Asto keukens ervaringen

Beoordeling: 3.75 Asto keukens is 8 keer beoordeeld met een
gemiddelde beoordeling van 3.75 uit 5 sterren.

Asto keukens ervaringen Rotterdam? Alle keukens ervaringen. Van plan bij deze keukenzaak in Rotterdam langs te gaan? Lees eerst deze reviews en recensies.

Wat was uw ervaring met Asto keukens?

Uw ervaring met plaatsen? Zelf snel een recensie voor plaatsen? Makkelijk en zo gedaan. Help ons en anderen en schrijf uw ervaring.

Gratis keukenboeken thuis?

asto keukens ervaringen | keukenbrochures-aanvragenMeer dan 500 pagina’s gratis thuis ontvangen? Dat kan!
Vol met keukenprijzen, keukenopstellingen en tips over keukens kopen? Bestel het complete pakket. Hier kunt u Compleet Aanbod Keukenbrochures >>> aanvragen.

 

 

Asto keukens algemene informatie

Asto keukens is een keukenwinkel die tevens badkamers en vloeren verkoopt.  Het bedrijf bestaat 41 jaar en heeft dit jaar de prijs gewonnen voor beste keukendetaillist van het jaar.

Dit plan beoordeelde de showroom van Asto keukens, waar flink in geinvesteerd is en beoordeelde tevens het twee jarenplan voor de toekomst.

Deze keukenzaak heeft een vestiging in Rotterdam, Nederland. Asto werkt tevens samen met projectontwikkelaars en bouwbedrijven. Tevens werkt Asto met keukens voor minder validen.

Ook verkoopt  deze zaak de keukenmerken: Keller, Moreno, Leicht, Poggenpohl en Eggersmann. Bekijk hier de

website Asto keukens >>>.

Asto Keukens is onderdeel van Uw KeukenSpeciaalzaak, een samenwerkingsverband van 25 zelfstandige keukenzaken.

  Geef deze keukenzaak een review!

   Beoordeling SlechtMatigNormaalGoedUitstekend

   Foto van uw keuken (optioneel):

  *Door uw ervaring te delen gaat u akkoord met de huisregels.


  8 Asto keukens ervaringen

  Beoordeling: 3.75Asto keukens ervaringen is 8 keer beoordeeld met een
  gemiddelde beoordeling van 3.75 uit 5 sterren.
  1. B. Kol   schrijft over Asto keukens:
   Zoon heeft 12000 euro hoek-keuken gekocht , geplaatst begin mei, kastjes kapot, kookplaat met barst, slecht geplaatst , kier bij muur, kier tussen bladen, bladen liggen niet precies gelijk(horizontaal). Na 2 weken nog niet alles vervangen. Over de kieren wordt zeer moeilijk gedaan en alleen tegen bijna 700 euro kosten wil ASTO er wat aan doen. Dus zeer slechte service als je voor garantieservice moet gaan betalen.

   B. Kol geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  2. Jan van Dijk   schrijft over Asto keukens:
   Het ging allemaal te snel bij het nieuwe huis, er was te weinig tijd om dingen als een nieuwe keuken goed voor te bereiden. De sluitingstijd dwong ons om in zee te gaan met de leverancier van de aannemer. Blijkt nu bv dat de inbouwapparatuur verouderd is niet wat wij willen en alles staat op internet voor de helft van de prijs. We hadden € 10.000,- uit kunnen sparen. Wie kan ons helpen? We hebben helaas al getekend.

   Jan van Dijk geeft2 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

  3. Vakmanschap   schrijft over Asto keukens:
   De keuken houd zich na enkele jaren erg goed. Hetgeen ik in eerste instantie dacht: de keuken is geen productie werk maar vakmanschap.
   Het verkregen advies in de showroom heeft bijgedragen aan dit succesverhaal. Een woord: geweldig!

   Vakmanschap geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  4. Charlotte   schrijft over Asto keukens:
   Asto Keukens in Rotterdam gevestigd kan ik van harte aanbevelen. Inmiddels genieten wij volop van onze nieuwe keuken. Met trots laat ik laat vrienden en familieleden de keuken bewonderen. Iedereen is tot nu toe enthousiast over de materiaalkeuze en het precieze werk van de monteur. Bravo!

   Charlotte geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  5. Jacqueline en hans   schrijft over Asto keukens:
   Na een aantal bezoeken aan de bekende keukenzaken zijn we bij Asto keukens in Rotterdam een kijkje gaan nemen. Bij binnenkomst was meteen duidelijk dat we hier met heel ander soort mensen te maken hadden dan de gemiddelde opdringerige verkopers. We konden eerst even rustig rondkijken en daarna nam de adviseur meteen de tijd om naar onze wensen te luisteren.
   Hierna een vervolgafspraak gemaakt om verdere keuzes te maken en ideeën uit te werken.
   Geen rare kortingsverhalen en gewoon duidelijk en oprecht.
   Een keukenzaak waarbij je je op je gemak voelt .
   En het resultaat is een plaatje!
   Eerlijk is eerlijk; wel een stuk duurdere keuken gekocht dan we eigenlijk van plan waren maar je ziet en voelt wel echt het verschil.

   Jacqueline en hans geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  6. Mulder   schrijft over Asto keukens:
   Wij waren op zoek naar een nieuwe keuken. Op internet keken we welke keukenzaken in Rotterdam zaten. Na enkele sites te hebben bekeken, trok de professionaliteit van de website van Asto keukens onze aandacht. Toen snel een bezoekje gebracht aan Asto in Rotterdam. Ze hebben ons prettig geholpen, je kan merken dat ze verstand van zaken hebben. Maar we zijn er nog niet helemaal over uit wat we gaan doen. Aangezien hun keukens wel boven ons budget liggen.

   Mulder geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  7. CP79   schrijft over Asto keukens:
   Ook ik ben zeer tevreden over asto keukens en ik snap wel dat ze keukendetaillist van 2013 zijn geworden. Dankzij het deskundige advies heb ik nu een veel praktischer keuken dan in mijn originele ontwerp. Ik kan me niet voorstellen dat er in Rotterdam en omgeving een deskundiger keukenverkoop en -ontwerpteam bestaat.

   CP79 geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  8. Elsema   schrijft over Asto keukens:
   Via deze site had verschillende keukenbrochures besteld en die van Uw KeukenSpeciaalzaak sprak mij het meest aan. Er staat zoveel informatie in en ze komen heel betrouwbaar over. Ik heb altijd al een zwak voor familiebedrijven, die gun ik het gewoon en ze nemen meestal echt de tijd voor je en geven advies op maat. Mijn ervaring bij Asto Keukens in Rotterdam, de dichtstbijzijnde keukenspeciaalzaak van mij uit, ben ik als een koning behandeld. Ze hebben zoveel vragen gesteld over de keuken, het huis en mijzelf dat het ontwerp aan het einde van het gesprek exact past bij mij en ook bij de woning. Eigenlijk was ik pas begonnen met orienteren op een nieuwe keuken, maar dit bezoek heeft alles in een stroomversnelling gebracht en dat vind ik stiekem best leuk.

   Elsema geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  *

  *

  Met het plaatsen van een ervaring gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden
  Spring naar toolbar