Ervaring Brugman keukens

Beoordeling: 3.6 Brugman keukens is 419 keer beoordeeld met een
gemiddelde beoordeling van 3.6 uit 5 sterren.

Brugman keukens ervaringen? Uw nieuwe keuken een hoofdpijndossier vol klachten en slapeloze nachten, dat wilt u toch niet?

Maandenlang geen gebruik van de keuken kunnen maken komt helaas vaker voor dan men denkt. Om dat te voorkomen is het verstandig om voor aankoop research te doen. Met duizenden klachten en positieve reviews helpen wij hier graag bij.

Wij ontvangen graag uw ervaring over een Brugman keuken. Zo kunnen mensen net als u ook een overwogen keuze maken.

Andere keukenkopers helpen met uw ervaring? 

 • Over
 • vestigingen
 • video
 • gratis keukenbrochures
 • prijzen vergelijken

Brugman algemene informatie

Brugman Keukens is begonnen in 1971 als deel van een doe-het-zelf zaak. De ervaring van Brugman keukens is daardoor behoorlijk gegroeid. Door de jaren heen werden in Nederland steeds meer zaken door heel Nederland geopend. In 1988 telde Brugman keukens al 20 keukenzaken.

Sinds 1990 verkoopt Brugman ook badkamers. Ondertussen is Brugman de grootste keuken en bad specialist van Nederland met maar liefst 35 vestigingen. Kiezen voor Brugman keukens is kiezen voor een heldere prijsopbouw.

Brugman keukens kan elk huishouden met keukenplannen volledig ontzorgen van A tot Z. Van het slopen en verwijderen van uw oude keuken, tot de complete montage en het kook klaar opleveren van uw nieuwe keuken of badkamer. Brugman heeft een zeer ruim assortiment aan keukens en aan badkamers. Alle soorten kleuren, maten en opstellingen voor een keuken zijn mogelijk. Op deze manier maakt Brugman uw keukendroom waar.

Met passie elke klant van de beste keuken of badkamer voorzien. Dat is Brugman. Brugman legt de nadruk op de juiste mix van kleuren en elementen in de keuken, waarbij het afleveren van een prachtkeuken die volledig in de woonruimte opgaat centraal staat. De prijs van Brugman Keukens ligt nu tussen 5.000 en 20.000 Euro.

488 reviews & recensies Brugman keukens

Beoordeling: 3.6Brugman keukens is 419 keer beoordeeld met een
gemiddelde beoordeling van 3.6 uit 5 sterren.
 1.   schrijft over Brugman keukens:
  Inmiddels 7 jaar geleden in Venlo. Wij zijn nog steeds woedend over o.a. de manier van verkoop. Zeer agressief en opdringerige roodharige verkoper, is enkel uit op een handtekening en dan ben je er al ingeluisd, achteraf vragen bij de vestiging lukt niet je wordt als lucht behandeld, en ook de geleverde materialen zijn niet in orde.
  Oplichterij van de bovenste plank.

  L. geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 2.   schrijft over Brugman keukens:
  Prachtige keuken uitgezocht bij Brugman keukens in februari 2021. We waren super blij! De keuken kon al in de eerste week van juli 2021 geleverd en geplaatst worden (4 maanden later)
  Echter, vanaf 2 weken voor levering ging alles mis. Bij het afbreken van de oude keuken en het verplaatsen van leidingen en stopcontacten kwamen we er achter dat er een grote fout in de technische tekening van Brugman zit. Na vele uren bellen eindelijk contact gekregen met Brugman, ze kunnen niks doen en we moeten wachten tot de monteurs de keuken plaatsen. Het is duidelijk dat Brugman niet snapt dat de keuken niet gaat passen.
  Bij het plaatsen van de keuken stonden de monteurs met hun handen in het haar, hoe moeten ze dit oplossen. Gelukkig zijn wij handige mensen en hebben wij ze op weg geholpen (wij hadden immers al 2 weken lang berekeningen uitgevoerd en plannen gemaakt). Door het weglaten van pas-stukjes en hier en daar wat kleine aanpassingen hebben we na redelijke wensen een werkbare keuken gekregen. Ja inderdaad werkbaar, maar dat was het dan ook. Het geleverde werkblad paste niet en was ook niet passend te krijgen. De ene helft te breed het andere veel te smal en het derde deel was al helemaal niet naar behoren.
  Het blad is ter plekke met de zaag smaller gemaakt zodat we in ieder geval iets hadden. Maar we hadden nog steeds een gat van 14 cm!!! tussen de muur en het werkblad over een lengte van bijna 3 meter.
  Brugman zou zsm actie ondernemen om het probleem te verhelpen werd ons verteld. Toen begon de stilte… een hele lange stilte… Brugman is compleet vergeten wat klantenservice betekend.
  Na enkele weken kwam er iemand langs om te bepalen of de fout in de tekening niet gewoon door ons kwam omdat wij stiekem een complete buiten muur 14 cm zouden hebben verplaatst. Gelukkig zag deze man dat dit niet het geval was en toch Brugman zelf deze fout heeft gemaakt. Ze zouden het probleem oplossen.
  De stilte ging verder ondanks onze email of telefoontjes we kregen amper informatie. de woorden “mevrouw “N” is er mee bezig”, en “het staat in de planning” is het enige wat door de telefoon galmt. Tot op zekere dag we een email kregen dat op 8 Oktober 2021 (de keuken werd geplaatst in de eerste week van juli) een monteur langs zou komen om het huidige werkblad op te halen en een tijdelijk iets terug te plaatsen. Hieraan konden we niks veranderen.
  Het tijdelijke werkblad is verschrikkelijk. Ruwe houten platen met splinters aan elkaar geplakt met ductape… een HEL voor iemand met een gluten allergie. Het blad is niet schoon te houden alles blijft in groeve en naden zitten en de tape laat met het geringste watercontact los. Daarnaast is het werkblad nu 5 cm lager dan zou moeten zijn. Kortom een regelrechte ramp!
  De stilte en geen klantenservice ging door. We hebben gebeld, gemaild nog meer gebeld. Vervolgens elke dag gebeld, elke dag gemaild, meerdere keren per dag gemaild. Meerdere terugbel verzoeken zijn aangemaakt zonder respons en ook op emails wordt niet gereageerd…. de desbetreffende verantwoordelijke “mevrouw N” is nooit aanwezig (best knap als je 5 dagen per week beld en N nooit aanwezig is). Wederom galmen de woorden “mevrouw “N” is nu niet aanwezig maar ze is er mee bezig”, en “het staat in de planning” weer uit de telefoon.
  Maar warempel een maand na het ophalen van het blad (inmiddels is het 10 November 2021) is er dan een verlossend telefoontje (helaas gemist) met een email. Uw werkblad wordt geleverd op 18 januari 2022!!!! W*F* !!!! We moeten 4 maanden met een verschrikkelijke ruwe houten plaat leven die met elke dag mijn gezondheid meer in gevaar brengt…. Pas 7 maanden na het plaatsen van onze keuken is Brugman in staat een door hun gemaakte fout te herstellen.
  Inmiddels door de vele telefoontjes hadden we kleine beetjes informatie weten los te peuteren. We weten dat vanuit de fabriek ons werkblad begin november klaar was en terug kan voor plaatsing bij de klant. Want ja dat stond in het systeem de opdracht ligt bij de planning voor het plaatsen van het blad. Ja je leest het goed ons werkblad is dus al klaar!!! Maar Brugman heeft bedacht dat klantenservice niet bestaat en pas in 2022 het blad bij de klant komt brengen.
  Van aankoop datum tot plaatsingsdatum van een hele nieuwe keuken is nog sneller dan het dan het herstellen van hun eigen fouten. BRUGMAN KEUEKENS SCHAAM JE! Je bent het slechtste bedrijf op het gebied van klantenservice.

  Dica geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 3.   schrijft over Brugman keukens:
  Ik zou liever zeer slecht willen aanklikken maar dat is niet mogelijk. Fout op fout op fout. Het is goed dat ik er was maar het fout dat ik er zijn moest. Ik heb heel wat tijd er in moeten stoppen om de fouten van Brugman te corrigeren. Al met al aardig wat tijd kwijt aan telefoneren. Er wordt niet meegedacht tot de klant geïrriteerd/boor wordt. Achteraf zeggen ze dat ze dat niet gemerkt hebben en verbaast worden dat dit traject mij zo veel ergernis heeft opgeleverd. Coulance staat trouwens niet in hun woordenboek.

  Joop geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 4.   schrijft over Brugman keukens:
  In Augustus van vorig jaar hebben wij een keuken aangeschaft bij Brugman Keukens. Wij hadden onze eisen op tafel gelegd en de adviseur maakte een uitdraai van de 3D-opstelling. Deze zag er prachtig uit waarbij de nieuwe keuken ook nog eens 10 cm langer zou worden dan onze eigen keuken. Ook zou er een composiet achterwand worden geplaatst tot aan de bovenkastjes. Ook dit was te zien op de 3D-tekening. Uiteraard moesten we direct een handtekening zetten op de documenten. Wij hadden het volste vertrouwen in deze adviseur en ondanks dat de keuken €2000 meer was dan onze begroting gingen we akkoord. We hadden immers het volste vertrouwen in Brugman.
  6 weken voor de levering kwamen ze de keuken inmeten en tot mijn grote verbazing was de keuken op de tekening 100 cm kleiner.
  Dat moest een vergissing zijn en belde met Brugman. Wat bleek, de keuken was optisch gezien wel groter maar in de praktijk dus wel degelijk 100cm kleiner en gezien we hadden getekend voor deze opstelling konden we geen kant op. De enige optie was om er kastruimte bij te kopen. Gezien de keuken veel te klein was waren we genoodzaakt om er twee kasten bij te kopen met een meerprijs van €2275. Uiteraard waren wij zeer teleurgesteld ook gezien het feit dat het werkblad nu ook kleiner was dan de oude keuken.

  Helaas was dit niet het enige. Bij levering van de keuken bleek er geen achterwand bij te zitten. Bij navraag bleek deze er in de stukslijst niet bij te zitten. In de stukslijst stonden 2 composietpanelen maar die bleken voor het werkblad te zijn. Tijdens verkoop hebben we zelfs de verkoper erop gewezen dat we een composiet achterwand wilden! In de geleverde 3D-tekeningen stond deze er immers ook ingetekend.
  Wij voelen ons zeer benadeeld door Brugman Keukens. De verkoper heeft willens en wetens diverse onderdelen niet op de stukslijst gezet om de aankoop zo laag mogelijk te houden. Dat wij achteraf diep in de buidel moeten tasten om alsnog een afgewerkte keuken te krijgen is bij de konijnen af. Je kan je wel afschermen met het feit dat het niet op de stukslijst staat maar wij zijn leken en vertouwen op de adviseur. Uiteindelijk zijn wij €5000 duurder uit dan we begroot hadden en hebben niet eens een keuken zoals wij dat hadden voorgelegd.
  Wij hadden vertrouwen in de naam van Brugman omdat wij in het verleden hier ook een keuken hadden gekocht maar nu voelen wij ons zwaar benadeeld. Het enige dat Brugman voor ons kon doen was een offerte maken voor een achterwand en extra kasten.
  Ik zal ook zeer zeker niemand aanraden om hier nog een keuken te kopen…

  ronald kampen geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 5.   schrijft over Brugman keukens:
  In juni 2020 is onze keuken geplaatst. Voordat de keuken kwam, zijn we tig keer bij Brugman Almere geweest, en elke keer werden we vriendelijk en correct ontvangen.
  Ook nu (maart 2021) de deur van de koelkast beschadigd was, een foto doorgemaild en het is opgelost! Vanmorgen is er een nieuwe deur geplaatst.
  Het is jammer dat ik als ik waardering niet meer dan 5 sterren kan geven, want anders had ik dat zeker gedaan.

  Ine-miek van Trigt-Kleefstra geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 6.   schrijft over Brugman keukens:
  Keuken niet afgemaakt
  Zijpanelen missend
  Voorbereidend werk ( groepen, Stucwerk en water aansluiting prutswerk tegen extreem hoog tarief)
  Keuken staat niet recht tegen de muur
  kookeiland staat los
  Aardlek gaat eruit als koelkast en kookplaat aangaan
  afvoer zonder ontluchting
  wij hadden ook de enige stucdoor die om de lichtschakelaar heen stuced?
  Lat tussen oven en kast wordt aan de sierlijst vastgekit na onze klacht dat deze los zat?
  enz enz..

  Het ergste is dat Brugman Zoeterwoude zich nergens verantwoordelijk voor voelt. Since 7 decemember 14 keer gebeld en 12 emails zonder resultaat. Keuken leveranciers zouden niet mogen verkopen. Volgens de wet moet je opleveren wat je hebt beloofd/ toegezegd. Brugman Zoeterwoude is in gebreke.

  Als ik dit van te voren had geweten had ik nooit een keuken bij Brugman gekocht.

  Teleurgesteld geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 7.   schrijft over Brugman keukens:
  Slechte Klantenservice
  Alles kan, niets is een probleem, totdat je betaald heb, dan is het allemaal “een andere afdeling”

  I Khalil geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 8.   schrijft over Brugman keukens:
  Wij hebben klacht over een natuurstenen keukenblad! Wij hebben probleem binnen 5 dagen na levering aan gegeven! Werden netjes geholpen, na 4 weken kwam er iemand om keukenblad te repareren, deze man kon het probleem niet helemaal verhelpen! Zelf weer contact gezocht met klantenservice van brugman en die gaven aan dat we gelijk bij levering hadden moeten zien, maar dat kon niet omdat het houten lijst om het blad zat! Hebben keuken na 3 werkdagen geplaatst! Ze wouden ons eerst wel helpen met repareren, maar nu dat dit niet 100% is opgelost is komen ze met andere verhalen! Na aantal keren gebeld te hebben voor niks want bleven bij hun stand punt! Zijn we naar brugman in emmen geweest om ons verhaal te doen! Hier zijn we na weken bellen met elkaar niet veel verder gekomen, alleen met voorstel om blad te vervangen plus zelf meer dan 500 euro bij te betalen! Verder konden ze niks doen! Wij zijn graag benieuwd als iemand ons verder kan helpen? Mvg Lejon Sikkes

  Lejon sikkes geeft 2 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

 9.   schrijft over Brugman keukens:
  Onvoorstelbaar slechte ervaring, bizar.
  Maanden van gehannes en gedoe, zonder enige vorm van compensatie.
  Betalingen dienen 100% vooraf plaats te vinden, en ze doen niet wat afgesproken is. Nu zit je als klant met de gebakken peren, en ze zeggen sorry voor het ongemak, maar geven verder niet thuis.
  Zo zit ik nu met een lekkend toilet en een verkeerd keukenblad.
  Als ik geluk heb komen ze eind december een nieuw keukenblad brengen plaatsen…
  Alle tekeningen die gemaakt zijn bij ondertekening van de overeenkomst bleken ‘iets te enthousiast’ of niet te passen binnen de afmetingen. Gegeven adviezen veelal niet in klantbelang. Geen goed woord over voor deze organisatie. We zaten met tijdgebrek en moesten op korte termijn verhuizen en verbouwen dus we konden halverwege niet meer overstappen naar een andere partij i.v.m. de levertijden, en zaten daardoor vast aan deze wan-partij.
  Absolute afrader, nooit zaken mee doen!
  Hoofdprijzen voor 0 service!

  Robin geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 10.   schrijft over Brugman keukens:
  Enkele jaren geleden een zo genoemd design keuken bij Brugman in Wateringen gekocht, U kent het model vast wel het is de rood gelakte met grijze accenten en grijs gematteerd glas in de deuren. Prijs : 20460,00 ( ja U leest het goed)
  Al enige tijd laat van 1 de bovenkast-deuren schade zien deze is ontstaan door zonlicht , de schade bestaat er uit dat de grijze verf cq lijm los bladerd hierdoor komt de volledig glasplaat los van het grijze frame feitelijk hangt de glasplaat alleen nog via de boutjes van de deurgreep “vast” , ik naar Brugman keukens in Wateringen, daar wordt aangegeven dat dit model onlangs nog uit de showroom is gehaald. Mij wordt aangeraden te bellen naar Waalwijk/hoofdkantoor.
  De dame aan de lijn is kort en geeft wat lacherig aan dat de keuken 15 jaar is (ja, dus, ik heb keukens van 50 jaar oud gezien die er kwalitatief beter aan toe waren dan deze Brugman keuken) En dat er niets leverbaar is, ook geen grijs gematteerd ruitje op een grijs frame. eventueel heeft zij wel de namen van herstel bedrijven die hier misschien iets kunnen betekenen maar nee, Brugman zelf of eigenlijk Mandenmakers uit Waalwijk, het moederbedrijf van alle keukenboeren in Holland niet ik geef aan dat ik toch wel verbouwereerd ben omdat de keuken nogal aan de prijs was en daar helemaal geen service tegenover staat, het antwoord is nogal kribbig: nee mijnheer wij kunnen niets voor u doen.

  Ronduit schandalig dat Brugman keukens niet de inzet en moeite toont om bij hun fabrikant eens rond te vragen of de deur geleverd of zelfs gemaakt kan worden het is tenslotte een fabricatie-hal. Moet voor hun te doen zijn , toch ?

  Kuijper geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 11.   schrijft over Brugman keukens:
  Vanmorgen een leuke zeer correcte en vriendelijke medewerkster die ons hielp met een nieuwe inbouwkeuken
  Het samenstellen v/d nieuwe inbouwkeuken ging prima en alle details werden uitvoerig doorgenomen
  Wat een prettige ervaring en leuke collega’s die voor een leuke sfeer zorgen
  En als toetje een goede korting gekregen wat ons goed beviel
  De koffie was lekker en de aandacht voortreffelijk
  Zeker een aanrader

  HFigaroa geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 12.   schrijft over Brugman keukens:
  Waarschuwing : Koop geen badkamer bij deze winkel !!

  Wij hebben er enige tijd geleden (zomer 2019) 2 badkamers gekocht en we zitten nog met de ellende ! Ik snap dat er iets fout kan gaan maar er zijn zeer grove fouten gemaakt, dit door onkunde van de verkoper (P.) en mogelijk zelfs het bewust niet goed berekenen van de prijs ! De tegelberekening was niet correct, we hadden 26 dozen met tegels te weinig. Nogmaals ik snap dat er iets mis kan gaan maar los het daarna dan ook goed op. Wij zitten nog steeds te wachten op een blad voor de wastafel, het 1e blad was qua afmeting niet correct (verkeerde berekening door eerder genoemde verkoper) vervolgens 10 weken moeten wachten op een nieuw blad, dat zou afgelopen vrijdag komen maar bij levering bleek dat het nu de verkeerde kleur was. Vervolgens hoor je niets meer van Brugman, P. je zou me nog bellen afgelopen vrijdag ! Deze firma maakt er echt een potje van en de aftersales is ongeëvenaard slecht. Hier is het overigens niet bij gebleven maar ik wil jullie niet met de details vermoeien, mijn advies : blijf weg uit deze winkel !!

  Remco geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 13.   schrijft over Brugman keukens:
  Waardeloze service, weten alleen te verkopen, daarna worst geen enkele afspraak nagekomen. Advies; ga niet met brugman/mandenmakersgroep in zee. Klantenservice niet van deze tijd

  Fatima geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 14.   schrijft over Brugman keukens:
  de plaatsing van de keuken was goed. het is een hoekmodel maar ik ben er best tevreden over. alleen een écht mispunt is het feit dat mijn keuken niet geplaatst is volgens de offerte. Het was de bedoeling dat ik een pronkkastje zou krijgen met een glasdeur. volgens de verkoper was dat geen probleem. bij aflevering werd er gezegd dat dat bij dit type keuken niet kon en daarom was er een donkergrijs front geleverd met eveneens grijs glas waardoor er zowat niets meer te zien was. Noodgedwongen is het een deur geworden zoals mijn hele keuken is. Wel rustig, maar nog steeds een zere plek omdat mijn pronkstukken weggestoken zijn. ik moest er erg aan wennen en dat is nog steeds jammer. Mies Faes de Smet

  M.C. FAES de SMET geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 15.   schrijft over Brugman keukens:
  Ik heb getekend voor een overeenkomt van 16.000 euro

  wat een oplichting

  Lokman Alpaslan geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 16.   schrijft over Brugman keukens:
  De aankoop leek een mooie keuken niet in de weg te staan, door fouten van de verkoper en geen opvolging geven aan de deels verkeerd en incompleet gemonteerde keuken was de teleurstelling groot. Na weken lang met deze persoon overlegd te hebben om tot een oplossing te komen kwam er na veel gedraaikont door contact met de service afdeling uiteindelijk actie om het probleem op te lossen. De eerlijkheid gebiedt te melden dat deze service-afdeling direct in actie kwam, echter door de verkoop afdeling was het probleem alleen maar groter geworden en had ik begrip dat het daardoor moeilijker was het probleem snel op te lossen. Maar mijn geloof in de service is hersteld want deze afdeling heeft inderdaad alles opgelost nadat de keuken al vier maanden er incompleet bijstond

  Rudolf geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 17.   schrijft over Brugman keukens:
  Wat een service door Brugman Keukens & Badkamers Tilburg! 30K achtergelaten voor een keuken en badkamer. Super toffe deal gemaakt samen met manager Kevin. Uiteindelijk achteraf €1500, extra betaald voor een verstek in ons keukenblad omdat de Manager het niet zo had begrepen. Daarnaast € 500,- voor extra wandtegels betaald omdat de berekening fout was berekend! Wasbak ontvangen met gaten erin voor de kranen terwijl we kranen uit de muur hebben. waardoor veel langere levertijd. Allemaal geen probleem en gewoon betaald. Helemaal klaar na de verbouwing op de radiator na. Helaas geleverd met verkeerde aansluiting. Alles nog netjes in de verpakking. Kunnen we deze aub omruilen voor dezelfde maat dan met een andere aansluiting! Alles zit nog netjes in de verpakking. We willen deze zelf omruilen bij de fabrikant. Antwoord na veel mailen en persoonlijk gesprek op vestiging in Tilburg. NEE sorry kunnen niets voor u betekenen. Wat een service door Brugman. Nog veel te leren voor deze Mandemakers groep! Is dit nu hoe je met je klanten omgaat? Snap er niets van……

  Roland geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 18.   schrijft over Brugman keukens:
  Wij voelen ons heel erg bedreigd door brugman wij hebben niets gekocht of besteld maar zij bellen steeds dat er een badkamer in bestelling is en wanneer wij hem afnemen of anders 30 procent annuleringskosten betalen!!!

  Frits geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 19.   schrijft over Brugman keukens:
  Keuken gekocht bij Brugman. Hier werd goed meegedacht over de indeling en te gebruiken materialen, vakkennis en oog voor mijn behoeften stonden voorop. In Januari is de keuken dan geplaatst en overtrof mijn verwachtingen. Super gedaan!

  G. Laaken geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 20.   schrijft over Brugman keukens:
  Wij hebben een ontzettend dure keuken gekocht bij Brugman en bij levering en plaatsing zat er al een beschadiging op het blad. Deze schade is vanaf dag 1 door zowel ons als de leverancier gemeld bij brugman. Lion Stone is geweest om sommige plekken weg te poetsen, maar één beschadiging is een blijvende. Brugman zou contact met ons opnemen maar wij hebben nooit meer iets gehoord. Ook nadat wij zelf contact op hebben genomen, laten zij niets meer van zich horen.

  Wij zijn totaal niet te spreken over Brugman!!

  Lisanne Kooij geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 21.   schrijft over Brugman keukens:
  27 oktober is onze keuken geplaatst. Sinds aansluiten van de keuken en daaraan voorafgaamde alleen maar problemen gehad. Klacht hier eerder gemeld maar nog steeds niet naar tevredenheid opgelost. Vaatwasser functioneert niet naar behoren. Achterwand kookgedeelte zit los. Achterwand keukenkastjes gootsteen ontbreekt. Vensterbanken niet geleverd. Duts in een kastdeurtje welke vervangen zou worden. Daarover zou ik bericht worden om tot een afspraak te komen maar tot op heden niets gehoord. 23 november is er een monteur van Brugman langs geweest om alles te inventariseren.
  17 oktober contact gehad met vestigingsmanager Utrecht maar tot op heden geen reactie ontvangen van dhr. Deze zou onderzoek doen naar de situatie maar ook dhr laat het afweten.
  Er zou al 2 keer een monteur langs komen voor de keuken maar komt niet opdagen dan wel afgesproken tijdstip niet gecommuniceerd onderling. Meerdere keren toegezegd door klantenservice terug gebeld te worden maar verzaken hierin. Toezeggingen worden niet nagekomen. Geconcludeerd dat vaatwasser verkeerd is aangesloten terwijl oude vaatwasser op diezelfde aansluiting 2 weken naar behoren heeft gefunctioneerd.
  Veel meerwerkkosten door montage welke niet in het montagepakket blijken te zitten. Veel informatie achterwege gelaten in de winkel door verkoper. Schandalige bedragen vragen voor meerwerkkosten. Bellen met een geheel andere oplossing dan om gevraagd is. Gebeld worden dat mijn bestelling aankomende week binnenkomt terwijl ik in afwachting ben van een monteur. 2 maanden na plaatsen keuken heb ik nog steeds een incomplete keuken die niet naar behoren werkt en word ik niet naar tevredenheid geholpen. Er wordt slecht onderling gecommuniceerd en daar ben ik al meerdere malen de dupe van geworden. Keuken is veel duurder uitgevallen door meerwerkkosten.
  Contact gehad met vestigingsmanager ivm uitblijven van zijn reactie en klacht omtrent gehele keuken en gang van zaken. Maar is afwezig en geen vervanger aanwezig van afdeling keuken om waar te nemen.
  Wanneer afspraak per mail bevestigd wordt blijkt dit een standaard mail te zijn (tijdens 12.00-18.00uur) terwijl telefonisch andere tijden afgesproken. Hier weer meerdere malen achteraan moeten bellen ipv de mail aan te passen naar de klant. Telefoonkosten lopen de spuigaten uit!
  Ondertussen is mijn keuken nog steeds niet op orde en ben ik in afweging morgen naar het filiaal te gaan om daar inclusief mijn niet goed functionerende vaatwasser persoonlijk mijn ongenoegen te uiten!

  M. Slegtenhorst geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 22.   schrijft over Brugman keukens:
  Professionele service bij Brugman Goes waarbij je niks door de strot word gedrukt maar onderbouwd geadviseerd.

  F.B. geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 23.   schrijft over Brugman keukens:
  Na tip van schoonouders Brugman keuken gekocht na een jaar nu nog smetteloos

  Shahnaz A geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 24.   schrijft over Brugman keukens:
  Aanvankelijk niet onze voorkeur omdat ’t toch een dmg franchise is. Na paar teleurstellende ervaringen bij andere zaken toch maar voordeel vd twijfel gegeven. Bij Brugman hebben we gevonden waar we naar op zoek waren, namelijk een transparant opgebouwde offerte voor een deal waar we vertrouwen in hadden. Dat vertrouwen is bij de montage voortgezet waardoor we gerust een aanbeveling durven doen!

  Barry geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 25.   schrijft over Brugman keukens:
  Aankoopproces verliep soepel en afspraken werden in beginsel allemaal nagekomen. Na oplevering slechte ervaring over het herstellen van de mankementen. Geen pro actieve houding en een adviseur die volgens mij alleen maar op vakantie is.

  Miesenlijn geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 26.   schrijft over Brugman keukens:
  Gedetailleerd advies, alles volgens afspraak stipt. Enkele ontbrekende materialen snel nageleverd, top!

  Laura geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 27.   schrijft over Brugman keukens:
  Het verkooptraject is goed verlopen. Erg tevreden over de aandacht die we hebben gekregen, maar eigenlijk is het nog wat vroeg om een mening te hebben want de montage moet nog gebeuren. We wachten af hoe het verder gaat…

  VHGS geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 28.   schrijft over Brugman keukens:
  Uitstekend geholpen door Michiel. Weet wat hij doet net zoals de rest van de mensen hier.

  Jan geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 29.   schrijft over Brugman keukens:
  Onze ontwerper heeft enorm ons best gedaan een mooie keuken neer te zetten en dat is gelukt! Ondanks alle negatieve commotie en klachten over Brugman keukens elders, zijn wij echt wel heel blij!

  Henry, Jolanda & Kim geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 30.   schrijft over Brugman keukens:
  We waren op zoek naar een keuken met een landelijke uitstraling. Daar zijn we prima mee geholpen door verkoper Michel. Alles goed geregeld, niks beschadigd en alles goed afgewerkt. Wij zijn zeer tevreden !!

  Paul Janssen geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 31.   schrijft over Brugman keukens:
  Enthouasiast ontvangen bij brigman voor onze nieuwe keuken.

  Adviseur ging direct druk aan de slag met ons plan. Gaanderweg kregen we wel het gevoel dat hij toch meer met zjn eigen plan bezig was dan echt luisteren naar onze wensen…

  Richard en Caro geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 32.   schrijft over Brugman keukens:
  Mooie keukens, goede ontvangst en top montage.

  Subzero geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 33.   schrijft over Brugman keukens:
  Voor ons eerste huis liepen wij bij Brugman aan. Sceptisch en bedacht op alles wat je gehoord hebt. Niets van dat. We troffen geduld en meedenken. Bij twijfel ging er nog wat van de prijs af. Als de levering even zo goed gaat zijn wij super trotse klanten 🙂

  Rachel geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 34.   schrijft over Brugman keukens:
  Met ons budget toch geslaagd bij Brugman in Breda. Als de keuken na plaatsing net zo goed is als het vooruitzicht op papier nu is… dan hoeven wij deze review niet te herzien!

  Nicole van Gemert geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 35.   schrijft over Brugman keukens:
  De prijsstelling is zeker goed en wij hebben ons vooral laten leiden door het advies en het mooie ontwerp.

  J. Aarendonk geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 36.   schrijft over Brugman keukens:
  Goede tekening heel anders dan bij andere zaken gaf de doorslag voor ons!

  Bijen geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 37.   schrijft over Brugman keukens:
  Ook na 2 jaar zijn wij nog altijd zeer tevreden met de keuken. Toentertijd ging het bijna vanzelf en hadden we geen klachten. Nu na 2 jaar aanspraak op garantie gemaakt en doen ze niet moeilijk over.

  Anne geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 38.   schrijft over Brugman keukens:
  Onze afspraak in Ede is perfect verlopen. Het ontvangst was erg vriendelijk waardoor je je op je gemak voelt. Wij hebben de adviezen ter harte genomen en een supermooie keuken laten ontwerpen

  Rick geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 39.   schrijft over Brugman keukens:
  Nabestelling goed opgepakt ook voor bestaande klanten is niets teveel.

  M. Hendrikx geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 40.   schrijft over Brugman keukens:
  Heel vriendelijk en met veel vakkennis geholpen een aanbeveling waard

  Jolanda Geraards geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 41.   schrijft over Brugman keukens:
  Aan het begin een beetje dezelfde ervaring als Sonja hieronder. Wij stonden echter op onze strepen en gaven aan dat we dit niet fijn vondenc het vervolg van het gesprek was erg prettig. Het resultaat zo goed dat we hebben getekend en binnenkort onze keuken verwachten!

  AM geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 42.   schrijft over Brugman keukens:
  Pas geleden een offerte laten maken via brugman. Keuken was ok, prijs was ok maar dan word hier ineens veel druk gebruikt om je maar te laten tekenen helemaal door d e magager en dat is jammer want het begon zo goed!

  Sonja geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 43.   schrijft over Brugman keukens:
  Erg tevreden niks negatiefs meegemaakt!

  P. Kuper geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 44.   schrijft over Brugman keukens:
  Het begon met een warme ontvangst & meedenkende verkoper. Nou ja in het begin dan.

  Na eerste (ja ik had wel twijfel) indruk hebben wij toch een afspraak gemaakt voor een nieuwe keuken. We zijn niet over 1 nacht ijs gegaan dus we hebben alsnog een vervolgafspraak gemaakt wat eigenlijk not done was, hier werd wel de nodige pressie gebruikt, dat kan wel wat minder! De klik met de verkoper werd hierdoor ook minder en wij hebben besloten om hier geen zaken te doen.

  Bas K. geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 45.   schrijft over Brugman keukens:
  Bij Brugman in Roermond wordt rekening gehouden met jouw als klant, er wordt geluisterd en maatwerk aangeboden. Dit lijdt tot goed resultaat en zeker tot een in de puntjes uitgekiende keuken!

  mevrouw Schaefer geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 46.   schrijft over Brugman keukens:
  Weten wat klanttevredenheid betekent. Keuken is al enkele jaren in gebruik desondanks direct service bij defect en dat zie je niet veel.

  H.B. geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 47.   schrijft over Brugman keukens:
  Op een zondag hebben wij Brugman bezocht bij de Villa Arena, Amsterdam. Ondanks de drukte een keurig ontvangst. Hebben ons georiënteerd in de showroom en uiteindelijk een vervolg afspraak gemaakt.

  Pieter geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 48.   schrijft over Brugman keukens:
  Zeer tevreden over Brugman Tilburg,
  Een hele mooie keuken gekocht, het personeel heeft goed meegedacht. woensdag was de dag dat hij geplaatst werd. We hadden ons op voorbereid dat er vast wel iets fout zou gaan maar gelukkig viel het mee. We hadden een kleine beschadiging aan de afzuigkap. De monteur had daar een melding van gemaakt, binnen 2 uur belde siemens ons al op om een afspraak te maken om deze te komen vervangen . wij zijn erg tevreden over Brugman en natuurlijk over onze hele mooie keuken.

  linda geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 49.   schrijft over Brugman keukens:
  Mooie keukens, prettig ontvangst en personeel!

  Andre van der Lek geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 50.   schrijft over Brugman keukens:
  Zo een man, gun je gewoon een keukenverkoop. Wij zijn, na flink wat voorbereiding, uitgekomen bij jeffrye. Klantvriendelijk en met oog voor ons budget zeker niet zoals zovelen alleen voor hun provisie!

  De drie maanden update gaf ook geen enkele problemen! 🙂

  Martijn geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 51.   schrijft over Brugman keukens:
  Bijtijds geleverd geheel zoals afgesproken – Verkoopgesprek vriendelijk en oprechte interesse, installatie door Keukenman foutloos.

  Moussaoui geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 52.   schrijft over Brugman keukens:
  Zijn toevallig bij brugman in Hengelo binnen gelopen om ons te oriënteren op een keuken die we later dit jaar willen hebben.
  Nette verkoper nam alle tijd.
  Heeft ons goed geadviseerd over de verschillende keukens die er stonden.
  Hij is begonnen met tekenen van een schets,maar gelijktijdig was een andere verkoper al met een 3D schets aan de slag gegaan.
  Zover alles prima.
  Maar na ruim drie uur praten en tekenen zagen we een mooie keuken,maar wisten nog niet wat deze mocht kosten.
  Maar er werd gezegd dat er een actie liep die nog drie dagen zou duren,dus als wij direct zouden beslissen kon men ons vertellen wat het moest kosten.
  Maar wij hadden aangegeven niet direct een beslissing ginnen nenmen werd er ons ook geen prijs g3noemd,ook geen prijs die we moesten betalen als de actie was afgelopen.
  Door deze handels wijze hadden we direct door dat bij actie’s bij brugman de prijzen worden aangepast en niet heel erg eerlijk wordt gehandeld.
  Helaas voor brugman komt onze keuken toch ergens anders weg die wel eerlijk is over prijzen

  Vaneker geeft 2 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

 53.   schrijft over Brugman keukens:
  Alles goed geregeld prima geholpen in de winkel en de monteur is niets teveel.

  Rellum geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 54.   schrijft over Brugman keukens:
  Offerte voor nieuw badkamermeubel werd heel snel getekend. Moesten liever gelijk tekenen daarna. Uiteraard niet gedaan. Kwam heel opdringerig over. Daarna nog telefonisch benaderd en goed af kunnen houden. Deden daar niet vervelend over.

  Gigi geeft 2 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

 55.   schrijft over Brugman keukens:
  Nette keuken en verkoopgesprek ook goed. Wel aantal beschadigingen bij bezorging. Klantenservice vriendelijk en doet z’n best.

  Gregory geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 56.   schrijft over Brugman keukens:
  Goede service en professionaliteit in Hengelo. Gaan oplossingsgericht te werken en ook de aansturing vd montage is prima.

  keukenklant Twente geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 57.   schrijft over Brugman keukens:
  Destijds is onze keuken verkocht door dhr Gankkema en zeer netjes geplaatst. Ik kan Brugman gronigen iedereen aanraden!

  Nadia geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 58.   schrijft over Brugman keukens:
  Tot nu toe tevreden met de service in Groningen m.b.t. nieuw te plaatsen badkamer en toilet. We kijken uit naar de afronding.

  Frank & Monica geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 59.   schrijft over Brugman keukens:
  Voor iets meer dan 11k geslaagd in Roermond bij Brugman waarmee 2k goedkoper dan Sijben

  T geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 60.   schrijft over Brugman keukens:
  Uitstekend geholpen door mevr Janssen en gekozen met Brugman in zee te gaan. Hopende dat de afwerking net zo verloopt…

  L.B. geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 61.   schrijft over Brugman keukens:
  Afgelopen november absoluut een super ervaring gehad op VIP afspraak ze hebben zich de benen onder de kont uit gelopen voor ons en met een goed resultaat we kijken er naar uit, onze nieuwe brugman keuken! Hij komt bijna! 🙂

  Veerle + Raymond geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 62.   schrijft over Brugman keukens:
  Ze begonnen met een zwakke start met veel druk op ons om toch vooral voor ze te kiezen. Na te hebben aangegeven dat we dit niet op prijs stelde legde ze zich er bij neer en ging het verder goed met de afwerking. Het ontwerp viel in de smaak, de levering was op tijd en de montage ook prima!!

  Nuray geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 63.   schrijft over Brugman keukens:
  dit weekend netjes geinformeerd ook als niet meteen kopende klant, na de kerstdrukte gaan we zeker opnieuw naar brugman

  a vergeldt geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 64.   schrijft over Brugman keukens:
  Onze keuken is netjes volgens onze wensen besteld bij Brug man. Helaas moeten wij nog even wachten tot het zo ver is!

  Pieter en Yvonne

  Damen en Amptmeijer geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 65.   schrijft over Brugman keukens:
  De offerte gaat hier zometeen getekend en wel de deur uit 🙂 Wij zijn hier namelijk het beste geholpen van het trio Keuken kampioen (gebruikte veel druk om handtekening te krijge)- Super keukens (geen klik) en Brugman. Brugman was de 3e, kwam met een flinke verbetering in ontwerp toch het beste uit de bus ook al betalen we hier meer voor onze niewe keuken

  Jan geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 66.   schrijft over Brugman keukens:
  Naar binnen gelopen voor een keuken, naar buiten gelopen met keuken + badkamer. Scherpe deal en alles in een keer geregeld. Dan heb je het ook voor elkaar.

  Merel en Hans geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 67.   schrijft over Brugman keukens:
  Veel mis met levering keuken +15000 euro
  Slechte communicatie en wacht na +5 maanden nog op laaste onderdeel kortom geen aanrader

  Pijffers geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 68.   schrijft over Brugman keukens:
  Goede adviezen gehad op mijn niet al te makkelijke keuken/ een leuke verkoper die met kennis en humor de deal met ons sloot. Wat wil je nog meer????
  Tot zover nog positief

  Pieter-Jan Stassen geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 69.   schrijft over Brugman keukens:
  Uitleg goed, offerte duidelijk en een zeer attente adviseur. De korting? Ja dat blijft wel wat ondoorzichtig.

  har en el geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 70.   schrijft over Brugman keukens:
  ik ben net geslaagd bij Brugman. Deze man had net wat meer kennis dan de adviseur van Super keukens die ik trof. Kleine slimmigheidjes en aandacht voor de mogelijkheden zowel thuis als qua budget waardoor het helee plannetje net ietsje beter uit de verf kwam. Dus niet het gevoel dat ik moest besparen. Hij plaatste de offerte gewoon ´vol´ met acessoires diegewoon bij elke keuken horen en zo hoort het

  lei geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 71.   schrijft over Brugman keukens:
  Het was een zeer goede ervaring tijdens verkoopproces. Na korte tijd helaas begaf onze oven het, meerdere keren moest er iemand komen voordat hij een keer vervangen kon worden.

  H.J.V. geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 72.   schrijft over Brugman keukens:
  Brugman Roermond. Erg fijne ervaring en blij met onze keuken zeker een aanrader

  Ruud remunj geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 73.   schrijft over Brugman keukens:
  Deze zomer hebben wij bij verschillende keukenwinkels aan tafel gezeten. Ter inspiratie maar zeker ook om af te tasten om te kopen. Nadat we een indruk hadden van de ontwerpen die we overal kregen en onze voorkeuren en budget hadden afgestemd werd het Brugman. Het ontwerp was hier het mooist en uiteindelijk het totaalplaatje het beste. Dit verbaasde ons best wel omdat Brugman zo’n grote korting gaf dat wij het in eerste instantie raar vonden aanvoelen. De communicatie met onze contactpersoon was ook snel en effectief en we ervoeren zodoende weinig ongemakken bij levering en wat niet goed ging werd snel verholpen.

  stel hilversum geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 74.   schrijft over Brugman keukens:
  Wij vinden het belangrijk dat iemand meedenkt. Dat deed de adviseur bij brugman in ieder geval goed! hij behoede ons voor een ontwerpfopt van een collega.

  Later kwam erook nog een derde naar ons ontwerp kijken. Dan heb je het gevoel dat alles echt goed geregeld is. Montage op een klein ding na ook zeer tevreden.

  Rick en Dionne geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 75.   schrijft over Brugman keukens:
  2 x hebben wij iets bij brugman gekocht. Een paar jaar geleden al een badkamer en nu dan de keuken bij Brugman afgenomen. Wij zijn zeker erg tevreden over de samenwerking. Ervaren als attent en nauwkeurig afspraken worden dubbel gecontroleerd en fouten snel verholpen. De prijs? redelijk…

  jacqueline geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 76.   schrijft over Brugman keukens:
  Waarschuwing Brugman keukens en badkamers!!

  Ik ben niet iemand om dit soort zaken in het openbaar te brengen maar voel me gedwongen om dit te doen.

  Ik wil iedereen waarschuwen die van plan is om met Brugman keukens en badkamers in zee te gaan.

  Doe het niet!!!!!!

  Wij hebben vol goede moed en na hard sparen een badkamer bij Brugman keukens gekocht.
  Veel geld voor betaald voor een badkamer van 2 bij 2 meter.

  Helemaal blij om een nieuw bad te krijgen voor onze kleine meid.
  Zeer gladde verkoper bij Brugman Heerlen ( nu werkzaam in Roermond). Badkamer zou binnen 3 weken klaar zijn” Brugman standaard”.
  Na de bestelling en natuurlijk handtekening ging het gelijk allemaal berg afwaarts.

  Om een heel lang verhaal heel erg kort te maken. Ze zijn na een aantal telefoontjes van onze kant op 18 april gestart.
  Ons meisje was toen 5 maanden oud.

  Nu twee aannemers eerst L. uit Eindhoven daarna firma M. uit oud gastel, twee kwaliteitsmedewerkers van Brugman, veel mails, apps, telefoontjes verder is onze badkamer nog steeds niet klaar.
  We worden van het kastje naar de muur gestuurd.
  Men komt geen enkele afspraak na, bellen niet terug, komen met belachelijke oplossingen. Hebben 8 weken zonder douche en toilet moeten doen, en dat met een baby in huis.
  Op 10% na hebben we alles betaald!

  Badkamer is zeer slecht afgewerkt. Stucwerk/ tegelwerk slecht!
  Uitgezochte tegels niet gebruikt, zonder overleg andere tegels gebruikt. Zeer slecht gevoegd.
  Kraan lekt.
  Stucwerk en decostuc zeer slecht gedaan en afgewerkt.
  Plafond niet gelijk! Niet afgekit.
  Tegelwerk vloer komt los.
  Afzuiging functioneerd niet.
  Wasbak hangt niet waterpas.
  Bij het ophangen van de wasbak muur en decostuc kapot en niet hersteld.
  Geen afwerking radiator.
  Slecht geplaatste afvoer.
  Spot direct boven regendouche geplaatst.
  Douchestang en bad beschadigd.
  Kraan lekt en slecht opgehangen.
  Enzo nog een hele waslijst aan wat er niet klopt

  We zijn bijna 5 maanden verder en heb regelmatig contact met Brugman omdat er steeds meer zaken aan het licht komen die erg slecht zijn uitgevoerd of kapot zijn.

  We komen geen stap verder!!
  We hebben nu de rechtsbijstand ingeschakeld hopelijk komt er nu een oplossing!

  Zoiets heb ik nog nooit meegemaakt en de manier waarop er met je omgegaan wordt is afschuwelijk! Respectloos!!

  Ik hoop dat niemand anders dezelfde fout maakt als ons!
  Ga niet in zee met Brugman Keukens en badkamers.

  Mandy geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 77.   schrijft over Brugman keukens:
  Brugman Hoofddorp is een topzaak met vriendelijke en deskundige adviseurs. Wij hebben hier onze badkamer besteld en van begin tot eind hebben ze foutloos gewerkt!!!

  Charlotte geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 78.   schrijft over Brugman keukens:
  Omdat het granieten blad van de oude keuken op zijn plaats moest blijven, hebben wij nieuwe kasten gekocht met dezelfde maten als de oude kasten.
  Om bovenvermelde reden is de plaatsing door ons zelf gedaan.
  Bij aflevering moest het gehele bedrag betaald worden voordat men de keuken onderdelen binnen bracht.

  Volgende klachten en opmerkingen naar Brugman Keukens verstuurd na eindelijk een email adres te hebben gekregen.
  – Halfhoge inbouwkast: Waarom bestaat de bovenkant van deze kast slechts uit een halve plank?
  – Bovenkast voor de halfhoge inbouwkast:Waarom is deze bovenkast, welke in de factuur foutief onderkast genoemd wordt, niet voorzien van een gesloten bovenkant?
  Waarom is deze bovenkast in plaats van een plaat als bovenkant, voorzien van een zichtbare metalen strip ? strip ? Waarom is deze bovenkast voorzien van houders voor stelpoten?
  – Ventilatierooster voor koelkast: Het in de plint te monteren ventilatierooster is een schande. Het ziet er uit als het overblijfsel van een groter, slecht ontworpen geheel en als onvolledig. De kleur is afzichtelijk en haalt het aanzien van elke keuken naar beneden.
  Er waren nog meer opmerkingen en vragen, maar daar reageerde men helemaal niet op of het antwoord dat men gaf, liet duidelijk zien dat Brugman Keukens helemaal niet weet waar men het over heeft.
  Na een aantal standaard emails ontvangen te hebben waarin men vals beweerde, geprobeerd te hebben om ons telefonisch te bereiken, kreeg ik een paar antwoorden die nergens op sloegen.
  – De Half hoge kast is voorzien van een halve plank:
  Graag dit punt nader uitleggen, zodat ik dit voor u kan nakijken.

  – De bovenkast is besteld als onderkast en heeft daarom geen gesloten bovenkant.
  Hiervoor is het extra korpusmateriaal besteld ( met de maten 70 x 70 cm i.p.v. van 60 x 55 cm ).
  Helaas kan de leverancier de bovenkast niet leveren zonder de houders voor de stelpoten.
  Mijn collega heeft geprobeerd deze zonder houders te bestellen. U dient deze zelf te verwijderen.

  – Het ventilatie rooster is alleen in de kleur wit of RVS leverbaar, op uw verzoek kan ik kosteloos een rooster bestellen.
  Ik verneem graag welke kleur uw voorkeur heeft.

  – Wat er onduidelijk is aan een halve plank, kan alleen Brugman Keukens zeggen.
  – De bovenkant van de bovenkast moet men dus van een overmaats stuk korpusmateriaal zelf op maat maken en proberen in de kast te monteren zonder uitwendige sporen. Dit materiaal is bijna niet mooi te verzagen, behalve in een daarvoor uitgeruste werkplaats.
  Als men dit materiaal apart bestelt heeft, waarom dan niet op de juiste maat?

  Behalve het extra werk en het eindeloze wachten op reacties van Brugman Keukens, is het meest irritante wel dat men pretendeert alles te kunnen leveren naar de wens van de koper, maar dat men van te voren al weet dat de geleverde onderdelen niet naar de wens van de koper zullen zijn.
  Men heeft er bij Brugman Keukens helemaal geen probleem mee om onwaarheden te vertellen. Verkopen is het enige waar in men geïnteresseerd is. Klantenbinding is niet van belang, omdat je toch niet elk jaar een keuken koopt.
  Wat men klantenservice noemt, is een lachertje.
  Men weet helemaal niets van keukens, is te dom om iets te begrijpen en te lui om echt navraag te doen.
  Men wil het liefst telefonisch contact, want men wil niets op papier zetten. Dat kan je immers later niet meer ontkennen.

  Mijn advies: koop niet bij Brugman Keukens. Je bent bij Brugman Keukens alleen maar blij met je nieuwe keuken totdat die geleverd wordt, want dan begint de ellende en leer je hun arrogantie kennen.

  P. Verschelden geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 79.   schrijft over Brugman keukens:
  Door het fantastische personeel hier een geweldige keuken onder de prijs die ik wou . ze denken pro aktief en jagen je niet op

  Erwin M. geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 80.   schrijft over Brugman keukens:
  Qua verkoop ging alles snel maar werd er wel veel druk gezet! Mijn man en ik hebben onze keuken pas na een half jaar laten levernen. (Als je eerder besteld dan krijg je prijsvastheid dus dat is een pluspunt)

  Luca & Tamaartje geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 81.   schrijft over Brugman keukens:
  Wij hadden enkele jaren gelden al onze badkamer laten vervangen door Brugman en nu dus de keuken.

  Super tevreden met de leuke en vakkundige behandeling van dhr Verzeilberg in Almere. Alle tijd, vriendelijk, luisterend oor. Natuurlijk koopgericht maar niet dwingend en liet ons de ruimte om te kiezen waarmee we akkoord gingen. Ook het financiële plaatje was gunstig.

  12345 geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 82.   schrijft over Brugman keukens:
  In één woord: Perfect! Op een gegeven moment vonden wij het ook wel vervelend voor de verkoper want hij moest telkens weer het keuken ontwerp aanpassen, maar niets was hem te gek of te veel.

  vanderveen geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 83.   schrijft over Brugman keukens:
  Chaotische toestand supper goed opgelost chappou Brugman Capelle

  LEONTINE geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 84.   schrijft over Brugman keukens:
  Opdrijven van offertes zijn ze heel erg goed in bij Brugman Keukens. Dreigen met incasso bedrijven ook omdat je weigert meer dan je originele offerte te betalen. Onder het kopje het hoofdkantoor gaat niet akkoord wordt de prijs mooi opgedreven. Dan heb ik het niet over een of twee honderd euro maar eerder anderhalf duizend euro. Bij levering ook niet eens alles aanwezig en voor het plaatsen mag je dan nog 600 euro betalen.

  natasja geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 85.   schrijft over Brugman keukens:
  In oktober kregen wij via Brugman onze keuken maar sinds kort hangt nu een van de ladekasten scheef. ze verzekerden me dat er op korte termijn een monteur zou komen en bellen me terug.

  iris geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 86.   schrijft over Brugman keukens:
  Ik weet niet waar ze het motto van hun website vandaan halen (we zijn pas tevreden als u ook tevreden bent) want dat heb ik nergens in terug gezien. Misschien voor het moment van tekenen.
  Zeer klantonvriendelijk en onprofessioneel personeel. Zowel bij Brugman Arnhem als de klantenservice.

  2 ster omdat de aannemer (extern bedrijf gelukkig!) prima werk geleverd heeft en ons goed heeft geholpen. Anders was het 1 ster, omdat dat het laagste is en je helaas geen 0 sterren kunt even.

  Volgende keer schakelen wij gelijk een aannemer in zonder tussenpersoon als Brugman.

  Ik raad Brugman AF

  Cindy geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 87.   schrijft over Brugman keukens:
  Deze Brugman keuken staat al een aantal jaren. Nooit problemen gehad. Ok, we hebben de deuren eens opnieuw af moeten stellen. Nu alleen twee nieuwe deuren nodig.

  Cynthia geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 88.   schrijft over Brugman keukens:
  5 febr keuken gekocht levering 5 mei verkeerde kasten afzuigkap doordat de kasten en maten .niet klopte werden de spullen op 16 juni opnieuw geleverd .weer fout misten aanrecht linkerdeel kan weer niet verder .ze gaan nu pas 20 jullie uitleveren dat noem ik geen spoed zit ik al 28 weken te wachten van mij mogen ze alles mee terug nemen maar dat doen ze niet .fout ligt bij het hoofdkantoor en laten mij weer 6 weken wachten. wat het ergste is ik heb betaald en ben nu gewoon een nummer wordt nooit teruggebeld al beloven ze dat wel maar nee hoor, toen de keuken verkeerd geleverd is heb ik het hoofdkantoor gebeld en zou zo spoedig terug gebeld worden na een week heb ik maar zelf gebeld ze doen totaal niks voor mij .heb al tien keer aan de telefoon gehangen .dit kost ons heel veel energie en geld tegel zetter al 2 keer af moeten zegen. spullen terug naar winkel brengen en ga zo maar door. heb om een vergoeding gevraagd en daar hoor ook niks van schandalig leidster van hoofdkantoor zou mij bellen maar nee hoor krijg ik gewoon niet aan de telefoon

  Veijndt geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 89.   schrijft over Brugman keukens:
  Aardige medewerkster helpt ons met onze problemen na de levering. Ik hoop wel dat deze problemen ook daadwerkelijk opgelost worden!

  Joke Kamphuis geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 90.   schrijft over Brugman keukens:
  Bij samenstellingen erg prettig geholpen. Praktisch en mooi ontwerp

  Izaias geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 91.   schrijft over Brugman keukens:
  Wij hebben voor een nieuw huis een nieuwe keuken + badkamer gekocht bij Brugman. Ongelooflijk goed geholpen door Michel Takahashi van de vestiging Capelle ad ijssel wij hadden een bepaald idee wat wij wilde hebben, en dan ook voor een bepaald budget. Samen met de manager hebben wij gekeken naar een passende oplossing. En dit is uitstekend gelukt. Vanaf de verkoop tot de levering een 10! Dus hier een ZEER tevreden klant. En ik zal Brugman zeker aanraden!!

  Saskia geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 92.   schrijft over Brugman keukens:
  Aanvankelijk een flink aantal fouten gelukkig goed verholpen door klantenservice

  fam Rodenburg geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 93.   schrijft over Brugman keukens:
  Topervaring bij Klaas te Brugman Leeuwarden. Op prettige, ontspannen manier keuken uitgezocht. Goed geadviseerd en het was een leuke dag ook dankzij de actiedag die er was met een chefkok. Die voorzag ons de hele tijd van lekkere hapjes tussendoor. Zeker een aanrader!

  C. Ykema geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 94.   schrijft over Brugman keukens:
  Afgelopen winter kochten wij een nieuwe keuken bij Brugman. De medewerkers weten waar ze het over hebben en zijn klantvriendelijk. Opvallend is dat men wel zakelijker werd toen de koop gesloten was. Het gewenste blad paste bij nader inzien niet volledig en de kosten voor herstel waren voor ons. Hierover hadden we vooraf betere informatie willen hebben.

  Kapteyn geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 95.   schrijft over Brugman keukens:
  Na 3 adviesgesprekken bij de vestiging in Alkmaar was het voor ons duidelijk en hebben wij onze handtekening gezet. De verkoper had een zeer luisterend oor en voor een groot deel waren onze wensen in de keuken verwerkt. Het enige wat voor ons een drempel was is dat de prijs wat aan de hoge kant is, maar op het internet gelezen dat je er ook kwaliteit voor terug krijgt.

  Stan geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 96.   schrijft over Brugman keukens:
  Prima keukens maar wees bedacht op felle verkoop!!. Voor niets gaat de zon op. Voorlopig hebben wij voet bij stuk gehouden en nog niet beslist. Brugman kan rekenen op onze order als de prijs nergens beter wordt.

  Tim A. geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 97.   schrijft over Brugman keukens:
  Bij brugman keukens een keuken besteld en deze laten leveren aan huis. Bij het bezorgen van de keuken zat er in het keukenblad geen gootsteen waardoor de klusjesman, een gat in het tafelblad moest maken voor de gootsteen.
  Gelukkig kon hij terugkomen voor deze taak zonder extra kosten.
  Telefonisch zeer slecht geholpen met dit probleem maar verder wel zeer tevreden over mijn keuken.

  ed geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 98.   schrijft over Brugman keukens:
  Top georganiseerd mooi ontwerp levering in 1x goed. Ook zeer tevreden over de aangedragen aannemer. Eigenlijk in het geheel geen klachten en dat mag ook wel eens gezegd zijn.

  C Joosten geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 99.   schrijft over Brugman keukens:
  Welgemeend bedankt voor team Amersfoort en excuses voor mijn twijfels in het begin. Ik ben gastvrij onthaalt en de keukenplanning verliep heel professioneel allemaal. Het is gewoon supergoed gegaan en meer heb ik er niet aan toe te voegen.

  Grolschgozer geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 100.   schrijft over Brugman keukens:
  In eerste instantie werden wij niet gezien door het aanwezige personeel en behoorlijk kortaf behandeld 🙁
  Na een eenzaam rondje door de showroom wilden wij net weglopen toen we toch nog werden aangeschoten. Het bleek dat de andere persoon zat te wachten op een afspraak die er op dat moment al had moeten zijn en ons dus niet kón helpen. Wij zijn tot op heden het meest tevreden over de persoonlijke band die we vervolgens hebben opgebouwd. Na het bezoek aan de showroom huiswaarts gekeerd met een bult informatie en een compleet ontwerp met de boodschap er goed over na te denken. In het weekend hebben we alles laten bezinken en toen een vervolgafspraak te maakt. Tijdens dit contact zijn de puntjes op de i te komen qua styling en prijs. We houden de zelfde contactpersoon gedurende het restant van het traject…

  Arne M. Loovens geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 101.   schrijft over Brugman keukens:
  Aardig geholpen en nam de tijd voor ond

  S geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 102.   schrijft over Brugman keukens:
  Ontwerp goed, levering compleet, geen beschadigingen, prettige aannemer en op tijd af. Kortom volledig tevreden over de gang van zaken 🙂

  Booymans geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 103.   schrijft over Brugman keukens:
  Verschillende verhalen gehoord (negatief en positief), ook weer hier te lezen. Alle ervaringen verschillen enorm. Maar wij zijn over het algemeen goed te spreken over Brugman. Prachtig keuken ontwerp, vriendelijk personeel en alle onderdelen op tijd en goed geleverd.

  Ronny geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 104.   schrijft over Brugman keukens:
  Al maanden zijn wij bezig om tot een compromis te komen en onze verbouwing te starten, De heer de Bruin van Brugman keukens heeft ons er echter wat de keuken betreft goed doorheen weten te slepen. Perfecte feeling met de keuken die wij voor ogen hadden.

  Edwin & Angelique geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 105.   schrijft over Brugman keukens:
  Prijsstunters!

  Nadat de financiering van ons eerste huis rond was, hebben mijn vriend en ik meteen besloten om een nieuwe keuken en badkamer te plaatsen. Brugman leek ons de meest handige keuze, omdat ze keukens & badkamers verkopen en wij hadden gehoord van dubbelkortingen. De verkoopster was meteen erg aardig. De winkel was erg mooi en………. onze keuken stond er bij!

  Wij schotelden ze twee andere offertes voor waarvan de goedkoopste €8300 was. Daar konden ze beslist niet in mee, dat was haar veel te goedkoop. Tenzij ze 40% korting gaven. Binnen 5 minuten kon dat ineens zomaar. Wij blij maar er moest ook nog een badkamer bij. Daar kwamen ze later pas achter, want wij hadden dat niet verteld. Maar ook dat ging znder problemen die kon met dezelfde soepelheid worden geleverd (als we meteen zouden tekenen). Dus die korting was een feit….

  Betaling bij aflevering nog voor de kastjes uit de vrachtwagen werd geladen. Zou alles dan wel kloppen want het is niet te controleren??? Alles klopte ja! Dat was mooi.
  Samengevat zijn we tevreden maar wel een paar dingen die beter kunnen.

  1. Van €16.000 naar €9.500 in enkele minuten tijd en dan ook nog badkamer zelfde manier?? Startprijzen lijken zo te hoog.
  2. Vriendelijkheid de verkoopster en manager waren hoger dan de monteur P. Zijn dag was blijkbaar niet goed!

  Naomi en Dylan

  Naodoornie geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 106.   schrijft over Brugman keukens:
  Ik heb geen recensie geschreven bij aankoop. Bij deze alsnog, want afgelopen week hebben wij naar Brugman gebeld wegens een defect aan afzuigkap en werd direct geregeld. De keuken hebben we al vanaf de zomer en toen verliep alles al helemaal goed. Wat je noemt een droomkeuken met droomafhandeling!

  Nikki (Eindhoven) geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 107.   schrijft over Brugman keukens:
  ok, de prijs is ietsje aan de hoge kant, maar het is voor ons een goede investering geweest. ons traject is goed verlopen bij brugman ook al verschillen de ervaringen enormm. het begint al bij een mooi keukenontwerp met een mederwerker die echt wel kijk op keukens had. attent personeel (ook de bedrijfsleider komt af en toe langs) en uiteindelijk goed geleverd alles compleet en zonder fouten

  fam. aktas geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 108.   schrijft over Brugman keukens:
  Het aanschaffen van de keuken ging prima. Alle tijd en zeer gemotiveerde verkopers die alles uit de kast halen voor je.

  Nadat de keuken geleverd was ontdekten we dat het werkblad niet zou passen. Dit hebben wij direct gemeld aan het filiaal en hierna ruim ongeveer 6 weken gewacht op een nieuw blad.
  Het is een granieten werkblad dus de kleur kon afwijken van het origineel stond in de overeenkomst. Dat doet het ook zeker.
  Het is niet lelijk maar ook niet zo mooi als het origineel en dat is toch jammer.

  R.A. geeft 2 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

 109.   schrijft over Brugman keukens:
  Door service onderscheidt zich de vakman. Onze Brugman keuken staat al 4 jaar. De service van de reparatie vorige week was zeker zo goed als de aanschaf! Wij zijn weer helemaal tevreden!

  Marga

  mevr. K.W. Faessen geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 110.   schrijft over Brugman keukens:
  Onze brugman keuken is inmiddels 3 jaar oud en gekocht in winkel Zutphen. (Hier hebben wij overigens goed advies gekregen destijds) Een warmteprobleem met de oven zorgde ervoor dat ik de winkel moest bellen. Die verwezen mij naar het hoofdkantoor. Ik moest even wachten, maar het werd opgelost. Service staat bij brugman hoog in het vaandel, dit verdiend een pluim!

  J.B.G , Arnhem geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 111.   schrijft over Brugman keukens:
  Men neemt de tijd bij Brugmanb een opluchting in deze haastcultuur van nu. Er had ook geen druk moeten zijn want dan hadden wij niet gekozen voor deze club!

  Harrie Stam geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 112.   schrijft over Brugman keukens:
  Keurige klantenservice, één keukenkast paste niet. Hier hadden we achter aangebeld en dit werd zonder al te veel moeite opgelost.

  Patrick geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 113.   schrijft over Brugman keukens:
  Wij hebben onze keuken gekocht tijdens een actie. Voorafgaand hadden wij hier onze twijfels over omdat wij ook verschillende dingen lazen op het internet hierover. Maar ik moet zeggen dat het bij ons tot nu toe uitstekend is bevallen. Advies, service, levering, montage alles ging zoals het hoort. En de prijs was al helemaal goed!

  Korting geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 114.   schrijft over Brugman keukens:
  Wij hebben een apothekers kast, die sloot niet goed meer. Kreeg ik een telf.nr om een reparatie afspraak te maken. Nu is de monteur geweest en die heeft meer stuk gemaakt.
  Het kon niet meer gemaakt worden….
  Wel kon er een nieuwe roller besteld worden enz enz, totale onkosten €978.
  Schandalig.
  Wij hebben vele kennissen en vrienden, maar ondanks dat wij een mooie keuken hebben, zal ik ze afraden om bij Brugman een keuken te kopen.

  Leonora geeft 2 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

 115.   schrijft over Brugman keukens:
  Top Brugman! Professioneel advies en erg meedenkend personeel.

  Harbers geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 116.   schrijft over Brugman keukens:
  Wij zijn in Breda geholpen door dhr Hulleman. Uiterst vriendelijk en met verstand van zaken. Hij heeft onze keuken goed ingetekend. We hadden het gevoel een fair advies te krijgen. Met een motiverende 3d tekening op zak en bult met adviezen getekend voor deze keuken. Bij levering evenmin klachten.

  Een compliment op z’n plaats!

  Tim + Rachel geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 117.   schrijft over Brugman keukens:
  Onze ervaring met brugmans. De bedoeling was dat wij de keuken zelf zouden plaatsen om een deel van de kosten te besparen. De meerprijs hiervan was het verschil met ikea keukens . (wit kunststof deurtje) Dat steken wij dan in de kwaliteit.

  Onze keuken was dus net iets duurder dan bij ikea. Dan kiezen wij toch echt voor brugmans.

  Arda Gossen geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 118.   schrijft over Brugman keukens:
  Pasgeleden ontwerp ontvangen voor eiland van 3,75 m en hoge kasten 2,5 meter besluit moet nog komen tot zover geen klachten

  P. T. geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 119.   schrijft over Brugman keukens:
  Onze ervaringen met Brugman keuken zijn goed. Wij zijn goed geadviseerd door adviseur Hensen in Groningen die een mooie oplossing had voor onze kleine keuken. Hierdoor ziet de keuken er zeker ruimtelijker uit. Wij waren blij verrast.

  Nootje89 geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 120.   schrijft over Brugman keukens:
  Wij waren bij Brugman keukens geweest, moesten binnen 5min tekenen anders hadden we geen recht op de korting!

  Door al dat gepush waren wij weggaan, belde later de filiaal manager voor een 2e kans.
  Kregen wij netjes een bevestigingsbrief per post, waren ze gewoon dicht op betreffende data!!

  Ploegster geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 121.   schrijft over Brugman keukens:
  Brugman keukens….
  Dwingend, opdringerig, onprettig

  Niet juiste offerte….

  Pj geeft 2 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

 122.   schrijft over Brugman keukens:
  Nadat wij 4 jaar geleden onze badkamer bij Brugman hadden gekocht zijn we hier ook naar toe gegaan voor onze keuken. Wederom een uitstekende service en advies. En ook dit maal niets te klagen over Brugman!

  Krabbenbos geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 123.   schrijft over Brugman keukens:
  Al een paar maanden aan het genieten van onze keuken! Deze is namelijk compleet naar onze wensen en eisen samengesteld. Daarom willen wij Brugman hartelijk bedanken.

  Willeke geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 124.   schrijft over Brugman keukens:
  Thans heb ik behoorlijk last minute de leverdatum van onze keuken nog verzet en tezamen nog enkele wijzigingen doorgevoerd. Dat dit zo kort op de datum nog kan maakt mij dit compliment te schrijven. Uitstekend!

  W.G. Gelissen geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 125.   schrijft over Brugman keukens:
  Dag allen,

  Wij kopen voor het eerst een keuken. Van deze materie hebben we eerlijk gezegd geen verstand en we lezen hier en elders dat 10.000 heel normaal is voor een gemiddelde doorsnee keuken.
  De ontvangst in de winkel was erg leuk en vriendelijk. Het personeel gaf ons een rondleiding en nam uitgebreid de tijd. Qua inhoudelijke kennis leek het erg professioneel. We waren zo goed mogelijk voorbereid maar als je dan met zo’n expert aan tafel zit duizelt het je toch van de berekeningen.
  Met korting zouden wij €11.750,- betalen voor een greeploze hoogglans hoekkeuken inclusief apparatuur, granieten blad en montage. Het lijkt ons een goede prijs, dus mogen ze het in orde maken.

  Groet,

  B. Kok

  B. Kok geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 126.   schrijft over Brugman keukens:
  Ruim vier jaar geleden is onze Brugman keuken geplaatst, in de afgelopen 4 jaar niets geen problemen met de keuken. Helaas ging er 2 weken terug wat mis maar ondanks dat onze keuken zo oud is werden wij nog uitstekend geholpen.

  VDB geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 127.   schrijft over Brugman keukens:
  Vanaf begin tot eind een groot drama. Advies bij Brugman Villa Arena slecht, we zijn afgezet en vanaf plaatsing is alles fout gegaan. Eind mei geplaatst, eind november pas alles klaar en nog niet alles naar tevredenheid. Slechte recenties plaatsen ze niet op hun site! Dus ga daar niet van uit.
  Nu, een half jaar later hebben we een lekkage bij de Quooker, maar daar is maar 3 maanden garantie op terwijl ze het alleen maar over 5 jaar garantie hadden. Nu puntje bij paaltje komt geldt dit blijkbaar alleen voor de kastjes

  egbert geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 128.   schrijft over Brugman keukens:
  Ook bij de Brugman in Rotterdam binnengelopen om wat rond te kijken. Het gevoel daarbinnen was dusdanig dat we later nogmaals terug zijn gekomen met een tekening van onze woning om een ontwerp te laten maken. Bij de Keukenconcurrent kregen we het gevoel dat er niet zoveel tijd was om alles goed uit te werken. Je wilt natuurlijk wel dat er voldoende tijd in word gestoken. Bij Brugman zonder tijdsdruk (dikke 3 uur) alles uit laten werken. Wanneer het gevoel goed is, moet je ervoor gaan. En dat is dus gebeurd zonder spijt.

  Familie Visser geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 129.   schrijft over Brugman keukens:
  Naar grote tevredenheid begeleid door dhr Nagelmaker te Amersfoort

  Mark geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 130.   schrijft over Brugman keukens:
  Brugman stuurde een verkoper achter ons aan hoewel er aangaven dit niet te willen. Bleef ons achtervolgen.

  Menuto geeft 2 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

 131.   schrijft over Brugman keukens:
  Wij kochten hier €7500 voor een keuken excl. installatie wat een bescheiden en marktconforme prijs leek. Desondanks hoorden we later dat zij voor nagenoeg hetzelfde €7000 hebben betaald bij een lokaal bedrijf. De order kon echter niet meer worden geannuleerd dus we hebben er maar vrede mee gesloten dat we niet eerder dachten de prijs proberen te drukken. De behandeling is nochtans goed en zoiezo binnen ons gestelde budget.

  Kelvin geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 132.   schrijft over Brugman keukens:
  Wij koken al een aantal weken de lekkerste gerechten in onze nieuwe keuken. De keuken is helemaal naar onze ideeën ontworpen en binnen ons budget. Alles ging zoals het hoort!

  Janssen geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 133.   schrijft over Brugman keukens:
  drie keer terug gegaan om alles helemaal rond te krijgen. Uiteindelijk is alles verder goed gegaan hoor.

  jessica geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 134.   schrijft over Brugman keukens:
  Destijds, nog geen 10 jaar geleden al door de verkoper misleid, door mondeling overeen te komen dat het bedrag incl. plaatsing was en later nog een offerte te sturen voor de plaatsing. Nu een paar maanden geleden de folie vd deuren loslaat als slecht geplakt behang, blijkt dat van deze kwaliteitskeuken geen onderdelen meer leverbaar zijn en Brugman totaal niet meedenkt om de keuken nog te redden. Ik krijg de keuze uit een zeer beperkt aantal – niet met de rest kleurende deur alternatieven- en mag daarvoor ook nog het volle pond betalen, ipv dat men rekening houdt met het feit dat men de wettelijke plicht heeft om tot 20 jaar een coulance te verrekenen. Voor mij nooit meer een keuken van Brugman en de Mandemakers Groep, want ook van collega’s met lakkeukens van 6! jaar oud, van Mandemakers, krijgen nul service en hebben zelf een schilder laten komen om afbladderende lak te repareren.

  René geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 135.   schrijft over Brugman keukens:
  Onze tweede Brugman onze oude keuken stond al 20 jaar. Eerst waren we bij Keukendump maar daar vonden we niks.

  Hier dan top geassisteerd door dhr Land waarvoor complimenten. Na de feestdagen wel nog even zonder incidenten komen plaatsen.

  oude zeurkous geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 136.   schrijft over Brugman keukens:
  De voornamelijkste reden waarom wij onze keuken bij Brugman hebben gekocht is dankzij de verkoper. Hij luisterde naar onze wensen en dacht goed mee. Samen hebben wij toen de juiste kleuren, merken en materialen uitgekozen. Geen gladde verkooppraatjes maar een eerlijk advies en een transparante prijs. Wat zullen wij lekker koken in onze nieuwe keuken, dankjewel!

  Hanna geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 137.   schrijft over Brugman keukens:
  Netjes ontvangen en onze kinderen fijn gespeeld. Duidelijk uitleg over alle mogelijkheden. Hier niet helemaal tot elkaar gekomen helaas. Toch wel positief over concern Brugman.

  Kemal Celebi geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 138.   schrijft over Brugman keukens:
  Brugman keukens. Zeer slecht de verkoper kwam meerdere malen zijn afspraken en toezeggingen na. Uiteindelijk niks meer van hem gehoord. Ik zal er nooit een keuken kopen nog niet voor een euro.

  Lista geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 139.   schrijft over Brugman keukens:
  Nadat wij verschillende winkels hadden bezocht bij ¨Woonboulevard Novium¨ gingen we ook even kijken na een keuken voor in ons nieuwe huis. Normaliter zou je denken dat je bij het kopen van een keuken verschillende keukenzaken moet langs gaan en vergelijken. Echter was één gesprek was voor ons al voldoende. Vriendelijke verkoper en alle eisen die wij hadden zijn terug te zien in het keukenontwerp.

  Steve geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 140.   schrijft over Brugman keukens:
  De bestelde keuken is op een dag geleverd en alle punten zijn netjes afgewerkt. Geen klagen dus.

  van der Velden geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 141.   schrijft over Brugman keukens:
  Onze ervaring met de combideal van Brugman is niet wat onze verwachting schetste. Na uiteindelijk toch de handtekening te hebben gezet , omdat we dachten zo alles onder een noemer te hebben, begon de achtbaan. Keuken, badkamer en wc waren ingetekend en de spullen, die we niet eens fatsoenlijk hadden gezien ( achteraf) werden netjes bij elkaar opgeteld. Niet alles is in de showroom aanwezig dus komt er ook wat uit de folder. Maar na twee maal 6 uur aan zo’ n tafeltje hangen worden de keuzes soms voor je gemaakt. Maar goed, aan de verkopers ligt het niet , zij deden prima hun werk en namen dus alle tijd voor je.
  Hierna wordt er dan een aannemer voor je geregeld die al het werk voor brugman dient in te plannen. Daar moet je dus een beetje geluk mee hebben. We deden het sloopwerk zelf en de aannemer in spee kwam zich voorstellen en het werk bekijken. Vriendelijke man met veel inzicht en goede tips. Er werd nog het en ander besproken over meerwerk, wat ik eerst niet begreep omdat het een all-in deal was, maar blijkbaar zijn de leidingen ed. die buiten de ruimtes vallen voor eigen rekening. ( eerste domper). We moesten ook een nieuwe vloer met verwarming dus tijdens die klus al geregeld gevraagd of de aannemer hiermee rekening kon houden met de leidingen die er toch moesten komen voor wc en keuken. Maar uiteindelijk zelf al wat uitsparingen moeten maken in de keuken. Op de wc hebben ze op het laatst nog ff de leidingen weggeflext. Wil het verhaal niet te lang maken maar er zijn best veel dingen misgegaan waardoor ikzelf vaak heb moeten ingrijpen of zelf iets heb moeten uitvoeren om zo ervoor te zorgen dat alles wat beter verloopt.
  Er zijn nog wat gesprekken gevoerd met de aannemer zelf en een inspecteur van brugman ( Manders ) is nog komen kijken. De jongens die zijn geweest werken netjes maar worden vaak weggeroepen om ergens anders weer een klusje te klaren. Sta je daar, vrij genomen van het werk en niemand daar. Brugman lijkt dan andere problemen voorrang te geven. Uiteindelijk werd dan gezegd dat alles binnen de afgesproken tijd zal worden gemaakt. Maar dat wel na veel gemok van ons. Denk dat ze het allemaal zo druk hebben dat ze het niet meer gepland krijgen. Is voor de klant best stressvol bij zo’n groot project. Je zult maar niet zo handig zijn en er geen kijk op hebben. We hopen op een goed eind.

  Vonck geeft 2 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

 142.   schrijft over Brugman keukens:
  hallo,
  Wat ons betreft een redelijk positieve ervaring behalve het wachten en de communicatie. Wij hebben verscheidene malen contact gehad over de nalevering van de niet door onze fout fout geleverde kookplaat – dat moet niet nodig zijn. Echt, het is dat ter plekke in de winkel zoveel goodwill was gekweekt want zo’n houding kost echt klanten toch.

  gr

  Bos geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 143.   schrijft over Brugman keukens:
  Wij kwamen thuis met een showroom keuken. Er is tijdens ons eerste bezoek direct een offerte gemaakt. Dat was niet een prijs die binnen het budget valt of zou gaan vallen. Om een keuken te kopen die dat wel zou doen en ook nog eens vrij luxe is, werd toen een showroomkeuken voorgesteld. Er was een model die er goed uit zag en ook nog eens binnen het budget viel in een ander filiaal. De keuken was wel iets kleiner dan de maten die wij hadden, maar de showroomkeuken past! Win-win situatie dus direct in orde gemaakt, dat was dus bijzonder goed meedenken.

  Petra van Engelen geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 144.   schrijft over Brugman keukens:
  Vakkundig, klantvriendelijk en professioneel. Zo zou ik de mensen van Brugman beschrijven. Zowel in de keukenshowroom als de monteurs. Wij raden dan ook iedereen aan om naar Brugman te gaan.

  Marcel geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 145.   schrijft over Brugman keukens:
  Op de kraan zat een garantie van twee jaar. Laat het nou net zo zijn dat een paar maanden later de kraan begon te lekken. Zonder te aarzelen lieten ze KOSTELOOS een monteur langskomen. Dat vind ik nou een goede service!

  Kraan kapot geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 146.   schrijft over Brugman keukens:
  Netjes aan de balie aangesproken en opgevangen.

  Er wordt ruim de tijd genomen om de keuken uit te zoeken en voor ons optimaal in te delen. Er word optimaal naar onze wensen geluisterd en af en toe worden zeer kritisch bepaalde onderdelen terecht geschrapt uit onze wensenlijst. Begeleiding hierin speelt een sleutelrol. Kwaliteit van de keuken voelt en ziet er nog steeds goed uit.

  Haafkes geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 147.   schrijft over Brugman keukens:
  Ondanks dat we alleen nog maar in de showroom zijn geweest en hier veelvuldig contact hebben gehad met Emiel zijn we tot dusver positief! Onze keuken dient nog wel definitief besteld te worden. We staan nog aan het begin van een spannende reis.

  marja geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 148.   schrijft over Brugman keukens:
  De winkel kwam over als een warm bad!!
  De bezochte toonzaal in Breda zag er netjes uit qua inrichting en er was volop keuze in keukens (badkamers trouwens ook). Alle verkopers inclusief manager van de winkel kwamen allen zeer enthousiast, vindingrijk en als experts over.
  Kortom we voelden er ons thuis. De levering volgt en wij hopen dat die alles compleet maakt zodat wij 5 sterren kunnen geven.

  PG 81 geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 149.   schrijft over Brugman keukens:
  Alles is voortreffelijk verlopen, er zijn dan ook geen noemenswaardige bijzonderheden geweest. Wij herinneren ons voorsal de zeer bekwame en prettige monteur.

  Pieter Dijksman geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 150.   schrijft over Brugman keukens:
  Vorige week werden we gebeld voor een vrijblijvend adviesgesprek. Maar na het gesprek was al duidelijk dat de verkopen direct een besluit wilde horen. We zijn niet op zijn dominante manier van verkoop ingegaan.
  Hebben hem gelijk duidelijk gemaakt dat WIJ beslissen en niet hij.

  Isa geeft 2 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

 151.   schrijft over Brugman keukens:
  Op 13 augustus heb ik een badkamer uitgezocht. Voor het tekenen van de overeenkomst heb ik nadrukkelijk aangegeven dat ik het recht wil hebben om de offerte te kunnen verkleinen. De verkoper is hierover in overleg gegaan met de filiaalmanager. Er is mij toegezegd dat ik de offerte mocht verkleinen zover ik wil: “al blijft er maar een kastje over in de offerte, wij gaan hiermee akkoord” . Op deze voorwaarde heb ik mijn handtekening gezet.
  Nu ik de offerte wil verkleinen wordt dit geweigerd en wil men mij houden aan de offerte.
  Dit terwijl er nog geen afleverdatum is en er nog niets in bestelling staat.
  Ik voel mij opgelicht en belazerd door verkoper B en brugman keukens Arnhem

  MA geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 152.   schrijft over Brugman keukens:
  Brugman is absoluut aan te raden. Vele mogelijkheden en ruimte om tussentijds je vereisten aan te geven. Viel op dat de verkoper elke keer bij een aanpassing ‘controleerde’ of hij het goed had begrepen. Hierdoor is het niet alleen een mooie, maar ook een keuken van hoge kwaliteit en gebruiksgemak geworden.

  Maik Bijen geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 153.   schrijft over Brugman keukens:
  wij hadden een behoorlijk lange zit bij maar zijn goed geholpen door Sebastiaan. Legde alles geduldig uit en leidde ons regelmatig door de showroom om e.e.a. te verduidelijken. We laten het nog even bezinken komen er met een frisse blik op terug.

  jan geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 154.   schrijft over Brugman keukens:
  Vervelende man, alleen maar gefixeerd op prijzen en keuzes afkraken en praten naar andere keuzes. Uiteindelijk ook 2.5x boven het budget, terwijl deze vooraf bekend was.

  Sabah geeft 2 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

 155.   schrijft over Brugman keukens:
  Echte verkopers hebben ze daar bij Brugman Keukens Groningen. Leuk hoor. In eerste instantie waren wij kwaad weggelopen. Zoals ze daar met mensen omgaan is niet normaal.

  Toch kwam ik nog weer terug. Een vriend van mij vertelde mij over Klaas Land, ook verkoper van Brugman Groningen. Hij is ECHT een topper. Hij helpt je goed en is eerlijk met no-nonsense. Wij werden door de mensen daar met de nek aangekeken toen wij met Klaas Land spraken en handelden, maar wij hebben wel de beste service én beste prijs gekregen.

  Kortom; ga je naar Brugman Groningen en wil je echt eerlijke en heldere informatie? Vraag dan direct bij binnenkomst naar Klaas Land!

  Kroon geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 156.   schrijft over Brugman keukens:
  Een groot drama. Ga niet naar Brugman voor een keuken. Niet vakkundig, totaal onbetrouwbaar, slechte service. Zelfs op aangetekende brieven reageren ze niet. Ik zou het bijna een malafide bedrijf willen noemen.

  Egbert geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 157.   schrijft over Brugman keukens:
  Brugman Assen.
  Keuken geleverd door Brugman keukens.in 2005
  Door een lekkage van afwasmachine paneel beschadicht. Bij Brugman in Assen met aankoop papieren en de beschadigde paneel.prijsopgave gekregen van€ 314,0 gelijk opdracht gegeven voor bestelling, levertijd ongeveer 5 weken.
  Na 6 weken geïnformeerd . De heer ( de verkoper van de paneel) was niet aanwezig.een andere verkoper heeft het nagezocht en kwam er achter dat het paneel helemaal niet besteld was.kort om hij heeft ons 6 week belazert.
  Ene keer geen tijd , andere keer vrije dag . Zou terug bellen gebeurde nooit. Alles drama met die man.
  Paneel is niet meer te leveren.
  Brugman een geen succes met deze verkoper.

  W. Lageman geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 158.   schrijft over Brugman keukens:
  Kort:

  Van uitzoeken tot gebruik in drie maanden. Uitmuntend!

  L. Vossen geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 159.   schrijft over Brugman keukens:
  Ervaring is prima. 20 jaar terug ook al bij Brugman gekocht. Wij kwamen vrij kort voor sluitingstijd maar toch in de showroom goed geholpen. Persoonlijke uitgebreide rondleiding en tweede afspraak aangezien het al ruim sluit voorbij was. Tekening nauwkeurig, kwaliteit goed.

  Begeleiding na overeenkomst had iets persoonlijker en actiever gekund. De juiste persoon was niet altijd bereikbaar.

  Kortom
  – communicatie na aankoop kan wat beter
  – behandeling in de winkel zeer goed

  Remco geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 160.   schrijft over Brugman keukens:
  Ik heb een zeer slechte ervaring met brugman wateringen ,Wij gingen naar een showroom keuken kijken maar er was niks .Toen werden er van alles voorgehouden . en zonder erg bij een tekening werd er gevraagd kunt u zich hier in vinden ? ja dan hier even tekenen dat was op een zaterdagmiddag vlak voor sluiting .Op maandag was mijn man erheen gereden want wat bleek we hadden voor een keuken getekend en een jaar gratis opslag .Fout dit was niet de bedoeling ,dus gelijk gebeld langs gegaan er was nog niks besteld en niks gedaan .Voor straf moesten we 1690 euro betalen ,geen stukje medeleven voor iemand in de wao die duidelijk gezegd had ik heb nog niet zoveel geld om deze keuken te kopen nou maar dan een jaar in de wacht ??????Nu mijn vraag als wij zouden besluiten om nu toch een keuken te kopen brengen jullie dit eigenlijk in mindering ??? Dit zouden we graag weten of jullie hiertoe bereid zijn ? vr gr verdrietig

  Verdrietig geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 161.   schrijft over Brugman keukens:
  magazine opgestuurd naar ons zijn gebeld en winkel bezocht. zonder afspraak dan.
  het was druk zaterdag en ondanks dat elke adviseur aan tafel zat zijn wij wel kort aangesproken verder zijn er niet veel winkels die keukens samen met badkamer verkopen. wij komen nog terug

  murad geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 162.   schrijft over Brugman keukens:
  Voor ons was het binnen één gesprek duidelijk. Toen de verkoper even ons gesprek verliet om voor ons wat drinken op te halen, zeiden mijn vrouw en ik gelijk tegen mekaar dat het goed voelde. Het advies/verkoop gesprek verliep uitstekend en we hadden een echte klik met de verkoper. De eisen die we stelden werden perfect verwerkt in het ontwerp en uiteindelijk hebben we getekend voor een prachtige keuken.

  Koolwijk geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 163.   schrijft over Brugman keukens:
  Wij zijn perfect geadviseerd voor onze 2 badkamers bij Brugman . Onze bevindingen bij levering:
  1 beschadigde kast tijdens het vervoeren van de badkamer. 1 missend onderdeel. 1 verkeerd onderdeel. Het oplossen hiervan verliep vrij soepel.

  onze badkamer geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 164.   schrijft over Brugman keukens:
  Veel keukenverkopers vragen snel naar wat je wilt uitgeven voor een keuken. Dat vindt ik niet fijn, ik heb het idee dat ze naar die prijs gaan rekenen en er altijd wat boven uitkomen.

  Jelle geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 165.   schrijft over Brugman keukens:
  Aantal keren terug met documenten naar de winkel gemoeten om eea aan de keuken aangepast te zien. Alle bezoeken zijn zonder twijfel erg pretig en correct verlopen. Het is een hele mooie keuken geworden en het resultaat is volledig naar wens.

  F.J. Bovenberg geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 166.   schrijft over Brugman keukens:
  De keuken is nog niet geleverd en gemonteerd, maar tot nu toe zijn we vrij positief over Brugman in Purmerend. Wij werden hier geholpen door de heer Groot. Uiterst vriendelijk en vakkundig man. Uiteindelijk getekend voor een moderne rechte keuken. Wij kunnen niet wachten tot dat wij er in kunnen koken.

  Maik geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 167.   schrijft over Brugman keukens:
  Binnengekomen in de showroom voelden wij ons echt koning. Er werd geluisterd naar onze wensen, de tijd genomen om een en ander uit te zoeken, goede koffie, etc. Gelukkig met de aankoop van de keuekn voor ons volgende huis verlieten we dan ook de showroom. Er kon niets misgaan, we hadden tenslotte alles goed uitgelegd en aangegeven waar volgens de moeilijkheden verwacht zouden kunnen worden.
  Enkele weken en een een kleine verbouwing later was de afspraak voor het plaatsen van de keuken. Wij hadden ervoor gekozen dat Brugman het inmeten en plaatsen zou verzorgen zodat ook daar niets mis zou kunnen gaan (en als het al mis zou gaan was het duidelijk waar de verantwoordelijk lag). Tijdens het plaatsen bleek al snel dat het composietblad 3cm te kort was. Positief als ik ben dacht ik, geen probleem; Brugman lost dit vast wel op. Niets bleek echter minder waar. Volgens Brugman was het mijn verantwoordelijkheid en dus ook mijn probleem. Aangezien ik hier niet mee akkoord ging ben ik na veel vijven en zessen eindelijk met de vestigingsmanager overeengekomen hoe de problemen opgelost konden worden (Brugman deed iets meer dan wat vooraf was afgesproken en wij betaalden een deel van de kosten). Er zou een zwarte spatrand achter de spoelbak gemonsteerd worden. Weer enkele weken later is er ere en afspraak gemaakt om de nieuwe onderdelen te instaleren. Wij blij. Althans totdat de monteur de keuekn inliep en vroeg: “Welke kleur spatrand had je besteld?”. En ja hoor, hij had witte spatranden bij zich. Bellend met de service afdeling van Brugman werd mij gezegd de vestigingsmanager (waarmee ik de afspraken gemaakt had) niet meer in dienst van Brugman was dus afspraken met hem gemaakt waren voor de service niet meer van belang. Sterker nog de service medewerker betwijfelde alles wat ik zei en gaf aan onfeilbaar te zijn en nooit een fout te maken. Ik moest blij zijn daty hij wit besteld had want dat “hoorde” zo en dat had ik eerder ook aangegeven…. Om zijn gelijk te benadrukken bood hij nog wel aan dat ik de witte spatranden wel gratis kon krijgen…..
  Ik schrijf dit vanuit ongeloof en frustratie. Nooit heb ik een bedrijf mee gemaakt waarbij klantvriendelijkhied zo laag in de prioriteiten staat.

  Herman geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 168.   schrijft over Brugman keukens:
  Kan achteraf wel zeggen dat de service boven verwachting goed is. Bij montage bleek dat er een aantal schappen mistten. Deze werden gelukkig snel nageleverd. In totaliteit is alles keurig geplaatst met de hoogst mogelijke zorg.

  groet Jan

  Jan Bovenberg geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 169.   schrijft over Brugman keukens:
  Tot zover een goed gevoel aan over gehouden: Wij bezochten een ‘vip-avond’ en hebben toen naar ons gevoel een goede aanbieding gehad. Uiteraard speciale aanbieding alleen vandaag. Daarmee overschreden we ons budget evenwel niet dus hebben we die aanbieding meteen aangenomen.

  echtpaar geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 170.   schrijft over Brugman keukens:
  Nog even een extra pluim voor de montage! Van Summeren dacht enorm goed met ons mee en heeft ter plekke een aantal problemen vakkundig opgelost.

  PPJ Doedens geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 171.   schrijft over Brugman keukens:
  Een ster is nog te goed als beoordeling.Zeer agressieve verkoopmethodes , beloftes die niet nagekomen worden misleiding, etc.
  Vragen naar prijzen lijkt in de ogen van de verkopers wel een soort heiligschennis.
  “dat komt later wel”wanneer er ondanks alles een principe indeling gemaakt is met laden kasten en apparatuur is de vraag naar een offerte aan dove mans oren gericht , het enige wat er geproduceerd wordt is een ORDERbevestiging met een totaalbedrag waarin alle acties en afgesproken kortingen verwerkt zouden zijn !!! Hoe durven ze op die manier met klanten om te gaan!
  We hadden , naief natuurlijk , getekend voor een pro forma keuken waarin we nog alles konden wijzigen tegen meer of minder prijs met 35% korting op alles.Boven dien een aanbetaling gedaan als blijk van onze serieuze bedoelingen.
  Brugman heeft nadat de overeenkomst getekend was alles gedaan om te vermijden dat er ook maar iets bekend werd over de prijs van de samenstellende delen van de principe keukenindeling die onze voorkeur had.
  Ook na herhaalde schriftelijke verzoeken om een offerte geen adequate prijsopgave.
  Uiteindelijk via mijn rechtsbijstand nogmaals een poging gedaan een normale manier van zakendoen af te dwingen.
  De reactie van Brugman bestond uit het sturen van betalingsverzoeken voor de pro forma keuken.Dreiging met annuleringskosten van 30 % van de pro forma keuken.
  Naar aanleiding daarvan hebben we via onze rechtsbijstand verzekering de “koop”geannuleerd.
  De telefonische reactie van de verkoper bestond eruit dat hij voorstelde een afspraak te maken voor een gesprek om er samen uit te komen. Toen ik hem vertelde dat de “order”geannuleerd was veranderde de toon frappant .Hij zei dat hij inderdaad toch wel “een brief voorbij had zien komen” en dat Brugman de zaak voor (het gerecht) zou laten komen.
  Ik heb hem toen veel succes gewenst waarna hij de verbinding enigszins bruusk verbrak.
  Het frappante is dat ik na een paar dagen
  mijn aanbetaling teruggestort heb gekregen met de vermelding dat de order kosteloos geannuleerd werd.

  JD geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 172.   schrijft over Brugman keukens:
  Nadat wij enkele jaren geleden een nieuwe badkamer hebben aangeschaft bij Brugman (super goede ervaring) was het nu de beurt aan onze keuken. Wat ons toen der tijd goed deed was hoe klantvriendelijk ze waren en ik kan je vertellen dat het alleen maar beter is geworden. Bij Brugman wordt u erg persoonlijk benaderd en bent u niet zomaar een nummertje. Of te wel klantvriendelijkheid ten top!

  Arie geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 173.   schrijft over Brugman keukens:
  Commercieel zijn ze absoluut het personeel wijkt geen moment van je zijde. We twijfelden door dit gedrag wel maar uiteindelijk hebben zij de mogelijkheid om je alléén díe dag grote kortingen te geven.

  Voor ons viel het totaalpakket daardoor beter uit dan bij de concurrent dus toch maar gedaan.

  Steeds opnieuw discussieren en onderhandelen. We zijn echter tevreden met het eindresultaat.

  van der Vaart geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 174.   schrijft over Brugman keukens:
  aftersales netjes onze 2E keuken van brugman en nog tevreden klantvriendelijk en betrouebaar.

  rene geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 175.   schrijft over Brugman keukens:
  Nadat wij ons thuis (via het internet en brochures) hadden georiënteerd hebben we een afspraak gemaakt bij Brugman. Deze afspraak leidde tot veel nuttige informatie en mooi 3D tekeningen, het enige waarom nog niet hebben getekend is de prijs. Deze lag namelijk wat boven ons budget.

  Katja geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 176.   schrijft over Brugman keukens:
  In een woord SUPER! Vakkundig advies en vooral meedenkend personeel. Wanneer we vragen hadden werden deze keurig beantwoord. Kortom; wij bevelen Brugman aan en wij komen er binnenkort zeker terug maar dan voor onze badkamer!

  Huisman geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 177.   schrijft over Brugman keukens:
  Het keukenadvies was uitstekend. Na dat wij onze kwaliteitswensen en budget hadden verteld heeft hij een prachtig ontwerp gemaakt. Levering was perfect op tijd helaas was er wat beschadigd waardoor het desbetreffende keukenkastje na geleverd moest worden… Daarnaast was er één onderdeel niet geleverd/ of vergeten. Alles werd netjes opgepakt door de klantenservice en zowel het keukenkastje en het andere onderdeel werden samen afgeleverd.

  MT geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 178.   schrijft over Brugman keukens:
  Groot assortiment aan keukens wat zeker een voordeel was omdat wij eigenlijk nog geen idee hadden wat we precies wilden. Duidelijk beeld van de mogelijkheden gekregen in “keukenland” alleen weten we nog niet of we hier wel een keuken gaan kopen.

  Michelle geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 179.   schrijft over Brugman keukens:
  Ik ben blij dat ik deze winkel ingelopen ben 🙂 Ik hecht persoonlijk veel waarde aan de vriendelijkheid van het personeel, ook nadat je een keuken hebt gekocht. Zeker hoe er omgegaan werd met mijn onzekerheden qua tekening en kleuren is alles goed verlopen.

  Voor 9500 euro had ik mijn keuken. Brugman ´hielp´ mij perfect met het kopen van van mijn keuken.

  123 geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 180.   schrijft over Brugman keukens:
  Wij zijn bij Brugman Zutphen binnengestapt om ons te oriënteren op een nieuwe keuken.
  Wij hebben onze huidige keuken ook daar gekocht en zijn nog steeds tevreden.

  De verkoper heeft goed met ons meegedacht en tenslotte tekeningen en offerte per e-mail gestuurd.

  De offerte is ondoorzichtig met alleen een totaalprijs. Ook was de offerte hoger dan het budget wat wij hebben aangegeven.

  Wij gaan eerst maar eens verder kijken

  Peter geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 181.   schrijft over Brugman keukens:
  We zijn bij een paar winkels binnengelopen om ideeën op te doen en voor je het weet zit je met een kop koffie aan tafel een offerte te maken. De offerte blijft op z’n kop liggen en de prijs gaat met sprongen naar beneden. Als we “nee” zeggen wordt de verkoper boos. Niet direct maar het is duidelijk voelbaar. Wij lopen met een gevoel en de vraag naar buiten wat is nu eigenlijk een reeële prijs?

  Josje geeft 2 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

 182.   schrijft over Brugman keukens:
  Wij hebben ons huis laten verbouwen en daar moest ook een nieuwe keuken in. Eigenlijkzagen wij er wel flink tegenop, een keuken kopen! Zeker omdat wij 5 jaar geleden elders zo enorm onder druk gezet zijn.

  Uiteindelijk ondanks wat schoonheidsfoutjes is het zeker vakwerk geworden

  Alles keurig opgeruimd na de plaatsing, dit was nieuw voor ons. Wij kwamen er wel achter dat er een paar dingen ontbraken.

  Na aardig wat emails en telefoontjes is dit verholpen, al met al was dit behoorlijk ´irritant´. Uiteindelijk is alles in orde gemaakt en kijken we terug op een goede verloop.

  Johan en Marije geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 183.   schrijft over Brugman keukens:
  In 2003 hebben wij een Brugman keuken aangeschaft. In juli 2016 anno 13 jaar later, ging de afzuigkap stuk. Contact op genomen met de klantenservice van Brugman. Hier werd ik heel vriendelijk te woord gestaan. Zij stuurde ons terug naar de Brugman vestiging waar wij toen der tijds de keuken hadden gekocht. Toen wij daar aankwamen was had de klantenservice alle gegevens al door gegeven en zo werd het probleem in no-time opgelost.

  Vissers geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 184.   schrijft over Brugman keukens:
  Goed afgewerkte service Burgman (Alkmaar)! Mijn vriendin en ik waren opzoek naar een keuken voor in ons nieuwe appartement. Brugman zorgde ervoor dat alle spullen van de keuken op de 3e verdieping terecht kwam, hierna werd het vakkundig gemonteerd door de monteur. Daarna maakten ze alles nog schoon, zowel de keuken als de trap. Echt alles ging zoals klantvriendelijkheid (service) hoort te gaan. HULDE!

  Evert geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 185.   schrijft over Brugman keukens:
  Veel verschillende keuken schetsen en 3D ontwerpen gemaakt. De tekeningen werden zonder moeite aangepast. Uiterst tevreden over de service van Brugman in Barendrecht. Nog niet getekend maar het verloopt tot nu toe goed.

  v. d. Burg geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 186.   schrijft over Brugman keukens:
  In december 2015 keuken uitgezocht bij Brugman Capelle. Onze verkoper, de heer Kollen, wist waar hij het over had. Dacht goed mee, had leuke, praktische en goede ideeën. Door omstandigheden ging de financiering niet door. Direct contact gezocht met de verkoper, en in no time was er een passende oplossing. Vier weken voor levering kregen we te horen dat bepaalde kastdeuren niet meer te leveren waren en of we akkoord wilden gaan met andere deuren. Echter: de hele aanblik van de keuken zou compleet veranderen. Helaas was de heer Kollen op vakantie en kregen we te maken met een verkoopmedewerker die verre van vriendelijk was en geen plausibele verklaring gaf waarom het bestelde niet geleverd kon worden. Later met nog een andere medewerker gesproken. Deze was veel vriendelijker, probeerde nog een andere oplossing te verzinnen. Helaas niet wat we wilden. Bij terugkomst van de heer Kollen direct een afspraak gemaakt met hem, en wederom was in no time geregeld dat wij gewoon krijgen wat we besteld hebben. We zijn, door op één persoon na, altijd zeer vriendelijk geholpen bij Brugman, maar de heer Kollen verdient een absolute pluim voor de manier waarop hij met klanten omgaat, meedenkt, oplossingen zoekt en werkt. In het verleden ook prima ervaringen met Brugman.

  R en J geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 187.   schrijft over Brugman keukens:
  Er werd uitstekend meegedacht, ze lieten allemaal voorbeelden zien in de showroom. Een mooie collectie. Zo kregen wij een erg duidelijk beeld van de mogelijkheden en de nieuwste trends. Alle tekeningen gingen nog wel op papier, waar overigens de mooiste keukens uitkwamen, maar je verwacht tegenwoordig wel dat het op de computer kan in 3D. Wat en minpuntje was: enige opdringerigheid ervaren van de bedrijfsleider.

  Ogink P.R geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 188.   schrijft over Brugman keukens:
  Mijn ervaring is alweer ongeveer 8 jaar geleden. Dit was bij Brugman Keukens in Nijmegen.

  Ik heb zelf eerst al het apparatuur via internet opgezocht wat wij graag zouden willen hebben in de keuken en dit op papier gezet incl. typenummers e.d.

  Dit was allemaal van het merk AEG.

  Wij hebben daar ongeveer 3 uur gezeten om te onderhandelen over de keuken en prijs en steeds moest de verkoper even met zijn baas “overleggen” of er nog wat af kon.

  Wij hadden een maximum van +/- €10.000,- en de prijs van de keuken was +/- €18.000,-.

  Door voet bij stuk te houden kregen er door er totaal +/- €8000,- van de prijs af.

  Doordat wij de prijzen van de apparatuur al hadden opgezocht wisten we dat er nog veel marge was en kregen daardoor ook de prijs mee omlaag.

  Brian geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 189.   schrijft over Brugman keukens:
  Mijn vrouw en ik wisten nog niet wat wij nou precies wilden. Daarom zijn wij heel de Pesetastraat doorgelopen, dit is de keukenstraat van Barendrecht. Hier zitten namelijk 7 keukenzaken. Nadat wij Keukenmaxx en Bruynzeel hadden bezocht was het nu de beurt aan Brugman. In de showroom werden wij bijzonder goed geholpen door twee adviseurs, beide hebben uitstekend werk geleverd. En met ons vieren hebben wij een keuken ontworpen zoals wij het voor ons zagen.

  Sjoerd geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 190.   schrijft over Brugman keukens:
  Met aanvulling van de verkoper zijn we tot een prachtige keuken gekomen. De keuken voldoet volledig aan onze wensen, helaas was het niet mogelijk binnen ons budget te blijven. Toch zijn we zeer tevreden over alles, service, advies, levering etc. etc.

  Nijenhuis geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 191.   schrijft over Brugman keukens:
  service is goed, uitleg ook. De juiste informatie en tips meegekregen naar huis.

  anita geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 192.   schrijft over Brugman keukens:
  Zeer correct te woord benaderd. Kundig geadviseerd. Dit alles met veel geduld. Er word veel moeite gedaan om je keuken te tekenen. Maar dan moet jij ook wel even tekenen.

  Laten we dáár nou net even mee wachten. Ondanks dat het ontwerp en de keukenzelf ons erg aanspreken. Gewoon even alles laten bezinken het gaat hier niet om 3 tientjes. Al met al wel goed bevallen, kan dat dit het gaat worden.

  De Koning geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 193.   schrijft over Brugman keukens:
  De ervaring is dat er enorm veel te koop is, echter veel variatie. Een van de moeilijke beslissingen is de indeling, kleurstelling en de maatvoering. ( hoogte en diepte)

  mustang geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 194.   schrijft over Brugman keukens:
  Geruime tijd geleden hebben wij een badkamer gekocht bij Brugman. Toen waren wij voglens mij geholpen door ene Ingrid??

  Ze nam alle tijd voor ons en heeft onze badkamer foutloos geleverd.

  Mostart geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 195.   schrijft over Brugman keukens:
  goed, eerlijk en snel geholpen. mooi geworden.

  besselaar geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 196.   schrijft over Brugman keukens:
  We hadden een goed gevoel bij het uitzoeken en kopen van onze keuken, aardige vertrouwde verkoper, kwam zelfs thuis om alles goed te noteren, en meten.
  Vlak voordat de keuken moest worden besteld, kregen we de mededeling dat we een nieuwe keuken konden uitzoeken, of een aangepaste nieuwe tekening laten maken, want de fabriek kon onze gevraagde keuken niet maken, met grote verbazing van onze verkoper. Dus nieuwe keuken uitgezocht, die ze een paar weken later dan afgesproken konden komen plaatsen.
  De totale lengte van de keuken was 17 cm langer dan er verschillende keren was gemeten, dus na de montage, moesten we nog weken wachten todat alles was geleverd en gemonteerd zoals er met de verkoper en klantenservice was afgesproken. Eindresultaat ?? We hebben weer geleerd van mooie verkoopverhaaltjes!

  Britt geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 197.   schrijft over Brugman keukens:
  Brugman Keukens in Amsterdam Arena Woonboulevard gaf ons een goed gevoel, mooi ontwerp en een scherpe prijs. Geen overdaad aan gebakjes en drankjes waarmee je als klant bedot wordt maar recht door zee, strakke keuken voor een scherpe prijs!

  George geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 198.   schrijft over Brugman keukens:
  Hartelijk ontvangen bij Brugman Amersfoort. Na dat wij via het internet een afspraak hadden gemaakt werden we tijden de koop begeleid en geadviseerd door Els. Tijdens het gesprek kregen we zelfs een hapje en drankje, en maakte we ondertussen de mooiste ontwerpen. Al met al top geregeld.

  Karin geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 199.   schrijft over Brugman keukens:
  Wij zouden iedereen Brugman in Barendrecht aanbevelen qua advies, wij zijn er geweldig geholpen door Peter. Duidelijk en een goed advies gekregen. Nu kunnen we met een goed gevoel richting huis, om er verder over na te denken.

  TOM geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 200.   schrijft over Brugman keukens:
  Pas geleden onze handtekening gezet onder de keukenofferte van Brugman in Leeuwarden. Wat ons erg aansprak was het vriendelijke personeel/adviseurs waardoor er een goede sfeer heerste in de showroom. Onze adviseur Marco heeft na onze mening erg zijn best gedaan om onze wensen in de keuken te verwerken en de prijs binnen ons budget te houden. Nu is het afwachten naar het eindresultaat, maar één ding weten we zeker en dat is dat de keuken erg fraai wordt!

  SC geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 201.   schrijft over Brugman keukens:
  Goede raadgeving en beroepsmatige aanpak.

  Arjan geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 202.   schrijft over Brugman keukens:
  Zeer slechte ervaring met Brugman in Ede. we kwamen langs om keukens te bekijken. hebben een offerte en een 3D plattegrond gemaakt, eenmaal klaar werden we onder druk gezet om nu te tekenen, vervolgens kregen we nog wat korting als we nu tekende. dit duurde en duurde tot dat mijn geduld op was en we de zaak boos verlieten. Nooit meer Brugman keukens voor ons

  Chouk geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 203.   schrijft over Brugman keukens:
  Wat wij het fijnst aan Brugman vonden is dat er zeer goed wordt geluisterd, zij proberen dan ook een keuken te creëren die zo goed mogelijk aansluit op je wensen. Wij raden iedereen dan ook Brugman keukens aan.

  Haagen geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 204.   schrijft over Brugman keukens:
  Uitstekend geholpen bij Brugman keukens Almere. Nadat wij daar verschillende oriëntatie en advies gesprekken hebben gehad hebben we besloten om bij Brugman onze nieuwe keuken, badkamer en toilet te halen. Hierbij zijn wij vriendelijk en uitermate vakkundig geholpen door de verkopers Marcel en Nick. Zij dachten erg goed mee en probeerden de order er niet door te drukken. Het voelde dan ook echt als advies ipv die gladde verkoop praatjes. Wij kunnen niet wachten tot dat de keuken, badkamer en toilet worden geplaatst.

  Ad geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 205.   schrijft over Brugman keukens:
  Top geholpen op een vriendelijk manier. Alles is besroken en er isgoed in oplossingen gedacht.

  Dijkema geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 206.   schrijft over Brugman keukens:
  Van begin tot eind goed geholpen door Mathijs in Arnhem bij Brugman. Met een gedegen en professioneel advies hebben wij de keuken van onze wensen kunnen uitzoeken.

  Leonie geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 207.   schrijft over Brugman keukens:
  In de winkel is er goed naar onze wensen geluisterd en daardoor is er perfect meegedacht. Dit was terug te zien in de tekening en de uiteindelijke uitvoering. Het gaf een goed gevoel. Het daaropvolgende gesprek en aanbod past in de verwachtingen waarmee wij naar de winkel zijn gegaan. Het duurt allemaal nog even aangezien de woning nog moet worden opgeleverd, maar we hebben het vertrouwen in een goede afloop.

  Leon dk. geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 208.   schrijft over Brugman keukens:
  goede indruk tot nu toe maar nog niet over uit we beslissen nog

  k.f. - assen geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 209.   schrijft over Brugman keukens:
  Gekocht met een korting omdat er op dat moment een actie liep hebben we vrij snel beslist. Het montagewerk bleek wel alsnog voor meer kosten te zorgen en dat was
  eigenlijk niet conform afspraak. Misverstand dus waar ik misschien wat heftig op reageerde. Het is op het eind toch gewoon in het midden goed gekomen (overeengekomen
  elkaar daarvoor in het midden te treffen). Er kan altijd miscommunicatie zijn waar mensen werken worden fouten gemaakt. Het is professioneel afgedaan dus ik
  geef een positieve recensie.

  Thijs en Mike geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 210.   schrijft over Brugman keukens:
  prima service bij Brugman keukens

  Leo geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 211.   schrijft over Brugman keukens:
  Badkamer hadden we van Brugman dus die hebben we zojuist maar weer gebeld. VOor de voorbereiding lezen we een avondje ervaringen

  Leyda geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 212.   schrijft over Brugman keukens:
  Wij zijn in eerste instantie geholpen door een leerlingverkoper. Natuurlijk moeten die jongens het vak ook leren maar iets meer begeleiding mocht naar onze mening wel we moesten vrij veel zelf aangeven.

  Nu zijn wij geen 25 meer en is dit niet onze eerste keuken maar was dat wel zo geweest dan waren er wel wat onafgewerkte punten blijven liggen. O.a. tegelwerk kwam niet ter sprake, 3d tekening wilden we graag maar moesten we zelf naar vragen. Zijn toch wel dingetjes van belang.

  Desondanks is het goedgekomen en dat telt. We kozen een XGL regdrup keuken en het moet gezegd worden: Het is een plaatje geworden. Het is dat ik hier geen foto kan plaatsen anders deed ik het.

  H.G.W. Arnoldussen geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 213.   schrijft over Brugman keukens:
  Monteuren ging bij ons in elk geval prima. Gezellige gast werkte de hele dag keihard. Goed contact gehad met verkoper Rob die zich ook goed ingezet heeft trouwens.

  Danny82 geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 214.   schrijft over Brugman keukens:
  Succesvol bij Brugman. Met geduld geadviseerd en met respect voor ons budget.

  Plaatsen moet wel nog gebeuren volgende week. Hopelijk lukt dat zonder problemen want als je hoort wat daar allemaal mis kan gaan… vertrouwen op het beste.

  Gijs en Joan geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 215.   schrijft over Brugman keukens:
  Brugman Villa Arena. Afgelopen donderdag bezocht (12 mei). Wij zijn nog erg in de oriënteerde fase van het aanschaffen van een nieuwe keuken. Dit was onze eerste keer in een keuken zaak. We zijn ook bij een aantal andere binnengelopen (Tulp, Keuken Kampion, SuperKeuken). Bij Brugman zagen we in de showroom al wel een keuken die alles had wat wij willen. Hebben daar volgende week ons eerste afspraak met een verkoper om te zien wat er mogelijk is met de ruimte die wij hebben, maar wij gaan ook elders kijken en niet het proces haastig afronden.

  de heer Thompson geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 216.   schrijft over Brugman keukens:
  Eerst Ikea bezocht en ook Keukenconcurrent maar bij allemaal niet geslaagd. Er werd niet goed geluisterd door de verkoper of de prijs beviel ons niet Bij Brugman binnen gegaan en deze ergernissen meteen aangegeven. Misschien hielpen we de verkoper daarmee in het zadel want de service was goed en we bleven binnen ons buidget. Top!

  Hamid geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 217.   schrijft over Brugman keukens:
  Na ruim twintig jaar naar tevredenheid onze Brugman keuken te hebben gebruikt werd het voor ons tijd om te gaan kijken voor een nieuwe keuken. Dit hebben wij gedaan bij de vestiging van Brugman in Wateringen. Eerst keken wij wat rond en toen we een idee kregen hebben we gesproken met Esther Eksteen. Zij adviseerde en werkte het idee verder uit. Hiervoor nam ze ruim de tijd en al snel hadden we een keuken op maat. Nadat dit ontwerp bij ons thuis is ingemeten zijn we nog terug gegaan naar de vestiging en hebben we e.e.a. veranderd aan het ontwerp. Wat we erg prettig vonden is dat er actief mee gedacht werd en dat we zeker het klant is koning gevoel hadden. We hebben er dan ook alle vertrouwen in dat de afhandeling naar tevredenheid gaat gebeuren. Chapeau Brugman en mevrouw Eksteen.

  M. te Scheveningen geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 218.   schrijft over Brugman keukens:
  Hebben 2 a 3 weken geleden een brief gestuurd met onze bevindingen van het plaatsen van een nieuwe keuken. Tot op heden hierop geen reactie ontvangen.
  Verwachten wel een reactie van de kant van Brugman Keukens

  fam. C. Meendering geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 219.   schrijft over Brugman keukens:
  Ben helemaal niet van de reviews plaatsen maar dit keer moet het gewoon even. Vandaag bij Brugman keukens in Den Bosch geweest. Tot het ‘onderhandelen’ niks aan de hand. Budget besproken. Dan komt het, brutoprijs die veel te hoog is. Dus kunnen we allebei niks mee. Wat wil je er voor betalen? Nee, wat gaat het kosten? Nee, wat wil je er voor betalen etc etc. Op en neer lopen naar de ‘baas’, en telkens weer wat anders. Na duidelijk aan te hebben gegeven max zoveel uit te kunnen geven, terugkomen met dat exacte (!) bedrag (exclusief kratje bier en een goede review op Trustpilot -ik had het met liefde gedaan hoor-) maar wij willen er gewoon (dat vinden wij tenminste gewoon, je koopt geen koffiezetapparaat ofzo) nog t/m dinsdag over nadenken. Loopt hij weer weg en komt terug met de baas. Baas meteen al erg geïrriteerd. Wij komen daar goedkoop een keuken kopen en dan nog eens 3 dagen na willen denken?? Hoe durven we. Wij stomverbaasd, wat is dit nou weer? Ja deze prijs is alleen vandaag geldig en wat denken jullie wel niet. En misschien nog wel het ALLERergste: ga weg en kom hier nooit meer terug! Wij zijn een paar uur later nog steeds stomverbaasd. Verkoper; bedankt voor je moeite, ‘baas’ hoop inderdaad tot nooit meer ziens.

  Miranda geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 220.   schrijft over Brugman keukens:
  Hartelijk ontvangst, netjes een drankje en een hapje gekregen. Nadat wij een afspraak hadden gemaakt op het internet werden we geholpen door Els, zij heeft een paar keukenvoorbeelden samengesteld zoals wij het wilden. Wat nam zij ruim de tijd voor ons, dit zie je niet vaak meer. Kortom; Brugman Amersfoort gaat zeer vakkundig en geduldig te werk. Top geregeld allemaal!

  Helena geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 221.   schrijft over Brugman keukens:
  Hele goede ervaring met Brugman keukens op de Parkboulevard. Verteld wat mijn wensen waren en toen van de adviseur een vakkundig en reeel advies gekregen. Helaas moest ik wat wensen schrappen want dit was niet te doen met het budget wat ik in gedachten had, het is dus echt vakkundig advies ipv gladde verkooppraatjes. Mooie 3D tekeningen laten maken en uiteindelijk de offerte. Over de montage van de keuken ben ik ook zeer tevreden, de monteurs hadden erg veel geduld en gingen uitermate nauwkeurig te werk. De keuken staat in middels en het resultaat is magnifiek.

  de Jonge geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 222.   schrijft over Brugman keukens:
  Wat ons wel beviel bij Brugman keukens, (3e keukenzaak die wij bezocht hebben en 2e offerte) was dat er niet meteen een verkoper die het beter wist aan tafel zat. Eentje die meteen gaat vertellen hoe in zijn ogen de keuken het mooiste zou worden. Irritant! Dit hebben wij ervaren bij de concurrent. De verkoper bij Brugman zat duidelijk al wat langer in het vak. Eerst geluisterd, toen pas advies gegeven. Niet alleen onze verkoper, in de hele winkel heerste een warme sfeer. Dat kon je voelen! De winkel was tevens zeer opgeruimd en schoon. Bij een winkel die de zaken zo op orde heeft, koop je toch altijd een keuken?

  Birgit geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 223.   schrijft over Brugman keukens:
  Telefonische hebben wij een afspraak gemaakt en een aangenaam eerste gesprek gehad bij Brugman keukens Mogelijkheden zijn er genoeg prijs lijkt goed.

  F Mertens geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 224.   schrijft over Brugman keukens:
  Brugman keukens in Alkmaar: Geholpen door Frank, een vriendelijke en vakkundige verkoper. Totaal niet ongeduldig. Mooie keuken laten maken, zelfs geen problemen bij de levering en plaatsing. Alles netjes opgeruimd door monteurs, dit is zoals het moet! Daadwerkelijk nakomen wat je beloofd. Onze volgende keuken halen we uiteraard weer bij Brugman Alkmaar.

  Amber geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 225.   schrijft over Brugman keukens:
  DANK VOOR DE MOOIE KEUKEN!! ONDANKS ONZE TWIJFELS OF DE KEUKEN WEL PAST HEEF WINKEL ERG ZIJN BEST GEDAAN EN WIJ ZIJN HEEL TROTS OP ONZE KEUKEN KAN ZIJN DAT WIJ ONZE BADKAMER OOK GAAN KOPEN HIER

  SHANELLE89 geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 226.   schrijft over Brugman keukens:
  Wij hebben onze keuken gekocht bij Brugman in Nijmegen. Prijs en ontwerp bevielen enorm, de klik met de adviseur was er. Nu met spanning wachten op de levering van onze nieuwe keuken! Met dank aan dhr Ravestein.

  Fam C, Nijmegen. geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 227.   schrijft over Brugman keukens:
  Brugman keuken Hengelo.
  Ze wilden Brugman Hengelo opnieuw op de kaart zetten. Het is ze gelukt in de meest negatieve zin van het woord. Je zit uiteindelijk met een keuken, waar je niet om gevraagd hebt! Tijdens het proces, terwijl de handtekening natuurlijk al gezet was, moesten er nieuwe verlichting en afzuigkap uitgezocht worden, de vorige waar we zo content mee waren, bleken toch niet tot de mogelijkheden te behoren. Na het plaatsen van de keuken moesten we helaas tot de conclusie komen, dat er een andere keuken stond, dan ons voor ogen was gehouden. De tekening, die we hadden gekregen, kwam niet overeen met de werkelijkheid. Nu zaten we met een te hoog geplaatste stoomoven, waardoor er een krukje moest worden aangeschaft om de stoomoven nog te kunnen gebruiken, de oplossing, die hiervoor geboden werd, was constructief gezien zo slecht, dat we hier van af hebben moeten zien. Ook waren de kasten en lades van ander materiaal, dan in de showroom en daar waren we nou net zo van gecharmeerd. De keuken wordt met een overmaat aan gebruikte kit afgeleverd. De vensterbank was in eerste instantie door een constructie fout te kort en is aan beide kanten door een dikke kitlaag opgevuld. Nadat er vele tijd later onverwacht bezoek kwam van een monteur, bleek dat de wandplaten niet goed waren geïnstalleerd en bleek de vensterbank ook te passen.
  Enfin, je denkt met een specialist te maken te hebben, waar de klant koning is, maar helaas is het tegendeel waar!!! Je denkt alles goed op papier te hebben staan, maar met de rechtsbijstand ben je nergens ten opzichte van de juridische afdeling van Brugman. Wij zullen nooit iemand aanraden om naar Brugman te gaan om iets aan te schaffen.
  Met de keuken, die we bij ze hadden aangeschaft, zeiden ze, dat we een mooi visitekaartje voor ze waren…..als dat zo zou zijn, dan hadden ze de problemen netjes met ons opgelost, nu konden we het doen met een constructief slecht voorstel voor de stoomoven en voor alle andere problemen, waaronder ander geleverde leg- en ladeplanken werd geen oplossing aangeboden. Financieel wouden ze ook niet over de BRUG komen. We konden wel een bloemetje krijgen of een dinerbon!! Het houdt niet over!!!

  Maureen Olde Heuvel geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 228.   schrijft over Brugman keukens:
  Wij zijn zeer te spreken over deze winkel.

  Bij Brugman groningen hebben wij vorig jaar februari een nieuwe keuken gekocht. Een van de leveranciers waar Brugman mee werkte, kon de keuken niet helemaal zo leveren als wij deze wensten. De enige oplossing was om een andere leverancier te vinden. De verkoopadviseur (Klaas)was bereid om ons hier (in vrije tijd?) mee te helpen. Wij vinden het ongelofelijk hoeveel moeite er voor ons is gedaan. Dat allemaal omdat wij moesten en perse wilden afwijken van de standaard mogelijkheden. Het is fijn als een adviseur je het gevoel geeft dat het bijna zijn eigen keuken is. Elk detail werd over meegedacht. Montage verliep ook goed. Nogmaals onze dank voor het meedenken met alles.

  Perfect! geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 229.   schrijft over Brugman keukens:
  Niemand zei ons gedag toen we binnen kwamen. We hebben rustig rond kunnen lopen. Veel voorbeeld keukens. Zelfs een tweede verdieping waar we inspiratie konden opdoen.

  Larry geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 230.   schrijft over Brugman keukens:
  kregen de gelegenheid om zelf rond te kijken zonder al te opdringerige verkoper.

  LL geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 231.   schrijft over Brugman keukens:
  Mijn schoon vader en moeder beveelden ons Brugman keukens aan, zij zijn daar al jaren lang vaste klant. Het eerste gesprek bij Brugman keukens Wateringen was met Fausto, goed advies gekregen over onze nieuwe keuken in een nieuwbouw woning. Het is voor het eerst dat wij samen een huis en nieuwe keuken kopen, en heb dit beleefd als een zeer prettige ervaring. Van A tot Z netjes geholpen door Fausto. Nu een mooie keuken die aan al onze eisen voldoet en ook nog eens binnen ons budget valt.

  Jessie V. L. geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 232.   schrijft over Brugman keukens:
  keuken stuk geleverd door Brugman Leeuwarden. op nieuw besteld, kastenkast niet recht geplaats. alles wat mis kan gaan gaat mis.
  verkeerde artikelen geleverd, beschadig artikelen geleverd, geen artikelen leveren,niet juist afstellen. verkeerd geplaatst. koelkast deur beschadigd. etc etc
  keuken is week 2 geleverd en is nu in week 16 nog steeds niet goed afgeleverd

  4 hoge kasten bodums er uit, 4 legplanken beschadigd
  5 onderkasten alle achterwanden stuk. 2 boven leg planken beschadigd.

  berend geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 233.   schrijft over Brugman keukens:
  Wat een top zaak, Brugman keukens en badkamers. Super ontvangst met kopje koffie en een appelflap. Zij dachten goed met ons mee en namen netjes alle tijd voor ons. Bij Brugman in Ede snappen ze wat klantvriendelijkheid is.

  Kremers geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 234.   schrijft over Brugman keukens:
  Ja, ik vind het ook een fijne winkel. Mooie keuken gekocht!

  Arla geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 235.   schrijft over Brugman keukens:
  Voor inspiratie gingen we in eerste instantie alleen maar kijken in Emmen. Hans heeft ons prima geholpen en we zijn in het gesprek blijven hangen. Er is goed geluisterd naar de wensen en aanvullingen gegeven waar dat verstandig was. Later wilden we een aantal aanpassingen doorvoeren, dat was geen enkel probleem. Ook in de periode dat we wachtten op de levering zijn we nog een aantal keren langs de winkel gegaan.

  EJV. Emmen geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 236.   schrijft over Brugman keukens:
  door thijs in utrecht een offerte laten maken. goed geadviseerd en geholpen door zich echt te verdiepen in mijn wensen. In de winkel kun je precies zijn hoe alles er uit komt te zien omdat alles mooi is uitgetekend op papier.

  jeroen geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 237.   schrijft over Brugman keukens:
  vervelende zaak, zeer opdringerige verkopers die je blijven achter volgen. bovendien wordt er gewerkt met onduidelijke verkoopvoorwaarden en kontrakten met kleine lettertjes. Ik zet geen voet meer in deze zaak, dat is duidelijk.

  m j van den bent geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 238.   schrijft over Brugman keukens:
  Brugman was de eerste keukenzaak waar we naar binnen zijn gegaan. De inzet van de medewerker was hoog. We hebben besloten om direct de koop te sluiten dus dat zegt wel wat. Hoop dan ook dan de afwikkeling net zo voorspoedig verloopt.

  1974 geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 239.   schrijft over Brugman keukens:
  Rustige en vriedelijke medewerker. Gaf uitstekend advies en liet goed zien wat de mogelijkheden zijn. Hij maakt en korte tijd een 3D ontwerp wat aan bijna al onze wensen voldeed. Perfect en zonder fouten is de keuken afgeleverd, sneller dan voor ons de bedoeling was maar hoe sneller hoe beter. Of te wel, uitstekend advies, maatschappelijke prijs

  ter Haar geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 240.   schrijft over Brugman keukens:
  Keuken uitgezocht en ben hierbij uitmuntend geholpen aan de Parkboulevard. Duidelijke uitleg over de keuken zonder opdringen gekregen. Aanpassingen waren elke keer zonder problemen door te voeren. Bij de plaatsing verwachtte ik wel problemen. Het huis is oud en lijkt op geen plek echt recht. De ervaren monteur hebben het voor elkaar gekregen dat de plaatsing geen enkel probleem was. Deze heren waren vriendelijk en begaan met hun vak gezien het resultaat.

  Puik werk geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 241.   schrijft over Brugman keukens:
  Kennissen hebben enige tijd geleden een keuken en badkamer gekocht bij Brugman en zijn lyrisch over de keuken en het gehele proces. Aangezien het nog niet helemaal de bedoeling was direct een nieuwe keuken te kopen, hebben we ons door hen laten overhalen om naar de showroom in Son te komen.

  Daar aangekomen zijn we aangesproken door een correcte verkoper. Met goede argumenten en duidelijke afspraken hebben we ons laten verleiden om toch direct een keuekn aan te schaffen. Kan niet anders zeggen dan dat we er tot op heden geen seconde spijt van hebben gehad. Zonder noemenswaardige problemen is een keuken geleverd die erg goed in het huis past.

  Esther geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 242.   schrijft over Brugman keukens:
  leuke winkel
  geen irritante verkopers en genoeg opstellingen om een beeld te krijgen.
  tot zover genoeg orientatie info meegekregen

  marcha geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 243.   schrijft over Brugman keukens:
  geholpen op een goede en fijen manier. Ontwerp is helemaal naar wens en bijbehorende advies sluit goed aan. Levering was in een keer goed en op tijd.. Alles is prima geinstalleerd door kundige mensen zonder noemenswaardige problemen. We genieten volop van de nieuwe keuken.

  T. Bakker geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 244.   schrijft over Brugman keukens:
  Vorige week langs Brugman gegaan. De verkoper was behulpzaam en had goed advies. Tips gekregen hoe we het binnen het budget zouden kunnen houden. Zonder dat het metteen ten koste gaat van de kwaliteit.

  Gino geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 245.   schrijft over Brugman keukens:
  Voor de tweede keer hebben we een keuken gekocht bij Brugman. De badkamer hebben we ook van Brugman. Nog nooit problemen gehad met de service o.i.d. We hebben gemerkt dat ze hulp bieden binnen de fabrieksgarantie en als de fabrieksgarantie is verlopen. De verhouding tussen prijs en kwaliteit is er goed. Tot nu toe hebben we elke keer dat we bij Brugman zijn geweest kunnen profiteren van een leuke actie. De verkopers hebben genoeg kennis in huis en geven veel advies wat we erg op prijs hebben gesteld.

  familie Van Doorn geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 246.   schrijft over Brugman keukens:
  In grote lijnen de keuken getekend met Bjorn, een van de verkopers in Den Bosch. Super hoe hij ons heeft geholpen! Hij wist op een vakkundige wijze de keuken invulling te geven, keek verder dan het budget dat wij noemden en dacht vooral aan efficientie en onze smaak. We zijn nog een tweede keer geweest om de details te bespreken ed.

  ELvira geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 247.   schrijft over Brugman keukens:
  blij met brugman amersfoort. reeds eerder vermeld, de start met het geweldige ontwerp , de klik met de adivsuer,

  neusje van de zalm was het krijgen van een kalkreiniger die de adviseur nog in de winkel had liggen. deze stond niet in de offerte maar was er wel op teruggekomen!

  A 1978 geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 248.   schrijft over Brugman keukens:
  Wij waren op zoek naar een goede keuken voor een bescheiden budget. In eerste instantie kwamen wij uit bij een keukenfirma (laat ik hier geen namen noemen) waar men ‘lichtelijk teleurgesteld’ reageerde toen wij de koop niet meteen wilden afronden. Jammer want de keuken zelf vonden we erg mooi maar zo op de huid gezeten worden vonden we opdringerig. Wij besloten daarom toch bij een grotere keukenzaak te gaan kijken in de hoop op meer begeleiding. De verkoper bij Brugman in Zwolle heeft lang met ons zitten tekenen en nam de tijd om onze vragen te bespreken. Uiteindelijk met een leuke aanbieding bij Brugman gekocht en daar tot op heden geen spijt van.

  Eric Zwolle geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 249.   schrijft over Brugman keukens:
  Het is lastig om te kiezen: brugman, kuchendirect of keukensale. Geoffreerde bedragen schelen voor ons niet zoveel.

  Jokke geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 250.   schrijft over Brugman keukens:
  De verkoper die ons hielp was Rajen. Echt een kanjer die zich voor de volle 100% heeft ingezet om een mooie keuken te ontwerpen. Hij heeft ons van alle nodige informatie voorzien. De keuken is precies zo geworden als we wilden.

  scheids geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 251.   schrijft over Brugman keukens:
  Wij hebben laatst inspiratie willen opdoen bij Brugman. Mijn verwachting was dat een verkoper op ons zou afstappen en we niet rustig konden rondkijken. We werden gelijk gezien bij binnenkomst en er werd inderdaad gevraagd of we geholpen wilden worden. Toen we zeiden dat we alleen aan het rondkijken waren werd er gewoon naar geluisterd en konden wij op ons gemak de showroom doorlopen. We hebben een interessante keuken gezien. Ik ben wel benieuwd geworden naar de prijzen, maar daar zijn we niet aan toe gekomen vanwege tijdgebrek. Misschien binnenkorst op afspraak weer terugkomen.

  Speen geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 252.   schrijft over Brugman keukens:
  Hallo,

  Ook wij hebben een prettige ervaring met Brugman keukens. We werden opgevangen in de winkel, er werd geholpen bij het uitzoeken van de keuken en het ontwerpen ging snel. Dezelfde middag kregen wij nog een uitdraai met kostenoverzicht. We hadden geluk met een aantal acties waardoor de prijs ons nog meeviel.

  Al met al een goede ervaring dus.

  Mvg
  Bert Sieben

  Bert Sieben geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 253.   schrijft over Brugman keukens:
  Bij Brugman zijn we geslaagd voor zowel een nieuwe keuken als een nieuwe badkamer. We zijn goed geholpen met praktische oplossingen. Onze eigen ideeën zijn er ook in verwerkt. Het is ideaal om bij 1 zaak geholpen te worden voor keuken en badkamer.

  Daph geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 254.   schrijft over Brugman keukens:
  Complimenten voor adviseur Emiel Groot. Hij heeft ons goed ondersteund bij het uitzoeken en ontwerpen van een passende keuken. Na de montage heeft hij ons evengoed bijgestaan en openstaande zaken opgelost.

  Jan v Barneveld geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 255.   schrijft over Brugman keukens:
  Voor we bij Brugman zijn gaan kijken zijn we bij 3 andere keukenzaken gaan kijken. ondanks mijn eerste indruk van Brugman niet echt super was, is dit toch de zaak waar wij onze keuken uiteindelijk gekocht hebben. Het ontvangst was goed, vriendelijke gastvrouw. Het uittekenen met de verkoper ging ook nog goed. Het was meer dat de afhandeling waar we meer van hadden verwacht. Verder prima hoor

  Dieuwe geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 256.   schrijft over Brugman keukens:
  5 sterren voor Brugman Hoofddorp. Mensen die hun werk begrijpen. De verkoper deed er alles aan om een keuken te tekenen die overeenkomt met wat wij in gedachten hadden. We voelden ons serieus genomen. De vakmensen die de keuken kwamen inbouwen werkten hard, echt verbluffend hoe snel ze waren!

  Sylvia Pots geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 257.   schrijft over Brugman keukens:
  Hier zagen we een keuken waar we allebei direct enthousiast over waren. We zijn goed geholpen door een verkoper die een duidelijk plan heeft opgesteld. Hij leverde goed werk door zijn nauwkeurige uitwerking. Over de montage zijn wij ook zeer te spreken. Dit gebeurde gecontroleerd en snel.

  Pim geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 258.   schrijft over Brugman keukens:
  Bij Brugman heb ik mij willen laten informeren omtrent eiland keukens. De verkoper nam alle mogelijkheden en onmogelijkheden met mij door. Na een aantal uur zitten en uittekenen van mijn wensen was het de bedoeling dat ik meteen tekende. Dat heb ik niet gedaan omdat ik nog in de oriënterende fase zit. De vraag van de verkoper kwam voor mij niet onverwachts, maar ik ga nooit over een nacht ijs.

  Frank S geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  • Brugman Keukens & Badkamers  reageert op de beoordeling van Frank S:

   Beste meneer,

   Bedankt voor het delen van uw ervaring. Mochten we u nog van dienst mogen zijn vernemen wij dit graag!

   Met vriendelijke groet,

   Bas – Webcare Brugman Keukens & Badkamers

 259.   schrijft over Brugman keukens:
  Ervaring Brugman in Goes: Goed en prettig geholpen, keurige aflevering en netjes gezet. Dik tevreden. Voor de 3e keer weer gekozen voor Brugman. En weer was het dik in orde!

  a hoogesteger geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 260.   schrijft over Brugman keukens:
  Over het algemeen is het goed verlopen. Dat de leverdatum werd verschoven was vervelend, maar we zijn hier op tijd van op de hoogte gebracht zodat we de monteur konden verzetten.

  Kirsten Rikkerink geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 261.   schrijft over Brugman keukens:
  Ze kunnen ‘praten als Brugman’.. en het werkte: We hebben een mooie keuken uitgezocht met luxe apparatuur.
  We zijn voor het ‘algemene-keukenbedrijf-gevoel’ even gaan kijken bij Brugman. Wat ik niet had verwacht is dat wij hier onze nieuwe keuken zouden vinden. Het leek mij te ‘doorsnee’, maar dat viel reuze mee.
  En niet geheel onbelangrijk: de kwaliteit/prijs verhouding is er goed. Tenminste wel als je gaat voor de korting die zij bieden.

  M&M geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 262.   schrijft over Brugman keukens:
  Voor we de keuken hadden gekocht zijn we 3 keer bij Brugman geweest. Telkens weer even vriendelijk en even goede uitleg als altijd. Vooral de laatste keer kwamen wij met veel vragen die zij allemaal duidelijk konden beantwoorden. Dit nam die vage onzekerheid weg. Ook goed te woord gestaan over afhandelingen zoals levering ed. Documentatie hebben wij allemaal tijdig en netjes ontvangen. Op de afgesproken datum is de keuken geleverd. Bij de levering hebben wij de onderdelen goed gecontroleerd maar de keuken was compleet en wij ontdenkten geen beschadigingen. Vrienden tipten ons hier alert op te zijn omdat dit regelmatig mis gaat.

  1980 geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 263.   schrijft over Brugman keukens:
  Via Brugman Assen een keuken aangeschaft die in 2005 is geïnstalleerd.

  Ca. één maand geleden constateerde ik dat van 2 kastdeurtjes de folie volledig begon los te laten.
  Eerst is gekeken op internet of deze klacht bij meerdere personen is voor gekomen. En wat bleek tot mijn verbazing: dit is echt een Brugman keukenkwaaltje!!! Ik constateerde dat meerder klanten van een Brugman keuken met hetzelfde fenomeen kampten.
  En wat mij ook op viel was telkens dezelfde reactie die Brugman gaf. Nee het lag niet aan Brugman. Het lag/ligt aan de situatie in de keuken, telkens er op gooien dat het te vochtig is in de keukens. Door dat deurtjes te dicht bij de vaatwasser zitten óf bij de oven óf bij de spoelbak en weet ik veel wat voor “vochtige” excuses Brugman aandraagt. Maar nee het ligt in geen de gevallen aan Brugman. Maar ik vraag mij af…wie adviseert en construeert de keukens: juist ja Brugman!!!

  Bij mij betreffen het 2 boven elkaar zittende deuren van keukenkastjes die aan de geheel andere zijde van de keuken zijn gesitueerd t.o.v. de vaatwasser, spoelbak o.i.d. Maar wat is geconstrueerd door Brugman: in de 17 cm brede plint is een ventilatierooster aangebracht. En welke deurtjes laat de folie los: juist ja, precies de deurtjes boven dit rooster. En wie heeft dit vochtprobleem dus veroorzaakt, als Brugman het op vochtproblematiek gooit: juist ja Brugman.

  Brugman Assen is bij mij om de hoek, dus ik 1 deurtje onder de arm zodat ze het zelf konden zien. Bij de ontvangstbalie ontvangen door een vrouw. Deurtje op de balie en zij zegt gelijk. Ja dit probleem heeft zich vaker voorgedaan bij keukens uit de gekochte periode 2004/2005 aangezien een verkeerde lijmsoort is gebruikt. Brugman Assen gaf gewoon ruiterlijk toe dat het een constructiefout van de deur was. Aangezien het garantietermijn was verstreken gaf betreffende medewerkster/verkoopster aan om telefonisch contact op te nemen met de serviceafdeling van Brugman keukens. Zo gezegd zo gedaan.

  Brugman gebeld en mijn verhaal uit de doeken gedaan. Ze moesten het even uitzoeken en ik zou worden terug gebeld. Vervolgens word ik een paar dagen later terug gebeld. Ze hadden contact gehad met de firma in Assen en daar wisten ze ineens niks meer dat ik daar was geweest. Of ik niet wist met wie ik gesproken had, want in Brugman Assen wisten ze van niks. Ja joh geloof je het zelf. Zo veel dames werken er niet op 26 december niet én niet iedereen komt met een keukendeur binnen lopen. 1 + 1 is 2 dus is er zo na te gaan wie betreffende medewerkster was. Maar ik wist genoeg: de service afdeling van Brugman was gewoon niet gelukkig met de uitspraak van betreffende medewerkster aangezien die ronduit had toegegeven dat het een constructiefout ging. En de aansprakelijkheid van constructiefouten ligt ondanks het verlopen van de garantietermijn op conto van Brugman. En dat wil Brugman natuurlijk niet. Alleen maar verdienen maar de schade vergoeden, nee ho maar dan geven ze niet thuis.
  Wat was het voorstel van de serviceafdeling:
  1) de folie kon opnieuw vast geplakt worden
  2) nieuwe deurtjes, maar hier moest een verdeelsleutel over de kosten voor gemaakt worden want dit ging Brugman niet betalen.

  Dus ik dacht, prima joh optie 1 is wat mij betreft ook goed. Toen zegt ze: ik zal uw adres gegevens aan betreffende firma doorgeven en zij nemen contact met u op, maar hoe lang het ging duren dat de deurtje hersteld waren en de wat de kosten zijn kon zij niks over zeggen. Ik zeg kosten, hoe zo? Ja zegt ze de kosten hier voor zijn voor u aangezien het buiten het garantietermijn valt. Toen brak mijn klop echt. Tis gewoon een constructiefout zeg ik, dat is ruiterlijk toegegeven door Brugman Assen en u gaat mij nu zeggen dat ik het zelf moet betalen. Dat kan niet waar zijn zei ik. En zij maar zeggen: ja sorry, maar in Assen weten ze van niks dat ze u gesproken hebben en het valt buiten het garantie termijn. Dus wij kunnen verder niks voor u betekenen én alleen deze 2 optie kan ik u geven die u zelf moet betalen.
  En weet je wat: ik wacht nu ook al 2 weken dat die firma contact met mij opneemt.

  Wat een super service zeg van Brugman: NOT. En dat durft zich zelf te prijzen op TV met 100% service. Wat een aanfluiting en een lachertje.
  En de slogan in de TV reclame Brugman regelt het van A tot Z. Daar kan de B, G en S achterwege gelaten worden: Brugman biedt Geen Service!

  En of ik ooit weer een Brugman keuken neem: NEE, NOOIT WEER.

  Marco geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  • Brugman Keukens & Badkamers  reageert op de beoordeling van Marco:

   Beste Marco,

   Spijtig te vernemen dat de folie los laat op uw keukendeuren. Ik begrijp dat het frustrerend is al er verschillende beredeneringen worden vermeld. Echter kunnen wij niet herleiden wat de oorzaak is dat de folie los laat in uw keuken. Gezien uw keuken buiten garantie valt kunnen wij deze situatie niet kosteloos oplossen. Vandaar dat u twee opties heeft aangeboden gekregen.

   Mocht u hier toch gebruik van willen maken verneem ik dat graag via webcare@brugman.nl.

   Met vriendelijke groet,
   Bas – Webcare Brugman Keukens & Badkamers

 264.   schrijft over Brugman keukens:
  Door de reclamespot op de tv kwamen wij op het idee om langs te gaan bij de Brugman showroom in Assen. Door het 45jarige bestaan werden totaalprijzen gegeven en werden er fikse kortingen gegeven, aldus de reclame.
  Rede genoeg om even te gaan kijken op een regenachtige zaterdagmiddag. Puur om inspiratie op te doen. Wij waren namelijk niet echt dringend opzoek naar een nieuwe keuken, de oude functioneert nog prima, maar meer de behoefte aan een andere uitstraling.
  Toch veel mooie keukens gezien, hele andere collectie van 15 jaar geleden toen we opzoek waren naar onze huidige collectie.
  De keukenverkoper die ons hielp heeft ons veel nieuwe trends in keukenland laten zien. Dat smaakte toch naar meer, waardoor we gelijk met de adviseur om tafel konden om een ontwerp te laten maken. Het was gelukkig rustig in de showroom, waardoor de verkoper ruim tijd voor ons had zonder dat we van te voren een afspraak hadden gemaakt.
  De twijfels om hem wel of niet aan te schaffen komen door het feit dat we dus niet dringend een nieuwe keuken nodig hebben, maar het ontwerp gemaakt met behulp van de verkoper is zo aantrekkelijk en met zoveel nieuwe handige snufjes, dat wij hoogstwaarschijnlijk binnenkort terug gaan naar de showroom om de offerte op te stellen en te ondertekenen.

  K&J geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 265.   schrijft over Brugman keukens:
  Heel happy hoe de keuken is geworden. Het is in de winkel moeilijk in te beelden hoe de keuken zal staan, vooral omdat wij de nieuwe woning kaal aangeleverd kregen.

  In de winkel werd er goed mee gedacht. De verkoper hield rekening met alle technische aanpassingen. Ik wist gelijk in goede handen te zijn. Wel zo belangrijk bij een grote aankoop als een keuken.

  De monteurs hebben keihard gewerkt. De keuken staat er keurig in. Het fijne is dat alles op maat is geleverd. Het was voor de heren een kwestie van bouwen en bevestigen.

  Annabel de Wit geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 266.   schrijft over Brugman keukens:
  Ik ben ik de winkel in Hengelo geweest. Mijn eerste indruk was goed. Het is een kleine zaak maar met veel opstellingen. Bij binnenkomst zijn wij aangesproken door de gastvrouw/receptioniste. Ze zat aan haar balie en vroeg of ze kon helpen. Omdat mijn vriendin niet mee was zei ik dat ik alleen wou rondkijken. Ik kon op mijn gemak door de winkel lopen zonder dat een verkoper mij volgde. Dus dat is niet bij elke winkel van Brugman zo. Reden genoeg om terug te komen.. mét vriendin.

  Joost geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 267.   schrijft over Brugman keukens:
  Na een aantal uur ontwerpen komt dan toch dat moment dat ze een handtekening vragen. We waren goed op weg en ik ben serieus van plan een keuken te kopen maar ik wil en over nadenken. Naar mijn mening waren details nog niet besproken en zolang het niet volledig naar mijn wens is teken ik niet.

  EP geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 268.   schrijft over Brugman keukens:
  Inmiddels zijn we drie keer in de winkel in Breda geweest voor onze nwe woonkeuken. De service bevalt ons tot nu prima. Wij zijn door Tom aangesproken en hij neemt ons stap voor stap door het proces.De eerste keer geweest puur ter inspiratie. Tweede keer al om de tafel gezeten om een aantal opties te schrappen om tot een beter beeld te komen welke keuken wij willen.Dezelfde middag een ontwerp gemaakt en getekend voor de keuken. De laatste keer hebben we een aantal zaken laten aanpassen.Tom pakt het goed op en is geduldig met ons. Ook al moeten we nog wachten tot de keuken is geplaatst.. moet ik nu kwijt dat ik blij ben dat ik heb gekozen voor dit bedrijf.

  Nick geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 269.   schrijft over Brugman keukens:
  Precies de ervaring wat ik had verwacht: bij binnenkomst direct aangesproken. Dit heb ik niet als storend ervaren, het is de manier van verkopen.

  Goed ingelicht over de mogelijkheden en voor en nadelen van de materialen.
  Ook hebben we niets aan te merken op de montage.
  En zelfs de prijs viel ons mee.

  Als ik een klacht moet noemen is dat dat ik het jammer vind dat je niet rustig kunt rondkijken maar direct wordt geholpen.

  Robert G. geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 270.   schrijft over Brugman keukens:
  Ervaring Brugman Keukens Amersfoort: 4 keuken zaken bij elkaar aan een pleintje, op zich handig, maar 3 van de 4 zaken hebben min of meer hetzelfde assortiment. Wel rustig kunnen orienteren, zonder hijgerige verkopers in mijn nek. Ook allemaal dezelfde lollies…. Kom op winkels, onderscheid je wat meer.

  Jo geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 271.   schrijft over Brugman keukens:
  Ik heb wel een goede ervaring met Brugman. Inmiddels gebruiken wij 2 jaren de keuken met plezier.

  Vorig jaar oktober hebben wij contact opgenomen met Brugman vanwege de kapotte vaatwasser. Dit is direct opgepakt door de klantenservice. Een installateur had de vaatwasser binnen 3 kwartier gerepareerd.

  Josien L. geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 272.   schrijft over Brugman keukens:
  Mijn huidige keuken is van Brugman.
  Hij staat ruim 12 jaar en is verouderd.
  Vrijwel nooit mankementen gehad.
  Ik was benieuwd hoe het momenteel staat met de service en kwaliteit van Brugman ivm een eventuele verbouwing.

  W. Leenders geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 273.   schrijft over Brugman keukens:
  Veel problemen met de keuken en ook nog een slechte service. Eenmalig een brugman keuken!

  Kees geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  • Brugman Keukens & Badkamers  reageert op de beoordeling van Kees:

   Beste Kees, wat vervelend om te lezen dat u deze ervaring heeft opgedaan! Ik help u graag verder. Zou u uw ordergegevens willen sturen naar webcare@brugman.nl? Alvast bedankt! Met vriendelijke groet, Bas – Webcare Brugman Keukens & Badkamers

 274.   schrijft over Brugman keukens:
  In eerste instantie kwamen we kijken voor een keuken voor mijn dochter, ze heeft een nieuw appartementje gevonden waar de keuken van vernieuwd moet worden. Per toeval kwamen wij een showroomkeuken tegen die voor een zeer scherpe prijs verkocht werd. Het was naar mijn idee niet nodig om de oude keuken te vervangen: de apparaten werkten nog en de kastjes hingen nog. De stijl was misschien enigszins verouderd. Het leek voorbestemd dat deze showroomkeuken exact de afmetingen had van onze keuken, naar onze smaak was en voor een heel mooie prijs verkocht werd (inclusief de inbouw apparaten).

  Buitenhof geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 275.   schrijft over Brugman keukens:
  Vrijblijvend gaan kijken in de windel in Breda.Daar een keuken gevonden naar onze smaak . Heel fijn dat het ook nog binnen budget vielWe zijn keurig geholpen en van de keuken zijn meteen tekeningen gemaakt. Ter controle is er ingemeten . Het plaatsen van de keuken is heel precies uitgevoerd . Het resultaat mag er zijn , heel tevreden

  Groen geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 276.   schrijft over Brugman keukens:
  Voor brugman hebben we veel ervaring opgedaan in andere keukenbedrijven. We hadden door al die oriënterende kijkdagen een duidelijk beeld hoe onze keuken moest worden. En vooral hoe de keuken NIET moest worden. We konden tijdens onze afspraak dus direct op tafel gooien hoe de keuken er uit moet komen te zien. Dat heeft ons enorm geholpen en zo konden we bij brugman in een middag tot een mooi ontwerp komen.

  Paddy geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 277.   schrijft over Brugman keukens:
  Ondanks dat je hebt aangegeven dat je op je gemak wil kijken kom je op elke hoek van de zaak wel een verkoper tegen die je aanspreekt. Dit was ons eerste bezoek aan een keukenzaak dus verder weinig ervaring hiermee.
  Verder erg vriendelijk

  M.canto geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 278.   schrijft over Brugman keukens:
  Geenzins waren wij voornemens om meteen te beslissen de afgelopen week. Daar dacht onze “adviseur” blijkbaar anders over.

  Hij wilde zeker weten dat wij zouden kopen als hij ons een superaanbod deed. Dit hebben wij niet gedaan. Achteraf gezien was het een prima aanbod. Ben benieuwd of bij het volgende bezoek de aanbieding toch nog geldig is.

  Loesje geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 279.   schrijft over Brugman keukens:
  Geen klachten over Brugman keukens. Wat ik even wil vertellen is dat het bij ons van top tot teen klopte. Van de kennismaking tot de oplevering.
  De verkoopadviseur heeft ons perfect bijgestaan. Hij hield rekening met gezinssamenstelling tot de ruimte tot de lichtinval. Maar hij luisterde met name naar onze ideeën en speelde hier op in. We hebben alle wensen kunnen delen, alle vragen kunnen stellen en alle tijd kunnen nemen. Hij bleef geduldig met ons en heeft de vragen beantwoord. Na de orderbevestiging konden we nog een kleine aanpassing doorgeven. Hier werd niet lastig over gedaan, flexibel bedrijf. De leverdatum en orderstatus is goed met ons gecommuniceerd. Over de montage heb ik ook niets op te merken.

  A. Van Rossum geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 280.   schrijft over Brugman keukens:
  Op de woonboulevard zijn een aantal keukenzaken gevestigd. We hebben ze allemaal op een middag bezocht. Bij Brugman hebben we rustig kunnen rondkijken en ons kunnen oriënteren. Hier zijn we goed geadviseerd en werd er actief mee gedacht. Het duurde eigenlijk wel even voor een verkoper de tijd voor ons had, het was redelijk druk op deze koopzondag. Maar we hebben voor die tijd rustig door de zaak kunnen lopen en daarna is er de tijd voor ons genomen in een informatief gesprek. Er werd geadviseerd een afspraak te maken. Dat hebben we dan ook gedaan.
  Het was niet ons plan gelijk te beslissen als we een mooie keuken hadden gevonden, maar we hadden een perfecte keuken uitgezocht. Dit kwam omdat de adviseur met een enorm goed idee kwam. Natuurlijk werkte het ook mee dat de adviseur ons zo goed adviseerde en geen gladde verkooppraatjes had. We hebben 11 weken moeten wachten tot de keuken werd gemonteerd. Dit is feilloos gedaan. Het werd gelijk duidelijk dat de keuken veel onderhoud vergt want na de montage zaten de hoogglans fronten onder de vingerafdrukken. Gelukkig wisten de monteurs hier een handig trucje voor om schoon te maken. Meng heet water met iets wat vloeibare zeep en maak de fronten schoon met een fijne vezeldoek.

  Marietje geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 281.   schrijft over Brugman keukens:
  Bijna 4 jr hebben we de keuken van Brugman nu.
  Het ziet er nog steeds heel nieuw en fris uit.
  Blij met de keuze deze te hebben vervangen.
  Jammer dat we niet gelijk de badkamer hebben aangepakt.
  Momenteel hebben we schade in de badkamer vanwege lekkage.
  We kunnen de schade laten herstellen of meteen de hele badkamer opknappen.
  Waarschijnlijk wordt het dat laatste.
  Nu we goede ervaringen hebben met Brugman zullen we voor de badkamer hier weer naartoe gaan.

  Jolanda geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 282.   schrijft over Brugman keukens:
  Helemaal naar wens! Onze keuze is gevallen op een moderne keuken met een industriële look. De kastdeuren zijn hoogglans antraciet en het werkblad is beton-achtig. Zo hopen we dat dit over een aantal jaar nog steeds mooi is om naar te kijken. We hebben apparatuur van AEG dat we hoog hebben laten plaatsen. Mijn man en ik zijn beide vrij lang dus dat is prettig voor onze houding. Een zitplek aan het kookeiland leek mij niets, het gaf mij het idee van een bar in de kroeg. Toch is het een hele goede keuze geweest omdat het sfeer geeft. Erg gezellig dat de kinderen bij me zitten terwijl ik kook.

  J. Verschoor geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 283.   schrijft over Brugman keukens:
  Zonet voor de tweede keer om de tafel gezeten met Tom van filiaal Breda die ons weer goed heeft geholpen. Het heeft ons bij het vorige gesprek een hele middag gekost om met onze ideeën tot een werkelijk ontwerp te komen. Vandaag hebben we gezeten om een aantal aanpassingen door te voeren. Gelukkig had Tom veel geduld met ons en wist hij goed wat wij anders wilden hebben. Het is nog een aantal weken wachten tot de keuken daadwerkelijk geleverd word, maar we zijn tot nu toe tevreden. Alle lof voor filiaal Breda!

  Henry geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 284.   schrijft over Brugman keukens:
  Er valt niets te klagen over hoe we te woord zijn gestaan bij Brugman.
  We zijn prima geholpen bij de keuze van de keuken en het zetten ervan.
  Je leest veel over dat de keuken je word opgedrongen.
  Daar hebben wij totaal geen last van gehad.
  Ze steken veel tijd in advies en ze nemen alle mogelijkheden met je door.

  Gea Visser geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 285.   schrijft over Brugman keukens:
  Helaas gekozen voor Brugman , nadat ik eerst voor lokale keuken wilde gaan. Maar ik werd gewezen op de “betere kwaliteit ” en meende er goed aan te doen daar voor te gaan.
  Bittere pil . Opmeting is niet correct en er is rekening gehouden met een “standaardmaat ” van gaskraan terwijl mijn gaskraan lager zit. Gevolg is een halve la met bestekbak waar alleen schroefjes inpassen. en met een beetje moeite een theelepeltje .
  Daarna teleurstelling toen ik wilde gaan wokken . De kookplaat met wokbrander zit maar 6 cm van de kast ernaast ( terwijl de norm daarvoor 15 cm is)
  en als de pit dan voluit brandt is de vlam zo groot dat het brandgevaarlijk wordt. Ik kan hem alleen in de lage stand gebruiken.

  Grootste teleurstelling is het gebeuren na betaling.
  Van het kastje naar de muur wordt ik gestuurd met de klacht. Ik krijg geen antwoord op mijn vraag wat de normale norm is voor de afstand tussen kookplaat en kast. Ik vind dit antwoord elders .
  Ik wordt van de ene afdeling naar de andere doorverbonden met wachttijden waar ik op zich al vervelend van wordt. Dan uiteindelijk na 5 rondjes kom ik terug bij de eerste persoon. En heb nog steeds geen antwoord gekregen anders als “De tekeningen kloppen en u heeft een handtekening gezet ”
  Als marionetten spraken zij allemaal hetzelfde zinnetje uit. Weinig authentieke mensen in dit bedrijf met een eigen verantwoordelijkheid.
  Ik ben uitgegaan van de hoge verwachting en kwaliteit die de verkoopster in Heerlen mij voorschotelde. Ik zou minimaal 30 plezier hebben van deze keukens terwijl bij andere keukenbedrijven de levensduur van de keuken veel korter is.

  Nu de koop gesloten en betaald is zijn ze niet meer zo vakkundig.

  Ik spreek nog niet van de plaatsing van de keuken waar een zeer humeurige oudere vrouwenhater assisteerde die zijn mening over vrouwen niet onder stoelen of banken stak .
  En ook niet over de vaatwasser die het na 2 dagen niet meer deed omdat de slang niet goed aangesloten was bij plaatsing.
  En waarvoor na 2 weken wachten een monteur van weer een ander bedrijf langskwam

  Ik heb inmiddels al wel met zo’n 10 personen contact gehad voor deze ene keuken , en niemand weet van elkaar wat ze doen of zeggen.
  Ze kunnen alleen papegaaien.
  Geen holistische aanpak waar een persoon de eindverantwoordelijkheid heeft maar ieder een klein stukje doen en dan zegt. Hier houdt het voor mij op Dit is mijn taakje . Na mij zoek je het zelf maar uit.

  j.tolhuijzen geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  • Brugman Keukens & Badkamers  reageert op de beoordeling van j.tolhuijzen:

   Beste heer/mevrouw Tolhuijzen,

   Bedankt voor uw bericht. Wat vervelend te vernemen dat u niet tevreden bent over onze service. Kunt u mij uw ordernummer sturen via webcare@brugman.nl? Wellicht kan ik u verder helpen.

   Met vriendelijke groet,

   Bas – Webcare Brugman Keukens & Badkamers

 286.   schrijft over Brugman keukens:
  Duidelijke en overzichtelijke website. In de winkel vriendelijk geholpen, daar laten voorzien van goede ideen.

  pory geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 287.   schrijft over Brugman keukens:
  We hebben nog geen keuken gekocht, maar zijn wel goed en vriendelijk geholpen. Wordt dus zeker vervolgd!

  dorst geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 288.   schrijft over Brugman keukens:
  Ervaring Brugman keukens Den Bosch: Vandaag kennis gemaakt met de opdringerige verkoopwijze bij Brugman keukens. Wij zijn ons aan het oriënteren op een nieuwe keuken die we ergens in 2016 willen gaan kopen. Voor een eerste oriëntatie kwamen we bij Brugman keukens terecht. We troffen een verkoper met mooie praatjes die herhaaldelijk zei: “nee heb ik, ja kan ik krijgen”. Alles was erop gericht om ons “klant te maken”. Dat schijnt te betekenen dat je vervolgens verplicht bent om binnen 2 jaar je nieuwe keuken bij Brugman te kopen. Uiteindelijk kwam er een niet helder gespecificeerde offerte op tafel. Ongelooflijk hoe men tracht je onder druk te zetten en “ja” te zeggen, terwijl je eigenlijk geen idee hebt waartegen je dan “ja” zegt en welke voorwaarden eraan verbonden zijn. Dat hebben we dus maar niet gedaan. Wij kijken rustig nog even verder.

  Dhr. van Venrooij geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  • Brugman Keukens & Badkamers  reageert op de beoordeling van Dhr. van Venrooij:

   Beste meneer van Venrooij,

   Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Vervelend dat deze situatie is voorgevallen in de winkel. We nemen uw feedback zeker mee. Mochten we nog iets voor u kunnen betekenen hoor ik dat graag!

   Met vriendelijke groet,

   Bas – Webcare Brugman Keukens & Badkamers

 289.   schrijft over Brugman keukens:
  We hebben in december 2009 een keuken gekocht bij Brugman Keukens. Afgezien van wat afleverprobleempjes was ik redelijk tevreden. Na een aantal jaren begonnen de deurtjes krom te trekken. We hebben een druk leven en hebben dat telkens vooruitgeschoven om er iets mee te doen. Toen in juni 2014 de koelkast niet meer dicht ging omdat de veren in de scharnieren braken hebben we gebeld. Op verzoek van Brugman hebben we foto’s van de deurtjes en de koelkastscharnieren gemaild. De scharnieren zouden per ommegaande worden opgestuurd en men zou op basis van de foto’s bepalen wat men zou gaan doen met de deurtjes. Er zou in ieder geval een passende oplossing komen, gezien de korte termijn na het verlopen van de garantietermijn. Na een aantal weken geen scharnieren en verder ook geen enkele reactie, herinneringen per mail hadden geen effect. Een telefoontje met de klanteninformatie leverde alleen maar op dat ze gingen kijken wat er met de mails was gedaan. Verder geen bericht. Ik heb de restanten van de veertjes uit de scharnieren gepeuterd waardoor de koelkast (af en toe met protest) toch dicht kon. Op de 50plus beurs van dit jaar hebben we nog een poging gedaan en hebben we ons probleem aangekaart. Ons werden allerlei excuses gegeven en werd aangegeven dat dit allemaal service betrof en werd ons geadviseerd om toch nog eens aan de bel te gaan hangen. Dat hebben we gedaan en weer met hetzelfde nummer in Waalwijk gebeld, waar we niet verder kwamen dat ze er achter heen zouden gaan. Ook nu weer geen enkele reactie teruggekregen.
  Gisteren konden we koelkastdeur helemaal niet meer sluiten. Sterker nog, de scharnieren duwden de deur juist open.
  Ik ga nu maar op zoek naar vervangende scharnieren. In de firma Brugman heb geen vertrouwen meer, hetgeen ook geldt voor de moedermaatschappij in Waalwijk. Nazorg en service komt blijkbaar niet voor in het woordenboek van Brugman. Ik kan in ieder geval niemand aanbevelen om daar naar toe te gaan om een keuken te kopen.

  C. Meijer geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  • Brugman Keukens en Badkamers  reageert op de beoordeling van C. Meijer:

   Beste meneer, mevrouw Meijer,

   Vervelend dat deze situatie is ontstaan, excuses hiervoor! We stellen het op prijs dat u uw eerlijke mening deelt en zullen dit meenemen om onze service verder te optimaliseren. Wanneer we u nog van dienst kunnen zijn horen we het graag via webcare@brugman.nl.

   Met vriendelijke groet,

   Bas – Webcare Brugman Keukens & Badkamers

 290.   schrijft over Brugman keukens:
  Het afgelopen jaar veel bedrijven over de vloer gehad. Brugman was mijn beste ervaring. Alle tijd en ideeën geopperd met nog steeds de keus bij mij natuurlijk. Alles precies volgens afspraak geleverd en afgehandeld en keurig geplaatst en een keurig resultaat

  vUden geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 291.   schrijft over Brugman keukens:
  Ervaring Brugman Zwolle: Keuken gekocht met een duur blad indo teak whitewash. Bij levering bleek het blad slecht afgewerkt. Lijmvlekken, vreemde stukken en zelfs gaten opgevuld met beton. De verkoper heeft het blad ter plekke gecontroleerd en het oordeel ziet er niet uit gegeven. Nu 2 maand en veel ellende later zegt brugman dat dit het blad is dat we gekocht hebben en niet moeten zeuren.

  fikse geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  • Brugman Keukens en Badkamers  reageert op de beoordeling van fikse:

   Beste meneer, mevrouw,

   Vervelend om te lezen dat u een negatieve ervaring heeft met ons. Graag ontvang ik via webcare@brugman.nl uw ordernummer zodat ik uw melding kan bespreken met de leidinggevende van de klantenservice.
   Met vriendelijke groet, Tessa – Webcare Brugman Keukens & Badkamers

 292.   schrijft over Brugman keukens:
  Nu, na ruim 30 jaar, besluiten we vanwege goede ervaringen met onze oude keuken, opnieuw een keuken van Brugman in ons nieuwe appartement aan te schaffen. Na bezoeken aan diverse vestigingen kiezen we, op grond van uitstraling, sfeer en een positief oriënterend gesprek voor de vestiging in Amersfoort. In een tweetal informatieve en ontspannen gesprekken krijgen onze plannen steeds vastere vorm. Onder deskundige begeleiding van de heer Freddie Kleine Deters, vakbekwaam , met een goed voorstellingsvermogen en oog voor detail, ontstaat een concrete indeling, opbouw en samenstelling . Inmiddels is de keuken ingemeten en in een vervolggesprek worden alle details met betrekking tot maatvoering, aansluitingen en leidingen nauwkeurig doorgenomen en vastgelegd. Ten aanzien van de levering en zorgvuldige plaatsing van onze nieuwe keuken over enige tijd hebben wij alle vertrouwen en hooggespannen verwachtingen. Fam. A.G. de Jong.

  Fam. de Jong geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 293.   schrijft over Brugman keukens:
  Brugman Hulst: Personeel zeer vriendelijk, dringt zich niet op. Professioneel advies. Gunstige prijzen voor all-in.

  Segers geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 294.   schrijft over Brugman keukens:
  Slechte service, mooie verkooppraatjes die ze vervolgens niet waar maken. Luizen mensen in, en hrbbr bijzondere voorwaarden. Geen aanrader.

  Ireen geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  • Brugman Keukens & Badkamers  reageert op de beoordeling van Ireen:

   Beste Ireen,

   Bedankt voor uw feedback. Spijtig te vernemen dat u deze ervaring heeft opgedaan. Kan ik u ergens mee helpen? U mag mij mailen via webcare@brugman.nl.

   Met vriendelijke groet,

   Lucas – Webcare Brugman Keukens & Badkamers

 295.   schrijft over Brugman keukens:
  Ervaring Brugman Zaanstad: Ik heb voor €14000 een keuken gekocht bij Brugman. Bij aflevering en montage door Montage Groep Nederland bleken 2 kasten, afzuigkap en 3 poten beschadigd! Na 4 weken bent u weer aan de beurt. Na 2 dagen kom ik er toevallig achter ( voelde met mijn vingers) dat het composietblad bij de inductieplaat zowel aan voor als achterkant is gebroken! Omdat het een gemeleerd blad is kun je het met het blote oog niet waarnemen, dus ik heb bij oplevering getekend voor een onbeschadigd blad. Had ik maar met een loep gecontroleerd. Je voelt hem al aankomen. Ja hr Nuij u heeft waarschijnlijk op het blad geleund of gestaan en dat met twee kunstknieën!! Wij vergoeden het blad niet. Beschamend en schofterig om je te beschuldigen en geen verantwoordelijkheid te nemen!
  Na 4 weken kwamen de nieuwe kasten. Je gelooft het niet maar gewoon weer beschadigd. Wat een service en slechte kwaliteit levert deze keukenboer.
  Mijn advies is om deze keukenzaak echt te mijden en ik neem het mezelf kwalijk dat ik met ze in zee ben gegaan; erg stom. Overal voor tekenen, zgn heel vriendelijk, geen transparante prijsberekening, zeer onbetrouwbaar.

  J.nuij geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  • Brugman Keukens & Badkamers  reageert op de beoordeling van J.nuij:

   Beste meneer Nuij,

   Wat vervelend om te lezen dat u deze ervaring heeft opgedaan. Excuses hiervoor! Ik heb uw melding doorgestuurd naar de leidinggevenden van onze service afdeling met het verzoek dit zo spoedig mogelijk op te pakken.

   Met vriendelijke groet, Bas – Webcare Brugman Keukens & Badkamers

 296.   schrijft over Brugman keukens:
  Mijn vriend en ik hebben onlangs een keuken en een badkamer gekocht bij Brugman. Wij zijn echt super behandeld en geholpen. Ze luisteren naar je wensen, stellen de juiste vragen en denken aan dingen waar je zelf niet bij stil zou staan en zorgen dat alles geheel persoonlijk en naar wens is. Wij vinden Brugman zeker een aanrader!

  Sanne geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 297.   schrijft over Brugman keukens:
  Mijn moeder van 75 jaar heeft onlangs een hersenbloeding gehad. Haar hersens functioneren niet meer zoals ze ooit deden. Voor elke persoon die een zakelijke transactie met haar probeert aan te gaan moet dat 100% duidelijk en zichtbaar zijn.

  Desalniettemin is dat voor Brugmans Keukens geen reden om terughoudend te zijn met hun agressieve verkooptechnieken. Nee, ze gaan er zelfs extra hard tegenaan en zien in haar een makkelijk slachtoffer, wie niet kan beoordelen dat de beloofde kortingen onzin zijn, wie niet kan beoordelen dat eventuele aanbiedingen morgen ook nog wel gelden, wie makkelijk beinvloedbaar is een handtekening te zetten, en tegen wie makkelijk te liegen is.

  De leugens en manipulatietechnieken die de verkoopster bij haar gebruikt heeft zij dezelfden als in al die vele voorbeelden die over het hele inernet te vinden zijn. Zelfs nog erger, gezien de mentale zwakheid van mijn moeder.

  – Ze komt puur ter orientatie binnen. Omdat ze door haar hersenbloeding niet meer goed kan bukken, orienteert ze zich op keukenoplossingen , waarbij ze dat niet meer zo vaak hoeft te doen.
  – De verkoopster wekt vertrouwen door haar te vertellen dat alles mogelijk is.
  – Vervolgens maakt ze het aantrekkelijk door met willekeurige kortingspercentages te slingeren. (in dit geval schermt de verkoopster met een Beurskorting: er zijn artikelen over van een ‘beurs’ , terwijl ze wel 2 jaar de tijd heeft om uiteindelijk de keuken af te nemen. Onlogisch natuurlijk, maar mijn moeder is niet in staat dergelijke conclusies te trekken).
  – Er komt een document te voorschijn dat vandaag getekend moet worden, want morgen zijn de zogenaamde kortingen niet meer geldig (is het overbodig om te zeggen dat zelfs met deze fictieve kortingen de prijzen nog steeds een stuk hoger dan markconform zijn?).
  – Op het document worden heel vaag wat keuken applicacties en keukenkastjes vermeld, terwijl mijn moeder nog helemaal niets had uitgezocht, sterker de kastjes op het document zijn in de verste verte niet eens passend voor haar keuken (hoe kan het ook anders als er niks gemeten is, en mijn moeder niet eens de intentie heeft om een keuken te kopen)
  – Er wordt tegen mijn moeder verteld dat het tekenen van het document geen enkele verplichtingen met zich mee brengt.
  – Omdat het document een geldige koopovereenkomst is moet er een bedrag op staan. De verkoper zegt: “Het maakt niet uit wat we daar invullen, het gaat er alleen om dat we iets invullen, anders is de korting niet meer geldig. Dat kan €6000 zijn, maar laten we er voor het gemak €10.000 op schrijven” (Naar later blijkt scheelt alleen deze opmerking al €1000 aan annuleringskosten, oftewel met deze opmerking verdient de verkoopster €1000 extra voor Brugmans).
  – Mijn moeder wil graag naar buiten gaan en naar huis, maar wordt onder druk gezet eerst het papier te tekenen.

  Uiteindelijk blijkt het natuurlijk een volledig geldige koopovereenkomst te zijn. Maar een 75-jarige vrouw met een recente hersenbloeding trapt daar wat makkelijker in dan gezonden jonge mensen. Natuurlijk had ze alle documenten zorgvuldig moeten lezen. Maar waarom zou ze er van uit gaan dat de verkoopster tegen haar liegt?

  Eenmaal thuis heeft ze er een heel naar gevoel over. Binnen enkele dagen gaat ze terug naar Brugmans, en verteld dat ze onder druk dit document heeft moeten tekenen.

  Er wordt haar verteld dat ze een keuken heeft gekocht, en dat deze geannuleerd kan worden voor €3000. Binnen enkele dagen krijgt ze een rekening in huur bus, welke binnen 14 dagen voldaan dient te worden. Ze vroeg om coulance, maar coulancebeleid kennen ze niet bij Brugmans Keukens. Alleen geld telt voor hen, mensen zijn niets voor ze.

  Deze verkooptechnieken zijn eigenlijk het legale equivalent van de babbeltrucs waar ouderen vaak het slachtoffer van worden. Brugmans Keukens moet zich schamen dat ze uberhaupt al mensen er op deze manier inluizen, maar dat ze dit bij ouderen doen maakt ze ronduit slechte en harteloze zonder scrupules, zonder geweten, en zonder liefde voor de medemens. Ik kan niet begrijpen dat een jonge verkoopster zo gemakkelijk een 75-jarige dame naait, alleen om maar 100 of 200 euro extra aan commissie te ontvangen.

  Het gevolg is dat mijn moeder sindsdien niet meer heeft kunnen slapen, sinds nu ruim anderhalve maand. Ze voelt zich vreselijk onrecht aangedaan, en dat doet haar heel veel pijn. Ze schaamt zich ook heel erg dat ze hier in heeft kunnen trappen. En dan is er ook nog het financiele verhaal. Ze komt rond van een minimaal AOW’tje. Hoest dan maar eens €3000 op aan ‘annuleringskosten’. Ik maak me heel erg grote zorgen om mijn moeder en ben bang dat deze zorgen waar ze nu mee zit haar een nieuwe hersenbloeding zullen geven.

  Ik hoop dat er nog mensen bij deze organisatie zitten die wel een hart hebben, en dit op een humane manier willen oplossen. Hoop wel, vertrouwen niet. Hun hele businessmodel is gebaseerd op deze verkooptechnieken, en als ze ook maar eens een keer coulance zullen toepassen, dan brengt dat hun hele businessmodel in gevaar. Want denk maar niet dat er hen er om gaat om mensen blij te maken met mooie keukens en badkamers en goede service? Deze producten zijn slechts een middel/dekmantel zo snel mogelijk handtekeningen te ontvangen voor grote bedragen. Ze hadden net zo goed ping-pong ballen kunnen verkopen.

  Emiel geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  • Webcare Brugman Keukens & Badkamers  reageert op de beoordeling van Emiel:

   Beste Emiel,

   Wat een ontzettend vervelende situatie! Graag ontvang ik via webcare@brugman.nl de NAW gegevens van uw moeder of – indien bekend – een ordernummer zodat ik uw bericht verder in behandeling kan nemen. Ik verneem het graag van u, alvast bedankt!

   Met vriendelijke groet,
   Bas- Webcare Brugman Keukens & Badkamers

 298.   schrijft over Brugman keukens:
  Wij zijn aan het bureau van Mark von Ranzow bij Brugman Tilburg terechtgekomen voor advies over een nieuwe badkamer en toilet. Gewapend met tekening van de ruimte ontwierp Mark onze badkamer zoals we zelf nooit bedacht hadden. En hij is fantastisch geworden. Er is goed geluisterd naar onze wensen en de uitvoering is heel soepel gelopen Van de mannen op de vrachtwagen die de levering hebben gedaan (jammer dat ik hun namen niet heb want die verdienen ook een pluim) tot de aannemer die het heeft uitgevoerd. Wij zijn super blij. 

  K. Maatman geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 299.   schrijft over Brugman keukens:
  Een hartelijk ontvangst en vriendelijke service. Je kon alle wensen goed bespreken en er werd goed meegedacht over de mogelijkheden. Alle tijd werd er genomen om alles tot een goed geheel te krijgen en het was een ontspannen sfeer.

  Jelle geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 300.   schrijft over Brugman keukens:
  Bij het uitzoeken van een nieuwe badkamer en wc beneden zijn we zeer netjes geholpen. Er werd meegedacht en alles werd verder geregeld. Wel een paar keer een afspraak moeten verzetten omdat de verkoper bezet was, maar uiteindelijk kwam dat wel goed uit. We werden steeds netjes ontvangen en te woord gestaan. In één woord geweldig. De installatie door Meeuwse BV te Lochem is ook zeer netjes en vakkundig uitgevoerd. Deze installateurs werkten vlot en netjes en overlegden steeds met ons als ze iets onverwachts tegen kwamen. We zijn zeer tevreden over het eindresultaat.

  Van Leur geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 301.   schrijft over Brugman keukens:
  Vanaf het eerste bezoek zijn we super ontvangen en kregen we heel gevat en gericht antwoorden op al onze vragen . Uiteindelijk is het een showroommodel geworden wat perfect in ons interieur past . De afhandeling van de bijbestellingen en het afhalen van de keuken zijn ook heel correct verlopen . Extra compliment voor Marco, super kerel !

  Roos geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 302.   schrijft over Brugman keukens:
  Tevreden over het gehele proces, een goed advies bij aankoop, de keuken voldoet aan onze verwachting, keuken is zeer professioneel opgeleverd, met oog voor detail, geen snelle installatie, maar oog voor kwaliteit en een top eindresultaat!

  B.V. geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 303.   schrijft over Brugman keukens:
  Zeer positief over Brugman. De keuken is overeenkomstig tekening en op tijd geleverd. Hun logistiek is zeer goed (de bestaande keuken is verwijderd en er moesten wat leidingen worden verlegd). De keuken, met een werkeiland van ruim 3 meter lang en enkele kasten met inbouwapparatuur, is onbeschadigd afgeleverd op de 3e etage van een appartementencomplex en perfect gemonteerd!

  J. Van der Velde geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 304.   schrijft over Brugman keukens:
  Wij hebben een keuken gekocht, Brugman wist precies onze wensen te vertalen naar het uiteindelijk gekochte uitvoering en gaf duidelijk advies en ideeen. Brugman geeft duidelijk aan wat er voorbereid moest worden zoals elektra, watertoevoer etc. Levering en plaatsing is prima verlopen. wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de keuken maar zeker ook over de begeleiding van Brugman, de flexibiliteit, zoals eventueel nog kleine aanpassingen doen ook na dat de koop is afgerond, en vooral de communicatie tussen Brugman en ons.

  Kristel geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 305.   schrijft over Brugman keukens:
  Naast de afwasbak zit een kunststofbakje afmetingen 25 x 15 c m. Keuken is ongeveer 15 jaar oud. Is dit bakje nog aan te komen? Het is namelijk midden doorgebroken.

  Hier in Breda kon Brugman ons niet helpen. Met vriendelijke groet,
  P.J.M. Dirks

  P.J,M. Dirks geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  • Brugman Keukens & Badkamers  reageert op de beoordeling van P.J,M. Dirks:

   Beste heer/mevrouw Dirks,

   Bedankt voor uw bericht! Ik heb u inmiddels een mail gestuurd. U hoort spoedig van ons betreft een nieuw bakje!

   Met vriendelijke groet,

   Bas – Webcare Brugman Keukens & Badkamers

 306.   schrijft over Brugman keukens:
  Goede adviezen gekregen bij Brugman keukens. Adviseur ging zeer gestructureerd te werk waardoor onze onzekerheden vrijwel verdwenen. Advies: vraag om een ervaren adviseur.

  A.Hendriksen geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 307.   schrijft over Brugman keukens:
  Wij zijn bij brugman terecht gekomen door onze buurman. Wij gaven aan een nieuwe keuken nodig te hebben. Hij was op een buurtfeest vrij enthousiast over deze zaak en hebben die avond wel een half uur over keukens gehad. Na vrij veel voorinformatie bij ons thuis op de bank hebben wij hier een keuken gekocht. Vermoedelijk had buurman de keuken al verkocht tijdens het feest.

  Onze ervaring maanden later? Ongeveer hetzelfde. Tevreden!

  Vroegindeweij geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 308.   schrijft over Brugman keukens:
  In het voorjaar van 2015 kochten wij een keuken bij Brugman Breda. Destijds waren wij tevreden, flink onderhandeld over de prijs. We hadden daar een goed gevoel over. In juli werd alles geleverd, we hebben de keuken zelf geplaatst. Tijdens het werk bleek dat een aantal aluminium profielen, een afdekplaatje in de spoelbak en een complete hoge kast nageleverd moesten worden. Profielen klopten niet qua maat, afdekplaatje ontbrak en hoge kast had een andere indeling. En…. daar wachten we nu, eind oktober, nog steeds op.

  Dat er zaken over het hoofd gezien worden, maten niet helemaal kloppen…. tuurlijk, kan gebeuren. Wat ik wel erg vreemd vind, is dat er een andere hoge kast geleverd wordt. Brugman verklaarde, na meerdere keren nabellen, dat de eigenlijk bestelde kast niet meer leverbaar was. Blijkbaar gaan ze er dus vanuit dat het niet nodig is om dit met ons te overleggen. En dat we daar wel mee akkoord gaan?

  In plaats van met ons te overleggen over een kast die we wel willen, gaat Brugman (hoofdkantoor) telkens in op de vraag hoe hoog onze gasaansluiting zit. Of wordt er ons telkens te kennen gegeven dat de gasaansluiting te laag zou zitten. Voor welke kast is onduidelijk, die was toch niet leverbaar? Tja, maar goed, wij hadden ook niet voor niks die eerste kast uitgekozen! Die paste perfect, de gasaansluiting zou precies achter een zogenaamde blende (blind stuk) vallen. Omdat de communicatie zwaar te wensen overlaat, je wordt ook simpelweg niet teruggebeld op de afgesproken dag, hebben wij nu het standpunt dat we gewoon de afgesproken kast willen hebben. Anderhalve week geleden kreeg ik te horen, toen ik zelf belde, dat hij dan eindelijk besteld was. Ik zou binnen een paar dagen een afleverdatum krijgen. Wat denk je? Nog niet gebeld hoor….

  Overigens heb ik ook nog geen nieuwe afleverdatum van de alu profielen en het afdekplaatje gekregen….. daar wachten we ook al maanden op. Terwijl die gewoon leverbaar zijn….

  Een lang verhaal kort, ik zet nooit meer een voet binnen bij Brugman. Achteraf vond ik ook het verkoopgesprek te dwingend (ondanks dat ik toen tevreden was), prijs te hoog, service ronduit slecht. Geld is binnen, dan ben je niet belangrijk meer…..

  M. Schoofs geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  • Webcare Brugman Keukens & Badkamers  reageert op de beoordeling van M. Schoofs:

   Beste meneer, mevrouw Schoofs,
   Ik vind het erg vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent over het verkoopgesprek en onze service. Hier wil ik u namens Brugman Keukens & Badkamers onze excuses voor aanbieden. Uw melding was bij ons bekend en u bent gisteren gebeld door de leidinggevende om uw melding te bespreken. Als ik via deze weg nog iets voor u kan doen dan hoor ik het graag! Met vriendelijke groet, Bas – Webcare Brugman Keukens & Badkamers

 309.   schrijft over Brugman keukens:
  Samen onze eerste woning gekocht, hier moest veel in verbouwd worden. Keuken, badkamer, woonkamer, slaapkamers en straks ook nog de tuin. Veel werk te doen dus. We wilden wel snel intrekken dus we wilden alles snel en efficiënt doen. Bij Brugman kwamen we uiteindelijk uit voor de Keuken en de badkamer. Wel net zo makkelijk als de mogelijkheid er bestaat om twee ruimtes bij één winkel te kopen. Zo gezegd zo gedaan, zowel de keuken en badkamer dus hier aangeschaft. De badkamer was niet zo moeilijk om samen te stellen, hier waren we snel mee klaar. Met de keuken echter kwam wat meer bij kijken. Wat een keuzes moeten er gemaakt worden wanneer je een nieuwe keuken wilt zeg, dat hadden we niet verwacht van te voren! Vooral de keuzes uit de vele keukenapparatuur was erg lastig. Wij dachten ja we willen wel een vaatwasser en een oven en alle andere apparatuur, de verkoper zei toen ja wat voor soort. Soort? Dachten wij, nou en daar begon het lange gesprek over de vele mogelijkheden. Gelukkig was het een rustige dag en had de verkoper genoeg tijd voor ons om alle opties door te spreken. Erg fijn want nu konden we overwogen keuze maken. Uiteindelijk dus zelf de keuken samengesteld en met hulp van de verkoper de apparatuur erbij gezocht. Zo hadden we een mooie moderne keuken met strakke rvs apparatuur, een quooker, een oven met stoom functie (erg makkelijk om snel gezonde maaltijden te bereiden) een mooie ‘amerikaanse’ koelkast met twee duren én een ijsblokjes unit aan de voorkant. Zo is de keuken nog veel en veel mooier geworden dan dat we van te voren hadden verwacht. Ook qua budget voor al deze luxe kwamen we nog erg uit bij wat we van te voren hadden verwacht te gaan uitgeven. Hierbij hadden we zelfs verwacht dat we een stuk minder luxe zouden krijgen.
  Uiteindelijk zijn vorige maand zowel de badkamer als de keuken door Brugman gemonteerd. Erg fijn dat nu alles af is en dat we te maken hadden met maar één bedrijf voor beide kamers in het huis. Wel zo fijn en makkelijk! Nu na een maand zijn we nog steeds blij met het resultaat. Het ziet er mooi uit en het werkt allemaal soepel en vlekkeloos.

  Marjan en Wouter geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  • Webcare Brugman Keukens & Badkamers  reageert op de beoordeling van Marjan en Wouter:

   Beste meneer en mevrouw,

   Wat fijn om te lezen dat u zo positief bent over Brugman Keukens & Badkamers. Tevreden klanten is waar we het allemaal voor doen. Erg leuk dat uw keuken nog mooier is geworden dan dat u van te voren had verwacht! Ik wens u nog veel plezier met uw nieuwe keuken en badkamer toe.

   Met vriendelijke groet,

   Bas – Webcare Brugman Keukens & Badkamers

 310.   schrijft over Brugman keukens:
  In winkelvestiging Arnhem gaan oriënteren. Maar wat al veel potentiële kopers hebben geschreven: ga geen keuken kopen bij Brugman. Een kwalitatieve keuken en goede keukenkennis is voor Brugmans keukens echt een BRUG te ver. Of zijn er teveel slechte verkopers bij Brugman?
  In opdringerige verkoopadviezen is Brugman echter wel een kei. Ergo een ervaring rijker maar een flinke illusie minder. Gebruik je verstand en goede geld en ga naar een keukenspecialist die wel van wanten/keukens weet.
  Positiever kan ik het helaas niet brengen.

  Janssen geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  • Webcare Brugman Keukens & Badkamers  reageert op de beoordeling van Janssen:

   Beste meneer / mevrouw Janssen,

   We stellen het op prijs dat u uw eerlijke mening deelt en zullen dit meenemen om onze processen en service verder te optimaliseren. Wanneer we u nog van dienst kunnen zijn horen we het graag.

   Met vriendelijke groet,

   Bas – Webcare Brugman Keukens & Badkamers

 311.   schrijft over Brugman keukens:
  Ervaring Brugman Amersfoort: Uitstekend op weg geholpen met goede nieuwe ideeen.
  Nu nog vervolg plannen om details in te vullen en precieze berekening te kunnen maken.

  Oorebeek geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 312.   schrijft over Brugman keukens:
  In juni keuken gekocht bij filiaal in Roosendaal. Omdat wij alles via Brugman hebben laten doen ( zowel al het meerwerk als de montage) hadden wij gehoopt binnen 10 dagen een hele nieuwe keuken te hebben staan (zoals ook via de planning was afgesproken).. Niets is minder waar! Op 31 aug is men begonnen met het leidingwerk, 7 sept is de keuken geleverd en inmiddels zitten we in oktober en is de keuken nog niet klaar. 2 gaten in muur die opnieuw gestukt moeten worden omdat Brugman leidingschema niet heeft aangepast, waardoor aansluiting afzuigkap niet op juiste plaats zat. Het tegelwerk is 14 dagen later dan op de planning stond van start gegaan, omdat materiaal niet geleverd was. Uiteindelijk hebben we hier zelf voor moeten zorgen! Tegelwerk moet gedeeltelijk over gedaan worden omdat het niet juist is uitgevoerd. 2 frontjes van de laden waren niet meegeleverd, die komen nu 23 oktober ( dus 7 wkn later) . Uiteraard zijn hier meerdere telefoontjes en mailtjes aan vooraf gegaan, maar je word gewoon aan het lijntje gehouden of niet teruggebeld. Er wordt van de klant verwacht dat het hele aankoopbedrag een week voor de leverdatum is overgemaakt ( anders wordt er niet geleverd!) maar zodra Brugman de centjes binnen heeft, mag de klant het uitzoeken en is er van service geen sprake meer. Onze badkamer is tzt ook aan vervanging toe, maar voor ons geen Brugman meer! En wij zullen ook iedereen afraden om met hen in zee te gaan. Waardeloos!!

  Olga geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  • Webcare Brugman Keukens & Badkamers  reageert op de beoordeling van Olga:

   Beste mevrouw, wat ontzettend vervelend dat één en ander niet zo is gelopen zoals u van ons mag verwachten! Ik wil uw melding graag bespreken met onze klantenservice. Wilt u zo vriendelijk zijn om uw ordergegevens te mailen naar webcare@brugman.nl? Alvast bedankt! Met vriendelijke groet, Bas – Webcare Brugman Keukens & Badkamers

 313.   schrijft over Brugman keukens:
  We hebben zeker 5 keukenwinkels bezocht alvorens hier binnen te wandelen. Hier voelden we geen druk en werd met ons heel duidelijk besproken wat wel en niet kan, uiteindelijk zijn we gekomen tot de keuken die we graag wilden. Netjes zoals afgesproken is de keuken geplaatst op de dagen zoals we hadden afgesproken. We genieten nu van een keuken die centraal staat in ons huishouden. Waar we ´s ochtends met het hele gezin aan ontbijten en ´s avonds uitgebreid met vrienden aan kunnen tafelen.

  Tila geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  • Webcare Brugman Keukens & Badkamers  reageert op de beoordeling van Tila:

   Beste meneer, mevrouw,

   Allereerst gefeliciteerd met uw nieuwe keuken! Fijn om te lezen dat u vanaf het begin af aan een goed gevoel bij ons had, dit is waar we het allemaal voor doen! Ik wens u nog vele jaren kookplezier toe!

   Met vriendelijke groet,

   Bas – Webcare Brugman Keukens & Badkamers

 314.   schrijft over Brugman keukens:
  Onze vorige keuken is door Brugman goed geleverd. Helaas hebben wij te vroeg afscheid moeten nemen van deze mooie keuken door verhuizing. Inmiddels zijn wij in verregaand proces voor een nieuwe keuken bij Brugman keukens

  Het keukenontwerp in 3D ziet er goed uit. Het advies is wederom goed. Er zijn echter in 7 jaar tijd zoveel nieuwe snufjes bijgekomen in keukenland!

  Dat merk je helaas wel terug in de prijs.

  Leo geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  • Webcare Brugman Keukens & Badkamers  reageert op de beoordeling van Leo:

   Beste meneer,

   Hartelijk dank voor het plaatsen van uw ervaring. Fijn te vernemen dat u wederom heeft gekozen voor Brugman Keukens. Ik wens u alvast veel plezier met uw keuken. Stuurt u ons een foto van het eindresultaat?

   Met vriendelijke groet,

   Bas – Webcare Brugman Keukens & Badkamers

 315.   schrijft over Brugman keukens:
  Uitgebreid en en vriendelijk te woord gestaan in de showroom. Mijn wensen heb ik duidelijk kenbaar gemaakt en deze zijn vertaald naar een richtprijs. Ik heb het idee dat er nog wel wat onderhandelingsruimte is. Voordat ik überhaupt een beslissing kan nemen en verder de onderhandelingen in kan gaan, dient de aankoop van de nieuwe woning nog wel door te gaan. Dit is helaas nog geen zekerheid. Tot zover ben ik wel erg blij met de begeleiding die Brugman mij heeft geboden.

  Bielos geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  • Brugman Keukens & Badkamers  reageert op de beoordeling van Bielos:

   Beste heer/mevrouw,

   Bedankt voor uw positieve bericht. Fijn dat u een goed gevoel heeft overgehouden aan het bezoek in onze winkel.

   Mocht u nog vragen hebben horen wij dit graag! We zien u graag terug in de showroom.

   Met vriendelijke groet,

   Bas – Webcare Brugman Keukens & Badkamers

 316.   schrijft over Brugman keukens:
  Bij de showroom van Brugman geweest,. Precies wat we hadden verwacht. Verkopers die netjes hun werk doen om keukens te verkopen. We hadden al enkele tips verkregen om hier op in te spelen en zo wisten we de keuken toch voor een goede prijs te kopen. Waar het om gaat is het uiteindelijke product wat je ontvangt en dat is prima voor elkaar bij Brugman. Goede mooie keuken ontvangen en goed afgeleverd.

  Jane geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  • Brugman Keukens & Badkamers  reageert op de beoordeling van Jane:

   Beste mevrouw,

   Hartelijk dank voor het schrijven van uw review. Het doet ons goed te horen dat u naar tevredenheid bent geholpen.

   Alvast veel plezier met uw nieuwe keuken!

   Met vriendelijke groet,

   Bas – Webcare Brugman Keukens & Badkamers

 317.   schrijft over Brugman keukens:
  Nee, dit was geen leuk verkoopgesprek. Het leek mij net alsof die verkoper mij totaal niet serieus nam. Terwijl ik toch serieus op zoek was naar een keuken voor mijn nieuwe bungalow. Net alsof die verkoper mij iets in de schoenen wilde schuiven wat ik niet wilde. Terwijl ik heel duidelijk had verteld wat ik wel wilde, en wat voor (aanzienlijk) budget ik in gedachten had. Had de indruk dat de verkoper sinds kort voor het bedrijf werkte (nieuw filiaal) en dat hij daarvoor in de louche 3e hands autohandel ervaring had opgedaan. De vent had duidelijk geen bal verstand van zijn handel. En daar knap ik op af dus.

  Antho geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  • Brugman Keukens & Badkamers  reageert op de beoordeling van Antho:

   Beste Antho,

   Bedankt voor uw feedback. Spijtig te lezen dat u geen goede ervaring heeft opgedaan in een van onze winkels. Kunt u aangeven in welk filiaal u bent geweest? Ik hoor dit graag via webcare@brugman.nl.

   Alvast bedankt voor uw reactie.

   Met vriendelijke groet,
   Lianne – Webcare Brugman Keukens & Badkamers

 318.   schrijft over Brugman keukens:
  4 jaar geleden bij Brugman een keuken gekocht. Hierbij hebben wij tot 4 keer toe foute plinten en deurgrepen gekregen. Steeds zou het opgelost worden maar tot grote ergernis kregen wij steeds de foute producten.

  Na een aantal telefoongesprekken zou een monteur komen met de juiste deurgrepen. De monteur kwam en had inderdaad de juiste bij zich. Na 2 deurgrepen gemonteerd te hebben kregen wij te horen dat hij weinig tijd had en of we de andere grepen niet zelf konden vervangen. Was toch niet zoveel werk.

  Later 1 kastje bijbesteld. Dit bracht bij levering ook allemaal problemen met zich mee met foutieve goederen. Na een telefoongesprek werd er gezegd dat wij dit zelf besteld hadden.

  Neem aan dat je er toch van uit mag gaan als je terug gaat en een kast bij besteld je zelf niet ineens andere dingen laat bestellen dan de rest van de keuken?

  Nu na 4 jaar is er een scharnier van de koelkastdeur kapot gegaan (kan natuurlijk altijd gebeuren). Weer gebeld met brugman, het merk en serienummer doorgegeven. Dit zou volgens de medewerkster aan de telefoon allemaal netjes geregeld worden en zou nog onder de garantie vallen. Einde van de week zou ik ze binnen hebben.

  Na 2 weken kwam er dan eindelijk een pakketje. Helaas gewone deurscharnieren en niet de gevraagde scharnieren. Na nogmaals gebeld te hebben kreeg ik na een berg uitzoekwerk te horen dat ik mij maar moet melden bij de leverancier van de koelkast.

  Ik heb de inbouwapparatuur toch ook via brugman gekocht? Toch te gek dat ik contact moet opnemen met de leverancier? Ondertussen de scharnieren op internet gevonden voor €100,-. Heb ze van elende maar besteld. zit namelijk al 2 weken met een koelkast te kijken die niet meer dicht gaat.

  Brugman zal mij nooit meer zien als klant. Als ik op mijn werk zo met klanten omging stond ik meteen op straat.

  Mark geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  • Brugman Keukens & Badkamers  reageert op de beoordeling van Mark:

   Beste Mark,

   Bedankt voor het delen van uw ervaring. Ik vind het erg vervelend te lezen dat u niet naar tevredenheid bent en wordt geholpen. Kunt u mij uw ordernummer doorsturen via webcare@brugman.nl? Wellicht kan ik u verder helpen.

   Met vriendelijke groet,

   Lianne – Webcare Brugman Keukens & Badkamers

 319.   schrijft over Brugman keukens:
  Nu een ruim een jaar geleden een mooie keuken gekocht bij Brugman Keukens.

  Alle wensen in de tekening opgenomen en toen bleek dat er een hoek in de hoekkeuken kwam die niet voorzien was en nutteloos bleek.

  Helaas was dat niet goed in het advies opgenomen en gezien. Na een paar keer goed extra kijken en opmeten weer terug gegaan en aan laten passen. Daar keurig mee geholpen.

  Alles inclusief laten plaatsen en aansluiten wat door een echte meubelmaker/monteur werd gedaan, perfect!! Na een jaar waren er een paar kleine zaken om na te stellen wat ook perfect met de service is opgelost.

  Kortom wij zijn echt heel tevreden, ” voor het geld van een gehaktbal een biefstuk gekregen”.

  Volgende keer zeker weer eerst naar Brugman, misschien ook wel voor onze nieuwe badkamer in de toekomst.

  Marcel en Janny Hogerwerf geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 320.   schrijft over Brugman keukens:
  Onze keuken staat inmiddels alweer twee jaar en nu kunnen we aardig bepalen hoe alles is gegaan. In de winkel zijn we uitgebreid en goed geholpen. De keuken is volgens afspraak geleverd. de monteur was wel een beetje humeurig. We zijn eigenlijk weinig minpunten tegengekomen en genieten nog elke dag van onze Brugman keuken.

  B Venema geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 321.   schrijft over Brugman keukens:
  Dat we elders een klein beetje voordeliger uit zouden zijn heeft ons er niet toe bewogen om niet met brugman in zee te gaan. Ondanks dat het ontwerpen van de ideale keuken behoorlijk wat tijd in beslag heeft genomen, is er wel een stukje vakmanschap afgeleverd en was het uiteindelijk de tijd meer dan waard.

  Mijn advies: steek de tijd er in de nodig is voor uw perfecte nieuwe keuken, het is een investering waar u jaren van kunt genieten.

  Anja geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 322.   schrijft over Brugman keukens:
  Wat een nare ervaring in die showroom van Brugman Keukens. Een uitermate agressieve verkoper, die achteraf ook nog de chef bleek te zijn. Mijnheer, ik ben geen klein kind hoor! Gewoon door de negatieve atmosfeer tijdens het verkoopgesprek zijn wij afgehaakt. Bij de vriendelijkere concurrent hebben wij een prachtkeuken besteld. Verder vond ik de produktkennis bij deze firma ondermaats.
  Voor een bepaalde groep wellicht een prima zaak, maar voor mensen met iets meer centen en dus eisen een afrader.

  M.Dorlandt geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  • Brugman Keukens & Badkamers  reageert op de beoordeling van M.Dorlandt:

   Beste heer/mevrouw Dorlandt,

   Bedankt voor uw bericht. Vervelend om te lezen dat u een negatieve ervaring heeft gehad in een van onze vestigingen. Kunt u aangeven in welke vestiging u bent geweest? Wij nemen dit graag mee in ons verbetertraject. U kunt ons mailen via webcare@brugman.nl.
   Alvast bedankt voor uw reactie.

   Met vriendelijke groet,

   Bas – Webcare Brugman Keukens & Badkamers

 323.   schrijft over Brugman keukens:
  Onze ervaring met Brugman Amersfoort. Wij hebben kort geleden een keuken gekocht.Op 1 september jl. is die geplaatst,voortreffelijk die monteur. Er ontbraken twee ko nog steed koolstoffilters en een profieltje was beshadigd. De andere dag gebeld naar het hoofdkantoor. Het spoedig geregeld worden.
  Nu vandaag, 10 september nog niet voor elkaar.Na vele telefoontjes met erg veel begrrip waar ik niets mee opschiet.Ik moeet t.a.v. Brugman aan mijn verplichtingen voldoen op tijd,betalen,dan verwacht ik dat ook Brugman zijn verplichtingen na komt.A.s dinsdag gaan we verhuizen de stucadoor kan zijn weerk niet afmaken en ik zit met de gebakken peren. Goed geholpen,dat zijn we, maar over de kleinew ontbrekende dingen ben ik beslist niet tee spreken.
  Aan het lijntje houden en loze beloftes daar koop ik niets voor.

  d. vis geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  • Brugman Keukens & Badkamers  reageert op de beoordeling van d. vis:

   Beste heer/mevrouw Vis,

   Bedankt voor het delen van uw ervaring. Ik waardeer uw feedback en vind het vervelend dat het een en ander is voorgevallen. Ik kijk graag de situatie na. Kunt u uw ordernummer sturen via webcare@brugman.nl?

   Alvast bedankt!

   Met vriendelijke groet,

   Lianne – Webcare Brugman Keukens & Badkamers

 324.   schrijft over Brugman keukens:
  Met een pakket aan eisen voor de nieuwe keuken bij Brugman gevonden wat we voor ogen hadden. De L keuken met composiet blad past in de lijn van de rest van de woning. Nu tijd om de buurt dit pronkstuk te laten zien 🙂

  Cousine geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 325.   schrijft over Brugman keukens:
  In ons appartementje hebben we een kleine, maar toch erg mooie keuken bij Brugman gekocht. Door een plattegrond mee te nemen is er direct een voorstelling van de indeling gemaakt waar we mee akkoord zijn gegaan. Met de monteurs hebben we de grootste lol gehad bij montage. Ze hebben daarbij de keuken perfect gemonteerd.

  Nicole Lansink geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  • Webcare Brugman Keukens & Badkamers  reageert op de beoordeling van Nicole Lansink:

   Beste mevrouw Lansink,

   Wat leuk om te lezen dat u zo tevreden bent over het gehele traject . Veel kookplezier gewenst in uw nieuwe keuken.

   Met vriendelijke groet,

   Bas – Webcare Brugman Keukens en Badkamers

 326.   schrijft over Brugman keukens:
  Dachten een degelijke keuken te hebben gekocht bij Brugman. Service bij aanschaf was prima. na een jaar vaatwasser stuk. volgens monteur zou onze apparatuur niet meer verkocht mogen worden en alles is al 1 of meerdere keren stuk gegaan. na 4 jaar begon folie vd deurtjes los te laten. stukjes af te breken. Direct afspraak gemaakt ivm de garantie. Komen niet opdagen net zo lang tot garantie is afgelopen. koelkast sluit ook niet meer inmiddels. En dat voor zoveel geld. Brugman, schaam jullie diep!!!. Een verdrietige teleurgestelde ex klant.

  Annemieke geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  • Brugman Keukens & Badkamers  reageert op de beoordeling van Annemieke:

   Beste Annemieke,

   Bedankt voor uw bericht. Wat vervelend om te horen dat u niet de service krijgt welke u wel van ons mag verwachten. Kunt u uw ordernummer doorsturen via webcare@brugman.nl? Ik help u namelijk graag verder.

   Met vriendelijke groet,

   Bas – Webcare Brugman Keukens & Badkamers

 327.   schrijft over Brugman keukens:
  nkoop keuken, badkamer toilet en vloer

  Aankoop proces verliep goed. Gedienstige verkopers en alles was mogelijk. Nadat de keuken geplaatst was, meer dan anderhalve week moeten wachten op het installatiebedrijf dat zou moeten afkitten een klusje van een uur. Dus keuken niet kunnen gebruiken, uiteindelijk zelf maar geregeld. (En dit na herhaaldelijk bellen en vragen en loze beloftes).

  Dan de badkamer: reeds een jaar geleden besteld en nu zijn er leveringsproblemen, klanten door elkaar gehaald zeggen ze. Nu hebben we ook nog een installateur die extra kosten in rekening wil brengen voor inbouwkranen, maar zo hadden we het gekocht! En de installatiekosten waren hierop gebaseerd. Ze hebben dit kennelijk niet gecommuniceerd. Daarnaast zijn er teveel kranen en diverse andere zaken teveel (en betaald) of verkeerd geleverd. De verkopers reageren niet meer op onze kritiek en sturen ons door naar de kantenservice en die is niet op de hoogte en verwijst ons weer door en daarna weten ze niet meer dat ze met ons gesproken hebben over deze problemen. Nou kortom, we hebben nog meer dingen die niet goed gegaan zijn, maar dat kan ik mondeling toelichten. Het lijstje is lang en dat is zeer teleurstellend. We hebben 50000 euro uitgegeven en het gevoel van een eerste klas prijsstunter overheerst.

  De koude douche is hier op zijn plaats!

  Mvg
  Patrick van’t Foort

  patrick van't Foort geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  • Brugman Keukens & Badkamers  reageert op de beoordeling van patrick van't Foort:

   Beste meneer van’t Foort,

   Bedankt voor uw bericht. Wat vervelend dat deze situatie is voorgevallen. Ik wil u dan ook excuses aanbieden. Betreft uw badkamer zijn wij intern een oplossing aan het zoeken waar u zeker niet de dupe van wordt. Betreft uw keuken hebben we u meerdere malen telefonisch geprobeerd te benaderen, helaas zonder resultaat. We zullen het vandaag nogmaals proberen.

   Hopende u voldoende te hebben geïnformeerd.

   Met vriendelijke groet,

   Bas – Webcare Brugman Keukens & Badkamers

 328.   schrijft over Brugman keukens:
  Concrete plannen voor een nieuwe keuken, dus hebben mijn man en ik elke keukenzaak bezocht in de Villa Arena (Amsterdam). Van de zes zaken, het beste gevoel bij Brugman en Superkeukens. Dit komt doordat de prijzen van deze zaken binnen ons budget vallen, en de keukens over het algemeen goed bekend staan. Bij Brugman een tekening laten maken, voor een greeploze keuken. Resultaat was super.

  Marita geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  • Brugman Keukens & Badkamers  reageert op de beoordeling van Marita:

   Beste Marita,

   Ik wil u bedanken voor het delen van uw ervaring. Fijn dat u bij Brugman Keukens een goed gevoel heeft overgehouden en dat u naar tevredenheid bent geholpen. Mocht u nog vragen hebben helpen we u graag!

   Met vriendelijke groet,

   Bas – Webcare Brugman Keukens & Badkamers

 329.   schrijft over Brugman keukens:
  Hallo brugman
  Wat heb ik mij in jullie vergist,
  zo veel mooie praatjes in de winkel
  Maar bij het plaatsen gaat het mis
  Blijkt eerst de achterwand van mijn Eiland een centimeter te kort, de afzuigkap blijkt scheef net zoals het blad van het eiland.
  Nu bij het plaatsen van de vaatwasser blijkt deze veel te klein te zijn voor de hoogte van de keuken. Waardoor het
  Blad tegen de plint draait, bel ik met jullie met mijn klacht krijg ik te horen
  “Ja daar is voor getekend”, hoe moet ik als leek zijnde nou weten wat voor vaatwasser ik nodig heb,
  Daarom ga ik toch na een specialist, jullie hadden tegen mij moeten zeggen hoe en wat, echt geen woorden voor deze slechte service
  Wat een mooie ervaring zou moeten zin. Voor een nieuwe keuken waar keihard voor gewerkt is, geeft nu verdriet frustratie, bovenal ben ik vooral kwaad.
  Te belachelijk voor woorden om een leek zo afteschepen.

  Mattanja geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  • Brugman Keukens & Badkamers  reageert op de beoordeling van Mattanja:

   Beste Mattanja,

   Dank u wel voor het delen van uw ervaring. Vervelend om te lezen dat er een aantal zaken niet goed zijn gegaan en dat dit niet goed naar u gecommuniceerd wordt. Excuses hiervoor.

   Ik ontvang graag uw gegevens en ordernummer via webcare@brugman.nl, zodat ik u kan helpen.

   Ik hoor graag van u.

   Met vriendelijke groet,

   Bas – Webcare Brugman Keukens & Badkamers

 330.   schrijft over Brugman keukens:
  Prima begeleiding en service bij Brugman Amsterdam

  Frank geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  • Brugman Keukens & Badkamers  reageert op de beoordeling van Frank:

   Beste Frank,

   Hartelijk dank voor uw bericht.

   Fijn te horen dat u onze begeleiding en service in de winkel zo waardeert. Mochten we u nog ergens mee kunnen helpen hoor ik dat graag!

   Met vriendelijke groet,

   Bas – Webcare Brugman Keukens & Badkamers

 331.   schrijft over Brugman keukens:
  ik werd gedwongen na vriendelijk begin om een handtekening te zetten en werd constant geschermd met kortingen. Eerst 10 % en uiteindelijk 40 % korting ik wilde eerst verder oriënteren. Leidinggevende gebruikte druk om te laten tekenen. Nooit meer naar toe gegaan. Zeer onprettige ervaring.

  Guus geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  • Brugman Keukens & Badkamers  reageert op de beoordeling van Guus:

   Beste Guus,

   Bedankt voor het plaatsen van uw bericht. Erg vervelend dat u zich gedwongen voelde. Dit is niet de bedoeling en zeker niet waar Brugman voor staat. Excuses hiervoor.

   Mocht u met ons in gesprek willen gaan verneem ik dat graag. U kunt mailen via webcare@brugman.nl

   Met vriendelijke groet,

   Bas – webcare Brugman Keukens & Badkamers

 332.   schrijft over