Keukencoach ervaringen

Beoordeling: 4.83 Keukencoach is 6 keer beoordeeld met een
gemiddelde beoordeling van 4.83 uit 5 sterren.

Keukencoach ervaringen? Hier vind u alle Keukencoach ervaringen. Bent u van plan bij deze keukenzaak langs te gaan? Lees dan eerst deze reviews en recensies.

 

keukenboeken thuis?

ervaringen van Kookhuis keukens | Keukenbrochures aanvragenMeer dan 500 pagina’s gratis thuis ontvangen? Dat kan! Deze keukenbrochures staan vol met keukenprijzen, keukenopstellingen en tips over keukens kopen! Bestel het complete pakket met honderden pagina’s. Hier kunt u gratis keukenbrochures aanvragen. Doe genoeg inspiratie op met deze keukenbrochures.

 

De momenteel goedkoopste keukenzaak vinden? Lees het overzicht van de Top 4  goedkoopste >>> keukenzaken van dit moment.

Keukencoach ervaringen

Keukencoach heeft 5 vestigingen in Nederland, deze zijn te vinden in Amersfoort  Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Bij Keukencoach staat vakmanschap voorop en word je begeleid door keukenexperts.

Ben je nog niet helemaal zeker van je keuken, vraag dan een adviesgesprek bij Keukencoach aan. Zoals vele andere keukenzaken is ook Keukencoach een CBW erkend bedrijf. Of je nou een greeploze keuken, tijdloze keuken of eilandkeuken zoekt, bij Keukencoach is er een ruim aanbod.

Bent u benieuwd naar meer informatie, tips en de openingstijden?

 

Klik hier voor de Keukencoach website >>>

 

  Geef deze keukenzaak een review!

   Beoordeling SlechtMatigNormaalGoedUitstekend

   Foto van uw keuken (optioneel):

  *Door uw ervaring te delen gaat u akkoord met de huisregels.


  6 Keukencoach ervaringen

  Beoordeling: 4.83Keukencoach ervaringen is 6 keer beoordeeld met een
  gemiddelde beoordeling van 4.83 uit 5 sterren.
  1. Tanja   schrijft over Keukencoach:
   We kwamen bij de KeukenCoach voor informatie We zijn daar zeer goed ingelicht en door een bekwame medewerker die samen met ons een prachtige keuken heeft ontworpen in ons kleine huisje. We gingen met goed gevoel de winkel uit . Binnenkort wordt de keuken geplaats We zijn zeer benieuwd Fam.Kroes uit Krommenie ……

   Tanja geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  2. Ed en Jaqueline   schrijft over Keukencoach:
   Speciaal vanaf Texel naar Amsterdam gegaan omdat de stijl van de keukencoach ons erg aansprak. Werden zonder afspraak zelfs geholpen en over alles werd meegedacht.

   Keuken is keurig geleverd en door een echte vakman geplaatst. Hij is prachtig precies zoals we hem bedacht hadden.

   Bedankt voor de goeie service

   Ed en Jaqueline geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  3. Marianne   schrijft over Keukencoach:
   Goed advies en de verkoper had een aantal goede tips bij de indeling van de keuken.

   Marianne geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  4. Ineke Hoedenmakers - van der Hart   schrijft over Keukencoach:
   Ontzettend fijne ervaring met de keukencoach en dan m.n. met Edwin Kollen. Het resultaat is een hele mooie keuken precies naar onze smaak. Edwin heeft ons echt meegenomen in keukenland. Hij heeft goed geluisterd naar de wensen van mij en mijn schoondochter. Ook een compliment voor de afdeling planning en een nog groter compliment voor de keukenmonteur Iddo en zijn vrouw.

   Ineke Hoedenmakers - van der Hart geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  5. Fam. Kater   schrijft over Keukencoach:
   Eind 2021 keuken gekocht bij KeukenCoach Amsterdam. Geholpen door Michiel Damhuis en waren wij zeer tevreden over. Dus bij hem een keuken uitgezocht en eindelijk een keuken met kook (schier)eiland. Deze had een lang aanrechtblad wat met vier verschillende bladen geplaatst zou worden. Dit was nog al een probleem. Na het eerste werkblad geplaatst te hebben met beschadigingen aan diverse plekken moest het aanrechtblad opnieuw. Toen bleek het nogal lastig te zijn om deze zonder kieren te plaatsen. Na uiteindelijk het (4e) aanrechtblad zonder kieren geplaatst te hebben door de juiste persoon Wesley van DNKZ waren we zeer tevreden. Mede ook door Erick Elbersen van KeukenCoach die er bovenop zat na al de problemen en het met ons prima heeft opgelost met een mooie tegemoetkoming.
   Dank je wel daar voor Erick.

   Fam. Kater geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  6. Mark en Renkie Florusse   schrijft over Keukencoach:
   Persoonlijke begeleiding van A tot Z. Niet alleen tijdens de aankoop maar ook in het hele traject tot aan installatie. Ze zijn ook gewoon bereikbaar voor vragen tussendoor en dus niet zoals bij de grote ketens waar je een landelijk telefoonnummer hebt en niemand je te woord kan staan. Handig als de aannemer vragen heeft bijvoorbeeld. Zelfs tijdens de installatie toen bleek dat er tijdens het transport een kleine beschadiging was ontstaan aan het blad werd dat meteen aan ons gemeld en meteen een nieuw blad besteld. Fantastisch dus!

   Mark en Renkie Florusse geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  *

  *

  Met het plaatsen van een ervaring gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden
  Spring naar toolbar