Ervaringen Pelma Keukens

Beoordeling: 3.75 Pelma Keukens is 4 keer beoordeeld met een
gemiddelde beoordeling van 3.75 uit 5 sterren.

Ervaringen Pelma keukens Goes? Hier vind u alle Pelma keukens ervaringen. Bent u van plan bij deze keukenwinkel in Goes langs te gaan? Lees dan eerst deze reviews en recensies.

Ervaringen Pelma keukens? Wat was uw ervaring?
Uw ervaring plaatsen? Plaats hieronder zelf snel een recensie. Dat is gemakkelijk en zo gedaan.

Help ons en anderen en schrijf uw ervaring.

 

Gratis keukenboeken thuis?

ervaringen van Pelma keukens | Keukenbrochures aanvragenMeer dan 500 pagina’s gratis thuis ontvangen? Dat kan! Deze keukenbrochures staan vol met keukenprijzen, keukenopstellingen en tips over keukens kopen!

Bestel het complete pakket met honderden pagina’s. Hier kunt u gratis keukenbrochures aanvragen. Doe genoeg inspiratie op met deze keukenbrochures.

De momenteel goedkoopste keukenzaak vinden? Lees het overzicht van de Top vier goedkoopste >>> keukenzaken van dit moment.

Pelma keukens algemene informatie

Pelma keukens is onderdeel van de DB groep en valt onder de keukenspeciaalzaak. Daarnaast is Pelma keukens gespecialiseerd in keukens en biedt u een ruim assortiment van keukens aan.

Deze keukenwinkel streeft naar een hoge waardering van klanten en medewerkers. Benieuwd? Bekijk de website van Pelma keukens voor meer informatie, foto’s, tips en de openingstijden van de vestiging van Pelma keukens in Goes.

 

4 reviews & recensies Pelma Keukens

Beoordeling: 3.75Pelma Keukens is 4 keer beoordeeld met een
gemiddelde beoordeling van 3.75 uit 5 sterren.
 1.   schrijft over Pelma Keukens:
  Pelma heeft op dit moment mijn voorkeur. Met name omdat deze winkel veel keukens heeft naar mijn smaak. Met mijn partner hier geweest om ons te oriënteren . Als we het eens worden maken we een afspraak om een keuken te kiezen en uit te laten tekenen. Graag ontvang ik de keuken tips.

  Maartje geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 2.   schrijft over Pelma Keukens:
  “Altijd de voordeligste keuze” Pelma keukens is de eerste keukenzaak die ik heb bezocht. Vergelijking zal leren of deze stelling daadwerkelijk klopt.

  Bart geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 3.   schrijft over Pelma Keukens:
  Mooie strakke keuken aangeschaft. Het afdekken tegen beschadiging van de vloer bij het plaatsen van de keuken , het zien van een fout door een monteur van een keukenkast, allemaal elementen waaraan je kunt zien hoe serieus dit bedrijf haar klanten neemt. Het was even wachten voor de levertijd, maar wij zijn tevreden.

  Harinck geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 4.   schrijft over Pelma Keukens:
  eerste indruk was goed. goede adviezen gekregen bij deze pelma keukens in goes en heel wat wijzer. over paar maanden gaan wij de knoop doorhakken. intussen willen wij ook nog even in middelburg en roosendaal kijken naar keukens.

  molema geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

Met het plaatsen van een ervaring gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden