Keukenzaak van deze maand

keukenplaats logo kleinIn het huidige keukenlandschap zijn er nog steeds keukenwinkels die er uit springen. Qua populariteit de massa ontstijgen. Deze keukenzaken hebben iets wat ze aantrekkelijk maakt. Dit kan zijn een groot assortiment, een speciaal assortiment of misschien wel een unieke werkwijze of montagevoorwaarden. Deze maand een zaak die altijd bij u in de buurt is: Keukenplaats.Een greep uit de collectie van Keukenplaats:

Keukenplaats aanbiedingen 2019

keuken karlsruhekeuken erfurtkeuken donaukeuken wiesbadenkeuken hagenkeuken nurnbergkeuken ludwigshafenkeuken speedkeuken lincolnkeuken washington

 

20 keukenwinkels door heel Nederland!

Met 20 locaties verdeeld over alle provincies een keukenzaak met landelijke dekking. Waar u ook woont of gaat wonen binnen Nederland, u kunt altijd bij u in de buurt terecht. Het opvallende aan Keukenplaats is de unieke manier van werken. Door uitsluitend op afspraak te werken èn u direct de beste prijs aan te bieden besparen de adviseurs veel tijd. Zo gaan ze efficiënter om met de tijd die ze wèl met klanten besteden. Hierdoor is er aanzienlijk minder personeel nodig. Deze aanzienlijke kostenbesparing ziet u terug in uw portemonnee!

 

100% aandacht

 

Geen reclamekosten

 

Meteen uw prijs

 

Efficiënte logistiek

 

Kwaliteitskeukens

Met 20 vestigingen altijd een Keukenplaats bij ú in de buurt             www.keukenplaats.com