Keukenspecialist Elst ervaringen

Beoordeling: 4.2Keukenspecialist Elst ervaringen is 5 keer beoordeeld met een
gemiddelde beoordeling van 4.2 uit 5 sterren.

Keukenspecialist Elst ervaringen? Alle Keukenspecialist keukens ervaringen. Van plan bij Keukenspecialist Elst langs te gaan? Lees eerst deze reviews en recensies over Keukenspecialist Elst.

Wat was uw ervaring met Keukenspecialist Elst? Deel en ontvang gouden tips!
Uw ervaring met Keukenspecialist Elst plaatsen? Daarom zelf snel een recensie voor Keukenspecialist Elst plaatsen? Dat is makkelijk en zo gedaan. Help ons en anderen en schrijf uw ervaring. Daarnaast ontvangt u gouden tips nieuwe keuken kopen in uw mailbox.

 

Gratis keukenboeken thuis?

keukenbrochures-aanvragen

Meer dan 500 pagina’s gratis thuis ontvangen? Dat kan! Deze keukenbrochures staan vol met keukenprijzen, keukenopstellingen en tips over keukens kopen! Bestel het complete pakket met honderden pagina’s. Doe genoeg inspiratie op met deze gratis keukenbrochures.

 

De momenteel goedkoopste keukenzaak vinden? Lees het overzicht van de Top vier goedkoopste keukenzaken van dit moment.

 

Keukenspecialist Elst algemene informatie

Keukenspecialist Elst is gevestigd in Elst. Keukenspecialist heeft 66 vestigingen die allen onder een eigen naam werken. Een samenwerkingsverband tussen zelfstandige keukenzaken. De keukens zijn daarom ook overal verkrijgbaar. Keukenspecialist geeft erg veel om een kwalitatief goede en mooie keukens, maar ook zeker om de service. Bij Keukenspecialist zullen ze er alles aan doen om er voor te zorgen dat er niets ontbreekt aan uw droomkeuken. Tenslotte is het kopen van een keuken niet iets dat u zomaar doet. Voor meer informatie kunt u via hier een kijkje nemen op hun website.

  Geef deze keukenzaak een review!

   Beoordeling SlechtMatigNormaalGoedUitstekend

   Foto van uw keuken (optioneel):

  *Door uw ervaring te delen gaat u akkoord met de huisregels.

  5 Keukenspecialist Elst ervaringen

  Beoordeling: 4.2Keukenspecialist Elst ervaringen is 5 keer beoordeeld met een
  gemiddelde beoordeling van 4.2 uit 5 sterren.
  1.   schrijft over Keukenspecialist Elst ervaringen:
   Meer dan tevreden over de geleverde keuken. In 1 dag gemonteerd en zelf de paspanelen en vensterbank hebben we gelijk gemonteerd. Gewoon in 1x klaar. Ik ben zeer tevreden hoe ik geholpen ben. Top service

   Kos - De Meern geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  2.   schrijft over Keukenspecialist Elst ervaringen:
   Helaas helaas, ik probeer al langere tijd de ontbrekende delen van onze keuken te krijgen en dat zijn niet de delen van de Showroom keuken, maar van de nieuw bestelde onderdelen. Dit was al tot onze ergernis niet compleet…… Ik krijg geen reactie op telefoontjes en geen reacties op de mail. Vind dit echt bedroevend, we zijn een paar weken terug die kant op gegaan voor wat ontbrekende delen, die we op maat zouden krijgen, er lagen nog complete lengten, was ons niet bij voorbaat verteld, terwijl we dik anderhalf uur moeten rijden……We moesten wachten, of dit gezaagd kon worden, vind dit wel een beetje primitief, maar goed, we kregen de verkorte delen mee. Nu zitten we met 6 eindstukjes aan de verkeerde kant, missen dus 3 eindstukjes aan de goede kant……Op telefoontjes krijgen we geen reactie, op mail ook niet. Dus volgende stap gaat worden, Nobilia benaderen en daarna onze Rechtsbijstand. Vandaag heb ik een zoveelste reminder gestuurd met als verzoek, vandaag antwoord. Geen reactie…….Dus we gaan echt verdere stappen ondernemen.

   Thea geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  3.   schrijft over Keukenspecialist Elst ervaringen:
   Super service. Online een Quooker besteld (beste deal die te vinden was). Netjes thuis geleverd. 1 slang ontbrak maar na een belletje was ook deze binnen een dag geleverd. Prima bedrijf. Aanrader.

   Sander geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  4.   schrijft over Keukenspecialist Elst ervaringen:
   Met de chat van de website kreeg ik direct contact met medewerker Ralf.
   Wij wilde een Quooker en was op voorraad. De bestelling was de volgende dag verzonden en de dag erna al binnen bij ons. Super snelle service en levering.

   Mieke van Gils geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  5.   schrijft over Keukenspecialist Elst ervaringen:
   Afspraken worden stipt nageleefd, advies gaat boven verkoop (wel zo plezierig), kundig, en vooral een op en top service van vriendelijke mensen!!

   Lobke geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  *

  *

  Met het plaatsen van een ervaring gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden