Ervaringen Doppenberg keukens

Beoordeling: 4.2 Doppenberg keukens is 20 keer beoordeeld met een
gemiddelde beoordeling van 4.2 uit 5 sterren.

Ervaringen Doppenberg keukens? Hier vind u alle Doppenberg keukens reviews. Bent u van plan bij deze keukenzaak in Hoevelaken langs te gaan? Lees dan eerst deze reviews en recensies.

Ervaringen Doppenberg keukens? Wat was uw ervaring?
Uw ervaring met Doppenberg keukens plaatsen? Plaats hieronder zelf snel een recensie. Dat is gemakkelijk en zo gedaan. Help ons en anderen en schrijf uw ervaring

Keukenboeken thuis?

ervaringen van Doppenberg keukens | Keukenbrochures aanvragen

Meer dan 500 pagina’s gratis thuis ontvangen? Dat kan! Deze keukenbrochures staan vol met keukenprijzen, keukenopstellingen en tips over keukens kopen!

Bestel het complete pakket met honderden pagina’s. Doe genoeg inspiratie op met deze gratis keukenbrochures.

 

De momenteel goedkoopste keukenzaak vinden? Lees het overzicht van de Top vier goedkoopste >>> keukenzaken van dit moment.

Doppenberg keukens Hoevelaken ervaringen

Doppenberg keukens heeft één vestiging gevestigd in Hoevelaken, in Nederland. Aangezien de keuken als het hart van uw huis wordt gezien, is het belangrijk om deze helemaal naar wens in te richten.

Bij Doppenberg keukens kunt u op afspraak de showroom bezoeken. Natuurlijk is een huisbezoek ook mogelijk. Deze keukenwinkel begeleid u het hele traject lang.

Dus van slopen tot opnieuw de keuken monteren. Bent u benieuwd? Bekijk dan de website Doppenberg keukens >>> van Doppenberg keukens voor meer informatie, tips en de openingstijden.

    Geef deze keukenzaak een review!

     Beoordeling SlechtMatigNormaalGoedUitstekend

     Foto van uw keuken (optioneel):

    *Door uw ervaring te delen gaat u akkoord met de huisregels.

    21 reviews & recensies Doppenberg keukens

    Beoordeling: 4.2Doppenberg keukens is 20 keer beoordeeld met een
    gemiddelde beoordeling van 4.2 uit 5 sterren.
    1. De visser   schrijft over Doppenberg keukens:
      Ik zou ze zelfs geen sterren willen geven…wasmachine en droger besteld op 9 mei wasmachine licht beschadigd bovenop maar ga er vanuit dat het opgelost zal worden (voor 2300 euro ver wacht ik wel iets van service) binnen 9 minuten na levering verkoper al geïnformeerd… en daarna wordt het stil…na 2 weken wachten…toch maar
      Gemeld dat ik af wil zien van de aankoop… Dan weer wachten….
      vreselijk zelfs rechtsbijstand moeten inschakelen 6 weken wachten totdat je je geld terug krijgt..18 juli pas mijn geld
      En dan houden ze 64 achter ophaal kosten …Nee voor mij nooit geen doppenberg meer…

      De visser geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

    2. Amanda zegers   schrijft over Doppenberg keukens:
      DoppenberKeukens krijgt van mij een zeer goede score. Wij hadden een oven en magnetron in bestelling staan bij onze leverancier waar wij zeker 5 maanden op moesten wachten, doppenberg verzekerde ons dat het er binnen 1 maand zou zijn.

      Vervolgens hebben wij op basis van vertrouwen onze bestelling geannuleerd en deze bij Doppenberg geplaatst. Na twee weken hebben wij de apparaten keurig in huis geleverd gekregen en door de installateur geïnstalleerd.

      We zijn er ontzettend blij mee en willen Doppenberg via deze weg onze dankbaarheid tonen!!

      Amanda zegers geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

    3. Jorg   schrijft over Doppenberg keukens:
      BESTEL NIET BIJ DOPPENBERG KEUKENS!
      Via Bol.com zijn wij bij Doppenberg Keukens terecht gekomen voor een nieuwe keukenkraan. Vanaf het eerste moment verliep het contact stroef. De aangegeven levertijd kon niet worden waargemaakt. Vervolgens kon de kraan niet geleverd worden, waardoor de bestelling bij Bol.com geannuleerd werd en we rechtstreeks via Doppenberg een alternatief aangeboden kregen. Het alternatief werd verkeerd geleverd. Na meerdere malen contact telefonisch & per mail (telefonisch 9 van de 10 keer niet bereikbaar en op de mail wordt niet gereageerd) was de conclusie dat de juiste kraan wederom niet geleverd kon worden. Hierdoor heeft Doppenberg na meerdere malen aangeven ons tijdens de kraamweek zonder keukenkraan laten overleven. De keukenkraan was weldegelijk bij een bedrijf om de hoek leverbaar, waardoor we hem uiteindelijk daar besteld hebben (na 3 maanden). De huidige bestelling annuleren ging ook niet erg gemakkelijk, waarbij we meerdere malen hebben moeten bellen (en mailen) om ons geld terug te krijgen. Een onkostenvergoeding voor de veel extra gemaakte kosten hierdoor en voor deze vervelende ervaring zat er helaas ook niet in. Service en vriendelijkheid is ver te zoeken en het bedrijf dient bij Bol.com aan te geven als een artikel niet op voorraad is! Nog nooit eerder zo’n slechte ervaring met een bedrijf meegemaakt.

      Jorg geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

      • Doppenberg Keukens  reageert op de beoordeling van Jorg:

        Beste Jorg,

        Bedankt voor de feedback en jammer dat u dit destijds zo heeft ervaren toen u zelf per abuis een verkeerd product via bol.com bij ons besteld had.
        Wij hebben door deze review geleerd dat het geen zin heeft als service aan te bieden een product kosteloos te mogen gebruiken in afwachting van het product dat u feitelijk bij bol.com had willen bestellen.

        Doppenberg Keukens

    4. Pp   schrijft over Doppenberg keukens:
      Aankoop was uitstekend, hadden al voorwerk gedaan. Werd gelijk begrepen. Werkt met top producten! Komt na wat beloofd is. Eindresultaat prachtige keuken voor een goede prijs!

      Pp geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

    5. Pierre en Jenny   schrijft over Doppenberg keukens:
      Eindelijk eens prettig en niet opdringerig geholpen. Verstand van zaken, uitstekende kwaliteit en een echt mooi ontwerp voor onze fraaie woonkeuken met kookeiland . Wij genieten volop!
      Pierre en Jenny

      Pierre en Jenny geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

    6. J. De Groot   schrijft over Doppenberg keukens:
      Vanaf het begin tot en met de plaatsing een uitstekend contact gehad en we genieten inmiddels volop van onze fraaie maatwerk keuken ! Ook de beschadiging aan een front tijdens de montage is snel verholpen en vervangen.

      J. De Groot geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

    7. Jacob   schrijft over Doppenberg keukens:
      Goed contact van begin tot en met oplevering. Onze wensen weten te vertalen in een fraai hedendaags ontwerp waar we volop van genieten.

      Jacob geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

    8. Marieke   schrijft over Doppenberg keukens:
      Op advies van onze aannemer hebben wij een afspraak gemaakt met Jacqueline. Ze heeft ons goed geadviseerd qua ontwerp, materialen en kleurstelling . De kasten zijn op maat tot het plafond gerealiseerd en ook de marmeren bladen perfect in verstek aangeleverd. De aannemer heeft de keuken inmiddels geïnstalleerd en alles paste tot in de kleinste details. We zijn blij met en trots op onze nieuwe keuken.

      Marieke geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

    9. Rudi en Vicky   schrijft over Doppenberg keukens:
      Een keuken gekocht ! Geen ingewikkelde tekenprogramma’s, en wat wel of niet kan. Maar aan de hand van de wensen komen met het perfect’e voorstel ! prijs-kwaliteit in verhouding ! installatie netjes afgerond, nazorg super.

      Rudi en Vicky geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

    10. D. Haarsma   schrijft over Doppenberg keukens:
      Door een verwijzing van Miele zijn wij bij deze dealer terecht gekomen. Uitstekend geholpen en verstand van zaken. Mooi ontwerp is er gemaakt en ingevuld met maatwerk kasten en Miele. Montage verliep uitstekend en we kunnen deze zaak dan ook zeker aanbevelen.

      D. Haarsma geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

    11. Inge Gorissen   schrijft over Doppenberg keukens:
      Superblij zijn wij met onze keuken van Doppenberg Keukens! We zagen best tegen het uitzoeken van een nieuwe keuken op: je moet zoveel keuzes maken en er is zoveel mogelijk! Jacqueline heeft ons hier stap voor stap doorheen geloodst waardoor het zowaar nog leuk werd. We zijn goed geadviseerd over hele praktische zaken en ook over materiaalgebruik: wat is wel en wat is niet mooi bij elkaar? Het resultaat is een hele gave keuken waar we elke dag blij mee zijn en die goed past bij ons huis en bij ons. Over de samenwerking met Jacqueline niets dan lof. De renovatie van de ruimte waarin onze keuken geplaatst moest worden liep helaas flink uit. Daardoor moest het plaatsen van de keuken meerdere keren worden uitgesteld. Jacqueline was hierin heel flexibel, wat voor ons erg fijn en een enorme opluchting was. We hebben zelfs nog tijdelijk een keukenblokje mogen lenen zodat we niet zo lang helemaal zonder keuken zaten. Dit is de service waar je op hoopt als je een grote aankoop als een keuken doet! Verder was de communicatie steeds top: persoonlijk, laagdrempelig en informeel. Wij zijn heel blij dat we zo goed zijn geholpen en dat Jacqueline zo goed met ons heeft meegedacht.

      Inge Gorissen geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

    12. Monique   schrijft over Doppenberg keukens:
      Jacqueline heeft mij goed geadviseerd en is erg kundig en denkt super mee met je wensen. Komt zelf met ideeen en is niet opdringerig. Ook qua planning was ze flexibel; montage was twee keer verplaatst ivm nat stucwerk. Ik ben heel erg blij met mijn nieuwe keuken!

      Monique geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

    13. H. Verkerck   schrijft over Doppenberg keukens:
      Goed advies en fraai ontwerp. Correcte montage en levering. Ondanks de uitloop van de bouw en houtenvloer alles voor onze verhuizing perfect geïnstalleerd.

      H. Verkerck geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

    14. Fam. Oosterbroek   schrijft over Doppenberg keukens:
      Wij hebben in 2012 een maatwerkkeuken gekocht bij Doppenberg. Deze is geheel naar wens volgens afspraak geplaatst. De trafo van de halogeen verlichting met dimmer ging voor de tweede keer stuk en Doppenberg heeft deze verlichting vorige maand vervangen voor led spots. Door de kwaliteit van de keuken en service achteraf kunnen wij deze firma zeker aanbevelen.

      Fam Oosterbroek

      Fam. Oosterbroek geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

    15. Vermin   schrijft over Doppenberg keukens:
      Wij hebben daar een mooie landelijke keuken gekocht en genieten er elke dag van!

      Fam Vermin

      Vermin geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

    16. Harmsen   schrijft over Doppenberg keukens:
      Goedemiddag, wij hebben in 2003 een Rational keuken bij doppenberg gekocht. Begin januari 2018 hebben wij deze keuken door doppenberg laten restylen met een nieuw blad en afzuigkap. Wij zijn ook met dit resultaat weer zeer tevreden en de keuken kan weer jaren mee!

      Fam Harmsen

      Harmsen geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

    17. Jeanette   schrijft over Doppenberg keukens:
      Wij hebben vorig jaar een grote keuken laten ontwerpen en bijpassende boekenkast laten maken. Het is een mooi geheel geworden.

      Fam. Blankesteijn

      Jeanette geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

    18. H. Majoor   schrijft over Doppenberg keukens:
      Goedenavond,
      Ik zou graag in contact komen met de heer L. Strijker over zijn ervaringen met Doppenberg. Ook wij wachten al 9 maanden op-in ons geval- een nalevering waar heel veel mis gaat . Veel van wat hij beschrijft is zeer herkenbaar.

      De wet van Murphy in het kwadraat ( dikke vette pech dat het zo loopt) of is er meer aan de hand?

      Morgen (31 januari) horen we hoe lang het duurt voordat een weer opnieuw te bestellen gedeelte van de nalevering binnen gaat komen van de fabrikant, zegt ze.
      Met een halve keuken
      ( de rest kan niet geplaatst worden omdat er delen ontbreken die weer in deze nalevering zitten)
      gaan we de tiende maand in……

      H. Majoor geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

    19. E. van de Bor   schrijft over Doppenberg keukens:
      100% tevreden met mijn nieuwe keuken. Top kwaliteit en een plaatje voor het oog. Ik ben zeer prettig geholpen. De eigenaresse heeft echt verstand van zaken, denkt mee en geeft goede tips. Zij komt tijdens montage ook meerdere malen persoonlijk kijken. De keuken is heel netjes geplaatst (complimenten ook voor deze mannen). Doppenberg keukens levert top-keukens in diverse prijsklassen en kan daarin ook zeker concurreren met de grote spelers in deze markt. Zij komt daar m.i. door de persoonlijke benadering zelfs bovenuit. Alles gebeurt in overleg. Een aanrader om bij een nieuwe keuken in overweging te nemen.

      E. van de Bor geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

    20. L. Strijker   schrijft over Doppenberg keukens:
      Wat een verschrikkelijke ervaring met Doppenberg Keukens. De eigenaresse verkoopt heel leuk, maar aan haar uitvoering, communicatie en afstemming schort het aan alle kanten. Zij licht verkeerd voor, heeft weinig specifieke kennis van zaken, reageert niet op mails en telefoontjes en alles wat mis kon gaan, ging ook mis bij ons. En natuurlijk was het nooit haar schuld, maar die van een leverancier of haar assistente. Wij zijn al 9 maanden bezig om onze keuken fatsoenlijk opgeleverd te krijgen en hebben dit nu maar opgegeven. Wij moeten nu een ander bedrijf inhuren om onze keuken af te maken.

      L. Strijker geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    *

    *

    Met het plaatsen van een ervaring gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden
    Spring naar toolbar