Hacker keukens ervaringen

Beoordeling: 4 Hacker keukens is 1 keer beoordeeld met een
gemiddelde beoordeling van 4 uit 5 sterren.

Hacker keukens ervaringen? Alle Hacker keukens ervaringen. Van plan bij Hacker keukens langs te gaan? Lees eerst deze reviews en recensies over Hacker keukens.

Wat was uw ervaring met Hacker keukens?

Zelf snel een recensie voor Hacker keukens plaatsen? Makkelijk en zo gedaan. Help ons en anderen en schrijf uw ervaring.

Gratis keukenboeken thuis?

keukenmerken Hacker keukens ervaringen | keukenbrochures-aanvragenMeer dan 500 pagina’s gratis thuis ontvangen? Dat kan! Deze keukenbrochures staan vol met keukenprijzen, keukenopstellingen en tips over keukens kopen! Bestel het complete pakket met honderden pagina’s. Hier kunt u gratis keukenbrochures aanvragen. Doe genoeg inspiratie op met deze keukenbrochures.

 

De momenteel goedkoopste keukenzaak vinden? Lees het overzicht van de Top 4  goedkoopste >>> keukenzaken van dit moment.

Hacker keukens algemene informatie

Hacker is een Duits keukenmerk. In Duitsland is Hacker een van de grootste en belangrijkste fabrikanten van keukens. Ze produceren moderne inbouwkeukens. Die uiteindelijk weer aan de hoogste eisen voldoen; kwaliteit, functionaliteit, duurzaamheid en design. Betrouwbaarheid, degelijkheid, gemotiveerdheid en succes, daar staan ze bekend om in de keukenbranche.

Het begon allemaal in 1898 toen timmerman Hermann Häcker een schrijnwerkerij oprichtte. Uiteindelijk werd in 1938 werd Häcker opgericht als timmerfabriek, door Friedrich Häcker.

Hacker geeft als industrie-ondernemen zeer veel om de natuur. Afvalverwijderingen, vermindering CO2-uitstoot of energie-efficiënt te werk gaan zijn nog maar enkele voorbeelden.

Alle hout producten van Hacker hebben een keurmerk gekregen, PURemission. Dit keurmerk voldoet aan hoge Amerikaanse standaarden en valt ook nog een onder de Europese normen.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bezoek dan hier de website van Häcker voor meer informatie, tips, de dichtstbijzijnde dealer met openingstijden.

  Geef deze keukenzaak een review!

   Beoordeling SlechtMatigNormaalGoedUitstekend

   Tips keuken kopen ontvangen? (Binnen 24 uur)

  *Door uw ervaring te delen gaat u akkoord met de huisregels.

  1 “Hacker keukens ervaringen

  Beoordeling: 4Hacker keukens ervaringen is 1 keer beoordeeld met een
  gemiddelde beoordeling van 4 uit 5 sterren.
  1. A. Van Heijningen   schrijft over Hacker keukens:
   Wij hebben goede ervaringen met dit merk. Deurtjes en scharnieren lopen ook na 7 jaar nog goed.

   A. Van Heijningen geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  *

  *

  Met het plaatsen van een ervaring gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden
  Spring naar toolbar