Ervaringen Keukenadviesbureau Van Der Valk

Ervaringen Van Der Valk Keukenadviesbureau? Hier vind u alle Van Der Valk Keukenadviesbureau ervaringen. Bent u van plan bij Van Der Valk keukens in Werkhoven langs te gaan? Lees dan misschien eerst deze reviews en recensies over Van Der Valk keukens.

Ervaringen Keukenadviesbureau van der Valk ? Wat was uw ervaring met Keukenadviesbureau van der Valk in Werkhoven?
Uw ervaring met Keukenadviesbureau van der Valk plaatsen? Plaats hieronder zelf snel een recensie voor Keukenadviesbureau van der Valk! Dat is gemakkelijk en zo gedaan. Help ons en anderen en schrijf uw ervaring over Keukenadviesbureau van der Valk in Werkhoven.

 

Gratis keukenboeken thuis?

ervaringen van Van Der Valk keukens | Keukenbrochures aanvragenMeer dan 500 pagina’s gratis thuis ontvangen? Dat kan! Deze keukenbrochures staan vol met keukenprijzen, keukenopstellingen en tips over keukens kopen! Bestel het complete pakket met honderden pagina’s. Hier kunt u gratis keukenbrochures aanvragen. Doe genoeg inspiratie op met deze keukenbrochures.

De momenteel goedkoopste keukenzaak vinden? Lees het overzicht van de Top vier goedkoopste keukenzaken van dit moment.

Keukenadviesbureau van der Valk algemene informatie

Keukenadviesbureau van der Valk heeft één vestiging gevestigd in Werkhoven, in Nederland. Het bedrijf Van der Valk is opgericht in 1918 door de heer J.J. van der Valk. Hij is gestart als kolenboer en grondschipper aan de Geestweg te Naaldwijk. Later vestigde hij zich aan de Stokdijkkade 17 waar hij zijn boot voor de deur kon afmeren. Bij van der Valk geen standaard showroom meer, maar advies bij u thuis! Van der Valk is na ruim 12 jaar ervaring in de keukenbranche te hebben opgedaan koos Peter van der Valk uiteindelijk voor een andere koers. Sinds 1998 bezoekt hij de mensen thuis. Bij u thuis wordt er ter plaatse gekeken wat de beste oplossing is voor uw keuken, geheel vrijblijvend en onafhankelijk. Anders is Keukenadviesbureau van der Valk zeker. Bent u benieuwd? Bekijk dan de website van Keukenadviesbureau van der Valk voor meer informatie.

  Geef deze keukenzaak een review!

   Beoordeling SlechtMatigNormaalGoedUitstekend

   Foto van uw keuken (optioneel):

  *Door uw ervaring te delen gaat u akkoord met de huisregels.


  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  *

  *

  Met het plaatsen van een ervaring gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden