Ervaringen Plieger keukens

Beoordeling: 4 Plieger keukens is 5 keer beoordeeld met een
gemiddelde beoordeling van 4 uit 5 sterren.

Ervaringen Plieger keukens? Alle Plieger Keukens ervaringen. Van plan bij Plieger Keukens langs te gaan? Lees eerst deze reviews en recensies over Plieger Keukens.

Wat was uw ervaring met Plieger Keukens?

Zelf snel een recensie voor Plieger Keukens plaatsen? Makkelijk en zo gedaan. Help ons en anderen en schrijf uw ervaring.

Gratis keukenboeken thuis?

keukenbrochures-aanvragen

Meer dan 500 pagina’s gratis thuis ontvangen? Dat kan! Deze keukenbrochures staan vol met keukenprijzen, keukenopstellingen en tips over keukens kopen! Bestel het complete pakket met honderden pagina’s. Doe genoeg inspiratie op met deze gratis keukenbrochures.

 

De momenteel goedkoopste keukenzaak vinden? Lees het overzicht van de Top vier goedkoopste keukenzaken van dit moment.

Plieger Keukens algemene informatie

Plieger is een groothandel. 2 winkels verkopen echter keukens. De keukens die Plieger verkoopt zijn er in veel verschillende soorten mogelijkheden, ook kunt u een eigen keuken op maat laten maken die aan al uw wensen voldoet. Plieger staat voor, kwaliteit, een eigentijdse collectie en bedenken altijd een oplossing die bij u past. Naast de uitgebreide keukencollectie van Plieger Keukens staan ze ook bekend om de goede service die ze verlenen. Zo neemt Plieger Keukens u alle zorg uit handen, dus voor, tijdens en na de realisatie van uw nieuwe keuken kunt u op Plieger Keukens rekenen.

Plieger Keukens vestigingen

Plieger Keukens heeft 2 vestigingen in Gelderland en Zeeland. De showrooms met keukens zijn te vinden in Goes en Zaltbommel. Verdere vestingen (zonder keukens) zijn te vinden in Alkmaar, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Capelle aan de IJssel, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Hengelo, Hilversum, Leeuwarden, Leiden, Maastricht, Utrecht, Venlo en Zwolle.
Na bijna 100 jaar ervaring mag Plieger keukens zeggen dat zij een deskundige, ervaren en betrouwbare keukenverkoper en leverancier is. Bekijk hier de website van deze keukenzaak voor meer informatie, tips en de openingstijden. Lees hieronder reviews, beoordelingen, klachten en ervaringen Plieger keukens.

  Geef deze keukenzaak een review!

   Beoordeling SlechtMatigNormaalGoedUitstekend

   Foto van uw keuken (optioneel):

  *Door uw ervaring te delen gaat u akkoord met de huisregels.

  5 reviews & recensies Plieger keukens

  Beoordeling: 4Plieger keukens is 5 keer beoordeeld met een
  gemiddelde beoordeling van 4 uit 5 sterren.
  1.   schrijft over Plieger keukens:
   Vriendelijke behandeling te Goes scherp en attent in de afwerking. Doorvragen m.b.t. functionaliteit van apparatuur, design enz. Gaandeweg kwamen we er dus samen goed uit. Afgaande op deze beleving zou ik een volgende keer weer hier zaken doen.

   Bart geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  2.   schrijft over Plieger keukens:
   In eerste instantie was het onze bedoeling dat wij alleen badkamer en toilet zouden vernieuwen.
   De keuken wilden wij in principe even houden zoals hij is.

   Toch even op de locatie gekeken bij de keukens, maar de prijs valt een stk hoger uit dan gedacht.
   Dat was teleurstellend, maar verder geen klachten over Plieger.

   Schilder geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  3.   schrijft over Plieger keukens:
   Onze nieuwe badkamer en keuken hebben wij van Plieger in Zaltbommel. Echt prettig om voor zowel keuken als badkamer bij eenzelfde zaak te kunnen kijken. Wat ons opviel was het grote assortiment aan badkamers, het aantal keukens in de showroom viel echter tegen. Het personeel is professioneel en klantvriendelijk.

   R R geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  4. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

    

  5.   schrijft over Plieger keukens:
   Ter vergelijking van de prijs van een badkamer zijn we naar deze shop gegaan. Per toeval zijn we erachter gekomen dat hier ook keukens worden verkocht. We hebben een interessante prijs meegekregen. De vergelijking met 2 andere shops zijn we druk mee bezig.

   colin geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  6.   schrijft over Plieger keukens:
   Wij zijn hier geslaagd en hebben een prachtige Simatic keuken in Goes gekocht. Ondanks een klein foutje bij de plint, is de keuken perfect geleverd. Wij genieten er geruime tijd van. De kwaliteit van een Simatic keuken is een enorm! verschil met andere keukens die wij in het verleden hebben gehad.

   Elzie M geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  *

  *

  Met het plaatsen van een ervaring gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden