Ervaringen Mood keukens

Beoordeling: 5Mood keukens is 1 keer beoordeeld met een
gemiddelde beoordeling van 5 uit 5 sterren.

Ervaringen Mood keukens? Hier vind u alle Mood keukens ervaringen. Bent u van plan bij Mood keukens in Apeldoorn langs te gaan? Lees dan misschien eerst deze reviews en recensies over Mood keukens.

Ervaringen Mood keukens? Wat was uw ervaring met Mood keukens in Apeldoorn?
Uw ervaring met Mood keukens plaatsen? Plaats hieronder zelf snel een recensie voor Mood keukens! Dat is gemakkelijk en zo gedaan. Help ons en anderen en schrijf uw ervaring over Mood keukens in Apeldoorn.

 

Gratis keukenboeken thuis?

ervaringen van Mood keukens | Keukenbrochures aanvragen

Meer dan 500 pagina’s gratis thuis ontvangen? Dat kan! Deze keukenbrochures staan vol met keukenprijzen, keukenopstellingen en tips over keukens kopen! Bestel het complete pakket met honderden pagina’s. Doe genoeg inspiratie op met deze gratis keukenbrochures.

 

De momenteel goedkoopste keukenzaak vinden? Lees het overzicht van de Top vier goedkoopste keukenzaken van dit moment.

Mood keukens algemene informatie

Sinds 1999 leveren Mood keukens op maat gemaakte keukens. Zij noemen zich het grote broertje van La Vie keukens dat zich direct naast het pand van Mood keukens bevindt. Met een showroom van ruim 850m2 kunt u genoeg inspiratie en ideeën op doen bij Mood keukens, echter kunt u hier alle kanten op met verschillende keukenstijlen; Modern, Robuust, Nostalgisch & Greeploos. Kom langs in de showroom en maak kennis met alle verschillende keuken stijlen. Bent u benieuwd? Bekijk de website van Mood keukens voor meer informatie, tips en de openingstijden.

  Geef deze keukenzaak een review!

   Beoordeling SlechtMatigNormaalGoedUitstekend

   Foto van uw keuken (optioneel):

  *Door uw ervaring te delen gaat u akkoord met de huisregels.


  1 “reviews & recensies Mood keukens

  Beoordeling: 5Mood keukens is 1 keer beoordeeld met een
  gemiddelde beoordeling van 5 uit 5 sterren.
  1.   schrijft over Mood keukens:
   Aankoop luxe Logic keuken van Moodkeukens in Apeldoorn, de verkoper heeft ons goed en duidelijk voorgelicht. Wat opviel was de transparantie m.b.t. de prijzen van de diverse keukenonderdelen en de inbouwapparatuur. Afspraken, zoals plaatsing en levering zij prima. Montage werd keurig verzorgd, geen haastwerk en de nabehandeling voor kleine klachten zijn snel en goed opgelost. De prijs die we hebben betaald is in verhouding met de goede kwaliteit meer dan uitstekend. Zelfs in Duitsland kwam de offerte hoger uit.

   Buppha geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  *

  *

  Met het plaatsen van een ervaring gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden