Ervaring Keukenloods

Beoordeling: 3.92 Keukenloods is 425 keer beoordeeld met een
gemiddelde beoordeling van 3.92 uit 5 sterren.

Ervaring Keukenloods? Lees alle Keukenloods ervaringen. Van plan bij de Keukenloods langs te gaan? Lees eerst deze reviews en recensies over de Keukenloods.

Gratis keukenboeken thuis?

keukenbrochures-aanvragen

Meer dan 500 pagina’s thuis ontvangen? Dat kan! Deze keukenbrochures staan vol met keukenprijzen, keukenopstellingen en tips over keukens kopen! Bestel het complete pakket met honderden pagina’s. Doe genoeg inspiratie op met deze keukenbrochure Service >>>

 

De momenteel goedkoopste keukenzaak vinden? Lees het overzicht van de Top vier Top 4 Beste Keukenzaken van dit moment.

Keukenloods algemene informatie

De Keukenloods is een grote organisatie die de nadruk legt op keukenverkoop. Keukenloods is een naam die we steeds meer tegenkomen. Het bedrijf heeft een aparte handige website. Het is een van de weinige keukenwinkels die keukens en apparatuur duidelijk op hun site samen promoten.

In de showrooms ziet u dan ook keukens, maar ook veel losse inbouwapparatuur te koop. Keukenloods gaat helemaal in op de nieuwste trends. Daarnaast verkopen ze ook Quookers, stofzuigers, maar ook pannen en servies of keukenaccessoires.

Keukenloods heeft tevens de mogelijkheid om een adviseur bij u thuis te laten komen, om u optimaal van dienst te zijn. Kom langs in één van de vestigingen en doe inspiratie op voor uw droomkeuken. Bent u benieuwd? Bekijk de site voor meer informatie, tips en de openingstijden.

 

Top 4 keukens vergelijken
Goedkoopste keukens
Populairste keukenzaken
Prijs/kwaliteit vergelijken
Gratis keukenmagazines
600 pagina´s
Inspiratie & korting
Binnen enkele dagen in huis
Alle keukenzaken vinden
Per provincie
Per plaats
Reviews delen en lezen

Keukenloods vestigingen

Keukenloods zit vooral in de provincie Noord-Holland. Verder zit er showrooms in Zuid-Holland, Gelderland, Limburg en Groningen. Showrooms zitten in Alkmaar, Almere, Amsterdam Zuid Oost, Drunen, Gaanderen, Nederweert, Roosendaal, Rotterdam, Utrecht, Veendam, Waddinxveen, Zaandam en Zwaag.

In Opmeer is een afhaalcentrum en geen winkel. Filiaal Watergang is gesloten.

Bezoek hier de website. Er is net een nieuwe winkel geopend in Rotterdam. Lees hieronder beoordelingen, reviews, klachten en ervaring Keukenloods.

 

   Beoordeling

  SlechtMatigNormaalGoedUitstekend

   Uw oordeelSlechtMatigNormaalGoedUitstekend

  Foto van uw keuken (optioneel):

  *Door uw ervaring te delen gaat u akkoord met de huisregels.

   

  486 reviews & recensies Keukenloods

  Beoordeling: 3.92Keukenloods is 425 keer beoordeeld met een
  gemiddelde beoordeling van 3.92 uit 5 sterren.
  1. Erik Veenstra   schrijft over Keukenloods:
   Omdat wij een tweede offerte wilden hebben, hebben wij een afspraak gemaakt bij de Keukenloods in Almere.
   Damian wist ons al snel te imponeren met zijn snelle manier van keukenindeling en handige tips.
   Niet onbelangrijk was dat de prijs de doorslag gaf en wij zodoende na 2 uur de winkel uitliepen met een ondertekende order voor een prachtige keuken die in maart volgend jaar geplaatst gaat worden.

   Erik Veenstra geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  2. Michael Pardon   schrijft over Keukenloods:
   Pas op bij Keukenloods Roosendaal!! Bij hen hebben wij een keuken van 24.000€ gekocht, en door een externe monteur (door Keukenloods Roosendaal aangedragen) laten plaatsen. Een werknemer van Keukenloods bevestigde ons tijdens een face-to-face afspraak met hen een montage bedrag van 1.200€. Na levering van de keuken bleek dat er onderdelen ontbraken waardoor de monteur nog eens terug moet komen. Ook bleek dat er hangende bovenkastjes aan ons zijn verkocht, terwijl dit helemaal geen hangende kasten zijn. De externe monteur heeft dit perfect opgelost maar Keukenloods Roosendaal wil niet opdraaien voor deze extra ontstane montagekosten. Ook voor de extra ontstane montagekosten aangezien de monteur nog eens terug moet komen wanneer de juiste materialen worden na geleverd, wil Keukenloods Roosendaal niet opdraaien. Er wordt ons verweten dat de 1.200€ nooit genoemd zou zijn en dat wij voor een dubbeltje op de eerste rang willen zitten. Nogmaals, pas op met het bestellen van een keuken bij hen. Zij laten je achter met de problemen!

   Michael Pardon geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  3. Noel Stuart   schrijft over Keukenloods:
   Vanuit Keukenloads was dhr. R. onze contactpersoon. Het eerste gesprek was positief, iedereen had er zin in, alhoewel we daar 4 uur hadden gezeten en niks te drinken aangeboden kregen, hadden wij er nog zin in en dachten dat dat kan gebeuren. Daarna nog een keer gesprekken gehad bij Keukenloods om ons eilandje, dus weer bij keukenloods gezeten en alles besproken. We zijn meer dan een jaar verder en nog steeds is onze keuken niet compleet. In februari 2022 was de keuken besteld. Er zijn heel veel zaken misgegaan, hierdoor hebben wij naast het aanschaffen van een dure keuken ook nog extra kosten gemaakt moeten maken waar we in eerste instantie uiteraard geen rekening mee gehouden hadden omdat wij ervanuit gingen dat wij een goede service zouden krijgen. Het gaat om problemen die geconstateerd werden bij levering:

   – Verkeerde afmetingen van de afzuigkoof(aannemer extra binnen moeten laten komen om dit aan te passen, extra kosten dus),
   – Verkeerde afzuiger(zonder koolstoffilter, moesten toen bijbetalen omdat de afzuiger met koolstoffilter niet op voorraad was, dus ander duurder merk aan moeten schaffen),
   – Verkeerde hoekkast. Ipv van een hoekkast met een diepte van 90cm, kregen we een met diepte 60cm. Vanaf mei 2022 zijn we bezig met de juiste kast te krijgen en nog steeds lukt het niet om dit rond te krijgen, we hebben inmiddels heel veel gesprekken met keukenloods gehad(op kantoor) elke keer wordt er beloofd dat het wel goed zal gaan en dan wordt weer de verkeerde kast geleverd.

   Bij de communicatie met keukenloods wordt er geen verantwoordelijkheid genomen, wordt steeds verwezen naar de fabriek en/of magazijn. Bij telefonische contactmomenten dat we aangaven dat als R. onze dossier goed had doorgelezen en zijn werk zorgvuldig had gedaan was de bestelling wel correct gedaan en dat het niet onze werk is om de fabriek en/of magazijn goed aan te sturen, werd er meerdere malen de telefoon opgehangen door dhr. R. met als opmerking dat er sprake is van een technische storing(wat een broodje aap verhaal is natuurlijk)

   Al om al een vervelende situatie die te lang duurt en waarbij wij helemaal geen vertrouwen meer hebben in het kunnen en wil van keukenloods om dit adequaat op te lossen.

   Noel Stuart geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  4. G. Dekkers   schrijft over Keukenloods:
   NOOIT MEER KEUKENLOODS!

   Ik heb bijna een keuken voor 18.000 aangeschaft (excl. inbouwkosten). Onder druk moest ik tekenen en een aanbetaling doen van € 500,- . Het moest allemaal snel. De manager werd er zelfs bijgehaald voor de zogenaamde korting, maar dan moest ik wel tekenen. Eenmaal thuis aangekomen. De tekening kreeg ik niet mee. Wel kreeg ik een digitaal inlogaccount. Die tekening die daarin was getekend klopte niet. De verkoper was juist die week veelvuldig weg. Maar moest binnen 5 dagen alles correct krijgen (CBW voorwaarden). Achteraf bleek dat ik de installatie van de keuken ook nog voor mijn eigen rekening moest nemen. Bij alles wat ik anders wilde werd de prijs alleen maar hoger.

   Om een lang verhaal kort te maken. Mijn € 500 heb ik nooit meer terug gezien. Maar ben blij dat ik de keuken niet via Keukenloods heb gekocht.

   1. Teken geen offerte/factuur—> al wordt je onder druk gezet!!!!
   2. Accepteer niet dat er alleen een totaalprijs op de offerte/factuur staat—> dat staat er dus altijd wel met allemaal codes
   3. Teken pas als iets als u echt 100% weet dat u NIETS meer wilt aanpassen.
   4. Neem alles, elke reel zeer getailleerd door voordat je tekent.
   5. Laat je niet opjagen. (dat is erg moeilijk)

   G. Dekkers geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  5. Lotte   schrijft over Keukenloods:
   22 april is onze keuken geplaatst, en daar is ook alles mee gezegd. Alles zit scheef of los. In de week na de plaatsing melding gemaakt en daarna ging het van kwaad tot erger. We woonden er nog niet, dus naarmate de weken vorderde kwamen er steeds meer gebreken boven water. Hier een kleine greep:
   – de vaatwasser is stuk gemonteerd, de ring voor het zout is stukgedraaid en een paar weken later nu ook de aquastop. Voor het eerste mankement moest Zanussi langs komen, dat mocht ik zelf allemaal regelen.
   – alle keukenkastjes zitten scheef
   – de lades zijn niet afgesteld
   – de hoge kasten verschillen 2 cm in diepte door plaatsing
   – de stekker van de inductieplaat is omgekeerd gemonteerd, waardoor er een zekering is uitgeslagen en we die ook hebben moeten vervangen
   – de magnetron maakt een bijzonder hard en niet kloppend geluid, daar komt inmiddels ook weer iemand voor langs
   – het blad zit los en kan tot 5cm opgetild worden
   – er lagen na dag één twee lossen planken in de besteklades, deze waren niet goed vast gemonteerd

   18 mei zijn ze bij ons langs geweest, en het zou allemaal opgelost worden. Inmiddels is het 14 juni, heb ik nog geen enkel bericht gehad, ook niet dat het wat langer duurt dan gepland.

   Wij hebben €1.500,- betaald voor het plaatsen van onze keuken, maar een enkele compensatie hoeven wij niet te verwachten. De tijd dat klant koning was is klaarblijkelijk compleet voorbij.

   Behalve bij J, J. is de topper van het Keukenmagazijn!

   Maar laat alsjeblieft nooit, maar dan ook nooit je keuken door hen plaatsen, want dat kun je met twee linkerhanden zelf nog beter doen dan de monteur die bij ons langs is geweest. Ze huren ZZP’ers in, dus kwaliteit is een gok en bij ons dus ver te zoeken.

   Inmiddels zijn we bijna twee maanden verder, zit nog steeds alles scheef en is de vaatwasser inmiddels stuk.

   Lotte geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  6. Kroon   schrijft over Keukenloods:
   De aanloop van aankoop tot levering is niet vlekkeloos verlopen. Mij is verteld dat er uitsparingen in het aanrechtblad zouden zitten. Toen ik hierover belde kreeg ik te horen dat dit bij dit type blad nooit het geval val en mijn monteur ( montage in eigen beheer) zou moeten doen. Hier was ik niet van op de hoogte. Ik kreeg letterlijk te horen dat dit een “non issue” was. Bij het uitpakken van de keuken bleken er 2 kasten en 1 lade beschadigd. Gelukkig wel allemaal geen zichtzijdes. Bij melding kreeg ik te horen dat ik óf kon wachten met montage ( enkele maanden) of kon monteren en de monteur over een paar maanden terug laten komen om deze kasten te laten vervangen. De extra kosten voor de monteur zijn voor mij. Dat vonden ze bij de Keukenloods logisch. Je weet immers ook dat je 100 op de snelweg mag, dan weet je ook dat als er beschadigde kasten geleverd worden de extra kosten voor de klant zijn.
   Financiële compensatie is niet mogelijk. Hier vroeg ikom omdat ik dat liever had ipv over een paar maanden kosten te maken door de monteur nogmaals te laten komen.
   Ik heb ook niet gekozen voor B-keuze kasten.
   Wat Keukenloods nog niet weet is dat het aanrechtblad ruim 7 cm te lang was. Dat is nu op maat gemaakt. Er is echter geen band meegeleverd om ze zijkant tegen water te beschermen omdat deze zijde vanaf de fabriek al was afgewerkt. Voor het inmeten hen ik euro 80,00 betaald. De installatietekening was niet op de juiste hoogte, maar daar moest ik zelf “een paar centimeter bij optellen”.

   Kroon geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  7. Marc   schrijft over Keukenloods:
   Er was mij vooraf beloofd dat er geen retour kosten in rekening zouden worden gebracht als het artikel weer netjes in de doos teruggebracht zou worden. Ik had de combi magnetron nog niet eens uit de doos gehaald en 2 dagen later retour gedaan omdat de afmeting niet juist waren, maar er werden wel 50 Euro kosten in rekening gebracht ondanks dat ik het apparaat zelf bij hun in de winkel weer afgeleverd heb. Zelf hebben ze er geen cent kosten aan gehad. Dit is ook in strijd met hun eigen voorwaarden op de website, maar ik kon praten wat ik wilde het geld werd niet teruggegeven. De klantvriendelijkheid laat ook erg te wensen over wanneer er voor hun niets meer te verdienen valt.

   Marc geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  8. Oscar   schrijft over Keukenloods:
   NOOIT MEER KEUKENLOODS! OPLICHTERS zijn het

   Wij hebben voor €18000 een keuken gekocht bij Keukenloods en zijn heel erg teleurgesteld. Mocht u nou toch denken ik ga naar keukenloods, dan heb ik de volgende tips;
   1. Teken geen offerte/factuur.
   2. Accepteer niet dat er alleen een totaalprijs op de offerte/factuur staat.
   3. Teken pas als iets als u echt 100% weet dat u NIETS meer wilt aanpassen.
   4. Neem alles, elke reel zeer getailleerd door voordat je tekent.
   5. Laat je niet opjagen. (dat is erg moeilijk)

   Keukenloods is onderdeel van de mandenmakers groep, bijna alle keuken ketens zijn daar onderdeel van. Het gaat ze enkel om de handtekening zo snel mogelijk te krijgen, dan zit je letterlijk aan je keuken vast. Als de handtekening is gezet zijn de medewerkers van Keukenloods opeens niet zo vriendelijk meer, elke afspraak kost ze dan geld en tijd.
   Wij zijn zo dom geweest om wel te tekenen voor ene totaalprijs, naderhand wilden we toch nog een wat zaken aanpassen. Dit ging niet gemakkelijk. Meerdere keren heb ik in de winkel en via de mail gevraagd om prijzen per regel en specificatie van de regels (de afkortingen/codes die op je offerte/factuur staan). Helaas hebben ze dat nooit willen doen. Bij het aanpassen van de keuken, we wilden een kleinere keuken en een goedkoper blad (composiet ipv keramiek) werd de keuken duurder!! En je hebt getekend dus je hebt pech.. Inmiddels is de keuken geplaatst, we missen nu verschillende zaken die zijn besproken in de winkel en zwart op wit in de mail staan. Alleen zegt Keukenloods nu, die zaken krijg je niet het staat niet in de factuur. Dezelfde factuur die voor een consument onleesbaar is omdat er allemaal codes en afkortingen in staan. Het ergste is nog dat de keukenverkoper toegeeft dat we het over die zaken hebben gehad, maar omdat ik niet heb opgelet (onleesbare offerte) heb ik pech.
   Voor iedereen, koop niet bij keukenloods of een andere keukenzaak van de mandenmakers groep, ze zijn niet uit op echte hulp of service. Enkel geld verdienen, en dat zo snel mogelijk!

   Oscar geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  9. Ben   schrijft over Keukenloods:
   wij hebben een Bosch vaatwasser gekocht bij keuken loods
   maar deze maakt veel lawaai ,dit gemeld aan keuken loods maar die er niets aan
   wij moeten het maar zelf regelen met Bosch , wat een service
   bij andere bedrijven wordt het direct omgeruild ??
   waarom niet bij keuken loods

   Ben geeft2 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

  10. Esther   schrijft over Keukenloods:
   Heb twee weken geleden een combimagnetron bij de Keukenloods gekocht, daarbij was handvat stuk, meteen aangegeven en dit wordt gerepareerd. Nu twee weken later springt de glasplaat, Keukenloods gebeld (deze glasplaat zou volgens Keukenloods niet onder de garantie vallen, wat ik al absurd vindt. De leverancier zegt dat dit wel onder de garantie valt). Keukenloods schuift hun verantwoordelijkheid door naar de leverancier. Heb duidelijk aangegeven dat de Keukenloods verantwoordelijk is omdat zij de verkopende partij zijn en niet de leverancier. Toch houden ze voet bij stuk dat dit niet hun verantwoording is. Leverancier gebeld en die zegt dat de Keukenloods dit moet regelen, want zij leveren niet aan particulieren. Dit wordt volgens mij het beruchte van kastje naar de muur en terug situatie. Service Keukenloods is slecht.

   Esther geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  11. S. Cavdar   schrijft over Keukenloods:
   Super ontevreden over keukenloods Zaandam! Tijdens het verkoopgesprek knikte ze bij alles vrolijk ja.
   Toen de keuken werd geleverd was het een en al drama.. greep lijsten die niet kloppen, verkeerde lade waardoor de qooker er niet in past, kookplaat is opbouw ipv inbouw, kasten zijn beschadigd en monteur die door onwetendheid verkeerde gaten boord in de kasten.
   Wat nog vervelender is is de service die keukenloods bied. We hebben ze meerdere malen gebeld over wat er niet goed was maar ze kwamen niet met een oplossing. Uiteindelijk stuurde mijn man de monteur naar huis en zei kom jullie keuken maar ophalen ik wil mijn geld terug. Dat was het moment dat de manager van de vestiging in actie kwam en ons terug heeft gebeld. Hij kwam langs om alles te zien en belooft alles op te lossen en hij zei nadat alle problemen opgelost zouden zijn dat we ook nog over een compensatie krijgen voor de ellende.
   Na het veel belovend gesprek maar akkoord gegaan. 4 hoge kasten zijn vervangen met de juiste greeplijsten. Er is een nieuwe lade gekomen voor de qooker. Beschadigde kast onder de eiland mocht blijven omdat het niet te zien is daar in de plaats hebben we 2 lades gekregen voor in de hogekasten. Dit allemaal na weken en was het nog niet compleet. We misten zelfdempende schanieren (wat na een aantal weken wel weer is geregeld) maar me kookplaat was nog steeds opbouw ipv inbouw. De kookplaat kon niet meer inbouw omdat het werkblad dikker moest zijn. Dus het probleem verschuiven ze naar ons toe. Als de verkoper mij de keuze had gegeven had ik een dikker blad uitgekozen maar nee hoor die keuze maken zij voor jou. Wij hebben jaren gespaard voor onze droomkeuken en hebben zelfs nog moeten lenen omdat de keuken toch boven budget uitkwam. En dan krijg je een keuken waar je je elke dag tijdens het koken aan irriteerd omdat de verkoper het voor mij heeft bepaald en niet naar mijn wensen heeft geluisterd.
   En het wordt ook niet opgelost, ook heeft de manager na al die gedoe niet eens terug gebeld om te vragen of het nu wel goed is. Het heeft maanden geduurd 6x vrij moeten nemen van werk, veel ellende en stress gehad en zit ik met een opbouw kookplaat waar ik me elke dag weer aan stoor.
   En over de compensatie voor de ellende komt er ook niks meer van.
   Dus zeker geen aanrader. Fouten maken kan maar dat ze het niet oplossen is het ergste!
   Nooit meer keukenloods! Ook niet bij onze familie en vrienden!

   S. Cavdar geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  12. Sven   schrijft over Keukenloods:
   Wij hebben een cooker, een koelkast, combimagnetron en een inductiekookplaat met afzuiging erin gekocht bij keukenloods. Wij bespaarde € 1700.- Door de problematiek rondom corona waren er wat problemen met het leveren van de kookplaat. Wij zij echt perfect op de hoogte gehouden, er is super meegedacht. Uiteindelijk dik tevreden, ver boven verwachting

   Sven geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  13. Humph   schrijft over Keukenloods:
   Mijn review gaat over de service van REMI bij de klanten service van KEUKENLOODS.

   1 in woord: GEWELDIG EN EEN VOORBEELD VOOR VELEN.

   Ik belde voor een handleiding voor het vervangen van een kraanonderdeel. deze kon ik zelf nergens vinden, maar REMI heeft deze gevonden voor mij en binnen een uur naar mij gemaild. Hij heeft mij zelfs teruggebeld, toen in eerste instantie de lijn te druk bleek.

   REMI: Chapeaux

   Humph geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  14. Kraan   schrijft over Keukenloods:
   Ervaring Keukenloods utrecht: Aankoop ging goed. Netjes geholpen, nadat getekend was begonnen de problemen. Kasten die niet konden, moesten worden aangepast, plaatsing vd keuken zou 1 dag zijn, werden er 3. Beschadigingen, pitcoocking die niet goed was geïnstalleerd, koof die werd beschadigd door een monteur etc etc. Uiteindelijk heeft het vanaf het moment van plaatsing 7 maanden geduurd tot alle problemen waren opgelost. Ze zijn ongeveer 7x geweest (7 vrije dagen moeten nemen). Geen excuses of wat dan ook…dat voor een beda keuken van bijna 19000. Keukenloods voor ons nooit meer!!!

   Kraan geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  15. koper keuken bij Keukenloods uit Amsterdam   schrijft over Keukenloods:
   Bij binnenkomst moest ik 50 minuten wachten. Ineens stond verkoper voor me. Het eerst wat hij verkondigde is dat er MARGE op keuken zit.

   Uiteindelijk toch keuken gekocht. Maar ineens werden onderdelen niet meer leverbaar of zeer lange levertijd. Advies om andere onderdelen te kiezen… naderhand natuurlijk veel goedkoper.

   Installatie werd gedaan door ervaren vakman. Echter heb ik via zijn prive netwerk iemand gevonden die een koof ging plaatsen. Laatst belde ik installateur van mijn keuken en was inmiddels vertrokken bij keukenloods. Ik zal niet vermelden hoe / wat. Maar snap zijn besluit.

   Tijdens installatie kwam er zelfs een controleur van Keukenloods inspecteren. Kwam mijn huis binnen, stelde zich niet voor en begin mij KLANT te dirigeren dat ik me niet aan instructies heb gehouden…. wij hadden hier niet moeten gaan installeren.

   Aftersales… Ze hebben geen idee!

   Kortom : zeer slecht ! Nee!

   koper keuken bij Keukenloods uit Amsterdam geeft2 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

  16. Bouwmeester   schrijft over Keukenloods:
   In maart hebben wij in almere informatie opgevraagd. Er werd goed meegedacht want wij wilden kon helaas iet. Maar de verkoper kwam wel met een hele goede oplossong waar wij niet aan gedacht hadden. Bij vragen werd er netkes antwoord gegeven en bij een probleem met de koelkast zijn we er weer heengeweest en werd het goed uitgelegd hoe we het konden doen. Afspraken werden nagekomen en de monteur heeft perfect werk afgeleverd. Enige minpuntje is dat wij nket wisten dat de plaatsing 3 dagen zou gaan duren, maar we hebben toch vakantie dus het was in principe geen lrobleem

   Bouwmeester geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  17. Martin   schrijft over Keukenloods:
   Wilde afgelopen mvoor mijn zoon zijn nieuwe huis op katendrecht en gelijk kopen.
   Nou ze kijken je in Rotterdam niet eens aan moest gewoon vragen of ik een vraag kon stellen, zijn maar weggegaan en hebben bij bcc genoeg gekocht droger, koelkast , en nog wat huishoudartikelen.
   Het was maandag ochtend 11:00 Uur ze hadden er nog niet echt zin in daar op zuid ppppppffff 😭

   Martin geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  18. Aktas   schrijft over Keukenloods:
   Op 29 maart 2019 zijn wij bij Keukenloods in Zaandam geholpen door F. S. We werden goed geholpen en na ruim 5/6 uur was de order geplaatst en aanbetaald. Alles zou worden geleverd en gemonteerd, maar alleen de vaatwasser moesten wij zelf ophalen vanwege de aanbieding die er was. In mijn orderstatus stond nog een restant bedrag van €9.951,-. Keurig een aantal dagen voor levering betaald via iDeal. Twee dagen voordat de keuken wordt gemonteerd, komen wij in het filiaal de vaatwasser ophalen en E. van B. geeft aan dat er nog een bedrag van €450,- open staat. Omdat de klant dit zelf moet ophalen, valt dit volgens E. niet onder het restante bedrag van €9.951,-. ”Want het is toch logisch dat als je een product komt ophalen, dit pas betaald moet worden wanneer je het komt afhalen.” Helaas wilde meneer niet toegeven aan het feit dat het niet meer dan logisch is dat je een product ook van te voren ook kan betalen en alleen hoeft af te halen. Op de bon zelf staat zelfs: ”Betaling: vooraf per bank, iDeal of via onze mobiele pin bij aflevering.” Ook was hij er heilig van overtuigd dat F. dit mondeling aan ons heeft medegedeeld, terwijl hij er niet bij was en wat natuurlijk een eindeloze discussie is. Al met al: €450,- betaald, omdat wij al een busje hadden geregeld voor de vaatwasser. Maar Keukenloods is niet transparant in wat ze je aanbieden, wat je nog moet betalen en hun eigen bonnen mist zoveel informatie dat ze op deze manier geld bij je plukken. Ik ben erg teleurgesteld, omdat ik dacht dat Keukenloods niet zoals andere vele keukenboeren zouden zijn, zoals Keukenconcurrent. Maar het is helaas, maar waar. Slechte service zodra de order is betaald en wilt totaal niet meedenken. Ik laat het hier niet bij!!!

   Aktas geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  19. Rene Brouwer   schrijft over Keukenloods:
   quooker via site gekocht en pas na ruim 4 weken kon mijn eigen monteur bij mij plaatsen, nu pas bleek dat ik de verkeerde quooker had gekocht. zonder probleem werd deze binnen enkele dagen omgeruild voor de juiste quooker en ook het prijsverschil was de volgende dag terug betaald. perfecte service en ik zal zeker mijn volgende aankoop weer hier doen.

   Rene Brouwer geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  20. Lony Kolijn   schrijft over Keukenloods:
   Ervaring Keuken loods Rotterdam zuid :Vrijdag 31 mei keukenloods geweest in Rotterdam afspraak gemaakt om 10.30 om 4 keukenapperaten te kopen van een afspraak wisten ze niks we moesten maar even rondkijken er zou zo iemand komen.
   Er kwam een aardige man die net was begonnen we hadden wat vragen die hij niet kon beantwoorden en riep een collega de bij.
   De vrouwelijk collega kwam erbij die ons wat vertelde en ons verder hielp we vonden haar niet vriendelijk maar vertelde ons genoeg en we hadden 4 artikelen uitgezocht.
   Ze vroeg of we koffie wilde ja graag.
   We gingen ergens zitten geen koffie na een tijdje kwam ze met de offerte en of een ander het mocht overnemen want zij had een afspraak
   Dit vonden we niet goed daar er met haar een aantal afspraken waren gemaakt we voelde ons een beetje afgeschoven en niet belangrijk.
   We waren van plan om 3000 uittegeven maar zoals we werden behandeld zijn we weg gegaan blijkbaar was het bedrag te weinig.
   We gingen weg zonder spullen en koffie
   Nee geen goede service hier het meisje zij nogal sarcastisch fijne dag de man kwam nog achter ons aan voor excuses

   Neen geen aanrader dit

   Lony Kolijn geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  21. W.de Bruijn   schrijft over Keukenloods:
   Een eiland wasemkap + plasmafilter gekocht bij de Keukenloods met de belofte dat zij de kap zouden plaatsen.
   Toen de kap zou worden geleverd, bleek opeens dat zij voor de plaatsing niet konden zorgdragen. Moest nu zelf op zoek naar een vakman. Omdat levering ook uitliep en het zoeken naar een vakman ook geen senecure is, werd de bedenktijd overschreden. Bij plaatsing van de vakman bleek uiteindelijk de kap niet te plaatsen omdat hij te groot was. Beoordeling door de verkoper heeft uitsluitend plaatsgevonden op grond van een door mij genomen foto van de oude situatie. Plaatsing zou volgens de verkoper geen probleem zijn. Over maten van de kap is niet gerept.Bij klachten wordt de telefoon niet opgenomen en mailtjes worden niet beantwoord.

   W.de Bruijn geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  22. H. Leenders   schrijft over Keukenloods:
   Net als een ieder ga je meerdere bedrijven langs voor een keuken. Zo kwamen we als laatste bedrijf bij Keukenloods, vestiging Gaanderen. Dit vanwege de actie “altijd lager als een andere leverancier”.
   Na vriendelijk geholpen te zijn moest de beginnende verkoper steeds opnieuw bij zijn collega informeren voor oplossingen en prijzen. Het verliep precies zoals verwacht, ze konden dezelfde keuken niet leveren voor die prijs. Wel een gelijkwaardige. Als je nagaat dat er in keukenland tig keukens in tig modellen zijn weet geen enkele klant of dit wel gelijkwaardig is. Na veel onderhandelen moesten we van de, ik noem het maar de filiaalmanager, ter plekke besluiten om te kopen. Geen tijd om na te denken dus. Dat doet dus niemand en heb ik een hand gegeven en gezegd ‘bedankt voor de koffie’ Onder het weglopen, we werden bijna de zaak uitgekeken, werd ons nog zachtjes nageroepen (de filiaalmanager wist niet dat we dit hadden gehoord) dat we maar ‘moesten opzouten’. Na een klacht bij het hoofdkantoor en excuses zijn we 2 weken later toch terug gegaan en kwamen een prijs en gelijkwaardige keuken overeen. Keuken besteld, EN toen begon het echte gezeik.
   De fouten in het ontwerp waren niet op een hand te tellen zoveel. Steunwanden niet opgenomen, breedtes en lengtes onjuist, beloofde 3D kleurentekening kwam niet, te verleggen leidingen die niet verlegd hoefden te worden, etc. Vier keer opnieuw naar Gaanderen moeten rijden, zelfs na het inmeten thuis.
   Na 12 weken werd de keuken geleverd, nou, hier komt ie:
   Bovenkast, 1 van de 3 in verkeerde kleur,
   Ondersteunende poot voor een bar te kort,
   Plinten te kort,
   Andere spoelbak als in de showroom getoond (konden we niet meer achterhalen, dus geaccepteerd),
   Te klein gat voor de kookplaat,
   Incomplete verlengset voor vaatwasser,
   Handgrepen in verkeerde lengtes,
   Ladefrontjes beschadigd,
   Ladegeleiders stuk,
   Discussies over kleuren van voetlijsten.
   In hun ogen waren deze zilverkleurig en in onze ogen goudkleurig, wat helemaal niet bij deze kleur keuken past. Nieuwe lijstjes opgestuurd, na 3 weken wachten, krijg je exact dezelfde in dezelfde kleur, weer discussie. Maar geaccepteerd dus.
   Een bovenkast was grijs, 2 andere bovenkasten wit. Weer 8 weken wachten tot witte kast geleverd is.

   Afgesproken (helaas niet in de offerte laten plaatsen) dat de vensterbank en opstaande randen in dezelfde kleur als de rugwanden later op maat gemaakt zouden worden. Helaas weer discussie, men zei dat dit niet in de prijs zat. Extra kosten, € 150,-

   Vanwege beschadigde fronten bovenkast (door ons zelf) moesten er nieuwe worden besteld. Wordt het frontje na 3 weken wachten in de verkeerde kleur geleverd.

   Kortom, het enig wat echt goed ging was de bak koffie.
   Trouwens wel mijn complimenten voor de rust en service van de mensen van service@keukenloods. Zij moeten alle fouten van verkopers herstellen en doen dit prima. Keuken besteld in augustus, vorige week heeft de laatste levering plaatsgevonden. Al met al heeft het geheel bijna een half jaar geduurd en heeft mijn mailbox en mobiel overuren gedraaid.

   In mijn ogen NOOIT meer Keukenloods, wat een grote bak ellende.

   TIP: laat de keuken voor die € 1.500,- door het bedrijf plaatsen. Dan kun je een monteur aanspreken op de door verkopers gemaakte fouten.

   H. Leenders geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  23. Gerritsen   schrijft over Keukenloods:
   Hier tevreden klanten die keukenloods van harte aanraden!!

   Gerritsen geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  24. W Lie   schrijft over Keukenloods:
   nette correcte behandeling en goedkope apparatuur

   W Lie geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  25. Sandra   schrijft over Keukenloods:
   Onze keuken hebben wij aangeschaft bij de Keukenloods in Utrecht. Vooraf hadden wij nog wel twijfels aangezien wij in onze omgeving niet direct iemand kennen die ook zijn/haar keuken heeft gehaald bij de Keukenloods. Maar na wat oriënterende gesprekken bij verschillende keukenzaken kregen wij het beste gevoel bij de Keukenloods.

   Dit had vooral met twee dingen te maken. De prijs en de communicatie. Wat betreft de prijs, deze lag namelijk lager dan bij de andere keukenzaken. Daarnaast was de offerte erg transparant en hebben wij uiteindelijk niet meer betaald dan dat wij daadwerkelijk kwijt wilden voor een keuken.

   Wat betreft de communicatie vonden wij het fijn dat ze erg makkelijk te bereiken waren en dat we voornamelijk werden geholpen door de zelfde gezichten. Uiteindelijk wisten de verkopers precies wat wij wilden. Wat resulteerde in een prachtige keuken.

   Sandra geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  26. hendrik en richard   schrijft over Keukenloods:
   resume:

   goede uitleg van de man,
   prima levering
   een ok prijs,
   een mooie ruime winkel met apparatuur boven
   wij hebben een goede keuken keus gemaakt

   hendrik en richard geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  27. Jan   schrijft over Keukenloods:
   Alleen een oven besteld. Was goedkoper dan bij mijn eigen keukenzaak. Levering was prima..

   Jan geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  28. f.s. bierdrager   schrijft over Keukenloods:
   via radio reclame hier gekomen het advies in de winkel is ok

   f.s. bierdrager geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  29. hou ik voor me   schrijft over Keukenloods:
   Geen spij van! Goed begeleid door verkopers

   hou ik voor me geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  30. Eva   schrijft over Keukenloods:
   Dramatisch..

   Ze komen gemaakte afspraken niet na. Nemen zelf nooit contact op en je wordt van het kastje naar de muur gestuurd.

   Eva geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  31. Prima ervaring   schrijft over Keukenloods:
   Scherpste prijs van alle zaken die we hadden bezocht. Montage vakwerk en niet te beroerd om extra uitleg te geven.

   Prima ervaring geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  32. henk   schrijft over Keukenloods:
   Nooit meer,vreselijk,doen onbeschoft,komen afspraken niet na,nemen geen contakt op ,negeren ons

   henk geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  33. Rick   schrijft over Keukenloods:
   Dramatisch – zie hoe de afzuikap wordt geleverd.

   Rick geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  34. psv eindhoven   schrijft over Keukenloods:
   goed aanbod en klacht even goed behandeld niets op aan te merken

   psv eindhoven geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  35. Françoise   schrijft over Keukenloods:
   Kookplaat donderdag bij Keukenloods in de winkel besteld, zou maandag bezorgd worden kreeg daar ook een bevestigingsmail van met de bezorgtijden maar werd afgebeld want door de sneeuw werd het dinsdag. Dinsdag kreeg ik i.p.v. de bestelling een mail dat mijn bestelling compleet is en ik een bezorgdatum kan kiezen HUHHH???? de eerstvolgende gelegenheid is dan pas donderdag…..
   Ook bleek dat de kookplaat in de aanbieding is voor 595,05 en hebben wij de normale prijs van 599 betaald.
   Ik ben zeer boos en teleurgesteld over deze gang van zaken Keukenloods!!!

   Françoise geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  36. saar   schrijft over Keukenloods:
   vaatwasmachine gekocht, snel geleverd en oude retour kunnen geven. hartstikke mooi!

   saar geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  37. Frusty   schrijft over Keukenloods:
   Keukenloods Nederweert

   Communicatie heel slecht. Wordt keer op keer gezegd dat je wordt teruggebeld, gebeurt dan vervolgens nooit, dan verschuilt men zich achter een collega. Afspraken worden niet nagekomen of vergeten. Zal nooit meer een keuken kopen daar!

   Frusty geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  38. Ralph   schrijft over Keukenloods:
   primma apparatuur uitgezocht helemaal tevreden

   Ralph geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  39. RJ   schrijft over Keukenloods:
   Erg goed geholpen bij ontwerp en aanschaf. Levertijd viel tegen. Plaatsing van de keuken verliep goed, maar er was niet goed gecommuniceerd dat dit 2 dagen in beslag zou nemen ipv 1.

   RJ geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  40. Anoniem   schrijft over Keukenloods:
   Slechte ervanjgen garantie kennen ze niet waardeloos de klant te beantwoorden. Laat klanten aan hun lot over en kijk uit is geen winkelvoorwaarden

   Anoniem geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  41. R ter Schure   schrijft over Keukenloods:
   Allemaal prima gegaan.
   We zijn blij met het resultaat

   R ter Schure geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  42. F. Oosterhoff   schrijft over Keukenloods:
   Wij hebben positieve ervaring met Keukenloods Veendam en met de adviseur Erik Mittendorp. Goede begeleiding, en meedenkend, omdat wij geen standaard keuken wilden. Het resultaat mag er zeker wezen, ook dankzij de keukenmomteur Ronald Reinders.
   Alles op tijd geleverd, volgens afspraak, geen beschadigingen en goed verpakt.

   F. Oosterhoff geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  43. M. Schuring   schrijft over Keukenloods:
   Prettig geholpen door Kees bij Keukenloods Veendam bij het uitzoeken van onze keuken. Wanneer je apparatuur elders goedkoper vindt gaat hij ook met die prijs mee. De plaatsing ging volgens afspraak en eventuele kleine puntjes worden in overleg opgelost, zoals het hoort. Ben erg blij met het resultaat en geniet van deze mooie keuken!

   M. Schuring geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  44. a van der horst   schrijft over Keukenloods:
   wij zijn zijn zeer tevreden met de kan koop van onze keuken bij keuken loods roosendaal .wij hadden een bepaalt bedrag en daar moesten wij een complete keuken voor hebben en die verkoper in roosendaal heeft ons daarbij heel goed geholpen en ook de bezorging van de keuken was goed keurig op de afgesproken tijd en het plaatsen van de keuken is prima gedaan met een zeer goede monteur . een dikke duim voor keukenloods rooseldaal.

   a van der horst geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  45. John van Limburg Stirum   schrijft over Keukenloods:
   voor de tweede maal een keuken gekocht bij keukenloods .nl almere. we zijn goed geholpen en hij staat weer prachtig in ons huis

   John van Limburg Stirum geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  46. Cello Zaandam   schrijft over Keukenloods:
   Keukenloods zaandam: Spijt als haren op mn hoofd dat ik hier een keuken heb gekocht.
   Al 4 maanden zit ik met een half afgemonteerde keuken zonder toezeggingen.
   Ik raad dan ook niemand aan hier een keuken te kopen, en al helemaal niet het volledige bedrag te betalen voor dat de keuken naar behoren is, zoals van mij is geïst.

   DOE. HET. NIET.

   Na 4 maanden zonder oplossing is op Mijn initiatief een servicemonteur langsgekomen om de boel aan te sluiten zodat ik op zn minst kan koken.
   Nu ik aan heb gegeven dat ik na 4 maanden verzuim en wanprestatie de verkoop ga ontbinden, is er wel iets mogelijk?

   JULLIE hebben 2 BEUNHAAS-ZZPers gestuurd om de keuken er in te trappen (zoals bevestigd door de servicemonteur) en JULLIE zijn al 4 maanden zwaar nalatig m.b.t. een oplossing.

   Een Zware wanprestatie. SCHANDE!!!

   Cello Zaandam geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  47. Joanne Luijmes   schrijft over Keukenloods:
   Keukenloods Zaandam: We hebben in eerste instantie vooral naar de keuken apperatuur gekeken en kregen uitgebreide voorlichting over de cooker, oven, A++ koelkasten, stille vaatwassers en vooral afzuigkappen. Hierdoor kwamen we uiteindelijk weer terug omdat we bij deze keukenloods het juiste aanrechtblad vonden. Toen hebben we maar besloten om alles hier te bestellen en dat is prima verlopen. We genieten nog elke dag van onze keus.

   Joanne Luijmes geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  48. Machielsen   schrijft over Keukenloods:
   Erg blij met onze nieuwe keuken die we bij keukenloods hebben gekocht

   Machielsen geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  49. Askander   schrijft over Keukenloods:
   Ervaring Keukenloods Gaanderen: Super service!! Zeer behulpzaam. Top keuken

   Askander geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  50. Cokky Weyschede   schrijft over Keukenloods:
   Onze tweede Keukenloods keuken is weer een hit! Alles klopt, Yoella heeft ons super geholpen!!

   Cokky Weyschede geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  51. Peeters joop   schrijft over Keukenloods:
   Keukenloods Roosendaal: Voor de tweede keer bij Keukenloods een keuken gekocht.
   Denken goed mee naar oplossingen uitstekende kwaliteit voor een fijne prijs. Bij de levering klopte alles op 1 puntje na echter dat werd snel opgelost.

   Peeters joop geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  52. Janneke Tichelaar   schrijft over Keukenloods:
   Actief meegedacht. Flexibel. Snel. Correct. Goedkoop.

   Janneke Tichelaar geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  53. TIJSSEN   schrijft over Keukenloods:
   Keukenloods Nederweert:
   Na een goed gesprek zouden we een offerte opgestuurd krijgen. Na 3 x bellen nog geen offerte gekregen en 3 weken verder.

   TIJSSEN geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  54. H.A. Keuben   schrijft over Keukenloods:
   Wij zijn zeer goed en correct geholpen.

   H.A. Keuben geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  55. Hendriks   schrijft over Keukenloods:
   Zeer tevreden over verkoopgesprek, aflevering, plaatsing en service. Alles prima verlopen. Een tevreden klant.

   Hendriks geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  56. G. Leinenga   schrijft over Keukenloods:
   Prettig gesprek en flexibel personeel. Bezorging en installatie verliep prima en volgens afspraak. We zijn blij met onze keuken!

   G. Leinenga geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  57. Mw Verheijen   schrijft over Keukenloods:
   Snel geholpen, duidelijke afspraken, keurige aflevering en plaatsing.

   Mw Verheijen geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  58. Jacqueline de Boom   schrijft over Keukenloods:
   Prima geholpen bij de keukenloods. Mooie keuken met alle apparatuur gekocht. Alles werd op tijd geleverd en geinstalleerd. Prijs /kwaliteit verhouding is zeer goed en de service ook. Ik kan iedereen aanraden hier een keuken en apparatuur te kopen.

   Jacqueline de Boom geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  59. atef nassar   schrijft over Keukenloods:
   Afgelopen zomer voorraad keuken aangeschaft. Vriendelijk personeel, denken goed mee in de mogelijkheden op basis van het beschikbare budget en adviseren waar nodig. Levertijd bleek korter te zijn dan aangegeven en uitstekende nazorg service. Tot slot is de prijs/kwaliteit verhouding van de keuken uitstekend. Niets anders dan positieve woorden over Keukenloods (specifiek de vestiging Amsterdam)

   atef nassar geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  60. rene verkleij   schrijft over Keukenloods:
   Zeer prettig bedrijf met kennis van zaken.
   Veel verstand van de diverse materialen en appatuur, deskundig advies en een zeer goede prijs kwaliteit verhouding.

   Tevens is de aftersales goed op orde en wordt je keurig geholpen via mail en telefoon.

   Keukenloods Gaanderen is een echte aanrader.

   René

   rene verkleij geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  61. Heer de Gooijer   schrijft over Keukenloods:
   keukenloods Gaanderen:
   Tijdens het oriënteren goed geholpen, daarna volgens afspraak geleverd, vakkundig gemonteerd.

   Later bleek er een kleine beschadiging aan het blad te zitten en ook zit werd snel en correct opgepakt.

   Betrouwbare partij!

   Heer de Gooijer geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  62. Fam. Staats   schrijft over Keukenloods:
   Nadat we bij een aantal zaken waren geweest hebben we uiteindelijk onze keuken gekocht bij Keukenloods Veendam. Leuke, nuchtere verkoper zonder gladde praatjes en opdringerigheid. Er viel goed te onderhandelen over de prijs. We hebben ergens anders een offerte laten maken voor dezelfde keuken en die prijs was aanmerkelijk hoger. Helaas ging er wel iets mis. De verkeerde handgrepen waren besteld. Dit is uiteindelijk keurig opgelost. Ook was er een defect aan de vaatwasser maar dit is ook allemaal snel en netjes afgehandeld.
   Enige minpunt is dat wij al een tijdje willen dat de monteur even weer bij ons langs komt omdat er een plankje los is gegaan wat we zelf niet kunnen maken. We hebben hem een persoonlijk bericht gestuurd en er is een briefje in zijn postvakje gelegd dat hij contact met ons op moet nemen, maar dit is tot op heden nog niet gebeurd.
   Maar al met al zijn we zeer tevreden en erg blij met onze mooie nieuwe keuken. Ik zou Keukenloods zeker aanraden aan anderen.

   Fam. Staats geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  63. José de Haan van der Linden   schrijft over Keukenloods:
   Keukenloods Roosendaal: Prettig geholpen , kundig advies . Proffesionele installatie , kortom uiterst tevreden met de algehele ervaring met de keukenloods

   José de Haan van der Linden geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  64. MTMM   schrijft over Keukenloods:
   Erg fijne ervaring met Keukenloods zaandam: hoge kwaliteit van keukens, prettig contact met de verkopers, goed advies, de klantenservice is vrijwel altijd bereikbaar en ‘last but not least’ goede prijs-kwaliteitverhouding.

   MTMM geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  65. Sander   schrijft over Keukenloods:
   Erg veel kennis in huis en vakkundig geholpen. Eerlijke prijzen en alles meteen netto. Geen spelletje om de helft van de prijs af te moeten praten. Aanrader!

   Sander geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  66. frans boon   schrijft over Keukenloods:
   In Zaandam ben ik zeer goed geholpen door Ron Schmidt voor aankoop van een inbouw koel/vries combi in mijn bestaande keuken +de inbouw. Binnen 2 uur ontving ik een mail waar alles op stond zoals mondeling was afgesproken. Later een mail wanneer een monteur zou komen die ook rond de tijd er was.
   De oude keurig gedemonteerd en de nieuwe geplaats en de deur op deur zuiver passend gemaakt. monteur Paul de Groot was een topvakman en heeft ook allen troep meegenomen en geen
   bijkomenden kosten. Dus 10 **********.

   frans boon geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  67. Waal   schrijft over Keukenloods:
   We waren vanmiddag in Keukenloods XXL in Zaandam. Erg slecht geholpen, verkoper (J.) hoorde ons budget 5/6.000 Euro en gaf al gelijk aan dat hij niets kon doen voor ons, Ons voorkeur ging uit van een keuken van 10.000 en reageerde erg lacherig op onze wensen. We kregen een erg ongemakkelijk gevoel toen hij ons alleen maar aankeek hoe wij een alternatieve kunststof front en aanrechtblad aan het uitkiezen waren, om de keuken wat goedkoper te maken. Had meer support hierbij gewild aangezien wij starters zijn. Kortom niet klant vriendelijk. Hij gaf ook aan dat hij geen 3d kon maken en de technische dienst dat alleen deed. We moesten nog maar een rondje maken in de winkel zei hij op het eind. Hebben we uiteraard niet gedaan.

   Waal geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  68. David   schrijft over Keukenloods:
   Super service, goed geholpen, scherpe prijzen!!
   Niet opdringerig en deskundig!
   zelfs na 3 maanden even bellen met een vraag en ze weten wie je bent, aanrader!

   David geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  69. Jeroen Taillie   schrijft over Keukenloods:
   Een mooie keuken besteld met A-klasse aparatuur voor een goede prijs. Tot zover tevreden. Echter de levering:
   – werkblad beschadigd geleverd. 1 maand later nog geen voorgestelde oplossing, ondanks directe melding bij levering
   – verkeerde schouw geleverd, correct vervangen na een week
   – in de keuken zat geen enkele lade voor bestek. Na 1 maand nog niet geleverd
   – in 6 van de 12 frontjes waren gaatjes voorgeboord voor de greepjes
   – sparing voor kraan niet groot genoeg voor de geleverde kraan.

   Nu zijn al deze punten vervelend, maar op te lossen. Helaas is de respons/informatie en follow up vanuit keukenloods bedroevend. Geen support, inleving of met name een vorm van terugkoppeling, tenzij je er zelf meerdere keren er week achteraan blijft bellen/mailen.
   Maar dan nog na 1 maand helaas geen resultaten.
   Voor ons dus een zeer slechte ervaring en kunnen hen dus duidelijk niet aanraden.

   Jeroen Taillie geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  70. Van kesteren   schrijft over Keukenloods:
   We zijn ontzettend goed en vriendelijk geholpen,met het uitzoeken vd keuken.
   Het plaatsen is zeer voorspoedig en professioneel gedaan.
   We genieten volop vd keuken en raden iedereen aan om naar keukenloods te gaan.

   Van kesteren geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  71. Flip   schrijft over Keukenloods:
   Zeer tvreden met onze nieuwe keuken. Prettig geholpen en goed en vakkundig geplaatst. En ook belangrijk ,een hele mooie prijs!!

   Flip geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  72. Ad   schrijft over Keukenloods:
   Keukenloods Utrecht: Prima kwaliteit, prima montage, en prima prijs verhouding.
   Ja ook bij ons ging er wat mis maar dit werd tevreden opgelost.

   Ad geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  73. Nelleke Haaijer   schrijft over Keukenloods:
   Keukenloods Veendam: We zijn erg tevreden met onze keuken en de hulp die ww voorafgaand hebben gehad! We genieten elke dag van onze aanschaf.

   Nelleke Haaijer geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  74. luitzen hitman   schrijft over Keukenloods:
   na installatie van 4 keuken kan ik niet anders zeggen dan dat de samenwerking met Erik opbouwend was bij keukenloods zaandam

   luitzen hitman geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  75. Pim   schrijft over Keukenloods:
   Keuken gekocht bij Keukenloods.

   Service
   We zijn daar erg goed geholpen. Erg vriendelijk personeel en meteen een scherpe prijs in tegenstelling tot veel andere keukenzaken waar je de helft er is af moet praten. Er is goed meegedacht en uiteindelijk hebben we een mooie keuken.

   Montage:
   De monteur die de keuken gezet heeft, heeft de warme kraan bij het monteren dicht gedraaid. Toen wij deze later open zetten spoot het water alle kanten op. De monteur ontkende en gaf zelfs ons eerst de schuld. Niet heel netjes. Ook zijn de plinten niet goed vastgezet en stond de afwasmachine niet helemaal vast waardoor hij in zijn geheel naar achteren schoof. Keukenloods huurt de monteur in en is dus ook verantwoordelijk voor. Daarnaast was de oven met een kapotte ruit geleverd. Deze is netjes gemaakt.

   Afgezien van de monteur zijn we verder tevreden over Keukenloods. Prima keuken voor een niet te gekke prijs.

   Pim geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  76. Stefan vd voort   schrijft over Keukenloods:
   We zijn goed geholpen bij Keukenloods Waddinxveen. Het ontwerp hadden we zelf al uitgetekend, maar de invulling hiervan heeft men prima gedaan. Voldoende keuze uit verschillende apparatuur, ook nog tegen redelijk aantrekkelijke prijzen. We hebben her en der een offerte opgevraagd, maar Keukenloods kwam hier het beste uit (prijs/kwaliteit). Ondanks dat men aangeeft niet veel met de offerteprijs te kunnen doen, kon er bij ons nog zo’n 10% vanaf. Het plaatsen van de keuken verliep overigens niet helemaal vlekkeloos, aangezien ons betonnen aanrecht blad niet geleverd werd op de dag van montage. Men gaf aan dat deze gebroken was tijdens transport, maar via de monteurs die kwamen plaatsen begrepen we dat Keukenloods deze zelf niet juist had besteld. Uiteindelijk is 2,5 week later het blad geleverd en geplaatst. Gelukklig woonde we nog niet in ons nieuwe huis, dus hebben we er uiteindelijk niet veel hinder van ondervonden.

   Stefan vd voort geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  77. Willem   schrijft over Keukenloods:
   Keukenloods Veendam:
   We zijn goed en snel geholpen.

   Willem geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  78. KDK   schrijft over Keukenloods:
   Tijdens de koop van de keuken een goede voorlichting.
   Geen opdringerige verkopers, maar goed advies.
   Goede prijs en de geleverde keuken keurig netjes verpakt
   En alles compleet.
   Kortom een aanrader om hier een keuken te kopen
   Vr. Gr. KDK.

   KDK geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  79. Sjoukje   schrijft over Keukenloods:
   Enige tijd geleden een nieuwe keuken uitgezocht bij Keukenloods Zaandam. We werden vriendelijk ontvangen en goed geholpen met het uitkiezen van de juiste inbouw apparatuur. Van te voren nog op internet gezocht naar de goedkoopste inbouwapparatuur en Keukenloods kwam steeds naar voren met de scherpste prijzen. Het was geen probleem om later nog aanpassingen in de keuken door te geven.
   Kortom prettige service en een goede prijs.

   Sjoukje geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  80. Leo Keersmaekers   schrijft over Keukenloods:
   Wij zijn door de medewerkster van Keukenloods in Nederweert goed, vakkundig en erg vriendelijk geholpen. Belangrijk was dat wij werden gerespecteerd en er goed naar ons werd geluisterd. Wij hebben een compleet huis verbouwd en moesten ons derhalve oriënteren op vloeren, tegels, sanitair, keukens etc. en hebben ervaren hoe verschillend verkopers hun klanten benaderen. Keukenloods in Nederweert was zeer plezierig. Wij zijn goed geadviseerd, er werd rekening gehouden met ons budget en wij hebben er een hele mooie keuken voor gekregen.Ik zal anderen zeker Keukenloods adviseren.

   Leo Keersmaekers geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  81. H Konst   schrijft over Keukenloods:
   De service was goed ze hebben me gied geholpen ik ben super blij met mijn keuken alles is goed af gehandelden af geleverd

   H Konst geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  82. Smile   schrijft over Keukenloods:
   Goede adviezen bij de keuze van de diverse keukenonderdelen. Prima service. Gemaakte afspraken zijn correct nagekomen. Wij zijn zeer tevreden. Compliment voor de medewerker van Keukenloods (Gerwin)

   Smile geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  83. Patrick   schrijft over Keukenloods:
   Zeer prettig geholpen bij de Keukenloods. Er werd in tegenstelling tot de zogenaamd goedkope concurrenten niet gepusht om te beslissen.
   Ook na aankoop van de keuken kan je nog altijd met vragen terecht. Kortom een positieve ervaring met de Keukenloods.

   Patrick geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  84. wim L   schrijft over Keukenloods:
   ik ben netjes geholpen door Keukenloods Gaanderen.ook op de afgesproken datum alleen de tijd was veel later . [de laatste van de vracht] bij aflevering bleek 1 kast niet goed vast gemaakt .deze lag helemaal kapot in de vrachtauto .jammer.maar na 14 dagen nageleverd en netjes gemonteerd. de monteurs die de keuken geplaatst hebben hebben het prima gedaan ,zeer tevreden.

   wim L geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  85. Jolande   schrijft over Keukenloods:
   Heb goede ervaring met keukenloods amsterdam. Bovendien goede service. Maakten geen enkel probleem toen mijn keuken tot 3 keer toe opgeschoven moest worden ivm flinke uitloop oplevering van mijn huis . Toen de keuken eindelijk geplaatst kon worden werd hij gebracht en in no time door ervaren keukenzetter in elkaar gezet. Ondanks bijna half jaar uitstel was alles onbeschadigd en compleet .

   Jolande geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  86. wicher   schrijft over Keukenloods:
   alles volgens afspraak en puik afgeleverd keukenloods veendam

   wicher geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  87. peter   schrijft over Keukenloods:
   prima service en kwaliteit. TOP

   peter geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  88. HM   schrijft over Keukenloods:
   Keukenloods Utrecht: Een mooie keuken, op tijd geleverd en geplaatst, fijne service in de winkel en tegen een strakke prijs. Ook de informatievoorziening over de levering was top.

   HM geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  89. ieke van der huijzen   schrijft over Keukenloods:
   Keukenloods Amsterdam: Keukne is geplaats en het is allemaal prima gegaan en ik ben erg tevreden over de service.

   ieke van der huijzen geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  90. Marina   schrijft over Keukenloods:
   Jammer genoeg geen goede ervaring met Keukenloods Zaandam. Bij verkoop ging alles prima. Wij hadden een ”actie” met gratis montage. Echter dat de keuken werd geplaatst moesten wij toch €900 euro betalen in contanten. De zzpers die dit plaatsen doen niet aan facturen of overboeking. (zwart dus lijkt mij)
   Ook was dit niet eerder vermeld dat dit zo in elkaar steekt, en volgens mij heb ik dan geen gratis montage ontvangen… Ook miste bij de aflevering de afzuigkap, waar ik eerst zelf achter moest komen dat ik hierover had gebeld. Ook zat er bij de afzuigkap de verloop van de afvoeraansluiting niet bij. Dus wanneer ik een keuken koop moet ik zelf nog los de afvoeraansluiting kopen, dit verkopen ze er niet standaard bij…..Vervolgens wordt er gezegd dat het binnen een bepaalde week komt maar tot op heden heb ik deze nog steeds niet en de keuken zit er al anderhalve week in. Hierbij zijn één kastje en de koelkast scheef waarvoor ik zelf achteraan moet gaan. al met al is de verkoop makkelijk maar de service 0. Wanneer je ze belt of mailt hoor je dat ze geïrriteerd zijn en er wordt zelfs gezegd dat ze geen excuses maken voor dat er eerst gekeken wordt of het ook wel nodig is….

   Marina geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  91. rj   schrijft over Keukenloods:
   Veel keuze en zijn transparant over wat het gaat kosten. Personeel is vriendelijk en weet wat ze doen.

   rj geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  92. Whinky   schrijft over Keukenloods:
   Keukenloods Waddinxveen:
   Goede service in de winkel, snelle en erg degelijke installatie en goede afhandeling van installatieproblemen.
   Tip: kom na een aantal weken nog eens kijken of alles nog goed functioneert (geen mankementen, tips of afstellen kastjes, etc.)

   Whinky geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  93. Ismail   schrijft over Keukenloods:
   Goed advies. Ook over alles goed op de hoogte gehouden. Montage door vakmensen.

   Ismail geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  94. Irene   schrijft over Keukenloods:
   Na heel wat keukenzaken bezocht te hebben ben ik uitgekomen bij Keukenloods in Zaandam. Grote showroom en relaxte sfeer, hier gelukkig geen opdringerige verkopers maar vakmensen die echt de tijd voor je nemen. Nog een pluspunt is dat Keukenloods t.o.v. andere aanbieders heel scherpe aanbiedingen heeft op de apparatuur.
   Korte levertijd (ca. 9 weken na inmeten) en de keuken ziet er op en top uit. Heel blij mee!

   Irene geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  95. danielle   schrijft over Keukenloods:
   Snelle levering, van de inbouw koelkast, dat wel. Maar dit stond ook op hun site. Maar toen ik hun dezelfde week belde over een inbouwvriezer die ik wilde aanschaffen. En ergens anders er geen bezorgkosten zou worden berekend, scheelde me 35 euro. Op de vraag of zij toch ook tegen deze prijs wilde leveren, zeker omdat ik een paar dagen eerder ook al een koelkast had besteld, reageerde ze negatief. Jammer…. dus maar besteld bij de concurrent.

   danielle geeft2 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

  96. Kuijpers   schrijft over Keukenloods:
   Goed geadviseerd in de winkel, alles keurig geregeld. Mooie tekeningen, de keuken precies zoals ik deze in gedachten had. Montage had alleen beter verspreid kunnen worden over 2 dagen (ipv 6.00-21.00 uur).

   Kuijpers geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  97. Stokkie   schrijft over Keukenloods:
   Keurig geholpen bij het kiezen van de keuken. Geen mooie praat over allemaal zaken die er in de kern niet toe doen. Keuken is vervolgens conform afspraak geleverd en geïnstalleerd. Had er geen omkijken naar.

   Stokkie geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  98. Wilfred   schrijft over Keukenloods:
   Keukenloods waddinxveen: Redelijk geholpen. Verkoper een klein beetje grumpy. Uiteindelijk een mooie keuken voor een prima prijs en daar gaat het om!

   Wilfred geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  99. jesoti   schrijft over Keukenloods:
   Een keuken gekocht bij de keukenloods. Fijn personeel, tot aan de dag van levering werden wij op de hoogte gehouden over de levering. Aflevering was super. Wij genieten nog dagelijks van onze nieuwe keuken.
   Keukenloods een aanrader voor zowel een keuken kopen als de apparatuur.

   jesoti geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  100. M.v.d. Meer-v.Dijk   schrijft over Keukenloods:
   Vanmorgen gegaan naar de vestiging van keukenloods in Veendam. Wij gingen voor de aankoop van een Bosch keramische kookplaat4p/tiptoets. RVS.Op de site van de keukenloods stond dat de genoemde keramische kookplaat op voorraad was. Maar dit was niet het geval. Een gemiste kans, want wij hadden de plaat willen meenemen. Pas uw site aan, dat voorkomt ergernis en boosheid. Wij zullen ons wel twee keer bedenken voordat wij weer naar keukenloods gaan. Pas de site per plaats aan. Wij hebben voor niks gereden vanuit Wolvega naar Veendam. Geen kleinigheid!

   M.v.d. Meer-v.Dijk geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  101. Diny Barink   schrijft over Keukenloods:
   Ik ben heel tevreden over de keukenloods. Het advies en de plaatsing waren uitstekend en ze doen wat ze beloven!

   Diny Barink geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  102. Jb   schrijft over Keukenloods:
   Alles prima ! Goede prijs en alles keurig op afgesproken tijd geleverd.

   Jb geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  103. E.Roumimper   schrijft over Keukenloods:
   Uitgebreide begeleiding bij de aankoop leuke mensen en goed advies betreffende de uitvoerende Aannemer die de keukenverbouwing uitstekend heeft uitgevoerd. Keuken is van een degelijke goede kwaliteit
   Samengevat: Goede prijs/kwaliteit een aanrader

   E.Roumimper geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  104. Hans van der Haar   schrijft over Keukenloods:
   Alles is mooi en goed afgeleverd naar goed keuring van de tekening.
   Maar toen we de keuken geplaatst hadden zagen we dat de verhouding van de boven kasten niet in lijn stonden met de onderkasten.
   Door ons bij de tekening lezen niet op gemerkt( wij zijn leken op dit gebied)
   maar hou er bij de volgende klant rekening mee,dat is veel mooier

   Hans van der Haar geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  105. Sluys   schrijft over Keukenloods:
   Wij hebben een prima ervaring met keukenloods.
   Wij kregen goed en deskundig advies en ook de leuke meneer die de keuken kwam installeren was een vakman. Enige verbeterpuntje is de belofte van een aanvullende prijsafspraak, een droger. Daar moesten wij erg achteraan zitten en uiteindelijk hebben wij de droger dan ook elders besteld.

   Sluys geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  106. Ed en Irene   schrijft over Keukenloods:
   In de zoektocht naar onze nieuwe keuken zijn we in verscheidene zaken geweest. We hebben zelfs overwogen de keuken op maat te laten maken omdat we persé een betonnen blad wensten. Toen we via internet, in de zoektocht naar apparatuur, bij de Keukenloods terecht kwamen maakten we een afspraak in Waddinxveen.
   Het gevoel en begrip dat we daar ervoeren deed ons zonder twijfel beseffen dat we aan het juiste adres waren. Ook de installatie werd via Keukenloods geregeld.
   Inmiddels genieten we al ruim twee maanden van een plaatje van een keuken met dank aan De Keukenloods!

   Ed en Irene geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  107. Kim   schrijft over Keukenloods:
   Helaas ontbraken de greepjes na levering en na uitgelegd te hebben dat ze echt niet in een lade zaten, mochten we andere uitzoeken en werden ze opgestuurd.
   (Andere waren noodzakelijk want de orginele waren helemaal niet de afgesproken maat).
   Voor nu is helaas de vaatwasser (nog steeds) niet in orde, deze lekt en maakt een hoop geluid. Hiervoor wilde er wel iemand komen kijken van de keukenloods zelf maar helaas zijn wij niet vaak in de gelegenheid en hebben liever direct een monteur.

   Kim geeft2 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

  108. Robin Frans   schrijft over Keukenloods:
   Zeer goede en proffesionele service.
   De oplevering van ons huis werd kort voor de opleverdatum verplaatst met 2 maanden, waardoor de keuken niet op de afgesproken datum geleverd en geplaatst kon worden.
   Ook dit was geen probleem bij de Keukenloods en kon na een enkel belletje verplaatst worden.

   Al met al een zeer plezierige ervaring.

   Robin Frans geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  109. Jules   schrijft over Keukenloods:
   Al bij ons vorige huis kochten we een keuken bij de Keukenloods. Dit was zo goed bevallen dat we ook nu deze keuze weer hebben gemaakt.

   Wel hebben we de keukenloods ook met andere keukenzaken vergeleken. Uiteindelijk gaf de prijs maar ook zeker de kennis en flexibiliteit de doorslag om hier een keuken te kopen.
   In Gaanderen hebben ze een prima showroom. Netjes voor elkaar. Verwacht geen superstrakke design zaak, maar wel mensen die weten waar ze het over hebben.
   Er werd heel slim mee gedacht. Zelfs toen er al een keuken op papier stond die wij erg mooi vonden werd er over details nog doorgedacht.
   Uiteindelijk werd er nog helemaal een andere maatkeuken doorberekend voor ons: bleek dat we voor een paar honderd euro meer een keuken helemaal op maat konden kopen (Beda).
   Proces van bestellen ging goed. Omdat we in een hele verbouwing zaten hadden we veel vragen; die werden elke keer goed beantwoord. Daarnaast werd er heel flexibel nog van alles aangepast.

   De monteurs hebben de grote keuken in 1 dag geplaatst. Er werd heel netjes gewerkt, en ook hier over details nagedacht.

   Wij raden onze vrienden en kennissen zeker aan om naar deze winkel te gaan.

   Jules geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  110. lindsay020   schrijft over Keukenloods:
   service goed mooie keukens dingen aanpassen ook goed geregeld zonder problemen..

   super vriendelijke montageteam en alles is goed en netjes geplaatst.

   lindsay020 geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  111. Ben   schrijft over Keukenloods:
   Keukenloods zaandam: Vakkundige en vlotte verkoper
   Alle afspraken perfect nagekomen

   Ben geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  112. Bert   schrijft over Keukenloods:
   Zeer goede prijs/kwaliteit en uitstekende service, 2e keuken in 7 jaar tijd gekocht bij de keukenloods.

   Bert geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  113. Weerman   schrijft over Keukenloods:
   Mooi keuken, deskundig personeel, montage vakbekwaam en zeer snel.
   Dit bedrijf is een aanrader

   Weerman geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  114. Voske   schrijft over Keukenloods:
   Snel geholpen door de keukenadviseur, Peter, bij Keukenloods Amsterdam. Hij wist mijn wensen goed te vertalen in oplossingen en de juiste opstelling.
   De installateur/monteur heeft ook zeer netjes zijn werk gedaan.

   Voske geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  115. Nick   schrijft over Keukenloods:
   Nette winkel met vriendelijk en behulpzaam personeel. Goed geholpen bij het uitzoeken van de juiste keuken. De verkoper bleef vriendelijk terwijl we in totaal wel 20 keer dingen verandert hebben. Dat ging van handvatten tot alle apparatuur veranderen tot een ander materiaal kasten en een andere kleur enzovoorts. Erg geduldig dus.

   Goeie ervaring. Al met al zou ik zeker Keukenloods aanraden ook vanwege de prijs.

   Nick geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  116. Erick   schrijft over Keukenloods:
   Goed advies, meedenken naar oplossingen. Duidelijke communicatie per email en telefonisch. Prima aftersales.

   Erick geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  117. Melissa   schrijft over Keukenloods:
   Prettig gesprek gehad bij Keukenloods in Weert, ze nemen de tijd voor je en als je iets wilt weten kun je altijd terug bellen. Ook twijfelde we later nog over een matte of hoogglans keuken terwijl we de bestelling al hadden geplaatst werden we toch vriendelijk geholpen om ook hier nog een keuze in te maken. Keuken is volledig afgeleverd en geplaatst binnen 1 dag en ook dit is goed verlopen.
   Het enige wat ik minder vind is dat er geen “advies” wordt gegeven. Het is echt eigen keus en je moet zelf overall aan denken. Maar mogelijkheden qua apparaten, laden of kasten is aan jou en daar is geen advies is.
   Al met al zelf goed voorbereiden en dan is Keukenloods een aanrader.

   Melissa geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  118. jan stap   schrijft over Keukenloods:
   Waarde kwaliteitskeuken leverancier,

   Als beeldend kunstenaar en auteur, heb ik een kritisch oog. Alhoewel ik/wij erg tegen de procedure van een nieuwe keuken opzagen, bleek onze zorg ongegrond, want de staf van Keukenloods Gaanderen heeft ons letterlijk en figuurlijk door de te verwachten problematiek ‘geloodst’. Geen enkele vraag bleef onbeantwoord en geen probleem kwam op onze weg en aan elke wens en vraag werd gehoor gegeven.
   En nu……. elke dag genieten wij van de uitstraling van onze keuze.

   Gerty en Jan Stap. (Doetinchem)

   jan stap geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  119. E. Veenstra   schrijft over Keukenloods:
   Ruime keuze, vriendelijke verkoop en goede informatie.

   E. Veenstra geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  120. Ron   schrijft over Keukenloods:
   Na een goed verlopend oriënterend gesprek zijn wij kort daarop teruggegaan om onze keuken samen te stellen. De verkoper (Peter Wouters) dacht echt met ons mee. Wij hebben gekozen om de keuken en de apparatuur in zijn geheel te laten plaatsen. De Keukenloods heeft bemiddeld bij het vinden van een deskundige en betrouwbare aannemer (Joost Jongeneel). Voor de levering van de keuken en de apparatuur is die aannemer komen praten om zijn plan van aanpak door te nemen. Hierbij was er volop aandacht voor onze wensen. De keuken en apparatuur werd op het afgesproken tijdstip keurig en volledig afgeleverd door een uiterst correcte bezorgdienst. Kort daarop is de aannemer met zijn werkzaamheden begonnen. Tijdens de installatie was er ook nog voldoende ruimte voor overleg. Het eindresultaat mag er zijn. Al met al zijn wij meer dan tevreden met onze keuze voor de Keukenloods en dit geldt zeker voor de deskundigheid van de aannemer. Kortom een aanrader.

   Ron geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  121. Koning   schrijft over Keukenloods:
   Prima kwaliteit/ prijs verhouding.

   Koning geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  122. christoffels   schrijft over Keukenloods:
   We zijn erg goed geholpen bij de keukenloods. Mooie keuken ook!

   christoffels geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  123. Wemhof   schrijft over Keukenloods:
   We hebben onze keuken gekocht bij Keukenloods in Veendam. We zijn prettig geholpen en nog belangrijker: erg blij met de keuken. De communicatie was goed, zodat er geen onduidelijkheden waren wat levering betreft. De positie van de greepjes was verkeerd geboord in de deurtjes, een telefoontje en we kregen nieuwe deuren binnen een paar weekjes

   Wemhof geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  124. Hoornstra   schrijft over Keukenloods:
   Kundig advies tot aan plaatsing.

   Hoornstra geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  125. Roseboom   schrijft over Keukenloods:
   Nette winkel, vriendelijk personeel, nette service en de keuken levering was top. Nergens onderdelen te kort alleen aanpassingen moeten maken bij de vaatwasser omdat het deurtje anders niet dicht ging.

   Roseboom geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  126. Anouscka   schrijft over Keukenloods:
   Een zeer positieve ervaring! De mensen van keukenloods zorgen voor een hartelijk ontvangst, nemen de tijd voor de klant, zijn ten alle tijden bereid vragen te beantwoorden. Ze maken het een persoonlijke ervaring waarin ik mij als klant zeer serieus genomen en gehoord heb gevoeld. Daar naast leveren zij uiteindelijk samen met de monteurs prachtig werk af en zijn wij zeer tevreden over de gekochte keuken.

   Anouscka geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  127. Victor   schrijft over Keukenloods:
   Na enige tijd opzoek te zijn geweest naar een goede Keukenleverancier kwamen wij op advies van een vriend uit bij de Keukenloods.

   Het gevoel wat we over hebben gehouden is zeer goed te noemen. Dit is heeft te maken met de bereikbaarheid van de klantenservice en de flexibiliteit/professionaliteit van de medewerkers. Ze denken mee en geven advies. Wij zijn 3 keer langs geweest en hebben na kundig advies nu sinds 3 weken onze keuken geinstaleerd en wel in huis staan.

   Kwalitatief kan ik nog weinig over zeggen maar ik weet zeker dat als er wat is wat mis is dat ik goed geholpen zal worden!

   Victor geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  128. Just   schrijft over Keukenloods:
   Goed advies en zeer tevreden over de nieuwe keuken van Keukenloods! Hartelijk dank.

   Just geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  129. Miriam   schrijft over Keukenloods:
   Wij hebben een keuken en bijkeuken gekocht bij keukenloods Veendam . Erik heeft ons fantastisch geholpen met zijn kennis en inzicht in keukens. We zijn nu trotse eigenaren van een fantastische keuken. Ik zou keukenloods zeker aanbevelen.

   Miriam geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  130. Manon Seijdlitz   schrijft over Keukenloods:
   Zeer professioneel!!

   Manon Seijdlitz geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  131. Rita   schrijft over Keukenloods:
   Onlangs een keuken gekocht en ontvangen en tot nu toe alles naar wens

   Rita geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  132. Edo Geerlof   schrijft over Keukenloods:
   Net een keuken geleverd gekregen door de Keukenloods.
   De verkoper leek goed te weten waarover hij het had en dat gaf vertrouwen en was reden om de nieuwe keuken bij de Keukenloods te bestellen.
   Bij het inmeten gaf hij aan de wijziging te hebben doorgevoerd en hij had haast, dus of ik snel kon ondertekenen. Bij levering blijkt dat hij de kleur van het keukenblad helemaal niet heeft doorgevoerd.
   Deze verkoper is in de tussentijd ontslagen en wij zitten nu met een keukenblad van €1400,- in de verkeerde kleur. Echt heel erg vervelend gezien het geen aankoop voor 1 of 2 jaar is die je doet.

   Bedenk dus goed dat je echt alles zelf drie keer moet controleren voordat je een handtekening zet, ook al komt de verkoper over of hij alles perfect onder controle heeft.

   Edo Geerlof geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

   • Keukenloods.nl  reageert op de beoordeling van Edo Geerlof:

    Beste Edo,

    Wat vervelend om te lezen dat het mis is gegaan met jullie keuken. Heb je voor mij misschien een ordernummer? Dan kan ik kijken of ik nog iets voor je kan betekenen.

    Met vriendelijke groet,

    Emma | Keukenloods.nl

  133. seijdlitz   schrijft over Keukenloods:
   vriendelijk en goed ontvangst.
   Mensen weten waar zij over praten.

   seijdlitz geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  134. Murray   schrijft over Keukenloods:
   Prettige sfeer in de winkel en personeel die weten wat ze verkopen. Goed advies gekregen en dat heeft een prachtige keuken opgeleverd.

   Murray geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  135. Dorinda   schrijft over Keukenloods:
   Wij zijn zeer tevreden over Keukenloods.nl. Fijn geholpen in de winkel, hele nette montage met als resultaat een keuken waar we heel blij mee zijn!

   Dorinda geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  136. Rene   schrijft over Keukenloods:
   Wij hebben een uitstekende ervaring met de Keukenloods in Almere. De eerste indruk van de winkel was niet heel bijzonder, maar ik ben blij dat ik niet ben omgedraaid.
   De service en prijs-kwaliteit verhouding waren heel goed. Géén addertjes onder het gras. Het hele proces is soepel verlopen en ook de monteur was een vakman die in zijn eentje binnen één dag de keuken heeft geplaatst. Hij heeft daarvoor zelfs nog enkele leidingen aangepast (wat hij niet had hoeven doen). Kortom, een tevreden klant.

   Rene geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  137. Anja   schrijft over Keukenloods:
   Pelgrim afzuigkap gekocht bij keukenloods.nl. Binnen 1.5 jaar kapot.Alleen de lampjes doen het nog.

   Anja geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

   • Emma  reageert op de beoordeling van Anja:

    Beste Anja,

    Wat vervelend om te lezen dat de afzuigkap niet meer naar behoren werkt. Zou je het ordernummer aan mij door kunnen geven? Dan kan ik vanuit daar kijken wat ik voor je kan betekenen.

    Alvast bedankt!

    Met vriendelijke groet,

    Emma | Keukenloods.nl

   • Anja  reageert op de beoordeling van Anja:

    Emma reageert of ik het ordernummer door wil geven. L0187433
    Echter geen reactie knop te vinden.
    Inmiddels ontvang een bericht in de cc op 2 november van keukenloods verzonden aan ATAG met de tekst “Graag onderstaande klant laten benaderen voor service”
    M.i. dient Keukenloods dit op te lossen. Heb bij U de afzuigkap als consument gekocht.
    Ben blij dat ik de Koelvries combinatie en de gaskookplaat nog niet definitief heb besteld.

   • Keukenloods.nl  reageert op de beoordeling van Anja:

    Beste Anja,

    Ik heb tot op heden nog geen ordernummer ontvangen. Zou je deze nog willen sturen? Dan kan ik kijken of ik nog wat voor je kan betekenen. Alvast bedankt!

    Met vriendelijke groet,

    Emma | Keukenloods.nl

   • Keukenloods.nl  reageert op de beoordeling van Anja:

    Beste Anja,

    Onze vorige berichten kruisten elkaar, excuses daarvoor. Onze serviceafdeling zal contact opnemen om jou verder te informeren.

    Wij hopen dat het probleem met de afzuigkap snel verholpen is.

    Met vriendelijke groet,

    Emma | Keukenloods.nl

   • Anja  reageert op de beoordeling van Anja:

    De ervaring met Keukenloods online wordt alleen maar slechter.
    Afgelopen maandag ben ik gebeld door atag, de servicemonteur zou een afspraak met mij maken. Wederom niets meer vernomen.
    Wat is dit slecht zeg.
    De bestelling welke ik had staan voor de koelvriescombinatie en de kookplaat gaan definitief niet door.

   • Keukenloods.nl  reageert op de beoordeling van Anja:

    Beste Anja,

    Ik vind het vervelend om te lezen dat het nog niet naar tevredenheid is opgelost. Onze serviceafdeling is nogmaals achter het probleem aangegaan. ATAG benadert jullie voor een afspraak zodra de nieuwe kap binnen is. Ik hoop dat de kap snel binnen is, zodat deze netjes bij jullie thuis kan worden gebracht en alles weer naar behoren werkt!

    Met vriendelijke groet,

    Emma | Keukenloods.nl

   • Anja  reageert op de beoordeling van Anja:

    Inmiddels contact gehad met Keukenloods over mijn onderstaande klacht.
    E.e.a. bleek te blijven hangen op het niet goed communiceren van de leverancier.
    Vriendelijke man van de Service afdeling die e.e.a. duidelijk heeft uitgelegd.
    Wordt echt keurig opgelost.
    Dank hiervoor.

   • Keukenloods.nl  reageert op de beoordeling van Anja:

    Beste Anja,

    Goed om te lezen dat alles netjes wordt opgelost. Ik hoop dat de afzuigkap snel in huis is!

    Met vriendelijke groet,

    Emma | Keukenloods.nl

   • Anja  reageert op de beoordeling van Anja:

    Ruim 1.5 week verder en behalve toezeggingen nog steeds geen enkele aktie.
    Kan de betreffende afzuigkap a.s. zondag ophalen bij Coolbleu in Rotterdam als ik hem nu bestel.
    Ga dit denk ik doen.
    € 149,00 weggegooid geld maar wel van de ergernis af.
    De kadobon van 25 euro die u mij wel toe heeft gezonden zal ik u retour sturen.
    laat ik gezien de toezeggingen nu zo dom zijn geweest om toch een koel-/vries combinatie en een gaskookplaat te hebben besteld bij Keukenloods.
    Kan wel huilen.

   • Keukenloods.nl  reageert op de beoordeling van Anja:

    Beste Anja,

    Ik heb begrepen dat je inmiddels contact hebt gehad met mijn collega Vincent en dat ATAG ook contact heeft gezocht. De bestelling van de overige producten gaat door en wij gaan ons uiterste best doen om dit zo goed mogelijk af te handelen.

    Nogmaals excuses voor het ongemak en ik wens je veel plezier met je aankopen.

    Met vriendelijke groet,

    Emma | Keukenloods.nl

   • Anja  reageert op de beoordeling van Anja:

    Vandaag zou Atag/ Montac oid tussen 8 en 10 hier zijn om de afzuigkap om te wisselen.
    Om 10,35 nog niemand aanwezig. Zelf gaan bellen.
    Het kon nog wel een uurtje gaan duren.
    Weet u wat fatsoenlijk zou zijn geweest, even bellen !!
    Wat mij betreft kunnen ze de afzuigkamp houden.
    Na een maand te hebben moeten bedelen en een halve vrije dag voor niets te hebben genomen ben ik er klaar mee.
    Ga naar de bouwmarkt, haal daar een afzuigkap en vraag of een vriend hem in wil bouwen.

   • Keukenloods.nl  reageert op de beoordeling van Anja:

    Beste Anja,

    Ik heb begrepen van ons Inbouwteam dat de andere apparaten inmiddels succesvol zijn afgeleverd. Dat is in ieder geval goed nieuws! Ik vind het nog steeds erg vervelend dat het met de afzuigkap niet wil vlotten. Wij hebben ons uiterste best gedaan, maar wij hebben er nu geen invloed en zicht meer op, omdat ATAG zegt het probleem op te gaan lossen. Ik hoop dan ook dat dit snel het geval is.

    Met vriendelijke groet,

    Emma | Keukenloods.nl

  138. Bianca de Jong   schrijft over Keukenloods:
   wij werden zeer prettig geholpen, de verkoper had zeer zeker kennis van zaken en dacht heel goed mee. Ook was geen moeite hem teveel en onder het genot van een bakje koffie werd onze keuken netjes uitgetekend. Zelfs ik als vrouw kon zien hoe het zou worden. Ik moet zeggen nu hij staat is hij nog veel mooier

   Bianca de Jong geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  139. Tine   schrijft over Keukenloods:
   Ervaring Keukenloods Zaandam: Heel overzichtelijk en een ruim assortiment.

   Tine geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  140. wim   schrijft over Keukenloods:
   goede advisering.
   Winkel was op dat moment in verbouw.

   wim geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  141. Wibo vastgoed bv   schrijft over Keukenloods:
   Wij hebben inmiddels 26 keukens gekocht voor 5 projecten! Dat moet al genoeg zeggen! Wij zijn tevreden. Een kanttekening , wij merken dat de prijzen omhoog gaan sinds de crisis over is. Dat is dan weer minder

   Wibo vastgoed bv geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  142. Anita   schrijft over Keukenloods:
   Goede service, vriendelijk personeel, gastvrij, goede uitleg en een leuk contact.

   Anita geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  143. Meindert Wijnberg   schrijft over Keukenloods:
   Weliswaar geen super-de-luxe toonzaal met een overvloed aan keukenopstellingen, maar praktisch en overzichtelijk.
   Ook geen opdringerige verkopers, maar op verzoek zijn we bijzonder vriendelijk en voorkomend voorgelicht, geadviseerd en geholpen bij de keuze van onze nieuwe keuken.
   De deskundige montage rondde onze koop tot volle tevredenheid af. En inmiddels heerlijk aan het kokkerellen in de nieuwe keuken.
   Kortom, een topper.

   Meindert Wijnberg geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  144. Renate   schrijft over Keukenloods:
   Misleiding
   Afgelopen dinsdagochtend contact gezocht met Keukenloods Amsterdam Zuidoost voor een offerte check. Bij deze check duidelijk aangegeven om welk type keuken het ging, Beda (mat greeploos wit met schuine frontjes), welke staat opgesteld in de showroom bij de vestiging van Keukenloods in Zaandam en helaas (nog) niet bij de vestiging in Amsterdam Zuidoost. Uiteindelijk afgelopen vrijdag telefonisch contact gehad, de verkoper Peter kon onze offerte matchen met deze specifieke Beda keuken dus afspraak gemaakt bij de vestiging in Amsterdam voor afgelopen zondag om het verder door te spreken. Zondag bij binnenkomst nogmaals aangegeven dat we net uit de showroom uit Zaandam kwamen om de keuken nog even goed te beoordelen. We zagen bijvoorbeeld duidelijk dat de frontdikte afwijkend is van een standaard front . Bij aanvang van het gesprek nogmaals duidelijk aangegegven dat we echt voor dit specifieke keukentype kwamen. Peter gaf aan dat dit helder was en het om een hogere kwaliteit keuken ging. Kortom we begrepen elkaar dachten we. Gedurende gesprek indeling en werkblad doorgenomen, ook gevraagd naar afwijkende frontdikte, dat was het geval aldus Peter. Voorwaarde om de deal rond te maken is dat we direct moesten tekenen. Indien we naar buiten zouden lopen, verviel het aanbod. Dit voelde redelijk intimiderend. Tegelijkertijd hadden we met Peter duidelijk gesproken over welke keuken het ging dus uiteindelijk getekend. Eenmaal thuis checkten we de orderbevestiging en daarin zagen we niet de frontdikte gespecificeerd, iets wat we tijdens het gesprek wel benoemd hadden. De dag erna heeft mijn man direct gebeld en gevraagd of dit nog even gespecificeerd kon worden in de orderbevestiging. Peter gaf aan dat hij eerst wilde verifiëren wat exact de dikte was van de frontjes van de Beda keuken die staat opgesteld in de showroom in Zaandam. Later belde hij terug, dit bleek inderdaad 22mm, maar hij wilde dit niet aanpassen. Indien we dit wilden moesten we hiervoor extra 500 euro bijbetalen. Dit geloof je toch niet? Wat een ongelofelijke deceptie! Voorafgaand aan het contact hebben we aangegeven om welke keuken het ging, we hebben duidelijk aangegeven dat we deze keuken exact wilde matchen. Verkoper gaf bij aanvang gesprek duidelijk te kennen dat hij wist dat dit om hogere kwaliteit keuken ging en uiteindelijk blijkt de verkoper ons een standaard frontdikte te hebben verkocht (19mm) hetgeen dus niet overeenkomt met de Beda Liscio showroomkeuken in Zaandam. We voelen ons misleidt, er staat 1 type Beda Liscio keuken opgesteld in de showroom in Zaandam, daar verwijzen we voorafgaand aan het gesprek en tijdens ons gesprek voortdurend na en uiteindelijk wordt er een goedkopere variant aan ons verkocht. We voelen ons bekocht, het is alsof je bij de groenteboer de mooie rode Elstar appels aanwijst en je komt thuis en hebt groene Granny Smiths appels in je zak. De aankoop is een gigantische investering, in ons geval ruim 20K. Iets waar je naar uitwilt kijken en een goed gevoel bij wilt hebben. Vertrouwen bij het rondmaken van deze investering is daarbij cruciaal. En ons gevoel van vertrouwen ontbreekt volledig want er is ons iets anders verkocht dan hetgeen we hebben gevraagd en waar we tijdens ons gesprek voortdurend naar hebben verwezen. We vinden dit onacceptabel en voelen ons misleid en bekocht.

   Renate geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

   • Keukenloods.nl  reageert op de beoordeling van Renate:

    Beste Renate,

    Bedankt voor uw bericht en vervelend om te lezen dat dit misverstand is ontstaan. Onze verontschuldigingen hiervoor.

    Ik heb in ons systeem op uw naam gezocht en ik kan alleen een keuken van 12,5K terugvinden, i.p.v. ruim 20K waaraan u refereert. Kunt u mij uw ordernummer sturen? Dan weet ik zeker dat ik de juiste gegevens voor me heb en kan ik u verder helpen.

    Ik hoor graag van u.

    Met vriendelijke groet,
    Luuk | Keukenloods.nl

   • Keukenloods  reageert op de beoordeling van Renate:

    Beste Renate,

    Helaas hebben wij uw ordernummer nog niet ontvangen. Graag ontvang ik alsnog uw ordernummer, dan kan ik u verder helpen.

    Met vriendelijke groet,
    Luuk | Keukenloods.nl

  145. Bhola   schrijft over Keukenloods:
   Service was goed, levering keuken ging goed, montage ging goed, nazorg gaat goed. Tot nu toe is alles naar tevredenheid.

   Bhola geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

   • Keukenloods  reageert op de beoordeling van Bhola:

    Beste Bhola,

    Bedankt voor je leuke bericht en je positieve beoordeling. Veel plezier met jouw nieuwe keuken en
    tot ziens bij Keukenloods.nl!

    Met vriendelijke groet,
    Luuk | Keukenloods.nl

  146. Ludo   schrijft over Keukenloods:
   Ik heb al eerder een review geplaatst maar die kan ik nog steeds niet terugvinden. Daarom hierbij nog een poging en excuses voor een eventuele dubbele post.

   Ik ben erg goed geholpen bij de Keukenloods, de adviseur (Walter) was vriendelijk en dacht goed mee en ik heb een betere keuken gevonden voor een lagere prijs dan bij alle andere dealers die ik heb bezocht.
   De vorige keer gaf ik de Keukenloods 5 sterren maar nu, een paar maanden later moet ik daar toch een ster vanaf trekken. Ik heb inmiddels 3 keer actie moeten ondernemen omdat een onderdeel ontbrak en 1 onderdeel is nog steeds niet bezorgd. De Keukenloods is goedkoop en behulpzaam maar ook wel erg slordig

   Ludo geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  147. ozdemir   schrijft over Keukenloods:
   Keukenloods is een topbedrijf ! goede prijs kwaliteit verhouding en perfecte service.

   ozdemir geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  148. H   schrijft over Keukenloods:
   Fijn geholpen. Alles was mogelijk. Alles wat ik een een keuken wilde hebben is binnen mijn budget aangeboden. Andere keukenzaken konden dit niet bieden. Keurige afwikkeling en aflevering.

   H geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

   • Keukenloods  reageert op de beoordeling van H:

    Beste heer/mevrouw H,

    Goed om te lezen dat je tevreden bent met jouw nieuwe keuken. Veel plezier er mee!

    Met vriendelijke groet,
    Luuk | Keukenloods.nl

  149. Leonie   schrijft over Keukenloods:
   Wij hebben onlangs een prachtige keuken gekocht bij de Keukenloods, filiaal Amsterdam zuid-oost.

   Top: Met name tijdens het eerste bezoek zijn wij goed geholpen. En de installateur van onze keuken nam goed de tijd en heeft alles met zorg en aandacht geïnstalleerd. De kit van het stopcontact op ons betonnen kookeiland had niet goed gehecht. Zonder moeite kwam er een monteur om het opnieuw te monteren.

   Tip: Er mag meer aandacht besteedt worden aan de voorlichting wat betreft de accessoires voor de keuken tijdens het verkoop proces. Daardoor kan de Keukenloods extra geld verdienen naar mijn mening en gaat de kwaliteit van het verkoopproces omhoog.

   Leonie geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

   • Keukenloods  reageert op de beoordeling van Leonie:

    Hoi Leonie,

    Bedankt voor je positieve beoordeling en bedankt voor de tip! Dit ga ik zeker intern bespreken.

    Veel plezier met je keuken en tot ziens bij Keukenloods.nl

    Met vriendelijke groet,
    Luuk | Keukenloods.nl

  150. Anna Floor   schrijft over Keukenloods:
   Prima, Simon is de beste Keuken expert die wij kennen. Wij kopen regelmatig keukens voor projecten, maar zoals hij je helpt is top. Kwaliteit van de keukens is prima en de prijs ook.

   Anna Floor geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

   • Keukenloods  reageert op de beoordeling van Anna Floor:

    Hoi Anna,

    Bedankt voor je leuke bericht. Ik geef de complimenten door aan Simon. Dat vindt hij vast leuk!

    Tot de volgende keer bij Keukenloods.nl!

    Met vriendelijke groet,
    Luuk | Keukenloods.nl

  151. Koutsengos   schrijft over Keukenloods:
   Goed bereikbaar, flexibel en prima service.

   Koutsengos geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

   • Keukenloods  reageert op de beoordeling van Koutsengos:

    Beste heer/mevrouw,

    Bedankt voor je mooie beoordeling, dat begint de week weer lekker! Veel plezier met je aankoop en we zien je graag terug bij Keukenloods.nl

    Met vriendelijke groet,
    Luuk | Keukenloods.nl

  152. Tom   schrijft over Keukenloods:
   Te woord gestaan op een correcte, vriendelijke manier. Keukenloods kan een interessante worden als de keukenwensen concreet worden. Dat duurt minimaal een paar maanden.

   Tom geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  153. Toon Hebing   schrijft over Keukenloods:
   Goed advies en correcte communicatie, aanpassinggen geen problem, wordt prima vastgelegd.
   Afspaken worden goed nagekomen!

   Toon Hebing geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  154. P Strijbosch   schrijft over Keukenloods:
   Goede service en snelle reactie op vragen. Zeer goed bevallen.

   P Strijbosch geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  155. J.J. van Oosten   schrijft over Keukenloods:
   Prettig contact gehad, snelle levering was erg belangrijk en is nagekomen. De vele status updates van het online systeem waren verwarrend en de levering of installatiedatum werd op het laatst aangepast, wat even wat geregel was maar geen problemen heeft opgeleverd. Ik kreeg nog een bericht dat er nog een kast zou worden nageleverd, maar die is niet bezorgd, maar dat was ook niet de bedoeling geweest. Al met al een prettige ervaring, maar het online systeem werkt m.i. niet geheel optimaal.

   J.J. van Oosten geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  156. Martin   schrijft over Keukenloods:
   Pas op, pas op. Bij verkoop is dit bedrijf de vriendelijkheid zelve, maar bij defecten is de service nul. Oordeelt u zelf: ik koop een keuken en na een aantal jaar laat de folie van de kastjes los. Reactie: “Door de drukte is de folie er te snel opgeplakt waardoor het nu loslaat. Hierop zit geen garantie. U kunt beter duurdere gelakte fronten kopen.” Hier dus noodgedwongen weer een bak geld aan uitgegeven. Na iets meer dan 5 jaar blijken dit echter helemaal geen gelakte fronten te zijn. De folie van de vaatwasmachinedeur laat opnieuw los. Reactie: “Het zijn gelakte deuren want de folie is gelakt (???). Bovendien komt het door lekkende stoom en warmte van de vaatwasser.” Ik kan een nieuwe, afwijkende deur kopen, is het “coulancevoorstel”. Een vaatwasmachinedeur kan dus niet tegen de vaatwasser. Eerder al gedoe gehad met een (dure) kraan waar het chroom afbladderde en die uiteindelijk kapot ging: dat kwam door “een verkeerd schoonmaakmiddel” (Dreft). Onze conclusie: Het Schouw/Keukenloods heeft prachtige verhalen bij de verkoop, maar wij voelen ons genaaid.

   Martin geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

   • Keukenloods.nl  reageert op de beoordeling van Martin:

    Beste Marcel,

    Jammer om te lezen op de verschillende kanalen, dat u niet tevreden bent over Schouwkeukens.
    Schouwkeukens Watergang is 2 jaar geleden volledig overgenomen door Keukenloods.nl en waar nodig handelen wij de garantie af.

    U kunt onze verdere reactie vinden op https://nl.trustpilot.com/reviews/579884130000ff000974e012

    Met vriendelijke groet
    Luuk | Keukenloods.nl

  157. MJK   schrijft over Keukenloods:
   Super geholpen, een hele nette prijs voor onze keukeneiland ontvangen en de kwaliteit was zeer goed.

   MJK geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  158. Maarten   schrijft over Keukenloods:
   We hebben de keuken gekocht bij Keukenloods te Zwaag. Zeer goed geholpen door Jeffrie Maas. Er werd meegedacht over wat de meest handige indeling was en welke opties er allemaal mogelijk waren. Daarnaast zijn alle gemaakte afspraken keurig nagekomen.

   Na levering bleek het gasfornuis beschadigd te zijn. 2 werkdagen later hebben wij direct een nieuw fornuis ontvangen. Zeer goede service!

   Maarten geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  159. Edwin   schrijft over Keukenloods:
   Zeer prettige en goede ervaring met keukenloods. Snel service, goede dienstverlening en keurig binnen de deadline. Value for money!

   Edwin geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

   • Keukenloods  reageert op de beoordeling van Edwin:

    Beste Edwin,

    Leuk om te lezen dat je helemaal tevreden bent met Keukenloods.nl! Die 5-sterren staan erg mooi op ons rapport, bedankt daarvoor! Tot de volgende keer bij Keukenloods.nl

    Met vriendelijke groet, Luuk | Keukenloods.nl

  160. Johan   schrijft over Keukenloods:
   Begin februari bij de Keukenloods in Roosendaal terecht gekomen, en daar zijn we op een hele prettige manier tot een mooi resultaat gekomen. Eind mei is de keuken compleet en netjes afgeleverd en vervolgens door Marcel v. Gils Timmerwerken & Keukenmontage, samen met medewerker Vincent, op vakkundige wijze gemonteerd.
   Ik kan niet anders zeggen dan…..100 punten! Zowel voor wat betreft de winkel als voor het montageteam.

   Johan geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

   • Keukenloods  reageert op de beoordeling van Johan:

    Beste Johan,

    Goed om te lezen dat je tevreden bent over Keukenloods.nl en bedankt voor je positieve beoordeling. Daar worden wij blij van! Ik ga de complimenten doorgeven aan ons filiaal in Roosendaal en de desbetreffende medewerkers. Tot de volgende keer bij Keukenloods.nl, dan gaan wij weer voor de 100 punten!

    Met vriendelijke groet, Luuk | Keukenloods.nl

  161. arno van zutphen   schrijft over Keukenloods:
   Wij hebben onze keuken gekocht bij keukenloods in Zwaag, noord Holland.
   We zijn geholpen door Jeffrey.
   Geweldige hulp. Zeer vakkundig.
   Plaatsing was perfect geregeld.

   We zijn enorm tevevreden

   arno van zutphen geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  162. J. Spruit   schrijft over Keukenloods:
   Uit nieuwsgierigheid zijn we gaan kijken bij Keukenloods in Roosendaal. Daar werden we goed geholpen bij het samenstellen van onze nieuwe keuken. Geen gladde verkopers en we kregen ruim de tijd om de tekening van de keuken met de bijbehorende offerte op ons gemak thuis te bekijken. We konden voor vragen goed (telefonisch) terecht bij de verkoper, wat de communicatie erg prettig maakte.
   De keuken werd binnen zes weken na de koop geplaatst en we zijn er erg blij mee.

   J. Spruit geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  163. Jolanda   schrijft over Keukenloods:
   Vriendelijk mensen, goed geholpen, mooie keuken gekocht.

   Jolanda geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  164. Hannah   schrijft over Keukenloods:
   Wij hebben een prachtige keuken gekocht bij Keukenloods Zaandam! We zijn echt ontzettend blij met de gang van zaken. Hooguit was de levertijd wat lang, maar het is dan ook een handgemaakte keuken dus dat hoort erbij. Goede hulp, scherpe prijs, en prima afhandeling!

   Hannah geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  165. wanhopige klant   schrijft over Keukenloods:
   Nieuwe inbouwkoelkast laten plaatsen, bleek niet te werken. Pas halve week later opnieuw monteur, apparaat moest vervangen, zou 8 (!) dagen duren. Bij navraag bij Keukenloods wie dat zou regelen, fabrikant of Keukenloods, zeer onvriendelijk behandeld: zij moesten eerst zelf al hun geld terug hebben, anders gingen ze niets doen etc. Andere, duurdere vrijstaande koelkast besteld toen 1e niet op voorraad bleek. Geleverd maar weer mee terug genomen (!) omdat bezorger kapotte koelkast niet kon uitbouwen. Keukenloods weigerde ons de nieuwe te laten houden (we wilden gewoon betalen) als niet eerst de kapotte teruggenomen was. Nu twee weken zonder koelkast en vier dagen vrij nemen om monteurs te ontvangen. Verder wordt je niet teruggebeld, verbinding verbroken bij doorverbinden, communicatie onduidelijk en toon onprettig

   wanhopige klant geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

   • Keukenloods  reageert op de beoordeling van wanhopige klant:

    Beste heer/mevrouw,

    Vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent over onze service en dat de levering langer duurde dan verwacht. Graag ontvang ik het ordernummer, dan kunnen wij u hiermee verder helpen.

    Met vriendelijke groet, Luuk | Keukenloods.nl

   • Keukenloods  reageert op de beoordeling van wanhopige klant:

    Beste heer/mevrouw,

    Ik heb afgelopen donderdag (16 juni) gevraagd naar uw ordernummer, helaas heb ik nog niks ontvangen.

    Ik hoop uw ordernummer alsnog te ontvangen, zodat wij u verder kunnen helpen.

    Met vriendelijke groet, Luuk | Keukenloods.nl

   • brenda langezaal  reageert op de beoordeling van wanhopige klant:

    Hier is zoals gevraagd het ordernummer: L 0234687

   • Keukenloods  reageert op de beoordeling van wanhopige klant:

    Beste Brenda,

    Bedankt voor het sturen van uw ordernummer. Ik heb inmiddels begrepen dat het is opgelost.

    Ik begrijp dat het erg vervelend is om zonder koelkast te zitten. Helaas kunnen wij dit niet meer terugdraaien. In de hoop het een beetje goed te maken sturen wij een kleinigheid naar u op.

    Met vriendelijke groet, Luuk | Keukenloods.nl

  166. Nanda Brethouwer   schrijft over Keukenloods:
   Dankzij hun deskundig advies en vakmanschap heb ik nu een keuken helemaal naar mijn zin! Ook vragen werden snel teruggekoppeld. Ik kan Keukenloods Gaanderen iedereen aanraden!

   Nanda Brethouwer geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  167. Nikki   schrijft over Keukenloods:
   alles is volgens afspraak gelopen en verzorgd! Geen negatieve verrassingen. Het is dan ook al de tweede keer dat we met Keukenloods.nl zaken doen.

   Nikki geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  168. Manon Kosterman   schrijft over Keukenloods:
   Wij zijn bij de Keukenloods in Zaandam zeer goed geholpen.
   Ze hebben heel goed meegedacht met de samenstelling van onze keuken.
   Daarnaast waren ze altijd bereikbaar en zeer behulpzaam als we met aanvullende vragen kwamen.
   Over de installatie van de keuken zijn wij ook zeer tevreden. Al met al is de Keukenloods wat ons betreft een aanrader.

   Manon Kosterman geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  169. Bart Jan den Bieman   schrijft over Keukenloods:
   Zeer goede ervaring, zowel advies, prijs, afhandeling en montage…..zo wil ik er nog wel een paar bouwen….

   Bart Jan den Bieman geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  170. Pascal Bouten   schrijft over Keukenloods:
   Mijn ervaring met de keukenloods gaanderen is zeer positief.
   Personeel is kundig en denkt met de klant mee.

   Tijdens het tekenen van de keuken werden de voor en nadelen van bepaalde keuzes uitgelegd aan de hand van voorbeeld keukens in hun showroom. Hierdoor hebben wij de keuken kunnen realiseren die van alle gemakken voorzien is. Met een lay-out van de keuken die prettig werkt in dagelijks gebruik.

   Na bestellen keuken zijn aanpassingen nog mogelijk. In mijn geval een kleine 2 weken voor plaatsing nog een verandering aan gebracht wat geen enkel probleem was.

   Verder is de prijs kwaliteit verhouding meer dan goed.
   Al met al zijn mijn ervaringen met de keukenloods en het bedrijf wat de keuken heeft geplaatst zeer goed geweest en ik kan de keukenloods dan ook van harte aanraden voor het kopen van een keuken.

   Pascal Bouten geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  171. Rogier van de Nes   schrijft over Keukenloods:
   Bij binnenkomst goed en snel ontvangen door een verkoper. Rustig de ruimte gegeven om eerst rond te kijken en ideeën op te doen.

   Vervolgens een goed gesprek gehad met een duidelijk advies. Prettige omgang en uiteindelijk tot de juiste aankoop gekomen.

   Levering en installatie is zeer goed gegaan, communicatie duidelijk en het plaatsen en installeren is goed gegaan.

   Na ontvangst en installatie bleek één onderdeel van het gasfornuis iets te missen. Hierover heb ik gebeld en binnen een week had ik dit onderdeel binnen en kon ik dit goed vervangen. Super gedaan!

   Rogier van de Nes geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  172. Mooie keuken   schrijft over Keukenloods:
   Binnengelopen bij keukenloods en we werden gelijk goed geholpen. Niet opdringerig, goed meedenken met wat wij willen en wat handig is.

   Mooie keuken geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  173. Gerrit V.   schrijft over Keukenloods:
   Dik tevreden met onze nieuwe keuken, kregen netjes advies en begeleiding van Dhr. Joost Hartgring van Keukenloods Roosendaal. 5 Siemens apparaten met verlengde 5 jaar garantie en een Quooker Combi+2.2E. Keuken keurig opgebouwd door Marcel van Gils en assistent Vincent. Helaas CombiMagnetronOven had transportschade en volgende dag werd zonder problemen al een nieuwe geleverd

   Gerrit V. geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  174. Michel Bleijenberg   schrijft over Keukenloods:
   Super service ervaren met de jongens van Keukenloods. Leveren exact wat ze beloven. Niets is te veel en denken super met je mee.

   Ook het plaatsen doet men met vaklieden, netjes op tijd en tegen een zeer goede prijs.

   Klasse!!

   Michel Bleijenberg geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  175. Valkenburg bv   schrijft over Keukenloods:
   Snelle offerte, scherp geprijsd, compleet en volgens planning geleverd.

   Valkenburg bv geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  176. Constantijn   schrijft over Keukenloods:
   Keuken besteld bij keukenloods in Zaandam. We zijn plezierig geholpen. Aanbieding was zonder meer goed te noemen.

   De keuken is compleet aangekomen zonder manco’s. De monteur heeft net en correct werk geleverd.

   Het enige kritiek puntje was dat de monteur alleen kwam terwijl er een composiet blad van 3 m2 geplaatst moest worden. Deze is alleen niet te plaatsen. Met wat hulp van een paar bouwvakkers die hier waren is hij er toch goed opgekomen.

   Wij zijn helemaal happy met de nieuwe keuken. Zou ik het over mogen doen dan ging ik weer naar de Keukenloods.

   Constantijn geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  177. Rob Verwijmeren   schrijft over Keukenloods:
   Op zeer korte termijn heel goed geholpen en het resultaat is fraai.

   Rob Verwijmeren geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  178. L Burger   schrijft over Keukenloods:
   Meerdere offertes opgevraagd en Keukenloods had de scherpste. Na goedkeuring een aantal punten in de keuken laten veranderen. Hierbij werden we steeds zeer vriendelijk geholpen en de prijs was ook prima.

   Berichtgeving tijdens het verloop van de order was zeer goed. Installatie is ook goed verlopen.

   De keuken is inmiddels een maand in gebruik en er geen gebreken ontstaan. Zeer tevreden over Keukenloods en hun manier van werken.

   L Burger geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  179. Ferdinand   schrijft over Keukenloods:
   Murphy’s Law.

   Op 26 april bij Keukenloods een Smeg gasfornuis besteld. Deze werd de 28e geleverd. Bij het uitpakken bleek dat de achterkant beschadigd was. Nadat ik telefonisch contact heb gehad heb ik per mail een foto van de deuk gestuurd. Dezelfde dag kreeg ik een mailtje dat er de volgende dag een nieuwe zou worden geleverd. Aangezien mijn oude gasfornuis Door de vervoerder was meegenomen moest ik toch maar even het fornuis aansluiten van de Keukenloods.

   Aangezien ik de volgende dag moest werken had ik een buurman ingeschakeld om het nieuwe fornuis in ontvangst te nemen.
   Bij thuiskomst de volgende dag bleek het fornuis idd geleverd te zijn. Echter had de vervoerder de andere niet mee terug genomen, dit omdat deze niet netjes was ingepakt. ?

   Nadat ik het hele fornuis had aangesloten en netjes waterpas had gezet, bleek dat het linker pitje voor niet bleef branden.
   Ik heb vervolgens direct een mail gestuurd aan de Keukenloods.
   De volgende dag , zaterdag, was er nog geen reactie van de Keukenloods. Rond 10.30 uur telefonisch contact gezocht. Er was geen mail bekeken en verder ook niets bekend waarom het oude fornuis niet was opgehaald. Deze stond nog in de hal waardoor ik net mijn voordeur kon bereiken.
   Aangezien er volgens de Keukenloods niemand te bereiken was van Smeg of de vervoerder, zou er maandag contact met mij worden opgenomen.

   Maandag 16.45 uur, niemand van keukenloods heeft contact opgenomen met mij……
   Wel heeft de vervoerder mij op de vaste lijn proberen te bellen om het 1e fornuis alsnog op te halen.
   Ik heb vervolgens zelf contact opgenomen met heer V van de Keukenloods. Echter wederom wist deze meneer niets van de mail, noch van het telefoongesprek van zaterdag.
   Ik was zeer ontdaan over de gehele gang van zaken. En vooral ook zat van het vonstand opnieuw moeten aansluiten van het fornuis en waterpas zetten. Het was niet mogelijk dat iemand dat voor mij zou doen dat zou mij 79 euro kosten. Er werd mij een tegoeddoening aangeboden van 25 euro. Dit vond ik een aanfluiting, vervolgens werd mij een messenset aangeboden…….

   Dinsdag 3 mei is eindelijk een goed werkend fornuis geleverd, de andere 2 fornuizen zijn Door de vervoerder meegenomen. Ik heb hem maar even geholpen met inladen.

   De messenset die ik heb gekregen kost,schrik niet: 19.95 euro………

   Kortom een zeer slechte service, communicatief onvaardige medewerkers, geen enige vorm van klantenbinding of vriendelijkheid.
   In de verschillende gesprekken menig maal gehoord: dit is het protocol. …

   Mijn advies: niet kopen bij keukenloods, dat scheelt een boel ergernis en tijd….

   Ferdinand geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

   • Keukenloods.nl  reageert op de beoordeling van Ferdinand:

    Goedemorgen Ferdinand,

    Onze verontschuldigingen voor de ongelukkige gang van zaken. Begrijpelijk dat het ontzettend tegenvalt als een fornuis tot 2x keer toe retour moet.

    Echter, het apparaat wordt in ons magazijn niet eerst uitgepakt/ getest. Apparatuur wordt vanuit de leverancier door ons aan u geleverd. Hoewel ieder nieuw apparaat het natuurlijk ‘hoort’ te doen en puntgaaf hoort te zijn, hebben wij hierop helaas geen invloed. Op de after sales daarentegen wel en het is vervelend om te lezen dat u deze niet optimaal vond. Laat het een les voor ons zijn.

    We hopen dat u inmiddels met veel plezier van het fornuis gebruik maakt.

    Met vriendelijke groet,
    Emma van Keukenloods

  180. Mark   schrijft over Keukenloods:
   Scherpe offerte met extra’s. Goed meegedacht over mogelijkheden. Veroudere apparatuur in offerte werd kostenloos vervangen door meest recente beschikbare apparatuur.
   Commmunicatie niet altijd handig door verschillende verkopers. Is een verbeterpuntje.
   Hele grote plus was de keukenmonteur die wat probleempjes ter plekke oploste.

   Mark geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  181. Thea   schrijft over Keukenloods:
   Uitstekend geholpen bij keukenloods, een prachtige keuken gekocht volledig naar onze wens met veel goede en handige tips van de adviseur (Ellen Veeken).
   Bij levering alles compleet en passend.
   De plaatsing ging wat nonchalant waardoor de koof van de afzuigkap een kier vertoonde en een plint scheef zat .we hebben dit zelf opgelost.
   Wij zijn erg tevreden en raden iedereen aan voor een nieuwe keuken naar Keukenloods te gaan!

   Thea geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  182. Priscilla   schrijft over Keukenloods:
   Uitstekende service en perfect geholpen door Ingrid! De keuken is een plaatje mede dankzij het meedenken van Ingrid! Bedankt!

   Priscilla geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  183. M. Geurts   schrijft over Keukenloods:
   Een goede eerste indruk gekregen van KEukenloods. We weten nog niet of we hier gaan kopen, daar is het nog te vroeg voor.

   M. Geurts geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  184. K. Van Zoest   schrijft over Keukenloods:
   Vriendelijk te woord gestaan, goed en eerlijk geïnformeerd zonder dat het voelde of iets wordt ‘aangesmeerd’.

   K. Van Zoest geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  185. JJT   schrijft over Keukenloods:
   Netjes geholpen in de winkel. Er werd meegedacht over de keuken. Levering volgens afspraak. Klachten werden meteen opgelost. Zeer tevreden.

   JJT geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  186. Gerritsen   schrijft over Keukenloods:
   prima advies en plaatsing geheel volgens wens verlopen.

   Gerritsen geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  187. Hans   schrijft over Keukenloods:
   Onze eerste indruk was goed. Wij zijn netjes aangesproken. Bovendien een heuse apparatuur verzameling die ik elders nog niet gezien heb..

   Hans geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  188. Brouwer   schrijft over Keukenloods:
   Goed advies en meedenken van de verkoper. Na bestellen duurde inmeten lang en al voordat de keuken werd geleverd werd er een aantal keren door het hoofdkantoor om betaling verzocht. Dit laatste punt is de reden dat de beoordeling op normaal is gekomen ipv goed.

   Brouwer geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  189. C. Matzer   schrijft over Keukenloods:
   De service was perfect, zowel in de zaak te Zaandam door de verkoper Marcus de Hamer als thuis door de installateur. Er waren een aantal kleine zaken niet in orde, een paneel te groot, paneel beschadigd en een paneel ontbrak bij de aflevering. Deze zaken zijn echter nadien binnen een acceptabele termijn geleverd en met name de informatie verstrekking daarover heb ik als adequaat ervaren.

   C. Matzer geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  190. Fam. Tol   schrijft over Keukenloods:
   Onze keuken is een maand geleden geplaatst en we zijn er zeer tevreden over. De levertijd klopte precies en alles was in prima staat. Ook over de plaatsing van de keuken heb ik niets te klagen. Hij is perfect geïnstalleerd. Dus ik ben een tevreden klant.
   Fam. Tol

   Fam. Tol geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  191. JMF Vosse   schrijft over Keukenloods:
   KEUKENLOODS.NL in Alkmaar is een bedrijf waar de klant zich nog koning voelt. Wij hebben in de mooie zaak zeer goed advies gekregen en de service is van hoog niveau. Dit van het bestellen van de keuken tot en met het plaatsen.

   JMF Vosse geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  192. T. Hamers van Oostendorp   schrijft over Keukenloods:
   door dat de eerste keuken zo goed beviel die wij voor 4 jaar terug kochten bij keukenloods in almere.
   Mede door de service, hebben wij een tweede bijna de zelfde nieuwe keuken gekocht weer bij keuken loods in Almere

   T. Hamers van Oostendorp geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  193. P. Toff   schrijft over Keukenloods:
   Goede ontvangst in de showroom en nette afhandeling tot het eind.
   Zeer mooie keuken vooe een heel mooi prijsje.

   P. Toff geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  194. Gezinshuis De Rode Beuk   schrijft over Keukenloods:
   Na meerdere keuken zaken bezocht te hebben hadden we bij de keukenloods het beste gevoel, mede doordat er goed werd meegedacht met onze bijzondere wensen. Alles is keurig geregeld en volgens afspraak nagekomen. Ook de plaatsing verliep prima en we zijn zeer tevreden over de gedane aankoop en kunnen de keukenloods aanbevelen bij een ieder die een nieuwe keuken zoekt!!

   Gezinshuis De Rode Beuk geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  195. Jos en Joke   schrijft over Keukenloods:
   Ervaring Keukenloods Zaandam: Goed meedenken met indeling kastjes en apparatuur.
   Handgrepen waren vergeten met levering maar is snel opgelost met noodgrepen. Redelijke prijzen. Oplossingsgericht werken (dank aan Tim).

   Jos en Joke geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  196. Eggerding   schrijft over Keukenloods:
   Ervaring Zwaag Keukenloods:
   Goede service
   Goed meegedacht
   En snelle levering

   Eggerding geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  197. R.W.   schrijft over Keukenloods:
   Na verschillende keuken-zaken te hebben bezocht, zijn we bij de keukenloods in Waddinxveen uitgekomen. Hier zijn we uitstekend geholpen en hebben een mooie keuken uitgezocht en samengesteld. Van te voren uitgezochte apparatuur die niet meer leverbaar bleek, werd voor dezelfde prijs vervangen door een nieuwer/geadvanceerder model. De keuken is inmiddels naar volledige tevredenheid geplaatst. Ook bij vragen achteraf zijn we door de keukenloods altijd goed te woord gestaan en geholpen.

   R.W. geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  198. a. kuipers   schrijft over Keukenloods:
   Ervaring keukenloods zaandam: Door misverstanden over en weer liep niet alles volgens plan maar dat is zeer flexibel en met mee denken goed opgelost!

   a. kuipers geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  199. Gerhard   schrijft over Keukenloods:
   Goed geholpen door verkoper ideeën aangebracht door de verkoper zodat de keuken er nog mooier uit ziet.
   Bedankt keukenloods voor de goede service

   Gerhard geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  200. Raimon   schrijft over Keukenloods:
   Ben daar super geholpen met me keuken
   En met het samenstellen van de keuken

   Ze hebben een goede service

   En alles was netjes thuis geleverd

   Ik raad keuekenloods iedereen aan

   Raimon geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  201. ManonJ   schrijft over Keukenloods:
   Vakkundig te woord gestaan en meegedacht bij oplossing.
   Goede monteurs bij plaatsing keuken.

   ManonJ geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  202. Marcel   schrijft over Keukenloods:
   Samen met keukenloods in Zaandam hebben wij de keuken die wij in gedachte hadden uitgewerkt. In werkelijkheid was hij precies zoals wij ‘m wilde hebben, plus nog een aantal extra’s en dat allemaal mooi binnen budget.

   Was er ook nog een minpuntje? Een kleintje: tijdens de installatie is er op het laatst nog wat geslepen. Dit gaf behoorlijk wat stof wat een aantal weken heeft gekost om het er uit te krijgen. Maar voor de rest meer dan prima!

   Marcel geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  203. John   schrijft over Keukenloods:
   Uitstekende keuken voor een goede prijs. Apparatuur is ook goed. Deskundig advies hebben we gehad van Keukenloods
   Roosendaal. Levering was op tijd. Een aanrader.

   John geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  204. Vergeer   schrijft over Keukenloods:
   Ervaring keukenloods Waddinxveen: Top service, geen gedoe dat je uren zit en vervolgens moet onderhandelen. Eerlijke prijzen, alles op tijd, goede montage. In één keer goed!

   Vergeer geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  205. Patrick Westhovens   schrijft over Keukenloods:
   We zijn door Gerwin en Gert-Jan, super goed geholpen en hebben de keuken kunnen plaatsen van onze wensen binnen het
   voorgesteld budget.
   Ook Marcel de was supervriendelijk en heeft alles netjes en goed geïnstalleerd.
   Dank je wel, Keukenloods Roosendaal, een echter aanrader !

   Patrick Westhovens geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  206. Laura Gubbels   schrijft over Keukenloods:
   Snel vakkundig geholpen in de showroom. Geen poespas en er werd goed naar onze wens geluisterd en meegedacht.
   Tekeningen van de keuken en plaatsingsvoorwaarden qua aansluitpunten liet te wensen over. Fouten zijn uiteindelijk wel onderling opgelost, maar er had wel wat meer vanuit de Keukenloods zelf kunnen komen. Plaatsing zelf was prima. We wachten nu nog op de laatste aanpassing die nog nageleverd en geplaatst moeten worden…

   Laura Gubbels geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  207. Geert   schrijft over Keukenloods:
   Ik ben bij de Keukenloods in Zaandam uitstekend geholpen. Ze namen meerdere keren uitgebreid de tijd voor me en dachten met me mee. Hierdoor werden een aantal dingen aan m’n oorspronkelijke plan gewijzigd waar ik niet aan gedacht had. En ik achteraf heel blij mee was.

   Geert geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  208. bleeker   schrijft over Keukenloods:
   Ervaring Keukenloods Zaandam: wij hebben een aantal jaren terug een nieuwe complete keuken gekocht. prima geholpen . vraagje?
   Bestaat er een mogelijkheid om een deel van de keuken , de grote kast opnieuw te laten bekleden met iets van folie .
   De keuken is nu helemaal hoogglans wit.

   bleeker geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

   • Keukenloods.nl  reageert op de beoordeling van bleeker:

    Beste fam Bleeker,

    Bedankt voor de goede beoordeling! Ik stuur de vraag door naar mijn collega’s van de winkel in Zaandam. Zij zijn te bereiken op 075 6163030 of via zaandam@keukenloods.nl. Als u liever heeft dat de winkel contact opneemt, stuur dan gerust uw gegevens naar emma@keukenloods.nl. Dan vraag ik hen om contact te zoeken.

    Met groet, Emma van Keukenloods.nl

  209. Darryl   schrijft over Keukenloods:
   Wij hebben een keuken aangeschaft bij Keukenloods.
   Goeie service en een zeer snelle levertijd.

   Wij hadden een keuken aangeschaft maar nog niet definitief doorgegeven dat we de keuken wilde. Doordat we daar zo laat achter kwamen hadden we het pas begin november doorgegeven. Keukenloods heeft hierbij zo goed zijn best gedaan dat wij onze keuken al eind december geleverd kregen.

   Kortom, geen negatieve puntjes aan op te merken bij dit bedrijf!

   Darryl geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  210. Lingen   schrijft over Keukenloods:
   Prima geholpen wordt meegedacht en netjes afgrleverd

   Lingen geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  211. Fam. De Geus   schrijft over Keukenloods:
   Ervaring Keukenloods Zaandam:
   Wij zijn niet tevreden met composiet keukenblad
   Terwijl in de winkel een mooi blad op de keuken lag
   Wij hebben dezelfde besteld.

   Je weet het is nooit dezelfde,maar bij ons zitten kringen
   Vlekken ,putjes in het werkblad terwijl dat in de showroom helemaal niet was.
   Klacht ingediend , er zou door de betreffende firma
   gekeken worden melden keuken loods.

   Nou vergeet het maar een tel van de betreffende firma
   Ja het is een natuurproduct dus alle bladen zijn verschillend? ? Komt u kijken zei ik nog, maar dat doen ze niet, Dit gemeld bij de keuken loods, die zeiden ze horen te kijken we gaan contact met ze opnemen.
   U begrijpt nog niets gehoord na 3 maanden.
   Daar zit je met je dure keuken waar het blad niet om aan te zien is .

   Fam. De Geus geeft2 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

   • Keukenloods.nl  reageert op de beoordeling van Fam. De Geus:

    Goedemiddag fam de Geus,

    Vervelend om te lezen dat u zich vergeten voelt. Kunt u mij het ordernummer mailen via emma@keukenloods.nl? Dan kan ik de gegevens erbij pakken en actie ondernemen. Alvast dank en groet, Emma van Keukenloods.nl

   • Keukenloods.nl  reageert op de beoordeling van Fam. De Geus:

    Goedemorgen fam. De Geus,

    We hebben van u nog geen ordernummer ontvangen. Graag ontvangen we deze via emma@keukenloods.nl, zodat we de gegevens erbij kunnen pakken en kunnen helpen. Alvast dank en met groet, Emma van Keukenloods.nl

  212. V&B onroerend goed   schrijft over Keukenloods:
   Ervaring keukenloods almere buiten: goede en vakkundige service.

   V&B onroerend goed geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  213. nel bakker-molenbroek   schrijft over Keukenloods:
   Ze Hebben onze nieuwe keukendeurtjes gemonteerd.
   De kastdeurtjes zijn magnefiek en de montage ook

   nel bakker-molenbroek geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  214. Davao   schrijft over Keukenloods:
   Wij zijn erg tevreden over de keuken. Er is goed meegedacht, na het inmeten was het nog mogelijk om de keuken aan te passen. Alles was compleet. De monteur heeft echt vakwerk geleverd. Dank je wel!

   Davao geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  215. Judith Horenblas   schrijft over Keukenloods:
   Goede service. Goede communicatie. Mooie keuken. Ook erg tevreden over de aannemer die via keukenloods werd aangeraden.

   Judith Horenblas geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  216. h.strooker   schrijft over Keukenloods:
   afzuigkap ernstig veel te laat geleverd ; 2 maal uitgesteld en pas na 4 weken geleverd ; als ik dit eerder had geweten had ik een andre besteld

   h.strooker geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

   • Keukenloods.nl  reageert op de beoordeling van h.strooker:

    Goedemorgen dhr Strooker,

    We begrijpen dat het tegenvalt dat de levering 2x was uitgesteld. Onze excuses daarvoor! De leverancier stelde ons twee keer teleur.. Maar daar koopt u niets voor natuurlijk. Toch hopen we op uw begrip. Bedankt voor de tip over het alternatief dat u graag had willen ontvangen van ons, om de langere levertijd te kunnen omzeilen. Hopelijk mogen we u weer eens van dienst zijn. Met groet, Emma van Keukenloods.nl

  217. Thole   schrijft over Keukenloods:
   Op website wordt de Kitchenaid keukenrobot aangeboden (t/m 31/12) mét een gratis accesoire naar keuze erbij. Als ik hem op 30/12 wil bestellen wordt me verteld dat er geen voorraad meer is en dat ik hem pas na 31/12 zal ontvangen waardoor de gratis accesoire vervalt…….
   Zelden zo’n rotsmoes gehoord! Als je hiermee adverteert en een klant koopt vóór 1/1 dan moet de belofte nagekomen worden!

   Thole geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

   • Keukenloods  reageert op de beoordeling van Thole:

    Beste Thole, we begrijpen dat dit tegenvalt. Deze apparaten zijn ontzettend hard gegaan, waardoor onze voorraad is uitgeput. We zijn in afwachting van nieuwe levering, maar dit laat even op zich wachten. Het ‘probleem’ met deze actie is dat de factuur en barcode voor 14 januari bij Kitchenaid binnen moet zijn. Graag ontvangen wij het ordernummer, zodat we met u mee kunnen kijken of dit nog mogelijk is bij het apparaat van uw keuze. Dank en groet, Emma van Keukenloods.nl

  218. Ernst   schrijft over Keukenloods:
   We waren hier een stuk voordeliger uit met de prijsopgave. Persoonlijke aandacht en gevoel is behoorlijk goed. We hebben nog even tijd voor we echt gaan beslissen.

   Ernst geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  219. Ontevreden klant   schrijft over Keukenloods:
   Ervaring Keukenloods Zaandam: Afgelopen zomer een volledige keuken besteld bij keukenloods te Zaandam. Helaas is dit een uitermate slechte keuze geweest.
   Keukenloods werkt met zzp’ers die de keuken komen monteren. Een dag voor plaatsing word ik opgebeld dat de keuken niet in 1 dag geplaatst kan worden. Vanwege teveel werk. De zpp’er vroeg zich af hoe keukenloods hoe hier bij komt en dat de montage kosten eigenlijk niet meer kloppen. De zpp’er beloofde aan de telefoon het dusdanig te monteren dat we de keuken wel zouden kunnen gebruiken. En zo snel mogelijk verder te gaan met het monteren. Einde van dag 1 wordt de keuken 2cm hoger geplaatst anders kwam het niet goed uit. Volgens de zzp’er een fout van de gene die de keuken heeft opgemeten (keukenloods).
   Einde van de dag. Roept de monteur dat hij weggaat, prima dacht ik nog. Maar eenmaal bij de keuken aangekomen kon ik met geen enkel mogelijkheid koken. Zijn gereedschap lag nog in de kastjes overal lag zaagsel en troep! Zelfs in de woonkamer!
   De 2e dag dat de monteur kwam erop aangesproken dat dit geen werken is. En dat we schade hebben ontdekt aan de net gestuukte muren.
   De zpp’er blijkt niet verzekerd te zijn voor dit soort zaken, keukenloods is niet verantwoordlijk blijkt uit een gesprek met keukenloods. De zpp’er laat een stukadoor komen, wij moeten dan zelf weer schilderen.
   Op dag 2 blijkt niet alles geleverd te zijn. Geen vensterbank, afdekplint, afdeklat. Vanwege het feit dat de monteur 2 dagen moest komen, iemand anders thuis laten zitten. Zpp’er wilde wel sleuren van ons huis, maar dat wilde wij natuurlijk niet!
   Eenmaal thuis gekomen zien we dat bij de waterbak niet is afgekit is, 2 kastjes niet goed hangen. Vaatwasser plaat stuk is en dat de zpp’er alle troep heeft achtergelaten aangezien hij daarvoor moet betalen. Gebeld naar de zpp’er en keukenloods. Ontbrekende onderdelen worden na de bouwvakantie bezorgd. Iemand vanuit keukenloods komt kitten vanwege de ervaring met de zpp’er. Vanuit de vaatwasser fabrikant wordt een nieuwe display bezorgd en gemonteerd. Ja dit betekent weer 2 momenten waarop iemand thuis moet zijn.
   Na 7 weken eindelijk de ontbrekende spullen kunnen worden gemonteerd en u raad het al, door dezelfde zpp’er. Weer moest er iemand thuis zijn, dus helaas ook dit keer was ik er niet bij. De zpp’er had een fout gemaakt, meneer daarop gewezen. Aangezien er iemand anders in ons huis was geeft de zpp’er iemand anders de schuld en gaf aan het njet meer te kunnen verhelpen.
   Weer keukenloods gebeld inclusief foto’s maar zij kunnen niets betekenen aangezien de monteur een zpp’er is!
   Al met al was het een drama waardoor het genot van een nieuwe keuken was verdwenen!

   Ontevreden klant geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

   • Keukenloods  reageert op de beoordeling van Ontevreden klant:

    Goedemorgen, vervelend om deze tegenvaller te lezen. Graag ontvang ik het ordernummer, zodat ik de gegevens erbij kan pakken en we een vervolg kunnen geven aan de klacht. Met groet, Emma van Keukenloods.nl

   • Keukenloods.nl  reageert op de beoordeling van Ontevreden klant:

    Goedemorgen, helaas hebben we u nog niet telefonisch kunnen bereiken. Morgen doen we weer een poging. We hopen u nog even te spreken over de knelpunten. Met groet, Emma van Keukenloods.nl

  220. P H Luykx   schrijft over Keukenloods:
   Met verkoper op prettige manier twee keukens ingemeten. Er werd goed meegedacht en levering was zoals afgesproken.

   P H Luykx geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  221. Merle   schrijft over Keukenloods:
   Tevreden over de gang van zaken tot zover. adviseur dacht goed mee met onze wensen. amicale, luchtige winkel. Wij zijn zonder offerte weggelopen, omdat we nog heel erg in de orientatiefase bevinden.
   Merle

   Merle geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  222. Michiel   schrijft over Keukenloods:
   We hebben onlangs een keuken besteld bij Keukenloods in Amsterdam Zuid-Oost. Na een slechte ervaring te hebben gehad bij een concurrent (heftige prijsonderhandelingen), hadden we bij de Keukenloods een ontspannen gesprek en zijn we goed begeleid in het samenstellen van de keuken.

   De keuken is netjes geïnstalleerd en voldoet volledig aan onze verwachtingen.

   Tijdens de installatie bleek dat twee kastdeuren een klein beetje krom waren getrokken. Dit is pro-actief door de monteur gesignaleerd en de kastdeuren zijn nabesteld.

   Michiel geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  223. ria schimmelpennink   schrijft over Keukenloods:
   Ik heb een hele goede ervaring met dit bedrijf al zeker 3 keukens daar gekocht een voor mijzelf en een voor mijn studio en een voor mijn dochter.
   Goede kwaliteit prijs berhouding.

   ria schimmelpennink geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  224. Luc   schrijft over Keukenloods:
   Communicatieve Horken en commerciële ratten, behalve Wendy!

   Keuken (P0016084) is besteld en aanbetaald op 24 juli en zal nu (hopelijk) worden geplaatst op 15 december, een drama met die verkopers !! Bijna 5 maanden. Alles wat er mis kon gaan gaat mis aan de kant van Keukenloods !! Heerlijk, door mijn toedoen 2,5 week vertraging is opgelopen. Ter compensatie voor de maandenlange vertraging van E. (bedrijfsleider).. een messenblok met logo (haha) … of ik dat op mijn aanrecht zet. Tot op heden is de enige die dingen oplost Wendy. De heren geven niet thuis, reageren niet op mail of doen moeilijk/bot aan de telefoon. Wendy heeft nu de afspraak ingepland met J. om te zorgen dat op 15 december de keuken eindelijk correct wordt gedemonteerd en gemonteerd. Terwijl R. is bij mij thuis geweest en geoffreerd (P0018632) dat voor 700 Euro de keuken nu wel netjes zou worden gemonteerd. Bel ik hem een uur later waarop hij weer moeilijk doet over het plaatsen en eventuele extra kosten. Dit als voorbeeld hoe betrouwbaar de offerte is en waarom ik dit communicatieve horken en commerciële ratten noem.

   Als er verkocht wordt is alles mogelijk en daarna geven E., R., M., P. NUL service en vinden het zelfs vervelend dat je belt. De enige uitzondering in deze horror is dus Wendy. Fout op fout die wordt gemaakt door Keukenloods lost zij op! In de heren van de Keukenloods heb ik NUL vertrouwen en ik zal niemand naar de Keukenloods sturen zolang zij er zijn. Wel verkopen, en als er fouten gemaakt worden niks oplossen.. slechte zaak!

   Luc geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

   • Keukenloods  reageert op de beoordeling van Luc:

    Beste Luc,

    Een ervaring met een duidelijk statement. Vervelend dat de order vertraging opliep, daarvoor allereerst excuses. Van mijn collega Wendy begrijp ik inderdaad dat op 15 december een van onze monteurs komt voor de montage van de keuken. Wij hopen dat vanaf volgende week dinsdagavond het genieten van de keuken kan beginnen! Met groet, Emma van Keukenloods.nl

  225. Johan van Rijn   schrijft over Keukenloods:
   Ervaring Keukenloods Zaandam: Heel erg tevreden over deze keuken! Goede service!

   Johan van Rijn geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  226. Gerhard   schrijft over Keukenloods:
   Begin Mei een mooie keuken besteld. 7 dagen na de handtekening werd al bekend gemaakt dat het zeker 6 weken later zou worden. Kan gebeuren. Uiteindelijk 20 september geplaatst. Helaas met 16 gebreken. Onder andere geen handgrepen. Zou met spoed nageleverd worden. Netjes binnen 2 weken nieuwe handvaten. Helaas de verkeerde. Na een paar, nog steeds vriendelijk in opdracht van mijn vrouw, telefoontjes zouden vandaag een aantal zaken opgelost worden. Helaas niet de goede en voldoende plinten en helaas een verkeerde spoelbak. Monteur maar weer weggegaan.

   Keukenloods verschuilt zich op fouten van de fabrikant. Maar ik koop toch bij Keukenloods! Dan moeten ze daar maar andere, betere afspraken maken met zo’n leverancier. Of in ieder geval (voorlopig) stoppen met het verkopen. Maar ook dat gebeurd niet.

   Ik hoop dat het dit jaar nog af komt. Anders zal ik het op een andere manier regelen. Helaas. Denk dus goed na voordat je een keuken bij Keukenloods koopt.

   Gerhard geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

   • Keukenloods  reageert op de beoordeling van Gerhard:

    Beste Gerhard,

    We begrijpen de teleurstelling over de ongelukkige gang van zaken. Het komt op u over alsof wij ons verschuilen achter Keller, de leverancier van de betreffende keuken. Toch staan wij met de rug tegen de muur, omdat we (nu nog) afhankelijk zijn van hun leveringen. En moeten dealen met hun fouten. U geeft aan dat we deze keukens nog steeds verkopen, maar dit is niet het geval. Dit kan alleen gaan om modellen die nog in de showroom staan, of keukens die al besteld waren voordat de chaos uitbrak bij Keller. Natuurlijk ‘koopt u hier niets voor’, toch hopen we op uw begrip. Al is het een klein beetje.

    Met vriendelijke groet, Emma van Keukenloods.nl.

  227. Cherelle   schrijft over Keukenloods:
   We zijn uitstekend geholpen. Goed geadviseerd en uitgebreid de tijd voor ons te nemen.
   Er was wel een misverstand, maar deze is netjes opgelost.

   Cherelle geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  228. Steenhuis   schrijft over Keukenloods:
   Zeer goede ervaring Keukenloods Veendam, binnenkort hebben wij weer een keuken nodig voor een ander pand en dan komen we zeker terug!

   Steenhuis geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  229. PIeter   schrijft over Keukenloods:
   Start was goed, vriendelijk verkoper, die goede informatie heeft gegeven.
   Levering en nalevering van dingen die niet goed waren verlopen was traag en een slechte communicatie vanuit de keukenloods.

   PIeter geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

   • Keukenloods  reageert op de beoordeling van PIeter:

    Goedemorgen Pleter,

    Dank voor uw beoordeling. Teleurstellend om te lezen dat uw ervaring van prettig naar matig is veranderd, gaandeweg het proces. Graag vernemen we een ordernummer, zodat we de gegevens erbij kunnen halen en de vestiging van uw bevindingen op de hoogte kunnen stellen. Als ik uw review goed begrijp is de bestelling inmiddels compleet. Toch?

    Alvast dank en met hartelijke groet,
    Emma van Keukenloods.nl

  230. À.Lonissen   schrijft over Keukenloods:
   Ik ben heel erg tevreden over De Keukenloods! Omdat ik enorm opzag tegen een verbouwing en het uitzoeken van een nieuwe keuken heb ik lang gewacht, maar nu denk ik was ik maar eerder begonnen. De mensen van de Keukenloods in Zaandam hebben mij enorm geholpen met keuzes maken en waren erg geduldig. Nu mijn keuken klaar is ben ik meer dan tevreden over het resultaat!

   À.Lonissen geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  231. Ron   schrijft over Keukenloods:
   De ondersteuning binnen het filiaal door de verkoper was prettig. Er werd goed mee gedacht, nooit was een vraag te veel. Ook toen we al een besluit hadden genomen en er toch nog op terug wilde komen was dat geen probleem.

   Ron geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  232. Gajadharsing   schrijft over Keukenloods:
   Heel erg goed geholpen met het ontwerpen van de keuken en het uitzoeken van de materialen. Communicatie was ook heel netjes. Keuken is netjes afgeleverd en we zijn er heel blij mee.

   Gajadharsing geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  233. Nik   schrijft over Keukenloods:
   Voor de tweede keer een keuken gekocht bij de keukenloods. De eerste in 2009, en nu in 2015 wegens verhuizing wederom bij Keukenloods beland. Ik beveel het bij iedereen aan. De open en eerlijke manier waarop ze hun keukens aanbieden (geen veel te hoge prijzen en dan korting geven; gewoon in een keer goed!), de enorme keuze aan apparatuur die ze in Zaandam ook bijna allemaal op lokatie hebben, en de kwaliteit. Onze eerste keuken was na zes jaar nog steeds een plaatje! Deskundige hulp en goede ideeën. Vriendelijke en deskundige telefoonservice. Kan niet anders zeggen, ben gewoon een zeer tevreden klant!

   Nik geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  234. R.Schwartz   schrijft over Keukenloods:
   Onze keuken in een dag geplaatst, is geweldig. Twee mannen die keurig hebben gewerkt. Alles zag er na een dag super mooi uit.
   Elke dag genieten we van onze nieuwe keuken.

   R.Schwartz geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  235. Ida Osinga   schrijft over Keukenloods:
   Keuken gekocht in de vestiging Almere Buiten. Aardige medewerkster (helaas haar naam kwijt) die bij ons kwam opmeten. Goede tips en trucks van haar gekregen. Fijn dat mensen met je meedenken. Goede service.

   Ida Osinga geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  236. GuidoH   schrijft over Keukenloods:
   In september 2015 hebben onze keuken mogen ontvangen.
   Na maanden hard klussen aan de woning was het nu eindelijk zover.
   De laatste loodjes konden geplaatst worden in de woning. Een onderdeel hiervan was natuurlijk de keuken.

   Toen wij circa een half jaar terug onze keuken gingen uitzoeken bij verschillende keukenbedrijven. Bleek dat ze allemaal niet volledig aan onze wens konden voldoen.
   Totdat….

   We bij keukenloods in Nederweert binnenliepen en een gesprek aangingen.
   De verkoper was heel vriendelijk en behulpzaam.
   Dan bedoel ik ook echt behulpzaam! Hij dacht mee in onze situatie en zorgde er uiteindelijk voor dat alle onze wensen uitkwamen.

   Kort samengevat om een keuken te kopen bij keukenloods:
   -vriendelijk personeel
   -zeer service gericht ( ook na het plaatsen )
   -denkt mee met de klant
   -goede prijs/kwaliteit verhouding
   -denkt ook aan u portemonnee

   Voor de mensen die opzoek naar een nieuwe keuken. Raad ik dus aan om een bezoek te brengen bij een keukenloods filiaal. Want de service is goed , zowel ervoor en erna.

   GuidoH geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  237. de kroon   schrijft over Keukenloods:
   Mijn dochter kocht hier een jaar geleden een keuken. Behalve dat de afspraken regelmatig niet worden nagekomen, is het oplossen van de problemen zoals kromtrekkende deuren mn koelkast ed niet de sterkste kant van deze firma.
   Zou hier never nooit kopen bij Keukenloods Almere.

   de kroon geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  238. Xander   schrijft over Keukenloods:
   Waar zal ik beginnen?

   Al bij het bestellen van drie keukenkasten ging de communicatie met R. & K. bijzonder moeizaam. Slecht bereikbaar, niet reageren op vragen via E-mail, bijzonde klantonvriendelijk (grote mond) en ga zo maar door. Na veel gedoe hebben we de bestelling in Augustus dan toch geplaatst. Na meerdere keren vragen over de levertijd was die uiteindelijk gezet op November, mede omdat de order pas enkele weken later was ingevoerd. Zo blijkt uit het online boeking-systeem later.

   Vorige week maar eens gebeld wanneer e.e.a. bezorgd zou worden en geïnstalleerd? Toen bleek dat de installatie niet in de order stond. Daarvoor dan ook maar uiteindelijk zelf een afspraak ingepland. Gelukkig kon dat als nog een dag later. De bezorging ging ook niet echt soepel. De bezorger vergat de plint en rekende te veel af. Corrigeren kon niet, we moesten maar even een mail naar de administratie sturen.

   Gisteren is de monteur geweest en wat bleek: te kleine kasten (terwijl we de maten nog extra hadden doorgenomen) en ook nog de verkeerde pootjes. Hij is zonder de klus te klaren maar weer vertrokken. Vandaag weer bellen om te vragen of we nog verder geholpen worden, maar bij de keukenloods was niets bekend. Wie was de monteur? Wat klopte er niet? Wij weten van niets. Belt u volgende week maar terug… Allemaal antwoorden waar je niet op rekent bij een bedrijf dat goede service zou moeten verlenen. Wie vraagt de klant nou informatie te geven die je zelf zou moeten hebben?

   Wij zitten nu dus met de verkeerde maat kasten en een keuken die niet afgemonteerd kan worden. In de troep. De keukenloods zal het een zorg wezen, die hebben (te veel) betaald gehad en laten de klant vervolgens volledig in de kou staan. Assertiviteit komt niet in het woordenboek voor. Het interesseert ze werkelijk geen fluit wat er bij ons of u gebeurt…

   Xander geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

   • Keukenloods  reageert op de beoordeling van Xander:

    Beste Xander,

    Die situatie die u schetst komt inderdaad rommelig over. Van onze collega uit de winkel in Zuidoost begrijpen we dat er gisteren telefonisch contact is geweest en dit vandaag een vervolg krijgt. We hopen dat de oplossing naar tevredenheid is en nemen uw bezwaar omtrent de moeizame communicatie hoog op.

    Met vriendelijke groet,
    Emma van Keukenloods.nl

   • Xander  reageert op de beoordeling van Xander:

    Update: Wat een verschrikkelijke service krijg je van de Keukenloods. Ik ben er echt HELEMAAL klaar mee! We hebben nu de afgelopen twee weken met diverse personen van de Keukenloods contact gehad en niemand kan ons probleem oplossen. Mensen zouden overspannen zijn, ze bestellen verkeerde onderdelen, de keuken is niet op maat, etc. Allemaal excuses waar een klant niets mee te maken zou moeten hebben. Extra onderdelen zouden niet voorradig zijn. Moeten wederom besteld worden met lange levertijden. Het bijbestellen & installeren van standaard zwarte pootjes (gewoon online te koop bij diverse keukenzaken en binnen 24 uur leverbaar) duurt bij de Keukenloods een 10 dagen. Bestellen van een passtuk duurt wederom 12 weken en de keuken deels vast afmaken met alleen de pootjes (zodat de keuken onderdelen vast geïnstalleerd zijn en niet in de weg staan) is ook niet mogelijk. Intussen zitten wij thuis al weer twee weken in de rotzooi. Ik zou iedereen willen adviseren NOOIT wat bij de keukenloods aan te schaffen. Als het niet goed is, sta je in de kou en wordt het niet meer opgelost…

  239. Sascha   schrijft over Keukenloods:
   Goededag Keukenloods!

   Gisteren, op die mooie zonnige herfstzondag, heb ik ruim 2 uur met een vriend in jullie filiaal in Amsterdam Z-O gezeten. We hadden een afspraak voor 14:00 uur. Eerst iets na 14:30 èn een paar keer luid kuchen werden we geholpen. Wij hadden ons goed voorbereid. Helaas werden we toch bloot gesteld aan de hele sales trucendoos die blijkbaar in de keukenbranche nog steeds zonder windmachine en enige gene gehanteerd wordt. Zoals daar is het hele rituele spel van de klant minimaal 2 uur in je winkel “gijzelen” en ook minimaal 2 keer weg gaan om met ”nieuwe offertes” te komen. Pff, ik dacht dat dat verkoopgedrag al lang uitgestorven was. Maar nee, jullie denken nog steeds dat de klant na lang aan het lijntje gehouden te zijn uit welhaast dodelijke vermoeidheid blind dan toch wel alles tekent. Anyway, na ruim 2 uur wilden we naar onze privé eetafspraak (waar wij de verkoper dhr. K. al vroegtijdig op gewezen hadden). Wat schetste onze verbazing: wij kregen de twee offertes met prijzen e.d. niet mee want dat was het beleid van de Keukenloods. De Keukenloods vindt dus dat de klant niet thuis even rustig mag nadenken (het gaat niet om een broodje kaas hè), ook om wellicht nog met wat posten te schuiven. De Keukenloods vindt dat je, na haar minimale investering van 3 slappe bakjes koffie zonder nota bene ook maar 1 koekje, ter plekke moet besluiten duizenden euros’ te spenderen. Dat wil jullie directeur zo, aldus de heer K. Vreemd beleid want ik heb van mijn keukendealer, Rhijnart keukens (zetelend in een tikje hoger segment dan de Keukenloods, een toppertje), per mail de volledige tekeningen en offertes verkregen. En als je een aannemer om een offerte vraagt, krijg je die tegenwoordig anno 2015 ook gewoon per mail. Het beleid van Keukenloods is: dat doen we niet.

   Ach Keukenloods, dat was nog tot daaraan toe, maar toen wij de medewerker erop wezen dat dit een ietwat raar, onvriendelijk beleid was sloeg de sfeer alras om. Wij hadden behoudens vragen en verbazing over dit beleid geen onvertogen woord geuit maar werden in woord en gebaar er simpelweg uitgebonjourd! Okay, ik erken, bij het weglopen (toen waren we dus al er uit gezet) heb ik wel met enig volume gesteld dat jullie een stelletje zijn. Maar ook dat was slechts een feitelijke constatering gelet op de bejegening die ons ten deel viel en jullie achterhaalde beleid.
   Ik dacht gisteren: ach meid, pick your battles! De Keukenloods is een klant kwijt, dus klaar en doei. Maar nou toch deze post.

   Ik was namelijk net even aan de hand van ons goede geheugen en de lijst van de Keukenloods met alle apparaten erop aan het googlen. Wat blijkt: op de 1e en 2e offerte die ons gisteren door Keukenloods gepresenteerd werd stonden apparaten met prijzen aangeboden die op nota bene jullie eigen site vele malen goedkoper staan. Bijvoorbeeld de Boretti gas kookplaat BKG90; ons in jullie winkel aangeboden voor ca. € 675,– maar overal te krijgen, ook op jullie eigen website, voor circa € 571,–.
   Nu vind ik dus niet alleen jullie beleid klantonvriendelijk en volstrekt gedateerd. Ik vind jullie ook een stel laaielichters met jullie trucjes en zogenaamde “aanbiedingen”. Tijdstelers zijn jullie.

   Nah, dat wilde ik toch even delen.

   Vriendelijke groet,

   Sascha

   Sascha geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

   • Keukenloods  reageert op de beoordeling van Sascha:

    Goedemorgen Sascha,

    Dat was even schrikken gisteren, om zo’n slechte klantervaring te lezen. Uitgaande van uw kant van het verhaal begrijpen we volledig dat dit een teleurstellend bezoek aan onze showroom is geweest. Het is niet hoe wij normaal gesproken werken en we nemen dit zeker op met de betreffende medewerker. Hoewel we ons realiseren dat het kwaad al geschied is en we u niet meer in Keukenloods.nl Zuidoost kunnen verwachten, zouden we u toch graag terugzien. Bijvoorbeeld in Keukenloods.nl Zaandam, ons grootste filiaal welke zeker een bezoek waard kan zijn. U bent van harte uitgenodigd, maar we zijn ons er van bewust dat dit wellicht ‘wishful thinking’ is.

    Vriendelijke groet,
    Keukenloods.nl
    J. Langenberg

  240. Mark   schrijft over Keukenloods:
   Wij hebben onze keuken uitgezocht en besteld bij Keukenloods in Alkmaar, waar we goed geholpen zijn met het uittekenen en advies over onze nieuwe keuken.
   Onze keuken is geheel volgens planning en zonder problemen of beschadigingen geleverd en geplaatst. De heren die de keuken hebben geplaatst waren zeer professioneel en hebben alles super afgewerkt!

   Conclusie;
   Alles is na volle tevredenheid geregeld!

   Mark geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  241. Schaefer   schrijft over Keukenloods:
   Wij hebben voor een renovatie project een mooie hoge hoogglanzende witte keuken opstelling gekocht die helemaal van deze tijd is en heel betaalbaar. De uitstraling van de keuken is perfect, het meedenken en de service waren goed. Ondanks dat het een standaard assortiment betrof, omdat we het heel snel nodig hadden, voldoet de keuken en de apparatuur ruimschoots aan onze en onze huurders verwachting !

   Schaefer geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  242. Mark   schrijft over Keukenloods:
   Alles prima geregeld. Na plaatsing problemen met het aanrechtblad ( kringen / vlekken ), maar dit is snel en goed opgelost.

   Keuken is netjes geplaatst. Apparatuur doet zijn werk. Erg tevreden en blij met de keuken.

   Service in de winkel door de medewerker was ook prima. Duidelijke uitleg en goed meegedacht.

   Mark geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  243. Sven   schrijft over Keukenloods:
   Een paar maanden geleden is mijn keuken van Keukenloods geplaatst. De service in vestiging Amsterdam Zuidoost is uitstekend. Ze nemen de tijd om alles goed en duidelijk uit te leggen en voorbeelden te laten zien, maar ook om je keuzes af te wegen en te maken. Na de offerte heb ik nog de oven gewijzigd en een qooker toegevoegd, dit was ook geen probleem.

   Tijdens transport van de keuken was helaas een plint gebroken, kan gebeuren. Deze is netjes opnieuw besteld door Keukenloods en twee weken later alsnog door de monteur afgemonteerd.

   Al met al een goede ervaring met en de service en de aftercare van Keukenloods. Ook nog steeds super tevreden met mijn keuken!

   Sven geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  244. Brouwers   schrijft over Keukenloods:
   Wij zijn supergoed geadviseerd bij de aanschaf van onze keuken. Al onze wensen werden goed doorgesproken of het realiseerbaar was. De afgesproken levertijd en plaatsing, welke voor ons heel belangrijk was , is helemaal nagekomen.

   Brouwers geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  245. Gert   schrijft over Keukenloods:
   Bij verschillende keukenshowrooms langs geweest om te inventariseren wat een nieuwe keuken ons gaat kosten. Bij keukenloods voelden we ons niet alleen het meest op ons gemak in de showroom, het voelde ook alsof de verkopers ons het minst een keuken wouden aansmeren maar ook gewoon oprecht goed advies wilden geven. Ook de offerte kwam bij ons het meest geloofwaardig over. We hadden immers al vele offertes gezien nu en we wisten wel een beetje wat we konden verwachten. Geen drastische kortingen of extreme prijzen. Zo hebben we hier verder gekeken naar een nieuwe keuken.

   Het keukenmodel hadden stond voor ons al vast, tijdloos, geen poespas of hypermoderne dingen. Gewoon normaal, rustig en niet het aller nieuwste, precies is voor ons. Keukenloods had verder in vergelijking met de andere keukenzaken na ons idee ook meer deskundigheid gekeken naar de apparatuur. Waar de rest alleen enkele functies van de apparatuur kon vermelden, wist de verkopers hier ook de apparaten met elkaar te vergelijken en alle voor en nadelen naast elkaar te schetsen. Zodat wij konden kijken wat wij het belangrijkste vinden in de apparatuur en zo dus een overwogen keuze konden maken. Alles op een rijtje, goed advies, geloofwaardige offerte, vriendelijke en gastvrije sfeer in de showroom, geen gladde verkooppraatjes en een goed gesprek gehad met de verkoper. Of we de keuken nu ook daadwerkelijk gaan aanschaffen moeten we nog even een nachtje over slapen. Grote kans dat we terug gaan om de keuken aan te schaffen want we zijn enthousiast

   Gert geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  246. Dirven   schrijft over Keukenloods:
   Uitstekend geadviseerd en keurig op de hoogte gehouden van de stand van zaken van ingemeten producten.
   De keuken is geplaatst door deskundige mensen en opleveringspuntjes netjes verholpen. Kortom een tevreden klant.

   Dirven geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  247. Yasin   schrijft over Keukenloods:
   Hallo Allemaal,

   Vrijdag 18 September keukenloods in Gaanderen bezocht. Keuken gekocht en afspraak gemaakt vrijdag 25 komen inmeten ( doordeweeks kost 75 euro ) ik met de verkopende partij van de huis die ik onlangs heb gekocht afgesproken dat ze vrijdag 25 komen inmeten. Specifiek geen tijd doorgekregen. Deze vrijdag heledag gewacht. in de middag een poging gewaagd om te bellen. 1e belletje 30 min gewacht 2e belletje 45 min maar nogsteeds niemand aande lijn. kost mij weer belminuten. Afspraak gemaakt en niet nagekomen. geen telefoontjes opnemen.

   Ik heb de hoofdkantoor gebeld. situatie uitgelegd. Maandag 28 ochtend werd ik gebeld door Keukenloods Gaanderen. Ze hebben excuses aangeboden ( heb ik niks aan) willen nieuwe afspraak maken voor een nieuwe afspraak. Gezegd dat ik donderdag 1 okt sleuteloverdracht krijg dan pas kunnen komen inmeten. 1 okt ochtend gebeld en gevraagd wanneer ze komen. kreeg om 18:01 een belletje op dat moment aan het werk kon niet opnemen. Vrijdag 2 okt zelf gebeld en zeggen pas vrijdag 9 okt kunnen komen en geen specifiek tijd. mocht er nog plek openvallen gaan ze me bellen.
   Hierop personeel hoofdkantoor gebeld.
   1e persoon kon mij niet helpen
   2e persoon heeft mijn verhaal op de mail gezet naar keukenloods Gaanderen en cc naar de directeur

   Nu is het afwachten
   Planning was 10 oktober keuken afgeleverd bij mij ben benieuwd of het ze gaat lukken.

   Keukenloods is PRima maar Gaanderen daar behandelen ze je slecht. Als dit nu al zo begint ben ik ook erg benieuwd hoe ze mijn keuken gaan leveren.

   Yasin geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

   • Keukenloods  reageert op de beoordeling van Yasin:

    Beste Yasin,

    Bedankt voor uw beoordeling en vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent.

    Ik heb uw beoordeling doorgeven aan onze winkel in Gaanderen en heb inmiddels begrepen dat er contact is geweest waarbij
    uw punten zijn besproken en er is afgesproken dat uw keuken op tijd wordt geleverd.
    Onze exuses voor het ongemak.

    Met vriendelijke groet
    J. Langenberg
    Keukenloods.nl

   • Yasin  reageert op de beoordeling van Yasin:

    Data moet 10 nov zijn ipv 10 okt typfout.

    Steken in op service en klanttevredenheid! Maken dit ook waar want probleem is al snel opgelost. Mis communicatie beiden.

  248. Massop   schrijft over Keukenloods:
   Fijne keuken en een prima montage bij Keukenloods Gaanderen!

   Massop geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  249. Heyen Beheer   schrijft over Keukenloods:
   Voor een revitalisatie van een kantoorpand van ons hebben wij twee kookeilanden bij de Keukenloods aangeschaft. Perfecte indeling, toekomst bestendig, luxe uitstraling en goeie kwaliteit voor een scherpe prijs. Kortom bijzonder geslaagd en tevreden. Keep up the good work.

   mvg Heyen Beheer

   Heyen Beheer geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  250. Angelo Lenarduzzi   schrijft over Keukenloods:
   Ik heb goede ervaringen met deze vestiging op een aantal keren na ivm montage maar dat is niet van de Keukenloods zelf.

   Angelo Lenarduzzi geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  251. Giel Brandt   schrijft over Keukenloods:
   Snel schakelen en goede montage. Alles netjes op tijd en conform afspraak.

   Giel Brandt geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  252. Mark en Manon   schrijft over Keukenloods:
   Erg tevreden. Goed advies en alles netjes en compleet afgeleverd. Konden altijd direct terecht bij de winkel in Zwaag, goede service. We zijn erg blij met de keuken. Niets op aan te merken. Ondanks zelf monteren kregen we veel hulp van de bezorgers met het tillen van het zware, betonnen aanrechtblad, welke overigens ook ontzettend mooi geworden is. Compleet geleverd met onderhoudsset. Erg tevreden dus.

   Mark en Manon geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  253. connie   schrijft over Keukenloods:
   wij zijn uitstekend door uw collega M. geholpen
   wij hebben dit medegedeeld aan onze buurman

   connie geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  254. Milco Binken   schrijft over Keukenloods:
   Super service en super goed geholpen met het ontwerpen van de keuken. Levering was ook top. Alleen een keukenkastjes verkeerd geleverd maar deze werd heel snel weer opgestuurd. Super!

   Milco Binken geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  255. Anouk   schrijft over Keukenloods:
   Mooie, hoogwaardige keuken voor een goede prijs.

   Anouk geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  256. Mathijs   schrijft over Keukenloods:
   Dit is onze 2e keuken die we bij Keukenloods hebben gekocht in 4 jaar tijd (we zijn 2x verhuisd in relatief korte tijd + 2 grote verbouwingen gehad). Grote showroom in Zaandam. Prijs/kwaliteit is goed en alles op tijd geleverd.

   Mathijs geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  257. Sharon   schrijft over Keukenloods:
   Wisten al welke keuken we wilde, dat heeft Peter(?) voor ons uitgezocht en er kwam een zeer scherpe prijs uit. Dacht ook met ons mee. Fijn.

   Sharon geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  258. Nanning   schrijft over Keukenloods:
   Mooie locatie waar we de keukens goed hebben kunnen vergelijken. Ter plekke ook een opmaat tekening gekregen. Het eind resultaat voldoet aan onze verwachtingen, waarvoor dank.

   Nanning geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  259. Josine   schrijft over Keukenloods:
   Wij hebben een super mooie en ook betaalbare keuken gekocht bij Keukenloods. Het was onze tweede keuken al bij dit bedrijf, de eerste was ook erg goed bevallen. We zijn kundig geholpen, mooie materialen, goede apparatuur. Alleen het bovenste stuk van de schacht van de afzuigkap ontbreekt, dit hadden we zelf moeten maken, maar dat hadden we niet begrepen uit de offerte.
   We zijn tevreden klanten.

   Josine geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  260. D'n blauwe   schrijft over Keukenloods:
   Nadat de keuken thuis is afgeleverd, waren er een oaar dingen niet bijgeleverd. Na een telefoontje nageleverd.
   Goede service en goed geholpen bij het samenstellen van de keuken.

   D'n blauwe geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  261. Roos   schrijft over Keukenloods:
   Wij hebben onze keuken gekocht bij de Keukenloods in Zaandam. Ik moet zeggen dat we heel tevreden zijn. We hebben heel wat keukenzaken gehad, maar Keukenloods had toch de beste prijs-kwaliteitverhouding. De verkoper dacht mee en nam de tijd voor ons, ook de levering en de montage verliep zonder problemen. Het fijne van Keukenloods vind ik dat ze alle merk apparatuur leveren. Wij wilden bijvoorbeeld een Falcon fornuis en dat merk wordt niet door alle keukenzaken geleverd.

   Roos geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  262. groot   schrijft over Keukenloods:
   toelichting was goed
   nazorg was goed

   duidelijker instructie wat geleverd/nageleverd wordt kan beter

   voor de eigen bouwer is een instructie/omschrijving van geleverde materialen wel handig

   groot geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  263. Richard   schrijft over Keukenloods:
   Heel tevreden met het uiteindelijke resultaat. De wachttijd vond ik echter wel vrij lang. De vriezer moet nog steeds nageleverd worden (eind mei besteld) .

   Vriendelijke service. Mijn klacht (dat de installateur slordig te werk was gegaan) is goed behandeld.

   Richard geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  264. Cindy   schrijft over Keukenloods:
   Wij werden super geholpen door de verkoper, en de kwaliteit van de keuken is goed! In overleg kan er veel bij de Keukenloods.

   Cindy geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  265. M   schrijft over Keukenloods:
   Goede adviezen, fijne afhandeling die niet stopte zodra de factuur was betaald en een fantastische keuken! Goede prijs kwaliteit verhouding ook.

   M geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  266. Okled   schrijft over Keukenloods:
   Heel goede en geduldige uitleg.
   Prima begeleiding tot aan levering.
   Goede montage van keuken.

   Okled geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  267. Verhoef TK   schrijft over Keukenloods:
   Een goede opmaak van ons ontwerp.. duidelijkheid in prijzen. Ontwerp o.k. opgezet. Eerste indruk is zeker goed.

   Verhoef TK geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  268. Hetlampje   schrijft over Keukenloods:
   Wij kijken terug op een zeer prettige ervaring met de Keukenloods! Ze hebben regelmatig de tijd voor ons genomen, het was nooit een probleem als er opnieuw getekend moest worden en elke keer dat we daar waren werden we goed geholpen en verzorgd.
   De keuken is goed geplaatst, dit is zonder slag of stoot gegaan en naar volle tevredenheid. Wij zijn dan ook zeer tevreden!!!

   Hetlampje geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  269. Fortuin   schrijft over Keukenloods:
   Ik ben zeer tevreden over de kennis van de medewerkers, de kwaliteit van de keukens en de bereikbaarheid en service van de keukenloods.
   De verkooptechnieken vind ik wel wat dwingend en ‘verkoperig’. Het verhaal van dagprijzen vond ik niet erg overtuigend. Verder prima. Ik heb nu voor de tweede keer een keuken bij de keukenloods gekocht en ben nog steeds heel tevreden met de eerste.

   Fortuin geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  270. Klant   schrijft over Keukenloods:
   Zonder afspraak word je niet geholpen. Liep binnen in een leeg winkel, 6 verkopers achter hun computers. Wou advies en eventueel offerte aanvragen, werd ik vervolgens naar huis gestuurd en verteld dat ik terug moest komen na dat ik eerst een afspraak heb gemaakt. Vond ik natuurlijk niet leuk na een uur rijden naar roosendaal. Volgende keer zal ik eerst een afspraak naken, hoop dat ik dan beter word geholpen.

   Klant geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

   • Keukenloods  reageert op de beoordeling van Klant:

    Beste heer/mevrouw,

    Bedankt voor uw beoordeling en vervelend om te horen dat u zich niet geholpen voelt.

    Ik begrijp dat u het vreemd vindt dat u niet geholpen wordt in een lege winkel. Voor een keukenadviesgesprek trekken wij minimaal 2 uur uit, zodat wij met elke klant rustig alle details door kunnen nemen.
    Op het moment dat u binnen kwam en om een gesprek vroeg, hadden al onze medewerkers (een kwartier later) al afspraken ingepland met klanten.
    Wij vinden dit uiteraard heel vervelend voor u en raden u daarom aan om een afspraak te maken voordat u naar één van onze winkels gaat zodat wij, ook voor u, ruim de tijd kunnen nemen.

    Onze excuses voor het ongemak.

    Met vriendelijke groet,
    J. Langenberg
    Keukenloods.nl

  271. Rene   schrijft over Keukenloods:
   Informatie vooraf was goed en de hulp bij samenstellen keuken prima. Afleveren was in orde en volgens afspraak. Nalevering ontbrekende onderdelen en oplossen problemen verliep goed.

   Rene geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  272. M. Maerten   schrijft over Keukenloods:
   Zeer goed geholpen door een ervaren adviseur. Ook bij het uitkiezen van de apparatuur waarvoor ze een hele aparte etage ingericht hebben staan. Er werd bij het opstellen van de offerte goed mee gedacht met wat wij wel en niet nodig hebben. Op basis van onze zelf aangeleverde tekening hebben ze voor ons de zeer scherpe offerte opgesteld.

   Toen er bij het plaatsen bleek dat onze uitgekozen kraan niet paste werd er ook niet moeilijk gedaan. We hebben kosteloos een andere kraan kunnen uitkiezen. Ook de leverancier van de werkbladen (topline) heeft nog goede nazorg geleverd. Toen de monteurs bij het plaatsen constateerden dat er een klein lelijk plekje op het composiet blad zat hebben ze direct de leverancier ingeschakeld om dit op te lossen.

   Over het hele verloop van de order dus alleen maar positieve ervaringen met Keukenloods Zaandam

   M. Maerten geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  273. Manon   schrijft over Keukenloods:
   Wij zijn erg tevreden, hebben de keuken zelf gemonteerd maar alles was compleet geleverd en ook de service bij het kopen was goed. Kunnen altijd bij dezelfde contactpersoon terecht en was erg flexibel in aanpassingen, verzetten van de leverdatum etc. Ideaal.

   Manon geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  274. Patrick Mertens   schrijft over Keukenloods:
   Prima advies door verkoper.
   Verder goede service en de keuken is uitstekend geplaatst.

   Patrick Mertens geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  275. Sharona   schrijft over Keukenloods:
   Personeel van keukenloods Zwaag top!
   Goed contact met hun over vragen en werden goed beantwoord.
   Plaatsing van keuken top mannen gaan netjes tewerk alles goed gedaan!

   Sharona geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  276. klat   schrijft over Keukenloods:
   Onze ervaring met de keukenloods in alkmaar is prima. Werd uitstekend mee gedacht in onze sitiuatie,vooral Ellen veeken.

   klat geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  277. An   schrijft over Keukenloods:
   Prima keuken voor een goede prijs.
   Service is redelijk (pootje te weinig duurt 3 weken levering)

   An geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  278. M.t. Appelman   schrijft over Keukenloods:
   De aflevering van de keuken was eerder dan gepland, hetgeen ons goed uitkwam. Ook de communicatie via de mail m.b.t. levering beviel goed.. Alles in een keer goed geleverd. Wij zijn tevreden.

   M.t. Appelman geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  279. Van Laar   schrijft over Keukenloods:
   Wij zijn erg blij met de keuken die wij hebben gekocht bij keukenloods. Er is goed meegedacht naar de opties en door een leuke actie van AEG ook een gratis keukenmachine ontvangen.
   Keuken is professioneel geïnstalleerd en erg mooi geworden!

   Van Laar geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  280. Arjan   schrijft over Keukenloods:
   Wij hebben met goed advies van Keukenloods een mooie eilandkeuken besteld die snel geleverd is met composiet aanrechtblad voor een mooie prijs.

   Arjan geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  281. Rob   schrijft over Keukenloods:
   Prachtige keuken en apparatuur aangeschaft, goede kwaliteit keuken, afwerking en service en ook de after sales. Heel blij mee. Heb andere mensen aangerecommandeerd om maar Keukenloods te gaan, reeds gebeurd en zelfde ervaring!

   Ben er echt blij en weet dat er reeds 2 personen bij jullie daarna hebben Gekocht.

   Rob geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  282. Gelderblom   schrijft over Keukenloods:
   Zeer prettige ervaring
   Goed geregeld ,
   Alles prima op tijd en keurig geplaatst

   Gelderblom geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  283. Henri   schrijft over Keukenloods:
   Wat de projectbouwer ons aanbied is beneden maats, dus wij gingen zelf op pad. De opzet en het eerste gesprek zijn goed verlopen bij de loods. Er is ruime keuze in inbouwapparaten en de info die wij kregen was duidelijk.

   Henri geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  284. marion verspoor   schrijft over Keukenloods:
   Prima service bij de keukenloods. Ze nemen de tijd om een tekening te maken en alles is vrijblijvend. Na het bestellen van de keuken zijn we netjes op de hoogte gehouden qua levering en levertijd. Echt top geregeld allemaal!!

   marion verspoor geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  285. Prinsen van Dijk   schrijft over Keukenloods:
   Fijn personeel, alleen jammer dat het keukenblad verkeerd was waardoor we langer moesten wachten..

   Prinsen van Dijk geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  286. rene   schrijft over Keukenloods:
   Zeer goed advies gekregen van ron bij vestiging amsterdam zuid oost voor de soort en indeling van de keuken.
   Prettig is dat de prijs gunstig is.

   rene geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  287. Gerda   schrijft over Keukenloods:
   Tijdens de aankoop hebben wij goed advies gekregen.
   In de aanloop naar de aflevering is er duidelijk gecommuniceerd, de aflevering en de montage verliepen perfect.
   Een heel goede service.
   Compliment aan verkoper en monteurs.

   Gerda geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  288. Jasper   schrijft over Keukenloods:
   Het is nu 2 maanden geleden dat de keuken geplaatst is in onze nieuwe keuken.
   Tot nu toe ben ik erg te spreken over zowel de kwaliteit als de uitstraling.
   Ik heb gekozen voor een hoogglans witte keuken en het ziet er allemaal nog als nieuw uit (ik krijg nog steeds vele complimenten van gasten).
   Bovendien heb ik de service bij de aankoop ook als erg prettig ervaren.
   Ik werd voorzien van deskundig commentaar en passend advies.
   Het enige minpunt was dat de chauffeur bij de levering verkeerd is gereden en ik hierdoor 3.5 uur in mijn nieuwe woning moest wachten op de keuken.

   Jasper geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  289. Joyce   schrijft over Keukenloods:
   Na veel orienteren bij verschillende keukenzaken, uitgekomen bij Keukenloods. Hier werden we vriendelijk ontvangen en werd er alle tijd genomen om alle mogelijkheden door te nemen. Weinig verkooppraatjes en veel inzicht in wat onze wensen waren, er is met ons meegedacht. Na een avondje puzzelen bij Keukenloods onze nieuwe keuken besteld. Er werd netjes ingemeten en de keuken is op de afgesproken datum compleet geleverd en geplaatst.
   Ik kan deze winkel bij iedereen aanraden! Enige evt minpunt is dat er achteraf nooit is gevraagd hoe het gegaan is en of de keuken bevalt. Maar dat doet hij, dus wij zijn tevreden!

   Joyce geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  290. Elwin van Tuijl   schrijft over Keukenloods:
   Wij hebben een super ervaring met keukenloods Nederweert! geen lange verkoop praatjes en aankomen met belachelijke prijzen. Meteen zeggen wat het kost. Verder was er tijdens de levering van onze keuken iets beschadigd. Wij hebben dit meteen gemeld en binnen 2 weken kregen we een nieuw onderdeel binnen! Kortom een super ervaring!

   Elwin van Tuijl geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  291. van den Bogaard   schrijft over Keukenloods:
   Ondanks de lange leverings periode gaven ze bij Keukenloods Almere wel een goede en snelle after-service.
   Wij zijn erg blij met de keuken!

   van den Bogaard geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  292. Gert   schrijft over Keukenloods:
   Bij dit keukenbedrijf al meerdere keukens besteld en altijd naar volle tevredenheid. Duidelijke comunicatie afspraken nakomen en in 1 keer compleet geleverd. Een 10 met een griffel

   Gert geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  293. Van Drongelen, Amsterdam   schrijft over Keukenloods:
   Keukenloods eerste indruk was goed. Ruime winkel met veel keuze in keukens en inbouw producten.

   Van Drongelen, Amsterdam geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  294. keven IJsebrands   schrijft over Keukenloods:
   vandaag 12 augustus zou mijn bij keukenloods gekochte oven worden geleverd de levering stond gepland rond 16:00 om 19:00 nog geen levering.
   Ik heb toen keukenloods gebeld wan de transporteur was al van af 16:30 niet meer bereikbaar volgens de medewerker van keukenloods hebben zij geen invloed op de levering en zij hebben geen telefoonnummer waar zij na 16:30 naar toe kunnen bellen ik moest maar geduldig blijven wachten.
   Ik ben zeer ontevreden of de service van keukenloods daar heb ik tenslotte de oven gekocht en niet bij de transporteur.

   keven IJsebrands geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

   • Keukenloods  reageert op de beoordeling van keven IJsebrands:

    Beste Keven,

    Bedankt voor uw beoordeling en vervelend om te lezen dat u lang op uw order heeft moeten wachten.

    Ik heb begrepen dat u telefonisch contact heeft gehad gehad met onze transporteur en dat deze hun excuus hebben aangeboden. Ook excuus namens Keukenloods.nl. Wij gaan kijken hoe we in contact kunnen blijven met de transporteur na 16:30

    Met vriendelijke groet
    J. Langenberg
    Keukenloods.nl

  295. biebs   schrijft over Keukenloods:
   Wij hebben een super goede ervaring met Keukenloods. In april hadden wij onze eerste afspraak, waar de nette showroom al opviel. Wij werden onmiddellijk geholpen en kregen nog een kopje koffie met een koekje. We hadden een duidelijk beeld in ons hoofd en onze adviseur zorgde ervoor dat dit ook uitkwam. Hij kwam zelf ook met goede suggesties en alternatieven. Uiteindelijk hebben we de keuken voor een prima prijs gekregen na wat onderhandelingen. Ook werd de keuken zonder vertraging geleverd en gemonteerd. Wij zijn heel erg tevreden en raden iedereen Keukenloods Waddinxveen aan.

   biebs geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  296. Ton v Meggelen   schrijft over Keukenloods:
   prima geholpen , wel jammer dat de tekening niet klopte van de vaatwasser , maar is wel opgelost door een foto

   Ton v Meggelen geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  297. joke   schrijft over Keukenloods:
   alle apparatuur bestelsd bij keukenloods. Altijd netjes geholpen door het personeels, goed advies en correcte prijzen. Ook bij een mankement aan de vaatwasser goed geholpen

   joke geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  298. Monique   schrijft over Keukenloods:
   Wij hebben een inductiekookplaat en stoomoven van samsung gekocht. Nu is na een paar maanden de stoom schaal vanuit het midden gescheurd en dus niet bruikbaar meer. Ik ben ermee teruggegaan naar de winkel omdat dit binnen de garantietermijn valt en de schaal waarschijnlijk een zwakke plek heeft i.v.m. barsten. De verkopers hebben de schaal uitvoerig bekeken en gevraagd of ik de stoomschaal vaak gebruik. Ik was verbaasd. Nee ik koop een stoomoven voor de sier en niet voor het gebruik!!!. Ze hebben een foto gemaakt van de schaal en naar samsung gestuurd. Samsung zegt hier niets aan te doen. Dus keukenloods is klaar en kan niets meer doen. Dit is absoluut geen service en over de garantie nog maar te zwijgen. We konden het zelf nog een proberen bij samsung!!! Belachelijk gewoon. Wij kopen bij keukenloods en zij horen dit netjes op te lossen. We hebben tenslotte ook nog tegen een gereduceerde prijs een pannenset erbij gekocht voor de inductiekookplaat. Wanneer ik de pannen op de plaat z
   et ontstaat er een hinderlijke pieptoon. Tot er een monteur bij ons kwam voor geheel iets anders en wij dit aan hem voorlegde. Hij was ook nog heel bekend met keukenloods. Hij zei dat het aan de pannen ligt. Je hebt goedkope flutpannen. De bodem is niet solide zodat deze pieptoon ontstaat. Lekker dan. Wij zijn klaar met keukenloods en zullen zeker geen reclame voor deze zaak maken. Wij raden het eerder af omdat de service en garantie tot aan de deur is en verder niet.

   Monique geeft2 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

   • Keukenloods  reageert op de beoordeling van Monique:

    Beste Monique,

    Bedankt voor uw beoordeling en vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent.

    Service staat bij Keukenloods.nl hoog in het vaandel en deze houden wij dan ook streng in de gaten.
    Ik ben zeer benieuwd naar de foto en uw ordernummer zodat ik voor u kan kijken of uw klacht onterecht is afgewezen.

    U kunt dit sturen naar service@keukenloods.nl t.a.v. J. Langenberg

    Graag hoor ik van u en alvast onze excuses voor het ongemak.

    Met vriendelijke groet
    J. Langenberg
    Keukenloods.nl

  299. Stötefalk   schrijft over Keukenloods:
   Wij hebben een zeer prettige ervaring gehad bij Keukenloods Amsterdam. Wij hebben veel keuken bedrijven bezocht maar bij geen 1 vonden we de keuken die bij ons paste, totdat we bij keukenloods binnen kwamen. Hier stond precies de keuken die we wilden. Zijn ook goed geholpen door Erik Jan welke fijn met ons meedacht.

   De plaatsing van de keuken verliep ook prima. We kregen bij aankomst van de keuken een verkeerde koelkast, maar een dag later hadden we de juiste, perfecte service!

   Stötefalk geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  300. Frederique   schrijft over Keukenloods:
   Zeer tevreden over de levering en erg blij met de keuken

   Frederique geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  301. Niels Huijsmans   schrijft over Keukenloods:
   Beste,

   Verschillende keuken besteld bij keukenloods en altijd prima ervaring. Vaak dient het binnen een korte termijn geregeld te worden en dit gaat tot nu toe altijd succesvol.

   Dank hiervoor!.

   Vriendelijke groet,
   Niels Huijsmans
   Tétris Design and Build

   Niels Huijsmans geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  302. Lorraine   schrijft over Keukenloods:
   We zijn zeer content met onze keuken. We werden goed geholpen tijdens het kiezen van de verschillende onderdelen en de kleuren en het resultaat heeft goed uitgepakt. De plaatsing verliep spoedig en alle apparatuur werkt perfect.

   Lorraine geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  303. Jennifer   schrijft over Keukenloods:
   Ik geef de Keukenloods in Waddinxveen 4 van de 5 sterren. Ik heb de keuken nu reeds 4 maanden in bezit en ik ben zeer tevreden. De kwaliteit van de keuken is goed en de service van de winkel zo mogelijk nog beter. Een keuken kopen doe je niet dagelijks, maar ik ben op een hele rustige en ontspannen manier geholpen. Geen gepush dat ik de keuken NU moest kopen, het was heel relax. De verkoper was ook echt heel kundig in zijn vak: hij heeft een zeer complete keuken in een nogal onhandige ruimte weten te in te meten.

   De winkel is echt een aanrader gebleken

   Jennifer geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  304. Metten   schrijft over Keukenloods:
   Na lang voorwerk bij diverse zaken besloten om de keuken bij Keukenloods te kopen. Ze bieden erg veel keuze in frontjes, werkblad en met name apparaten, wat wij erg fijn vonden. Enige negatieve punt: Twee apparaten die wij hadden besteld (in oktober 2014), konden in 2015 uiteindelijk niet meer geleverd worden. We kregen geen vergelijkbaar apparaat voor dezelfde prijs, maar moesten simpelweg nieuwe apparaten uitzoeken (voor een meerprijs). De afhandeling daarvan was netjes, maar een onprettige verrassing. De levering van de keuken is erg goed verlopen en na installatie zijn we erg blij met deze aankoop!

   Metten geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  305. M. Krasteva   schrijft over Keukenloods:
   We werden heel goed geholpen bij de Keukenloods in Amsterdam Zuidoost. Ook bij vragen of opmerkingen , stond aaltijd iemand voor ons klaar. Er was een misverstand geweest,maar ook die konden samen heel goed oplossen. De jongens die daar werken, zijn ook heel aardig en professioneel. Echt een aanrader.

   M. Krasteva geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  306. Gijske Janse   schrijft over Keukenloods:
   Wij kopen graag bij een lokale zaak en wat keuken betreft in een niet zo opdringerige sfeer.
   Bij het eerste bezoek aan de keukenloods sprak de kleinschaligheid ons aan. Goed vond ik het dat toen het composieten blad opeens niet leverbaar was wij voor de zelfde prijs een granieten blad konden uitzoeken.(was maar een klein blad)
   De afhandeling vond ik verder toch wel onpersoonlijk. Het feit dat het ons heel veel moeite kostte om de apparatuur in de garantie te krijgen kan heel simpel voorkomen worden door een aparte bon met alle serie nrs. en prijzen te sturen. Wij zijn er nu heel lang mee bezig geweest en hebben een paar maal moeten bellen voor informatie. Wij zijn niet ontevreden maar zullen deze zaak ook niet speciaal aanbevelen. Het verwonderde ons ook dat je bij een aankoop van €13.500 geen enkele attentie/ kado kreeg bij aflevering in de vorm van een pannenset, een goede koekenpan, een dinerbon, o.i.d.. Niet slecht dus maar wel verbeterpunten. Gijske

   Gijske Janse geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

   • Keukenloods  reageert op de beoordeling van Gijske Janse:

    Beste Gijske,

    Bedankt voor uw beoordeling.

    Vervelend om te horen dat u meerdere keren heeft moeten bellen om de apparatuur in de garantie te krijgen.
    Wij nemen dit op met de desbetreffende winkel. Onze excuses hiervoor en bedankt voor de tip.

    Achteraf een kado geven daar doen wij helaas niet aan. Als je als klant achteraf nog een “flink” kado krijgt dan kan je op je vingers natellen dat je te veel hebt betaald.
    Daarom geven wij gelijk een scherpe prijs.

    Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben dan hoor ik graag van u.

    Met vriendelijke groet
    J. Langenberg
    Keukenloods.nl

  307. van den Eijnde   schrijft over Keukenloods:
   wij zijn goed geholpen met een keuze maken.
   we hebben alles volgens afspraak op tijd thuis gekregen.
   van ons verdienen ze een dikke pluim!

   van den Eijnde geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  308. W W Tjan   schrijft over Keukenloods:
   Wij zijn pas de keuken in gebruiken. Op nu ogenblik weet we nog niet hoe de keuken werk, maar in eerste test vind we goed.

   W W Tjan geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  309. Rob   schrijft over Keukenloods:
   Wij zijn super geholpen bij het samenstellen van de keuken. De keuken werd keurig op tijd geleverd en is binnen de afgesproken tijd geplaatst. Ook de nazorg is uitstekend.
   Kortom wij zijn super tevreden!

   Rob geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  310. Brenda   schrijft over Keukenloods:
   Wij hebben het winkelbezoek als prettig ervaren. We vonden het erg handig boven de apparatuur bij elkaar te zoeken, ipv het apparatuur bij elkaar laten zoeken via een boek. Ook zijn we tevreden met het uiterlijk van de kastjes.
   Een minpuntje, we hebben ervoor gekozen om de keuken zelf te monteren (gelijk een afrader voor iedereen). We hadden graag een exactere handleiding gewild voor de vaatwasser monteren, want dat daar zijn we 2 dagen mee bezig geweest. (vaatwasser eigenlijk te groot voor kastje)

   Brenda geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  311. Pet   schrijft over Keukenloods:
   Keuken ontwerp gemaakt samen met de Keukenloods en helemaal geleverd naar tevredenheid.
   Ook onvolkomenheden opgelost volgens afspraak. Montageteam werkte netjes en dacht constructief mee.
   Volgende keuken weer bij Keukenloods.

   Pet geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  312. J.B. vd Lelie   schrijft over Keukenloods:
   De koop in de zaak zelf was goed. Prima service, er werd de tijd voor ons genomen en er werd meegedacht met ons.
   Echter nadat wij zelf de keuken hadden geplaatst en er enkele kritische punten waren, oa een te korte stekker en ontbrekende aansluitset voor de vaatwasser, werd hier erg moeilijk over gedaan en werd er weinig meegedacht. Dit vonden wij erg jammer.

   J.B. vd Lelie geeft2 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

   • Keukenloods  reageert op de beoordeling van J.B. vd Lelie:

    Beste J.B. vd Lelie,

    Bedankt voor uw beoordeling en vervelend om te horen dat u niet geheel tevreden bent.

    Klantenservice staat bij Keukenloods hoog in het vaandel en dit dienen onze verkopers zowel voor als na de koop te bieden.
    Onze excuses voor de matige service na de koop, wij zullen dit met het desbetreffende filiaal opnemen.
    Om het een beetje goed te maken sturen wij u een kleine attentie toe.

    Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben dan hoor ik graag van u.

    Met vriendelijke groet
    J. Langenberg
    Keukenloods.nl

  313. Groenhuijzen   schrijft over Keukenloods:
   Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding en betrouwbaar, wel onnodig veel gedoe gehad over een afzuigkap. Was even niet erg klantvriendelijk, maar heb desondanks de Keukenloods wel bij anderen aanbevolen, vooral vanwege het eerste punt.

   Groenhuijzen geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  314. Piet Zagers   schrijft over Keukenloods:
   Op onze vraag om in een bestaande keuken, koel / vrieskast, koffiezetapparaat en oven / magnetron te plaatsen is meegedacht en is daardoor een goede oplossing gevonden. De aanvulling past qua uitvoering prima bij de reeds bestaande keuken.

   Piet Zagers geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  315. Annemieke Slager   schrijft over Keukenloods:
   Goede service, zowel in aanloop naar als in het afhandelen van de hele bestelling.
   Extra blij dat ik mijn magnetron met grill functie kon omruilen voor een echt combi.
   Top!

   Annemieke Slager geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  316. Reinier Terpstra   schrijft over Keukenloods:
   Ik ben dik tevreden met de service van de Keukenloods in Alkmaar. Er is geluiterd naar onze wensen en rekening gehouden met ons budget. Het leveren en plaatsen van de keuken verliep vlekkeloos. Een echte aanrader!

   Reinier Terpstra geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  317. Dave kuster   schrijft over Keukenloods:
   Was wel tevreden over keukenloods er waren wel en paar dingetjes maar die zijn goed op gelost

   Dave kuster geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  318. Rutten   schrijft over Keukenloods:
   De hulp en advies bij het uitzoeken van de keuken was goed! Alle tijd werd genomen om de voor ons gewenste keuken samen te stellen. Na de keuze bleek voor aflevering dat niet de juiste fronten waren besteld. Dit leverde voor de verdere voortgang diverse problemen op. Voornamelijk in planning en levering. Veel vetraging. Uiteindelijk is de keuken met tijdelijke fronten geplaatst. Dit plaatsen is echt keurig gedaan! Onze ontevredenheid over de gang van zaken werd serieus en hoog opgenomen en is naar alle redelijkheid gecompenseerd! Jammer van de misser met de fronten. We hebben gemerkt dat wanneer 1 schakel in de strakke planning misloopt, Murphy’s law in werking treed… Ik kan niet anders zeggen dat keukenloods er alles aan heeft gedaan om toch alles geregeld te krijgen. Hierbij moesten wij wel het initiatief nemen. Dit zou beter kunnen.
   Al met al toch een voldoende!

   Rutten geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  319. H.J.Thiel   schrijft over Keukenloods:
   Wij hebben in alle rust een keuken kunnen uitkiezen waarbij men ons van zeer duidelijke informatie heeft voorzien. Na aankoop heeft men zich keurig aan de afspraken gehouden. Toen de fabrikant van het keukenblad failliet ging en niet kon leveren heeft men ons een uitstekend alternatief geboden. in het traject vanaf aankoop tot en met levering heeft men zich keurig aan de afspraken gehouden. Ook de montage is zeer naar wens uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden.

   H.J.Thiel geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  320. van Tuijl   schrijft over Keukenloods:
   Goede service! geen uren lang praten en met belachelijke prijzen aankomen. Kortom een super keuken van keukenloods Nederweert!

   van Tuijl geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  321. arjen   schrijft over Keukenloods:
   Incomplete levering, afspraken niet na komen, iets anders leveren dan afgesproken, aangeleverde installatie tekeningen goedkeuren en dan op locatie zeggen dat aansluitingen niet goed zitten. Bovendien heel lang wachten op een offerte en dan iets verkopen dat bij levering wordt gezegd dat het niet uitgevoerd kan worden.

   arjen geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

   • W. Wekker  reageert op de beoordeling van arjen:

    Beste Arjen,

    Bedankt voor uw beoordeling.
    Onze excuses voor de hele gang van zaken rond de levering van uw keuken.
    Wij vinden het uiteraard heel jammer dat u ontevreden bent. Kunt u uw ordernummer sturen naar info@keukenloods.nl? Dan kunnen wij contact met u opnemen.

    Met vriendelijke groet,

    W. Wekker
    Keukenloods.nl

  322. Charlotte   schrijft over Keukenloods:
   De service van de Keukenloods Roosendaal is prima. Ik ben nogal besluiteloos geweest in het gehele proces, maar hoe vaak ik ook langs kwam of toch nog iets wilde veranderen, dat bleek geen probleem. Terwijl ik mijzelf al irritant begon te vinden bleef Keukenloods behulpzaam. Zij denken mee en geven je de tijd en ruimte om je beslissing te maken. Het is mijn eerste eigen keuken en de allermooiste die ik ooit heb gezien. Prijs kwaliteit verhouding is top! Keukenloods is goedkoper dan alle andere aanbieders waar ik ben geweest en hebben super mooie keukens en veel keuze uit de beste apparatuur. Bij aflevering was er een roostertje kapot en ondanks dat wij zelf de keuken hebben geïnstalleerd, was het geen enkel probleem om dit roostertje binnen enkele dagen te vervangen. Ik kan niets anders zeggen dan:”Chapeau en bedankt Keukenloods Roosendaal!”

   Charlotte geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  323. Loek   schrijft over Keukenloods:
   Alle afspraken volgens afspraak. Goede service.
   Goede communicatie.
   Personeel denkt goed mee met de klant.
   Keuken bevalt prima.

   Loek geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  324. Marco Witteveen   schrijft over Keukenloods:
   Compleet nieuwe keuken gekocht. Perfecte installatie (ondanks muren die niet echt recht zijn in onze oude woning) en goede nazorg bij ontbreken plintplank.

   Marco Witteveen geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  325. Hans   schrijft over Keukenloods:
   Het bestellen van de keuken ging uitstekend, goede voorlichting, heldere communicatie en een goede prijs.
   De levering/voorbereiding was wat minder, er werd twee keer een mutatie doorgevoerd wegens niet/anders te leveren goederen.
   De levering van de keuken was op het afgesproken tijdstip. Ik heb de keuken zelf geinstalleerd, waarbij bleek dat de verkeerde koelkast was geleverd. Na een telefoontje werd de juiste koelkast per spoedlevering dezelfde dag nog bezorgd. Al met al ben ik tevreden met mijn keuken

   Hans geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  326. Kevin Kerssemeijer   schrijft over Keukenloods:
   Vriendelijk en behulpzaam geholpen in de vestiging. Inmeten gebeurden netjes. Keuken werd compleet en schadevrij geleverd. Keuken zelf geplaatst. En klopte op de mm nauwkeurig. Een zeer degelijke keuken voor een mooie prijs.

   Kevin Kerssemeijer geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  327. Jeffrey   schrijft over Keukenloods:
   ben geholpen door verkoper marcel, en hij heeft me prima geholpen. nam echt ze tijd en wat ik vooral prima vond .. hij ging niet lopen pushen wat de meeste wel deden.

   bedankt voor alles marcel

   top geregeld

   grtjes uit amsterdam

   Jeffrey geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  328. Jack   schrijft over Keukenloods:
   Vliegende start, zag er prima uit, alles kon in het gestelde tijdsbestek. Toen kwam de narigheid, latere levering, niet te leveren wat we wilden. Gelukkig greep de leiding in. Vertraging beperkt en gewenste kasten geleverd van een andere fabricaat. Daarna gingen levering en plaatsing volgens afspraak. Even ontstond er een knel punt omdat een afwerkplint te dik was geleverd. Dit werd de zelfde dag kortgesloten en afspraak gemaakt voor opmeten en plaatsen. Dus de foute zaken werden wel erkend, opgepakt en goed hersteld, maar dit geeft wel wat stress, hoewel je het niet zou moeten hebben want je kunt er dan toch niets aan doen en bent afhankelijk van je keukenloods die naar mijn mening dan ook al het mogelijke doet om het op te lossen. Het eind resultaat is het plaatje zoals wij het voor ogen hadden!!

   Jack geeft2 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

  329. Mulder   schrijft over Keukenloods:
   We hadden al veel keukenzaken bezocht toen we bij Keukenloods aankwamen. Ze hebben een andere benadering. Men kijkt wat je wilt uitgeven en gaat vanuit dat gegeven voor je aan het werk wat er wèl mogelijk is. Stukje van dit; beetje van dat: allemaal geen probleem. Daarbij zijn ze erg scherp aan de prijs en hebben ze praktisch alle merken etc in huis. Service was ook super; we kregen een gloednieuwe pantry thuis geleverd voor de periode dat we geen keuken hadden. Aan te bevelen!!

   Mulder geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  330. Marijke   schrijft over Keukenloods:
   leuke grote winkel, netjes aangesproken en een hoopvol eerste contact met veel nuttige tips. Het is onze eerste stap in onze keukenwinkel en meteen onze eerste nieuwe keuken. wat komt er veel op je af!

   Marijke geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  331. Vd Bles   schrijft over Keukenloods:
   Goed geholpen met het ontwerpen van de keuken. Er werd goed mee gedacht en zo zijn we op een mooie keuken uitgekomen.

   Vd Bles geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  332. Ilse   schrijft over Keukenloods:
   Op het moment dat wij de zaak binnen zijn gestapt hebben wij een goed gevoel gehad. Nadat wij rustig rond hebben kunnen kijken hebben wij alles even op ons laten inwerken thuis. Daarna hebben wij keukenloods nogmaals bezocht met een tekening en een offerte van een andere winkel in onze gedachten. Al gauw kwam er een mooie keuken, totaal naar onze smaak op de tekening te staan. Met deze tekening naar huis gegaan. Mail contact gehouden met keukenloods over de veranderingen die wij nog zouden willen zien, maar veel verandering was er niet nodig. Met vragen konden wij altijd contact opnemen zowel telefonisch als via de mail en altijd kregen wij een goed antwoord. We zijn nu 5 maanden verder en genieten volop van onze keuken. Het is alles wat we gedroomd hebben. Daar zijn we mede door keukenloods aangekomen.

   Ilse geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  333. Onderwater   schrijft over Keukenloods:
   Goede service en telefonische hulp bij zelf plaatsen.Vervangingsonderdelen zonden probleem snel bezorgd.

   Onderwater geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  334. BasB.   schrijft over Keukenloods:
   Mijn vriendin en ik hebben voor het eerst in ons leven een keuken gekocht (en hadden dus geen flauw idee over het hoe en wat van een keuken) en dat was bij de Keukenloods.nl in Waddinxveen. We zijn ook bij Keuken Concurent geweest, maar wij voelden ons een stuk beter geholpen bij de keukenloods. Mocht je ooit bij het filiaal in Waddinxveen in de buurt zijn: Peter is je man! Zijn collega’s zullen ongetwijfeld net zo kundig zijn, maar hij hielp ons in ieder geval met veel geduld. Over de keuken zelf ook niets anders dan lof, evenals de bezorging en montage ervan. Als ik dan al een minpunt zou moeten noemen, dan is het het ontbreken van fancy 3-d computertekeningen. Ik kan deze hut zeker aanraden!

   BasB. geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  335. van Zijp   schrijft over Keukenloods:
   keuken goed en compleet afgeleverd ,kleine aanpassing van keukenkast snel verholpen .
   Missen alleen nog greep van kastje maar deze is besteld .

   van Zijp geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  336. Laura de Haas   schrijft over Keukenloods:
   Zeer goed advies gekregen, eerlijke informatie over de mogelijkheden binnen ons budget en er werd actief meegedacht over oplossingen om te zorgen dat het fornuis dat we zo graag wilden in onze keuken past. Over het resultaat zijn we 100% tevreden, we hebben onze droomkeuken! Bovendien was de levering vlot en werden de paar ontbrekende dingen (een gekoppelde koelkastdeur en een foutje aan de geleverde magnetron) snel en zonder onverwachte kosten opgelost. Waar voor je geld.

   Laura de Haas geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  337. Petje   schrijft over Keukenloods:
   Keuken geleverd helemaal volgens de beschrijving, service en levering perfect.
   Ook kleine onvolkomenheden werden gelijk opgelost.
   De installatiemonteurs zij vriendelijk en kundig.

   Petje geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  338. Mekes   schrijft over Keukenloods:
   Prettig geholpen , alkes gied gepland, op tijd en volgens afspraak. Keuken naar wens, top

   Mekes geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  339. Tonny   schrijft over Keukenloods:
   goed geholpen en geadviseerd bij de aanschaf van een nieuwe keuken.
   Keurig geleverd en geplaatst
   Ben heel blij met het resultaat

   Tonny geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  340. a.m brienesse   schrijft over Keukenloods:
   erg tevreden goede uitleg word goed behandeld zijn goed met meedenken en maakt een goede schets hoe het er uit komt te zien bedankt

   a.m brienesse geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  341. Martinair2005   schrijft over Keukenloods:
   Prima prijs/kwaliteit verhouding. Wel wat discussie voor wat betreft zaken die niet helemaal in orde waren bij levering. Uiteindelijk wel naar tevredenheid opgelost.

   Martinair2005 geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  342. Arjan Holwerda   schrijft over Keukenloods:
   Fijne ervaring bij het aankopen van een keuken. Direct to the point. No nonsense. Erg fijn. Mist misschien wel een stukje persoonlijke aandacht en miste het “je bent welkom” gevoel een beetje bij binnenkomst. Verder ontzettend professioneel een goed behandeld. We raden Keukenloods Almere zeker aan.

   Arjan Holwerda geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  343. Theo Janssen   schrijft over Keukenloods:
   We zijn zeer goed geholpen met het uitzoeken van een nieuwe keuken, zijn er zeer tevreden over.
   Alle afspraken zijn goed nagekomen nog verschillende keren contact gehad toen we de keuken al uitgezocht hadden.
   Het ging over een onderkastje met laden en de plaat onder de afzuigkap, wat netjes opgelost werd zonder dat er kosten aan verbonden waren.
   De keuken is ook zeer netjes geplaatst en afgewerkt.
   We zijn goed geholpen door dhr. Patrick Kok

   Theo Janssen geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  344. Van der Spek   schrijft over Keukenloods:
   prima service, goede uitleg, ruime keuze. Wij genieten nog dagelijks van de schitterende nieuwe keuken die we hebben aangeschaft en zouden nooit meer terug willen naar de oude!

   Van der Spek geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  345. T   schrijft over Keukenloods:
   Prima verzorgd, alles zoals afgesproken.

   T geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  346. Daniel   schrijft over Keukenloods:
   Uitstekende service, vlotte levering. Snelle en plezierige communicatie.

   Daniel geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  347. Van der Male   schrijft over Keukenloods:
   Ik heb een geweldige ervaring met Keukenloods. Onlangs waren we op zoek naar een nieuwe keuken met SMEG apparatuur. Via kieskeurig kwamen we met het apparatuur al snel bij Keukenlood terecht omdat zij altijd de goedkoopste zijn of dezelfde prijs hebben als de goedkoopste. Doordat we een indruk wilde hebben van het apparatuur wilde we langs de dichtbij zijnde Keukenloods vestiging, dit was Roosendaal. Ik had samen met mijn vrouw de afspraak gemaakt door te kijken naar apparatuur bij Keukenloods en daarna door te rijden naar IKEA. na een bezoek in de showroom zagen we onze droomkeuken staan, maar leek op eerste gezicht financieel onhaalbaar voor ons. In de winkel werden we aangesproken door een vriendelijke verkoper (Walter) en heeft ons uitleg gegeven over het apparatuur (waar we voor kwamen) verder gaf hij aan graag een offerte te maken van een keuken met deze apparatuur erin. Wat toen een plus was dat hij meteen aan het tekenen sloeg met does en donts . En wij zagen voor ons onze ni
   euwe keuken ontstaan en waren meteen verkocht, daarna ging hij de prijs opmaken en dit viel ook alles mee, wel iets duurder dan IKEA maar binnen ons budget en kant en klaar afgeleverd en uitstekende kwaliteit. Ook hebben we per mail diverse keren contact gehad over onze keuken over wijzigingen, en kregen meteen nieuwe mail met de wijzigingen erin met de nieuwe tekening, TOP!!! kortom de service en kwaliteit en zeker de prijs van Keukenloods is geweldig. Volgende keer bestel ik weer een keuken bij deze firma.

   Van der Male geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  348. EdB   schrijft over Keukenloods:
   De keuken is prima en alles werkt goed. Wij zijn bijzonder tevreden over het meedenken. Wij hadden haast en ze hebben hun best gedaan om alles snel te regelen. Omdat de keuken op Texel moest worden geplaatst is dat best wel ingewikkeld. De keuken is verder compleet en zonder problemen op Texel afgeleverd en de via Keukenloods ingehuurde monteur heeft hem binnen 1 dag geïnstalleerd.

   Hulde voor alle medewerkers.

   EdB geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  349. HGB   schrijft over Keukenloods:
   Zeer tevreden over advies bij aanschaf en ondersteuning bij plaatsing.

   HGB geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  350. Rik Waagmeester   schrijft over Keukenloods:
   Van begin tot het end een heel prettige ervaring. Goed, vriendelijk en deskundig geholpen in de showroom. Na een mooi prijsvoorstel akkoord gegaan. Keuken zou na 3 maanden geplaatst worden. Ik heb in de tussentijd alles goed kunnen voorbereiden en werd tussentijds op de hoogte gehouden over de planning (zowel per post als email en telefonisch)
   De keuken is in anderhalve dag geplaats. Zag er perfect uit. Maar het blad van het kookeiland was iets te lang. Muurtje moest dus iets worden verlengd. Hiervoor hebben we een stukadoor moeten laten komen. Keukenloods heeft deze kosten zonder problemen voor eigen rekening genomen. Al met al erg tevreden over het verloop, de kwaliteit, de prijs en goede service. Zeker een aanrader!!

   Rik Waagmeester geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  351. Eijsink   schrijft over Keukenloods:
   Intake met dhr. R. Nat was zeer goed en kwam op ons niet pusherig over. Heeft ons zeer goed geadviseerd. Ook bij latere vragen hebben wij iedere keer een adequaat antwoord gehad. Ook de medewerker die bij ons thuis kwam inmeten deed dit goed en vriendelijk. Installatie keuken door MGB was ook prima.

   Eijsink geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  352. Theo   schrijft over Keukenloods:
   Ik ben zeer goed geholpen niet allen tijdens koop.
   Voor vraag of opmerking geen probleem.

   Theo geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  353. sanne   schrijft over Keukenloods:
   we hebben een goede ervaring met keukenloods zaandam aller eerst bij het maken van de offert en uiteindelijke overeenkomst. Daarna met het plaatsen van de keuken en een schade plekje. Alles is netjes afgehandeld en wij zijn erg blij met het resultaat

   sanne geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  354. Mariska   schrijft over Keukenloods:
   In de winkel ben ik erg goed geholpen en namen ze de tijd om alles door te bespreken.

   Alleen de momenten erna dat ze contact met mij zouden opnemen om nog een paar dingen af te tikken gingen minder.

   Ze zouden mij de schetsen sturen, dat is niet gebeurt. Ik moest er zelf achteraan bellen om ze een afspraak te laten maken voor het inmeten met mijn makelaar, vervolgens zelf weer bellen om te vragen of dat gelukt was. Na het tekenen en inmeten verwachtte ik dat de keuken ook besteld was (zoals afgesproken). Vervolgens werd mijn goedkeuring weer gevraagd. Ik ben in de winkel langs geweest om te vragen of de keuken nu besteld was, dit was het geval volgens hun. Vervolgens krijg ik een week later pas de bevestiging dat ze zojuist de keuken besteld hebben.

   Ook is mij niet verteld dat het passtukje voor tussen de keuken en de muur niet op maat word gezaagd naar de afgesproken 5cm. Waardoor we veel tijd waren verloren om dit op de juiste maat te krijgen ( hadden we dit van te voren geweten hadden we materialen in huis gehaald).

   De levering was heel netjes, ze informeerde op tijd de situatie waar ze de keuken moesten afleveren en waren keurig op tijd en alles werd netjes neergezet.

   Al met al, je wordt in de winkel goed geholpen als je aanwezig bent. Zodra je de winkel verlaat lijken ze je vergeten te zijn.

   Mariska geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  355. Yola   schrijft over Keukenloods:
   Wij zijn erg tevreden over onze keuken en de service van de Keukenloods.
   De spullen werden op de afgesproken geleverd en de volgende dag netjes gemonteerd.

   Yola geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  356. Famvre   schrijft over Keukenloods:
   Heel goed geholpen in de winkel. Zeer plezierig. Daarna wel af en toe moeten bellen en moeten wachten op het terugbellen maar de keuken is geweldig! En daar gaat het om!

   Famvre geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  357. Jeanette   schrijft over Keukenloods:
   Goede ervaringen bij Keukenloods Roosendaal! Scherpe prijzen, en goede en snelle montage.

   Jeanette geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  358. Thomas   schrijft over Keukenloods:
   Alles prima geregeld, correct afgeleverd en geplaatst met goede timing etc. Leuke vakbekwame verkopers. Groeten en tot volgende keer keer.

   Thomas geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  359. P. van Tetering   schrijft over Keukenloods:
   Keukenloods verdient nét geen tien, maar dan toch een ruime negen. Dat is zeker in de keukenbranche een heel hoog cijfer.

   Andere aanbieder waren zelfs in de “we-geven-dit-weekend-keukens-weg-voor-de-helft-van-het-geld-(nadat we de prijzen eerst verdubbeld hebben)-weekends” na onderhandeling 50% duurder.

   Bij keukenloods kreeg ik meteen de prijs die ik in mijn hoofd had. Daarbij is het aangeboden materiaal (gelamineerd zowel buiten als binnen) duidelijk beter dan bij de concurrent.

   Het meedenken in de winkel is uitstekend, de kennis ruim voldoende.

   Verder is de service, van inmeten tot zetten en afwikkelen van een kleine omissie bovenmaats.

   Kortom: Verspeel je tijd niet, maar ga naar keukenloods. Ik ben inmiddels een ambassadeur van Keukenloods geworden, en ken er velen die er hetzelfde over denken.

   P. van Tetering geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  360. Robin   schrijft over Keukenloods:
   Kennis van verkoper was oke, maar vond de verwerking en afhandeling van de offertes en orders te amateuristisch. Daarbij waren deze ook onoverzichtelijk.
   Handmatige tekeningen ipv tekenprogramma’s te gebruiken.
   Tevens was dit filial onderbezet wat ook ten koste gaat van service, wat zonde is.

   Robin geeft2 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

  361. MT   schrijft over Keukenloods:
   Wij zijn tevreden over de aankoop bij keukenloods Zaandam. De ruime showroom met veel apparatuur in zaandam is een plus, geeft keuze in prijsklasse. Levering prima op de afgesproken dag, van te voren netjes contact over de plaatsing. Enig minpunt betrof de levering van het werkblad, dit was niet in de juiste maat/hoek afgesneden maar kon met een aanpassing door de monteur wel geplaatst worden. Monteur had de keuken in 1.5 dag rond waarvoor complimenten. Nabestelling van een vensterbank door keukenloods correct geleverd.

   MT geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  362. Nouk   schrijft over Keukenloods:
   Mijn ervaring met de Keukenloods Zaandam is goed.
   Tijdens het orienterend gesprek werd er uitgebreid de tijd genomen en meegedacht. De onderhandeling over de prijs verliep prettig. Terugkoppeling over mijn verzoek, om de keuken in minder dan 6 weken na bestelling te leveren, is snel gegeven. De Keukenloods heeft alles in het werk gesteld om de keuken z.s.m. te leveren en binnen 5 weken had ik een mooie en betaalbare keuken. Nadat een kleine beschadiging het het betonblad was geconstateerd is er direct iemand van de leverancier gekomen om dit te repareren.
   Kortom, al met al een goede service. Ik heb het contact als prettig ervaren.

   Nouk geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  363. Hekelaar   schrijft over Keukenloods:
   Dit is de twee keer dat wij een keuken hebben gekocht bij de Keukenloods. De eerste keer was perfect bevallen. bij het uitzoeken van een nieuwe keuken, zijn we wel weer naar 3 zaken gegaan, waarbij de service en prijs van Keukenloods het beste was. Persoonlijk vind ik het fijn dat ze niet het “standaard”verhaal hebben, als u nu beslist etc.

   Hekelaar geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  364. Gert   schrijft over Keukenloods:
   Heb nu voor verschillende woningen al keukens gehad van de keukenloods maar alles klopt, het geheel compleet geleverd volgens afspraak bezorgd en een perfecte aftersale. Dus van mij krijgen ze een dikke duim omhoog!!

   Gert geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  365. Fam Rijswijk   schrijft over Keukenloods:
   Keukenloods heeft allereerst een zeer scherpe prijs neergelegd voor onze nieuwe keuken. Daarnaast hebben ze zich in de voorbereiding zeer flexibel getoond door enkele wijzigingen goed en zonder extra kosten door te voeren.

   Midden in de voorbereiding ging de leverancier van het werkblad falliet. Hierop hebben we een 100% gelijkwaardig alternatief aangeboden gekregen, zonder verlies van tijd en extra kosten.

   Wij zijn erg tevreden!

   Fam Rijswijk geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  366. Petra   schrijft over Keukenloods:
   Prima geholpen, meerdere gesprekken gehad omtrent onze nieuwe keuken en vakkundig van advies voorzien. er werd de tijd genomen voor ons. We werden via de mail op de hoogte gehouden van onze bestelling. Alleen op vragen via de mail kregen we niet snel antwoord waardoor we er wel eens achteraan hebben moeten bellen. Dat is het enige minpunt. men hield zich verder goed aan afspraken en we zijn erg tevreden over onze nieuwe keuken!

   Petra geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  367. Cees   schrijft over Keukenloods:
   Twee maanden geleden een keuken gekocht bij Keukenloods in Zwaag. Bij aankomst werd ik ontvangen en te woord gestaan door Jeffrie Maas een aardige vlotte verkoper met kennis van zaken. Na informatie en en een bak koffie te hebben gehad overgegaan tot de koop van de keuken. De keuken zou en is precies op het afgesproken tijdstip afgeleverd. Achteraf had ik nog wat vragen en een bij bestelling deze zijn zeer goed afgehandeld door de Keukenloods (Jeffrie Maas) Ik ben absoluut tevreden over de vestiging en de gekregen service.
   Ik heb inmiddels al diverse mensen in mijn omgeving Keukenloods in Zwaag aangeraden.

   Cees geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  368. Wijnand   schrijft over Keukenloods:
   Ervaring Keukenloods Amsterdam: Goede service, wel lange levertijden

   Wijnand geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  369. Pataki   schrijft over Keukenloods:
   Uitstekende ervaring opgedaan. persoonlijke service, uitstekend advies waardoor keuken opstelling aanzienlijk verbeterde. vakkundig en klantgericht.

   Pataki geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  370. friedus   schrijft over Keukenloods:
   mijn ervaring is dat het op zich goede service
   ware het niet dat het mijn eerste keuken is,en niet wetend als je hem zelf installeerd dat je hem zelf met zaag en knutselwerk aan moet passen,dat wetende moet ik zeggen dat de prijs kwaliteit erg goed is

   friedus geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  371. Mark van der loos   schrijft over Keukenloods:
   Uitstekend geholpen in de winkel, onze eigen ideeen
   Verder uitgewerkt met 1 van de mensen daar
   Goede uitleg betreffende voor gemaakte keuzes en apparatuur
   Telefonisch contact altijd goed.
   Duidelijke zaak met verstand van zaken.

   Mark van der loos geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  372. TH   schrijft over Keukenloods:
   Werd meer beloofd dan ze waar konden maken, oa levertijd was op de dag van bestelling en inmeten anders toegezegd dan de dag van definitieve bestelling die 1 dag later was. Inmeten was ook niet goed gecommuniceerd en bleek bij plaatsen een gleuf van 20cm midden in de keuken te zitten.
   Nabestellen ging wel goed van ontbrekende dingen.

   TH geeft2 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

   • Keukenloods  reageert op de beoordeling van TH:

    Beste heer/mevrouw,

    Bedankt voor uw beoordeling en onze excuses voor de miscommunicatie.
    Het kan echter voorkomen dat bij de definitieve bestelling de voorgestelde data al zijn ingepland voor een andere klant. De data’s worden pas in de planning gezet zodra er een definitieve bestelling is. Wij hopen op uw begrip.

    Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben dan hoor ik graag van u.

    Met vriendelijke groet
    J. Langenberg
    Keukenloods.nl

  373. Pataki   schrijft over Keukenloods:
   Hele goede ervaring opgedaan bij keukenloods in Zaandam. persoonlijke service, advies dat uiteindelijk tot een enorme verbetering heeft geleid qua opstelling in onze keuken. erg prettig. zeer tevreden.

   Pataki geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  374. Eric   schrijft over Keukenloods:
   Ben eerst in de showroom geweest en een gesprek gehad met keukenadviseur. Toen een keuze gemaakt en een offerte laten maken en daarna overeen gekomen v.w.b. de prijs en na inmeten daadwerkelijk door keukenadviseur de bestelling gedaan.
   De levering was vrij snel ( 6 weken ) en daarna de keuken conform de vooraf gemaakte afspraken geplaatst. De plaatsing en afwerking zijn naar tevredenheid gedaan.

   Eric geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  375. Epskamp   schrijft over Keukenloods:
   vriendelijk personeel, mooie grote ruimte, erg overzichtelijk

   Epskamp geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  376. Erik Groothuis   schrijft over Keukenloods:
   Keukenloods Zaandam is een grote vestiging waar vele keuken opstellingen te zien zijn. Ook qua lade en blad keuze heeft het me geholpen dat er zoveel keus was en direct zichtbaar. De offerte is nog een aantal keer aangepast, maar dit gebeurde altijd snel. Ook met vragen voor de opbouw werd ik altijd correct geholpen. Aanrader dus.

   Erik Groothuis geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  377. sanchit   schrijft over Keukenloods:
   Ik heb een keuken gekocht bij keukenloods Almere, het was mijn eigen ontwerp.
   Het het heel goed uit gekomen en ben erg tevreden.

   sanchit geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  378. diana piet   schrijft over Keukenloods:
   onze ervaring is dat ze bij dit bedrijf goed bezig zijn .
   netjes en goed behandeld .

   diana piet geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  379. G.Plug   schrijft over Keukenloods:
   Keuken is perfect ingemeten en bezorgd op de afgesproken datum .
   Wij hebben hem zelf geplaatst , alles klopte tot op de centimeter.
   We zijn in de showroom uitstekend geholpen . Eigenlijk kwamen we alleen voor info. Maar wat we wilde en na de voortekening moesten we gelijk bestellen uiteraard na een weloverwogen prijsbepaling.
   Wij zijn er heel blij mee
   Gr Fam G . Plug

   G.Plug geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  380. De Meern   schrijft over Keukenloods:
   Het kopen van de keuken en het meedenken hoe in te richten, ging enorm snel en vriendelijk. De prijs was ook goed (goedkoper dan bij anderen). Bij binnenkomst van de keuken ontbrak iets en er was een kastje beschadigd. Dit is opnieuw besteld en nageleverd (weliswaar weer beschadigd, hier zijn we voor gecompenseerd). De keuken was niet besteld, hoorden wij vlak voor de afgesproken leverweek, maar is uiteindelijk toch in de afgesproken week geleverd. Jammer genoeg zijn de ingemeten maten niet overgenomen bij het bestellen van het aanrechtblad en hebben we onze muur moeten inbikken om het blad passend te krijgen (met 4 man). Toen we hier nog een opmerking over maakten, kregen we te horen dat we er zelf voor gekozen hadden om de muur in te bikken. Ook zou er nog iemand langskomen om dit te controleren, maar die is nooit gekomen. Tja. We zijn niet te spreken over de service. Wel over de aankoop. De keuken is erg mooi, goed ingericht en functioneel.

   De Meern geeft2 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

   • Keukenloods  reageert op de beoordeling van De Meern:

    Beste heer/mevrouw de Meern,

    Bedankt voor uw beoordeling en uw opmerking.
    Helaas kan ik onder de naam ‘De Meern’ geen order vinden in ons systeem. Kunt u uw ordernummer en gegevens sturen naar info@keukenloods.nl t.a.v. J. Langenberg. Dan kan ik uw order erbij pakken en uw order met de desbetreffende winkel/verkoper bespreken.

    Onze excuses voor het ongemak en ik hoor graag van u.

    Met vriendelijke groet
    J. Langenberg
    Keukenloods.nl

  381. Pepijn van de Zaan   schrijft over Keukenloods:
   Keuken is keurig volgens afspraak geleverd en gemonteerd. Aanvankelijk had men bij het ontwerp wat vindingrijker kunnen meedenken. Voor sommige elementen heeft de Keukenloods prima suggesties aan de hand gedaan. Prijs/kwaliteit is uitstekend.

   Pepijn van de Zaan geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  382. G. Kenter   schrijft over Keukenloods:
   Goede service en advies. Prettige adviseurs met verstand van zaken. Bezorgen in overleg.
   Vriendelijke monteur. Kortom een aanrader!!

   G. Kenter geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  383. Bart   schrijft over Keukenloods:
   Wij werden bij binnenkomst netjes ontvangen en nadat we onze wensen hadden verteld ging de verkoper ongedwongen aan de slag. Na de tekening de apparatuur laten zien en er was vol en dol keus !!

   Bart geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  384. Beekman   schrijft over Keukenloods:
   Alles tot in de puntjes goed uitgevoerd en afspraken na gekomen

   Beekman geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  385. tjalling   schrijft over Keukenloods:
   Heb inmiddels reeds meer dan 10 keukens afgenomen en ben met elke keuken zeer tevreden met de samenwerking.

   tjalling geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  386. Mascha   schrijft over Keukenloods:
   Prima ervaring met deze leverancier. Goed geholpen. Komen afspraken na en hebben alles tijdig en goed geleverd.

   Mascha geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  387. Marijke   schrijft over Keukenloods:
   Mooie keuken gekocht bij de keukenloods in Zaandam. De levering verliep perfect en was keurig op tijd. Op email wordt slecht of nauwelijks gereageerd, je kunt ze beter bellen. Als je de voicemail inspreekt dan wordt daar wel gelijk op gereageerd. Ook goed de offerte controleren, ik heb wel vier of vijf keer een nieuwe offerte gekregen omdat bepaalde zaken die ik wel door had gegeven niet door waren gevoerd. Het is uiteindelijk helemaal goed gekomen maar dit is natuurlijk niet echt nodig. Voor de rest erg tevreden met mijn nieuwe keuken.

   Marijke geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  388. Henk58   schrijft over Keukenloods:
   Als verhuurder van appartementen, die regelmatig apparatuur en keukens vervangt, kreeg ik van een huurder de tip om eens te kijken naar keukens van de Keukenloods . Dat is inmiddels al jaren terug. En mijn ervaringen zijn prima. Kwalitatief hele goede keukens voor een zeer acceptabele prijs. Ook plaatsing wordt goed verzorgd. Daarvoor had ik altijd Duitse keukens. Ook prima maar qua prijs/kwaliteit verhouding is de Keukenloods toch beter.

   Henk58 geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  389. Erwin   schrijft over Keukenloods:
   Wij hebben onlangs een nieuwe keuken gekocht bij keukenloods. En zijn er erg tevreden over! Wij werden netjes geholpen in de winkel. Wel merk je het verschil tussen de verschillende collega’s, de een denk super goed met je mee en bekijkt mogelijke opties, waar de ander dat juist niet doet.. De keuken werd zelfs eerder geleverd dan de verwachte datum! Wel jammer dat er een verkeerd vaatwasdeurtje werd geleverd. Maar deze is daarna kosteloos opnieuw verzonden.

   Erwin geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  390. BRV Beheer   schrijft over Keukenloods:
   Wij kunnen niets meer zeggen dan dat wij een uitstekende service verleend hebben gekregen.

   BRV Beheer geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  391. Mascha   schrijft over Keukenloods:
   Ik werd prima geholpen en alle afspraken zijn nagekomen. Ik ben tevreden over de levering en kwaliteit van de bestelde keuken.

   Mascha geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  392. s van Osta   schrijft over Keukenloods:
   goed geholpen in de winkel. Na aankoop en fase met bezorgen en plaatsen werd het contact minimaal, vaak slecht bereikbaar en niet altijd begrip. Voor ons gevoel dat t geld binnen is en de afhandeling gaat vanzelf. Nu wachten we nog op nabestellingen wat lang duurt. Monteur ook tegenvaller, lang over gedaan, vraagt veel geld en niet netjes geplaatst. Op zijn bericht wachten we ook al lang voor de herstel, monteur was op advies van keukenloods.

   s van Osta geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

   • Keukenloods  reageert op de beoordeling van s van Osta:

    Beste S van Osta,

    Bedankt voor uw beoordeling en vervelend om te lezen dat u niet geheel tevreden bent.

    We hebben uw verhaal bij de desbetreffende winkel neergelegd en begrepen dat er inmiddels telefonisch contact is geweest om u keuken zoals het hoort op te leveren.

    Mocht u toch nog vragen en/of opmerkingen hebben dan hoor ik graag van u.

    Nogmaals onze excuses voor het ongemak.

    Met vriendelijke groet,
    J. Langenberg
    Keukenloods.nl

  393. TV   schrijft over Keukenloods:
   Afspraken worden nagekomen, prettige communicatie

   TV geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  394. Petra Ubbink   schrijft over Keukenloods:
   Goede keuken.
   Denk eraan bij het monteren dat ze geen sifon meer leveren of montage materiaal om de keuken vast te zetten.
   Wat wij prettig vonden was de no nonsense. Geen overdreven verkoop praatjes. Duidelijkheid over de prijs, terwijl je bij andere zaken soms het idee heb dat je vreselijk moet handelen voor de prijs.

   Petra Ubbink geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  395. Bram   schrijft over Keukenloods:
   Goede service, meedenkend, losjes in de omgang, zeer goede prijs, mooie afgewerkte keuken met strakke montage.

   Bram geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  396. Yvonne   schrijft over Keukenloods:
   Wij hebben 7 maart jongstleden een fornuis en vriezer gekocht.
   Ons apparatuur is 16 maart afgeleverd bij de keukenmaker.
   22 april was de keuken zover dat het apparatuur uitgepakt werd en daar begint het. Vriezer prima, maar het fornuis had schade. Was aan de zijkant dus wij hadden zoiets van hij staat tussen kasten dat zie je straks niet. Maar helaas bleef het daar niet bij. 1 huls waar een poot ingedraaid moest worden was door midden. Ik de Keukenloods gebeld en gemeld dat er schade was aan her fornuis. Helaas mevrouwtje u had dit moeten melden binnen 7 dagen en die zijn nu voorbij. Ik zal melding maken bij La Germania met het verzoek contact op te nemen met U.
   Inderdaad wij hadden uiteindelijk een afspraak met monteur en die kwam kijken op 11 mei. De monteur zag direct nadat hij de oven op zijn kant had ” wat je dus blijkbaar moet doen met nieuwe apparatuur om te controleren of de onderkant er wel inzit” dat er meerdere hulzen weg waren en dat de onderkant flink beschadigd was. Hier heb ik nu de spullen niet voor , ik moet eerst rapport opmaken en onderdelen bestellen zegt de monteur. Volgende dag bel ik de Keukenloods weer. Ja mevrouw wij doen hier niets aan dit heeft u zelf gedaan. Bewijs maar dat het niet zo is. Uiteindelijk kreeg ik een andere medewerker aan de telefoon die wel bereid was om te luisteren. Hij wilde eventueel de schade delen. Als hij de offerte van de monteur kon krijgen ging hij kijken wat hij kon doen. Er zijn zoveel tussen personen dat je niet meer weet wie je moet hebben. Uiteindelijk is het nu 4 juni de onderdelen zijn pas over 2 weken binnen mijn keuken is klaar maar kan niet koken.
   Keukenloods ik vind dit een schandalige behandeling en de foto’ s spreken voor zich. Hier ga ik echt meer werk van maken en het termijn binnen 7 dagen melding maken ga ik toch nader laten onderzoeken. Ben benieuwd in hoever ik alleen voor alles moet opdraaien. Uiteindelijk doen jullie er nog veel langer over om de schade te herstellen. Net als meerdere voor mij “als je wat koopt dan zijn ze zeer behulpzaam, maar zijn niet thuis als er problemen zijn.

   Heel triest!

   Yvonne

   Yvonne geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

   • Keukenloods  reageert op de beoordeling van Yvonne:

    Beste Yvonne,

    Bedankt voor uw beoordeling en vervelend om te horen dat u niet tevreden bent.

    Helaas kan ik onder de naam Yvonne geen ordernummer terug vinden. Kunt u uw ordernummer sturen naar info@keukenloods.nl t.a.v. J. Langenberg. Dan kan ik uw order erbij pakken en kijken wat ik voor u kan betekenen.

    De termijn waarin schades gemeld kunnen worden betreft 14 dagen. Anders hebben wij geen zicht meer op wat er met de apparatuur gebeurt, met name wanneer deze wordt opgeslagen of bij een derde partij wordt geleverd. Ik hoop dat u hier begrip voor heeft.

    Ik hoor graag van u.

    Met vriendelijke groet
    J. Langenberg
    Keukenloods.nl

  397. Ikk   schrijft over Keukenloods:
   Geweldige service. Telefonisch goed bereikbaar. Echt een aanrader voor je apparatuur. Ben een erg tevreden klant en zal jullie zeker aanraden bij andere mensen…bedankt!!

   Ikk geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  398. John   schrijft over Keukenloods:
   Leuk geholpen maar komen afspraken daarna niet na!

   Op 7 Maart een keuken bestelt in de vestiging Amsterdam Zuidoost bij Ron.
   Na de bestelling inmeten ingepland voor de week erna en op 25 maart definitief goedkeuring gegeven qua ontwerp/afmeting.

   En toen! 2 Mei opeens een mail dat we langs moeten komen voor wat laatste aanpassingen, wij erg verbaast en geprobeerd contact te zoeken waarover dit ging.
   4 maal gebeld, ja we bellen u terug. Nou dus niet.
   2 maal een mail gestuurd, geen antwoord.

   Uiteindelijk Ron te pakken gekregen en die melde dat er 2 fabrieken failliet waren en dat de keuken nu de 2de week van Juli geleverd word i.p.v. 3de week Juni, we konden de order online volgen.

   Online stond de besteldatum van de artikelen op 01-01-1970 een fictieve datum die je laat denken dat er niks bestelt is.

   Nu staat er online een besteldatum van 12-05-2015, alles wijst erop dat de keuken niet op tijd is bestelt en dit gewoon een rot smoes is.

   Vooralsnog hebben we nog geen antwoord gekregen, ook na telefoontjes vandaag, van onze kant!! en weten we niet wat te doen.

   John geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

   • Keukenloods  reageert op de beoordeling van John:

    Beste John.

    Vervelend om te horen dat u niet tevreden bent.

    Wij hebben geïnformeerd bij ons filiaal in Amsterdam en begrepen dat er inmiddels een bel-afspraak met u is gemaakt voor vanavond.

    Mocht u nog vragen en of opmerkingen hebben dan hoor ik graag van u.

    Onze excuses voor het ongemak.

    Met vriendelijke groet.
    J. langenberg
    Keukenloods.nl

  399. F Tigelaar   schrijft over Keukenloods:
   Goede presentatie, leuke winkel en veel ruimte apart voor inbouwapparatuur. Veel winkels hier in de buurt, keuze voor keukenloods nog niet definitief.

   F Tigelaar geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  400. majda   schrijft over Keukenloods:
   Mijn ervaring met keukenloods was supper tot mijn keuken geleverd werd.
   deze is begin februari geplaats en geleverd door keukenloods. Nu blijkt dat de keuken meerdere dingens mist verkeerde afwerkingen een halve keukeneiland omdat het niet veilig was de graniet te plaatsen op een plankje en nog meerdere dingen.
   na contact te hebben opgenomen met keukenloods hebben ze me uitgelegd dat dit de schuld van de fabriek is en dat ik met een half afgewekte keuken zal zitten tot zeker ergens in april. Nu ben ik serieus teleurgesteld in keukenloods , ik vind niet dat ik moet opdraaien voor wat er fout is gelopen in de fabriek. Voor de rest zijn het allemaal supervriendelijke en profesionele personeel maar ik ben wel echt teleurgesteld in het verder verloop.

   majda geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

   • Keukenloods  reageert op de beoordeling van majda:

    Beste Majda,

    Vervelend om uw teleurstelling te lezen. Ik begrijp dat het tegenvalt als zaken langer gaan duren. Op ‘Majda’ kunnen wij geen order vinden. Heeft u voor ons het ordernummer van de bestelling? Graag mailen naar info@keukenloods.nl t.a.v. J. Langenberg.

    Dan kunnen we de gegevens van uw order erbij pakken.

    Vriendelijke groet,
    J. Langenberg
    Keukenloods.nl

  401. Tatjana   schrijft over Keukenloods:
   Heel goede ervaring. Wij hebben daar een ingebouwd koelkast gekocht(online). Mooie servis, gratis verzending, goede communicatie, duidelijke afspraken en super prijs. Bedankt Keukenloods

   Tatjana geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  402. Marco   schrijft over Keukenloods:
   Ik kwam binnen met de vraag om een offerte te kunnen maken voor een keuken die ik in gedachten had. Deze had ik geheel uitgetekend bij me dus de verkoper hoefde hem eigenlijk alleen maar uit te rekenen. Ik vertelde dat ik bij nog 2 andere zaken een offerte zou laten maken en dat dan de beste aanbieder zou mogen leveren. De verkoper had geen tijd om dit uit te rekenen en ik moest mijn tekening achterlaten waarna ik over 1,5 week terug kon komen zodat hij dan een aanbod kon doen. Hij stelde me wel de vraag dat als hij me nu een scherp aanbod zou doen of ik dan direct zou tekenen. Wat er dus op neer komt dat hij alleen bereid was om energie in een klant te steken als hij zeker weet dat je bij hem koopt. Anders mag je bij hem langs komen nadat je bij andere winkels een offerte hebt aangevraagd zodat hij dan onder die prijs kan gaan zitten. Ook vragen over prijsverschillen tussen bepaalde opties kon/wilde hij geen antwoord op geven.

   Marco geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

   • Keukenloods  reageert op de beoordeling van Marco:

    Beste Marco,

    Vervelend om uw teleurstelling te lezen. Dit is niet waar we voor staan en mag niet de werkwijze zijn. Graag zoek ik voor u uit wat er aan deze reactie van de verkoper ten grondslag lag. Omdat we een snelgroeiend bedrijf zijn en inmiddels 11 vestigingen hebben, hoor ik graag van u waar u bent geweest en wanneer dit was. Met die informatie kan ik in overleg gaan met de betreffende verkoper.

    Onze excuses dat wij uw verwachting niet hebben waargemaakt en alvast dank voor uw medewerking.

    Met vriendelijke groet
    J. Langenberg
    Keukenloods.nl

  403. Jeffrey   schrijft over Keukenloods:
   Goede ervaring gehad met keukenloods!In het begin hebben wij wel getwijfeld om hier te kopen, met name door het ontwerp dat er lag, waar wij steeds maar niet tevreden over waren. We kregen echter steeds meer een klik met de adviseur en na een en ander aangepast te hebben kwam er een beter ontwerp uit. De adviseurs van keukenloods hebben zeker veel moeite voor ons gedaan.

   Jeffrey geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  404. A   schrijft over Keukenloods:
   Afzuigkap besteld met als optie bij aflevering te betalen. Voor 23.59 besteld was volgende dag in huis. Nou na drie dagen nog niet, dus toch maar even bellen. Nee het was niet mogelijk om aan de deur te betalen. Dus ik vroeg als ik hem nu bestel, het was bijna 9.00 uur kan die dan nog vandaag mee. Laat hij me 5 min in de wacht en zegt dan nee, het is al 9 uur. Ja, als je direct had geantwoord was de bestelling al geplaatst. Nu, maar bij een betere partij besteld, waar die ook nog eens goedkoper is.

   A geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

   • Keukenloods.nl  reageert op de beoordeling van A:

    Beste heer/mevrouw A,

    Bedankt voor uw beoordeling en vervelend dat u niet tevreden bent over het bestelproces.
    Helaas kan ik onder de naam ‘A’ geen informatie over de order terugvinden. Graag zoek ik voor u uit waarom het in uw geval misging. Kunt u uw ordernummer sturen naar info@keukenloods.nl t.a.v. J. Langenberg?

    Onze excuses voor het ongemak en ik hoor graag van u.

    Met vriendelijke groet,
    J. Langenberg
    Keukenloods.nl

  405. Umbgrove   schrijft over Keukenloods:
   Vrijdag gebeld over de levering van een fornuis op maandag. Uitdrukkelijk doorgegeven (via telefoon en op het bestelformulier) dat het voor 16.30 uur moest, omdat ik er ’s avonds niet zou zijn. Werd telefonisch bevestigd dat dit in orde was.
   Op maandag bericht dat de bestelling tussen 18.45 en 21.45 uur wordt bezorgd.
   Bij navraag een ongeïnteresseerde telefonist aan de lijn die alleen maar kan melden dat hij zelf nooit een tijd zou beloven. Geen excuses.

   Umbgrove geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

   • Keukenloods  reageert op de beoordeling van Umbgrove:

    Beste heer/mevrouw Umbgrove ,

    Bij deze een excuses, ik heb uw order nagekeken en u heeft helemaal gelijk.
    U heeft inderdaad aangegeven dat u niet na 16:30 geleverd wilde hebben.

    Ik ga hier de desbetreffende personen op aanspreken.

    Nogmaals onze excuses.

    Mocht ik nog iets voor u kunnen betekenen dan hoor ik graag van u.

    Met vriendelijke groet
    J. Langenberg
    Keukenloods.nl

  406. Erica   schrijft over Keukenloods:
   Heel goede ervaring met keukenloods in Roosendaal, ik ben er wel twintig keer binnen gelopen.en elke keer keurig geholpen. Ik lees hier een recensie over B merken….dat is toch je eigen keus, ik heb gekozen voor Miele en Bosch dit verkopen ze ook bij keukenloods we hadden een grote verbouwing dus alles, vloer,keuken,nieuwe haard, etc, alles moest kloppen Enkel een spoelbak die niet goed was, gebeld, foto toegestuurd, de andere dag werd de nieuwe spoelbak persoonlijk afgeleverd, wij zijn voor een Beda keuken gegaan en tot nu toe,dik tevreden

   Erica geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  407. Rob   schrijft over Keukenloods:
   Op 12 nov. 2014 hebben wij een Boretti gas op glas kookplaat gekocht bij de Keukenloods in Waddinxveen. Dinsdag de 17e werd hij geplaatst en toen bleek dat twee afdekplaatjes beschadigd waren en er 2 krasjes op de glaskookplaat zaten. De 18e de Keukenloods gebeld en op hun verzoek foto’s gestuurd van de beschadigingen. De 19e bericht gekregen dat er de 20e een geheel nieuw apparaat bij ons afgeleverd zou worden. Dit is inderdaad gebeurd. Wij willen de Keukenloods dan ook bedanken voor de voortreffelijke service. Ook Boretti heeft natuurlijk een geweldige service gegeven. Een zeer tevreden klant dus.

   Rob geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  408. H.S. te Zaandijk   schrijft over Keukenloods:
   Wij hadden een nieuwe koelkast nodig, die in een nis geplaatst moest worden van 58cm breed. De meeste vrijstaande koelkasten zijn echter 60cm breed. Daarom een inbouw koelkast gekocht bij Keukenloods. Kast beviel niet en verkoper Tim is gaan zoeken naar een vrijstaande kast van 55cm breed. De inbouwkast werd zonder problemen omgeruild en wij hebben nu tot volle tevredenheid een mooie vrijstaande koel/vriescombinatie

   H.S. te Zaandijk geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  409. Gommers   schrijft over Keukenloods:
   10 jaar geleden keuken gekocht bij Klasse keukens. Deze heet nu Keukenloods. de folie van de deurtjes gaan los, en ja hoor de garantie is verlopen. Ze willen wel nieuwe deurtjes leveren maar op de kosten vd klant. Terwijl dit niet mag gebeuren. De lijm droogt uit en dan gaat de folie loszitten maar dat willen ze niet weten.

   Gommers geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

   • Keukenloods  reageert op de beoordeling van Gommers:

    Beste heer/mevrouw Gommers,

    Bedankt voor uw beoordeling en vervelend om te horen dat u zich niet geholpen voelt.

    Keukenloods.nl heeft echter geen connecties met Klasse keukens. Klasse Keukens is gestopt waarna Keukenloods.nl dit pand heeft overgenomen en hier een nieuwe showroom is begonnen.

    Uiteraard bent u van harte welkom in onze showroom en kunnen wij meedenken over een oplossing.

    Met vriendelijke groet
    J. Langenberg
    Keukenloods.nl

  410. H. Zijlstra   schrijft over Keukenloods:
   ervaring keukenloods zaandam: Snelle levering. In ons geval afwasautomaat Miele afwasautomaat. Netjes en goed afgeleverd

   H. Zijlstra geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  411. Martin   schrijft over Keukenloods:
   Ik ben werkzaam bij de Keukenloods. Eén van onderstaande negatieve reacties is van een klant die zelf een vaatwasser uitzocht in de showroom welke niet bleek te passen (zijn oude vaatwasser was niet volledig geïntegreerd, de nieuwe wel). Het apparaat is omgeruild en het prijsverschil terug betaald aan deze klant. Daarnaast heeft deze klant ook nog cadeaubonnen ontvangen wegens het ongemak. Deze klant vond onze service buitengewoon slecht en geeft ons hier dus ook één ster, terwijl hij dus zelf in eerste instantie het verkeerde apparaat had aangeschaft. Ik pretendeer niet dat wij nooit iets fout doen, maar bij sommige mensen kan je het kennelijk nooit goed doen.

   Martin geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  412. Charlotte   schrijft over Keukenloods:
   Top. Voor ons nieuwbouwhuis een nieuwe keuken uitgezocht bij de keukenloods. Tijdens het surfen op internet naar keukens in de buurt, kwamen wij bij keukenloods uit. De knop offerte check heeft onze aankoopkeuze veranderd. Offerte opgestuurd, langsgekomen en meer dan duizend euro overgehouden! Ze kunnen wel verkopen, maar afspraken werden goed nagekomen.

   Charlotte geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  413. J.G.Teuben   schrijft over Keukenloods:
   Waardeloos ,ben zeker klant af.
   Personeel weet absoluut niet wat ze doen hebben ook geen interesse

   J.G.Teuben geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

   • Keukenloods  reageert op de beoordeling van J.G.Teuben:

    Beste J.G. Teuben,

    Bedankt voor uw beoordeling en vervelend om te horen dat u niet tevreden bent.

    Het is jammer dat je via dit systeem nu pas als winkel kunt reageren op een review. Anders hadden we u uiteraard eerder een reactie gestuurd.

    Mocht ik toch nog iets voor u kunnen betekenen dan hoor ik kraag van u.

    Met vriendelijke groet
    J. Langenberg
    Keukenloods.nl

  414. Koen   schrijft over Keukenloods:
   Ook ik ging af op alle goede recensies.
   Maar na aankoop viel alles wel even vies tegen.
   En nu zie ik ineens dat ik niet die enige ben. En dat is vreemd, heel vreemd.

   Ze komen afspraken niet na, leveren slecht en geven totaal verkeerde informatie. Hoe die dan aan die goeie recensies komen is mij compleet een raadsel.

   Koen geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

   • Keukenloods  reageert op de beoordeling van Koen:

    Beste Koen,

    Bedankt voor uw beoordeling en vervelend om te horen dat u niet tevreden bent.

    Het is jammer dat je via dit systeem nu pas als winkel kunt reageren op een review. Anders hadden we u uiteraard eerder een reactie gestuurd.

    Ik ben echter toch zeer benieuwd naar uw slechte ervaring.
    Kunt u uw gegevens sturen naar info@keukenloods.nl t.a.v. J. Langenberg dan kan ik voor u kijken waarom het in uw geval is misgegaan.

    Graag hoor ik van u.

    Met vriendelijke groet
    J. Langenberg
    Keukenloods.nl

  415. '65   schrijft over Keukenloods:
   Keukenloods in Zaandam heeft veel, heel veel, keukens staan in alle vormen en maten. Daardoor hebben we voor onszelf dankzij ons bezoek wel kunnen bepalen wat we zoal mooi vinden en ook wat we absoluut niet willen in onze keuken. We gaan de keuken hier echter niet aanschaffen vanwege de desinteresse van het personeel. We werden nauwelijks aangekeken, laat staan aangesproken. Toch jammer, want aan de prijs en het aanbod ligt het niet.

   '65 geeft2 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

  416. H.V.Van Velzen   schrijft over Keukenloods:
   Hallo,

   Ook wij hebben onze keuken gekocht bij de Keukenloods in Alkmaar. Voor ons is dit eens maar nooit meer!!! onbegrijpelijk hoe dit bedrijf aan goede beoordelingen komt. Verkeerd advies spoelkast waardoor onze (net aangeschafte boiler niet paste) verkeerd keukenblad geleverd, watervast meubelplaat gekocht, spaanplaat geleverd. Koelkastlade loopt tegen de rubbers aan die nu al stuk gaan na 4 weken, onze gas.glas kookplaat van Aeg na 6 weken gingen de pannendragers al roesten en zijn gewoon krom waardoor de pannen wiebelen. Na 36 weken is de monteur van de koelkast geweest en van Aeg horen we niks!!! deze Keukenloods verdiend geen goede beoordeling u mag mij mailen enz. het is voor ons de miskoop van het jaar! en denk er aan beste mensen, iedereen geeft korting, het gaat om het totaal plaatje1 van aftersales heeft dit bedrijf nog nooit gehoord. zonde van je euro’s

   H.V.Van Velzen geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  417. Ben   schrijft over Keukenloods:
   Allemaal erg amicaal en daardoor mist het wat aan exclusiviteit. Toch goede kwaliteit keuken gekocht voor weinig.

   Ben geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  418. jimmy   schrijft over Keukenloods:
   De keukenloods is een topper, daar hebben we een duitse keuken gekocht die echt heel goedkoop was. Keuken is doir mij zelf gemonteerd omdat ik een klussenbedrijf heb. Ook dat scheelde weer geld en een rit naar duitsland.

   jimmy geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  419. A. H   schrijft over Keukenloods:
   Vanuit orientatie via Keukenloods de keuken willen bestellen en laten plaatsen, budget rond de 25.000,-. Kwam vaak aanzetten met B-merken (Fagor en dergelijke) voor keukenapparatuur, ook in bejegening amicaal en niet bijzonder professioneel – uiteindelijk toch afgewacht aangezien het om de keuken gaat, niet de persoon die het verkoopt – keuken zou getekend en berekend worden. Geen respons. Zelf afspraak gemaakt. Op afspraak contactpersoon niet aanwezig. Inmiddels zeven maanden(!) verder en nog niets vernomen.Wellicht prettig om op afstand apparatuur bij te bestellen maar wat betreft prijs niet de goedkoopste en voornamelijk B-merken en qua professionaliteit abominabel, zeer slechte ervaring.

   Nb. Uiteindelijk keuken bij Martens Keukens besteld met Siemens StudioLine apparatuur voor minder(!) dan we bij de Keukenloods zouden betalen. Bijzonder goede communicatie, samenwerking, kennis en kunde!

   A. H geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  420. -   schrijft over Keukenloods:
   weinig recensies gevonden op internet over de keukenloods. Het concept sprak ons wel aan. Duitse keukens voor weinig geld. Goede ervaring mee, maar we zijn er nog niet uit. morgen naar de keukenconcurrent en dan eens de prijzen vergelijken.

   - geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  421. rachid   schrijft over Keukenloods:
   Ik heb onlangs een bezoek gebracht aan de keukenloods.nl, puur ter orientatatie.
   Ik heb namelijk een huis gekocht, maar deze wordt nog gebouwd.
   Ik werd erg netjes geholpen, ze waren niet opdringerig (wat mij erg aanspreekt) en erg behulpzaam.
   Aangezien ik alleen de afmetingen op papier heb staan en nog niet in het echt kan opmeten, zullen ze uiteraard geen offerte maken.
   Wel wilden ze mij helpen bij het orienteren en gaven mij voorbeelden wat ik mogelijk kon doen met de keuken.
   Deze is namelijk een beetje lastig in te delen qua ruimte.

   Ik kwam er met een voldaan gevoel vandaan en ben een beetje wijzer geworden ondanks het korte bezoek.

   rachid geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  422. k.l   schrijft over Keukenloods:
   Ervaring met Schouw ( keukenloods) uit Zwaag:
   In 2005 voor onze vorige woning bij ‚Schouw in Zwaag naar alle tevredenheid een keuken gekocht en werd perfect geinstalleerd. Ivm nieuwbouwwoning nogmaals hier naar toe gegaan om te kijken of wij nog steeds ‚Äòdat goede gevoel‚Äô kregen bij deze keukenzaak.
   Kregen eerst de tijd om rustig zelf rond te kijken, daarna werden wij benaderd door een verkoopster en zij nam met ons onze wensen door. Stelde voor dat zijeen tekening ging maken en deze kregen wij ook mee. Er werd niet aangedrongen en er werd eerlijk gesproken over ervaringen met apparaten.
   Al met al wel een goed gevoel over deze zaak.

   k.l geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  423. hans   schrijft over Keukenloods:
   Vorige week naar de keukenloods geweest. We werden netjes geholpen en duidelijke uitleg. nadat de tekening was gemaakt kregen we de prijs te horen. Die was hoog boven ons budget. er werd vervolgens twee keer met de baas overlegd. Dat leverde 6000 euro op.
   De winst werd in het blad en de kastjes gemaakt ? We zijn weggegaan!

   hans geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  424. johannes   schrijft over Keukenloods:
   Onze ervaring met keukenloods: 2x een bezoek gebracht aan de keukenloods.
   De eerste keer om de mogelijkheden te bekijken en de materialen en apparatuur uit te zoeken. Vervolgens een vervolgafspraak gemaakt, om de uitgewerkte tekening van de keuken en het kostenplaatje door te nemen. Ze namen er alle tijd voor en luisterde goed naar onze wensen. Goed gevoel aan over gehouden.

   johannes geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  425. Nico   schrijft over Keukenloods:
   Onze ervaring met de keukenloods: recent een bezoek gebracht aan Schouw keukens Zwaag (is keukenloods.nl), ter orientatatie.
   Huis moet nog worden gebouwd. Zelf al een goed beeld van hoe de keuken eruit moet komen te zien (ontwerp en apparatuur).
   Netjes geholpen en verkoper is niet opdringerig en neemt ruim de tijd om een tekening in 3D op te stellen. Bezoek werd toch wat langer dan gedacht. Tekening meegekregen plus een prijsindicatie.
   Eerst even laten bezinken. Een vervolgbezoek en gesprek zal naar verwachting wel plaatsvinden.

   Nico geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  *

  *

  Met het plaatsen van een ervaring gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden
  Spring naar toolbar