Ervaringen Keukenland Design keukens

Beoordeling: 1Keukenland Design keukens is 1 keer beoordeeld met een
gemiddelde beoordeling van 1 uit 5 sterren.

Ervaringen Keukenland Design keukens? Hier vind u alle Keukenland Design keukens ervaringen. Bent u van plan bij Keukenland Design keukens in Zutphen langs te gaan? Lees dan misschien eerst deze reviews en recensies over Keukenland Design keukens.

Ervaringen Keukenland Design keukens? Wat was uw ervaring met Keukenland Design keukens in Zutphen?
Uw ervaring met Keukenland Design keukens plaatsen? Plaats hieronder zelf snel een recensie voor Keukenland Design keukens! Dat is gemakkelijk en zo gedaan. Help ons en anderen en schrijf uw ervaring over Keukenland Design keukens in Zutphen.

 

Gratis keukenboeken thuis?

ervaringen van Keukenland Design keukens | Keukenbrochures aanvragen

Meer dan 500 pagina’s gratis thuis ontvangen? Dat kan! Deze keukenbrochures staan vol met keukenprijzen, keukenopstellingen en tips over keukens kopen! Bestel het complete pakket met honderden pagina’s. Doe genoeg inspiratie op met deze gratis keukenbrochures.

 

De momenteel goedkoopste keukenzaak vinden? Lees het overzicht van de Top vier goedkoopste keukenzaken van dit moment.

Keukenland Design keukens algemene informatie

Als u een goed en vooral professioneel advies wilt dan bent u bij Keukenland Design keukens aan het goede adres. Keukenland Design keukens neemt hier dan ook graag de tijd voor en geven de voorkeur om dit in rust te doen op afspraak. Tijdens deze afspraak worden al u vragen beantwoord door een vakkundig adviseur met jaren lange ervaring in de keukenbranche. Natuurlijk krijgt u bij uw offerte een 3D tekening om een goed beeld te krijgen van uw nieuwe droomkeuken. Wilt u later nog aanpassingen maken aan uw keuken dan is dit allemaal uiteraard mogelijk, u beslist namelijk zelf hoe u uw droomkeuken wilt vormgeven.

Wilt u dus uw eigen droomkeuken vorm geven dan is het zeker een aanrader om een kijkje te komen nemen bij Design Keukens. In de showroom staan nieuwe keukens kom langs om een kijkje te nemen in de gezellige showroom.

Keukenland Design Keukens heeft één vestiging gevestigd in Zutphen, in Nederland. Bent u benieuwd? Bekijk dan de website van Keukenland Design keukens voor meer informatie, tips en de openingstijden of om een afspraak te maken.

  Geef deze keukenzaak een review!

   Beoordeling SlechtMatigNormaalGoedUitstekend

   Foto van uw keuken (optioneel):

  *Door uw ervaring te delen gaat u akkoord met de huisregels.


  1 “reviews & recensies Keukenland Design keukens

  Beoordeling: 1Keukenland Design keukens is 1 keer beoordeeld met een
  gemiddelde beoordeling van 1 uit 5 sterren.
  1.   schrijft over Keukenland Design keukens:
   Vorig jaar april nieuwe keukenfrontjes gekregen. Juni werden nog 2 frontjes vervangen want die waren al beschadigd bij levering. Toen bleek dat het fineer los liet in juni.
   De monteur heeft ook aangegeven dat dit vervangen moest worden. Frontje opgestuurd naar Kitchen restyle zoals afgesproken. Medewerker is daarna nog langs geweest en heeft het zelf ook geconstateerd.
   Zij gaf aan dat de fabriek ook al had aangegeven dat de frontjes vervangen moesten worden.
   Meerdere malen geappt, gebeld maar geen contact.
   Mei 2020 eindelijk weer telefonisch contact gehad en er zouden staaltjes opgestuurd worden. Weer niks ontvangen. Nogmaals contact en weer de belofte dat er staaltjes opgestuurd zouden worden (binnen 2 weken). Weer niks ontvangen.
   We zijn nu een jaar verder nadat er is geconstateerd dat de frontjes niet goed zijn en vervangen dienen te worden (dit hebben de monteur en medewerker aangegeven). Helaas is er nog steeds geen oplossing alleen loze beloftes.

   Dat er nu na een jaar nog geen oplossing is en bijna geen communicatie vind ik toch wel erg kwalijk!

   Roy geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  *

  *

  Met het plaatsen van een ervaring gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden