Ervaringen van Diessen keukens

Beoordeling: 5 van Diessen keukens is 2 keer beoordeeld met een
gemiddelde beoordeling van 5 uit 5 sterren.

Ervaringen van Diessen keukens? Hier vind u alle van Diessen keukens ervaringen. Bent u van plan bij van Diessen keukens in Veldhoven langs te gaan? Lees dan misschien eerst deze reviews en recensies over van Diessen keukens.

Gratis keukenboeken thuis?

ervaringen van van Diessen keukens | Keukenbrochures aanvragen

Meer dan 500 pagina’s gratis thuis ontvangen? Dat kan! Deze keukenbrochures staan vol met keukenprijzen, keukenopstellingen en tips over keukens kopen! Bestel het complete pakket met honderden pagina’s. Doe genoeg inspiratie op met deze gratis keukenbrochures.

 

De momenteel goedkoopste keukenzaak vinden? Lees het overzicht van de Top vier goedkoopste >>> keukenzaken van dit moment.

van Diessen keukens algemene informatie

van Diessen Keukens heeft één vestiging gevestigd in Veldhoven, in Nederland. Bent u opzoek na een keuken waar u niet alleen kunt koken maar ook kunt leven en wonen, dan bent u bij van Diessen keukens aan het goede adres.

Met de ruime 30 jaar ervaring weten de adviseurs u te voorzien van gedegen en professioneel advies. Van Diessen keukens werkt uitsluitend alleen met duurzame materialen, die duurzaam geproduceerd worden.

Deze keukenzaak levert verschillende soorten stijlen keukens: modern, tijdloos en klassiek. Bij van Diessen kunt u terecht voor al uw wensen en behoeftes.

Bent u benieuwd naar meer informatie, tips en de openingstijden.

Bezoek dan de website

2 reviews & recensies van Diessen keukens

Beoordeling: 5van Diessen keukens is 2 keer beoordeeld met een
gemiddelde beoordeling van 5 uit 5 sterren.
 1.   schrijft over van Diessen keukens:
  Ik constateerde behoorlijke slijtage op de scharnieren van de afdek deur van onze koelkast. Gebeld op maandag 26/2 naar de service afdeling van Diessen keukens . Afspraak kon direct de andere dag 27/2.
  De scharnieren van zowel de koelkast als wel de diepvrieskast zijn vervangen door een beschaafde en vaktechnisch goede monteur. Alles kosteloos! En dat voor een 7 jaar oude keuken .
  Die bedrijven moet je tegenwoordig met een lampje zoeken . Chapeau firma Van Diessen en bedankt!
  Wij zullen u binnen onze inner circle warm aanbevelen.

  Carlo linders geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 2.   schrijft over van Diessen keukens:
  Twee jaar geleden hebben wij een keuken laten plaatsen door van Diessen. We zijn erg tevreden over de kwaliteit van de offerte (transparantie) het materiaal en plaatsing. Ook tijdens het verkoopproces heeft de verkoper ons erg goed begeleid, juiste keuze voor indeling ect. Eindelijk eens een zaak waar de klant vriendelijkheid en kwaliteit zonder poespas centraal staat. Prijs-technisch zeer concurrent. Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Ook nazorg was perfect.

  Roland geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

Met het plaatsen van een ervaring gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden