Ervaringen Keukenspecialist Steehouder

Beoordeling: 3Keukenspecialist Steehouder is 2 keer beoordeeld met een
gemiddelde beoordeling van 3 uit 5 sterren.

Ervaringen Keukenspecialist Steehouder? Alle Keukenspecialist Steehouder ervaringen. Van plan bij Keukenspecialist in Houten langs te gaan? Lees eerst deze reviews en recensies over Keukenspecialist Steehouder.

Wat was uw ervaring met Keukenspecialist Steehouder?
Wilt u zelf ook een recensie voor Keukenspecialist Steehouder plaatsen? Makkelijk en snel gedaan. Help ons en anderen en schrijf uw ervaring.

Gratis keukenboeken thuis

Ervaringen Keukenspecialist Steehouder | Keukenbrochures aanvragenMeer dan 500 pagina gratis thuis ontvangen?
Vol met keukenprijzen, keukenopstellingen en tips over keukens kopen? Bestel het complete pakket. Hier kunt u gratis keukenbrochures aanvragen.

 

Keukenspecialist Steehouder algemene informatie

Keukenspecialist Steehouder heeft één vestiging en die is gevestigd in Houten, Utrecht. Keukenspecialist heeft 66 vestigingen die allen onder een eigen naam werken. Een samenwerkingsverband tussen allemaal zelfstandige keukenzaken. Keukenspecialist geeft erg veel om een kwalitatief goede en mooie keuken, maar zeker ook de service. Ook zullen ze er alles voor doen om u het beste te kunnen leveren.

  Geef deze keukenzaak een review!

   Beoordeling SlechtMatigNormaalGoedUitstekend

   Foto van uw keuken (optioneel):

  *Door uw ervaring te delen gaat u akkoord met de huisregels.

  3 reviews & recensies Keukenspecialist Steehouder

  Beoordeling: 3Keukenspecialist Steehouder is 2 keer beoordeeld met een
  gemiddelde beoordeling van 3 uit 5 sterren.
  1.   schrijft over Keukenspecialist Steehouder:
   ZEER SLECHT Plaatsing nwe keuken afgesproken in week 9. Ze zijn eerste dag gestopt . Eeen passtuk van circa 20 cm paste niet. Krijg te horen dat men op zijn vroegst week 15 verder gaat. Zes weken bivakkeren in een dure keuken waar nog veel moet gebeuren. (Kookplaat en spoelbak zitten los, plinten ontbreken, niets is gekit, deuren moeten worden afgehangen , gapende opening in hoekstuk, etc)
   REACTIE 1 van mevrouw K: via e-mail ‘ We doen ons best en hebben zelfs iemand gestuurd om het keukenblad vast te zetten. Meer kunnen we niet doen“
   Alsof het een gunst is dat een blad wordt vastgezet, terwijl je daar nb ook gewoon voor betaald.
   REACTIE 2 van mevrouw K. via e-mail: “ Ik vind het heel vervelend dat u steeds belt.” Dit was al na mijn derde poging.haar te spreken over de vertraging.

   Goh, wat een service en wat een klantgerichtheid……….
   Dacht met een lokaal bedrijf een goede keuze gemaakt te hebben. Helaas komen we heel erg bedrogen uit

   Hartog geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

   • Den Hartog  reageert op de beoordeling van Hartog:

    Helaas laat Keukenspecialist Houten niets meer van zich horen omdat we een review hebben geplaatst. Als reactie op een vraag mijnerzijds wanneer men eea kwam oplossen kreeg ik een print screen van de review en de vermelding ‘fijne dag verder’. Daarna is er niet gereageerd, niet door de Keukenspecialist en niet door de installateur.We zitten vier maanden na aanvang van de werkzaamheden nog steeds met een keuken waarvan de kookplaat los zit en het werkblad, zo is ons door een onafhankelijk aannemer verteld, ondeugdelijk is geinstalleerd.
    Garantie blijkt van nul en generlei waarde te zijn, dus nihil.
    Waanzinnig om te merken hoe hoog dit bedrijf klantvriendelijkheid en garantie in het vaandel heeft staan.

    Ik huur nu zelf een aannemer in om de boel alsnog op orde te laten maken. Persoonlijk zet ik nooit meer een voet over de drempel van dit bedrijf.

  2.   schrijft over Keukenspecialist Steehouder:
   Op zoek naar een nieuwe keuken kwamen wij na lang zoeken terecht bij de Keukenspecialist Houten (Steehouder). Wat een verademing was dar. Geen agressieve verkoopmethodes en een topverkoper John Verhoef die ons ontzettend goed geholpen heeft in onze keuzes. Geen grote onzinkortingen maar gelijk een zeer concurrerende prijs. Ook het plaatsen gebeurde door een zeer vakkundige keukenzetter( A. Jacobs) die rustig zijn tijd nam om het netjes te doen en pas wegging als we tevreden waren.
   Ook de service van John na het plaatsen was fantastisch. (nieuw kastfront en afdekplint gekregen ivm kleine krassen) Wij kunnen echt een ieder aanbevelen om bij de Keukenspecialist Houten een keuken te kopen!

   A. Wollaars geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  *

  *

  Met het plaatsen van een ervaring gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden