Duitse keuken import ervaringen

Beoordeling: 2 Duitse keuken import is 12 keer beoordeeld met een
gemiddelde beoordeling van 2 uit 5 sterren.

Duitse keuken import ervaringen? Hier vind u alle Duitse keuken import keukens reviews. Bent u van plan bij deze keukenzaak in Hoofddorp langs te gaan? Lees dan eerst deze reviews en recensies.

Keukenboeken thuis?

ervaringen van Duitse keuken import keukens | Keukenbrochures aanvragen

Meer dan 500 pagina’s gratis thuis ontvangen? Dat kan! Deze keukenbrochures staan vol met keukenprijzen, keukenopstellingen en tips over keukens kopen! Bestel het complete pakket met honderden pagina’s. Doe genoeg inspiratie op met deze keukenbrochures.

 

De momenteel goedkoopste keukenzaak vinden? Lees het overzicht van de Top 4 Goedkoopste & Beste Keukenzaken >>>  van dit moment.

Duitse keuken import ervaringen

Duitse keuken import heeft een vestiging in Hoofddorp gevestigd in Nederland. Duitse Keuken Import is al 28 jaar leverancier van “Duitse Keukens voor Duitse PrijzenDKI is een erkend lid van CBW.

Duitse keuken import keuken is officiële dealer van de merken: Pelgrim, Etna, Rotpunkt, Schmidt, Whirlpool, Siemens, Nolte, Miele, Aeg, Bosch etc. Duits keuken import meet de keuken gratis is en verzorgt, naar wens, de gehele montage.

Bent u benieuwd naar meer informatie, tips, foto’s en de eventuele openingstijden?

Bezoek dan hier de website

  Geef deze keukenzaak een review!

   Beoordeling SlechtMatigNormaalGoedUitstekend

   Foto van uw keuken (optioneel):

  *Door uw ervaring te delen gaat u akkoord met de huisregels.


  12 Duitse keuken import ervaringen

  Beoordeling: 2Duitse keuken import ervaringen is 12 keer beoordeeld met een
  gemiddelde beoordeling van 2 uit 5 sterren.
  1. H Nguyen   schrijft over Duitse keuken import:
   Oppassen met DKI!
   Service bij aankoop goed met veel beloftes, maar oplevering en service is dramatisch. Keuken geplaatst met veel fouten en vies achtergelaten, en vraag naar service (garantie) wordt erg moeizaam, langzaam en slecht opgevolgd.

   H Nguyen geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  2. F.   schrijft over Duitse keuken import:
   Niet transparant, niet eerlijk en zijn alleen op zoek naar een handtekening . Als je geen budget opgeeft hebben ze niets om naar toe te praten, in plaats van transparant de onderdelen en de prijzen bij elkaar te brengen en dan met een offerte te komen.
   We hadden een afspraak en de eerste vraag was; Wat komt u hier eigenlijk doen? Na een eerste gesprek te hebben gehad zijn wij snel vertrokken. Je voelt het gewoon dat ze proberen te bedonderen.
   Mensen hou je geld in de zak en ga met een grote boog om dit bedrijf heen!

   F. geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  3. Bowie   schrijft over Duitse keuken import:
   Bij Duitse keuken import uit Hoofddorp een keuken besteld. Werden erg vriendelijk geholpen. Wat ik raar vond was dat de verkoper zei dat we moesten afdingen en dat hij dat dan aan de baas zou gaan vragen. Heuh wat raar oke doe maar.
   Maar goed, keuken keurig op tijd afgeleverd maar helaas waren de maten niet goed kwamen 10 cm te kort.
   Nou ik zal alle ellende besparen maar ik werd vreselijk te woord gestaan. Onbeschoft, delegerend in een woord walgelijk. Worden we 5 minuten later terug gebeld door een ander die heel vriendelijk was. Er zou een keukenmonteur langs komen en die beaamde dat de keuken niet goed was en dat de verkopers altijd maar wat tekende terwijl die maten helemaal niet zijn te bestellen. Nu zitten we met een tekort aan parket dus al met al nooit een keuken bestellen bij DKI

   Bowie geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  4. Amarens   schrijft over Duitse keuken import:
   Wij kunnen goede recensies over dit bedrijf niet geloven, dit moet door bekenden geschreven zijn.

   Vorig weekend een afspraak gehad, binnen 45 minuten werden we er uit gezet omdat “we niet open over ons budget waren” en “er gewoon geen klik was, dat heb je soms”. Daarnaast gaf meneer aan dat wij heus niet de enige klanten zijn op zaterdag, dus hij is hartstikke druk en heeft geen tijd om rustig over onze wensen te praten. Hij stelde voor er een punt achter te zetten want hij kon niets met ons. Wij vroegen ons af of we in een aflevering van Bananasplit zaten en waar de camera’s hingen…. GEEN AANRADER!

   (overigens dezelfde dag nog bij een ander keukenbedrijf in de buurt onze droomkeuken besteld – zelfs 3.000 euro onder het budget dat wij voor ogen hadden (15.000) – terwijl DKI aangaf ONMOGELIJK onder de 17.500 onze keuken te kunnen leveren)

   Amarens geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  5. Alexander   schrijft over Duitse keuken import:
   Op de website staan alleen positieve reviews. welke zogenaamd onafhankelijk zijn. Daarom zijn wij naar dit bedrijf gegaan.

   De prijzen zijn niet scherp. Men zet zaken onduidelijk op een papieren offerte formulier. De offerte wordt niet meegegeven. Daarnaast werden we ook nog eens onderdruk gezet met een prijs die alleen vandaag geldig zou zijn. Bovendien moest alles betaald zijn voor levering en plaatsing. Dit is anders dan de standaard CBW voorwaarden. Hierop zijn wij snel naar een ander bedrijf gegaan!

   Onze tijd hadden we beter ergens anders in kunnen steken.

   Alexander geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  6. ralph   schrijft over Duitse keuken import:
   Wel een offerte van een collega opvragen voor een prijsopgaaf maar zelf geen enkele inzicht geven, niet zo netjes. Dus ondanks de goede prijs niet door.

   ralph geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  7. Raquel   schrijft over Duitse keuken import:
   Mooie keuken van DKI, helaas gingen er bij het plaatsen wat dingen mis, en dan geeft DKI helaas niet thuis.
   Erg teleurgesteld in dit bedrijf.

   Raquel geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  8. r. kregting   schrijft over Duitse keuken import:
   Bij duitse keuken import zijn we geslaagd. De prijs was zo aantrekkelijk, dat we snel getekend hebben voor de offerte. Levertijden snel, advies goed en vooral: duidelijke prijzen.
   (los van dit alles: prijzen van keukens zijn vrij ondoorzichtig, iets waar wij bij VEEL keukenwinkels tegenaan liepen. het programma de rekenkamer besteedde er al aandacht aan. interessant om terug te kijken voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe keuken.)

   r. kregting geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  9. gerard   schrijft over Duitse keuken import:
   goede keukens voor weinig geld bij dki in hoofddorp. had er niet veel vertrouwen in gezien de website uit het jaar 0, maar ze hebben een goede indruk op mij gemaakt en ik kijk uit naar het moment dat mijn nieuwe hacker keuken in het huis wordt geplaatst.

   gerard geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  10. wanda   schrijft over Duitse keuken import:
   Bij kennissen in huis zagen we een keuken van dki keukens. Ze hanteren scherpe prijzen en de keukens ogen redelijk. Ondanks de wat onduidelijke offerte scheelde deze keukenboer flink met de keukenconcurrent, waar we ons onder druk voelden gezet. Uiteindelijk waren er wat gebruikelijke problemen met de levering en de datum van de keuken. Dit gaf de nodige irritatie maar is uiteindelijk goed opgelost door de duitse keuken import.

   wanda geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  11. v ginkel   schrijft over Duitse keuken import:
   goede ervaring met duitse keuken import gehad. Hebben uiteindelijk toch voor keukenplaats gekozen. Kwam in onze ogen meer solide over.

   v ginkel geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  12. jeremy   schrijft over Duitse keuken import:
   duitse keuken import had goede prijzen en zeer mooie keukens. Keuken werd vrij snel geleverd. Montage zelf gedaan. Scheelde samen een hoop geld. aanrader voor mensen die van goedkope keukens houden.

   jeremy geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  *

  *

  Met het plaatsen van een ervaring gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden
  Spring naar toolbar