Ervaring imabo keukens

Beoordeling: 3 imabo keukens is 5 keer beoordeeld met een
gemiddelde beoordeling van 3 uit 5 sterren.

Ervaring imabo keukens? Alle Imabo Keukens ervaring. Van plan bij Imabo Keukens langs te gaan? Lees eerst deze reviews en recensies over Imabo Keukens.

Wat was uw ervaring met imabo keukens? Deel en ontvang gouden tips!

Ervaring imabo keukens? Zelf snel een recensie voor imabo keukens plaatsen? Makkelijk en zo gedaan. Help ons en anderen en schrijf uw ervaring. En ontvang gouden tips nieuwe keuken kopen in uw mailbox.

Gratis keukenboeken thuis?

keukenbrochures-aanvragen

Meer dan 500 pagina’s gratis thuis ontvangen? Dat kan! Deze keukenbrochures staan vol met keukenprijzen, keukenopstellingen en tips over keukens kopen! Bestel het complete pakket met honderden pagina’s. Doe genoeg inspiratie op met deze gratis keukenbrochures.

 

De momenteel goedkoopste keukenzaak vinden? Lees het overzicht van de Top vier goedkoopste keukenzaken van dit moment.

Imabo Keukens algemene informatie

Imabo keukens is bekend om de sfeervolle showrooms. Hier kunt u genoeg inspiratie opdoen voor uw nieuwe keuken, badkamer of tuin. Bij de keukens is Imabo vooral bezig in landelijke, moderne en tijdloze keukens.

Ook heeft Imabo nobel een bouwcenter die gespecialiseerd is in het leveren en plaatsen van projectkeukens en badkamers. En speciaal voor de zzp’er heeft Imabonobel ook een webshop. U kunt uw bestelling thuis plaatsen en op locatie laten leveren. Dit is voor keukenland vrij uniek. Kom langs voor inspiratie of voor gratis deskundig advies.

Bekijk hier de website van deze keukenwinkel voor de openingstijden en meer informatie.

Imabo Keukens vestigingen

Imabo Keukens heeft vestigingen in Haaksbergen, Lochem en Rijssen. Er zijn geen recente ontwikkelingen met betrekking tot showrooms. Lees hieronder reviews, klachten en ervaring Imabo keukens.

  Geef deze keukenzaak een review!

   Beoordeling SlechtMatigNormaalGoedUitstekend

   Foto van uw keuken (optioneel):

  *Door uw ervaring te delen gaat u akkoord met de huisregels.

  5 reviews & recensies imabo keukens

  Beoordeling: 3imabo keukens is 5 keer beoordeeld met een
  gemiddelde beoordeling van 3 uit 5 sterren.
  1. m.   schrijft over imabo keukens:
   Prima keuken gekocht. De montage is perfect door een kennis van mij gedaan. Het contact kon misschien iets persoonlijker.

   m. geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  2. corsix   schrijft over imabo keukens:
   zou je bij een zaak een keuken kopen die bekend staat als bouwcentre???? die vraag houd ons vandaag nog bezig. Paar weken geleden geweest en daarna nog langs ikea en tulp (laatste was overigens te prijzig voor ons) we hopen over een paar weken te beslissen.

   corsix geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  3. L. Brouwer   schrijft over imabo keukens:
   Prima bouwmarkt, maar voor keukens zal ik ze zeker niet nog eens bezoeken. Naderhand o.a. bij Superkeukens en Brugman geweest, wat een verademing!

   L. Brouwer geeft2 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

  4. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

    

  5. sunnybee   schrijft over imabo keukens:
   Eindelijk een winkel met duidelijke en realistische prijzen. Het advies had wel wat persoonlijker gekund, maar ik heb hier in ieder geval niet het gevoel dat ze me een poot uitdraaien!

   sunnybee geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  6. Marc   schrijft over imabo keukens:
   Je hoort altijd van die horrorverhalen over zogenaamde bouwmarktkeukens waar niks aan deugt en al uiteen beginnen te vallen tijdens het plaatsen, dus ik was op voorhand al op m’n hoede toen mijn vriendin zei dat ze een mooie keuken had gezien bij Imabo in Rosmalen. Ik kan wel begrijpen waar deze verhalen vandaan komen, want ze hadden inderdaad een aantal keukens staan die de tand des tijds waarschijnlijk niet gaan doorstaan. Maar ze hebben daarnaast ook ogenschijnlijk degelijke keukens van Ballerina staan die mij toch wel een goed gevoel gaven. Ik ga later nog even terug met mijn vader, voor een second opinion, en als hij er ook zo tegenaan kijkt ben ik er snel uit

   Marc geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  *

  *

  Met het plaatsen van een ervaring gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden
  Spring naar toolbar