Ervaringen Keukenhome

Beoordeling: 3.67 Keukenhome is 12 keer beoordeeld met een
gemiddelde beoordeling van 3.67 uit 5 sterren.

Ervaringen Keukenhome Keukens? Alle Keukenhome Keukens ervaringen. Van plan bij Keukenhome Keukens langs te gaan? Lees eerst deze reviews en recensies over Keukenhome Keukens.

Wat was uw ervaring met Keukenhome Keukens?

Zelf snel een recensie voor Keukenhome Keukens plaatsen? Makkelijk en zo gedaan. Help ons en anderen en schrijf uw ervaring.

Gratis keukenboeken thuis?

keukenbrochures-aanvragenMeer dan 500 pagina gratis thuis ontvangen?
Vol met keukenprijzen, keukenopstellingen en tips over keukens kopen? Bestel het complete pakket. Hier kunt u gratis keukenbrochures aanvragen.

De momenteel goedkoopste keukenzaak vinden? Lees het overzicht van de Top vier goedkoopste keukenzaken van dit moment.

Keukenhome Keukens algemene informatie

Keukenhome bestaat niet meer en is overgenomen door Eigenhuis keukens.

Keukenhome Keukens bestond reeds twintig jaar en verkocht de volgende keukenmerken: Buller keukens, IQ keukens, Salvani keukens, Siematic keukens en Poggenpohl. Keukenhome heeft een Multibrand assortiment, dat wil zeggen dat er veel merken in keukens en apparatuur aanwezig zijn en u altijd kunt slagen. Keukenhome heeft zelfs een keukencontroleur, die zorgt voor een foutloze levering. Tevens vindt u op de website van deze winkel veel ervaringen met foto’s van de geleverde keukens. Keukenhome hieldt zich tevens bezig met projecten en nieuwbouw. Bent u benieuwd? Bekijk de site voor meer informatie, tips en de openingstijden.

Keukenhome Keukens vestigingen

Keukenhome Keukens had vestigingen in Amersfoort, Heteren, Capelle, Houten, Hoevelaken en Hoofddorp.  Lees reviews, beoordelingen, klachten en ervaring Keukenhome.

  Geef deze keukenzaak een review!

   Beoordeling SlechtMatigNormaalGoedUitstekend

   Foto van uw keuken (optioneel):

  *Door uw ervaring te delen gaat u akkoord met de huisregels.

  13 reviews & recensies Keukenhome

  Beoordeling: 3.67Keukenhome is 12 keer beoordeeld met een
  gemiddelde beoordeling van 3.67 uit 5 sterren.
  1.   schrijft over Keukenhome:
   Prima service. Ruim de tijd genomen om onze ideeën in kaart te brengen en een mooie keuken uitgezocht. Helaas in 3 jaar tijd wel problemen gehad met onze Zanussi oven, zou het merk niet zo snel nog een keer nemen. Verder een goede en mooie keukenzaak met professioneel advies!

   Tessa geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  2.   schrijft over Keukenhome:
   Deze pagina kan weg Keukenhome bestaat niet meer is Eigen Huis keukens geworden……

   Gert-Jan geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  3.   schrijft over Keukenhome:
   Wij zijn nog altijd tevreden over keukenhome. Keuken staat nu 7 jaar en willen nu wat gaan uitbreiden. Destijds kwamen ze een dag na plaatsing nog extra kijken of alles naar wens was. Wat me toen ook opviel was dat de monteur zo nauwkeurig en meewerkend was. Nu zie ik dat keukenhome niet meer dezelfde naam draagt. Wat kan ik bij Eigenhuis verwachten?

   Leontine - Amersfoort geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

   • Eigenhuis Keukens  reageert op de beoordeling van Leontine - Amersfoort:

    Beste Leontine,

    Hartelijk bedankt voor uw positieve reactie! Uiteraard kunt u dezelfde service verwachten als wat u van ons gewend bent. Wij lezen dat u uw keuken uit wilt breiden. U bent van harte welkom in onze showroom in Amersfoort. Wij denken graag met u mee met de eventuele mogelijkheden voor de uitbreiding van uw keuken.

    Met vriendelijke groet,

    Eigenhuis Keukens

  4.   schrijft over Keukenhome:
   Prettige gesprekken gehad met Lars Kroder en hij is heel hulpzaam geweest in het proces rondom de keukenkoop. Goed meegedacht in het algehele proces en waar nodig alle tijd genomen om dingen uit te leggen waar ik meer informatie over wilde. Keukenhome kon helaas geen Hacker keuken leveren en heb daarom lang getwijfeld, maar uiteindelijk besloten mijn keuken bij een andere leverancier te bestellen. Desondanks erg prettige ervaring aan Keukenhome Amersfoort overgehouden.

   Maarten geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  5.   schrijft over Keukenhome:
   Dit is een zeer geschikte winkel voor mensen die op zoek zijn naar topmerken en strak design in de nieuwe keuken en wat geld te besteden hebben aan een nieuwe keuken. Voor ons beiden waren deze keukens te duur. Toch laat de winkel een goede indruk achter.
   Ik vraag me wel af waarom er toch altijd zulke grote keukens in showrooms staan?

   Martine geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  6.   schrijft over Keukenhome:
   showroom: 8
   service: 7
   kwaliteit: 8
   prijsverhouding: 6
   nazorg: 6

   Daan geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  7.   schrijft over Keukenhome:
   Ik ben metname geïnteresseerd in Poggenpohl keukens. Dat is de reden dat ik een bezoek heb gebracht aan het filiaal in Heteren.

   De showroom is aanzienlijk en prettig ingedeeld. Wat ik ook heb opgemerkt is dat zij klantgerichtheid hoog in het vaandel hebben.

   E. Aalbers geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  8.   schrijft over Keukenhome:
   in tegenstelling tot andere opdringerige winkels met hele vervelende verkopers, hebben wij bij keukenhome een soepel gesprek gehad. reden voor ons, om na de vakantie de plannen om te zetten in een eerste offerte hier. andere ambiance, andere sfeer , op eerste oog een geruststelling ten opzichte van de rest.

   aj , lieren geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  9.   schrijft over Keukenhome:
   Op tweede paasdag even wezen kijken. Vriendelijk gegroet bij ontvangst en de mogelijkheid gekregen om rustig zelf rond te kijken. Niet opdringerig. Aan het eind van ons bezoek nog even kort benaderd of we vragen hadden, en een mooi inspiratieboek mee naar huis gekregen!

   Janwag geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  10.   schrijft over Keukenhome:
   Normaal eerste gesprek gehad

   jp geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  11.   schrijft over Keukenhome:
   Lars heeft ons uitstekend geholpen met de realisering van onze keuken. De communicatie en de planning met keukenhome verliep feilloos. We werden keurig op de hoogte gehouden over het verloop van het hele proces. En dan het plaatsen door Marco en Rick. Perfect in één woord! Kortom keukenhome een aanrader.

   J. Baas geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  12.   schrijft over Keukenhome:
   Het was de tweede keer dat we daar langs gingen. er werd de tijd voor ons genomen en hij legde veel uit en gaf veel advies. Ik vind dat er een hoop komt kijken bij het kopen van een keuken, dus in die zin vind ik het fijn om dingen te laten bezinken. Vantevoren hadden mijn vriend en ik afgesproken in ieder geval niet te tekenen. Op een gegeven moment hadden we het over de prijs, hij wilde ons budget weten. we hadden van vrienden gehoord dat we dit niet moesten zeggen. We kregen een gesprek met de keukenverkoper over oprechtheid en vertrouwen. Hij zei dat hij vertrouwen hoog in het vaandel had staan. Hij heeft ons daarna laten zien hoe duur alles per stuk was (het blad, de kastjes enz) we kwamen uit op een bepaalde prijs en zulle nu keuzes moeten gaan maken. Maar eerst willen we nog naar andere keukenzaken om te vergelijken. Het was een goede service.

   Liesje geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  *

  *

  Met het plaatsen van een ervaring gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden