Ervaringen Kitchen Restyle keukenrenovatie

Beoordeling: 1.52Kitchen Restyle keukenrenovatie is 21 keer beoordeeld met een
gemiddelde beoordeling van 1.52 uit 5 sterren.

Ervaringen Kitchen Restyle keukenrenovatie? Hier vindt u alle Kitchen Restyle keukenrenovatie ervaringen. Bent u van plan bij Kitchen Restyle keukenrenovatie in Wolvega langs te gaan? Lees dan misschien eerst deze reviews en recensies Kitchen Restyle keukenrenovatie.

Ervaringen Kitchen Restyle keukenrenovatie? Wat was uw ervaring met Kitchen Restyle keukenrenovatie in Wolvega?
Uw ervaring met Kitchen Restyle keukenrenovatie plaatsen? Plaats hieronder zelf snel een recensie voor Kitchen Restyle keukenrenovatie! Dat is gemakkelijk en zo gedaan. Help ons en anderen en schrijf uw ervaring over Kitchen Restyle keukenrenovatie in Wolvega.

Gratis keukenboeken thuis?

ervaringen van Westland keuken ronovatie | Keukenbrochures aanvragenWilt u meer dan 500 pagina’s gratis thuis ontvangen? Dat kan eenvoudig! Deze keukenbrochures staan vol met keukenprijzen, keukenopstellingen, prijzen en tips over keukens kopen! Bestel het complete pakket keukenbrochures met honderden pagina’s. Doe genoeg inspiratie op met deze keukenbrochures. U ontvangt deze brochures binnen enkele dagen in huis.

Bent u benieuwd naar de momenteel goedkoopste keukenzaak? Lees hier het overzicht van de Top vier goedkoopste keukenzaken van dit moment.

Kitchen Restyle keukenrenovatie

Kitchen Restyle keukenrenovatie is van start gegaan in het jaar 2009 en is sindsdien erg gegroeid. Momenteel hebben ze meer dan 30 keukenrenovatie specialisten in heel Nederland. Kwaliteit, objectief advies en persoonlijke aandacht, daar staat Kitchen Restyle garant voor. Ze hebben één vestiging en die is gevestigd in Wolvega, in Friesland. Bent u benieuwd? Bezoek dan de website van Kitchen Restyle keukenrenovatie in Wolvega.

Geef deze keukenzaak een review!

 Beoordeling SlechtMatigNormaalGoedUitstekend

 Foto van uw keuken (optioneel):

*Door uw ervaring te delen gaat u akkoord met de huisregels.

21 reviews & recensies Kitchen Restyle keukenrenovatie

Beoordeling: 1.52Kitchen Restyle keukenrenovatie is 21 keer beoordeeld met een
gemiddelde beoordeling van 1.52 uit 5 sterren.
 1.   schrijft over Kitchen Restyle keukenrenovatie:
  Geen zaken mee doen
  Je bent goed als je betaalt
  Daarna zijn ze niet meer thuis als er problemen zijn
  Ik heb contact gezocht met de monteur die bij ons geweest is en die kan ze ook niet meer bereiken

  Lex Aartman geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 2.   schrijft over Kitchen Restyle keukenrenovatie:
  In het voorjaar van 2019 heb ik via hun website contact opgenomen met Kitchen Restyle om een deel van mijn keuken te laten renoveren. Op 26 april 2019 is een medewerker langsgekomen om de zaken op te meten. Het formulier met alle maten is het enige getekende formulier dat ik heb; een officieel contract heb ik dus niet.
  End augustus zou de keuken geplaatst worden, maar alle onderdelen zouden van de laadklep zijn gevallen, dus moest alles opnieuw besteld worden. De nieuwe datum werd begin oktober. Voor aanvang van de werkzaamheden moest ik echter al wel het gehele bedrag (circa 4.000 euro) betalen. Een deel van de keuken r is toen door een installateur gemonteerd. De laatste zeven maanden wacht ik op afronding. Ik heb via de mail en telefoon vele malen geprobeerd in contact te treden met de firma, maar ik kom niet verder dan de receptioniste die me steevast vertelt dat er niemand aanwezig is die me verder kan helpen.
  Op 27 maart 2020 heb ik per aangetekende post en gewone post een brief van ingebrekestelling gestuurd met het verzoek binnen twee weken contact met mij op te nemen. Ook daarop heb ik geen reactie gehad.
  Mocht dit helpen de zaak op te lossen, dan kan ik u de volledige communicatie tussen de firma en mij toesturen, ik heb alles in een tekstdocument bewaard.

  Wybrand van Ellen geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 3.   schrijft over Kitchen Restyle keukenrenovatie:
  Begin 2019 quooker besteld. Ivm te lange levertijd geannuleerd. Nu €995,- kwijt. Zij betalen ondanks herroepingsverzoek en diverse telefoontjes, briefwisseling, ook via advocaat, niet terug. ook al bekend van tv.

  Koop hier niets!

  Dini geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 4.   schrijft over Kitchen Restyle keukenrenovatie:
  Bij dit bedrijf geen zaken doen. Komen afspraken niet na en alles gaat mis. Bestellingen, leveringen, montage. ondeskundig personeel . Nooit telefonisch bereikbaar of per mail.
  LET OP! Als je toch zaken doet. Betaal niet het hele bedrag vooraf! Je krijgt daar spijt van!!!!!!!!!

  Orion geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 5.   schrijft over Kitchen Restyle keukenrenovatie:
  Absoluut onbetrouwbaar bedrijf. Mijn keuken is maanden geleden half gemonteerd opgeleverd en sindsdien geven ze niet meer thuis, reageren niet of ontwijkend op mijn mailtjes. Via de telefoon krijg ik nooit de verantwoordelijke persoon te pakken. Alsjeblieft, ga niet met dit bedrijf in zee!

  Wybrand van Ellen geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 6.   schrijft over Kitchen Restyle keukenrenovatie:
  Keukenkastjes en lijsten en aanrecht laten vernieuwen
  Nadat ze klaar waren waren er 3 kastdeurtjes niet goed en de lichtlijst had hij te dikke schroeven in gedaan waardoor deze kapot zijn gegaan
  Zit nu al vanaf vorig jaar te wachten op 1 nieuw kastdeurtje en de lichtlijsten die zo genaamd zouden zijn bestelt.
  Weet niet waar ze vandaan moeten komen maar de baas zelf reageert nergens op en laat je dus verrekken.
  Dus wees gewaarschuwd
  KOOP HIER NIKS .

  Siemon geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 7.   schrijft over Kitchen Restyle keukenrenovatie:
  Omdat 20 dagen na betaling en bestelling van een Quooker flex nog levering had plaatsgevonden gebeld op zaterdagochtend met Kitchen-restyle. Gesproken met Brigitte. Zij kon op dat moment niets nakijken en zou mij op haar eerstvolgende werkdag (dinsdag) terugbellen. Ik de loop van de dinsdagmiddag zelf weer gebeld. Nu gesproken met Priscilla. Die was keurig door haar collega gebriefd. De quoteer zou later die week geleverd worden. Tot mijn grote verrassing werd ik even later gebeld. Omdat de levering zo lang had geduurd kreeg ik een gratis upgrade van de kraan die ik besteld had. Klasse! De volgende dag vond de levering plaats. Alles nieuw in de doos en geheel compleet. Ga zo door en de slechte recensies behoren tot het verleden!!!

  Lily geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 8.   schrijft over Kitchen Restyle keukenrenovatie:
  Beste,
  Genoeg gezien bij Kassa over jullie “bedrijf”. Van een wanprestatie is duidelijk sprake.Recensies zeggen ook genoeg.
  Ik denk eerder dat hier sprake is van oplichting!!
  Wat een slappeling van een directeur. Durft niet voor de camera te verschijnen.
  Jullie betalen alleen als Kassa verschijnt/dreigt te verschijnen.
  Ik zou tegen de gedupeerden willen zeggen: Gezamenlijk met een advocaat opstomen naar de Grindweg. Wie neemt het voortouw???

  Harry Mooren geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 9.   schrijft over Kitchen Restyle keukenrenovatie:
  Quooker combi besteld op 9 mei 2019. Maar de bestelling geannuleerd omdat 20 dagen levertijd wel bedroevend lang is..Terwijl andere bedrijven binnen een paar dagen kunnen leveren.
  Maar nog steeds geen geld retour of zelfs enige contact met de firma.
  Nog meer mensen die wel een keer bezoek willen brengen aan de grindweg te Wolvega?

  Gerald geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 10.   schrijft over Kitchen Restyle keukenrenovatie:
  Kraan besteld en geanuleerd nog steeds geen geld ontvangen . graag kom ik in contact met anderen gedupeerde om een bezoek aan de Grindweg te Wolvega in te plannen.

  William Doeland geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 11.   schrijft over Kitchen Restyle keukenrenovatie:
  Review 9 JULI 2019 keuken-kranen.nl en kitchen restyle Wolvega

  ORDERNUMMER 2015

  Ook ik wil iedereen waarschuwen om niet met dit bedrijf – keuken-kranen – in zee te gaan! Eind mei een Quooker Flex PRO3 roestvrijstaal met Cube (€ 1899,00) + montage (€ 249,00) besteld, echter na 6 weken (levertijd volgens website max. 20 werkdagen) nog steeds geen kraan. Op mail wordt niet gereageerd. Intussen een dame aan de telefoon gekregen, die nogal zenuwachtig zei dat er bij Quooker een leveringsprobleem was met één of meer onderdelen. Hierop heb ik Quooker gebeld, die verbaasd zei, dat er helemaal geen leveringsprobleem is. Ook vroeg de dame van Quooker of ik soms in Wolvega besteld had, omdat er eerder ook al iemand met hetzelfde verhaal gebeld had. Via de mail mijn bestelling geannuleerd en wederom met Keuken-kranen gebeld om mijn geld zo spoedig mogelijk terug te eisen ipv nog eens 30 dagen te moeten wachten op terugstorting van het door mij betaalde bedrag (€ 2148,00). Vanmorgen (9/7) nogmaals geprobeerd om het bedrijf telefonisch te bereiken, maar beide nummers, die ik van hen heb, zijn niet in gebruik(?). Teveel klachten wegen wanprestatie? Heel benieuwd of hier nu wel een reactie op komt!!

  IYJM Gommers-Bergmann geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 12.   schrijft over Kitchen Restyle keukenrenovatie:
  Op 17 mei heb ik een Quooker bij jullie besteld en direct betaald via iDeal (€ 1229,00). Pas na levering werd in de bestelbevestiging duidelijk dat de levertijd maximaal 20 werkdagen zou zijn. Na 20 werkdagen had ik nog steeds geen Quooker ontvangen. Ik heb telefonisch contact opgenomen en mij werd verteld dat er een vertraging is doordat er leveringsproblemen zijn bij Quooker zelf. Ik heb navraag gedaan bij Quooker zelf en zij gaven aan geen leveringsproblemen te hebben op het door ons bestelde type. Nadat ik meerdere keren telefonisch contact met hen te hebben gezocht ben ik nooit teruggebeld. Ik heb in de afgelopen weken 7 keer naar ze gebeld, maar geen enkele keer is er contact met mij op genomen, telefonisch of per e-mail. Ook niet nadat ik herhaaldelijk bij hen heb aangegeven geen vertrouwen te hebben in het bedrijf en service door de gang van zaken. Er is na de bestelbevestiging nooit een e-mail gestuurd met excuses voor vertraging of iets dergelijks. Op vrijdag 21 mei heb ik de order per mail geannuleerd door te mailen naar info@keuken-kranen.nl en gevraagd om een bevestiging en een terugbetaling van het totale bedrag. De week daarna heb ik nog geen reactie ontvangen. Ik heb weer gebeld op woensdag 26 mei, toen werd mij verteld dat de e-mail niet ontvangen is en dat terugbetaling altijd 30 dagen duurt. Ik heb direct de mail met annulering opnieuw naar ze gestuurd. Op woensdag 3 juli heb ik weer gebeld en ik zou teruggebeld worden, maar dat is weer niet gebeurd. Na anderhalve maand bezig te zijn geweest met het geleverd krijgen van de Quooker en vervolgens met het terugkrijgen van mijn geld is nu mijn geduld op. Ik ben in staat om naar Wolvega te rijden om mijn geld terug te halen. Als ik 0 sterren kon geven had ik het gedaan.

  Hanneke geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 13.   schrijft over Kitchen Restyle keukenrenovatie:
  Review 3 JULI 2019 keuken-kranen.nl en kitchen restyle Wolvega

  ONBETROUWBAAR BEDRIJF – DOE GEEN ZAKEN MET KITCHEN RESTYLE EN ONDERDEEL VAN HET BEDRIJF: KEUKEN-KRANEN.NL

  Op 27 APRIL 2019 bestelden wij een Quooker bij keuken-kranen.nl, onderdeel van kitchen restyle keukenrenovatie in Wolvega. Die zou namelijk erg van pas komen vanwege onze pasgeboren baby. Waar andere bedrijven de kraan op voorraad hebben, bleek de gemiddelde (?) levertijd echter de pre-historische periode van 21 dagen te bedragen.

  Zonder dat het bedrijf met ons communiceerde bleek het dat de kraan na 30 dagen nog steeds niet leverbaar was, omdat Quooker problemen had met een onderdeel van de kraan (?). Aangezien de winkel ons op 29 mei 2019, dus ruim een maand na betaling, nog steeds geen duidelijkheid over de levertijd kon verschaffen, verbraken wij de overeenkomst.

  Volgens Burgelijk Wetboek 6 Artikel 230r is de winkel verplicht om binnen 14 dagen het volledige bedrag aan de consument terug te storten. Echter was het aankoopbedrag na 14 dagen niet op onze rekening gestort. Ook reageerden zij niet op onze mail, waarin wij de koopovereenkomst verbraken.

  De winkel houdt haar eigen regels erop na: “het duurt maximaal 30 dagen, voordat wij het geld overmaken,” aldus K., de medewerker die wij 100x hebben gebeld en ons aan het lijntje houdt door te steeds te zeggen dat hij er geen invloed op heeft en het aan de financiële administratie zal doorgeven.

  ECHTER OOK NA 30 DAGEN NA HET VERBREKEN VAN DE KOOPOVEREENKOMST HEBBEN WIJ ONS GELD NIET TERUG ONTVANGEN. Weer (voor de 20e keer?) belden wij de winkel, waarop Kees wederom antwoordde dat hij het aan de financiële administratie zou doorgeven. Constant zouden wij worden terug gebeld, hetgeen nooit gebeurde. K. behandelde ons steeds onbeschoft.

  Het bedrijf heeft ons niet een keer benaderd om ons te informeren over de stand van zaken. Constant moesten wij er achteraan en worden wij nog steeds aan het lijntje gehouden. Onze (bijna) €1200,- ligt nog steeds onrechtmatig bij deze winkel.

  Het is lastig geworden om netjes te blijven.

  Sander Matla geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 14.   schrijft over Kitchen Restyle keukenrenovatie:
  Onze ervaring met Kitchenrestyle is ronduit slecht. De eerste medewerker die langs kwam heeft nooit een offerte opgestuurd terwijl dit wel afgesproken was. Ook het hoofdkantoor liet niks horen. Nadat we zeg contact hadden opgenomen kwam er een andere medewerker die alles kwam opmeten. Na 10 weken kon alles geplaatst worden…… maar toen ging het mis. Lichtlijsten waren niet meegeleverd en ook de folie op de buitenkant van de kasten liet binnen 24 uur al luchtbellen zien. We hebben hierover vele malen contact gehad met het bedrijf, maar de problemen zijn nooit opgelost. Eerst had onze keukeneen lelijke kleur, nu hebben we een knutselkeuken die van ellende aan elkaar hangt. De folie laat los en hangt in slierten onder de keuken, er zitten grote luchtbellen in aangebrachte folie, beloftes worden niet nagekomen etc etc. Ondanks vele malen ( meer dan 20 x) poging tot contact te hebben genomen lukt het al ruim 1,5 jaar niet om contact met het bedrijf te komen. We zijn nu 2,5 jaar na de eerste offerte verder en hebben de rechtszaak tegen kitchenrestyle gewonnen. Maar we raden iedereen, echt iedereen af om je keuken te laten restylen door dit bedrijf, of je moet dit resultaat willen….

  Marleen geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 15.   schrijft over Kitchen Restyle keukenrenovatie:
  Na montage van de keukenkastjes en vervanging van beschadigende fronten( zie eerdere klacht), wachten wij nog steeds op op de sierlijsten. Meerdere keren gebeld,app/ sms en email maar tot op heden geen response. Beschamend hoe Kitchenrestyle met klanten omgaat.

  Weep geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 16.   schrijft over Kitchen Restyle keukenrenovatie:
  Eind vorig jaar heeft de monteur uiteindelijk de fronten vervangen echter na de montage moesten er nog een aantal zaken o.a. beschadigde front aangepast resp vervangen worden. Tot op heden is dit nog steeds niet gebeurd. Op mail wordt helaas ook niet mee gereageerd. Kortom zeer teleurgesteld in de service en afhandeling door dit bedrijf.

  E.Ridderhof geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 17.   schrijft over Kitchen Restyle keukenrenovatie:
  Quooker besteld bij kitchen Restyle.
  Pakket werd keurig afgeleverd. Ik heb de inhoud niet gecontroleerd. Bleek de tevens bijbestelde energieverdeler er niet bij te zitten.
  Hier kwam ik pas een maand later achter.
  Ondanks dat Kitchen Restyle dit niet meer kan verhalen bij de koeriersdienst hebben ze mij toch gratis een nieuwe toegezonden.
  Prima service dus.

  Frank Zweekhorst geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 18.   schrijft over Kitchen Restyle keukenrenovatie:
  In Juni is mijn keuken gerenoveerd. Bij de montage bleek 1 deur beschadigd. In september kwam er een monteur terug met een nieuwe deur. Kitchen Restyle (Lodewijk en collegas) bedankt voor de goede service en mijn mooie ‘nieuwe’ keuken!

  Maria van Pelt geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 19.   schrijft over Kitchen Restyle keukenrenovatie:
  Helaas heb ik dezelfde ervaringen. Niet nakomen van afspraken, totaal geen communicatie vanuit Kitchen restyle. Schade/klachten formulier opgetekend met monteur in juli en wacht nog steeds

  Wim Hardijzer geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 20.   schrijft over Kitchen Restyle keukenrenovatie:
  24-12-2017 Telefonische afspraak gemaakt voor huisbezoek 3 weken later. Werd afgezegd i.v.m. ziekte. Week later huisbezoek gehad van 3,5 uur. Aan het einde van het bezoek hadden we nog geen tekening of prijsindicatie. Deze zouden we nog per mail gaan ontvangen. Na 2 weken gevraagd wanneer we de offerte konden verwachten. Reactie was: Ben helaas ziek. Agenda houd geen rekening met ziekte en ziekte niet met mijn agenda. Het is vandaag 29-3-2018 en hebben na 2 maanden wachten zelfs geen enkele reactie meer ontvangen. Zonde van je tijd dus om te proberen een offerte te krijgen bij dit bedrijf.

  Monique geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 21.   schrijft over Kitchen Restyle keukenrenovatie:
  komen afspraken niet na, reageren niet op telefoontjes, mail etc.
  Slechte aflevering, 1 deurtje zelfs cm te kort, geen korven geleverd voor apothekerskast, blad verkeerd ingezaagd waardoor er een stukje afsprong. Deurtje vaatwasser gaat al stuk ( verf springt eraf).
  Alles zou 3 maanden geleden al worden gerepareerd, echter niets meer vernomen en reageert niet meer.
  Wees verstandig en ga niet met hun in zee. Bespaar je de ellende.

  Tjeerd Nees geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

Met het plaatsen van een ervaring gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden