Ervaringen Van Leeuwen Keukens

Beoordeling: 4.59 Van Leeuwen Keukens is 17 keer beoordeeld met een
gemiddelde beoordeling van 4.59 uit 5 sterren.

Ervaringen Van Leeuwen keukens Wassenaar? Hier vind u alle Van Leeuwen keukens ervaringen. Bent u van plan bij deze Poggenpohl studio in Wassenaar langs te gaan? Lees eerst deze reviews en recensies.

Wat was uw ervaring met Van Leeuwen keukens in Wassenaar?

Uw ervaring met Van Leeuwen keukens plaatsen? Zelf snel een recensie plaatsen? Makkelijk en zo gedaan. Help ons en anderen en schrijf uw ervaring.

Gratis keukenboeken thuis?

ervaringen Van Leeuwen keukens | Keukenbrochures aanvragenMeer dan 500 pagina gratis thuis ontvangen?
Vol met keukenprijzen, keukenopstellingen en tips over keukens kopen? Bestel het complete pakket. Hier kunt u gratis keukenbrochures >>> aanvragen.

 

De momenteel goedkoopste keukenzaak vinden? Lees het overzicht van de Top 4 goedkoopste >>> keukenzaken van dit moment.

 

Van Leeuwen keukens algemene informatie

Sinds 1973 ontwerpen zij individuele keukens en badkamers in iedere prijsklasse. Naast Keukens verkoopt Van Leeuwen ook werkbladen, Tegels, Apparatuur en Sanitair.

Ook doen zij aan keukenrenovatie. Ga eens langs bij de showroom in Wassenaar voor meer inspiratie. Parkeren kunt u gratis voor de deur en Van Leeuwen is rolstoelvriendelijk.

Bij Van Leeuwen bent u als klant en architect bij het goede adres. U kunt ook online een afspraak maken met Van Leeuwen. Kijk op de website voor de openingstijden en meer informatie.

  Geef deze keukenzaak een review!

   Beoordeling SlechtMatigNormaalGoedUitstekend

   Foto van uw keuken (optioneel):

  *Door uw ervaring te delen gaat u akkoord met de huisregels.


  17 reviews & recensies Van Leeuwen Keukens

  Beoordeling: 4.59Van Leeuwen Keukens is 17 keer beoordeeld met een
  gemiddelde beoordeling van 4.59 uit 5 sterren.
  1.   schrijft over Van Leeuwen Keukens:
   M. from van Leeuwen Keukens did a great job i helping us see different opportunities for our kitchen and was extremely good at finding the right balance between guiding and not being pushy. Very good experience and we would use van Leeuwen again

   Andre geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  2.   schrijft over Van Leeuwen Keukens:
   We hebben onlangs alweer onze 3e keuken door Van Leeuwen mogen laten installeren. Het is een verademing om in een ontspannen sfeer ontvangen te worden door dit familiebedrijf, ze zijn van veel hoger niveau dan de welbekende keukenreuzen. En het hogere niveau betekent niet duurder, voor elk budget geeft Van Leeuwen keukens een eerlijk en deskundig advies. De keuze in materialen, afwerking en apparaten is zeer groot. Na een oriënterend gesprek weten ze exact wat de klant prefereert en wordt een breed scala aan mogelijkheden gepresenteerd, nooit dwingend en altijd klantgericht. Een echte aanrader, 5 dikke sterren!

   Michael van Dijk geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  3.   schrijft over Van Leeuwen Keukens:
   Wij hebben een volledig nieuwe keuken, met Siemens app. en Kemie composiet werkblad bij Van Leeuwen Keukens gekocht, daar zijn wij erg blij mee! Tijdens de gesprekken is er goed meegedacht en geadviseerd. Prijs is vergeleken met andere firma maar is gewoon goed gebleken. Alles is op tijd geleverd en de montage is uitgevoerd door een vakman (ik ben een pietje precies). De nazorg bij de kleine opleverpunten was super, bij het beantwoorden van onze vragen is de tijd genomen om de juiste informatie van de fabrikanten te vertalen naar jip en janneke taal. Wij zouden deze keuze zo weer maken. Bedankt M. en Team!

   Laurens Maan geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  4.   schrijft over Van Leeuwen Keukens:
   In de zomer van 2017 heeft van Leeuwen in ons verbouwde huis een nieuwe keuken geplaatst. Het hele aankoopproces is bijzonder prettig verlopen. Eigenaar Martijn denkt goed mee over de indeling, handigheidjes, kleur, apparatuur etc. Ook de prijs die neergelegd werd was meteen goed. Niet zoals bij veel zaken eerst extreem hoog beginnen en lang onderhandelen maar meteen een eerlijke prijs.

   Levering en plaatsen ook soepel verlopen (op tijd, netjes en snel) en door aardige heren. Na enkele maanden zijn ze nog een keer teruggekomen om alles na te stellen. Kort geleden bleek er iets te zijn met een van onze deurtjes (zat kleine luchtbel onder het folie). Martijn heeft direct een nieuwe besteld die na 2 maanden is geplaatst.

   Kortom wij zijn super tevreden met onze keuken en van Leeuwen.

   Milan Slikker geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  5.   schrijft over Van Leeuwen Keukens:
   Vanwege een aanbouw aan ons huis wilden we onze keuken uitbreiden. We zochten een keukenleverancier, die wilde meedenken hoe we dat konden realiseren met behoud van onze bestaande Poggenpohl keuken. Vanwege het merk Poggenpohl kwamen we terecht bij van Leeuwen in Wassenaar. Martijn van Leeuwen is zeker 4 keer langs geweest bij ons in Leiden om mee te denken hoe we dit konden realiseren, om het geheel zorgvuldig in te meten en mee te denken over de aan te schaffen apparatuur, de best bijpassende kastjes en het nieuwe aanrechtblad.
   Het geheel is goed en deskundig gemonteerd.

   Al met al is het een prachtige witte hoogglanskeuken geworden bestaande uit een gedeelte Poggenpohl van 20 jaar oud en een deel gloednieuw uit het huismerk van van Leeuwen, met de modernste apparaten. Iedereen die de keuken ziet denkt dat die volledig nieuw is.

   Bedankt Martijn, wij kunnen weer voor jaren vooruit!

   Lambert Zegers geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  6.   schrijft over Van Leeuwen Keukens:
   Wij hebben een complete keuken met inbouw apparatuur besteld> Het gehele project is conform opdracht en overeengekomen leveringstijd uitgevoerd. Het project was gedetailleerd en professioneel op tekening gezet. We hebben een uiterst goede service met een buitengewone klantvriendelijk ontvangen . Wij bevelen Van Leeuwen zeker aan.

   THJM Borgemeester geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  7.   schrijft over Van Leeuwen Keukens:
   Wij hebben een keuken bij Van Leeuwen Keukens gekocht waar we heel blij mee zijn. In aanloop bij twee andere keukenspeciaalzaken geweest met onze wensen. Van deze drie gaf enkel Van Leeuwen Keukens aan dit te kunnen realiseren. Resultaat is exact wat wij voor ogen hadden. De keuken is geleverd en geplaatst door eigen personeel wat de communicatie en de snelheid duidelijk ten goede kwam.

   Hooijmans geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  8.   schrijft over Van Leeuwen Keukens:
   Bij van Leeuwen keukens hebben wij een prachtige keuken gekocht. Wij zijn hier ontzettend blij en tevreden mee!
   De klantvriendelijkheid en de service dat ze bij dit bedrijf hebben is enorm.
   Ik zou van Leeuwen keukens dan ook zeker, en reeds al gedaan, aanbevelen. Het is een fijn bedrijf om zaken mee te doen!

   Stephanie geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  9.   schrijft over Van Leeuwen Keukens:
   Wij hebben onze keuken door Van Leeuwen laten plaatsen en zijn zeer tevreden. We kregen goed advies over o.a. een kleine ruimte die over was (is een flessenrek geworden) en om ons mooie servies te showen 2 kasten met glazen deuren en spots er in. De keuken werd vlak voor de bouwvak geleverd en was precies op tijd klaar. Snelle en professionele medewerkers en service.

   Karen geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  10.   schrijft over Van Leeuwen Keukens:
   In de zomer van 2014 hebben wij bij van Leeuwen keukens een keuken gekocht.
   Wij zijn zeer tevreden over de manier waarop wij destijds zijn geadviseerd.
   De keuken is keurig geplaatst en voldoet nog steeds aan onze wensen. Wij hadden een keukendeurtje wat door intensief gebruik niet meer helemaal gelijk liep met de anderen. Na één telefoontje kwam een monteur van van Leeuwen keukens dit kosteloos verhelpen. Prima service!

   Teuwisse geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  11.   schrijft over Van Leeuwen Keukens:
   Wij hebben 5 jaar geleden bij Van Leeuwen een keuken gekocht voor in ons nieuwe huis. Ons budget was echter niet heel ruim. Van Leeuwen heeft alle tijd genomen om met ons mee te denken en uiteindelijk zijn we tot een keuken gekomen die voldeed aan al onze wensen en binnen ons budget was.

   De monteur die de keuken heeft gemonteerd was zeer professioneel en heeft alles heel netjes gemonteerd. Nu een aantal jaren verder zijn we nog altijd zeer tevreden met onze keuken. We hebben inmiddels ook een aantal vrienden Van Leeuwen aanbevolen en ook zij hebben een keuken gekocht bij Van Leeuwen.

   We hebben een defect aan onze koelkast gehad. Van Leeuwen heeft diezelfde dag een tijdelijke koelkast laten bezorgen en alles in het werk gesteld onze koelkast te laten repareren. Wat services betreft doet Van Leeuwen er ook alles aan om er voor te zorgen dat de klant tevreden is.

   Al met al zijn wij dus zeer tevreden en kunnen wij iedereen aanraden om bij Van Leeuwen een keuken te kopen

   Willem geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  12.   schrijft over Van Leeuwen Keukens:
   Vorige maand heeft van Leeuwen Keukens mijn keuken voorzien van nieuwe deuren en afzuigkap.
   Na een aantal prettige gesprekken in de mooie showroom, zijn de maten van alle deuren ter plekke gecontroleerd en tevens is toen de definitieve kleur gekozen.
   Een kleine maand later zijn de deuren en afzuigkap vervangen. Op advies van de verkoper heb ik al mijn laden laten voorzien van nieuwe geleiders waardoor alles in de keuken nu direct is voorzien van het “softclose” systeem.

   Het geheel is perfect verlopen en ik ben zeer blij met het prachtige eindresultaat. De klantvriendelijkheid en het geduld van de medewerkers was bijzonder plezierig en zal het
   iedereen aanraden die op zoek is naar een nieuwe keuken of, zoals in mijn geval, vernieuwing van keukenonderdelen.

   Petra geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  13.   schrijft over Van Leeuwen Keukens:
   Onlangs hebben wij onze tweede (!) keuken bij Van Leeuwen Keukens aangeschaft en weer naar volle tevredenheid! In dit familiebedrijf wordt heel goed geluisterd naar je wensen en hun eigen monteurs werken zorgvuldig. De ontvangst in de showroom is altijd prettig en er wordt veel tijd genomen om alles door te spreken. De keuken is precies geworden zoals we voor ogen hadden, net als de vorige keuken. Ook binnen mijn familie zijn inmiddels diverse keukens bij Van Leeuwen aangeschaft. Echt een top bedrijf!

   Jet geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  14.   schrijft over Van Leeuwen Keukens:
   Prima! Mooie ontwerpen. Ze nemen echt de tijd voor je. Er is veel kennis en kunde. Het is inmiddels mijn 3e keuken bij Van Leeuwen Keukens, dus dat zegt genoeg. De montage is vakkundig gedaan. Ook voor de badkamer ben je in prima handen bij Van Leeuwen Keukens.

   Flipper geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  15.   schrijft over Van Leeuwen Keukens:
   “Nooit meer! Wat een drama”
   Veel problemen ondervonden bij dit familiebedrijfje, vaak verkeerde leveringen, of incomplete leveringen of veel te laat. Fout op fout bij de installatie die al nu al maanden duurt. Klachten worden niet serieus genomen bij dit bedrijf. Bovendien zijn ze bij geen enkele branche organisatie of garantiefonds aangesloten.

   Pas op voordat u met dit bedrijf in zee gaat. Een geschil voorleggen aan de geschillencommissie is niet mogelijk want het bedrijf is ook niet aangesloten bij het CBW (Centrale Branche Vereniging Wonen). De deskundigheid binnen dit familiebedrijfje is ver te zoeken en ze komen hun afspraken niet na.

   Bespaar jezelf een hoop irritaties en energie, koop je keuken ergens anders. Tenzij je het leuk vindt om lang aan de telefoon te hangen, eindeloos e-mails te schrijven om toch nog iets voor elkaar te krijgen en het belangrijkste, een goede rechtsbijstandsverzekering hebt.

   Willem geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  16.   schrijft over Van Leeuwen Keukens:
   Prettig aan tafel en een leuk ontwerp. Wij hebben het ze gegund. Iedereen weet dat Duitsland iets goedkoper kan krijgen maar vond de service hier bij Van Leeuwen toch wel erg prettig!

   GJ geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  17.   schrijft over Van Leeuwen Keukens:
   Hierbij mijn recensie voor Van Leeuwen keukens in Wassenaar: blij met hoe de keuken is geworden.

   In de winkel een mooie modelkeuken gevonden die wij, bijna volledig, op onze eigen ruimte hebben toegepast. We hebben zelfs het type behang gekopieerd. Het werkt goed in ons interieur en maakt het huis af.
   Ze waren er klantvriendelijk. De adviseur werkte hard en gecontroleerd. De verdere service was wel goed.

   wassenaar geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  *

  *

  Met het plaatsen van een ervaring gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden