Ervaringen Kors keukenrenovatie

Beoordeling: 4.4 Kors keukenrenovatie is 15 keer beoordeeld met een
gemiddelde beoordeling van 4.4 uit 5 sterren.

Ervaringen Kors keukenrenovatie? Is jouw keuken toe aan een metamorfose? Dan biedt Kors keukenrenovatie de oplossing! Een nieuwe keuken installeren is veel werk en bovenal duur, terwijl een keukenrenovatie vaak al het gewenste resultaat kan behalen.

Kors keukenrenovatie kan ieder oubollig design omtoveren tot een moderne keuken en afrekenen met loslatend folie op de keukenkastjes. Kies voor nieuwe fronten, het spuiten van de keukendeurtjes en/of een nieuwe coating op het werkblad.

Als het frame nog in goede staat is, is het zonde om de hele keuken eruit te halen. Het heeft enkel een nieuw jasje nodig.

 

Kors keukenrenovatie Kors keuken renoveren

Ervaringen Kors keukenrenovatie

Kors keukenrenovatie ervaringen weerspiegelen de voordelen van ons werk. Zo mag je een nauwkeurige en met zorg uitgevoerde renovatie verwachten met een resultaat dat boven alle verwachtingen uitstijgt.

Door werk dat met precisie en ijver wordt uitgevoerd, krijgt ieders keuken gegarandeerd een geslaagde make-over. Bekijk online voor- en nafoto’s van ons werk, lees recensies en laat je overtuigen.

Vervolgens kun je een gratis offerte aanvragen. De keukenrenovatie specialist van Friesland, Groningen en Drenthe helpt je graag verder. Is jouw keuken toe aan een Kors keukenrenovatie? Neem dan snel contact op.

Klik hier voor de website van Kors keukenrenovatie

16 reviews & recensies Kors keukenrenovatie

Beoordeling: 4.4Kors keukenrenovatie is 15 keer beoordeeld met een
gemiddelde beoordeling van 4.4 uit 5 sterren.
 1.   schrijft over Kors keukenrenovatie:
  Alleen maar positieve reviews daarom een mailtje met een paar vragen over onze keuken die wij door dit bedrijf zouden willen laten renoveren. Totaal geen reactie gehad dus daar ben ik gauw klaar mee met zulke bedrijven.

  H. Dirksen geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 2.   schrijft over Kors keukenrenovatie:
  Met grote zorgvuldigheid is onze 26 jaar oude keuken weer helemaal glimmend en prachtig als nieuw.
  Ik prijs het vakmanschap van Kors. Een aanrader !

  Boom geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 3.   schrijft over Kors keukenrenovatie:
  Na 20 jaar hadden we besloten om onze keuken te laten spuiten.
  De appararuur was nog niet aan vervanging toe, maar de deurtjes wel.
  Via goede recensies kwamen we uit bij Ron (en Anna) Kors uit Veenoord.
  Na een goed advies zijn de deurtjes in de gewenste kleur gespoten en binnen een week teruggeplaatst.
  Ron is een gedegen vakman die staat voor “afspraak is afspraak”
  We zijn erg blij dat we met hem in zee zijn gegaan.
  Iedereen die zijn keuken wil laten re-stylen raden wij van harte aan om met Ron Kors
  contact op te nemen.
  Joop en Carla Westerkamp Coevorden

  Joop en Carla geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 4.   schrijft over Kors keukenrenovatie:
  R. en A. hebben het gepresteerd om van onze afgeschreven keuken weer een nieuwe keuken te maken. Op basis van een heel plezierig contact zijn goede afspraken gemaakt waardoor wij enorm tevreden klanten zijn. Wij bevelen iedereen aan om met R. en A. de perfecte make-over voor je keuken te creëren!! Succes verzekerd !!

  Frans en Ineke geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 5.   schrijft over Kors keukenrenovatie:
  Dhr. K. stuurde snel na mijn aanvraag een duidelijke offerte. Hij werkt heel netjes en zorgt ervoor dat alles secuur wordt afgeplakt. Onze keuken ziet er weer tip top uit nadat dhr. K. ons donkere laminaat werkblad met een lichte kleur heeft gespoten. Wij zijn erg tevreden!

  Inez geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 6.   schrijft over Kors keukenrenovatie:
  Hier in Friesland st.Jacobieparochie is ons keukenblad gerenoveerd.
  Ziet er weer uit als nieuw,VAKWERK!!!

  Tjibbe van der Molen geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 7.   schrijft over Kors keukenrenovatie:
  Het contact verliep vriendelijk en soepel. Afspraak gemaakt en dhr Kors kwam keurig op tijd. Legde uit wat de mogelijkheden waren en gaf aan met een offerte komen. Dat deed hij netjes binnen de afgesproken tijd. Voor een veel lager bedrag dan de aanschaf van een nieuwe keuken, onze keuken laten renoveren vergezeld van zijn prima adviezen.
  Het resultaat mag er zijn. Gewoonweg prachtig en keurig opgeleverd. Hij werkt zeer netjes, plakt alles af en maakt zelfs een schuurwand van plastic om te voorkomen dat stof door de kamer ging waaien. Zeer professionele vriendelijke man die zijn afspraken nakomt. Voor een zeer acceptabel bedrag hebben we weer een prachtige keuken gekregen. Aanrader dit bedrijf!!

  Fam S, Wildervank

  Schulte geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 8.   schrijft over Kors keukenrenovatie:
  We hebben de keuken deurtjes en het aanrechtblad laten spuiten. Alles is geheel gegaan volgens afspraak en we zijn heel blij met het resultaat.

  Maartje geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 9.   schrijft over Kors keukenrenovatie:
  Super fijn om zaken te doen met Dhr Ron Kors. Komt zijn afspraken goed na en levert super goed werk. Zowel het aanrecht voorzien van nieuwe coating als de gehele keuken voorzien van een nieuwe look. Is een echte aanrader.

  Nellie Renken geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 10.   schrijft over Kors keukenrenovatie:
  Hebben ons keukenblad en keukentafel laten renoveren met stonelook Birchbank, Wij zijn meer dan tevreden, wat werkt deze man hard en netjes. Komt al zijn afspraken na…. het resultaat is echt verbluffend…. een aanrader

  Fam Hietkamp geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 11.   schrijft over Kors keukenrenovatie:
  Vandaag heeft Ron de deurtjes van onze keuken weer gemonteerd, wauw als nieuw! En daarvoor het werkblad gedaan, ook als nieuw. Echt grote kwaliteit voor in mijn ogen een nette prijs. Ik raad Ron aa iedereen aan!

  roy tuenter geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 12.   schrijft over Kors keukenrenovatie:
  Keukenwerkblad renovatie:
  Offerte aanvraag via internet/mail leidde tot een duidelijke offerte met een prijs “een fraktie van een nieuw werblad” en geen hak- en breekwerk en verdere puinhoop.
  Prima kleuradvies uit de vele mogelijkheden.
  Binnen drie weken werk uitgevoerd met als resultaat “niemand geloofd dat het geen nieuw werblad is”
  Uitvoering in één dag, alles zorgvuldig afgeplakt en keurig opgeruimd.
  Ron nogmaals dank en onze bewondering voor het door jou verrichte wonder.

  Julien Kips geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 13.   schrijft over Kors keukenrenovatie:
  Wat een slechte zakenman. Na een offerte een afspraak gemaakt om een keukenblad te laten restaureren. Meneer K. had een aantal keren om het adres en kleur van het blad gevraagd, maar komt op de afgesproken dag niet opdagen. Hij regeert dagen niet op zijn mail, Whatss app of andere vormen van digitaal contact. Nadat hij niet is komen opdagen gebeld en dan krijg je een grote bek van hem ik jou daar. Mensen ga niet met deze man in zee, waardeloos, slecht en geen man van zijn afspraken

  Bolhuis geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  • Kors keukenrenovatie  reageert op de beoordeling van Bolhuis:

   Wat de heer Bolhuis stelt is helaas onjuist.

   De heer Bolhuis geeft aan dat dat ik een aantal keren naar de gewenste kleur voor zijn werkblad en om het adres waar het werk moest worden uitgevoerd heb gevraagd. Dit klopt, echter de heer Bolhuis vergeet erbij te vermelden dat hij heeft verzuimd deze informatie aan mij door te geven.
   De dag voordat ik de werkblad renovatie zou uitvoeren hebben we ’s middags nog contact gehad via whatsapp en heb ik wederom gevraagd naar de gewenste kleur en adres, de heer Bolhuis heeft mijn bericht wel gelezen maar geen antwoord gegeven. Het enige wat ik wist was dat het werk in Purmerend moest worden uitgevoerd.
   De heer Bolhuis heeft mij verteld dat het een werkblad betrof in een huis dat hij verhuurd hierdoor dacht ik dat hij eerst met de verhuurders moest overleggen welke kleur ze op het werkblad wilden hebben.

   Purmerend is twee uur rijden vanaf hier dat houd voor mij in dat ik om kwart over vijf ’s morgens moet vertrekken. Ik ben de avond daarvoor dan ook om half negen naar bed gegaan in de veronderstelling dat de heer Bolhuis later op de avond de gewenste kleur en de adresgegevens door zou geven. De volgende morgen had ik echter nog geen antwoord gekregen en heb daarop besloten geen rit van twee uur te gaan maken zonder adres en niet wetend welke kleur ik mee moest nemen.
   Rond kwart over acht ’s morgens belde de heer Bolhuis boos op en vertelde mij dat ik gewoon naar Purmerend had moeten rijden en hem daar aangekomen op had moeten bellen. Toen ik hem vertelde dat hij mijn bericht wel heeft gelezen maar niet heeft beantwoord en ik niet mijn hele voorraad kleuren mee kan nemen begon de heer Bolhuis mij te verwijten dat ik mijn afspraken niet nakom. De heer Bolhuis verweet mij zijn eigen nalatigheid waarna ik hem heb verteld dat hij maar een ander moest zoeken om het werkblad te renoveren omdat ik het niet meer wil doen. De heer Bolhuis vertelde mij toen dat ik een grote bek had waarna ik het telefoongesprek heb beëindigd.

 14.   schrijft over Kors keukenrenovatie:
  Zeer zorgvuldig en net afgewerkt.
  Onze keuken is weer als nieuw.

  F geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 15.   schrijft over Kors keukenrenovatie:
  Hebben onze fronten van de keuken laten spuiten.
  Dhr . Kors werkt heel precies en netjes. Fronten werden zorgvuldig ingepakt tijdens transport.
  Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat.

  Hake geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

Met het plaatsen van een ervaring gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden
Waarom Kors keukenrenovatie?

 • Keukenrenovatie noord Nederland
 • Goedkoper dan nieuwe keuken
 • Ook nieuwe keukens
 • 7 jaar garantie op keukendeurtjes

 

Kors keukenrenovatie

Thorbeckestraat 13
7844 LV Veenoord
Tel. 06-21222814
Website