Ervaringen Keukenstudio Maassluis

Beoordeling: 4.48Keukenstudio Maassluis is 21 keer beoordeeld met een
gemiddelde beoordeling van 4.48 uit 5 sterren.

Ervaringen Keukenstudio Maassluis? Alle Keukenstudio Maassluis ervaringen. Van plan bij Keukenstudio Maassluis langs te gaan? Lees eerst deze reviews en recensies over Keukenstudio Maassluis.

Wat was uw ervaring met Keukenstudio Maassluis? 
Wilt u zelf ook een recensie voor Keukenstudio Maassluis plaatsen? Makkelijk en snel gedaan. Help ons en anderen en schrijf uw ervaring.

 

Gratis keukenboeken thuis?

ervaringen Keukenstudio Maassluis | Keukenbrochures aanvragenMeer dan 500 pagina gratis thuis ontvangen?
Vol met keukenprijzen, keukenopstellingen en tips over keukens kopen? Bestel het complete pakket. Hier kunt u gratis keukenbrochures aanvragen.

 

Keukenstudio Maassluis algemene informatie

Keukenstudio Maassluis is een keukenzaak die sinds 1987 bestaat, lid is van de Centrale Branchevereniging wonen en tevens dit label draagt. De aanbetaling is hierdoor veilig. Keukenstudio Maassluis verkoopt Keller keukens en hu eigen huismerk Smartselect. De winkel werkt nauw samen met projectontwikkelaars, aannemers en architecten voor een nieuwe keuken. Bij Keukenstudio krijgt u de ruimte om zelf even rond te kijken, er staan medewerkers die u graag willen helpen bij eventuele vragen of onduidelijkheden. Deze keukenwinkel heeft één vestiging in Maassluis, Nederland.

Keukenstudio Maassluis is onderdeel van Uw KeukenSpeciaalzaak, een samenwerkingsverband van 25 betere zelfstandige keukenzaken.

 

Keukenstudio Maassluis gaat sinds 14-11-2019 verder onder de naam SmartDesign Keukenstudio.

Klik hier voor de website of om uw ervaring te delen met SmartDesign Keukenstudio.

  Geef deze keukenzaak een review!

   Beoordeling SlechtMatigNormaalGoedUitstekend

   Foto van uw keuken (optioneel):

  *Door uw ervaring te delen gaat u akkoord met de huisregels.


  22 reviews & recensies Keukenstudio Maassluis

  Beoordeling: 4.48Keukenstudio Maassluis is 21 keer beoordeeld met een
  gemiddelde beoordeling van 4.48 uit 5 sterren.
  1.   schrijft over Keukenstudio Maassluis:
   Dankzij de expertise en fijne adviezen van Raymond Mosselman zijn wij bij Keukenstudio Maassluis ontzettend goed geslaagd voor de keuken in onze nieuwbouwwoning. Een heel mooie keuken met goede apparatuur met een slimme indeling en bovendien voor een scherp tarief.

   Lars en Marjolein geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  2.   schrijft over Keukenstudio Maassluis:
   Wij hebben bij Keukenstudio Maassluis een Keller keuken gekocht. Bij onze bezoeken aan de showroom zijn wij zeer gastvrij ontvangen en voelden ons direct welkom. Raymond Mosselman heeft ons zéér deskundig geholpen met het samenstellen van onze droomkeuken. Hij had oog voor de kleinste details waar wij als enthousiaste kopers nog niet eens aan hadden gedacht. Hij nam ruim de tijd om onze wensen door te spreken. Onze keuken is inmiddels geplaatst en is echt de ‘eyecatcher’ van onze woning geworden. De montage door Aren Melissant is ook uitstekend en vakkundig verlopen. Ook hier weer een deskundige blik en oog voor detail. Wij kunnen Keukenstudio Maassluis dan ook van harte aanbevelen!

   Rick Rosendaal geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  3.   schrijft over Keukenstudio Maassluis:
   Na een aantal keukenzaken bezocht te hebben waarbij we zonder een goed gevoel waren vertrokken, werden we door onze architecte gewezen op Keukenstudio Maassluis. Na een eerste gesprek Met Coen van Gilst waren we al meteen overtuigd dat we bij hen zouden slagen. Bij een 2e gesprek presenteerde Coen ons een prachtige keuken volledig naar onze wensen. Ook de prijs viel mee en was zeker niet hoger dat bij de keukenbedrijven die zogenaamd gigantische kortingen geven De installatie werd uitgevoerd door 2 zeer ervaren installateurs. Kortom: Keukenstudio Maassluis kunnen we iedereen aanbevelen.

   Dick en Corien Vlasblom geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  4.   schrijft over Keukenstudio Maassluis:
   Wij hebben onlangs een nieuwe keuken gekocht. Begin dit jaar bij Keukenstudio Maassluis, op advies van mijn ouders die al eerder een keuken gekocht hadden en ook voor hun nieuwe huis een keuken hebben besteld. Na een gemaakte afspraak werden we ontvangen door Coen, keukenadviseur. Hij had al snel een idee en een tekening op grond van onze wensen. Eigenlijk lag daar het ruwe ontwerp van onze keuken. Nadat Coen ons op een aantal praktische punten had gewezen, hebben wij de punten die hij opperde doorgevoerd. Ook met het uitzoeken van de apparatuur gaf Coen ons tips en handreikingen die we ter harte hebben genomen. Nadat de keuken was ingemeten, en er door ziekte wat vertraging was opgetreden, werd de keuken volgens afspraak geleverd en geïnstalleerd door zeer vakkundige monteurs. Na nog wat afwerking in eigen beheer is het resultaat boven verwachting en ben ik erg blij met mijn moderne en praktische keuken. Al met al uitstekend werk geleverd door de Keukenstudio en Coen in het bijzonder. Bijgaand een foto van mijn mooie keuken.

   Yoran en Stephanie de liefde geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  5.   schrijft over Keukenstudio Maassluis:
   Na 12 jaar ging er een lampenglaasje kapot onder een keukenkastje van onze SieMatic keuken. De verkoopster van de Keukenstudio zou op zoek gaan naar zo’n glaasje . Ze wist echter niet of het model na 12 jaar nog te verkrijgen zou zijn.
   Een paar dagen later belde zij ons op, dat er een glaasje gevonden was en dat wij het kostenloos konden ophalen.

   Vriendelijk dank voor de goede service !!!

   J.H.Nieswaag geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  6.   schrijft over Keukenstudio Maassluis:
   Nadat diverse familieleden naar volle tevredenheid hier een keuken hadden gekocht kwamen ook wij hier terecht voor een keuken in onze nieuwbouwwoning. In eerste instantie kwamen we alleen voor orientatie en eventuele tekeningen. We werden meer dan vriendelijke ontvangen. Wat ons opviel tijdens de gesprekken was dat er ECHT geluisterd werd naar wat onze wensen waren en dat er binnen onze wensen enorm werd meegedacht. Ook werd er heel eerlijk en oprecht geadviseerd. Zo kwam er na 3 gesprekken een keuken tot stand die aan al onze wensen voldeed en waar functies in zaten die we zelf nooit bedacht zouden kunnen hebben. We kunnen niet wachten tot de keuken geleverd word en we hebben de volste vertrouwen erin dat het plaatsingsproces net zo prettig verloopt als de aankoop

   Angelique van Zuidam geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  7.   schrijft over Keukenstudio Maassluis:
   Wij zijn zeer te spreken over de werkwijze van Keukenstudio Maassluis zowel in het kooptraject als plaatsing van onze droomkeuken.

   Maurice en Desiree geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  8.   schrijft over Keukenstudio Maassluis:
   In onze vorige woning een keuken aangeschaft bij Siematic dit na volle tevredenheid.
   Daarom niet lang getwijfeld waar we de keuken voor onze nieuwe woning aan moesten schaffen.
   Wij zijn wederom erg tevreden over het advies bij de aanschaf van onze keuken.
   vervolgens de flexibiliteit bij veranderen van de datum om de keuken te plaatsen .
   daar onze woning later werd opgeleverd.
   vervolgens de service na oplevering van de keuken.
   is erg goed.
   ook dan wordt er nog mee gedacht.
   ook al is het een probleem van de aannnemer die de woning heeft gebouwd.

   Theo en Tonie geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  9.   schrijft over Keukenstudio Maassluis:
   Positieve ervaring. Deskundige informatie- Markt conforme prijs- Bespreking op locatie van de keuken met uitstekende adviezen voor verbouwing/inrichting appartement.
   Afleveringsprobleem werd direct door verkoper opgelost.
   Probleemloze montage keuken door deskundige personeel.
   Nacontrole verkoper toelichting gebruik apparatuur en een leuke attentie
   Alle hulde aan Coen van Gilst

   C. Pool geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  10.   schrijft over Keukenstudio Maassluis:
   Vorig jaar een nieuwe keuken aangeschaft bij Keukenstudio Maassluis. Bijzonder prettig geholpen door Coen van Gilst. Gelijk interieuradvies meegekregen. Echt een aanrader voor iedereen. Als we opnieuw een keuken nodig hebben gaan wij direct naar Maassluis. Dat bespaard tijd. Een eerlijke prijs en topkwaliteit in advies en montage is gegarandeerd. Nogmaals bedankt Coen.

   J. en A. geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  11.   schrijft over Keukenstudio Maassluis:
   Wij hebben een keuken uitgezocht bij Keukenstudio Maassluis met verkoper Coen van Gilst. Coen heeft ons geholpen om onze visie waar te maken. Hij heeft de functies van de apparaten goed uitgelegd en rekening gehouden met de stijl van het hele huis. Dus het einde resultaat was een keuken die aan onze levensstijl past en is in goede harmonie met de rest van het huis. Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe keuken.

   Familie Borges geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  12.   schrijft over Keukenstudio Maassluis:
   Een keuken kopen is niet makkelijk maar eenmaal binnen bij keuken studio Maassluis werden we vriendelijk geholpen door Coen van Gilst hij nam de tijd voor ons en adviseerde heel fijn nu genieten we al een aantal weken van onze nieuwe keuken

   Bedankt keuken studio Maassluis in het bijzonder Coen van gilst

   Michel geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  13.   schrijft over Keukenstudio Maassluis:
   We hebben de Keukenstudio in Maasluis en de manier van optreden van de verkoper als goed en aangenaam ervaren.

   martyn geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  14.   schrijft over Keukenstudio Maassluis:
   Keukenstudio Maassluis spaarde tijd noch moeite om ervoor te zorgen dat de door ons gekozen keuken perfect werd ingepast in onze woning. Het eindresultaat is verbluffend en lovende reacties van familie en vrienden blijven niet uit.
   Dat Coen tweemaal 6 uur diende te rijden en dat de monteurs zelfs bleven overnachten in een nabij gelegen hotelletje om alles vlekkeloos te monteren, getuigt van een top service!
   Wij zijn blij dat we voor jullie hebben gekozen.

   stefan en Katrien geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  15.   schrijft over Keukenstudio Maassluis:
   Tijdens de verbouwing van ons nieuwe huis hebben wij een keuken uitgezocht bij Keukenstudio Maassluis met verkoper Coen van Gilst. Wij besloten al snel te gaan voor een keuken met witte kasten en een donkergrijs keukenblad. Eén van onze wensen was een pitt cooking fornuis, onder andere omdat dit heel goed staat in het strakke design van de keuken. Coen adviseerde ons een kastenwand met vijf kasten naast elkaar en daarin gecentreerd drie apparaten naast elkaar. Coen heeft ons ook geadviseerd over de kleurstelling van de muren rond de keuken en we zijn nog elke dag blij met het resultaat. Kort gezegd: een topkeuken!
   De levering van de keuken is goed verlopen, de montage hebben wij zelf gedaan.

   G. Kruidenier geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  16.   schrijft over Keukenstudio Maassluis:
   Dit jaar, 2016, hebben wij een keuken gekocht bij Keukenstudio Maassluis.

   Na het aanvragen van een brochure werden we enkele dagen later gebeld en gelijk een afspraak gemaakt.
   Tijdens de gesprekken werd er ruimschoots de tijd voor ons genomen om allerlei opties te bespreken. Na vergelijk met ander keuken leveranciers hebben we besloten om de keuken bij Keukenstudio Maassluis te kopen op basis van een goed gevoel te hebben bij de gesprekken die we hebben gevoerd.

   Zeer positief is, dat er veel aandacht wordt besteed aan het voorbereidingstraject. Inmeten en het maken van tekeningen voor water en elektrisch gebeurd zeer professioneel.

   De uitvoering is zeer correct gedaan door zeer vakbekwame eigen mensen die aandacht hebben voor details.

   We zijn echt blij met onze keuken.

   Ingrid Snijders en Cor Stehouwer

   Cor Stehouwer geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  17.   schrijft over Keukenstudio Maassluis:
   Nog altijd even blij met de nieuwe keuken. In samenwerking met de specialist zijn wij tot een mooie keuken gekomen. Het invullen en ontwerpen van je eigen keuken is een bijzondere ervaring. Vooral wanneer de keuken daadwerkelijk staat en het eindplaatje nóg mooier is dan wij vooraf hoopten.
   Wanneer je op zoek bent naar een mooie keuken van goede kwaliteit kan ik keukenstudio Maassluis aanbevelen. De showroom is de moeite waard om te bekijken, met veel verschillende voorbeelden. De verkoper die ons geholpen heeft was vriendelijk en had veel kennis van zaken.

   Anja geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

   • Enno Grinn  reageert op de beoordeling van Anja:

    Dank Anja,

    Bedankt voor deze fijne woorden. Dit is waar wij het voor doen!

    Vriendelijke groet,
    Enno Grinn

  18.   schrijft over Keukenstudio Maassluis:
   De prettige benadering waar ‘men’ het over heeft kunnen wij zeker beamen. We zijn uitgebreid en correct geholpen en hebben voor een keuken van Keukenstudio Maassluis gekozen. Levering is volgens afspraak gegaan.

   Prettige benadering geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  19.   schrijft over Keukenstudio Maassluis:
   Nieuwe keuken beloofd en keukenstudio heeft er voor getekend.
   nu afgescheept met s showroom?
   slechte reclame voor uw mooie winkel!
   Hoop op goede reactie,
   vriendelijke groet, radar

   A Kolijn-Valkenburg geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  20.   schrijft over Keukenstudio Maassluis:
   Vroeger droomde ik al van zo’n typische boerenkeuken die een en al warmte en leven uitstraald. Helaas hebben wij daar nooit de ruimte voor gehad, maar bij keukenstudio maassluis hebben ze dit gevoel wel kunnen verwerken in een uniek ontwerp dat mijn oude wens samensmelt met ons nieuwe huis. Ze hebben me finaal verbaasd en ik wil iedereen op deze manier graag laten weten hoe dankbaar ik ze hiervoor ben.

   Ellis en Daan geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  21.   schrijft over Keukenstudio Maassluis:
   goed advies: check
   mooi ontwerp: check
   snelle levering: check
   bezorging: helaas niet direct goed, de deurtjes waren in de verkeerde kleur
   goed opgelost: check

   4 checks van de 5 en ik ben helemaal blij met de keuken!

   merel geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  *

  *

  Met het plaatsen van een ervaring gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden