Ervaringen Kvik keukens

Beoordeling: 3 Kvik keukens is 168 keer beoordeeld met een
gemiddelde beoordeling van 3 uit 5 sterren.

Kvik keukens ervaringen? Uw nieuwe keuken een hoofdpijndossier vol klachten en slapeloze nachten, dat wilt u toch niet?Maandenlang geen gebruik van de keuken kunnen maken komt helaas vaker voor dan men denkt.

Om dat te voorkomen is het verstandig om voor aankoop research te doen. Met duizenden klachten en positieve reviews helpen wij hier graag bij.Wij ontvangen graag uw ervaring over een Kvik keuken. Zo kunnen mensen net als u ook een overwogen keuze maken.

Keukenzaken met een vergelijkbaar keukenaanbod als Kvik

 VERGELIJKBAAR KEUKENAANBOD ALS KVIK
 

Keukenzaak:

1. I-kook keukens

Beoordeling:

Bekijk ervaringen>>

 

 

Keukenzaak:

2. Keukenplaats

Beoordeling:

Bekijk ervaringen>>

 

 

Keukenzaak:

3. KüchenWelt

Beoordeling:

Bekijk ervaringen>>

 

 

Keukenzaak:

4. Kvik keukens

Beoordeling:

Bekijk ervaringen>>

 

BEOORDELING

Keukenzaak

Aantal beoordelingen

 

1.

I-kook keukens

175+ beoordelingen

Bekijk ervaringen>>

 

 

2.

Keukenplaats

170+ beoordelingen

Bekijk ervaringen>>

 

 

3.

KüchenWelt

465+ beoordelingen

Bekijk ervaringen>>

 

 

4.

Kvik keukens

125+ beoordelingen

Bekijk ervaringen>>

 

 VERGELIJKBAAR KEUKENAANBOD ALS KVIK

 

 

 1. Keukenzaak: 

I-kook keukens

 Beoordeling:

Bekijk ervaringen>>

 

 

 2. Keukenzaak:

Keukenplaats

 Beoordeling:

Bekijk ervaringen>>

 

 

 3. Keukenzaak: 

KüchenWelt

 Beoordeling:

Bekijk ervaringen>>

 

 

 4. Keukenzaak:

Kvik keukens

Beoordeling: 

Bekijk ervaringen>>

 

Andere keukenkopers helpen met uw ervaring?

 • Over
 • vestigingen
 • video
 • gratis keukenbrochures
 • prijzen vergelijken

Kvik algemene informatie

Kvik keukens is van oorsprong een Deense keukenproducent die tegenwoordig overal te vinden is. Zij hebben vestigingen verspreid over heel de wereld. Namelijk in Nederland, België, Denemarken, Frankrijk, Finland, Noorwegen, Spanje, Zweden en zelfs Thailand.

Deze keukenwinkel heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de keukenbranche. En is inmiddels uitgegroeid tot één van de grotere keukenzaken van ons land. Bij Kvik verkopen ze keukens, badkamers en interieurs voor de garderobe.

Wat Kvik belangrijk vindt is dat u als klant centraal staat. Zoals Kvik zelf zegt: “Iedereen heeft recht op een coole keuken”. Kvik biedt drie verschillende serviceniveaus aan; namelijk “Doe-het-zelf”, “Doe-het-leuk” en “Doe-het-makkelijk”. Maak kennis met deze serviceniveaus en kom langs in één van de vestigingen en bespreek de mogelijkheden.

Kvik vestigingen

Deze keukenwinkel heeft 36 vestigingen verspreid door heel het land. Hierdoor is er altijd wel één bij u in de buurt. De vestigingen zijn in:

Almelo, Assen, Amersfoort, Bergambacht, Breda, Delft, Den Helder, Doetinchem, Emmen, Enschede, Epe, Groningen, Hazerswoude-Dorp, Heerenveen, Heerhugowaard, Helmond, Hengelo, Hilversum, Hoofddorp, Hoogvliet, Hoorn, Lelystad, Middelburg, Mijdrecht, Naaldwijk, Purmerend, Rotterdam, Son, Tilburg, Uden, Utrecht, Wormerveer, Zaandam, Zevenbergen en Zwolle.

In Kvik heeft ook 9 vestigingen. Deze zitten in Aartselaar, Brugge, Gent, Lier, Merksem, Neupré, Riemst, Roeselare, Temse, Zaventem & Zingem. In Aartselaar en Zingem verkopen ze ook badkamers. Deel hieronder al uw ervaringen keukens.

Het perfecte startpunt voor een nieuwe keuken zijn gratis keukenbrochures.

 • 40.000+ aangevraagd
 • 650+ pagina’s inspiratie
 • Laatste modellen en trends
 • Leuke kortingsacties

Klik hier Voor KeukenMagazines >>

Vergelijk Kvik met de goedkoopste keukenaanbieders van dit moment. Vergelijk direct >>

168 reviews & recensies Kvik keukens

Beoordeling: 3Kvik keukens is 168 keer beoordeeld met een
gemiddelde beoordeling van 3 uit 5 sterren.
 1. Chantal de Hart   schrijft over Kvik keukens:
  Zeer tevreden. Prettige communicatie gedurende het gehele proces. Het Kvik ‘s-Hertogenbosch team is erg servicegericht en denkt met je mee. Ik denk met plezier terug aan het proces en dan heb ik mijn prachtige keuken nog niet eens genoemd. Dankjewel Bas & Randy en Otto je hebt een geweldig team, top gedaan!

  Chantal de Hart geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 2. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

   

 3. B.Bremer   schrijft over Kvik keukens:
  Na een eerste tekening waren we niet helemaal tevreden, een tweede afspraak gemaakt en een mooie keuken uitgezocht samen met O.R. Een vriendelijke/geduldige eigenaar met frisse ideeën.

  Keukenmonteurs waren keurig op tijd en de installatie verliep vlekkeloos.

  B.Bremer geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 4. La Motte   schrijft over Kvik keukens:
  Met enige verbazing lees ik nog al wat negatieve ervaringen met KVIK. Wij hebben onze keuken in 2020 en onlangs de badkamer bij KVIK Duiven gekocht en wij zijn zeer tevreden.
  Bij het ontwerpen en bestellen van de keuken werd er goed creatief meegedacht. De levering was volgens afspraak.
  De installateur was zeer ervaren en zorgvuldig in de installatie.
  De contacten en de afhandeling waren service gericht en klantvriendelijk.
  Met de aanschaf van de badkamer was het niet anders. Het installeren van de badkamer meubels is voor een deel door de aannemer gedaan. Toen hij de klus niet af kon maken i.v.m. een ongelukkige val, heeft KVIK Duiven er voor gezorgd dat alles prima werd afgewerkt.
  Dat is service en klantenbinding.

  Wij zijn tevreden klanten van KVIK Duiven.

  La Motte geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 5. Yvonne   schrijft over Kvik keukens:
  Wij zijn heel tevreden met onze keuken, en het verloop van de aankoop bij Kvik Den Bosch. In deze tijd is er veel vertraging bij het leveren van apparaten, maar Kvik heeft hier duidelijk met ons over gecommuniceerd, en heeft veel opties aangeboden. De medewerkers zijn makkelijk bereikbaar en denken mee. Uiteindelijk was de gehele keuken ander halve week na de afgesproken datum volledig geïnstalleerd, waar we zeer tevreden mee waren. De monteur die de keuken er in heeft gezet was erg bekwaam en vriendelijk, en het resultaat ziet er mooi uit. Een huis renoveren in deze tijd is lastig, iedereen is erg druk en er is overal tekort aan medewerkers en materiaal, in vergelijking met ervaringen bij andere bedrijven ben ik heel tevreden over hoe het bij Kvik is gegaan.

  Yvonne geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 6. Van der heijden   schrijft over Kvik keukens:
  De meest flexibele opstelling van KVik keukens die we ons maar konden wensen, omdat onze bouw steeds uitliep. Ze pasten zonder morren de leveringsdatum weer aan.
  De flexibiliteit op de dag was ook treffend. Er werd aangepast en hersteld, indien nodig. Materialen die er niet waren, werden gewoon gehaald.
  De keuken is goed gezet en we vinden hem prachtig.

  Van der heijden geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 7. Martin   schrijft over Kvik keukens:
  Een kvik keuken gekocht voor ruim 22.000 eur tien jaar geleden. Toentertijd ontzettend veel problemen en fouten gemaakt door Kvik met installatie, tekeningen, inmeten etc etc. De keuken zoals we hem gekocht hebben, hebben we niet gekregen. Na bijna een jaar van gezeur en dingen die het niet deden (idem met badkamer van kvik) hadden we er zo’n genoeg van dat we het maar gelaten hebben. Slordige keuken, kwalitatief heel middelmatig en slordig afgewerkt. Service ronduit onprofessioneel. Nu na tien jaar hebben we een aantal nieuwe frontjes nodig en die blijken niet geleverd te kunnen worden. Alleen daardoor is de levensduur van een kvik keuken dus al minimaal. Geen enkele service van de nieuwe kvik zaak in Maastricht. Advies: koop NOOIT iets bij kvik. Kennissen hebben een veel goedkopere keuken en die ziet er na 20 jaar nog prachtig uit.

  Martin geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 8. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

   

 9. Sam   schrijft over Kvik keukens:
  Slechte klantenservice. Halfuur gewacht in showroom terwijl we een afspraak hadden. Onze afspraak moest snel snel, omdat er na ons weer een andere afspraak kwam. Verkoper zou ontwerp uitwerken; nooit ontvangen. Mail gestuurd ter herinnering, wordt niet op gereageerd. Inmiddels keuken elders besteld…

  Sam geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 10. Laura   schrijft over Kvik keukens:
  We hebben alleen een keukenblad besteld bij Kvik bij onze bestaande keuken. In het begin werden we vriendelijk geholpen en werd er mee gedacht. Al snel bleek dat er fout na fout gemaakt ging worden. Het begon met de kraan, deze zou toch niet passen, dus moesten we een nieuwe uitzoeken. Sidenote: koop dit soort dingen zelf online (kraan, spoelbak, etc.). Je vindt exact hetzelfde product daar namelijk voor nog niet de helft van de prijs. Dit hebben wij uiteindelijk ook zelf gedaan en iemand die een beetje handig is kan dit ook eenvoudig zelf installeren. Dit hebben wij ook aangegeven bij de Kvik toen wij een nieuwe kraan uit moesten zoeken, maar bij hen kon er echt niks van de prijs af. Misschien goed om daarbij te vermelden dat we zo ongeveer het duurste blad uit de winkel hebben uitgezocht, dus het gaat allemaal al om aanzienlijke bedragen waarvoor je ook wel fatsoenlijke service mag leveren.
  Dan de levering van het blad: dit was netjes op tijd, de levering/montering van het blad was uitbesteed aan het bedrijf waar het blad ook vandaan kwam. Een week van tevoren was er ook ingemeten door datzelfde bedrijf. Bij levering van het blad bleek de spoelbak niet te passen door een kraantje wat er onder zat. De monteurs hebben in onze hoek-carrousel ook een balk geplaatst ter versteviging. Hierdoor kon deze niet meer rond. Het nieuwe blad wat we besteld hadden, was een centimeter dunner dan het blad wat eerder op de keuken lag. De inductieplaat viel hierdoor dieper en de bovenste lade onder de inductieplaat paste niet meer terug in de keuken. Met al deze problemen zijn we naar de medewerker gegaan die ons heeft geholpen bij Kvik. Een deel van de problemen werd teruggelegd bij de leverancier/monteurs. Zij hebben voor een aantal dingen netjes hun verantwoordelijkheid genomen en zijn teruggekomen om de wasbak te monteren en ervoor te zorgen dat de carrousel weer rond kon. Ook de inductieplaat lag iets scheef en door wat schuren hebben ze dit netjes in orde gemaakt. De lade paste echter nog steeds niet en de Kvik en de leverancier van het blad gaven elkaar de schuld. De Kvik kon dit wel op komen lossen, maar dat kostte dan wel minimaal 100 euro aan voorrijkosten. Dit accepteerden wij niet, dit hadden zij als experts vooraf aan moeten geven. De Kvik nam geen verantwoordelijkheid en de service werd er ook niet vriendelijker op. Al met al een enorm slechte ervaring met dit bedrijf en dan vooral de enorm slechte service. Wij raden je absoluut af om hierheen te gaan.

  Laura geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 11. Naam   schrijft over Kvik keukens:
  Een nieuwe keukenzaak in Zwolle in een heel mooi historisch pand, deze mensen denken met je mee en ze hebben gelukkig eigen monteurs.
  De keuken is vorige week keurig volgens afspraak geleverd muv de oven die hebben ze gisteren nageleverd en gemonteerd,
  Ze doen zelf de voormontage en dat merk je, het zit strak in elkaar en monteur Herm an heeft het werkblad ter plaatste op maat gezaagd omdat onze muur niet helemaal haaks was, prachtig resultaat !
  Zeker aan te bevelen

  Naam geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 12. Mensfort   schrijft over Kvik keukens:
  De aankoop verliep erg goed. Na 5x bezoeken hebben we een contract getekend bij Y. Dit blijft ook ons aanspreekpunt, dus van maandag-woensdag krijgen we geen service, niet zo erg. Ze heeft ons voorgespiegeld een stevige keuken van MDF… bij aankoop is het slechts dun spaanplaat met een laagje plastic dat er soms al afvalt voordat we beginnen. De kasten en laden zitten echter best goed in elkaar, ook de aanrecht is keurig op maat en de kookplaat valt er precies in. De hoge kast van 208 cm is echter om te janken, hoekstukjes voor plankjes waar dadelijk een oven op komt van 30 kilo, dat gaat niet lukken. De kast is hartstikke scheef en met veel muurbeugels en hulplatjes blijft deze toch overeind staan… wel is de kast dan al behoorlijk beschadigd.
  Het houtwerk krijgen we alleen garantie op als we het achter, midden en voor om de 30 cm vastmaken. Dat kan gewoon niet, dus 25 jaar garantie hoeven we niet op te hopen. De aanrecht had geolied moeten zijn, dat hebben we zelf maar gedaan. Een paar beschadigingen en vlekjes hebben we daarbij gezien. De afvoer die erbij zit verwacht 50 mm op het einde, bij ons is dat maar 40 mm, dus weer zagen en plakken. Gelukkig viel dat mee. Handleiding is een regelrechte ramp… ook al is de kwaliteit beter dan Ikea, ze kunnen daar nog heeeel veel leren van handleidingen schrijven. Tekeningen kloppen niet of zijn onduidelijk, nu 8x naar de winkel geweest voor uitleg en dat is niet makkelijk, want er is niet vaak iemand… en alleen tussen 8-14:00 is daar hopelijk iemand. Thuisbrengen doen ze niet, gelukkig wonen we maar 2 km van de winkel dus zijn gewoon een aantal keer heen en weer gewacht… nu nog de laatste dozen. Gelukkig wel vriendelijke mensen en ze proberen altijd te helpen, veel beter dan Tulp waar mensen boos worden als je niets koopt en naschreeuwen. Of keukenkampioenen waar je na 2 uur nog niet geholpen wordt, de verkoop afdeling van KVIK is erg vriendelijk en daar maak je klanten mee!

  Mensfort geeft2 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

 13. Lm   schrijft over Kvik keukens:
  Ik kan wel janken als ik de reviews lees. Onze Kvik keuken zou eergisteren geleverd worden, maar de leverdatum is met 16 dagen verschoven. En dit terwijl de oude keuken uiteraard al gesloopt is. Dit gaat 5 weken zonder keuken opleveren, en als je de reviews doorspit mag je blij zijn als de keuken compleet is bij aflevering. We hebben al wel betaald, dat ook nog. Anders zou de keuken niet geleverd worden, een gang van zaken die totaal niet correct is. Op onze mails en vragen wordt niet gereageerd.ik ben in staat om voor de winkel te gaan staan en iedereen af te raden naar binnen te gaan. Kijken of dat helpt. Eens maar nooit weer.

  Lm geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 14. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

   

 15. KR   schrijft over Kvik keukens:
  wij hebben er geen goed woord voor over , dit bedrijf is erg onbehulpzaam.

  wij zouden onze keuken in mei geleverd krijgen helemaal compleet, maar toen kregen we bericht dat de keuken 2 weken vertraging had ivm covid 19 , oké dacht wij , kan gebeuren, de dag van de levering , bleek dat ze nog niet de hele hadden afgeleverd hadden , wij waren daar niet blij mee, en belden de verkoopster , en die zei dat ze het heel erg vond en er achteraan zou gaan, later kregen we een nieuwe datum om de rest van de keuken geleverd te krijgen , en nogmaals inbraken er deuren van de kasten.
  toen is mijn partner zo boos geworden en de verkoper kon alleen maar sorry zeggen.

  tot de dag van vandaag ontbreekt er nog steeds een deurtje van de kast.
  volgens de verkoper ligt deze al maanden bij hun in het magazijn , maar de monteur had geen tijd om deze optehalen en te monteren, trouwens deze monteur heeft ons dit bedrijf aangeraden en ons geholpen om deze te monteren . dus ik begrijp die monteur wel dat hij na 3 keer terug komen ook denkt van hier heb ik geen tijd meer voor.
  en het is ook belachelijk dat verkoper nog durft om te mailen of dat er nog een rekening open staat van de overige materialen die nog geen eens zijn geleverd bij ons. en ook durft aan te bieden om een monteur te Sturen van hun en ook nog 70 euro te vragen per uur , wat is dit diep triest!!!
  slechte slechte service.
  ik zou dit bedrijf nooit aan iemand aanraden!!

  KR geeft2 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

 16. Judith Groot   schrijft over Kvik keukens:
  Extreem slechte service. Nooit en te nimmer meer een product van Kvik Utrecht kopen. Samengevat is fout op fout gemaakt door Kvik en ontbreekt nu al maanden iedere vorm van contact na herhaaldelijk bellen en mailen. Geen enkele reactie. Dit terwijl we nog recht hebben op geld retour, wat eerder is erkend door kvik. Momenteel is onze jurist al weken bezig om kvik te contacten maar ook geen respons, daarom ondernemen wij nu samen met de jurist verdere juridische stappen. Zeer zonde en teleurstellend. Wij verwachten echt geen perfectie maar wel enige vorm van communicatie en die is niet mogelijk.

  Judith Groot geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 17. Ton Kool   schrijft over Kvik keukens:
  Uitermate plezierig en snel geholpen en geadviseerd bij de aanschaf van de keuken en het intekenen en calculeren van de totale kosten.
  De plaatsing is conform afgesproken tijd gedaan en uiterst zorgvuldig en vakkundig gedaan. Plezierige mensen en correcte afhandeling

  Ton Kool geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 18. Van Dort   schrijft over Kvik keukens:
  Fantastisch geholpen door C. van KVIK in Utrecht. Denkt mee, neemt de tijd, dus wij hebben de keuken besteld op afroep. Wordt later als leidingen etc. van de oude keuken zijn verlegd door KVIK geplaatst. Helaas: bij de aflevering ontbraken bijna alle deurtjes, ladefronten, afzuigkap,koelkast kon niet worden aangesloten, verlichting deed het niet, kopse kanten niet geleverd, vaatwasser die we besteld hadden kon niet worden geleverd etc. etc. Dus de keuken kon niet worden afgemonteerd wegens de ontbrekende onderdelen. Ik kan wel door blijven gaan. Zelf er achteraan want er werd helemaal niets gecommuniceerd. Corona was de oorzaak. Maar afspreken om terug te bellen en dat niet doen heeft met corona helemaal niets te maken. Kortom: het begon goed allemaal maar uiteindelijk gaat het om de levering en de plaatsing van de bestelde keuken. In november besteld zou 21 maart worden gemonteerd, nu ruim twee maanden verder en jawel…. eindelijk compleet. Ik schrijf graag een review als het goed is maar ook als het niet deugt.

  Van Dort geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 19. 1 ster   schrijft over Kvik keukens:
  Kvik Almere, prachtige keuken maar de rest is echt niet goed, zeker de prijs die je betaald en de service.

  Er was toegezegd dat alles was geleverd en ik moest alles betalen, Vervolgens wordt alles thuis geleverd en blijkt 30% de keukenspullen en blad en panelen er niet te zijn…was ineens kwijt…

  Ik kreeg 2ehands spullen waar de groente nog aan zat voor tijdelijk gebruik…. Daar betaal je dan 12k voor. De na service is ook niet fijn, want je moet zelf overal achteraan en beloftes worden niet nagekomen en op mails krijg je geen reactie. Doe in ieder geval alsof je er druk mee bent om de klant tevreden te stellen…dit is echt niet netjes!

  1 ster geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 20. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

   

 21. Frank   schrijft over Kvik keukens:
  Erg blij met de geplaatste keuken van Kvik Den Bosch. Er werd goed meegedacht over mogelijkheden en proactief goede suggesties gedaan. Ook met de support na het kopen en het plaatsen van de keuken verliep erg goed.

  Frank geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 22. Lelystad   schrijft over Kvik keukens:
  Reactie betreft KVIK vestiging Almere ► Ga er NIET mee in zee !!!

  Deens design en daar betaal je dan ook voor.
  Ik kan niet naders zeggen dan dat KVIK prachtige keukens heeft van een goede kwaliteit.

  De service is echter zo verschrikkelijk beroerd !!

  Wij hebben de keuken in november 2020 uitgezocht en aanbetaald.
  Eerste week van januari 2021 definitief ingemeten voor installatie half februari 2021.

  Houd er rekening mee dat het aankoopbedrag voor 100% betaald moet zijn voordat er ook maar 1 kastje over de drempel van je woning wordt gezet.

  Wel 100% betaling opstrijken, maar vervolgens niet 100% opleveren.

  Afspraken worden niet nagekomen. KVIK Almere reageert volstrekt niet op vragen/verzoeken/klachten via e-mail.
  Telefonisch is KVIK Almere slecht te bereiken, want er wordt vaak niet opgenomen.
  Wanneer ik iemand van KVIK Almere toch te spreken kreeg, werd er van alles mondeling beloofd en toegezegd met de belofte van schriftelijke bevestiging. Vervolgens geen e-mailbevestiging, maar ook het toegezegde blijft uit zonder bericht of verdere uitleg.

  Wij zitten nu al 2 maanden met een keuken die niet compleet is (kastdeuren missen; deel backsplash ontbreekt; complete kast mist).

  KVIK kan zich niet 2 maanden lang blijven verschuilen achter problemen met levering door COVID-19. Zeker niet wanneer KVIK in de tussentijd nieuwe klanten probeert te lokken met 20% korting op keukens. Dat is geld binnen harken om vervolgens de gemaakte afspraken niet na te komen.

  Het deel van de keuken dat staat is werkelijk schitterend, maar gezien de hele toestand zou ik iedereen volstrekt afraden met KVIK Almere in zee te gaan.

  Lelystad geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 23. Annette Verhoeven   schrijft over Kvik keukens:
  Perfecte aankoop, klantvriendelijke service en zeer fijn monteurs

  Ik doe voor de 2e maal zaken Met dit bedrijf en zou het een ieder aanbevelen om dit bedrijf eens een bezoekje te brengen.
  Ze hebben niet alleen mijn keuken geplaatst maar ook mijn kledingkasten maatwerk geleverd en gemaakt.

  Annette Verhoeven geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 24. van Doorn   schrijft over Kvik keukens:
  Juli 2020 aankoop keuken bij de firma Kvik en volgens de aankoop voorwaarden de aanbetaling voldaan en met de afspraak dat deze zou worden gemonteerd begin november deze hebben wij zelf verplaatst i.o. met Kvik naar 25 november.
  Net voor levering en montage ontvingen wij een mail van de firma Kvik dat het resterende bedrag voor levering moest worden voldaan anders zou er geen levering en montage plaatsvinden.
  Hieraan hebben wij ook voldaan echter de firma Kvik hield zich niet aan de afspraak en leverde een keuken zonder apparatuur en gedeeltelijk zonder lade- frontjes en koelkast en hiermee moesten wij het doen tot eind december!
  Onacceptabel maar als consument moet je dit te accepteren.

  De firma Kvik bevelen wij niet aan omdat zij zich niet aan de gemaakte afspraken houden en slechte service en verlenen!

  van Doorn geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 25. Fam.Schouten   schrijft over Kvik keukens:
  Wij hebben onze nieuwe keuken uitgezocht bij bij Kvik Wateringen.

  Een vriendelijke ontvangst en een luisterend oor voor onze ideeën en wensen.

  De plaatsing werd uitgevoerd door een top vakman, en het team Kvik Wateringen zorgden voor de puntjes op de i.

  Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe keuken.

  Fam.Schouten geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 26. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

   

 27. Bezemer   schrijft over Kvik keukens:
  KVIK Breda
  Helaas geen fijne ervaring gehad. Keuken is niet correct geplaatst. Als het goed is wordt dit in de 3e servicebeurt hersteld.
  Tevens heeft de monteur letterlijk sporen achtergelaten op onze mooie houten vloer. (voetafdrukken)

  Het bedrijf schuilt zich achter de voorwaarden die staan in het aansluitplan. Kwetsbare vloeren waar de keuken wordt geplaatst moet afgedekt worden. Echter ligt er een tegelvloer waar onze keuken staat!!

  Wij hebben nu voetsporen verdeeld over de gehele vloer (gang/woonkamer).

  Dus let op! Als je een houten vloer hebt in de gang/woonkamer -> alles afdekken. Kvik Breda neemt geen enkele verantwoordelijkheid voor mogelijke schade hieraan.

  Bezemer geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 28. Eric   schrijft over Kvik keukens:
  Vakkundig advies. Service op maat en zeer flexibel in de uitvoering.

  En bovenal: buitengewoon aardige en uiterst behulpzame mensen.

  Eric geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 29. Ellen Zwart   schrijft over Kvik keukens:
  De medewerkers van Kvik Heerhugowaard zijn allen zeer zorgvuldig, meedenkend en vriendelijk.
  Zowel het ontwerpen als plaatsen van de keuken verliep prettig, vloeiend en volgens afspraak.
  Wij zijn super blij en dankbaar voor de prachtige keuken.
  Alle lof voor de medewerkers van Kvik Heerhugowaard met hun uitstekende vakkennis!

  Ellen Zwart geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 30. John van Hemert   schrijft over Kvik keukens:
  Zowel de aankoop als de installatie verliep uitstekend. De adviseurs weten waar ze het over hebben en als je een liefhebber bent van Design en niet voor een doorsnee keuken wilt gaan, moet je Kvik Den Bosch zeker een keer bezoeken

  John van Hemert geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 31. M.   schrijft over Kvik keukens:
  KVIK Duiven, nog nooit zo onbeholpen geholpen door de eigenaar. Wat denkt hij wel dat het lijkt dat sommige mensen geen geld hebben en dat hij ze inschat op dat ze geen keuken bij hem kopen, en vervolgens onbeschoft gaat doen, bijna ruzie makend, echt zo onbeschoft, maar zie dat het anderen ook is overkomen, google reviews, 2,5 uur onbeschoft lang met het inmeten en aan het einde toch inschat dat we serieus waren en ineens poeslief gaat doen. Daar trappen we niet in helaas, helaas geen keuken voor hem, de slechte verkoper ooit als u het mij vraagt,

  M. geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 32. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

   

 33. Erik Jansen   schrijft over Kvik keukens:
  Voor de derde keer tot volle tevredenheid een keuken gekocht bij KVIK. De adviseur denkt met je mee en komt met goede suggesties en alternatieven. Bij plaatsing bleken enkele onderdelen beschadigd. Deze zijn zonder problemen opgelost en vervangen.

  Erik Jansen geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 34. Kristof K   schrijft over Kvik keukens:
  Omdat ons verhaal niet gehoord werd nadat we contact opnamen met Kvik, moet het helaas via deze weg.
  We bestelden bij Kvik een keuken voor zelf-installatie. De keuken zou na x weken afgehaald kunnen worden na bevestiging. Na enkele weken niets te horen, beweerde men dat men mijn mail niet gehad heeft.
  We kregen dan toch een datum waar we ons konden op richten, ondertussen braken we de oude keuken af tegen deze datum. Intussen kreeg ik ook geen antwoord meer op mijn mails.
  Bij afhalen van de keuken bleek deze niet compleet te zijn, dat was voor ons erg vervelend.
  Maar toen … werden we verbaal agressief aangevallen door de winkeleigenaar. Het wat shockerend!
  In de weken hierna moesten wij koken met een microgolf en afwassen in de badkamer. Begrip voor onze situatie was er niet, integendeel, mails werden niet beantwoord.
  Hierna zijn we nog 3x moeten langs gaan voordat we alle stuks hadden.
  In het ontwerp van de keuken zat ook een fout waardoor we onze lades niet konden open doen. Omdat we een papier hebben getekend waar zij hun verantwoordelijkheid afstaan kunnen we niets maken. Maar, men dacht wel na over een oplossing, echter bleek deze achteraf nog eens niet technisch mogelijk te zijn.
  De bediening van het kookvuur werkte niet, pas na weken wachten kregen wij een technieker over de vloer die zelfs geen Nederlands verstond.
  Ik moet dus helaas de andere reviews bijtreden: eenmaal getekend = miserie.

  Kristof K geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 35. Olga   schrijft over Kvik keukens:
  Very frustrating experience with Kvik Arena, no service whatsoever, ignoring emails & not returning phone calls. Signed the offer on November 16 th, today July 23 rd still waiting for the planning department to schedule a delivery of the last missing parts.

  Olga geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 36. Glenn   schrijft over Kvik keukens:
  Bij mijn keuken was na 5 jaar sprake van een bolling in de het deurtje van de vaatwasser. Uiteraard is dit niet de bedoeling, derhalve contact opgenomen met de filiaalmanager in Utrecht (waar de keuken gekocht was). De filiaalmanager gaf aan dat dit waarschijnlijk is gekomen door het op een kier zetten na het einde van het vaatwasprogramma (wat ik inderdaad altijd deed).
  De filiaalmanager zette meteen een servicebeurt in gang waarbij het deurtje kosteloos zou worden vervangen.
  Ondanks wat miscommunicatie over het moment van service (monteur kwam niet langs op afgesproken moment) is het deurtje (binnen 2 weken na melden) netjes vervangen en ziet de keuken er weer keurig uit.
  Mooi stukje service!

  Glenn geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 37. erwin   schrijft over Kvik keukens:
  Zeer goede prijs/kwaliteit. Ook de plaatsing laten doen door KVIK, ondanks veel negatieve reviews heb ik geen problemen gehad en alles is volgens de afspraken gegaan.

  erwin geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 38. Milan   schrijft over Kvik keukens:
  Bij Kvik werden wij geholpen door de altijd goedgemutste Ron Souhoka. Ron is een geweldige adviseur die heel goed naar de klant luistert en uitstekend met hem meedenkt. Met Ron kwamen we in 2 sessies tot een goed ontwerp en een acceptabele prijs. Ook de service na de koop bleek prima te zijn.

  We kunnen Kvik Leiderdorp en Ron van harte aanbevelen aan iedere potentiële keukenkoper.

  Milan geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 39. Merel Schoemaker   schrijft over Kvik keukens:
  Vooral de complimenten voor de uitstekende nazorg. Zowel in de communicatie, aandacht en service.
  Naast dat we natuurlijk een fantastische keuken hebben 😉

  5 sterren ⭐️

  Merel Schoemaker geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 40. H.M. Roos   schrijft over Kvik keukens:
  Op 1 mei 2019 werd mijn nieuwe keuken door Kvik Wateringen geinstalleerd. Vanaf dat moment zijn er talloze problemen opgetreden, waarondser tweemaal vervanging van het keukenblad, opnieuw monteren van laden, opnieuw ophangen bovenkasten, opnieuw installeren geleiders, kapotte vaatwasser door verkeerde installatie, verkeerde montage bovenkastjes, niet gekitte keukenbladen, te lange plinten die daardoor bol stonden enz. enz.

  Sinds de installatie heb ik steeds de klachten gemeld bij Kvik. Reparatie of vervanging liet steeds erg lang op zich wachten en gebeurde onvakkundig, waardoor het probleem niet werd opgelost of een nieuw probleem ontstond. Het laatste bezoek van een monteur (magazijnmedewerker) was op 24 april jl. Hij zou komen om de vaatwasser opnieuw te installeren, de keukenbladen vast te kitten en de bovenkastjes opnieuw op te hangen en af te stellen. Resultaat van dit laatste bezoek: 1 keukenblad is scheef gemonteerd, de vaatwasser is niet opnieuw ingebouwd en de keukenkastjes sluiten niet (slechter dan daarvoor) en de kastjes zijn ontzet.

  IK vind dat ik extreem veel geduld heb gehad met Kvik: steeds ,maar weer begrip getoond voor de personeelsproblemen en alle klaagverhalen van de vorige eigenaar aangehoord. Steeds ,maar weer vrij genomen voor afspraken, kasten in- en uitgeruimd en de rotzooi na vertrek opgeruimd. Nu na 1 jaar is mijn keuken nog steeds niet in orde en ik weet niet wanneer dat wel het geval zal zijn. Ik heb er geen vertrouwen meer in. Ik zou na de laatste afspraak snel te horen krijgen wanneer er weer (8e maal) iemand zou komen, maar de eigenaar reageert niet (meer) op mijn vraag wanneer het over is. Ik kan mijn keuken nog steeds niet afmaken omdat nog niet alles in orde is.

  Met vriendelijke groet,

  Marlien Roos

  H.M. Roos geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 41. Ingrid van Lieshout   schrijft over Kvik keukens:
  Wij hebben uitstekende ervaringen met een Kvik keuken van Kvik Heerhugowaard.
  Wij hadden duidelijk een beeld hoe wij het wilde hebben. Geen standaard keuken, maar bijvoorbeeld wel een keuken met een aparte plank waarin sfeervolle verlichting en aangepast aan ons blad. En wij hadden een duidelijk budget voorgesteld. Er is niet van dit budget afgeweken, en wij hebben de plank met sfeerverlichting en de rest van de keuken is geheel naar onze wensen gelukt. Het duurde even met de verlichting, maar dat is het enige, en was niet standaard, dus geheel ons begrip dus! Verder is er door Annika enorm met ons meegedacht en heeft de monteur Dick wondere werken verricht (zo knap). Lex stond overal voor open en heeft de keuken helemaal naar ons wens afgerond. Topkwaliteit keuken dus voor een hele goede prijs. Bedankt allen!

  Ingrid van Lieshout geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 42. Rob Doomen   schrijft over Kvik keukens:
  Wij hebben een keuken bij KVIK den Bosch gekocht. Op zich vriendelijk geholpen. Keuken werd opgeleverd volgens planning. Er waren een paar dingen niet meegeleverd, die werden na een paar weken wel geleverd. Na de week van montage was er een kleine schade aan de onderkant van het werkblad. Dit kwam doordat de deur van de vaatwasser niet goed was gemonteerd, stoom ontsnapte en een stukje van de onderkant los ging zitten. Na vele moeizame gesprekken kwam uiteindelijk een monteur die het probleem verhielp (dachten wij). Nu 4 jaar na aankoop, is een groot deel van de onderkant van het werkblad aan het loslaten. De bovenkant van het werkblad links van de kraan is lichter als de rest. We hebben het werkblad volgens de instructies die we van KVIK behandeld. De deuren rondom de vaatwasser zijn beschadigd. We hebben een beroep gedaan op de garantie voorwaarden: 5 jaar op een werkblad, en nog langer garantie op deurtjes. Filiaalhouder van KVIK Den Bosch zegt dat er geen garantie is. Wanneer ik hem wijs op de garantievoorwaarden op de site van KVIK zegt hij dat hij geen garantie kan geven omdat dat nu door KVIK zelf wel of niet wordt gegeven. Er ontstaat een mailwisseling, op een gegeven moment reageert de filiaalmanager niet meer. Op advies van de consumentenbond stel ik hem in gebreke. Hij reageert dat er geen garantie op de keuken is en reageert niet op mijn opmerking dat een keuken langer dan 4 jaar zou moeten meegaan. Ik zou hier geen keuken kopen. Ik ga, met hulp van de consumentenbond, een zaak aanspannen.

  Rob Doomen geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 43. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

   

 44. Gerk Bontekoe   schrijft over Kvik keukens:
  In Leiderdorp zijn we prettig geholpen en intussen staat er een zeer fraaie keuken in ons huis. We hebben al veel goede reacties gehad van familie en vrienden. De afhandeling en montage is prima verlopen dankzij fijne medewerkers met hart voor de zaak.

  Gerk Bontekoe geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 45. m   schrijft over Kvik keukens:
  Een slechte keukenverkoper! Onze ervaring met de keukenman J. K. was op zijn zachts gezegd verschrikkelijk! In de eerste 3 min gingen mijn haren al recht op staan van onze adviseur J. K, Hij zei dat we ons huiswerk niet goed hadden gedaan en dat we de Mano keuken op het contactformulier hadden ingevuld en vroeg ons waarom we in in godsnaam daar nog naar de Prato keuken durfde te vragen, echt heel bizar! Hij zou moeten adviseren, maar was onvriendelijk en grof. Daarna kwam een discussie.Het liep binnen een kwartier op een ruzie uit. Deze meneer had hele rare en onbeholpen en lompe antwoorden. Hij testte ons eerst uit of we inderdaad wel geld hadden voor zijn keukens en dat we zeker naar de keukenconcurrent zouden gaan met zijn tekeningen.Tussen alle lompe antwoorden, wilde hij nog niet eens een keuken gaan uittekenen waar we een afspraak voor hadden gemaakt?! Echt zo bizar! Terwijl we alles hadden voorbereid en nog een tekenafspraak in moesten van 3 uur! Hij had waarschijnlijk nooit gedacht dat we een keuken zouden kopen. Hij bleef onbeleefd en wilde er eigenlijk geen tijd insteken..Helaas had hij het aan het verkeerde eind, onze intentie was een keuken kopen. Keuken was nl wel top, maar ga hier nooit meer naar terug, hij heeft het verpest! Zo kun je echt niet met klanten omgaan.

  m geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 46. Elsbeth   schrijft over Kvik keukens:
  Verkopers waren reuze aardig maar puntje bij paaltje kunnen ze helaas niet voor je betekenen. Meerdere klachten zijn niet prettig afgehandeld en de keuken functioneer tot op de dag van vandaag niet naar behoren.
  Helaas… voor ons geen kvik meer.

  Elsbeth geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 47. Gabriëlle   schrijft over Kvik keukens:
  Heel goed geholpen bij KVIK Alexandrium!
  De nieuwe eigenaar heeft heel goed meegedacht en samen hebben we een prachtig ontwerp voor onze nieuwe keuken ontworpen. Qua planning hadden wij specifieke wensen en in alles heeft hij zijn uiterste best gedaan om alles in te passen en dat is gelukt. We kijken uit naar de keuken die voor de kerst nog wordt geleverd.

  Gabriëlle geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 48. Tatjana   schrijft over Kvik keukens:
  Ik raad kvik zeker niet aan ! Ons werkblad was verkeerd uitgezaagd we hebben maanden zonder afwasbak moeten doorbrengen. Uiteindelijk toen dat er een nieuw werkblad tevoorschijn zou komen , kregen we een mail dat het werkblad gebroken was. Hebben we nog eens maanden kunnen wachten op een nieuw werkblad en zijn het ook nog zelf moeten gaan halen. Ook waren er veel dingen niet op de juiste maat uitgesneden oa keukendeurtjes . Ze doen zeker niet wat ze allemaal beloven !

  Tatjana geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 49. Kuipers   schrijft over Kvik keukens:
  Verkoop ging goed, we alles meteen moeten aanbetalen bij KVIK Breda. Daarna begin de ellende, keuken is na plaatsing 10 weken geleden nog niet in orde! Lekkage, foute kraan, kastjes verkeerd gehangen, keukenblad verkeerd, veel schade etc etc etc. Drama, koop nooit bij KVIK of betaal in ieder geval niet alles meteen!!

  Kuipers geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 50. J. van Haaren   schrijft over Kvik keukens:
  De aankoop ging goed maar nu 1.5 jaar later is het aanrecht blad laagjes aan het loslaten en is het gezakt ten opzichte van de andere aanrecht bladen waar door er kieren zijn ontstaan. Nu geeft kvik rotterdam niet thuis.
  Zo jammer. De kwaliteit van de keuken is goed maar het laten plaatsen was bagger slecht.

  J. van Haaren geeft2 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

 51. Carin   schrijft over Kvik keukens:
  December 2018 een keuken gekocht bij KVIK, Alexandrium in Rotterdam. Vanaf het eerste moment goed geholpen door de eigenaar, met aandacht en oog voor detail onze keuken samengesteld; een Tinta. Prijs – kwaliteitverhouding van de keuken is goed, er is goede kwaliteit geleverd.
  Aandachtspunt: de tijd tussen het verkrijgen van het aansluitschema en het plaatsen van de keuken was te kort ivm de droogtijd van het stucwerk. De vertraging liep verder op omdat er ook achter de keuken moest worden gestuct: onnodig en daardoor veel langere droogtijd.
  Pluspunt voor onze verkoper, die heeft ten alle tijden contact gehouden en afgestemd. Hij heeft ervoor gezorgd dat ondanks de vertraging uiteindelijk de plaatsing goed is geregeld, zonder extra kosten!

  Carin geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 52. M. Groeneweg   schrijft over Kvik keukens:
  Badkamerkast gekocht in Barendrecht.
  Ik denk geholpen door de eigenaar.
  Volgens afspraak in elkaar gezet. Ook nog extra korting gekregen na een aktie die niet helemaal duidelijk leuk.
  De verkoper deed daar verder niet moeilijk
  Kortom
  Keurig en correct geholpen en geleverd volgens afspraak

  M. Groeneweg geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 53. Rob   schrijft over Kvik keukens:
  Ga niet naar Kvik Amsterdam Arena!! De eigenaar en zijn team maken er een potje van. In de showroom zijn we geholpen door een stagiair (bleek later) die allerlei verkeerde adviezen heeft gegeven. Vervolgens heeft de franchisenemer Roel zelf op 9 !!! punten fouten gemaakt bij het inmeten van de keuken. De plaatsing zou 1 dag duren. Ze zijn inmiddels 5 keer terug geweest en het is nog steeds niet klaar. Nu er zaken moeten worden afgemaakt proberen ze allerlei kosten op mij te verhalen. Echt een ongelooflijk slecht bedrijf met mensen die de boel besodemieteren. Doe geen zaken met deze meneer in Villa Arena.

  Rob geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 54. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

   

 55. KH   schrijft over Kvik keukens:
  Klacht KVIK Westpoort Amsterdam 17-03-2019
  De eerste indruk was goed toen we de winkel van KVIK in Westpoort begin december 2018 bezochten. Vriendelijke ontvangst en de verkopers gaven aan dat ze graag met ons meedachten en dat zij ook kunnen doorverwijzen naar timmerbedrijven voor zaken vanuit het standaard pakket van KVIK niet mogelijk zijn. We zagen een mooie grijze Prato keuken met X-module maar we wilden deze liever in de kleur zwart. Deze zou in december/januari 2019 in de showroom komen volgens de verkopers. We maakten later thuis online een afspraak met de opmerking dat we wilden komen als de zwarte Prato keuken in de showroom aanwezig was zodat we deze kleur ook even in het echt konden bekijken.
  We hoorden wekenlang niets. Toen zijn we eind december zelf weer terug gegaan naar de winkel. De zwarte Prato keuken was nog er niet, en die zou ook niet komen hoorden we toen. We vroegen waarom niemand contact met ons had opgenomen nadat we online een verzoek om een afspraak hadden gemaakt. Hierover was niets bekend volgens de verkopers. We lieten onze contact gegevens achter en er zou snel iemand bellen om een afspraak in te plannen.
  We hoorden de wekenlang niets. Toen heb ik zelf maar met de winkel gebeld om een afspraak te maken. Deze hadden we op 09-02-2019 met verkoper D.. Tot nu toe hadden we ondanks de slechte communicatie steeds vriendelijke verkopers gesproken maar D. maakte vanaf het eerste moment al een afgemeten en onaardige indruk. Enthousiast begonnen we met het vertellen van onze wensen. In 10 minuten kregen we al drie keer te horen ‘nee….dat kan niet’. Nu snappen wij ook wel dat niet alles kan maar de afgemeten manier waarop hij dat steeds zei schrok wel af, er kwam ook geen alternatieve mogelijkheid voor terug en we snapten – ondanks de uitleg van een duidelijk geïrriteerde D. waarom het niet kon – nog steeds niet goed dat het niet mogelijk was en vroegen om verheldering. We wilden namelijk een rechte Prato keukenopstelling en dan om de hoek van die opstelling, de X-module aan de wand; deze module stond ook los in de showroom aan een wand dus we begrepen oprecht niet waarom dit in onze woning niet zou kunnen. Een beetje minnetjes legde D. het nog eens uit maar hij was duidelijk geïrriteerd door onze verwondering en vragen hierover.
  Toen we vroegen of we hoge kasten tot het plafond konden krijgen reageerde hij met ‘nee, dat kan niet, en als jullie dit soort wensen blijven uitspreken kun je beter naar een winkel gaan waar ze maatkeukens verkopen, maar daar betaal je dan ook wel voor’. Geschrokken van zijn reactie vroegen we of een timmerbedrijf dit dan niet boven een standaard hoge kast voor ons kon aftimmeren, we hadden eerder immers gehoord dat KVIK graag met ons meedacht en wel timmerbedrijven kenden die ons eventueel verder konden helpen. Dat kon dan ineens wel, maar op dat werk gaf KVIK geen garantie was het antwoord van D. en daar bleef het bij. Alles ging moeizaam tijdens het gesprek: er liep een actie van drie Siemens apparaten maar ik wilde graag een Neff oven. ‘Dat zit dan niet in de apparaten actie’ was de afgemeten reactie van D. We waren blij dat we buiten even op adem konden komen toen D. de tekening ging maken, wat gebeurde hier vroegen we ons af. We komen hier een mooie keuken uitkiezen en betalen daar een hoop geld voor en dan worden we zo geholpen? We namen in de tekening door met D. en hij zou daarna een offerte uitbrengen; een volgende keer zouden we de apparaten uitkiezen.
  Tijdens de vervolg afspraak op 9 maart leek het aanvankelijk minder stroef te gaan. Misschien had D. de vorige keer zijn dag gewoon niet dachten we, en enthousiast gingen we apparaten uitkiezen. Het ging weer een beetje mis toen ik met een (afwijkend) idee kwam. Ik had ondertussen thuis bedacht dat ik een extra front van een hoge kast zou bestellen en aan een timmerbedrijf zou vragen of zij die op maat konden zagen en boven de hoge kasten tot het plafond konden plaatsen zodat de opstelling toch tot het plafond liep. Ik vond het zelf een mooie oplossing voor onze wens maar D. reageerde er nauwelijks op, het leek wel of hij zich eraan ergerde dat ik zelf een oplossing had bedacht. Hij gaf aan dat dit ook helemaal niet mooi zou staan omdat de onderkant van de deur dan niet afgewerkt is en dat je dan tegen een onafgewerkte onderkant aan zou kijken. Aangezien ik geen expert ben moest hierover even nadenken. Ik liet me deze keer echter niet door hem ontmoedigen en vroeg of ik dan voor iedere hoge kast (het waren er drie) een zo laag mogelijk frontje kon bestellen (dus drie lage frontjes, één voor boven iedere kast, die de timmerman dan aan de bovenkant op maat kon zagen tot aan het plafond)
  ‘Oké, als jullie dat willen noteer ik dus een drie extra frontjes in de offerte’ was zijn enige – nog net niet zuchtende – reactie.
  We hadden een afspraak van twee uur ingepland omdat we ook de berging wilden inrichten met KVIK meubilair (en in een vervolgafspraak ook de badkamer), hiervan was D. op de hoogte maar na een klein half uur gaf hij al aan dat we nu moesten opschieten omdat we anders geen tijd meer hadden voor de berging. Opschieten? We hadden toch gewoon twee uur ingepland?
  Tijdens het bespreken van de berging ging het meteen weer mis. In de showroom stond een rechte opstelling waarin een keukenblok en een was/droogdeel stond opgesteld, met een schuifdeur ervoor. Na de weerstand van D. tijdens de vorige afspraak op wensen die net even anders waren, hadden we al goed bedacht en uitgemeten dat we die opstelling graag aan beide wanden in de berging wilde, dus in een L-opstelling. Dat zou mogelijk moeten zijn. De eerste reactie van D. was weer ‘nee, dat kan niet’. Toen we om uitleg vroegen werd hij boos. ‘Als jullie steeds maar om zaken blijven vragen die niet mogelijk zijn en vervolgens niet accepteren dat het niet kan, kunnen we dit gesprek beter staken’. Verbijsterd waren we van die reactie!
  Mijn man trok het niet meer en liep boos weg, op zoek naar de manager. Ik bleef achter met mijn dochter die ook in de meubelbranche werkzaam is en het leuk vond om met ons mee te kijken. Het lolletje was er ondertussen voor haar natuurlijk ook wel af maar ik wilde het gesprek voortzetten omdat ik het meubilair voor de berging nu eenmaal graag wilde hebben en nam mezelf voor om voor een vervolgafspraak een andere verkoper aan te vragen. Ik ging er al vanuit dat mijn man dat op de achtergrond wel met de manager zou regelen maar dan hadden we in ieder geval onze tijd vandaag goed benut en waren we toch weer een stapje verder dacht ik nog praktisch; even doorbijten met D. dus.
  D. zelf liet mij en mijn dochter goed merken dat hij er eigenlijk geen zin meer in had en vroeg steeds of het niet beter was om het gesprek te beëindigen. Ik gaf aan dat ik graag verder wilde en vroeg hem wat dan wél mogelijk was. Het werd een heel ongemakkelijk gesprek door de onwillende houding van D. maar ik ging rustig door.
  Op een gegeven moment zag ik mijn man met de manager naar de opstelling voor de berging lopen. D. keek ons heel boos aan, stond op zonder iets te zeggen en liep naar de manager en mijn man. Ik hoorde hem tegen hen zeggen dat hij het beter vond dat zij het gesprek zouden staken. Mijn man gaf aan dat hij met de manager in gesprek was en dat hij het idee kreeg dat de manager wel begreep wat wij wilden en dit met hem wilde bespreken.
  D. kwam terug bij ons aan tafel en gaf wederom aan dat we het gesprek beter konden beëindigen. Ik gaf aan dat ik liever verder wilden gaan zodat ik tijdig aan de bouwer van on appartement kon doorgeven waar de aansluitingen moeten komen; we moesten immers ook nog een afspraak voor de badkamer maken? D. zei drammerig dat hij er geen zin meer in had en beëindigde het gesprek. Behoorlijk overstuur heb ik de winkel toen verlaten en stonden we na een uur (terwijl we een afspraak va twee uur hadden ingepland) dus weer op straat. Tot op heden – een week later – heb ik niets meer van KVIK vernomen.
  Op de website van KVIK lees ik het onderstaande – met de bijbehorende ideeën van KVIK nader uitgeschreven – hiervan heb ik helaas weinig gemerkt….

  DE KLANT CENTRAAL
  Als wij zeggen dat onze klanten belangrijk zijn, menen wij dat ook!
  Kvik heeft namelijk een aantal ideeën die tamelijk eenvoudig én belangrijk zijn. Wij hebben ze opgeschreven, zodat wij ze nooit zullen vergeten. En zodat jij begrijpt hoe belangrijk jij voor ons bent.

  KH geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 56. Hans Slaats   schrijft over Kvik keukens:
  Van af het moment dat ik de zaak binnenkwam waren alle ervaringen heel positief. Ik had zelf een ontwerp in 3D bij me en heb dat laten omzetten naar hun topkeuken, de ]Mano keuken. Ik wilde de keuken zelf plaatsen. Natuurlijk waren er vragen bij de montage van mijn kant. Ben telkens perfect geholpen. Gaande weg heb ik nog aanpassingen gemaakt tijdens heet bouwen van de keuken en werd daarvoor ook weer snel aan nieuwe spullen geholpen. Uiteindelijk een super keuken geworden. Ik heb me trouwens het bouwen ook verbaasd over de kwaliteit van de laden die ik in elkaar gezet heb. Gaan we lang van genieten. Zeker weten. We hebben een fantastisch design kunnen integreren in ons huis. Het geheel past heel mooi in de rest van het interieur. We hebben een gezellige conversatie keuken gekregen waar we veel complimenten over hebben gekregen!

  Hans Slaats geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 57. Arco   schrijft over Kvik keukens:
  Zeer slechte ervaring met Kvik!
  8 maanden geleden een keuken geplaatst, maar nog steeds niet compleet en nog steeds niet goed. Kastjes scheef, verlichting werkt niet, afzuiger niet goed geïnstalleerd, elektrische bedrading hangt los (levensgevaarlijk), elektra niet goed aangesloten, kastjes beschadigd, muren beschadigd, plafond beschadigd, kvik reageert niet op klachten. Waardeloos, doe het niet!

  Arco geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 58. Elise   schrijft over Kvik keukens:
  Keuken is prima verder. Echter de service en montage zeer slecht. Bij het inmeten ging het al fout. We hebben enorme extra kosten moeten maken, terwijl de fout echt bij het inmeten is ontstaan. Een jaar lang sores gehad. We zijn aan het lijntje gehouden . De monteurs konden het niet waarmaken, hoe aardig ze verder ook waren. Ze hebben een hele hoge werkdruk en kunnen de hoeveelheid werk in een te korte tijdsplanning niet waarmaken. Dit gun ik niemand. Een zeer arrogante houding van Kvik en dan heb ik het over Kvik Wateringen. Veel beloven, maar de uitwerking is prut.

  Elise geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 59. Valkenburg   schrijft over Kvik keukens:
  Wij zijn na een bezoek aan 4 gerenommeerde zaken bij Kvik in Heerlen terecht gekomen. Het heeft ons zeer verrast. Goed geholpen door D. Joosten. Totaal inzicht in kosten, duidelijk, goed advies en binnen budget een mooie keuken met apparatuur van zeer goede merken. Uiteindelijke levering verliep super, en montage top geregeld en nergens iets fout gegaan. We waren aangenaam verrast en zullen beslist Kvik in Heerlen aanbevelen.
  Dikke tien !

  Valkenburg geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 60. van dorst   schrijft over Kvik keukens:
  Na een afspraak gemaakt te hebben iedere dag een e-mail met de mededeling om de afsprak niet te vergeten en tevens werd er een sms gestuurd. Gelukkig zijn wij nog niet dement maar als je iedere dag herhaling krijgt heb je het gevoel dat zij uit gaan van demente mensen.Er werd ook verzocht om een opstelling van de keuken en de wensen te sturen. Wij hebben 2 tekeningen gestuurd met de indeling zoals andere keukenzaken het hadden gedaan. Zij wilden dit zodat zij zich vast konden voorbereiden. Op het moment van de afspraak gaat de verkoper vragen wat de wensen waren en had niet de meegestuurde keukenontwerpen gezien. Hij ging deze nu pas printen en was dus verder niet voorbereid. Daarna een heel algemeen verhaal over KVIK en hoe wij daar kwamen. De keuken werd uiteindelijk ontworpen waarbij deze boven de begroting uitging die wij ook al hadden opgegeven. Al met al een heel slechte ervaring.

  van dorst geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 61. Velp   schrijft over Kvik keukens:
  Hele mooie keuken, goed advies en uitstekende montage en afhandelin!!

  Velp geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 62. arjan   schrijft over Kvik keukens:
  We hebben nu 5 jaar een KVIK keuken en Badkamer. De Kwaliteit van de materialen laat te wensen. In de badkamer is al een zijpaneel vervangen, KVIK levert alleen een nieuw paneel, kosten voor de reparatie zijn voor de klant. Nu er opnieuw problemen met de keuken en badkamer zijn geeft KVIK niet thuis. Ik word er van beschuldigd de oorzaak van de problemen te zijn terwijl alles exact volgens de voorschriften van KVIK is gemonteerd. De eigenaar van KVIK Utrecht houd me al 4 maanden aan het lijntje en heeft nu aangegeven dat bepaalde zaken aan denemarken moet worden voorgelegd. Dit terwijl de site van KVIK wat betreft garantie kwaakhelder is, dit word niet nageleefd door KVIK Utrecht.

  Dus helaas voldoen kwaliteit en service niet aan de verwachting.

  arjan geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 63. Nina   schrijft over Kvik keukens:
  Zeer slecht service! 4 weken na ontvangst van de keuken zitten we nog met lege gaten doordat frontjes niet binnen zijn. Ook andere onderdelen missen. Klantenservice is niet behulpzaam of op de hoogt van laatste communicatie. De keuken is prachtig, service is verschrikkelijk slecht! Afrader, niet doen.

  Nina geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 64. Anna   schrijft over Kvik keukens:
  Als je een mega slechte service wilt en gladde verkopers zoekt, ben je bij KVIK aan de juiste adres!
  Kopen van een keuken ging super makkelijk maar alles wat er na komt ging mega slecht, traag en moeilijk. Zelf bij het geven van feedback ben ik totaal niet series genomen. Best zuur als het om je eerste eigen keuken gaat in je nieuwe huis. Ik kan 5 pagina’s typen met wat er allemaal mis gegaan is maar heb je zin in hoofdpijn en stress bestel je keuken bij KVIK!

  Anna geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 65. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

   

 66. A.T. Colly   schrijft over Kvik keukens:
  In november 2017 hebben wij bij KVIK in Duiven een nieuwe keuken gekocht. De eigenaar Jan Krops heeft ons zeer vriendelijk en vakkundig geholpen. De keuken werd precies zoals wij hem wilde hebben. Wij waren dan ook zeer tevreden en gingen met een goed gevoel de winkel uit. In januari 2018 is onze keuken conform afspraak geleverd. De keurig nette en vakkundige monteur heeft onze keuken super gemonteerd. Wij zijn er erg blij mee en gebruiken onze keuken elke dag met plezier. Gewoon TOP.
  Jan wij willen je nogmaals bedanken voor je vakkundigheid. Wij kunnen ons niet voorstellen dat mensen daar anders over denken en niet tevreden zijn. Maar ja, er zijn altijd mensen die het onderste uit de kan willen hebben. Voor ons is KVIK Duiven geen 5 sterren maar 10 sterren waard.

  A.T. Colly geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 67. Else   schrijft over Kvik keukens:
  Wij hebben een keuken gekocht bij Kvik in Westpoort Amsterdam. Mooie keuken, maar niet al te beste kwaliteit. Binnen een jaar was het aanrechtblad (kunststof beschadigd) en was een keukendeurtje schreef gaan zitten. Binnen twee jaar lekte de kraan. Waar we met name tegen aan lopen is de slechte service. Op verzoeken tot reparatie kregen we nauwelijks of met zeer veel vertraging een reactie en om er wordt geen speciale service geboden aan ons als klant. Voor de reparatie zelfs na zo’n korte tijd moeten we de hoofdprijs betalen. Zeer frustrerend. Mijn advies is, zoek een keukenbedrijf dat betere kwaliteit en betere service levert.

  Else geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 68. Mel   schrijft over Kvik keukens:
  Wij zijn super tevreden over ons nieuwe aanwinst dankzij ronnie de monteur en vriendelijk jongeman weet veel en heb keurig netjes mijn keuken geïnstalleerd en meerwerk zekker een aanrader wij willen coen Boomsma en ronnie super bedanken dank je wel kvik utrecht

  Mel geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 69. Rene s   schrijft over Kvik keukens:
  Kvik Heerlen staat met stip bovenaan wat betreft mijn keukenzoektocht ervaringen. De bedrijfsleider Bjorn Knops legt geen druk, pusht niet, geeft kundig advies, komt niet met praat in de zin van: als je voor die datum beslist ….dan…
  Hij neemt de tijd voor je, denkt creatief mee en komt zijn afspraken na. De in-meter van zijn bedrijf Nicky Kroese is ook al zo’n kanjer. Zeer stipt en nauwgezet heeft hij de keuken geplaatst. Wat een precieze monteur Een koningskoppel Wat ik nog nooit gehoord had is dat de bedrijfsleider na montage nog een de eindcontrole kwam doen incl flesje wijn Kvik Heerlen kan ik iedereen aanbevelen

  Rene s geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 70. Rubben   schrijft over Kvik keukens:
  Ervaring Kvik Rotterdam alexandruim: Wij zijn zeer tevreden over de keuken en vriendelijke jonge man ronnie hij vertelde alles over de keuken en heb onze keuken geplaatst werk zeer fijne en zeer netjes ik moet wel eerlijk bekennen ik had eerst geen goed gevoel erbij wegens andere referenties maar ronnie is een vak man helaas heb ik ronnie niet meer gezien ronnie als je deze bericht lees super bedankt en kvik rotterdam voor het uitwerken van onze keuken gr.rubber

  Rubben geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 71. R.B. Ebben   schrijft over Kvik keukens:
  Vanmiddag in winkel Westpoort geweest. Ja, ik kwam op een ongelukkig moment binnen, had niet gezien dat winkel om 15:00 dicht ging. Maar het staat ook zo onopvallend op de site dat ik dit niet gezien had. Als Kvik een duidelijke fietsroute op de site had geplaatst, had ik niet uren rondgedwaald en was ik wel op tijd geweest. Dit vertelde ik de verkoper ook, die daar alle begrip voor had. Ik zei hem dat ik als ik mijn koffie op had direct weg zou gaan, toen ik zag dat er iets gevierd zou worden.

  Nooit eerder zo een winkel uit gekeken als vanmiddag, wat een onbeschofte, opgefokte chef loopt daar rond zeg. Ga je schamen!!! Wel eens van mond-op-mond reclame gehoord?

  R.B. Ebben geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 72. Ronald Burghard   schrijft over Kvik keukens:
  Keuken gekocht bij verkoper Kevin die mij uitstekend heeft geadviseerd en al zijn afspraken prima is nagekomen. Niets was hem te veel en hij was zelfs bereid mij op zijn vrije dag (ivm zijn verjaardag)
  terug te bellen! Door omstandigheden werd het keukenblad wat later geleverd dan de kasten en uit eigen beweging heeft Kevin ter overbrugging een tijdelijk blad en zelfs een spoelblad kosteloos geleverd. De keuken is nu gemonteerd en ziet er werkelijk schitterend uit. Ik kan Kvik uit Son dan ook aan iedereen van harte aanbevelen.

  Ronald Burghard geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 73. Arie   schrijft over Kvik keukens:
  Bij KVIK Rotterdam onze nieuwe keuken besteld en geleverd gekregen. Medewerker Raymond heeft ons goed geholpen bij het maken van de keuze van het type keuken. Levering van keuken en aanvullende onderdelen redelijk conform afgesproken planning. Montage vakwerk, prima verzorgd door Ronnie (uit Utrecht), hij heeft zeer zorgvuldig gewerkt, hij verzorgde de afstemming met KVIK voor onderdelen die nageleverd moesten worden. Hij hielp en adviseerde ons ook over aanvullende werkzaamheden om de keuken af te werken. Vakman, zeer nauwkeurig en deskundig werker!

  Arie geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 74. Jacqueline   schrijft over Kvik keukens:
  Het heeft erg lang geduurd voordat alles binnen was, maar na ruim 6 maanden is de keuken af. Met dank aan Ronnie de monteur, deze heeft top werk geleverd, een vakman.

  Jacqueline geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 75. JT   schrijft over Kvik keukens:
  Ontzettend slecht behandelt door KVIK te Den Bosch. Keuken in Juni gekocht. De verkoop ging uiteraard goed en snel. Uiteindelijk bleek de keuken totaal niet te kloppen! Van alles mist ( ook nu nog steeds ) en er wordt gewoon helemaal niks aan gedaan. Na 100x bellen , meerdere malen langs gaan , wordt er van alles beloofd maar ze komen de belofte niet na. Het duurt allemaal erg lang , of er wordt überhaupt niet gereageerd. Na een x aantal maanden verder te zijn , zit ik nog steeds met een keuken die voor 60% af is. BELACHELIJK!!!

  Ik zou hier echt nooit meer een keuken kopen.

  Ook moet ik er bij vertellen dat ik echt nooit een recensie schrijft.

  JT geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 76. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

   

 77. Amsterdam   schrijft over Kvik keukens:
  Mooie keukens, maar wat een incompetentie zeg! Na tekenen van de offerte, kun je rekenen op 0,0 service. Wanneer je belt, wordt beloofd dat je wordt terug gebeld, maar dit gebeurt nooit. Kvik Villaarena geeft geen indicatie wanneer geleverd wordt. Na levering van de keuken bleek dat de helft niet was meegeleverd. Opnieuw leveren. Weer verkeerde spullen. Ben nu nog steeds aan het wachten op spullen. Wanneer je belt, zegt men dat ze je verzoek in behandeling nemen, maar dat gebeurt niet. Of de logistieke operatie is slecht of de verkopers boeit het gewoon niet, maar wat er gebeurt met je klacht.

  Amsterdam geeft2 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

 78. Pechvogel   schrijft over Kvik keukens:
  Na 4 maanden is mijn keuken nog niet af. Grote ellende, lossen het niet op. Bellen niet terug, nemen klanten niet serieus. Ik zit met een keuken die niet af is. Ben er helemaal klaar mee. Nooit geen KVIK meer, vrienden hebben de keuken al geannuleerd, durven het niet aan. Iedereen is verbaasd dat de keuken nog niet af is. Geen reclame voor KVIK Capelle a/d IJssel.

  Pechvogel geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 79. Mokenaar   schrijft over Kvik keukens:
  Na bestelling doet Kvik niets meer aan klachten wij zitten met een blad met lijmransen, slechte ondeskundige plaatsing van de keuken etc en Kvik weigert iets er aan te doen. Ga nu klacht bij CBW indienen. Wat een slechte zaak

  Mokenaar geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 80. Fam. Poelmans   schrijft over Kvik keukens:
  Kvik Eindhoven heeft voor ons een extra keukeneiland gemaakt bij onze bestaande keuken. Van begin tot eind is alle moeite gedaan om een perfect product af te leveren. Vanaf de allereerste tekening tot de afronding van de montage (met een technicus – Mariusz – die echt meedacht). Zelfs de nazorg was fantastisch.

  Fam. Poelmans geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 81. Rvb   schrijft over Kvik keukens:
  Normaal gesproken schrijf ik nooit een review maar na de ervaring van gisteren voel ik me hiertoe genoodzaakt. We zijn nog nooit zo onbeschoft behandeling dan door R M van Kvik.
  Hij was erg drammerig, bot en ongevoelig voor onze wensen. En bovenal toen we uiteindelijk de keuken offerte voorgeschoteld kregen werden er bruto adviesprijzen gebruikt. Toen ik vroeg wat de nettoprijs van de offerte was werd hij direct agressief, wilde hij de offerte wissen en was het gesprek ten einde. We wisten niet wat ons overkwam. Kortom wees gewaarschuwd!!!!!!

  Rvb geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 82. Schuurman   schrijft over Kvik keukens:
  De keuken is mooi, maar het plaatsen was een ramp. Spullen werden niet goed aangeleverd en de vragen die ik vooraf had bleken inderdaad tot problemen te leiden, al zei men vooraf dat het geen enkel punt was. Het installatiebedrijf (zou van hoge kwaliteit zijn) dat zij inhuurden was zeer slecht (gasleiding doorgeboord, afzuigkap niet goed geïnstalleerd, lekkende wasbak, vaatwasser klem, kasjes kapot, lades die niet liepen, alles scheef etc) Daarna heeft het twee jaar bij Kvik tot op het hoogste niveau aan toe duwen en trekken geduurd om het gerepareerd te krijgen. En geen schadevergoeding van alle extra geïnvesteerde tijd en hinder, ook al was vooraf beloofd dat die er zou komen.

  Schuurman geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 83. Piet   schrijft over Kvik keukens:
  Zeer slechte service. Lossen problemen die zij veroorzaakt hebben slecht op en kunnen niet tegen kritiek op het geleverde. Als ze zelf al geen vertrouwen erin hebben dat ze een goed product verkopen…..

  Piet geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 84. Li   schrijft over Kvik keukens:
  Zeer slechte service van Kvik Genk. Arrogantehollandse zaakvoerder, 0,0 klantenservice, hebben werkmannen in dienst die zich niet aan het plan houden en hun eigen ding doen waardoor ik nog langer heb moeten wachten voor de installatie van mijn keuken, niks van compensatie ontvangen…Verschillende stukken niet besteld terwijl dat duidelijk was afgesproken, weer 6 weken geduld moeten uitoefenen. Ze hebben mij het bloed onder de nagels gehaald. Aangetekende zending is onderweg.. Wordt vervolgd

  Li geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 85. tevreden koopster   schrijft over Kvik keukens:
  Antwoord voor Melissa dd 14/10 ’16 mbt Kvik-Wateringen! Neem alle ruimte om je uit de lucht gegrepen bezwaren/laster te tikken want jij hebt helemaal geen keuken bij Kvik/Wateringen gekocht maar je familie. !!!! Vanuit Amerongen een keuken in Wateringen kopen roept zo en zo vragen op. Voordat we onze keuken kochten hebben we eerst vragen gesteld over jouw uitgebreide epistels. Onbegrijpelijk!! Tot op de laatste schroef/spijker is onze keuken met zorg geplaatst en de begeleiding was perfect!

  tevreden koopster geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 86. Mimi   schrijft over Kvik keukens:
  kvik barendrecht: zeer slechte service en monteurs

  Mimi geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 87. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

   

 88. Klant utrecht   schrijft over Kvik keukens:
  Teleurstellende ervaring. Nog nooit meegemaakt. Leuke winkel, aardige mensen.maar na je aanbetaling hoor hehe niets meer. Tien keer mailen en bellen over levertijden…. wewel beloven; niet doen. Slechte aftersales.

  Klant utrecht geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 89. Joris   schrijft over Kvik keukens:
  Ze komen hun afspraken niet na. 2x een afspraak gemaakt en 2x hadden ze geen tijd. Totaal onbetrouwbaar.

  Joris geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 90. Laura   schrijft over Kvik keukens:
  Wij bezochten Kvik voor de kenmerkende stijl en zijn niet teleurgesteld! Andere showrooms hebben we tig keer doorgelopen maar hier bij Kvik (Rotterdam) waren we snel klaar. Uitzoeken, ontwerpen, handtekening en weg. Als we nog eens een keuken moeten melden we ons wel weer

  Laura geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 91. ulrieke   schrijft over Kvik keukens:
  Op zoek naar badkamer netjes geassisteerd bij Kvik desondanks niet gekocht wegens alternatief elders.

  ulrieke geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 92. De Vos G   schrijft over Kvik keukens:
  Onze keuken twee jaar oud (€15.000) en al heel veel problemen mee gekend..ons eiland trok schuin, vaatwasser smeg sloot niet volledig, doordat blijkbaar twee jaar na datum ze hadden vastgesteld dat het deurpaneel niet paste en er eigenlijk geen paneel bestaat??? Deur van vaatwasser ging dus niet volledig dicht, gevolg door de warme dampen ging het deurpaneel splijten. Eiland volledig uitgebroken en opnieuw geïnstalleerd. Nu merkte we plots op dat er water vanonder de deur kwam gelopen. Nazicht bracht aan het licht dat de afvoerbuizen lekten, waardoor de onderzijde van de kast, volledig bol staat van de nattigheid. Oplossing dus terug eiland uitbreken en waarschijnlijk terug plaatsen.(keuken is nog steeds maar twee jaar oud en een jaar in gebruik.
  Volgend probleem; als achterwand tussen de kasten willen we glas plaatsen. Maatnames gebeuren!wat blijkt onze hang kasten , zijn niet recht geplaatst. Op een lengte van 2m45 is er een verschil van 1cm.
  Uitleg gaan vragen aan de plaatsers; “wel meneer uw vloer zal niet recht liggen en daardoor zal er een afwijking zijn in tussenruimte???? “ik dacht dat de onderkast voorzien waren van verstelbare pootjes en deze pas gezet worden en van daaruit de hangkasten worden opgehangen?????? Dus als een ding niet in de haak staat , plaatsen we het wel allemaal scheef en schuin?!! Onze plaatser zijn prutsers, de verkopers hebben geen kennis van zaken en ik moet nooit nog een keuken van kvik hebben.. dank u wel…

  De Vos G geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 93.   schrijft over Kvik keukens:
  Montage kostte wel wat maar het is wel helemaal gelijk aangesloten en dat is als leek toch het moeilijkste werk. Jaren geleden bij keukenfirma M. gekocht en die monteerden alleen het kastwerk, aansluiten mochten we mooi zelf doen. Niks mis met Kvik dus, echt niet.

  Gé geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 94. G.van Pelt   schrijft over Kvik keukens:
  Ik heb de keuken 10 jaar in gebruik en geheel zonder problemen.
  Ik heb alleen maar goede ervaring met de verkopers en service van KVIK.

  G.van Pelt geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 95. Brian   schrijft over Kvik keukens:
  Kvik Breda. Leuk gesprek gehad, binnen uur een offerte gehad. Tot dusver prima. Toen ik echter 2 weken later belde en aangaf dat ik een korting wilde alvorens zaken te doen kon dit niet. Tot zover ook nog prima.
  Maar als de verkoopster daarna aangeeft dat ze haar tijd aan mij heeft ‘verpest’ dan is dit niet echt een professionele reactie.

  Later gebeld met Kvik Den Bosch (blijkt dezelfde franchisenemer te zijn); getracht aldaar korting te krijgen…
  Eigenaresse gaf aan dat zij ook de eigenaar is van Kvik Breda. Mooi kon zij mijn onvrede terugkoppelen….
  Na 2 weken zelf maar eens teruggebeld. Omdat ik had aangegeven een negatieve review te schrijven (om toch iets met mijn onvrede te doen), wilde zij geen zaken doen met mijn ‘soort’ mensen.
  Rare manier van klantcontact……

  Ik wens deze 2 dames veel wijsheid toe ….., ik kijk nog eens verder.

  Brian geeft2 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

 96. Katty   schrijft over Kvik keukens:
  The worst after sale service! Our kitchen was incompletely installed months ago. No one answers our emails, you cannot get through with calls, and if you talk to them they say the will get back to you and you never hear anything more.

  Katty geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 97. lxgone   schrijft over Kvik keukens:
  Bij Kvik Merksem kwam de verkoper heel onbeleefd over en wou ons even rap door de offerte leiden. Toen we buiten gingen hadden we het gevoel dat we niet echt geholpen waren en dat er eigenlijk niet echt veel keus was gelaten aan wat we nu net wouden.

  lxgone geeft2 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

 98. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

   

 99. jurgen   schrijft over Kvik keukens:
  9 keer is de installateur teruggekomen met ontbrekende onderdelen bij kvik lochristi! 9 keer en telkens mag je zorgen dat je thuis bent – één keer zaterdagmiddag vrijgehouden en niemand daagt op : Kvik en installateur hadden blijkbaar niet goed afgesproken. wanneer de installateur bij een kastje en bij de dampkap zegt – ik ken dit systeem niet klopt er toch iets niet….ze stonden op het punt een valse wans uit te breken tot mijn vrouw hen erop wees dat de schroeven misschien de andere kant uit moesten. en inderdaad eens betaald wordt de vriendelijkheid ineens een stuk minder

  jurgen geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 100. Melissa   schrijft over Kvik keukens:
  Mooie keukens maar eenmaal betaald gaat alle services verloren.ik heb een keuken aangeschaft bij Kvik Wateringen. Mijnheer begon zijn verkoop gesprek met ‘afdingen kan hier niet, dan moet je bij de buren zijn’. Opzich prima geholpen bij het uiyzoeken van mijn keuken, alles leuk en wel totdat je betaald hebt. Alhoewel afspraken maken en contact vinden erg lastig is tussendoor. Kortaf mailtjes, rare toon.
  Eenmaal betaald gaat alle klantvriendelijkheid overboord. Ik heb de ruimte niet mijn verhaal hier te tikken maar wat een nachtmerrie is dit geweest. De monteurs zijn vreselijke horken, hebben de keuken er letterlijk in gegooid (veel beschadigingen), ik mocht de plinten zelf leggen en over de kleinste dingen wilden ze in discussie. Helaas geeft de vestiging geen gehoor aan mijn klachten, garantie ho maar. Ik zit nu met een keuken waar ik fors geld voor heb betaald maar op een belachelijke wijze mijn woning ingeknald is. Nooit meer Kvik wat mij beteft.

  Melissa geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 101. Pascal Janssen   schrijft over Kvik keukens:
  Ervaring Kvik Heerlen: Na 6 jaar een probleem met ophanging van koelkastdeur welke hierdoor niet meer dicht kan, nu 2,5 maand later weet men nog steeds niet wanneer en of de kast wordt gerepareerd want men heeft geen eigen monteurs.

  Wordt er moedeloos van bellen niet terug en regelen niets.
  Verwacht vooral geen service !!

  Pascal Janssen geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 102. Willem Goris   schrijft over Kvik keukens:
  Zaterdag j.l. De kvik showroom Utrecht bezocht met interesse in keuken van kvik.
  Drie aanwezige medewerkers toonden geen interesse nog intentie om contact met ons te maken noch een gesprek aan te gaan.
  Reactie op onze vraag of we een paar vragen mochten stellen: “we hebben het druk en vandaag hebben we 6 afspraken.”
  Nadat wij over deze reactie onze verbazing uitten een reactie: “u heeft dus een vraag?zeg het maar dan…!”

  Conclusie onzerzijds: geen interesse kin een potentiële nieuwe klant en een showroom van een merk met medewerkers die het te druk met niet aanwezige klanten en zichzelf hebben.

  Wij zijn dus op zoek naar andere potentiële leverancier voor onze nieuwe keuken ….

  Geen sterren voor kvik wat ons betreft
  Geen keukentips van u meer nodig

  Met vriendelijke groeten,
  Willem Goris

  Willem Goris geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 103. Sem   schrijft over Kvik keukens:
  Ik kan weinig vinden over de mogelijkheden voor monteren of de montagekosten Ik lees dat je het zelf kan doen (met montage handleidingen) maar ook in de ervaringen dat mensen een monteursteam over de vloer krijgen. Is dat inbegrepen bij de prijzen?

  In dat geval lijkt KVIK me namelijk wel een aanrader.

  Sem geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 104. boer   schrijft over Kvik keukens:
  ten eerste de verkoper die denkt dat ie de keukengod is.
  Dan de kwaliteit eens goed bekeken en wat een rotzooi.
  Het is hetzelfde product als een ikea keuken.
  Een normale afwerking als bij duitse keukens is er niet bij.
  Elke euro die je hier aan besteed is gewoon weggegooid geld.
  Laat u niet verleiden mensen ga voor duits.

  boer geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 105. Lenneke Berkhout   schrijft over Kvik keukens:
  Helaas hebben wij andere ervaringen met de heer B. Kwam afspraken niet na, belde niet terug en reageerde niet op mails. Mooie keuken, maar slechte service bij Kvik Utrecht. Op een klacht over grote krassen in de gootsteenbak weigeren zij tot op de dag van vandaag te reageren ondanks meerdere telefoontjes en mails.

  Lenneke Berkhout geeft2 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

 106. Harry   schrijft over Kvik keukens:
  Wij zijn zeer tevreden over het aankoopproces bij Kvik Leiderdorp (Rob) over de transparante prijzen en over de aflevering en plaatsing ( Fred). Ook alle aannemerswerk o.l.v. Giovanni ( via Kvik) is perfect uitgevoerd. Wij kijken elke dag tevreden rond in de nieuwe keuken. Een tip voor a.s. keukenkopers: sta ook goed stil bij de keuze van een spoelbak: de onze heeft rechte hoeken en dat blijkt niet
  praktisch schoonmaken te zijn!

  Harry geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 107. Kevin   schrijft over Kvik keukens:
  Geen korting te bedingen werd al gauw duidelijk. Korting zat al bij de prijs in verwerkt, iig geen getrouwtrek met overprijsde opstellingen en hoeveel er dan nog vanaf kan. De manager legde duidelijke keuzes voor. Dit is de reden dat we met KVIK in zee zijn gegaan. Aantal andere zaken vonden mijn vrouw en ik allebei te on-transparant qua prijs en dergelijke.

  Kevin geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 108. NieN   schrijft over Kvik keukens:
  Niks op aan te merken. ikea en kvik zitten kwa prijs in hetzelfde segment maar bij de eerste kregen we nauwelijks antwoord op onze vragen. vervolgens overgestapt naar Kvik omdat daar de meeste keukens binnen ons budget lagen en het daar afgerond.

  NieN geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 109. hendriks   schrijft over Kvik keukens:
  fijn geholpen nog geen klachten.

  hendriks geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 110. Iepersma   schrijft over Kvik keukens:
  Is het mogelijk om alleen een aanrechtblad te kopen? Deze is aan vervanging toe. Dan ben ik toch voordeliger uit?

  Iepersma geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 111. Jenny   schrijft over Kvik keukens:
  Supertevreden over onze grote Kvik keuken!! Geweldige service na plaatsing. Nu 3 jaar later was er een lade die niet lekker liep. Komen ze gewoon langs om de hele boel na te lopen. Ziet er nog steeds erg mooi uit. Bij Kvik hadden we het gevoel dat er eerlijk en duidelijk wordt gecommuniceerd, ook over de prijzen van alles. We hebben van tevoren breed georienteerd (ook in Duitsland enzo) en Kvik komt daar heel goed uit. Geen spijt van onze keuze!

  Jenny geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 112. Wanda Borkus   schrijft over Kvik keukens:
  Onze ervaring met Kvik Utrecht en in het bijzonder met Coen Boorma is echt heel goed.
  Je wordt goed geholpen, er wordt eerlijk advies gegeven, je krijgt meteen een duidelijke offerte mee, geen poes pas. Er wordt snel teruggekomen op eventuele vragen.

  Er valt ook niets meer af te dingen, maar dat vonden wij juist heel prettig. Je hebt niet het idee dat je er nog de helft vanaf moet praten.

  Zeer snelle levertijd, binnen 6 weken.

  De keuken is geplaatst door Bouw Rob dit is het bouwbedrijf waar Kvik Utrecht mee samen werkt.

  Perfect, de heren die kwamen hebben echt verstand van zaken. Met 2 dagen zat de keuken erin en nu gaan we er van genieten.

  Al met al zouden wij dit iedereen aanraden!

  Wanda Borkus geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 113. R van Pol   schrijft over Kvik keukens:
  Net zoals bij de Ikea een duidelijke prijsopbouw. Prijzen Kvik/Ikea liggen niet zoveel uit elkaar. Gevoel en tijd zal de doorslaggevende factor zijn in deze.

  R van Pol geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 114. Maartje   schrijft over Kvik keukens:
  Mijn vriend en ik gaan voor het eerst samen wonen. Aangezien ik zelf wel erg van koken hou, was een goede woonkeuken een prioriteit. Nu hadden wij een leuk appartement gezien alleen met een slechte keuken. dus kwam voor ons het volgende, waar halen wij een goedkope maar toch goede keuken vandaan?? Uiteindelijk kwamen wij bij drie goedkopere keukenzaken terecht; Keukenconcurrent, Ikea (op advies van mijn ouders) en KVIK keukens. Bij de Keukenconcurrent waren de verkopers veeeeelste opdringerig, dus daar waren wij zo weer weg. Bij Ikea hadden wij geen duidelijk gevoel wat wij er mee aan moesten. Daarna zijn we gelijk bij KVIK keukens langs gegaan (vlakbij Ikea). Wat ons opviel is dat Kvik een prijsvechter is maar er uit ziet en als een wat luxere zaak. Netjes ontvangen door de medewerker, en uiteindelijk een advies gesprek van een kleine twee uur gehad waar ook weer een keuken uit voort kwam die voor een groot gedeelte aan de wensen voldeed en ook nog eens binnen ons (kleine) budget viel. Nadat wij ruim twee weken de tijd namen om na te denken over de keuken, hebben wij toch besloten om met KVIK in zee te gaan. Inmiddels staat onze keuken. Er zijn al veel heerlijke maaltijden in gemaakt!

  Maartje geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 115. Groen   schrijft over Kvik keukens:
  Bij ons staat al een poosje de nieuwe keuken. Na maar drie keer binnen te zijn geweest hadden we een moderne Bianco-keuken gekocht. We hadden bij Kvik vanaf het eerste moment een goed gevoel.
  Heel prettig dat ze een heldere prijsopbouw hebben. Dat werd ons al duidelijk toen we de website bezochten. Een van de weinige grote zaken die de prijs van de voorbeeldkeuken er bij vermeld.

  Groen geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 116. Anne-Fleur   schrijft over Kvik keukens:
  De keukenwinkels die we hiervoor hebben bekeken zijn we gillend uitgerend. Bij de Kvik is het personeel lekker down-to-earth en worden en geen rare verkooptrucs op je uitgeoefend. Gekozen voor een clean model.

  Anne-Fleur geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 117. bastiaan vdb   schrijft over Kvik keukens:
  de vaatwasser ging kapot en de keuken stond blank. kvik regelde een nieuwe vaatwasser en plint. top

  bastiaan vdb geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 118. P. Borgers   schrijft over Kvik keukens:
  Er werd ons vooraf verteld dat het binnen 2 weken geleverd kon worden, maar dit gold schijnbaar niet voor de keuken die wij besteld hadden. Wij moesten toch wat langer wachten, overigens nog steeds niet lang in vergelijking met andere keukenbedrijven.

  P. Borgers geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 119. Frans W.   schrijft over Kvik keukens:
  Leuke keukens voor een redelijke prijs, heel gemiddeld. Er viel niet echt te onderhandelen over de prijs, eind van de rit lieten ze de prijsopbouw zien. Prettige verkoper met goed advies. Hij was goed op de hoogte van alle mogelijkheden en vooral onmogelijkheden binnen het bedrijf zelf. Als ik sprak over andere keukenzaken ter vergelijking dan zei hij dat hij niet op de hoogte was van de verkoop en prijzen van andere keukenzaken. Door de goede klik met het bedrijf hebben we hier de nieuwe keuken besteld.

  Frans W. geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 120. KLUSSER   schrijft over Kvik keukens:
  Ervaring KVIK APELDOORN: De inmeting en aflevering van de keuken waren niet op orde. De inmeting werd te snel gedaan waardoor fouten later hersteld moesten worden. De maten klopten niet, zaken waren niet meegeleverd en het installatiebedrijf was zeer inadekwaat. De afhandeling van onze klachten duurde erg lang, steeds weer werden er zaken fout geleverd. Waardoor we pas na een half jaar de installatie van de keuken als afgerond kunnen beschouwen. Op een verzoek tot schadevergoeding, mede ook vanwege blijvende schade aan het blad en vanwege het grote aantal dagen waarop we beschikbaar moesten zijn (meer dan 10 dagen)werd niet adekwaat ingegaan.

  KLUSSER geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 121. Smit   schrijft over Kvik keukens:
  De materialen die zij gebruiken ogen natuurlijk en solide. De opstellingen die wij bekeken hebben in hun showroom spraken ons allemaal aan. Het is nu nog wachten op de levering en het monteren.

  Smit geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 122. Jonna   schrijft over Kvik keukens:
  Als Deense heb ik in Denemarken reeds Kvik bezocht. Kvik had niet alleen de meeste keuze in keukens in mijn stijl, maar ook de keuken die ik in gedachte had. Ik zag hem staan in de showroom en ik dacht: ‘dit moet ‘m worden.’ Hij is, passend naar de ruimte die ik heb, ontworpen in een L-vorm. De verkoper dacht goed mee en hielp mij met bewuste keuze maken voor de indeling wat betreft apparatuur etc.

  Jonna geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 123. C.   schrijft over Kvik keukens:
  Over het winkelpersoneel heb ik geen opmerkingen. Ik ben goed geholpen bij het uitzoeken van een keuken. Er werd aan punten gedacht waar ik zelf niet over had nagedacht. Ik kreeg het idee in goede handen te zijn. dat was ook zo, tot aan de montage. De monteur werkte niet nauwkeurig naar mijn mening.

  C. geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 124. Kremer J   schrijft over Kvik keukens:
  Bij Kvik hadden wij gelijk een goed gevoel. Onafhankelijk bedrijf zonder flauwekul.
  En de keukens die ze verkopen zijn van duurzame kwaliteit wat voor ons zeker meetelt.

  Kremer J geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 125. Erna   schrijft over Kvik keukens:
  Een kleine maand terug een kijkje genomen in de showroom van Kvik keukens. Vrienden van ons hebben hun keuken ook bij Kvik gekocht. Het maakt hun huis echt af. De industriële styl die de keuken heeft is ook helemaal onze smaak. Bij de bezichtiging kregen wij gelijk al prof advies en hebben wij een mooie keuken gevonden. De laatste afspraak was weer prima. Toen hebben we verschillende opstelling en mogelijkheden doorgenomen. Het loopt tot nu toe voorspoedig…..

  Erna geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 126. Valk   schrijft over Kvik keukens:
  Dacht in de showroom dat KVIK een zusterbedrijf is van IKEA. Ze hebben het zelfde soort keukens en design. Blijkt toch niet zo te zijn, KVIK is Deens. Die Scandinavische style is gelijk te herkennen. Ik vind het mooie keukens.

  Valk geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 127. GE   schrijft over Kvik keukens:
  Onze ervaring is identiek bij vestiging Leiderdorp en Barendrecht.
  Wij zijn aangetrokken door Kvik door de aantrekkelijke designs en het feit dat ze zegt de klant centraal te stellen. Bij de aankoop blijkt dit ook, na wat leveringsfouten blijkt de inspanning minder ver te gaan. We krijgen een werkblad zonder spoelbak geleverd en diverse verkeerde kasten. Afspraak gemaakt dat Kvik de problemen oplost door de installatie van de keuken te verzorgen (aangezien het geheel drie weken vertraging oploopt!!!). Staat drie weken later de chauffeur voor de deur en vraagt op het moment dat je net klaar bent om naar je werk te gaan of we samen even het blad er op leggen??? Na afwijzing zegt Kvik dat het verder mijn probleem is. Een zelfde reactie krijg ik als ik een paar weken later op zaterdag probeer bestekbakken volgens afspraak op te halen bij een vestiging en zij vergeten zijn ze uit het gesloten magazijn te halen. Uiteindelijk tot 3 maal contact moeten zoeken met de landelijk manager van Kvik om resterende onderdelen geleverd te krijgen, ik hoop niet dat de beste man elke week zaken moet herstellen die de vestigingen als onbelangrijk beschouwd. Ik ben inmiddels mijn vertrouwen volledig kwijt.

  GE geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 128. Gea   schrijft over Kvik keukens:
  Hallo, met kvik heb ik een goede ervaring. Deze zou ik graag willen delen. vanaf het eerste bezoek heb ik een goed gevoel. Het persooneel is sociaal en rechttoe rechtaan. Binnen een minuut dat ik in de winkel was werd ik al geholpen. De keuken die het is geworden heb ik uitgezocht a.d.h.v. mijn wensen, niet a.d.h.v. mijn budget. Binnenkort wordt mijn keuken geleverd in huis en gemonteerd. Zeer benieuwd naar het resultaat.

  Gea geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 129. frankenvrij   schrijft over Kvik keukens:
  Graag laat ik mijn ervaring met kvik hier achter:

  – 4 keer met de adviseur in overleg gegaan. elke keer weer even vriendelijk behandeld

  – de adviseur gaf eerlijk advies. de voor- en nadelen over materialen zijn benoemd

  – alles is door kvik verzorgt van advies tot montage

  frankenvrij geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 130. Francine   schrijft over Kvik keukens:
  Alleen maar positieve reacties gehad op onze neiuwe keuken. Bedankt Kvik Barendrecht!

  Francine geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 131. Theo   schrijft over Kvik keukens:
  Ervaring Kvik Cruquius: Aardige prijs/kwaliteit, service en montage slecht. Moesten na een aantal weken al twee keer iemand terug moeten laten komen.

  Theo geeft2 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

 132. Es   schrijft over Kvik keukens:
  Vriendelijk geholpen. Wel het idee dat er maar beperkte mogelijkheden waren. Als je smaak precies in dat straatje valt is het goed, maar wil je net wat andere dingen, of wat combineren gaat dat niet. 3D tekenen duurde wel wat lang. Offerte verder wel inzichtelijk. Weinig ruimte tot onderhandeling (of we hebben het niet goed genoeg geprobeerd)

  Es geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 133. Bos   schrijft over Kvik keukens:
  In de Kvik Heerlen zijn we vriendelijk geholpen. Verkoper dacht goed mee in oplossingen. Daarnaast transperante prijzen en hoef je dus niet te onderhandelen.
  Keuken op tijd en netjes geplaatst.

  Bos geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 134. LJ   schrijft over Kvik keukens:
  Mooie strakke, witte keuken gekocht bij KVIK Leiderdorp. Vanaf de tekening tot en met de plaatsing zijn wij uitstekend geholpen. Als er al iets anders liep dan gepland werd er alles aan gedaan om dit zo spoedig en netjes mogelijk te verhelpen. Geleverd wat is afgesproken, zeer deskundig geplaatst. Kortom wij zijn zeer tevreden en zullen het kopen van een keuken bij KVIK Leiderdorp zeker aanraden.

  LJ geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 135. J v Limpt   schrijft over Kvik keukens:
  Kocht bij Kvik Son (Ekkersrijt) een slaapkamerkast. Levering stemde niet overeen met opdracht. Nalevering ontbrekende onderdelen duurde ellendig lang. Erger was dat de uitwerking van Kvik niet passend bleek te zijn, de constructie van de achterwand deugde niet. Werknemers straalden vooral hulpeloosheid uit, daarom heb ik voorgesteld het zelf op te lossen. Kvik zou mij ter compensatie een deel van het aankoopbedrag terug betalen. Niet eens zo gek veel, maar ik wacht er nog steeds op. Onbetrouwbaar. Wegblijven dus!

  J v Limpt geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 136. zoë   schrijft over Kvik keukens:
  Hallo toekomstige keukenkopers,
  Bij Kvik keukens kan je mooie kwalitatief goede keukens kopen!
  Aanrader.
  Groetjes

  zoë geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 137. HB   schrijft over Kvik keukens:
  In 2009 keuken gekocht bij kvik almelo. Nu gingen twee keramische kookplaten kapot. Een nieuwe aansluit was niet meer leverbaar volgens pelgrim. We moesten een nieuwe 4pits keramische kookplaat kopen. Aangezien we geen contactpunt konden vinden hebben we pelgrim zelf benaderd. Het bleek veroorzaakt te zijn door een montagefout. Dit kostte ons wel voorrij kosten en montagetijd. Uiteindelijk vond ik deze contactpagina. Valt dit nog onder garantie en hoe moet ik hier mee om gaan.

  HB geeft2 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

 138. Luna   schrijft over Kvik keukens:
  Strakke witte keuken uitgekozen na het rondlopen in de showroom van kvik. Vooral de complete uitstralingen van de keukens qua accessoires gaf een erg huizelijk gevoel in alle keukens in de showroom. Wel een beetje een geniepig trucje natuurlijk, want al die leuke opsmuk attributen zitten niet bij de keuken inbegrepen… Maar zo konden we wel leuke creatieve ideetjes opdoen wat er allemaal mogelijk is om de keuken nog mooier te maken en nog knusser en gezelliger te laten aanvoelen.
  Uiteindelijk dus voor de strakke witte keuken gegaan. Wel is het werkblad hout kleurig. Licht hout. Met een kookeiland waarvan het werkblad doorloopt in een eettafel/bar. Scheelt en ruimte en er kan gezellig aan de tafel worden gespeeld door de kinderen als ik het eten aan het voorbereiden ben.
  Ja, ze weten hier goed met de ruimtes om te gaan. Niet alleen qua uitstraling, ook qua opbergruimte, en praktische indeling van de keukens.

  Luna geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 139. John   schrijft over Kvik keukens:
  In mei zou keuken geplaatst worden. We werden gebeld dat aanrechtblad op zich zou laten wachten ivm fout. Op dag montage kwam er niemand opdagen. dag daarna wel en bleek 2 dagen nodig te hebben. Kvik Utrecht gemaild hoe dit mogelijk was en wanneer blad bezorgd zou worden. Graag alleen mailcontact want mondelinge afspraken werken niet. Nooit meer iets van hem gehoord!! Geen reactie op brieven, mails en zelfs rechtsbijstand reageerde hij niet op. Na juridische in gebreke stelling ed, wat weken extra duurde, uiteindelijk ander bedrijf benaderd wat ons verder hielp. Na finale afrekening krijgen we binnen 2 weken factuur, waarbij dhr het lef heeft om gebruik te maken van wettelijke rente wanneer niet binnen 2 weken betaald wordt!!!We hebben 5 maanden zonder aanrechtblad gezeten, alles netjes afgewikkeld, NUL reactie van het bedrijf en wel innen.

  John geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 140. H.Benjamins   schrijft over Kvik keukens:
  We kochten in 2009 een keuken met daar in een keramische 4 pits kookunit van Pelgrim. Nu deden twee platen het niet meer. Monteur van Pelgrim geweest, die constateerde dat bij de plaatsing een paar draden niet goed waren aangedraaid, waardoor het aansluit elemen gesmolten is. Dit aansluitmiddel is echter niet meer verkrijgbaar, zodat we een nieuwe keramische unit moeten kopen. Totale schade ongeveer 400 euro. Kvik Almelo, waar we de keuken gekocht hadden is er echter niet meer. Tot wie kunnen we ons wenden voor klachtafhandeling.

  H.Benjamins geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 141. C de Wit   schrijft over Kvik keukens:
  Keuken is goed, levertijd (in tegenstelling tot wat men belooft) bedroevend lang, uiteindelijk drie maanden met een gedeeltelijke keuken gezeten. Moeizame communicatie met de vestiging waarbij steeds wordt doorverwezen naar de leverancier zonder zelf met oplossingen te komen. Weinig klantgerichtheid, geen aanrader, bespaar je een hoop ergernis en koop je keuken ergens anders.

  C de Wit geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 142. Marion   schrijft over Kvik keukens:
  Voor ons nieuwe appartement zochten we een nieuwe keuken, badkamermeubel en kastdeuren voor in de slaapkamer en we konden slagen bij KVIK Den Bosch. In week 20 werden de spullen geleverd en bleek dat er onderdelen ontbraken, verkeerd opgemeten waren en verkeerd besteld waren. Inmiddels zitten we in week 41 en is de keuken nog steeds niet compleet afgeleverd. De badkamer en slaapkamer zijn klaar al ging dat niet vlekkeloos. Na diverse toezeggingen en zelfs beloftes (!!!) door 2 verschillende verkopers wachten we nog steeds op de laatste spullen. Ook KVIK Breda was op de hoogte van de problemen met KVIK Den Bosch maar dat leverde geen positief resultaat op. Onze vorige keuken kochten we bij Mandemakers in Kaatsheuvel en die bood een uitstekende service. Daar kan KVIK DEN BOSCH heel wat van leren!!!
  We zijn heel tevreden met onze keuken en badkamermeubel en zijn vol lof over de monteurs die we regelmatig over de vloer krijgen.
  Als we het overnieuw mochten doen dan zochten we bij een ander bedrijf een nieuwe keuken uit er van uitgaande dat daar afspraken wel nagekomen worden.

  Marion geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 143. Mike en Inge   schrijft over Kvik keukens:
  Onze nieuwe Kvik keuken staat!! Wat een plaatje.
  Wij hebben onze keuken gekocht bij Kvik Heerlen.
  Het design en de klantvriendelijkheid sprak ons erg aan net als de prijs. Er werd uitgebreid de tijd genomen om onze wensen te realiseren, ondanks de grote drukte.

  Na installatie werd de keuken een dag later door de verkoper zelf opgeleverd, deze ontdekte een klein deukje in een deurtje ( wij hadden het niet eens gezien). Binnen 2 dagen kwam hij terug en verving het deurtje, dat vinden wij pas service! Dikke pluim voor dit bedrijf!!

  Mike en Inge geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 144. Rita   schrijft over Kvik keukens:
  Wij zijn erge liefhebbers van het mooie ruige landschap in Denemarken. Omdat wij niet genoeg geld hebben om elke vakantie naar Denemarken te gaan, hebben wij een vakantiewoning gekocht in het Scandinavische dorp in Paterswolde. Hier stond een niet bijpassende keuken in. Uiteraard willen we het mooie van Denemarken ook in de keuken terug laten komen, vandaar dat wij bij Kvik keukens zijn gekomen voor een keuken met Scandinavische style. Helaas is het huisje niet erg groot waardoor we beperkt waren in wat we konden kiezen. Kvik keukens had een smal aanbod in kleine keukens met veel opbergruimte. Toch hebben we ervoor gekozen om een massief houten keuken bij Kvik keukens te kopen. Het rustieke hout van de keuken past namelijk perfect bij de Scandinavische uitstraling van onze vakantiewoning. Voor extra opbergruimte werd ons de tip gegeven om losse kasten, in dezelfde stijl, erbij te bestellen en deze ergens anders in de woning neer te zetten. Dit hebben wij gedaan en nu alles eenmaal geïnstalleerd is (de levertijd was wel erg lang) zijn wij tevreden over het resultaat.

  Rita geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 145. Fam koster   schrijft over Kvik keukens:
  Keuken gekocht bij kvik leiderdorp,erg tevreden over de afwikkeling.De monteur (anne) heeft goed werk geleverd en we zijn dan ook zeer tevreden over het eindresultaat.TOP.

  Fam koster geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 146. anoniem   schrijft over Kvik keukens:
  Keuken gekocht, goede hulp in de zaak gekregen echter na het bestellen was einde zoek. Tijdens de montage kwam men erachter dat het blad verkeerd opgemeten was, twee uur vertraging gehad, waardoor monteur dood moe en ongemotiveerd verder werkte. na montage bleken bijna alle kastjes scheef te staan, zwevende kastjes scheef opgehangen, koelkast en vaatwasser verkeerd, niet de juiste oven erin door niet leveren Siemens, beschadiging aan afzuigkap en stukje uit frontje. keukenplint verkeerd afgezaagd etc etc. Na een tweede afspraak/ poging zijn maar een aantal dingen verholpen, weer wachten…. derde poging plaatsen juiste oven….gevolg gat in frontje van deur en beschadigd stenen blad, ja een ongelukje kon gebeuren…..zouden binnen een week reactie krijgen en nieuwe frontjes en volledige keuring van montage,…twee weken verder nog niks gehoord! zelf bellen bleek nutteloos want de betreffende persoon was op vakantie, we moesten maar twee weken wachten… ik snap niks van deze service en deze onprofessionele montage en houding wetende dat we 2500 euro hebben betaald voor montage alleen! we zullen zien hoe het afloopt….

  anoniem geeft2 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

 147. Dorokeuken   schrijft over Kvik keukens:
  Onlangs is onze nieuwe keuken naar volle tevredenheid geleverd en gemonteerd door Kvik Duiven.

  In de showroom zijn we prettig geholpen en kregen goed advies. We kozen een strak model, wit glanzend greeploos en de prijs vonden we alleszins redelijk.

  De monteur was secuur, en alle tegenslagen, ontstaan door de Klussenier die vooraf zeer onzorgvuldig gewerkt had, werden creatief en netjes opgelost. Zoals een opbouwstopcontact dat in het zicht zat, afvoer voor de afzuiger die nog vergroot moest, stucwerk dat boven het blad stopte, om maar een paar dingen te noemen! En niet alle extra kosten zijn daarvoor in rekening gebracht, kortom alle lof!

  Een aanrader.

  Dorokeuken geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 148. ikbezochtkvik   schrijft over Kvik keukens:
  Onze eerste indruk: Weinig mogelijkheden in kleur, mooie designkeukens. qua prijzen scherp, maar niet duidelijk of de bodem kan worden bereikt. Wel duidelijk dat er ongelooflijk veel prijsverschil is in keukens. Waar zit het hem toch in??

  ikbezochtkvik geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 149. Dost   schrijft over Kvik keukens:
  Een greeploze keuken zou het moeten gaan worden. Nu blijkt dat we in ons keukentje ruimte gaan verliezen door de greeploze keuken. De koel/vries combinatie kan ook niet in het geheel worden meegenomen. We vinden het niet mooi als de koelkast er apart naast staat. Nu begint onze zoektocht weer vanaf het begin.

  Dost geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 150. sine   schrijft over Kvik keukens:
  hmm…veel strakke en minimalistische keukens, helemaal onze smaak. adviseur kvik was correct, rustig en klantvriendelijk. korting alleen. daar word het weer onduidelijk van. wij laten ons verrassen en gaan voor een vervolg. denken dat wij met onze begroting van 11.000 euro kunnen slagen..

  sine geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 151. Eya   schrijft over Kvik keukens:
  De keuken staat inmiddels bijna 2 jaar en we zijn er nog steeds erg blij mee. Bij Kvik goed geholpen en aankoop ging bijna vlekkeloos.

  Eya geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 152. Top werk   schrijft over Kvik keukens:
  Recentelijk is onze nieuwe keuken geplaatst die wij hebben gekocht.

  De monteur was een bijzonder secure en rustige man en de keuken staat als een plaatje !

  Helaas was een bovenkastje beschadigd maar dat is gewoon perfect opgelost.

  Dat laatste is echt het enige puntje dat we kunnen verzinnen maar daar kan de monteur ook niks aan doen natuurlijk.

  Top werk geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 153. otto   schrijft over Kvik keukens:
  klacht werd niet opgelost. na een jaar met een bindende uitspraak van de geschillencommissie heb ik nog steeds geld tegoed van kvik. een zeer slechte ervaring met dit bedrijf, ben nog steeds kwaad hierover.

  otto geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 154. 4 sterren   schrijft over Kvik keukens:
  De keukenlevering was precies op het afgesproken moment. De installatie heb ik door derden laten doen… jammer, want de keuken is daardoor een klein beetje slordig afgewerkt. Ik heb er verder geen issue van gemaakt. Eerder in het proces werd er creatief meegedacht en kreeg ik in de keukenshowroom een goed advies mee naar huis. Dank kvik.

  4 sterren geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 155. hanja   schrijft over Kvik keukens:
  eerste indruk van kvik keukens is zeer goed. assortiment is niet groot en alleen maar strak. Toch twijfelen wij geen moment aan deze winkel. de enthuasiaste houding van de adviseur, het prachtige ontwerp, de prijs die lager uitkwam dan ons budget(??) zorgen ervoor dat wij binnenkort hier de knoop gaan doorhakken.

  hanja geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 156. bosch   schrijft over Kvik keukens:
  Bij koken spontane ontploffing Pelgrim kookplaat GK3950NYA. Levensgevaarlijk had glas in ogen kunnen krijgen. Contact opgenomen met KVIK Den Bosch. Zeer klantonvriendelijke benadering, moest maar contact opnemen met Pelgrim zij konden niets voor me betekenen omdat het buiten garantie termijn viel.
  Ik begrijp niet waarom KVIK keukens met ondeugelijke producten werkt!

  bosch geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 157. Bosboom   schrijft over Kvik keukens:
  Door kvik duiven werd de keuken keurig volgens afspraak geleverd en gemonteerd. Alles is naar wens verlopen. Kort om zeer tevreden met de Kvik keuken.
  Bedankt voor de extra service toen later bleek dat de kraan lekte, werd deze zonder kosten vervangen.

  Bosboom geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 158. Jobje   schrijft over Kvik keukens:
  Ervaring Kvik keukens Son en Breugel: Mooie keukens. Verkoper dacht meteen mee met de indeling van de keuken in relatie tot het huis.

  Jobje geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 159. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

   

 160. Van den hoef   schrijft over Kvik keukens:
  Complete werkwijze van kvik keukens ten opzichte van andere winkels is ons zeer goed bevallen. Wel was er in het voortraject uitzonderlijk weinig informatie te vinden over de kwaliteit van Deense keukens . De adviseurs in dit bedrijf hebben duidelijk rekening gehouden met ons tempo. De extra onderkastruimte bleek uiteindelijk erg handig.

  Van den hoef geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 161. Martha   schrijft over Kvik keukens:
  Er zit eigenlijk weinig kwaliteitsverschil in de keukens van de kleinere aanbieders. Het kwaliteitsverschil is pas merkbaar bij de echt wel grotere keukenwinkels. Ik werd vooral gek van al dat gedoe om die prijs. Een keuken met 30% korting was dan de aanbieding. En dan kom je toch weer op een nog lager bedrag uit. KORTING???? ongeregeld dus. Bovendien als vrouw zijnde vaak het gevoel gehad dat ik bij meerdere van deze ketens niet serieus genomen werd. Ik heb dit bij meerdere keukenwinkels meegemaakt en ben daar weggelopen. Wat een opluchting was het toen ik binnenliep bij kvik keukens. Een hele andere mentaliteit en een heer getroffen die zeer veel informatie gaf en duidelijk genoot van zijn werk. Na wat nachtjes de knoop doorgehakt en besloten. De keuken is naar tevredenheid geleverd.

  Martha geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 162. Voormalig klant   schrijft over Kvik keukens:
  Verkoop keuken gaat goed. Bij levering keuken blijken verkeerde onderdelen geleverd te zijn. Ondanks dat eigenaar toegeeft dat er fouten zijn gemaakt, krijgen wij geen vervanging.
  Er wordt niet meer gereageerd op mails/telefoon.
  Tip: niet echt een aanrader als je prettige service wil en een mooie keuken.

  Voormalig klant geeft2 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

 163. de Haan   schrijft over Kvik keukens:
  Mooie strakke keukens, vriendelijk ontvangen en een perfecte afwerking. Hele traject perfect verlopen. Dikke pluim voor kvik Amsterdam!

  de Haan geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 164. Lisa   schrijft over Kvik keukens:
  Recentelijk een keuken gekocht bij Kvik in Duiven.
  Aangegeven dat we de keuken wilden plaatsen in een nieuwbouwwoning, die reeds klaar was.
  Een goede prijsafspraak, maar toen begon de ellende. De verkoper wil heel graag een keuken verkopen,
  maar de service waar KVIK voor zou moeten staat is onzichtbaar gebleken.
  Problemen met leveren, uiteindelijk toch gelukt na veel moeite.
  Keuken is nooit opgemeten, schijnt een optie te zijn die ons niet is geboden.
  Hierdoor meerdere grove fouten in de keuken die volgens eigenaar in Duiven ‘eigen schuld’ zijn.
  Bij navraag waarom niemand is komen meten zei hij:’inmeten had toch ook geld gekost’.
  Leveren van onjuiste kastmaten, vrijwel geen rekening gehouden met leidingwerk en stopcontacten.
  Kortom, het leidingwerk en stopcontacten hebben we zelf moeten laten verplaatsen, voor de kastdeur is geen alternatief voor gekomen vanuit de eigenaar.
  Na enkele malen e-mailcontact over en weer is de verkoper langs gekomen om alles te bekijken.
  Op een compleet ander tijdstip dan afgesproken en enkel met zinnen als ‘ik ga het nakijken’,
  ‘ik ga het navragen’. Geen oplossing waardoor wij besloten hebben opnieuw de eigenaar te contacten voor een gesprek hierover. Met de intentie om de keuken in goed overleg in orde te krijgen op weg naar Duiven. Daar op behoorlijk onbeschofte wijze door de eigenaar te woord gestaan: luid, belerend en totaal niet voor rede vatbaar. Een zeer onprofessionele manier van handelen en communiceren, na enkele minuten luisteren besloten niet mee te doen aan deze ordinaire en voor KVIK schaamtevolle situatie. Tot aan de koop gaat het goed, verwacht daarna geen service meer!

  Lisa geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 165. 64413   schrijft over Kvik keukens:
  De keukens van Kvik hebben een aantal slimme foefjes, zoals de keukenkastjes: die zijn dieper en hoger dan bij andere zaken. Nu heb ik dus in mijn relatief kleine ruimte toch een hoop opbergplek. De keuken staat nu zo’n week of 3/4 en tot zover bevalt ie uitstekend. Wel zet ik mijn vraagtekens bij de duurzaamheid, daar kan ik online ook niet veel over vinden?

  64413 geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 166. FJvdT   schrijft over Kvik keukens:
  In Utrecht meerdere showrooms bezocht en Kvik had de beste prijs-kwaliteitverhouding. Het aanbod is misschien niet zo groot als bij de concurrentie, maar er hoeft ook niks speciaals te komen in de nieuwe woning. Functionaliteit boven alles zeg maar en dat leveren ze maar mooi. Al met al dus behoorlijk tevreden

  FJvdT geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 167. Fred   schrijft over Kvik keukens:
  Goeie keuken zonder poespas, gewoon lekker simpel en voor een aantrekkelijke prijs. Voor design (en topkwaliteit?) moet je elders zijn, voor een simpele keuken is Kvik in Eindhoven een goeie tip!

  Fred geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 168. De Groot   schrijft over Kvik keukens:
  Met zo’n klein budget als wij hebben kan je niet overal terecht en waar je wel terecht kunt zijn de keukens 9 van de 10 keer maar zo-zo. Hoewel dat ook deels voor Kvik geldt, hebben wij er toch 1 gevonden die precies biedt wat wij zochten. Het is daarom maar goed dat de verkoper ons tijdens ons rondje door de showroom in Utrecht net op tijd aansprak, want we stonden al op het punt om weg te lopen. Hij bracht ons, na ons even aan te horen, naar de keuken die inmiddels al een aantal weken met veel plezier gebruikt wordt. Bedankt (Y)

  De Groot geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 169. Leiderdorper   schrijft over Kvik keukens:
  Mijn reactie: Kvik leiderdorp bij dhr Wijsman op een zondag bezocht en zeer goed bevallen. Zeer kundig, prachtig ontwerp gemaakt en de keuken met volle tevredenheid geplaatst voor een zeer laag bedrag.

  Leiderdorper geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 170. van der vlis   schrijft over Kvik keukens:
  Alhoewel er weinig bekend is en te vinden is over deense keukens, heeft kvik keukens in Naaldwijk een keuken staan die we zeer graag wilden hebben. De site is net zo strak als de keukens en oogt betrouwbaar. Ondanks deze punten kunnen wij eigenlijk geen info vinden over de kwaliteit van deense keukens..al met al doet het ons een beetje aan ikea keukens denken.

  van der vlis geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 171. Carine   schrijft over Kvik keukens:
  Ik was al een tijdje op zoek naar een nieuwe keuken en ik had al wel een aantal mooie modellen gezien, maar die pasten jammer genoeg niet binnen mijn portemonnee. Daarop ben ik op zoek gegaan naar goedkopere keukenzaken, maar ik kreeg toch het gevoel dat ik wel erg veel kwaliteit inleverde. Totdat ik bij Kvik in Duiven uitkwam. Ik kende Kvik eigenlijk nog niet, maar naar mijn idee kan ik hier het meeste keuken krijgen voor mijn geld. Ik wacht nu in spanning tot hij geleverd wordt!

  Carine geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 172. daan   schrijft over Kvik keukens:
  Op woonboulevard In de Cramer in Heerlen zitten alle keukenzaken netjes bij elkaar, dus ik heb mooi de tijd genomen en rustig alle zaken vergeleken. Bij Kvik waren ze wat mij betreft het meest behulpzaam en de prijs leek mij ook netjes. Ik ga dit weekend terug naar Kvik en dan kijk ik wat gerichter en zal ik ook om persoonlijk advies vragen. Ik hoop dat ik er uit ga komen, anders is Keukenconcurrent voor mij nog een goed alternatief…

  daan geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 173. hvd   schrijft over Kvik keukens:
  Ik hou van duidelijkheid en overzichtelijkheid, bovendien moest ik ook een badkamer hebben. Bij Kvik in Den Bosch zag ik meteen wat voor vlees ik in de kuip had en is het niet nodig om te onderhandelen over de prijs, what you see is what you get. Na een kort rondje in de showroom heb ik een mooie moderne keuken uitgezocht en omdat Kvik het zo simpel houdt was het daarna snel gedaan (geen lastige onderhandelingen!!!) Voor de badkamer moet ik helaas nog even verder zoeken, daar zat niet iets bij voor mij. Over een paar weken wordt de keuken bezorgd en dan ga ik hem zelf monteren, via internet had ik al gevonden dat dit goed te doen moet zijn met Kvik keukens.

  hvd geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 174. Henk   schrijft over Kvik keukens:
  Kvik keukens hebben mooie strakke keukens en zijn niet duur. Aardige manier van zaken doen met de verkoper en een duidelijke manier van verkopen. De prijs staat vast maar is niet hoog. De Montage ging prima alleen wat duurde het wat langer dan gezegd door wat problemen met de afvoer. De keuken staat nu een paar maanden en we zijn nog steeds tevreden. Prima keukenzaak.

  Henk geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 175. Maurits den Engelse   schrijft over Kvik keukens:
  Opvallend goede keukenzaak. We hebben onze bijkeuken gekocht bij Kvik Apeldoorn, en zijn daar zeer tevreden over. Verkopers zijn deskundig en vriendelijk. Ondanks het lage prijssegment veel aandacht en service. Het idee van een Kvik keuken is; je bouwt hem zelf (je kunt de keuken ook laten monteren). Ik had een kastje verprutst. De man van Kvik kwam kostenloos wat assistentie verlenen met montage en toverde ook een nieuwe kast uit zijn bus. Mijn ervaring is; zeer goede prijs/kwaliteit, zeer goede service, vriendelijk, deskundig.

  Maurits den Engelse geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 176. jetteke   schrijft over Kvik keukens:
  kvik hanteert duidelijke werkwijze bij de aankoop van de keuken. Goedkope strakke keuken, maar een in mijn ogen beperkt aanbod van frontkleuren in de keuken. Dit maakte het in het begin wel lastig voor ons. We zijn daarna meteen naar een paar andere keukenzaken geweest, maar dit was het niet helemaal. Uiteindelijk hebben wij door het goede gevoel met de adviseur toch een front uit kunnen kiezen dat we mooi vonden. Dus wij hebben de keuken bij Kvik gekocht. En naar tevredenheid staat deze nu twee maanden. Ten opzichte van de andere zaken gemiddeld 2000 euro bespaart op de keuken

  jetteke geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 177. nijssen   schrijft over Kvik keukens:
  Een poos geleden een keuken gekocht bij kvik keukens. Ze hadden mooie strakke keukens voor weinig geld. Verder zijn we ook nog bij keukenconcurrent geweest en keukenkampioen. Gek genoeg dachten wij toen dat kvik keukens duurder zou zijn dan deze keukenzaken. Ondanks mijn aandringen om meer korting op de keuken te krijgen lukte ons dat niet. We hebben even gewacht met een handtekening zetten en wat overleg over de aanbetaling van de keuken gehad. Al met al is de keuken goed geleverd.

  nijssen geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 178. Brigitte   schrijft over Kvik keukens:
  Hierbij onze ervaring met KVIK Hoorn

  Wij hebben in 2011 een keuken gekocht bij KVIK ik was al bang voor alle keuken verhalen om een keuken te kopen maar dacht bij KVIK aan het juiste adres te zijn. De keuken heeft een waarde van 11.000 euro deze is in januari 2012 geplaatst. De keuken bestaat uit een keukenblad met kasten eronder en een apparaten wand met twee apothekers kasten. Nu meer dan een jaar later is de wand nog steeds niet correct gesteld ondanks vele pogingen en met als resultaat een mooie egale wand. De apothekers kasten sluiten slecht en de koelkast deur is al zo vaak gesteld dat KVIK het zelf ook niet meer weet. De koelkast deur hangt maar aan 2 scharnieren terwijl we informatief te horen hebben gekregen dat dit te weinig is voor een koelkast deur als deze door een keuken monteur.
  KVIK Hoorn doet zelf de suggestie om ons probleem aan te melden bij het CBW daar ze het zelf normaal vinden dat de wand zo geleverd wordt.

  Helaas KVIK Hoorn geen warme douche van ons 😉

  Brigitte geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 179. Rhand   schrijft over Kvik keukens:
  Kvik keukens heeft eigenlijk maar een hardloper en dat is de Mano. Er is inderdaad weinig ruimte om te onderhandelen. De verkoper die wij spraken in Utrecht was jong, maar vriendelijk en duidelijk.

  Rhand geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 180. Elisabetta   schrijft over Kvik keukens:
  Mooie keukens bij Kvik keukens, goed advies en een duidelijke offerte. Er valt niet veel te onderhandelen.

  Elisabetta geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 181. LGP   schrijft over Kvik keukens:
  Graag wil ik mijn reactie kwijt op Kvik keukens. De verkopers zijn erg duidelijk dat er over de prijs niet te onderhandelen valt wel gratis apparatuur en luxe lades, dit alles als zomeractje . Verder erg prettige manier van werken , je kunt precies zien wat iets kost, wel weet je dat ook deze keukenwinkel een hele grote marge heeft waar je niet op kunt afdingen.

  LGP geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

Met het plaatsen van een ervaring gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden
Spring naar toolbar