Ervaringen Wolters Keuken renovatie

Beoordeling: 5 Wolters Keuken renovatie is 2 keer beoordeeld met een
gemiddelde beoordeling van 5 uit 5 sterren.

Ervaringen Wolters Keuken renovatie? Hier vind u alle Wolters Keuken renovatie ervaringen. Bent u van plan bij Wolters Keuken renovatie langs te gaan? Lees dan misschien eerst deze reviews en recensies over Wolters Keuken renovatie.

Ervaringen Wolters Keuken renovatie? Wat was uw ervaring met Wolters Keuken renovatie?
Uw ervaring met Wolters Keuken renovatie plaatsen? Plaats hieronder zelf snel een recensie voor Wolters Keuken renovatie! Dat is gemakkelijk en zo gedaan. Help ons en anderen en schrijf uw ervaring over Wolters Keuken renovatie keukenrenovatie.

Gratis keukenboeken thuis?

ervaringen van Wolters Keuken renovatie | Keukenbrochures aanvragenWilt u meer dan 500 pagina’s gratis thuis ontvangen? Dat kan eenvoudig! Deze keukenbrochures staan vol met keukenprijzen, keukenopstellingen, prijzen en tips over keukens kopen! Bestel het complete pakket keukenbrochures met honderden pagina’s. Doe genoeg inspiratie op met deze keukenbrochures. U ontvangt deze brochures binnen enkele dagen in huis.

Bent u benieuwd naar de momenteel goedkoopste keukenzaak? Lees hier het overzicht van de Top vier goedkoopste keukenzaken van dit moment.

Wolters Keuken renovatie vestigingen

Wolters Keuken renovatie heeft 2 vestigingen, namelijk in Deventer en in Lochem. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bezoek hier dan de website van Wolters Keuken renovatie.

3 reviews & recensies Wolters Keuken renovatie

Beoordeling: 5Wolters Keuken renovatie is 2 keer beoordeeld met een
gemiddelde beoordeling van 5 uit 5 sterren.
 1. HO   schrijft over Wolters Keuken renovatie:
  Veel twijfels gehad waar heen te gaan ,Wolters’ Deventer bleef na het eerste onderzoeken over met name de flexibiliteit en aanpassingsvermogen. Hele appartement gerenoveerd, behalve schilderwerk en de deuren , zijn door andere bedrijven gedaan , rest door Wolters geregeld. Na het eerste sloopwerk bleek ook dat er al dingen anders moesten wandje moest weg etc, hier werd soepel mee om gegaan1e indruk toen. Waar zijn we aan begonnen, op al onze vragen , en we hebben wat afgebeld, altijd vriendelijk, meedenkend en behulpzaam het werd met de dag beter hoe het appartement er uit kwam te zien, men voelde ook goed aan wat wij wilden, kwaliteit, goede materialen en apparatuur, smaken verschillen maar wij vinden het helemaal goed, na een paar weken zijn we met verschillende dingen al blij dat we denk ik, een goede keus hebben gemaakt de quooker, de vloer/wandtegels – de toiletten en het werkblad in de keuken, ook op de rest van de dingen meer dan tevreden. Nog een belangrijk iets was voor ons de prijs, Wolters heeft keukens in elke prijsklasse, maar wat wil jij er in . Wij kozen voor een wat duurdere variant en jij beslist, natuurlijk zijn er adressen die goedkoper zijn maar nogmaals jij zegt ja of nee en met Wolters valt goed te praten. Nu wonen we er, alles nieuw, ziet er prachtig uit, na het werk wat ze hebben geleverd is het vertrouwen groot geworden, we weten wat we aan elkaar hebben en durf dan ook te zeggen dat het met de service bij Wolters wel goed zit, zoek je een keuken, ik zou zeker Wolters even aandoen succes

  HO geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 2. K.Zein   schrijft over Wolters Keuken renovatie:
  Zeer tevreden over het geheel, sinds het eerste gesprek in Deventer met de heer Bouwhuis tot en met aflevering het geheel ging soepel duidelijk zonder tegenslagen, de installateurs zijn professionals, creatief en flexibel .Chapeau!
  Top kwaliteit en redelijk prijs; kortom tevreden klant.

  K.Zein geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  • K.Zein  reageert op de beoordeling van K.Zein:

   keuken renovatie is uitstekend gegaan, wij zijn zeer tevreden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

Met het plaatsen van een ervaring gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden
Spring naar toolbar