandemakers. Houdt hier dus rekening mee (is 2 vrije

   dagen !).

   Ook hadden we nog een discussie over de betaling van de keuken, dit moet namelijk bij afleveren en niet bij montage. Aan de ene kant vinden we dit niet correct, aan de andere

   kant hebben we ook niets hoeven aan te betalen.

   De montage liep vlekkeloos en is, op een paar kleine detail na, goed verlopen. Nadat de monteurs weg waren, liet een flap bij de vaatwasser los. En de deur van de koelkast is

   iets uit het lood opgehangen. De afspraak voor correctie van dit probleem staat al. Gelukkig werken de apparaten feilloos, en zijn we enorm blij met onze nieuwe keuken.

   Tot slot nog 1 negatieve ervaring: de monteurs (ingehuurd door Mandemakers) werden niet betaald om het afval (tempex, dozen e.d.) mee retour te nemen. Op zo’n dure keuken

   vind ik dit niet kunnen !

   Steffner geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  142. Ws   schrijft over Mandemakers keukens:
   Uitstekend geholp in vestiging Zutphen. Twan heeft een keukenontwerp gemaakt welke erg mooi is geworden. De keuken zou eerst niet op tijd geleverd kunnen worden, maar door een gratis upgrade van de apparatuur is het toch op tijd binnen gekomen. Twan heeft voor en na de levering veelvuldig contact opgenomen. Wel zo fijn dat ze je op de hoogte houden.

   Ws geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  143. familie Tepper   schrijft over Mandemakers keukens:
   Degelijke uitstraling is degelijk. Wij komen binnenkort uw filiaal bezoeken.

   familie Tepper geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  144. Herbert   schrijft over Mandemakers keukens:
   Mooi en vriendelijk allemaal maar iets me er prijstechnische transparantie zou aardig zijn. Geldt voor alle keukenzaken.

   Herbert geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  145. Christian & Renske   schrijft over Mandemakers keukens:
   Voorberekening gemaakt, vervolgens langsgegaan, tekenwerk, hapje & drankje erbij, zo behandel je een klant chapeau

   Christian & Renske geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  146. R de B   schrijft over Mandemakers keukens:
   Online voorbereid, aantal zaken langs geshopt, tenslotte bij Mandemakers tot akkoord gekomen. Pro-activiteit viel op. Een telefoontje hunnerzijds hier en daar met wat extra inlichtingen. Als alle keukenzaken dat deden zou er vast een hoop minder mis gaan.

   R de B geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  147. Jurgens   schrijft over Mandemakers keukens:
   Je kan zien dat de DMG dynastie hier begonnen is. Marktconforme prijzen goede service en degelijke afhandeling.

   Jurgens geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  148. Martinus   schrijft over Mandemakers keukens:
   Gastvrij ontvangen en goed begeleid. Juist voor dat beetje extra deskundigheid hebben we voor Mandemakers gekozen en dat is uitgekomen. Oudere heer nam de tijd voor onze vragen en legde desnoods dubbel uit (wij zijn niet zo technisch). Al met al zeggen wij Mandemakers bedankt en we bevelen u aan waar dat kan.

   Martinus geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  149. Hoeijmakers Vianen   schrijft over Mandemakers keukens:
   Mandemakers doet natuurlijk al jaren bovenin de branche mee. Kwaliteit is top notch.

   Aankoopproces: 4 Goed meegedacht. De kwaliteit lijkt goed te zitten.

   Montage: 4. Verkeerde been uit bed gestapt monteur? Lachen mag. Wel snel en goed zonder klachten dus tevreden.

   Nazorg: 4 Nog niet van toepassing.

   Algemene conclusie: Conform verwachting. Geen extremiteiten. Netjes. 4 ster

   Hoeijmakers Vianen geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  150. PC   schrijft over Mandemakers keukens:
   Van een keuken reus als deze verwacht je een bepaalde kwaliteit. Natuurlijk lees je hier en daar wisselende reviews maar het merendeel is gewoon positief. Vanwege de gerenommeerde naam dus toch gewoon voor Mandemakers gekozen. Geen spijt van. Begeleid en afgehandeld zoals het hoort.

   PC geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  151. W Treurniet   schrijft over Mandemakers keukens:
   Vrijwel meteen zijn wij aangesproken bij ons bezoek en redelijk snel kregen wij een mooi boek in de handen gedrukt.
   nog vrij in de orietnatiefase dus meer informatie hebben we nog niet

   W Treurniet geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  152. Bertha   schrijft over Mandemakers keukens:
   Mijn man en ik waren opzoek naar een mooie landelijke keuken. Aangezien wij allebei met pensioen zijn staan we nu vaker in de keuken. Daarom mocht onze nieuwe keuken best wel wat geld kosten. Verschillende keukenboeken aangevraagd en uitgekomen bij een Victorians keuken van Mandemakers, dit zijn handgemaakte keukens in Engelse landhuisstijl. Precies wat voor ons. Prima traject gehad bij mandemakers. Keukenontwerp is door de adviseur met de handgemaakt en op schaal getekend inclusief elk detail. De keuken staat inmiddels, levering was precies zoals afgesproken het monteren ervan duurde wel iets langer dan dat wij zelf in gedachten hadden, 3 dagen namelijk. Maar als je ziet wat wij er voor terug hebben gekregen mogen we niet klagen, prachtig resultaat wat door iedereen gezien mag worden. Een echte aanrader.

   Bertha geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  153. Renske   schrijft over Mandemakers keukens:
   Met speciale dank aan Daniel!

   Het is ons zeer bevallen om bij Mandemakers voor de 2e keer een keuken te kopen.

   De montage duurde even maar werd daarmee zeer vakkundig uitgevoerd.

   Contacten met de klant verliepen netjes en zonder problemen.

   Renske geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  154. Trots   schrijft over Mandemakers keukens:
   Na een gastvrije ontvangst is uitgebreid de tijd genomen om all belangrijke ‘ins en outs’ van de keuken te belichten. Wij zijn zeker trots op onze keukenaankoop.

   Trots geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  155. B.v.p.   schrijft over Mandemakers keukens:
   Na het oriënteren op het internet gekozen voor Mandemakers, om daar onze nieuwe keuken te kopen. Prima winkel, goed geholpen en vakkundig geadvisteerd door Reni. De service na de aankoop zijn wij ook goed over te spreken, zo zijn wij nog een aantal keren gebeld om te vragen hoe het ons beviel.

   B.v.p. geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  156. Masja   schrijft over Mandemakers keukens:
   Wij zaten aan tafel met een beginnend verkoper die bij ons zijn eerste keuken verkocht. Hij kreeg daarbij af en toe hulp van een senior verkoper.

   Wij zijn tevreden over het ontwerp, de prijs en de kwaliteit. Daarnaast gunden wij de verkoper zijn eerste keuken! 🙂

   Masja geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  157. R. Manders   schrijft over Mandemakers keukens:
   Zeker aan te merken voor 5 sterren. De keuken is prachtig geworden, de kerel die ons hielp herkende ons na een maand!! nog in de winkel. Dat was voor ons zeker de reden dat wij een afspraak wilden maken.

   Meedenken en ook eventueel meerwerk, was in overleg met hde montageteam geen probleem.

   R. Manders geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  158. Hen   schrijft over Mandemakers keukens:
   Onze keuken werd ver voor de tijd gekocht bij Mandemakers in Groningen. De afsrpaak was dat de keuken ´op afroep´ verkocht kon worden. Prijsafspraken zouden dan bevroren worden (dus geen prijsverhoging) voor ongeveer een jaar.
   Tussentijds hebben wij gewoon wijzigingen in het dossier aan kunnen brengen. Deze werden als notitie in het dossier gebracht.
   Tijdens de bestelling alles grondig doorgenomen
   Alles dank aan de heer Stelink .

   Hen geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  159. mbg   schrijft over Mandemakers keukens:
   Fantastisch geholpen door de Mandemakers in Barendrecht. Werd heel goed mee gedacht, wij kamen met onze wensen en zij keken wat er mogelijk was. Uiteindelijk kwamen we bij een mooie keuken uit en binnen ons budget. Bij de levering ging er nog net een paar dingen mis (kleine dingetjes vergeten). Nadat wij hadden gebeld naar de klantenservice, werd dit uiteraard netjes opgelost. Mandemakers Barendrecht bedankt!

   mbg geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  160. Steve   schrijft over Mandemakers keukens:
   Uiterst tevreden, prima kennismaking Mandemakers. Advies over de opstelling en indeling van de keukens was zeer vakkundig en plaatsing was optijd en ging zonder problemen.

   Steve geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  161. L. Geluk   schrijft over Mandemakers keukens:
   Ervaring Mandemakers Barendrecht: Mooie keuken , slechte communicatie.
   Monteur ontdekt een aantal zaken die al bij aankoop/advies hadden kunnen worden opgelost.
   * Kranslijst is in verkeerde kleur geleverd, al 2 weken wordt ik van (keuken)kastje naar muur gestuurd. Nu moet ik weer een foto opsturen van de kleur….
   * Geleverde koof kan niet in kleur van keuken worden geleverd.
   * Afzuigkap is een motorische , terwijl ik een hele koof heb ontworpen om aan te sluiten op mecheanische afzuiging, wat bij montage geheel niet nodig bleek en zelfs niet mag.
   * Extra kosten ivm opslag later bezorgd
   * Leidingwerk zelf doen binnen 2 dagen …

   Dus nog niet tevreden

   L. Geluk geeft2 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

  162. A.   schrijft over Mandemakers keukens:
   Ervaring Mandemakers Nieuwegein: Ruime tijd om eea te bespreken. Veel modelkeukens.

   A. geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  163. Patos   schrijft over Mandemakers keukens:
   Showroom mooi en vriendelijke verkoper. Helaas ontbrak de echte klik die nodig was om er een keuken te kopen .

   Patos geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  164. PS   schrijft over Mandemakers keukens:
   1e adviesgesprek gehad ter oriëntatie en met een nieuw fris idee thuisgekomen.
   Geheel vrijblijvend. Er werd totaal niet gepushed om ook maar iets te tekenen (wij hadden ook aangegeven die dag geen besluit te nemen).
   Duidelijke (scherpe) prijsopstelling gekregen voor twee merken.
   Goed gevoel aan overgehouden!

   PS geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  165. Platenkamp   schrijft over Mandemakers keukens:
   Ben uitermate positief over Mandemakers! Uitstekend advies gekregen van de heer Tang. Niets geen gladde verkooppraatjes etc. Maar betrouwbaar en levendig (positief bedoeld) persoon. Alles ging netjes zoals afgesproken, optijd en zonder problemen afgeleverd. Onze vorige keukens is geplaatst door de desbetreffende keukenzaak zelf, deze keer moesten we het zelf doen. Ook hier ondervonden we geen enkel probleem. Al met al super!

   Platenkamp geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  166. Spoor   schrijft over Mandemakers keukens:
   Vorig weekend op een een uitstekende manier door Ferry geholpen in onze keuken-beslissing. Onze wensen waren bij Ferry snel helder, welke mee zijn genomen in een ontwerp naar wens. In het daaropvolgende stadium is alles goed op elkaar afgestemd. Inmeten en daadwerkelijk levering is keurig ingepland. Een relatief stressloze ervaring door de geboden hulp. Ik verwachten dan ook geen klachten in het verloop van het proces.

   Spoor geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  167. jovel   schrijft over Mandemakers keukens:
   Er is goede service verleend door de Mandemakers. Van A tot Z is alles perfect geregeld. Keuken is optijd en goed bezorgd.

   Helaas was de wazemkap en een keukenkastje beschadigd. Dit hebben we gemeld bij Mandemakers en dit werd keurig en naar behoren opgelost.

   Volgende keuken halen we uiteraard weer bij Mandemakers.

   jovel geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  168. P. Dekkers   schrijft over Mandemakers keukens:
   vier jaar geleden een nieuwe keuken gekocht met veel keukenapparatuur van het merk Siemens (keukenapparatuur van hoge kwaliteit). Kasten hangen recht en totaal geen probleem, eerst veel argwaan voor de keukenzaak. Levering ging perfect, dus geen vertraging of wat dan ook.. Solide en kwalitatief uitstekend!

   P. Dekkers geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  169. joke   schrijft over Mandemakers keukens:
   een grote showroom met vrij grote keukens. soms msi je wel eens de keukns met kleinere opstellingen met maatvoeringen voor normale ruimtes, deze keukens zijn allemaal zo groot

   joke geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  170. Ben   schrijft over Mandemakers keukens:
   Vorige maand hebben we een bezoek aan mandemakers kaatsheuvel gebracht. Voor onze nieuwbouw woning was het van belang een nieuwe keuken uit te zoeken. Aangezien de keuken in de oude woning altijd goed is bevallen, zijn we nu ook naar mandemakers gegaan. Bij de nieuwe woning was het dde bedoeling om naar een concurrent van mandemakers te gaan. Dit hebben we direct bespreekbaar gemaakt. De informatie is goed opgepakt en meegenomen door de adviseur, ondanks het risico wat we hiermee zouden lopen. Toen alle wensen op papier stonden zijn deze verwerkt in een tekening en offerte die we vrijblijvend mee naar huis mochten nemen. Ook is er een idee mbt de inrichting gedaan welke wij verder hebben opgenomen. Leuke van het verhaal is dat de aankoop van de nieuwe woning nog niet rond is. We kunnen in ieder geval direct bij mandemakers naar binnen om de koop rond te maken. Tip: de appeltaart smaakt hier erg goed. Wij zijn erg tevreden.

   Ben geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  171. Berendsen, K   schrijft over Mandemakers keukens:
   We hebben een geweldig gevoel aan de aankoop van een keuken bij Mandemakers overgehouden!!
   Van het moment van kiezen tot de uiteindelijke levering en plaatsing is het goed gegaan.
   Daarom een dikke pluim voor dit bedrijf!!

   Berendsen, K geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  172. J. Hendriksen   schrijft over Mandemakers keukens:
   Zeer goed

   veel ideeën, mooi ontwerp, klantvriendelijk, punctueel, na service goed, erg content.

   J. Hendriksen geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  173. Veronique V.   schrijft over Mandemakers keukens:
   We zijn ontvangen door een zeer enthousiaste gastvrouw en daarna geholpen door Duncan in de vestiging Wateringen. Er zijn veel mogelijkheden geopperd en er is veel tijd en energie in onze nieuwe keuken gestoken. Ook wanneer wij het graag op bepaalde punten anders wilden zien, is er goed naar ons geluisterd.

   Veronique V. geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  174. NP   schrijft over Mandemakers keukens:
   Wij hebben een aantal maanden geleden een keuken gekocht bij Mandemakers.

   Nu hebben wij de keuken afgeroepen, en een snelle leverdatum per brief bevestigd gekregen. Echter, toen het volledige dossier werd opgestuurd stond daar nog de ‘oude’ leverweek. Voor de zekerheid heb ik even gebeld naar de klantenservice, maar deze brieven hadden elkaar gekruisd, het werd echt de nieuwe leverdatum. Promt valt er 2dagen later een brief op de mat dat het tóch de oude leverdatum is geworden omdat ik dit zelf gewijzigd heb! Er is niets meer aan te veranderen, het is onze eigen schuld. Een maand verschil, ik vind het uit den boze. Dit is het en er wordt niet naar een oplossing gezocht. (notitie: wij monteren de keuken zelf, dus daar hoeft Mandemakers geen rekening mee te houden). Ik ben benieuwd wat er nog meer komt kijken…

   NP geeft2 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

  175. Jona   schrijft over Mandemakers keukens:
   Erg tevreden over de aankoop bij Mandemakers.

   Geen enkele fout te bekennen, dus ik wil ze bij iedereen aanbevelen!

   Jona geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  176. Chiel   schrijft over Mandemakers keukens:
   Keuken gekocht bij Mandemakers Kaatsheuvel. Onze onderkast raakte zwaar in de vernieling door een fout in de montage. Hierdoor lekkage. Er kwam een monteur langs, nadat wij het hoofdkantoor hebben gebeld. (pluspunt) Het probleem werd bekeken en een en ander werd vervangen. Volgens een medewerker van Mandemakers,
   zou dit vergoed worden door de inboedelverzekering(!!??)
   De filiaalleider van Mandemakers Kaatsheuvel heeft er echter voor gezorgd dat dit op kosten van de zaak vergoed zouden worden. Het probleem is binnen enkele weken dus al opgelost. Monteurs in huis, die ons nog eens extra hielpen met de aansluitingen van elektriciteit.
   Door deze PERFECTE after sales , is Mandemakers in mijn ogen het bedrijf om een keuken te kopen. groeten uit Oosterhout

   Chiel geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  177. Annemarie Tegelaar   schrijft over Mandemakers keukens:
   Vooral met de combi oven blij. Ik ben niet technisch aangelegd, maar hij is makkelijk te bedienen via een touchscreen display. We ontdekken regelmatig nieuwe snufjes waarmee we weer culinaire dingen kunnen uitproberen.

   Annemarie Tegelaar geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  178. Michael   schrijft over Mandemakers keukens:
   Twan is als adviseur iemand die ik iedereen kan aanraden. Hij dacht goed mee en was uitermate positief. Persoonlijke aandacht was goed. Kritiek op dingen werden ook benoemd.(fijn!)

   De dingen die uiteindelijk niet goed gingen zijn uitermate snel opgelost.

   Montage verliep zonder problemen.

   Michael geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  179. Wim Stam   schrijft over Mandemakers keukens:
   Wij zijn super tevreden over het hele traject bij Mandemakers in Zwolle. Wie je ook aan de lijn had of in de showroom sprak, het was altijd even vriendelijk. Alles was perfect voor elkaar, en wij willen dan ook wie er ook maar iets heeft mogen doen om onze droomkeuken te maken nogmaals bedanken.

   Wim Stam geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  180. Hesselink   schrijft over Mandemakers keukens:
   Moeilijk een keuze te maken aangezien je niet vaak een keuken koopt. Wat past het beste thuis??? Bij Mandemakers eerlijk en degelijk advies mogen ontvangen. Bedoeling was om meteen over te gaan tot een ontwerp. Dat is erg lastig als mijn man en ik niet helemaal uit het soort keuken en het te besteden bedrag zijn.

   Hesselink geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  181. Hans   schrijft over Mandemakers keukens:
   10 jaar geleden een mooie zeker geen goedkope keuken gekocht (misschien te weinig afgedingt..). Na 5 jaar, begint de folie op de frontjes los te laten. Ik dacht ik heb toch minimaal 10 jaar garantie maar nee hoor, ze geven maar 5 jaar garantie terwijl een keuken toch ongeveer 15 jaar mee moet gaan…
   Wij kregen na veel op en neer gebel een aanbod om voor 50% van de prijs nieuwe frontjes uit te kiezen en te laten plaatsen. Op zich een mooi aanbod en de keuken zag er weer als nieuw uit.
   Nu 5 jaar later hetzelfde liedje, weer laten de frontjes los en weer zijn dezelfde niet meer te krijgen!. Maar nu geen aanbod meer. Ik kan ze proberen te laten fixen!
   Bijna alle apparatuur die ze leveren is van Whirlpool en gaat ook niet zo lang mee. Vaatwasser ongeveer 8 jaar, afzuigkap 10 jaar, kraan 9 jaar. Alleen de gaskookplaat is nog de orignele.
   Het enige pluspunt vind ik de mensen die de keuken hebben geinstalleerd en later de deurtjes hebben vervangen. Zij hebben hun werk prima gedaan maar die zijn volgens mij niet in dienst van mandemakers….

   Hans geeft2 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

   • Mandemakers Keukens  reageert op de beoordeling van Hans:

    Beste Hans, dank u wel voor het delen van uw ervaring. Ik vind het erg spijtig om te lezen dat deze situatie is ontstaan in uw keuken! Graag ontvang ik dan ook via webcare@mandemakers.nl uw ordernummer zodat ik uw order kan inzien en wellicht nog iets voor u kan betekenen hierin. Alvast bedankt! Met vriendelijke groet, Matthijs – Webcare Mandemakers Keukens

  182. Koen B   schrijft over Mandemakers keukens:
   Wij hebben een aantal keukenaanbieders bezocht en daarvan hadden wij van Mandemakers de beste indruk. Formeel maar medewerkers met vakkennis. We hebben een goed beeld gekregen van het type keukens dat Mandemakers verkoopt in dit stadium van onze zoektocht.

   Koen B geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  183. B   schrijft over Mandemakers keukens:
   De keuken blijft mooi om te zien en de apparatuur werkt uitstekend. Als ik een minpuntje moet benoemen is het dat je niet lang kan nadenken over de aankoop als je in aanmerking wil komen voor de gegeven korting.

   B geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  184. T. Peterkamp   schrijft over Mandemakers keukens:
   Het samenstellen van de keuken ging gemakkelijk. de adviseur zorgde voor een ontspannen sfeer. wij hebben een moderne keuken in L-vorm uitgezocht. Met een bedrag van E 11.000 bleven wij onder ons budget. Verbaast dat het onderhandelen zo eenvoudig ging. dat waren wij niet gewend. Voor de laatste keuken die wij kochten van een andere partij bleken slechte materialen te zijn gebruikt. hier hadden wij een flink bedrag voor neergelegd. Er werd geen vrijwel geen gehoor gegeven aan klachten en wij voelden ons in de steek gelaten. Om die reden zagen we op tegen het kopen van een nieuwe keuken. De indruk van Mandemakers is tot nu toe prima. Garantietermijnen worden goed doorgenomen wat ons een vertrouwd gevoel geeft.

   T. Peterkamp geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  185. Letteboer   schrijft over Mandemakers keukens:
   Destijds veel gehad aan de verkoper die ons een prima kueken heeft verkocht. Waren er problemen dan werd dit vlot opgelost door de klantensrevice. Goede communicatie en ook fijn dat ze snel met respons komen.

   Letteboer geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  186. N en J   schrijft over Mandemakers keukens:
   We hebben de ruimte die we wilden. De grote hoekkeuken met veel opbergruimte was de oplossing voor ons ruimtetekort. We hebben nu aan twee kanten een werkplek om samen te koken en we kunnen al het keukengerei in de lades en kasten kwijt.

   N en J geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  187. A.J Ziengs   schrijft over Mandemakers keukens:
   Ervaring Mandemakers Groningen: In 2007 een keuken gekocht bij Mandemakers. Mooie keuken, maar al snel bleek dat het hoekkastje telkens weer losging. Aantal malen monteur bij gehad, maar na een paar weken was het weer hetzelfde euvel. De keramische kraan begon te lekken alsof er een nieuw leertje in moest(?!?) en er sprongen stukjes af,wat een haveloos gezicht is. De vaatwasser is al vervangen en de inductieplaat gaf voor de helft de geest. Een paar maal in het ziekenhuis gelegen waardoor dit allemaal op de achtergrond verdween. Toen ik een brief schreef,kon ik wel nieuw binnenwerk voor de kraan bestellen en de inductie is nu voor ruim 200 euro gerepareerd, De kastjes???Daar kon wel iemand voor komen…ruim 60 euro voorrijkosten,maakloon ook zoiets en….volgende maand weer???? Ooit kochten we een keuken in Groningen,maar die was helaas niet meer daar dus ( helaas) bij Mandemakers terechtgekomen….we balen vreselijk! De keuken is niet meer afgemaakt en ziet eruit of hij er al 20 jaar in zit.

   A.J Ziengs geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

   • Mandemakers Keukens  reageert op de beoordeling van A.J Ziengs:

    Beste heer/mevrouw Ziengs,

    Spijtig te vernemen dat er een aantal problemen zijn ontstaan in uw keuken. Ik help u graag verder. Kunt u mij een ordernummer sturen zodat ik de huidige status in kan zien? Mocht u deze niet meer hebben kunt u ook uw postcode en huisnummer doorsturen.

    Alvast bedankt en ik verneem graag van u.

    Met vriendelijke groet,

    Matthijs – Webcare Mandemakers Keukens

   • A.J. Ziengs  reageert op de beoordeling van A.J Ziengs:

    Op mijn klacht over slecht functioneren van de hoekkast vanaf het begin en de schilferende,lekkende kraan ,kreeg ik als enig respons dat alles voor veel geld wel gerepareerd kon worden en dat het buiten de garantie viel. Ook kon degene die ik aan de telefoon had me niet garanderen dat de hoekkast goed gerepareerd kon worden,hoewel ze toegaf dat er al vaker een monteur voor was geweest en het euvel nooit afdoende was verholpen. Komt erop neer dat we elke paar weken een monteur langs moeten laten komen voor 120 euro.Dank dank Mandemakers!!! Op naar Ikea voor een kraan en een klusjesman charteren voor de hoekkast….die vraagt vast geen 120 euro!!! Ben zwaar teleurgesteld. Geen begrip voor het feit dat door ziekte een aantal jaren de mankementen van de keuken op de achtergrond kwamen.Nogmaals….dank dank Mandemakers.

  188. Lina van A.   schrijft over Mandemakers keukens:
   In Beuningen kregen we de hulp waar we daadwerkelijk wat aan hadden. Bij andere keukenaanbieders werd er alleen gericht op het verkopen en niet de service zelf. Joanie wist ons de nodige informatie te geven en kon de keuken samenstellen zoals wij in gedachten hadden. Ze heeft ons niets proberen te verkopen door bijvoorbeeld extra apparatuur in het ontwerp op te nemen, ze keek puur en alleen naar ons dagelijkse gebruik van de keuken en wat wij van onze nieuwe keuken verwachten.

   Lina van A. geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  189. Beer   schrijft over Mandemakers keukens:
   Mijn complimenten voor de service. De monteurs hebben goed werk geleverd, de keuken staat er strak in. Ze waren goed op elkaar ingespeeld wat het werk versnelde. Ook gingen ze voorzichtig om met de materialen om beschadigingen te voorkomen. Daarnaast waren ze in voor een grapje. Van het winkelpersoneel hebben we ook een goede indruk gekregen. We werden prettig welkom geheten en we zijn door Eelco geholpen met het invullen van de keuken. Heel tevreden over de service en het mooie resultaat.

   Beer geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  190. lia4954   schrijft over Mandemakers keukens:
   De eerste keukenwinkel die wij bezochten was Mandemakers in Zutphen. Meer keukenwinkels hoefden wij niet te bezichtigen, want we hebben bij ons eerste bezoek een prachtige keuken kunnen vinden. Mede door de hulp van Ton Peters. Hij is duidelijk een ervaren specialist die ons vakkundig heeft weten te begeleiden gedurende het hele kooptraject. In de week dat de keuken geleverd zou worden, hadden wij een bruiloft van onze dochter. Heel fijn dat dit hebben kunnen verplaatsen en zelf zeggenschap hadden over de definitieve leverdatum. Het plaatsen van de keuken ging gesmeerd. Wij hadden een hardwerkende monteur die zijn werk goed uitvoerde.

   lia4954 geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  191. Ronald Scharenborg   schrijft over Mandemakers keukens:
   Een mooie showroom. Er hangt een aangename sfeer.
   Na een paar intensieve gesprekken zijn we er uit gekomen
   en hebben wij hier onze nieuwe keuken aangeschaft.

   Ronald Scharenborg geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  192. Renee S   schrijft over Mandemakers keukens:
   Uniek hoeveel energie en tijd er werd gestoken in de koop van onze keuken. De verkoper was accuraat en voorzag ons van gedegen advies. Bezorging op de afgesproken datum en de montage was snel en precies uitgevoerd.

   Renee S geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  193. Ingrid en Jan   schrijft over Mandemakers keukens:
   Ik wil even mededelen gelukkig te zijn met hoe de keuken is geworden. Wij kozen niet alleen voor de betrouwbaarheid van de producten van Mandemakers maar vooral voor de kennis die het winkelpersoneel bezit qua ontwerp en architectuur. Bij een uitzonderlijke aankoop als een keuken wil je gewoon het beste van het beste. De adviseur die ons hielp maakte alles waar! Gr. Ingrid

   Ingrid en Jan geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  194. Maaike Kronenberg   schrijft over Mandemakers keukens:
   Mijn man ik en waren al drie maanden opzoek naar een keuken. Bij Mandemakers zijn ze heel klantvriendelijk. Wij waren tevreden over de deskundigheid. Dat was bij sommige keukenwinkels wel andere koek.
   Wij hebben een goede ervaring opgedaan en om die reden besloten de uitgezochte keuken te kopen.
   We kregen minder van de prijs af dan gehoopt. Nog steeds een prima prijs voor een prima keuken.

   Maaike Kronenberg geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  195. de Breet   schrijft over Mandemakers keukens:
   Nadat onze vorige keuken aardig verwaarloosd is toch besloten een nieuwe keuken aan te schaffen. Bij Mandemakers werden we vriendelijk ontvangen, de verkoper was enthousiast en zeer behulpzaam. Handig advies gekregen en een offerte laten op maken, deze kwam iets boven het budget uit, maar toch nog iets van het bedrag weten af te krijgen. Nog steeds goed contact en nu wachten op de levering.

   de Breet geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  196. Loes/ Tobias   schrijft over Mandemakers keukens:
   Op één servicebezoek na is de keuken nog in goede staat. Een frontje zat tamelijk los. Waarschijnlijk is deze bij de montage minder goed bevestigd. Voor de rest bevalt de keuken. We zijn blij dat wij voor een Barletti keuken hebben gekozen.

   Loes/ Tobias geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  197. Peter   schrijft over Mandemakers keukens:
   opdringerige verkoper. wil na twee gesprekken geen offerte geven wil dat wij offerte van concurrent sturen om ons daarna “uit de markt te willen halen”
   Kortom: zonder offerte weer naar huis. op deze manier ben ik er al klaar mee voor dat we een aanbieding hebben gekregen.

   Peter geeft2 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

   • Mandemakers Keukens  reageert op de beoordeling van Peter:

    Beste Peter,

    Wat vervelend om te horen dat u niet naar wens bent geholpen in onze showroom. Excuses hiervoor.
    Mocht ik u toch van dienst kunnen zijn met een offerte verneem ik dat graag via webcare@mandemakers.nl.

    Met vriendelijke groet,

    Lonneke – Webcare Mandemakers Keukens

  198. fam. Huisman   schrijft over Mandemakers keukens:
   Ik ben heel blij met de Siematic keuken van Mandemakers. De opstelling van mijn keuken is logisch en scheidt de keuken van de woonruimte. De ruime kasten en diepe lades zijn zeer praktisch. Fijn dat we konden rekenen op de ervarenheid van de deskundigen.

   fam. Huisman geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  199. Henk-Jan   schrijft over Mandemakers keukens:
   In Barendrecht hebben wij de keuken gekocht. De begeleiding is er zeker weten goed. Ze verdiepten zich in ons en besteden veel aandacht aan het ontwerpen en uittekenen. Ze kijken welk type keuken bij ons past en bij het huis past. Ze kijken ook naar hoe de keuken het meest efficiënt ingedeeld kan worden. De levering was op de geplande data. We misten nog een paar kleine onderdelen. Na een keer gebeld te hebben naar de klantenservice is dit naar tevredenheid opgelost. Dikke duim voor het hele team van Mandemakers.

   Henk-Jan geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  200. Mandemakers Bedankt   schrijft over Mandemakers keukens:
   Mandemakers heeft van onze oude keuken een leefkeuken weten te maken. Het is de meest favoriete plek in huis. We genieten er elke dag weer van. Door de brede lades en het grote blad oogt het ruim en geeft het rust. Wij hebben sinds de nieuwe keuken bijna het dubbele aan opbergruimte. Zoveel ruimte is fantastisch. Geen geprop met alle keukenspullen. De pannen passen nu in één la. De boodschappen passen nu in een koelkast en vriezer. De kinderen passen nu aan een kookeiland.

   Mandemakers Bedankt geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  201. fam. Bos   schrijft over Mandemakers keukens:
   In ons vorige huis hadden wij ook een keuken van Mandemakers. Nooit problemen gehad met de keuken op een verstopte gootsteen na. Om die reden ook voor ons nieuwe huis weer voor Mandemakers gekozen. En nog steeds hangt er een aangename sfeer in het bedrijf, is de kwaliteit super en ging de montage weer vlekkeloos.

   fam. Bos geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  202. v. Meer   schrijft over Mandemakers keukens:
   Ik heb ervoor gekozen de keuken zelf te plaatsen. Over de kwaliteit en de service buiten de showroom ben ik zeer te spreken. Duidelijk ervaren medewerkers. De levering ging vlekkeloos; de keuken is compleet geleverd, alle materialen zaten erbij. Ook de maatvoering klopte; alles paste perfect.

   v. Meer geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  203. Nico   schrijft over Mandemakers keukens:
   Ervaring Mandemakers Keukens Wateringen: Wij hebben eind februari 2015 onze keuken gekocht. V.w.b. de Aankoop zijn wij zeer te spreken. Echter de Service en afronding zijn zeer gebrekkig. De ontvangst en begeleiding met professionele kennis van de medewerkers was uitstekend. Op alle fronten goed meegedacht en ook onze inbreng is geheel in het ontwerp teruggekomen.
   De Plaatsing 28 september, week 39 was echter een zeer grote teleurstelling. Overigens net als het vervolg: De Kastjes en ook het aanrechtblad waren scheef geplaatst door de monteur en het koste de medewerker van de serviceafdeling 5 weken om ons in het gelijk te stellen.
   Hierna nog 2 weken voordat de keuken met 2 monteurs geheel opnieuw gesteld werd en nog meer weken om het beschadigde keramische blad opnieuw te laten plaatsen.
   Hierbij nog vermeldend dat binnen de 12 weken dat het heeft geduurd er meerdere keren verkeerde leveringen of afwijkingen weer moesten worden gecorrigeerd.
   Met Heel veel bellen en mailen, afwisselend mensen over de vloer is in week 51 eindelijk de keuken volledig afgerond.
   Dus een pluim voor de verkoop maar een sneer voor de Service afdeling voor het niet goed inschatten en begeleiden van de afhandeling!

   Nico geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

   • Mandemakers Keukens  reageert op de beoordeling van Nico:

    Beste Nico,

    Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Spijtig te vernemen dat u niet tevreden bent over onze service. U geeft aan dat dit inmiddels is opgelost. Mocht ik u nog ergens mee van dienst kunnen zijn verneem ik dat graag!

    Met vriendelijke groet,

    Matthijs – Webcare Mandemakers Keukens

  204. Elsbeth Faber   schrijft over Mandemakers keukens:
   Onze Mandemakers keuken komt van Barendrecht. Ze hebben goed hun best gedaan en ze kwamen met ideale oplossingen. Volledig voorbereid plus precies gemonteerd. Toen niet alles geleverd was zoals afgesproken hebben we contact opgenomen met de klantenservice. Fijn te woord gestaan en het is binnen aanzienlijke tijd nageleverd.

   Elsbeth Faber geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  205. Van Veen   schrijft over Mandemakers keukens:
   Een kijkje genomen in de royale showroom in Barendrecht. Pluspunt is dat we goed hebben kunnen rondkijken tussen de vele keukens die hier in de showroom staan (en dat zonder lastig gevallen te worden). Als je net als ons een voorkeur hebt voor een design keuken van Siematic, dan kan je hier prima uit de voeten. In de zogeheten ‘monsterruimte’ verschillende kleuren en uitvoeringsmogelijkheden van de keuken bekeken en doorgesproken met de vriendelijke verkoper. Wilde even wat ervaringen lezen op deze site over Mandemakers. Graag ontvang ik de keuken tips.

   Van Veen geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  206. peperenzout   schrijft over Mandemakers keukens:
   onze keuken komt van de vestiging in zwolle
   hoe we het wilden hebben hadden we zelf al bedacht
   door de specialist is het uitgewerkt en is de indeling toch anders geworden dan we eerst in gedachten hadden maar we zijn er geweldig blij mee

   peperenzout geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  207. Sonja   schrijft over Mandemakers keukens:
   Bij de zoektocht naar onze nieuwe keuken wisten we exact hoe we het wouden hebben. Met een optelsom aan ideeën en dromen zijn we bij meerdere keuken winkels geweest om na te gaan of dit ook daadwerkelijk te realiseren is binnen ons budget. Mandemakers sloot het beste bij ons aan. Hier hadden ze aandacht voor ons als klant en zijn we tot een ontwerp gekomen van onze keuken in spé. Heel benieuwd naar het eindresultaat

   Sonja geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  208. Tom Waanders   schrijft over Mandemakers keukens:
   Heel prettig contact en een geduldige aanpak.

   De verkoop methodes vond ik alles behalve storend.

   Hoe ik de keuken voor me zag hebben ze weten uit te tekenen en er werd actief met mij mee gedacht.

   De keuken straalt klasse uit, wat o.a. komt door de precieze montage en de betere materialen waar ik voor heb gekozen.

   Ook niet onbelangrijk om te vermelden is dat de gehele keuken ineens is afgeleverd en dit op de afgesproken datum (wat vanzelfsprekend lijkt maar uit ervaring weet ik dat dit niet altijd gebeurt).

   Tom Waanders geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  209. Chris   schrijft over Mandemakers keukens:
   Eigen keuken ontworpen op de site van mandemakers. Daarna contact gehad met de adviseur. Na een aantal aanpassingen de keuken besteld.
   Was voor 14.000 E klaar voor een keuken zoals ik hem wil hebben.

   Chris geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  210. Veen   schrijft over Mandemakers keukens:
   Samen met m’n vrouw een afspraak ingepland bij Mandemakers Barendrecht. Bij binnenkomst direct aangesproken door een oudere, aimabele verkoper die, achteraf bleek, snel (5 minuten) de wensen en budget van klanten inventariseerde. Na antwoord op de vraag wat ons budget was (bewust lager bedrag genoemd), was hij ook direct verdwenen. Het gesprek met de uiteindelijke verkoper MR was op zich redelijk. Hij was inmiddels al ingelicht door verkoper #1 over ons budget. We hebben gezamenlijk een ontwerp gemaakt op basis van onze wensen. De door hem voorgestelde keuken leek op zich prima. Toen bleek dat wij echt die dag niet gingen beslissen veranderde de toonzetting enigszins. Het waren bijzondere kortingsweken of zoiets dus er moest duidelijk gescoord worden die dag. Hij probeerde nog een aantal keren een prijs te maken, maar toen we niet hapten was het snel duidelijk dat meneer niet meer geïnteresseerd was en werden we, zoals m’n vrouw het later verwoordde, de zaak uitgekeken.
   Prima. We gaan dus elders iets kopen.

   Veen geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

   • Mandemakers Keukens  reageert op de beoordeling van Veen:

    Beste meneer/mevrouw Veen,

    Bedankt dat u ons hiervan op de hoogte stelt, wij nemen uw ervaring zeer serieus. Hiermee kunnen we onze werkwijze verder blijven optimaliseren voor alle bestaande en nieuwe klanten. Mocht ik nog iets voor u kunnen betekenen dan hoor ik het graag via webcare@mandemakers.nl.

    Met vriendelijke groet,

    Matthijs – Webcare Mandemakers Keukens

  211. wanda   schrijft over Mandemakers keukens:
   Een nieuwe hoek keuken. Het is een keurig bedrijf, het zag er allemaal ordelijk uit. Wij zijn bijzonder goed geholpen. Ja hoor, we zijn tevreden en genieten van de nieuwe keuken. En we kregen ipv 2 jaar 5 jaar garantie op de aperatuur omdat we 4 toestellen hebben bestelt van Bauknecht.

   wanda geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  212. Ron ter Braak   schrijft over Mandemakers keukens:
   Na een mooi keuken uit te hebben gekozen werd deze een week of wat geleden netjes geleverd. de dag erna kwam de monteur om deze te plaatsen en dat heft deze meneer (Vincent Booms) zeer netjes gedaan. Al met al ben ik uiterst tevreden

   Ron ter Braak geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  213. A.R.   schrijft over Mandemakers keukens:
   Zeer correcte ontvangst, hulp en advies bij aankoop. Ruime deskundigheid door onze verkoper, die ons prima door het hele keuze proces heeft geleid. Zeer goede uitlevering van de bestelde keuken. Alles op de afgesproken tijden uitgevoerd en gemonteerd. Uitstekende hulp bij de helpdesk van de vestiging in Groningen. Kortom buitengewoon tevreden met onze nieuwe keuken!

   A.R. geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  214. Anne   schrijft over Mandemakers keukens:
   Het hele proces van aankoop tot oplevering en nabestelling is super verlopen . Veel en goede persoonlijke aandacht en afspraak is afspraak . Ben blij dat ik met dit bedrijf zaken gedaan heb ! Zo kort en krachtig kan alleen maar een reactie zijn als alles top is.

   Anne geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  215. A.de Haan   schrijft over Mandemakers keukens:
   Wij hebben in 2004 een keuken van een kleine €25.000 bij Mandemakers gekocht?
   Over het algemeen waren we redelijk tevreden.
   Enige weken geleden brak er plotsklaps een veer in een van de scharnieren in een van de bovenklepkasten.
   Contact gezocht met de serviceafdeling van Mandemakers.
   De enige oplossing, die men ons kon bieden was het toezenden van twee nieuwe scharnieren tegen betaling van €92,-
   We moesten die dan zelf nog maar in onze keuken proberen te monteren.
   Al onze bezwaren en op- en aanmerkingen werden door de “service”-medewerkster gepareerd met de mededeling, dat onze garantie verlopen was! Dat hadden we zelf ook wel begrepen, en we verwachtten dan ook geen garantie maar een vorm van service.
   €92, omdat er een veertje geknapt was, leek ons toch wel te gortig!
   Zelf maar verder gaan zoeken, en via een technische groothandel, waar je als particulier eigenlijk niet terecht kunt, zijn we er in geslaagd voor €6,10 twee nieuwe veertjes te kopen.
   €0,59 per veertje, maar door bijkomende kosten als BTW en verzending uiteindelijk dus €6,10.
   Het veertje vervangen was een kleinigheid.
   Van een bedrijf als Mandemakers, hadden we verwacht, dat zij met enige moeite, ook voor zo’n veertje hadden kunnen zorgen.
   Jammer, dat de servicemedewerkster dat blijkbaar niet wilde verzorgen.

   A.de Haan geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

   • Webcare Mandemakers Keukens  reageert op de beoordeling van A.de Haan:

    Beste meneer/mevrouw de Haan, dank u wel voor het plaatsen van uw ervaring. We stellen het op prijs dat u uw eerlijke mening deelt en zullen dit meenemen om onze service verder te optimaliseren. Wanneer we u nog van dienst kunnen zijn horen we het graag via webcare@mandemakers.nl. Met vriendelijke groet, Matthijs – Webcare Mandemakers Keukens

  216. Britt van Dam   schrijft over Mandemakers keukens:
   Voor de eerste keer een keuken gekocht en laten zetten. Heb veelvuldig contact gehad met het bedrijf en werd zeer vriendelijk en service gericht behandeld. Aanbevelingswaard om bij dit bedrijf een keuken te bestellen.

   Britt van Dam geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  217. Klaas   schrijft over Mandemakers keukens:
   Graag wil ik je adviseren je keuken bij Mandemakers aan te schaffen. Ongelooflijk hoe soepel ze reageen op wijzigingen, hoe ze ingaan op wensen en uiteindelijk allemaal binnen mijn voorgenomen budget. Uiteindelijk blijkt op de dag van installatie alles volgens afspraak en positieve verwachting te lopen. Je snapt dus dat ik helemaal in mijn nopjes ben.

   Klaas geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  218. Mart   schrijft over Mandemakers keukens:
   We kunnen, nu de keuken klaar is, heel tevreden terug kijken naar de bestelling, levering en plaatsing van de keuken door Mandenmakers. We hebben nog nooit zo’n mooie keuken gehad. Tijdens de plaatsing bleek de schouw iets minder mooi dan het op een tekening leek. Perfect zoals de monteurs dat zelf al constateerden en daarna hoe het door Mandemakers is opgelost. Keurig netjes gedaan allemaal. Petje af. We zijn echt super tevreden.

   Mart geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  219. J. de Vos   schrijft over Mandemakers keukens:
   Ben dik tevreden over Mandemakers keukens. Goede service !!! Alles wordt netjes behandeld en afgewerkt

   J. de Vos geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  220. 100% tevredenheid   schrijft over Mandemakers keukens:
   klantvriendelijkheid verkoper 8
   levering op tijd, 100%
   levering compleet 100%
   levering onbeschadigd 100%
   montage op tijd 100%
   montage naar tevredenheid 100%
   montage uit gevoerd door zeer vakkundig monteur (sean)
   geduldig precies beleefd en vakkundig vriendelijk kort om topper

   100% tevredenheid geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  221. B. te Doetinchem   schrijft over Mandemakers keukens:
   Wij zijn zeer tevreden met onze keuken. Het contact met de adviseur, klantenservice, levering, en de plaatsing. Extra vragen werden deskundig beantwoord en als het uitgezocht moest worden volgens afspraak werden wij netjes terug gebeld. De levering was op tijd en alles werd netjes in de huiskamer neergezet. Een extra check of alles klopte, kleur blad, kraan etc. De keukenman heeft de keuken gemonteerd. Hij werkte zeer secuur en dekte alles netjes af met karton. Wij zijn super blij met onze keuken bedankt Mandemakers Zutphen en Jasper.

   B. te Doetinchem geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  222. hutchings   schrijft over Mandemakers keukens:
   bij mandemakers word je zeker exclusief ontvangen. Voor exclusiviteit betaal je een prijs. Het verschil tussen de duureste en de goedkoopste keuken is enorm, waardoor je eigenlijk wel een cursus moet volgen om een keuken te kopen. onze verkoper heeft interne opleiding genoten, dat zei hij en was te merken.

   traject is goed verlopen, de keuken was niet goedkoop. ,maar dde actie maakte veel goed .

   hutchings geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  223. Marianne   schrijft over Mandemakers keukens:
   Uit ervaring geleerd dat je beter iets meer kan betalen om kwaliteit in huis te halen. Voor ons is het aanschaffen van de keuken een schot in de roos geweest. Aan tafel hebben we diverse afspraken gemaakt en deze zijn allemaal nagekomen. Het is een traject gebleken waarin we volledig zijn ontzorgd.

   Marianne geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  224. Els   schrijft over Mandemakers keukens:
   Graag maak ik melding van de uitstekende begeleiding die we hebben gekregen bij Mandemakers.

   Ons oog viel in de showroom op een greeploos donkergrijs / witte Siematic keuken en die kwam daarna niet meer uit onze gedachten.

   Daarbij vergeleken werden keukens van die we op veel andere plaatsen zagen een beetje truttig.

   Els geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  225. M. Bakker   schrijft over Mandemakers keukens:
   Met een budget van 15.000 Euro werd mij door een kennis Mandemakers geadviseerd. Nee, ik ben opzoek naar een keuken met kwaliteit en dat wil ik uiteraard terug zien in de aanschafprijs. Daarom gelijk een bezoekje gebracht aan de showroom van Mandemakers. Wat een voortreffelijke zaak, wat een schitterende keukens en ze stralen ieder per stuk degelijkheid en kwaliteit uit. Even met meneer de verkoper om de tafel gezeten en een prachtige keuken ontworpen. Een witte hoogglas greeploze keuken uiteraard volledig uitgerust met luxueuze en nieuwste keukenapparatuur. De Quooker was uiteraard ook een must have. Alsmede de stoomoven met pyrolyse functie.

   M. Bakker geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

   • Webcare Mandemakers Keukens  reageert op de beoordeling van M. Bakker:

    Beste meneer, mevrouw Bakker,

    Hartelijk dank voor het plaatsen van uw ervaring! Erg fijn om te lezen dat u zo tevreden bent. Dat is waar we het allemaal voor doen. Ik wens u veel kookplezier toe!

    Met vriendelijke groet,

    Matthijs – Webcare Mandemakers Keukens

  226. Pam   schrijft over Mandemakers keukens:
   Na ruim 5 jaar laat bij onze prachtige Sie-Matic keuken de folie los bij de vaatwasser, en natuurlijk gaat hij weleens open als de stoom nog niet weg is., maar bij normaal gebruik(’s avonds erin en ’s morgens eruit) is dat bij de vorige (Keller)keuken ook niet gebeurd .Oplossing Mandemakers nieuw front a la €600,- omdat garantie 5 jaar is en daar was hij nou net overheen. Graag wil ik dat Mandemakers contact met mij opneemt.

   Pam geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

   • Webcare Mandemakers Keukens  reageert op de beoordeling van Pam:

    Beste meneer, mevrouw,

    Graag ontvang ik uw (order)gegevens via webcare@mandemakers.nl zodat ik ervoor kan zorgen dat er zsm contact met u wordt opgenomen!

    Met vriendelijke groet,

    Matthijs – Webcare Mandemakers Keukens

   • Pam  reageert op de beoordeling van Pam:

    Heb reeds contact gehad met Mandemakers en Sie Matic en klacht is nog steeds in behandeling. Jammer genoeg wordt mijn ruim €22.000,00 dure keuken met de dag slechter en is de folie van 1 van mijn korflades ook al aan het wijken. Hopende op een snelle en adequate oplossing ……..
    Pam

  227. adrie   schrijft over Mandemakers keukens:
   Hallo we hebben in 2011 een keuken gekocht bij mandenmaker’s. Verkeerde maten verkeerde kasten, OK de keuken is klaar de kranen werkten mijn halve huis stond onder water maar er werd alleen gaan gerepareerd verder nog geen bloemetje of excuus nu 2015 alles van kastjes zwellen op. Er is vandaag iemand langs geweest met de mededeling teveel schoongemaakt onzin van navraag gedaan de alle miniem strippen zijn er te strak ingeplakt versie één of de kastjes zijn niet goed gespoten. Ik vind het een moeilijk bedrijf mag ben zelf ook niet van gisteren wordt hier niks aan gedaan sta ik met de opening der dagen met de kastjes voor de winkel en krijgen ze persoonlijke reclame van mij uitleg over garantie en kwaliteit dit woord voor de winkel in Zutphen”dus als ik een goede oplossing krijgen zit ik een kraampje neer dan krijgen klanten van mijn advies wordt er allemaal mis aan hun keukens is ik laat me niet als een klein kind afschepen de garantie is ver te zoeken bij dit bedrijf zo zelf geen keuken meer kopen bij dit bedrijf zou eens kijken bij tulpkeukens in Rijssen wil het niet op een nette manier dan is er voor mij maar één mogelijkheid om die troep in Zutphen tentoon te stellen het aanspreekpunt ben zijn in Zwolle heeft ook een Duitsland gewerkt deze verstoring is dicht

   adrie geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

   • Webcare Mandemakers Keukens  reageert op de beoordeling van adrie:

    Beste meneer,

    Bedankt voor uw bericht en toelichting! Erg vervelend dat deze situatie is ontstaan. Ik wil graag uw order inzien en wil u vragen om uw (order)gegevens te mailen naar webcare@mandemakers.nl. Vanuit hier kan ik ervoor zorgen dat er contact met u wordt opgenomen om uw melding te bespreken.

    Alvast bedankt!

    Met vriendelijke groet, Matthijs – Webcare Mandemakers Keukens

  228. Irene   schrijft over Mandemakers keukens:
   Via de mooie uitgebreide brochure van mandemaker keukens, hebben we een mooie keuken uitgezocht. In de showroom was deze helaas niet aanwezig. Dit was erg jammer want we vonden deze siematic keuken erg mooi. Gelukkig waren er in de showroom andere vergelijkbare siematic keukens te zien, hier hebben we uiteindelijk één van uitgekozen. De service was prima. We werden vriendelijk geholpen. Uiteindelijk de factuur getekend, waarna het wachten kon beginnen.

   De levering duurde vrij lang, in ieder geval langer dan wij van te voren hadden verwacht. Maar de levering was goed voor elkaar. De juiste onderdelen werden geleverd en de keuken werd snel gemonteerd. Helaas bleek dat toen wij de oven wilden gebruiken, na een paar dagen dat de keuken er al inzat, dat deze niet werkte. Fijn dat dit zo snel verholpen kon worden.

   Irene geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

   • Webcare Mandemakers Keukens  reageert op de beoordeling van Irene:

    Beste mevrouw,

    Bedankt voor het plaatsen van uw ervaring! Helaas komt het wel eens voor dat er wat service ontstaat op de keuken, we doen er dan alles aan om dit zo snel mogelijk te verhelpen. Zo ook bij u.
    Veel kookplezier gewenst!

    Met vriendelijke groet,

    Matthijs – Webcare Mandemakers Keukens

  229. Klaas   schrijft over Mandemakers keukens:
   Mooie siematic keuken gekocht bij Mandemakers top kwaliteit

   Klaas geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

   • Webcare Mandemakers Keukens  reageert op de beoordeling van Klaas:

    Beste meneer,

    Bedankt voor uw bericht. Fijn om te lezen dat u zo positief bent. Veel kookplezier gewenst!

    Met vriendelijke groet,

    Matthijs – Webcare Mandemakers Keukens

  230. Geneste   schrijft over Mandemakers keukens:
   Mooie keuken uitgezocht bij Mandemakers Beuningen. Goed geholpen. Maar bij levering begonnen de problemen. Bij montage kwam men erachter dat het keukenblad beschadigd was. Dus men kon niet verder met montage. Nu bijna 4 weken verder is het blad er nog steeds niet. Sterker nog. Deze komt waarschijnlijk pas over 3 weken!

   Ik heb ook nog problemen gehad met de koelkast en vriezer. Deze functioneren niet goed. Daar kwamen we na 2 dagen al achter. Maar van omruilen was in 1e instantie geen sprake. Ze hebben het recht om 3 reparaties uit te voeren voor men tot vervanging over gaat. Na veel telefoneren gaat men nu over tot vervanging. Al kwam men op de afgesproken datum niet met de apparaten opdagen…maar gelukkig wel met een nieuwe combi-oven die beschadigd was. Morgen 2e kans…

   Al met al heb ik na 4 weken een mooie keuken… die half af is…want, los keukenblad, geen spatranden, geen plinten, enz. Maar heb niet het idee dat de klantenservice dat belangrijk vindt. Want dan had men meer actie ondernomen om het probleem snel op te lossen…

   Geneste geeft2 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

   • Mandemakers Keukens  reageert op de beoordeling van Geneste:

    Beste heer/mevrouw,

    Bedankt voor uw bericht. Inmiddels hebben we meerdere malen contact met u gehad en staat de afspraak voor levering van uw nieuwe blad gepland. Mocht u nog vragen hebben verzoek ik u contact op te nemen met de klantenservice.

    Met vriendelijke groet,

    Matthijs – Webcare Mandemakers Keukens

  231. Janine   schrijft over Mandemakers keukens:
   Door voor Mandemakers te kiezen zijn we in een klap volledig verlost van problemen waar wij zelf tegenaan zijn gelopen. In de keuken gaan gemak en luxe hand in hand.

   We hebben, op advies van de verkoper, gekozen voor een koelkast met “0-graden-zone” en een “Quooker kraan”. Er handig voor het vers houden en bewerken van de groenten.

   Dat er geen aanbetaling diende te geschieden heeft overigens ook de keuze voor Mandemakers gemakkelijker gemaakt.

   Janine geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

   • Webcare Mandemakers Keukens  reageert op de beoordeling van Janine:

    Beste mevrouw,

    Bedankt voor uw positieve bericht! Leuk om te lezen dat u zo tevreden bent over Mandemakers Keukens.
    Ik wens u alvast veel plezier met uw nieuwe keuken!

    Met vriendelijke groet,
    Matthijs – Webcare Mandemakers Keukens

  232. Johan & Erik   schrijft over Mandemakers keukens:
   Het begon met een prachtig orientatieboek bij ons thuis op de mat. Het boek was veel dikker dan verwacht. De opener van Mandemaker was goedgekeurd. De afspraak in de showroom verliep geweldig. De adviseur luisterde zeer goed naar onze wensen en moest ons budgettair terugfluiten. (We gingen ver over de 15.000) Ondanks de nodige veranderingen in het ontwerp van de verkoper, is het exact de keuken zoals wij hem wensten.

   Wat leuk was, was dat de ontwerper ook met oplossingen voor achter de keukendeur kwam!

   Lastig is het om soms concessies te doen aan het ontwerp. Vooral bij keukens ben je snel geneigd om te veel dure dingen los te laten waardoor de keuken eigenlijk steeds minder word dan je in gedachten had. Transparantie in prijzen blijft een lastig verhaal. Dit waren onze gedachten.

   Johan & Erik geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

   • Mandemakers Keukens  reageert op de beoordeling van Johan & Erik:

    Beste Johan en Erik,

    Bedankt voor uw positieve woorden. Het doet ons goed te horen dat u naar tevredenheid bent geholpen in onze showroom.

    We zijn erg benieuwd naar het eindresultaat. Mocht u nog vragen hebben vernemen wij dit graag!

    Met vriendelijke groet,

    Matthijs – Webcare Mandemakers Keukens

  233. Sbina   schrijft over Mandemakers keukens:
   Een zeer enthousiaste adviseur bij mandermakers, die met ons bijna letterlijk door de showroom danste. Hier kijken, daar kijken, veel kleurcombinates bekeken, ja zijn enthousiasme werkte aanstekelijk. Werkelijk van alles gezien en netjes ontvangen.

   Sbina geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

   • Webcare team Mandemakers  reageert op de beoordeling van Sbina:

    Goedemiddag,

    Bedankt voor uw positieve beoordeling.
    We wensen u veel plezier in uw nieuwe keuken.

    Met vriendelijke groet,
    Webcare team Mandemakers Keukens

  234. Martine   schrijft over Mandemakers keukens:
   In de winkel uitstekend te woord gestaan. Voor de (hopelijk) nieuwe woning een indeling laten maken. Door de beperkte ruimte is het flink schuiven met alle wensen. Met een vaatwasser, oven/magnetron, gasstel, boven- en onderkasten, warmwaterkraan en een ingebouwde koel/vries combinatie is het flink puzzelen, maar het resultaat op de tekening mag er zijn.

   Martine geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

   • Mandemakers Keukens  reageert op de beoordeling van Martine:

    Beste Martine,

    Bedankt voor uw bericht! Leuk om te horen dat u naar tevredenheid bent geholpen in onze showroom.

    We zijn erg benieuwd naar het eindresultaat.

    Met vriendelijke groet,

    Matthijs – Webcare Mandemakers Keukens

  235. Mevrouw de Boer   schrijft over Mandemakers keukens:
   Samen met mijn vriend voor Mandemakers gekozen. De woonkeuken past goed in de woning. Onze verkoper heeft ruimte en gemak perfect voor ons gecombineerd. We hebben een paar dagen zonder keuken gezeten. Door onze slechte planning kan ik niets anders zeggen dan dat we zelf beter moeten opletten de volgende keer. We kijken met een positief gevoel terug op het hele traject.

   Mevrouw de Boer geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

   • Mandemakers Keukens  reageert op de beoordeling van Mevrouw de Boer:

    Beste mevrouw de Boer,

    Excuses voor de late reactie. Fijn om te lezen dat u naar wens bent geholpen en dat het resultaat naar tevredenheid is!

    Ik wens u namens Mandemakers Keukens veel plezier met uw nieuwe keuken.

    Met vriendelijke groet,

    Matthijs – Webcare Mandemakers Keukens

  236. Dirk   schrijft over Mandemakers keukens:
   Er wordt een ontwerp gemaakt en een offerte maar het ontwerp krijg je niet mee bij Mandemakers Gouda.

   Dirk geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

   • Mandemakers Keukens  reageert op de beoordeling van Dirk:

    Beste meneer,

    Bedankt voor uw feedback. Bent u in filiaal Woerden geweest? In Gouda hebben wij namelijk geen filiaal. Ik hoor graag van u via webcare@mandemakers.nl zodat ik ervoor kan zorgen dat u het ontwerp alsnog krijgt.

    Met vriendelijke groet,

    Lonneke – Webcare Mandemakers Keukens

  237. Britt   schrijft over Mandemakers keukens:
   Voor de vervanging van onze 25 jaar oude keuken zijn wij eigenlijk meteen naar Mademakers keukens gegaan.
   Onze keuken was verouderd maar technisch nog dermate goed dat we absoluut weer een vergelijkbare wilden.
   Gelukkig is er echt de tijd voor ons genomen. De keuken is ontworpen met behulp van een computerprogramma waarbij je een heel mooi beeld krijgt van hoe het er uit gaat zien. Ook wel fijn om te zien hoe de ruim 15d euro word besteed. Ze hebben ook een aannemer geregeld die het voorwerk kwam doen zoals stucen en leidingwerk verleggen.
   Ook onze oude keuken werd professioneel gedemonteerd en afgevoerd.
   Wij zijn erg tevreden over zowel de aankoop als de installatie.

   Britt geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  238. EKEL   schrijft over Mandemakers keukens:
   Voorbereiding en ontvangst goed, ontwerp perfect, aandacht perfect, levering goed. De adviseur ‘durfde’ echt kritiek te leveren op het ontwerp dat van een andere winkel kwam. In het begin was dat lastig voor ons, maar na ee nnachtje slapen het beste advies. Grote keuken en daarbij geslaagd voor 16.000 euro. tip: prachtig boek!

   EKEL geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  239. blanblot   schrijft over Mandemakers keukens:
   In mei 2002 kochten wij bij uw bedrijf een complete Siematic-keuken.Wij hebben nu een probleem:
   de lijm van de kunstoflaag op de kastdeuren
   laat los. De kunststof hangt slap aan de kastjes en vertoont in de hoeken luchtbellen/luchtruimte. Ook na 13 jaar lijkt mij dit ongewoon en wellicht een fabrieksfout Vele anderen hebben dezelfde klacht eerder bij Radar ingediend. Maar noch Mandemakers, noch Siematic hebben tot dusver een oplossing geboden en geven niet thuis.

   blanblot geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

   • Mandemakers Keukens  reageert op de beoordeling van blanblot:

    Beste heer/mevrouw Blanblot,

    Bedankt voor het plaatsen van uw review. Spijtig te vernemen dat er een probleem met uw keukenfronten is ontstaan. Ik zou graag met u in contact willen komen. Kunt u uw ordernummer en gegevens doorsturen naar webcare@mandemakers.nl?

    Alvast bedankt!

    Met vriendelijke groet,

    Lonneke – Webcare Mandemakers Keukens

  240. Soek   schrijft over Mandemakers keukens:
   Mandemakers Zutphen: Over enkele weken verwachten wij onze nieuwe keuken. Tot de bestelling hebben wij een zeer vertrouwd gevoel gehad over Mandemakers, maar na de handtekening is het vertrouwen in een goede afloop steeds verder afgenomen door onder andere het niet nakomen van (bel)afspraken en onvolledige tekeningen. Heel jammer! Tot op de dag van vandaag weten we nog steeds niet of de keuken geplaatst gaat worden naar onze wensen. Het is te hopen dat het goed gaat komen.

   Soek geeft2 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

   • Mandemakers Keukens  reageert op de beoordeling van Soek:

    Beste heer/mevrouw Soek,

    Bedankt voor het delen van uw ervaring. Spijtig te vernemen dat u geen duidelijkheid krijgt over de levering van uw keuken. Excuses hiervoor. Kunt u mij via webcare@mandemakers.nl uw ordernummer doorsturen? Dan help ik u graag verder.

    Met vriendelijke groet,

    Lonneke – Webcare Mandemakers Keukens

  241. J.V.   schrijft over Mandemakers keukens:
   De bemoedigende woorden dat alles vlekkeloos zou verlopen is ook daadwerkelijk geschied. Van het verwelkomen tot levering, hulde! Afspraken zijn nagekomen en de communicatie is helder geweest. De droomkeuken staat er binnen mijn budget van 10.000,-

   J.V. geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  242. Veenstra   schrijft over Mandemakers keukens:
   Een vlekkeloos verlopen keukenorder inbegrepen een vlekkeloos traject geweest. Wij hebben een complete wensenlijst meegenomen, waar na vertrek alleen nog maar meer op stond. De adviseur had ons namelijk gewezen op alle mogelijkheden achter de keukenkastjes. Bijkomende kosten waar wij geen rekening mee hebben gehouden was de achterwand in de keuken, dit tikte nog wel aan. Prijs kwaliteit verhouding zeer goed en ontvangst uitmuntend. Een moment van scherpte vlak voor het zetten van de handtekening. Aandacht voor alles door ons uitgekozen. Zeer gelukkig met onze keuken.

   Veenstra geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  243. jeanine   schrijft over Mandemakers keukens:
   6 jaar geleden onze keuken uitgezocht en o wat was iedereen vriendelijk.
   Tot een half jaar geleden bijna alle kastjes zijn bol gaan staan langs de winkel gegaan met een keukenkastje om te vragen wat we hier mee kunnen doen. We werden afgescheept met een telefoonnummer van de fabriek want daar moesten we wezen.
   Na een belletje krijg je te horen dat de garantie verlopen is maar het mooie van het verhaal is dat ze toegeven dat er een verkeerde lijmsoort is gebruikt wij waren dus niet de enige.
   Na veel gepraat wordt je niet geholpen ze kunnen wel een offerte sturen dus met andere worden je mag betalen voor jullie fout alleen omdat je garantie is verlopen ,heb trouwens nooit een offerte gekregen maar BEDANKT voor de goede service onze keuken is dus na 5jaar al verwoest want met een gezin met 3 kinderen is het een duur grapje om al de kastjes te vervangen .

   jeanine geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

   • Mandemakers Keukens  reageert op de beoordeling van jeanine:

    Beste mevrouw,

    Hartelijk dank voor het plaatsen van uw review. Vervelend te horen dat uw keukenkastjes bol zijn gaan staan. Ik ontvang graag uw ordernummer zodat ik u kan helpen. U kunt dit doorsturen naar webcare@mandemakers.nl.

    Alvast bedankt!

    Met vriendelijke groet,
    Lonneke – Webcare Mandemakers Keukens

  244. A Van der Lee   schrijft over Mandemakers keukens:
   Mandemakers keukens heeft ons vanaf het begin een zeer transparant gevoel gegeven, waardoor de betrouwbaarheid van Mandemakers reeds is bestempeld. Qua logistiek etc is alles perfect verlopen en wij genieten van onze mooie keuken. Bijzonder aandachtspunt betreft de geheel foutloze levering. Mandemakers bedankt!

   A Van der Lee geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  245. Michelle   schrijft over Mandemakers keukens:
   Zeer mooie catalogus met keukens van Mandemakers! Dit bedrijf neemt keukens zeer serieus en het was fijn dat deze thuis kon ontvangen. Het voorwerk is in ieder geval al goed. Binnenkort stap 2.

   Michelle geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  246. H.M.L. Hofkens   schrijft over Mandemakers keukens:
   In het najaar 2014 een keuken bij Mandemakers in Kaatsheuvel uitgezocht en besteld. Enige tijd later hebben wij een orderbevestiging en installatietekening ontvangen, waarop door Mandemakers aangegeven wordt de inhoud goed door te lezen en bij afwijkingen binnen 8 dagen te reageren. Tijdens het doornemen van de documenten bleek de inhoud op meerder punten af te wijken van hetgeen er besteld was (w.o. dikte werkblad) en waren er cruciale zaken, zoals een aansluitpunt voor de verlichting vergeten. Dus hoe zorgvuldig gaat de firma Mandemakers zelf met dit soort belangrijke informatie om?
   Vervolgens is de keuken in week 12 2015 geplaatst. Over de monteurs niets dan lof. Prima werk verricht!
   Als afwerking van de keuken hebben wij voor glazen achterwand gekozen. Deze is gelijk besteld met de keuken, maar om de juiste maat te bepalen zou de wand na plaatsing van de keuken alsnog ingemeten moeten worden. Vanwege het feit dat we niets te horen kregen over het inmeten, hebben we dan zelf maar weer contact opgenomen met Mandemakers. Na 2 weken kwam er dan eindelijk iemand langs om in te meten. Daarbij werd gezegd dat de achterwand na circa 3 weken geleverd zou worden. Na 4 weken niets gehoord te hebben, weer maar contact gezocht met o.a. de serviceafdeling. van de firma Mandemakers. Uiteindelijk bleek het document met de maatgegevens zoek te zijn geweest? In de afgelopen weken heb ik zelf 4 x contact opgenomen en na lang aandringen ook al 4 maal de belofte gekregen, dat men uit zou zoeken wanneer e.e.a. geleverd zou worden en zou daarover ook teruggebeld worden. Echter tot op de dag van vandaag ( 6 mei) nog steeds niets gehoord.

   H.M.L. Hofkens geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

   • Mandemakers Keukens  reageert op de beoordeling van H.M.L. Hofkens:

    Beste heer/mevrouw Hofkens,

    Dank u wel voor uw schrijven. Ook negatieve feedback stellen wij zeer op prijs. Inmiddels is er contact met u opgenomen en zijn er afspraken gemaakt. Mocht u nog vragen hebben horen wij dit graag!

    Met vriendelijke groet,
    Lonneke – Webcare Mandemakers Keukens

  247. De Zeeuw   schrijft over Mandemakers keukens:
   Dit ging erg goed. Ik ben zelf best verlegen en vind het dan ook moeilijk om mij staande te houden in gesprekken waar er veel druk op me word gelegd. Blij dat mijn broertje vroeger badkamers heeft verkocht en zich bereid toonde met mij mee te gaan. Eerste gesprek met Mandemakers was erg prettig. Mooi ontwerp gemaakt en daarna al vrij snel over de prijs komen te spreken. Ik was voorbereid door mijn broer, maar ben halverwege afgehaakt en heb hem maar laten onderhandelen. Veel termen als “je moet nu tekenen want anders geen korting” en “eenmalige aanbieding”. Ik snap best dat verkopers targets moeten halen, maar kan dat niet anders dan mensen iets in de maag te splitsen? Ik zou bijna zeggen dat ik helaas verliefd was op het ontwerp en me al helemaal achter het nieuwe fornuis zag staan. We zijn weggelopen en een paar dagen later pas terug gekomen. De verkoper heeft daarna zijn strategie wat aangepast en ik heb besloten om toch mijn droomkeuken bij Mandemakers aan te schaffen. Onderhand kook ik al 3 maanden achter mijn nieuwe fornuis en is het helemaal naar mijn zin. De levering ging prima. Ik ben dus al met al redelijk tevreden en heb mijn broertje natuurlijk voorzien van een lekker etentje uit mijn nieuwe keuken!

   De Zeeuw geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  248. Marscha   schrijft over Mandemakers keukens:
   Bezoek gebracht aan de showroom van Mandemakers. Er kwam als eerst een verkoper bij ons om te helpen, we hebben gezegd dat we nog aan het oriënteren waren en dat we het liefst eerst zelf wilden rond kijken. Verschillende keukenopstellingen en prijzen gezien. Uiteindelijk terug gegaan naar de verkoper om eventuele mogelijkheden te bespreken. Ondanks de drukte in de showroom nam de verkoper ruim de tijd om ons te helpen, zo luisterde hij goed naar onze wensen en ideeën, toen we de zaak verlieten kregen wij nog netjes een inspiratie boek mee om ons thuis verder te oriënteren. Binnenkort een tweede bezoek brengen dus. Uitstekende service tot nu toe!

   Marscha geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  249. TiffanyRichard   schrijft over Mandemakers keukens:
   We hadden wel een zetje nodig om te kunnen beslissen. Het mooie ontwerp gaf wel de doorslag. Dank hiervoor en kijken uit naar de keuken!

   TiffanyRichard geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  250. Claudia Peters   schrijft over Mandemakers keukens:
   Onze Mandemakers keuken is niet wat wij ervan verwacht hadden. Is het tegenwoordig normaal dat je vriezer onder je keukenkastje uitkomt?? Na herhaaldelijk mailen/ bellen bleek dit normaal gevonden te worden. Hebben hier meer mensen last van? Als jullie een goede oplossing hebben dan horen wij het graag want een juiste oplossing horen wij niet van Mandemakers. helaas is dit ook niet het enige probleem in het traject…klant is koning?? kennen we dat principe niet meer in Nederland?

   Claudia Peters geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

   • Mandemakers Keukens  reageert op de beoordeling van Claudia Peters:

    Beste mevrouw Peters,

    Dank u wel voor het plaatsen van uw bericht. Nogmaals excuus dat er een miscommunicatie is ontstaan. Op dit moment is de situatie bekend en zijn we naar oplossingen aan het kijken. We zullen u hiervan op de hoogte houden en dit met u communiceren.

    Alvast bedankt voor uw begrip en geduld.

    Met vriendelijke groet,
    Lonneke van Mandemakers Keukens

  251. Haanstra fm   schrijft over Mandemakers keukens:
   Na vele winkels te hebben bezocht hebben wij alsnog Mandemakers bezocht. Daar het vrij druk was, duurde het een poos eer wij geholpen konden worden. Afspraak gemaakt. Het gesprek met de vakbekwame adviseur verliep zeer prettig, onze wensen kunnen grotendeels vervuld worden. Omdat we niet over één nacht ijs gaan, hebben we onze beslissing nog even voor ons uit geschoven. Tot nu een zeer goed gevoel aan het bezoek overgehouden. Qua ontvangst en aandacht, ontwerp, totaalplan en prijs zeker aan te bevelen.

   Haanstra fm geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

   • Webcare team Mandemakers  reageert op de beoordeling van Haanstra fm:

    Beste meneer/ mevrouw Haanstra,

    Bedankt voor uw compliment.
    Mochten we u nog verder kunnen helpen in de showroom, dan horen we het graag.

    Met vriendelijke groet,
    Mandemakers Keukens

  252. berbel   schrijft over Mandemakers keukens:
   Leuke winkel vriendelijk personeel had uitgelegd dat iedereen mijn zus voor haar huwelijk een nieuwe keuken wilde geven in hun nieuwe huis. Ze dachten goed mee en gaven me een aantal mooie ideeën en mogelijkheden voor de keuken.Voelde meer als een leuke babbel dan een zakelijke transactie echt top personeel en ook nog een mooie toonzaal!

   berbel geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  253. fam waterdijk   schrijft over Mandemakers keukens:
   op jacht naar een mooie strakke keuken en we kwamen uit bij Mandemakers Keukens…
   Prettig geholpen bij binnenkomst.
   na rond gelopen te hebben kwamen we uit op een mooie siematic keuken die net buiten ons budget lag.
   er kon immers niets af van de prijs want deze was al zo laag.

   mijn ouders wilden de keuken wel eens zien waar wij zo enthousiast over waren.
   deze zijn een dag later gaan kijken naar de keuken en kregen meteen een prijs te horen!
   incl 25% korting omdat er die week een marathon gaande was? ze konden niet de 35% geven maar “alvast” wel 25%
   en dat kon niet bij ons??

   heel jammer.. op naar iemand anders

   fam waterdijk geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

   • Mandemakers Keukens  reageert op de beoordeling van fam waterdijk:

    Beste familie Waterdijk,
    Dank u wel voor het plaatsen van uw review. We nemen uw feedback zeer serieus en zijn erg benieuwd in welk filiaal u bent geweest. Graag ontvangen wij ook uw contactgegevens zodat we met u in contact kunnen komen. Indien u dit wenst kunt u ons mailen naar webcare@mandemakers.nl.

    Met vriendelijke groet,
    Mandemakers Keukens

  254. 013   schrijft over Mandemakers keukens:
   Om onze vrije dag in te vullen zijn we naar een aantal keukenzaken geweest en Mandemakers was er daar een van. Lopend door de winkel zoveel mooie keukens gezien en hierbij ook inspiratie opgedaan die ons nog zeker van pas gaat komen. Momenteel zitten we qua werk niet in de positie om teveel geld uit te geven en al helemaal niet aan een keuken. De verkoper in kwestie begreep het helemaal en heeft ons succes gewenst. Onze ideeën die we hebben opgedaan gaan voorlopig nog even in de ijskast. Bij betere tijden zal Mandemakers de eerste winkel zijn waar we naar toe gaan.

   013 geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

   • Mandemakers Keukens  reageert op de beoordeling van 013:

    Beste 013,

    Fijn te horen dat u een positief gevoel heeft overgehouden aan uw bezoek in onze showroom. Mochten we u tegen die tijd nog van dienst kunnen zijn horen wij dit graag! U bent van harte welkom in onze showroom.

    Met vriendelijke groet,
    Mandemakers Keukens

  255. anthony   schrijft over Mandemakers keukens:
   Binnenkort ga ik verhuizen en ik wil graag een nieuwe keuken. Ondertussen meerdere keukenzaken bekeken en bij Mandermakers wel zo’n prettige ervaring gehad, dit in tegenstelling tot andere winkels waar ik ben geweest. Ik heb de sleutel nog niet, dus ik kan momenteel nog geen beslissing maken. Na de sleuteloverdracht bij de notaris kom ik weer langs.

   anthony geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

   • Mandemakers Keukens  reageert op de beoordeling van anthony:

    Beste Anthony,

    Leuk om te horen dat u een fijn gevoel heeft overgehouden aan uw bezoek in onze showroom. We zien u graag terug!

    Met vriendelijke groet,
    Mandemakers Keukens

  256. Greet   schrijft over Mandemakers keukens:
   Goed geadviseerd over hoe de keuken in te delen en te ontwerpen bij Mandemakers in Woerden.

   Greet geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

   • Mandemakers Keukens  reageert op de beoordeling van Greet:

    Beste Greet,

    Dank u wel voor uw positieve bericht! Fijn te horen dat u tevreden bent over onze service in de showroom in Woerden. We zullen uw compliment doorgeven. Mochten we u nog verder van dienst kunnen zijn vernemen wij dit graag!

    Met vriendelijke groet, Mandemakers Keukens

  257. Fam de Jong   schrijft over Mandemakers keukens:
   Sinds 20 aug 2014 een nieuwe keuken gekocht. Er was 1 deurtje beschadigd,daar kregen we een nieuwe voor. Nu alweer 6 maanden verder en vele telefoon gesprekken gehad te hebben hebben we nog steeds geen deurtje. Wel deurtjes gekregen die afwijkend waren dus weer retour. Het deurtje wat er nu sinds VORIGE week in is geplaatst wijkt ook af van structuur en kleur en past niet bij de keuken. In het donker/ schemer lijkt het wel wat maar overdag steekt het flink af van de rest. Deze problemen komen omdat we een exclusieve keuken hebben met houtnerf in deurtje verwerkt, volgens Mandemakers zelf!!. . Nu nog steeds geen complete keuken…..dus ik zou zeggen neem een standaard keuken dan is het een prima bedrijf maar kom je in de duurdere klasse dan kunnen ze het niet oplossen maar verkopen doen ze wel!

   Fam de Jong geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

   • Mandemakers Keukens  reageert op de beoordeling van Fam de Jong:

    Beste Fam de Jong,

    Bedankt voor het plaatsen van uw bericht. Vervelend te moeten lezen dat deze service langer duurt dan u van ons mag verwachten, excuses hiervoor. Op dit moment onderzoeken we dit probleem en zullen u spoedig gaan benaderen voor een passende oplossing.

    Met vriendelijke groet, Mandemakers Keukens

  258. Eef   schrijft over Mandemakers keukens:
   Brochure besteld en tel. nummer achtergelaten. Vervolgens gebeld door Mandemakers maar ik stond op het punt om de deur uit te gaan. Meneer zou de volgende avond terugbellen. Nooit meer iets gehoord. Als het niet lukt om zo n simpele afspraak na te komen zal het met de rest van de service ook wel niet best zijn. Gemiste kans voor Mandemakers en ik weet in ieder geval dat ik hier niet moet zijn.

   Eef geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

   • Mandemakers Keukens  reageert op de beoordeling van Eef:

    Beste Eef,

    Bedankt voor uw bericht. Vervelend te horen dat u niet bent terug gebeld. Dat is zeker niet waar Mandemakers Keukens voor staat. We willen graag nogmaals met u in contact komen. Indien u dit wenst kunt u uw gegevens doormailen naar webcare@mandemakers.nl. Ook horen we graag in welk filiaal u bent geweest.

    We vernemen graag van u.

    Met vriendelijke groet,
    Mandemakers Keukens

  259. Bart   schrijft over Mandemakers keukens:
   `Bij Mandemakers in Wateringen langs geweest. De adviseur beweerde bij hoog en bij laag dat er geen afzuigkap was tussen 60 en 90 cm breed.
   Google leert al vrij snel dat Miele er verschillende heeft van 75 cm.
   Ook ging hij geheel niet in op onze vragen.
   Maar hij wist wel te vertellen dat er 50% korting was op apparatuur. Nog gevraagd of de keuken ook gelijk besteld moest worden, nee dit hoefde dus niet.
   Dus met mijn vriendin een dag vrij genomen om in ieder geval al binnen het termijn (1 week) de apparatuur te selecteren.
   De dag erna langs om de uitgekozen producten te bestellen.
   Nee, nu kon het ineens niet meer.

   Bart geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

   • Mandemakers Keukens  reageert op de beoordeling van Bart:

    Beste Bart,

    We hebben uw bericht gelezen en vinden het erg vervelend te horen dat u en uw vriendin geen goede ervaring hebben gehad.
    Wij streven naar een goede klanttevredenheid en nemen uw klacht ook mee in ons verbeterproces.
    Wij willen daarom graag met u in contact komen. Zou u zo vriendelijk willen zijn uw gegevens te willen doorgeven via webcare@mandemakers.nl

    Bij voorbaat dank.

    Met vriendelijke groet,

  260. Jantien   schrijft over Mandemakers keukens:
   Showroom Mandemakers keukens Zutphen ziet er gelikt uit. Ontvangst is zeer vriendelijk, de verzorging is goed te noemen. Hebben een keukenontwerp met offerte laten maken. Gesprek is vriendelijk verlopen. Door het krap bemeten budget kregen wij de indruk dat het resultaat niet optimaal was. Zo goedkoop mogelijk ontwerp waardoor de functionaliteit van de keuken nader bezien niet van voldoende kwaliteit was. Bijv. te weinig lade ruimte voor bestek en andere kleine keuken spullen. De prijs was naar onze mening niet markconform. Of we nog eens langs gaan om het ontwerp aan te laten passen en verder over de prijs te onderhandelen is zeer twijfelachtig.
   Uw tips zullen ons daarbij zeker helpen.

   Jantien geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

   • Mandemakers Keukens  reageert op de beoordeling van Jantien:

    Beste Jantien,

    Goed te horen dat u te spreken bent over de uitstraling en klantvriendelijkheid van onze vestiging Mandemakers in Zutphen.
    Om toch tot een optimaal resultaat te komen, zouden we het erg fijn om u nogmaals te mogen ontvangen in onze showroom. We zien u graag als tevreden klant de deur uitlopen.
    Als u uw gegevens doorgeeft op webcare@mandemakers.nl gaan we graag met u opnieuw in gesprek.

    Met vriendelijke groet,

    Mandemakers Keukens

  261. Melle en Ellen   schrijft over Mandemakers keukens:
   Ervaring Mandemakers Woerden:
   Na lange tijd hebben wij samen een leuk huisje gekocht, alleen een mooie keuken ontbrak hier nog aan. Na lang gezoek kwamen we bij Mandemakers terecht, mooie showrooms en lekkere koffie. We werden in Filiaal Woerden goed verzorgd en behandeld. Uiteindelijk kochten we dus ook diezelfde avond daar onze droomkeuken. Na een paar maanden werd de keuken bij ons geleverd. Toen we hem gingen zetten waren er een paar mankementen. De afzuigkap had een deuk, een handvat zat fout gemonteerd en een rekje bij de koelkast was er niet bij geleverd.
   Allemaal niet heel erg schokkende dingen zou je zeggen, totdat je bij de klantenservice aankomt en het filiaal zelf belt.
   Want de mooie panden staan er niet voor niks, als je je geld betaald heb kan je daar namelijk barsten. We zijn nu 2,5 weekje verder, vol met belletjes en mailtjes. Maar reageren of de zaken netjes afhandelen zit er niet in. Telkens beloven zij terug te bellen, maar dit blijkt te moeilijk voor ze te zijn.
   De tegelboer hebben we al een keertje af kunnen zeggen nu en het spachtelputz gaat ook vast lopen. Er hoort namelijk een afzuigkap te hangen.
   Groetjes,
   Ellen en Melle

   Melle en Ellen geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

   • Mandemakers Keukens  reageert op de beoordeling van Melle en Ellen:

    Beste mevrouw van Schie,

    Naar aanleiding van ons telefonisch onderhoud van heden ochtend hebben wij de situatie met u besproken en een oplossing aangedragen. Aanstaande maandag wordt er nogmaals contact met u opgenomen betreffende de openstaande punten.

    Hopende u naar tevredenheid te hebben geholpen.

    Met vriendelijke groet,
    Mandemakers Keukens

  262. roorda   schrijft over Mandemakers keukens:
   keuken gekocht 2011 we zijn zeer tevreden over de kwaliteit. alleen als je zo als wij nu voor de 2e keer de scharnieren van de koelkast kapot hebt aeg . komt vaak voor, moet je het zelf met aeg regelen, misschien een abonnement e5 per mnd elke 2 jaar een nieuwe scharnier .ik heb de koelkast toch bij mandenmakers gekocht ?die moeten dit toch ook in orde willen hebben want dit is een blijvend probleem

   roorda geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

   • Mandemakers Keukens  reageert op de beoordeling van roorda:

    Beste heer / mevrouw Roorda,

    Bedankt voor het plaatsen van uw review. Wij streven naar optimale kwaliteit en zullen uw opmerking dan ook meenemen in ons verbetertraject.

    Met vriendelijke groet,
    Mandemakers Keukens

  263. ellen   schrijft over Mandemakers keukens:
   Wij hebben een offerte laten maken bij Mandemakers in Zwolle.
   Mooie zaak en vriendelijke verkoper. De verkoper deed erg zijn best en maakte een mooie indeling voor onze nieuwe keuken. Toen het prijskaartje kwam moesten wij wel even slikken. We hadden best een ruim budget maar deze keuken was wel erg duur. Toen kwam de (Hoofd)verkoper? er bij. Er kon echt niets af. Hij stelde voor om de hoge kasten weg te laten en eens in de kringloop te gaan kijken.
   Dan konden we die wel in een passende kleur verven.
   Had hij zelf ook gedaan. jaja.

   ellen geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

   • Mandemakers Keukens  reageert op de beoordeling van ellen:

    Beste Ellen,

    bedankt voor uw bericht. Onze verkopers kijken altijd mee naar de beste klantspecifieke oplossing. We hopen dan ook dat u uiteindelijk goed geholpen bent met het gegeven advies.

    Met vriendelijke groet, Mandemakers Keukens

  264. maarten en lou   schrijft over Mandemakers keukens:
   Eind 2010 hebben wij onze keuken gekocht bij Mandemakers keukens te Zwolle. Mandemakers was niet de eerste winkel die we bezochten. Bij de concurrent waren we goed geholpen, maar hadden we het gevoel dat we erg gepusht werden en we vonden het ook erg lastig om duidelijk aan te geven dat we nog even verder wilden kijken. We hadden op het internet al wat onderzoek gedaan naar apparatuur en hadden en afzuigkap van Gutmann gezien. De man die ons hielp gaf aan dat hij ook van voren in je gezicht blies, dat leek ons niet zo praktisch. De verkoper bij Mandemakers ontkrachte dit en liet ons in de showroom dezelfde afzuigkap zien, en inderdaad deze blies niet naar voren. Blijkbaar hadden ze in de vorige winkel het apparaat verkeerd gemonteerd.
   We werden bij Mandemakers heel vriendelijk ontvangen en hadden ruimte om even rond te kijken. We werden enthousiast aangesproken door een verkoper. We gaven aan dat we een huis hadden gekocht en hij was oprecht geïnteresseerd in de woning en in ons als persoon. Daardoor voelden wij ons op ons gemak. Hij had al snel door dat wij ons goed hadden ingelezen en duidelijke wensen hadden. Daar speelde hij goed op in, door dit naar ons te benadrukken en geen overbodige suggesties te doen in andere stijlen van keukens.
   Ik vond het erg leuk dat hij veel tekende, een computer programma is natuurlijk modern, maar hou er wel van om iets tastbaars te hebben. Hij gaf aan dat hij nog een 3d tekening zou maken.
   We hebben apparaten gekocht van AEG, dat vonden wij een mooie prijs kwaliteit verhouding. De verkoper kwam als eerst met een bespottelijk hoge totaalprijs voor de keuken. We waren daar al op voorbereid door recensies op het internet en ervaringen van vrienden en familie. Onvoorstelbaar dat sommige mensen niet onderhandelen. We hebben goed onderhandeld en er een voor ons mooie prijs uitgesleept.
   Omdat ons huis nog niet was opgeleverd, kon de keuken pas in 2011 geplaatst worden. In de tussentijd ging diegene die onze keuken had verkocht werken op een andere locatie, dat vonden wij erg jammer. Het is fijn als je een vast aanspreekpunt hebt. Diegene die het over nam daar hadden we niet zo’n klik mee. Hij gaf ook aan dat we het pop-up stopcontact niet in ons dikke aanrechtblad konden hebben. Wij hadden nagezocht dat dit wel kon, toen het erop aan kwam was de verkoper die ons de keuken had verkocht weer terug in de vestiging. Hij heeft het overgenomen. Conclusie was dat het stopcontact wel gemaakt kon worden in ons blad.
   De afhandeling en de plaatsing is naar wens verlopen. Ze zijn nog terug geweest om de kasten opnieuw te stellen, met spullen erin. Er was een stukje beschadigd aan het aanrechtblad en dat hebben ze vervangen.
   Een maand geleden was ons koffiezetapparaat kapot. We hadden maar 3 jaar garantie en deze was net verlopen. Ze hebben ons heel goed geholpen en uiteindelijk hebben we niks hoeven te betalen.
   Al met al zijn we erg tevreden over onze aankoop bij Mandemakers keukens in Zwolle.

   maarten en lou geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  265. Jacob Jonkman   schrijft over Mandemakers keukens:
   Dit is de mail die ik donderdag 16 oktober naar het filiaal Mandemakers in Groningen heb gestuurd.

   Geachte heer,

   Zoals telefonisch afgesproken stuur ik u deze mail.

   Op dinsdag 23 september 2014 is volgens afspraak een keuken bij mij geleverd die ik ook volgens afspraak bij aflevering heb betaald.
   Bij het plaatsen bleek dat 1 adapter aan de onderzijde van een kastje, waar het stelpootje ingedrukt wordt, gescheurd te zijn tevens bleek bij een van de hangkastjes de ophangbeugel te ontbreken.
   Ik heb op maandag 6 oktober 2014 dit gemeld aan de servicedienst die mij mededeelde dat hij de onderdelen zo spoedig mogelijk naar mij zou opsturen.
   Omdat ik vrijdag 10 oktober 2014 nog niets had ontvangen heb ik wederom contact opgenomen met de servicedienst. Deze vertelde mij dat de onderdelen om de onverklaarbare reden nog niet verstuurd waren en dat hij ze direct zou versturen.
   Op zaterdag 11 oktober ontving ik via de post een ophangbeugel en een stelpoot met 2 verlengstukjes en niet de adapter.

   Op maandag 13 oktober heb ik wederom contact opgenomen met de servicedienst. Die zou ervoor zorgen dat de adapter direct naar mij opgestuurd zou worden maar tot op heden heb ik nog niets ontvangen. (de adapter heb ik inmiddels op donderdag 16 oktober ontvangen)

   Bij het plaatsen van de Siemens kookplaat bleek dat de glasplaat, aan de bovenzijde, krom te zijn. Ik ben op maandag 13 oktober 2014 met deze kookplaat naar uw vestiging in Groningen gegaan. Daar werd mij, door uw collega achter de balie, medegedeeld dat ik contact op moest nemen met de servicedienst in Waalwijk.
   Op dinsdag 14 oktober 2014 heb ik contact opgenomen met de servicedienst die mij mededeelde dat ik binnen 5 kalenderdagen had moeten reageren en dat hij het door zou geven aan de leverancier en dat alle kosten die hieruit zouden voortvloeien voor mijn rekening zijn en dit terwijl uw collega mij vertelde de alles keurig onder garantie opgelost zou worden. (Inmiddels bericht gehad van Siemens dat zij donderdag 30 oktober langskomen).

   Bij het plaatsen van de keukenmengkraan op dinsdag 14 oktober 2014 bleek dat de hendel waarmee je de waterhoeveelheid regelt niet bediend kan worden omdat de hendel tegen de muur aan de achterzijde komt. Er is namelijk maar 2 cm ruimte tussen de achterzijde van het kraangat in het werkblad en de achterzijde van het werkblad.
   Ik heb een mal gemaakt en ben met deze mal, waar de kraan in gemonteerd is, naar uw vestiging in Groningen gegaan.
   Ik heb uw collega achter de balie het probleem getoond en zij deelde mij mede dat ik het beste contact op kon nemen met de servicedienst.
   Ik vertelde haar dat ik slechte ervaring met de servicedienst heb en dat ik de keuken bij uw vestiging in Groningen heb gekocht. Zij heeft daarop mijn gegevens genoteerd en een foto gemaakt van de mal met de kraan. Zij zou dit tonen aan de vestigingsmanager, die op dat moment niet aanwezig was, zodat hij s’middags mij zou bellen hoe dit opgelost kan worden.
   Ik ben niet gebeld en daarom heb ik op donderdag 16 oktober 2014 contact met u opgenomen.
   U deelde mij toen mede dat ik de problemen maar even in de mail moest zetten en naar u toe sturen.

   Dus bij deze,

   Met vriendelijke groet, Jacob Jonkman

   Als reactie werd ik woensdag 22 oktober gebeld door de servicedienst. Zij vertelde mij dat het probleem met de kookplaat door Siemens wordt opgelost en voor het probleem met de kraan moest ik maar in de winkel van Mandemakers een kraan kopen die wel past.
   Nadat ik donderdag 23 oktober telefonisch contact heb opgenomen met het filiaal in Groningen en teruggebeld zou worden (niet gebeurd) heb ik vrijdag 24 oktober 2014 zelf maar weer gebeld. Ik ben toen teruggebeld door iemand die mij aanbood om een kraan bij hem te kopen en ik zou dan 50% korting krijgen op de bruto prijs (terwijl bv Praxis al 40% korting geeft op de winkelprijs).
   Wat blijkt nou. De keuken die ik gekocht heb is met greeplose deurtjes en dan is het keukenblad 2 cm minder diep dan deurtjes met greep. Bij aankoop van de keuken heb ik aangegeven dat ik mijn eigen keukenmengkraan, die nog nieuw is, weer wilde gebruiken dat was geen probleem. Alleen heeft de verkoopster verzuimd om mij te vertellen dat een normale kraan niet past. Het blad met spoelbak die mij in de winkel werd getoond en verkocht had wel 4 cm achter de kraan.
   Mandemakers wil je wel tegemoet komen maar dan willen ze er nog wel aan verdienen.

   Jacob Jonkman geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  266. Kerim   schrijft over Mandemakers keukens:
   Mijn oude keuken begon destijds gebreken te vertonen. Daarom ben ik een jaar geleden naar Mandemakers keukens gegaan. Ik was op zoek naar een nieuwe tijdloze keuken. Die hebben ze toen volledig naar wens geplaatst in drie dagen. We hebben overigens wel wat meer moeten betalen maar dat was het achteraf gezien wel waard geweest. Ben erg tevreden met de keuken. Helemaal top, Mandemakers!

   Kerim geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  267. Peter   schrijft over Mandemakers keukens:
   Een aantal maanden gelden zijn wij langs geweest bij Mandemakers Keukens in Zwolle. We waren specifiek opzoek naar een klassieke keuken die van alle gemakken voorzien was. Bij Mandemakers werden we goed geholpen door een van de medewerkers. Hij nam de tijd voor ons en verwerkte onze wensen uitstekend in een 3D ontwerp. We zijn erg tevreden met onze en keuken en hebben er veel plezier van.

   Peter geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  268. Nicoline   schrijft over Mandemakers keukens:
   hmm..de showroom was prachtig, maar het liep niet geheel zoals wij hadden gehoopt. Mandemakers heeft ons wel positief verrast in de mooie keukens die in de showroom stonden echter , niet in de prijs. Gesprek begon moeizaam toen men ons naar het budget vroeg, wij wilden dit liever niet geven. Resultaat: een indicatie afgegeven en daardoor niet het gevoel serieus genomen te worden. Bij andere keukenwinkels is dat niet veel anders: overal vragen ze naar de keukenprijs, jammer!

   Nicoline geeft2 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

  269. N.J.   schrijft over Mandemakers keukens:
   Na een aantal showrooms bezocht te hebben hadden we al besloten dat we de keuken bij Mandemakers zouden halen. Het was alleen nog wachten op het ja-woord van de bank.. Gelukkig voor ons viel dat moment precies samen met de zomeraktie van Mandemakers, waardoor we wel 40% korting op de apparatuur krijgen! Daarom hebben we de apparatuur meteen van een upgrade voorzien 😉 Na het model keuken is nu dus voor ons ook de apparatuur precies wat wilden!

   N.J. geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  270. fam Hoeben   schrijft over Mandemakers keukens:
   Mandemakers had ooit een vestiging in Duitsland net over de grens, volgens mij in nordhorn of gronau. Deze winkel hebben wij wel eens bezocht, echter deze blijkt niet meer te bestaan. Jammer, want het advies van deze groep was fenomenaal. Uiteindelijk bleek een kleine inschattingsfout; compleet vergeten de montage en het leidingwerk te bespreken. Wij hadden vooral erg hoge meerwerkkosten. De nieuwe verkoper in kwestie kwam net van een andere keukenwinkel, waar ze anders werkten. Mandemakers hebben keukenadviseurs in dienst met zeer veel ervaring, echter dit was een kleine domper.

   fam Hoeben geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  271. mandemakers   schrijft over Mandemakers keukens:
   ondanks onze slechte ervaringen in het verleden met andere keukenzaken hebben we nu ons vertrouwen geschonken bij Mandemakers keukens in zutphen: ook bij wolters keukens in lochem nog even gekeken, maar dat beviel ons matig. wij irriteerden ons aan de hele zoektocht naar een nieuwe keuken. de keukenwereld is doortrapt. tijdelijke acties, gladde verkopers en moeilijk een keuken compleet kunnen leveren. Inmiddels 3x!! is het misgegaan. Er moest toch een nieuwe keuken komen en in onze omgeving hadden twee families een keuken bij mandemakers gekocht. een in zutphen en een bij mandemakers in groningen. Beide partijen hebben de keuken naar tevredenheid geleverd. Ik had meteen tegen de adviseur gezegd dat ik het vertrouwen compleet kwijt ben ik de keukenwereld. Gelukkig heeft hij ons gerust gesteld en wij hebben hier de keuken gekocht. Het gevoel tot nu toe is zeer goed. hopen dat onze vierde keuken foutloos geleverd word.

   mandemakers geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  272. Bernard   schrijft over Mandemakers keukens:
   Bij het nader onderzoeken bleek dat wij toch wat meer van de prijs van onze nieuwe keuken af konden krijgen dan we dachten. We kwamen binnen met een offerte van een andere keukenwinkel en hebben deze EXACT uit laten rekenen door Mandemakers. Het prijsverschil was 800 euro en het vertrouwen in de Mandemakers groep was hoger, wat resulteerde in een tevreden en betrouwbaar gevoel. Mandemakers mag onze keuken leveren.

   Bernard geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  273. rademaker   schrijft over Mandemakers keukens:
   Mandemakers Barendrecht

   We hebben een keuken met een Gutmann afzuigkap gekocht. De keuken is goed afgeleverd en geplaatst. Behalve dan dat de keukenzetter je op zondag belt of er iemand om 07.00 de deur open doet.
   Wat er niet goed was was de afzuigkap, deze lag verpakt in de doos alsof deze uit de showroom kwam met losse stukken piepschuim en tempex. Ook was er een spotje in de afzuigkap gevallen.
   Hiervan melding gemaakt bij Mandemakers service. Ik kreeg te horen dat er snel contact opgenomen zou worden door Gutmann. Na een paar dagen nogmaals gebeld en kreeg te horen dat dezelfde dag nog gebeld zou worden maar helaas…..
   De volgende dag wederom gebeld en kreeg weer te horen dat ik waarschijnlijk gebeld zou worden. Hierbij heb ik gezegd dat ik de afzuigkap bij Mandemakers gekocht hebt en zij dit dienen op te lossen. Als je dan een antwoord krijgt van ja…we staan met de rug tegen de muur, dan wordt je niet echt vrolijk van. Ik overweeg dan ook een klacht in te dienen over de gang van zaken. Tot zover.

   rademaker geeft2 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

  274. D. Zwiers   schrijft over Mandemakers keukens:
   Sinds afgelopen januari een keuken geplaatst gekregen door Mandemakers.
   Tot het plaatsen was het allemaal perfect geregeld.
   Na het plaatsen tot nu toe (3 maanden later), alleen maar gezeur en ellende!
   Service?? Dat kennen ze niet.
   Terugbellen? Staat niet in hun woordenboek.

   Wij hebben schade aan ons werkblad, waar tot op heden nog geen oplossing voor is. Na al contact te hebben gehad met klantenservice, filiaalmanager en zelfs nog veel hoger op!

   Filiaalmanager: ‘We gaan voor tevreden klanten, we zoeken een passende oplossing voor u’
   Tig keer gebeld en een aantal keren gemaild, nog geen oplossing en je hoort gewoon NIKS terug.
   Dingen afspreken en niet nakomen.
   En dan ook nog eens boos worden aan de telefoon op mij, omdat ik na 2 maanden eens flink boos wordt aan de telefoon. Nou, mag ik!?

   Ik ga net zo lang door, tot er een oplossing voor is!

   Dus Mandemakers keukens een aanrader?absoluut niet

   D. Zwiers geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  275. FAM HUIBERS   schrijft over Mandemakers keukens:
   Ons bezoek was aan mandemakers keukens in kaatsheuvel. Door het prachtige inspiratieboek moest we een keertje kijken bij deze winkel. Het boek oogde eigenlijk exclusiever dan we dachten. Bij binnenkomst van het boek hadden we gelijk het gevoel dat het onbetaalbaar was. Gelukkig was het boek duidelijk opgesplitst in goedkopere en duurdere keukens. Ook als is volgens de adviseurs mandemakers het luxepaard van alle concepten, het is zeker betaalbaar!

   FAM HUIBERS geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  276. Bolt   schrijft over Mandemakers keukens:
   Goeie actie bij Mandemakers! Vanwege de kortingen van de Mandemakers marathon hebben we voor hun gekozen. Onze keuze is in de winkel gevallen op een strakke hoekkeuken van hun eigen merk, de m-collectie. Zo hebben wij een degelijke keuken voor relatief weinig geld 🙂 Ik hoop trouwens niet dat het straks met de levering of plaatsing mis gaat, want daarover lees je toch weinig goeds op internet. Mocht dat inderdaad gebeuren dan zal ik deze review zeker even updaten 😉

   Bolt geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  277. geronimoooo   schrijft over Mandemakers keukens:
   Wij vielen voor een landelijke boerenkeuken. Helaas hebben niet veel keukenondernemers hier grote collecties in, vooral niet bij ons in het noorden van het land. Mandemakers keukens in Groningen had deze optie wel. Hier zijn we geslaagd. Een prachtige ariadne ad home keuken gekocht, nadat we op die site zelf onze keuken hadden ontworpen in 3D. Deze keukencollectie is werkelijk een prachtig voor mensen die van keukens uit de jaren 50 houden. Het contact met adviseur verliep in eerste instantie niet vlekkeloos, en mandemakers was in verhouding vrij prijzig. Nadat we toch ook nog een drietal andere keukenwinkels hebben bezocht, (bruynzeel was ook een goede tweede keus) hebben we toch gekocht bij mandemakers. Er waren wel wat problemen bij de levering, maar die zijn eigenlijk redelijk goed opgelost. We moeten alleen nog een aantal keukenaccesoires kopen, die een beetje bij deze stijl keuken horen.

   geronimoooo geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  278. Loes   schrijft over Mandemakers keukens:
   Ik had het nooit gedacht maar Mandemakers heeft zelfs voor ons budget mooie landelijke keukens in de brochure staan. Ons oog viel op een keuken van hun eigen merk (de zogenaamde M-collectie) en we zijn vol goeie moed naar de showroom getrokken. Eenmaal daar werden we goed ontvangen en we hadden al snel door dat we met een zeer deskundige adviseur te maken hadden die goed rekening hield met onze wensen. Na een wat lange onderhandeling met een aantal offertes zijn we er, naar ons idee, goed van afgekomen. Plaatsen ging overigens ook zonder al te grote problemen, er misten wel een paar kleine onderdelen maar Mandemakers loste dit goed op en de keuken is nu helemaal af. Wij zijn super tevreden en genieten nu volop van de nieuwe keuken!

   Loes geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  279. De Bakker   schrijft over Mandemakers keukens:
   We zijn laatst naar mandenmakers showroom in Zwolle geweest om eens rond te kijken. Erg mooie showroom en we konden eerst rustig rond kijken voor we in gesprek gingen met een verkoper. Het gesprek verliep vriendelijk en we kregen een aantal tips mee. Na dit gesprek hebben we een nog een rondje gemaakt door de mooie showroom. We gaan waarschijnlijk binnenkort terug om een offerte te maken.

   De Bakker geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  280. R. Elshout   schrijft over Mandemakers keukens:
   Je moet niet denken dat je een keuken koopt voor 15 of 20 jaar, nee bij ons is ie nog geen tien jaar oud en alle ‘folie’ laat los, een schandalig gezicht.
   We hebben van het begin af aan problemen gehad, frontjes die spontaan afbraken, veren die kapot gaan en vervangen moeten worden. Ook de koelkast, vaatwasser zijn al een paar jaar geleden vervangen en nu dus dat de folie loslaat op bijna alle laatjes en kastjes.
   Toen we een klacht in dienden zeiden ze dat de technische levensduur van een keuken maar 10 jaar is. DAT VERTELLEN ZE JE NIET ALS JE EEN KEUKEN KOOPT.
   Nu hadden ze een offerte aangeboden om voor 1500 euro onze deurtjes te vervangen, maar zeg nou eerlijk als je vanaf het begin problemen hebt, steek je toch geen euro meer in die keuken.

   R. Elshout geeft2 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

  281. Patricia   schrijft over Mandemakers keukens:
   Verbaasd, over de vele positieve reacties op Mandemakers. Heb vorige week een andere site gelezen en daar staan verre van positieve berichten op. Die van ons ik ook zeker niet positief ! Ze beloven 35% korting maar uiteindelijk andere offerte bekeken en wij gaan gewoon meer dan de volle 100% betalen ! Echt alle trucs worden uit de kast gehaald, helaas wij zijn er in getrapt en zijn nu via onze rechtsbijstand verzekering bezig.

   Patricia geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  282. lenie   schrijft over Mandemakers keukens:
   Als je bij Mandemakers keukens binnen komt, weet je zeker dat je alles in keukenland samen ziet en niets over het hoofd ziet. Een prachtige showroom waar je zeker kunt slagen. Mandemakers heeft hoog segment keukens en is een bezoekje zeker waard. Wij hebben er een prachtige siematic keuken gekocht en zijn zeer tevreden over de bestelde keuken. Kleine tip voor mandemakers keukens en andere keukenwinkels: Plaats ook eens kleinere keukens, de meeste keukens zijn te groot voor een normaal huishouden!

   lenie geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  283. mandemakers koper   schrijft over Mandemakers keukens:
   Wij hebben een mandemakers in beuningen een keuken gekocht en zijn daar tevreden over, behalve het granieten werkblad. Dit materiaal zou tegen alles bestendig zijn, maar ons lichte granieten blad zit nu al vol met kookvlekken die er niet uit gaan. Waarom ons een mat afgewerkt blad is geadviseerd is ons een raadsel, achteraf gezien hadden we zeker voor een gepolijst werkblad gegaan. Mandemakers heeft aangegeven dat ze er niets aan konden doen en dat het onze eigen keuze was. Onze ervaring: neem altijd een gepolijst blad als je graniet kiest.

   mandemakers koper geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  284. ria   schrijft over Mandemakers keukens:
   Wij hadden een zeer grote keuken in te richten. Het voorwerk duurt dan al snel wat langer en de mogelijkheden voor een keukenontwerp zijn ruim. Afhankelijk van het budget is de vraag of je zon grote keuken wel optimaal kan inrichten. bij Mandemakers keukens langs geweest en die hebben meteen een aantal mooie ontwerpen gemaakt. Prachtige showroom en je word er als koning behandeld. Mandemakers heeft een ruim assortiment aan keukenfronten en bladen. Daarna zijn we ook nog eens naar Tinello keukens geweest maar die keukenzaak leek ons veel te duur. Ook nog bij de keukenconcurrent geweest, maar die gaf ons niet het gevoel dat ze erg kundig waren in hun keukenontwerp. Na een paar weken uiteindelijk bij mandemakers gekocht en na twee maanden bleek onze ervaring met mandemakers goed gekozen: op een punt na is de keuken foutloos geleverd! Het inmeten ging goed en de keuken staat als een rots. Wel vond ik het contact met klantenservice moeizaam gaan.

   ria geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  285. joop   schrijft over Mandemakers keukens:

   Als mandemakers geen reclame had gemaakt dat keukens daar al vanaf 5000 euro te koop zouden staan, waren we er niet eens naar binnengelopen. Dacht dat ze vele malen duurder waren.Toch beviel ons het mandemakers keukenboek heel erg en ik moet zeggen: heel ander beeld toen we in de showroom met de adviseur aan tafel zaten. Ik hoefde niet te twijfelen aan zijn kundigheid. De beste man kon volgens mij iedereen een keuken verkopen. We zijn een tweede keer terug gekomen en na flink onderhandelen met een voldaan gevoel naar huis gegaan. Wij een goedkope keuken, hij provisie (denk ik) maar dat gunde ik hem dan ook.

  286. R Tiggelaar   schrijft over Mandemakers keukens:
   Mandemakers keuken en showroom vond ik toch wel een van de mooiste die we gezien hebben. De keukens waren wat duurder dan we hadden verwacht, maar dat is natuurlijk afhankelijk van je eigen wensen. De meeste mensen hebben ook een hele luxe smaak 😉 Gezien de eindejaarskorting gaan we voor 6 januari zeker langs om te kijken wat ze prijstechnisch voor de keuken kunnen doen in korting.

   R Tiggelaar geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  287. hendrik   schrijft over Mandemakers keukens:
   Supermooie brochure. Ik schrok in eerste instantie een beetje van de prijzen. Later in de showroom bleek dit allemaal mee te vallen. Het zijn immers vaste opstellingen. Het advies en meedenkwerk van mandemakers was goed. Met veel tevredenheid uiteindelijk een keuken gekocht.

   hendrik geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  288. hans   schrijft over Mandemakers keukens:
   Vandaag bij mandemakers keukens in Zwolle geweest, We hadden al een duidelijke tekening en een lijst met apparaten. De verkoper gaf snel aan dat de keuken boven ons budget ging. Daarna werd de vestingmanager erbij gehaald. Het probleem was voornamelijk in het frontje. Een gelakt frontje is blijkbaar erg duur waardoor we in een dure serie komen. We hadden het idee dat ze wel wilden vekopen maa rniets aan de prijs konden doen.

   hans geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  289. henry   schrijft over Mandemakers keukens:
   Onze ervaring met Mandemakers keukens is helemaal goed. Het begon met het aanvragen van het keuken inspiratieboek en dat zag er goed uit. Onze droomkeuken stond er meteen in. Toch was het begin voor ons wat spannend. Na een vervelende ervaring bij een andere keukenzaak tien jaar geleden, waarbij de keukenofferte voor onze neus verscheurd werd toen wij niet a la minute wilden tekenen, kregen we even het gevoel of deze praktijken zich ergens zouden herhalen. Wij zijn uiteindelijk toch bij mandemakers naar binnen gestapt en ontzettend fijn opgevangen als twee spartelende leken die hun weg niet wisten in keukenland. Lekker gebabbeld over de keuken en een band opgebouwd met de adviseur. Gezelligheid stond hier duidelijk voorop. Intussen zijn we ook nog even bij bruynzeel keukens wezen kijken. Beviel goed, maar mandemakers was net wat fijner voor ons. Na drie afspraken hebben we de keuken uiteindelijk hier ook gekocht. De keuken was top en bevalt ons goed. De levering ging niet helemaal naar wens. Toch zou ik mandemakers aanbevelen bij anderen. Zo kan je dus ook een keuken kopen!

   henry geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  290. Rosenboom   schrijft over Mandemakers keukens:
   De showroom van Mandemakers keukens in Zwolle bezocht. Mooie keukenopstellingen mogen bewonderen. Orienterende afspraak werd afgesloten met het maken van een mooie 3d tekening. Kregen gelijk frontjes mee naar huis om te bekijken. Bij de volgende afspraak werd er wel erg veel druk gezet om gelijk te tekenen. Waarom moet dit toch op deze manier?

   Rosenboom geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  291. E. de Jong   schrijft over Mandemakers keukens:
   Hebben Mandemakers keukens in Barendrecht bezocht om ons te oriënteren op aanschaf keuken. Ruime keuze en mooie winkel. Hebben rustig rondgelopen zonder dat we lastiggevallen werden door opdringerige verkopers. Aardige jonge dame heeft ons toen we alles gezien hadden nog wat uitleg gegeven. Gaan waarschijnlijk binnenkort terug om een tekening te laten maken.

   E. de Jong geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  292. Meijer   schrijft over Mandemakers keukens:
   De showroom van Mandemakers in Woerden bezocht. We zijn daar prima opgevangen met tips over hoe de showroom rond te lopen. Aan het einde van de ronde werd gevraagd of er vragen waren. Dit alles in een plezierige sfeer, zonder opdringerig te worden. Later hebben we aanrechtbladen, fronten e.d. bekeken. Daar kwam een enthousiaste verkoper bij ons die alleen maar tips en adviezen gaf, zonder te vragen naar ons ontwerp of ons budget. Hij kwam deskundig en eerlijk over, en leek goed te kunnen luisteren naar onze wensen. Onze vorige keuken komt bij Mandemakers vandaan en wij waren toen tevreden. Later hebben we veel problemen gehad met de uittrekkast en met het folie van de fronten. Dit is met veel geduld en op zeer plezierige en vlotte wijze goed afgehandeld. De service van mandemakers is dus prima! Overigens hebben wij nog geen nieuwe keuken gekocht.

   Meijer geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  293. Jank   schrijft over Mandemakers keukens:
   Heb een eerste orienterend bezoek aan Mandemakers keukens gebracht. Vanaf het eerste kontakt met de verkoper het gevoel gekregen dat een “vragenboom” werd afgewerkt. Wilde al vrij snel mijn budget weten waarop ik niet ben ingegaan. Heb verteld een keuken te wilen samenstellen zoals ik die wilde hebben (zonder tussentijdse concessies) en dat ik aan het eind van de rit wel zou zien of ik daarvoor de geoffreerde prijs over zou hebben. Verkoper had het hiermee duidelijk moeilijk, klant kennelijk moeilijk te plaatsen, in te schatten, werkt anyway niet mee aan het afwerken van de vragenboom. Begrijp inmiddels uit reacties op diverse fora dat alles wat je meer betaalt dan 50 % van de offerte teveel is.

   Jank geeft2 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

  294. Henk de Zeeuw   schrijft over Mandemakers keukens:
   Ik heb de Mandemakers showroom in Wateringen onlangs bezocht. Echt een onwijs mooie showroom die je een goede sfeerimpressie geeft en laat zien wat er allemaal mogelijk is. Vriendelijke hulp zonder dat je het gevoel heb dat je iets wordt aangesmeerd. Ik heb een offerte gekregen en daar kon vrij snel flink veel vanaf. Aangegeven ook verder te willen kijken voordat ik een besluit neem. Waarop zij aangaven altijd een tegenvoorstel wilde doen op mogelijk een andere scherpe offerte van de concurrent.

   Henk de Zeeuw geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  295. RJ Trof   schrijft over Mandemakers keukens:
   Wij hebben inmiddels een derde keuken bij Mandemakers gekocht. Op zich zijn we wel tevreden over kwaliteit en service maar bij de onderhandelingen blijft het onduidelijk of je toch niet stiekem wordt benadeeld. De totstandkoming van de kortingen is volstrekt onduidelijk en er blijft zachte dwang uitgeoefend worden om dezelfde dag te tekenen. Tot op heden zijn we nog niet echt teleurgesteld geraakt, maar de bejegening kan absoluut verbeterd worden. Het wordt tijd dat dit soort bedrijven transparanter worden inzake de totstandkoming van het eindbedrag.

   RJ Trof geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  *

  *

  Met het plaatsen van een ervaring gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden
  Spring naar toolbar