Ervaringen Stox Keukens

Beoordeling: 4 Stox Keukens is 11 keer beoordeeld met een
gemiddelde beoordeling van 4 uit 5 sterren.

Ervaringen Stox keukens? Hier vind u alle Stox keukens ervaringen. Bent u van plan bij Stox keukens in Amsterdam langs te gaan? Lees dan misschien eerst deze reviews en recensies over Stox keukens.

 

Gratis keukenboeken thuis?

ervaringen van Stox keukens | Keukenbrochures aanvragenMeer dan 500 pagina’s gratis thuis ontvangen? Dat kan! Deze keukenbrochures staan vol met keukenprijzen, keukenopstellingen en tips over keukens kopen! Bestel het complete pakket met honderden pagina’s. Hier kunt u gratis keukenbrochures aanvragen. Doe genoeg inspiratie op met deze keukenbrochures.

De momenteel goedkoopste keukenzaak vinden? Lees het overzicht van de Top vier goedkoopste keukenzaken van dit moment.

Stox keukens algemene informatie

Stox keukens heeft één vestiging gevestigd in Amsterdam, in Nederland. Stox Keukens is gespecialiseerd in keukens. Naast een filiaal met keukens heeft Stox ook een een afdeling waar vloeren worden verkocht. Stox keukens is een CBW erkend bedrijf. Stox Keukens is leverancier van de merken: Atag, Etna,Pelgrim, Atag, Bosch, Boretti, Atag, Siemens en Miele.

Bent u benieuwd naar meer informatie, tips en de openingstijden?

Bezoek dan de website

  Geef deze keukenzaak een review!

   Beoordeling SlechtMatigNormaalGoedUitstekend

   Foto van uw keuken (optioneel):

  *Door uw ervaring te delen gaat u akkoord met de huisregels.


  11 reviews & recensies Stox Keukens

  Beoordeling: 4Stox Keukens is 11 keer beoordeeld met een
  gemiddelde beoordeling van 4 uit 5 sterren.
  1. Alex   schrijft over Stox Keukens:
   Sinds een aantal weken is er bij ons thuis een vloer gelegd en een keuken geplaatst door Stox.
   Van meet af aan zijn wij zeer klantvriendelijk geholpen en is er meegedacht over onze wensen. Ik kan niet anders zeggen dan dat de klantvriendelijkheid bij dit bedrijf top is. Ook de nazorg verloopt prima. Ik raad dit bedrijf zeker aan bij iedereen die een vloer en/of een nieuwe keuken wil. Vanaf het eerste gesprek tot ver na alle overige diensten zijn de medewerkers bereidwillig je met professioneel geduld te woord te staan en tot het voor jou als klant uiteindelijk goed is, mee te denken voor een voor beide partijen tevreden eindresultaat. Top bedrijf.

   Alex geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  2. Rutger en Paulien   schrijft over Stox Keukens:
   Een prachtige achterwand laten plaatsen in onze keuken door Stox keukens. Snelle en goede service! Heel blij met onze achterwand!

   Rutger en Paulien geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  3. Maaike Roukens   schrijft over Stox Keukens:
   Een jaar geleden kwam ik bij Stox keukens en inmiddels staat er een prachtige nieuwe keuken! Geen drammende verkopers met “de beste prijs” maar gewoon goed advies. Marijn en Jeroen van Stox keukens hebben mij vriendelijk, professioneel en vakkundig gehopen bij het uizoeken. Ik ben meer dan tevreden!

   En! Stox verkoopt ook prachtige vloeren!

   Maaike Roukens geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  4. Annelies   schrijft over Stox Keukens:
   Zeer positieve ervaring met Stox. Zijn betrouwbaar, zorgvuldig, klantvriendelijk. Wij hebben 2 x een keuken bij hen gekocht en michten we ooit een derde nodig hebben dan gaan we weer naar Stox.

   Annelies geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  5. Jeroen en Femke   schrijft over Stox Keukens:
   Omdat onze 1e ervaring met Stox zeer positief was, hebben we ivm verhuizing onze 2e keuken ook weer bij Stox aangeschaft. Net als beide vloeren.
   Frank Stengs heeft ons altijd goed geholpen en meegedacht. Hij is soms lastig bereikbaar, maar uiteindelijk komt het goed. Voor ons niets dan positief en daardoor familie en vrienden hier ook naartoe gestuurd. Ook zij zijn positief!

   Jeroen en Femke geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  6. Dennis   schrijft over Stox Keukens:
   Lijkt allemaal aardig te zijn, vriendelijk showroom personeel en goed assortiment. Maar inbouw en aftersales zijn erg SLECHT. Mijn keuken werd niet eens ingemeten en heb eigen aannemer in de problemen bij plaatsing moeten laten oplossen. Totaal geen aftersales gehad van Stox medewerkers. Ze weten niks (niet eens van welk materiaal de keuken is vanwege schoonmaakporducten) en ze bellen NOOIT terug. Inmiddels heb ik alle elende van verkeerde plaatsing door mijn eigen aannemer laten oplossen. Ook nadat ik ze verschillende keren een voorstel heb gedaan, er wordt gewoon NIET gereageerd. Voor mij dus NOOIT meer Stox.

   Dennis geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  7. Toon   schrijft over Stox Keukens:
   Deze zaak is bij de tijd met hun producten.
   Verkoper met genoeg kennis in huis.
   Ze werken met goede merken.
   Ze zitten aan het Westerpark.

   Toon geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  8. blijmetdekeuken   schrijft over Stox Keukens:
   Onze keuken komt van stox. Voor stox gekozen omdat we hier de keuken hebben gevonden die we zochten en omdat de verkoper tijd voor ons nam terwijl wij geen afspraak hadden. Voor het advies werd alle tijd genomen en de koop werd niet afgedwongen. We zijn na stox nog bij andere keukenshops geweest maar dat was geen succes wat een opdringerig gedoe.

   blijmetdekeuken geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  9. sam   schrijft over Stox Keukens:
   Wij zijn zeer tevreden met onze Stox keuken. Vooral erg blij met de manier waarop we ‘m samen met de medewerker van Stox hebben ingedeeld/samengesteld, waardoor we erg op vooruit zijn gegaan qua ruimte door een slimmere indeling. De montage ging ook heel vlot.

   sam geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  10. Bert   schrijft over Stox Keukens:
   Goed geregeld dat ik ook voor aantal benodigde losse onderdelen hier terecht kan. Het scheelt nogal dat ik uitsluitend enkele aspecten van de keuken vervang in plaats van een geheel. Bij de BCC kon de apparatuur iets voordeliger krijgen maar daar een minder goed gevoel bij. Mocht het besluit daar zijn dat de vloer vervangen dient te worden dan is stox de eerste die mij een prijs mag geven.

   Bert geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  11. alex   schrijft over Stox Keukens:
   bij Stox op zoek gegaan naar een nieuw werkblad omdat ik mijn huidige graag wil vervangen. de keuze in de bladen is redelijk ruim. ik twijfel alleen nogal tussen een granito of een composieten blad.

   alex geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  *

  *

  Met het plaatsen van een ervaring gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden
  Spring naar toolbar